View Full Version : Cu si despre Chiforeanu, scutierul Farului
danny del corco
17th March 2007, 21:11
Nu am gasit unde sa scriu despre d-nul chiforeanu.
Citind o declaratie a lui Panduru,dublata de afirmatia Bossului, referitoare la arbitraj, hop, apare unul dintre aceia care ies in fata doar cand se obtin ceva rezultate. Sincer am fost uimit ca a inceput sa-si dea cu parerea despre un lucru la care nu se pricepe. Are totusi o scuza, zic eu, Bossul daduse o declaratie fara nici un ecou inaintea lui, asa ca a facut el pe ecoul repetand, aproape la indigo, ceea ce spusese seful. Il asteptam si pe I.M. cu declaratii, ca doar si el ia banii de la club.
tchibos
17th March 2007, 23:55
Intr-un moment de lipsa de inspiratie am deschis treadul asta, vazand ca sunt useri care au vrut sa scrie despre el si nu aveau unde. de multe ori apare ca un scutier al echipei sau poate al patonului echipei, asa ca maca un tread sa ii dedicam. Daca aveti alte sugestii referitor la numele treadului spuneti si modific :)
danny del corco
18th March 2007, 18:51
Destul de inspirata denumirea data.S-ar fi putut: portavocea, ecoul, trambita, lacheul, pajul, goarna postala.....
Glumesc desigur.:happy
kerosene
19th March 2007, 10:06
Prestaþia arbitrului Vasile Bratu în meciul de vineri, cu Ceahlãul Piatra Neamþ, scor 1-1, i-a determinat pe oficialii Farului sã facã acuzaþii dure ºi sã ameninþe cã se vor adresa, din nou, Comisiei Centrale de Arbitri. “Dupã ce mi-a trecut momentul de cãldurã ºi am revenit cu temperatura la 37,5 grade, vin ºi spun în felul urmãtor: greºeala lui Bratu de a nu îi da roºu lui Forminte a fost cu intenþie. Probe? Sã nu fie nimeni nesimþit sã îmi cearã, pentru cã nu e menirea noastrã sã ascultãm telefoane sau sã stãm prin tufiºuri ca sã vedem cu cine se întîlneºte domnul Bratu. Orice arbitru, ºi CCA e formatã din foºti arbitri foarte buni, ºtie cã la faza respectivã gestul reflex este de a scoate cartonaºul roºu. ªi aici nimeni nu mã poate contrazice. Cu multã rãutate ºi perseverenþã aºteptãm justificarea lui Bratu”, a declarat preºedintele executiv al constãnþenilor, Florentin Chiforeanu, care a adãugat cã gruparea constãnþeanã va face memoriu împotriva arbitrului Vasile Bratu, deoarece, în min. 74, nu a acordat cartonaºul roºu jucãtorului Alexandru Forminte la un fault comis asupra lui Guriþã. Acelaºi lucru s-a întîmplat dupã alte douã partide disputate de Farul în acest an, 1-1 cu FC Vaslui ºi 1-1 cu Steaua, cînd “rechinii” au fost dezavantajaþi de arbitrii Sorin Corpodean ºi August Constantin. “Vreau sã se arbitreze corect. Nu voi tãcea atunci cînd arbitri greºesc. Este a treia oarã în ultimele patru etape cînd sîntem dezavantajaþi ºi trebuie sã avem curajul sã spunem cînd se greºeºte”, a spus antrenorul Basarab Panduru. La rîndul sãu, atacantul Mihai Guriþã, a apreciat cã la faza respectivã trebuia acordat cartonaºul roºu. “A fost fault clar, însã arbitrul a dorit sã dea doar galben. L-am întrebat de ce nu a acordat cartonaº roºu ºi mi-a spus cã din lateral, de lîngã tuºã venea un jucãtor. Ce treabã are poarta cu tuºa? Eu eram chiar lîngã poartã, perpendicular... Degeaba facem memorii de 3 ani la arbitri, cã punctele nu ni le dã nimeni înapoi”, a spus cãpitanul Farului.
Parca-l si vad pe Chiforeanu cu reportofonu` si camera foto prin boscheti,camuflat,cu 2-3 ramurele pe dupa ureche sa nu-l vada dusmanii.:happy :happy :happy
bahaus_84
19th March 2007, 14:46
ceea ce mi se pare imbucurator e faptul k se face in sfarsit si la noi galagie pe teama arbitrajelor...pt k pana acum eram furati ca-n codru si nici macar nu sarea nimeni din cadrul clubului sa ia o pozitie oficiala....urmarile se vad,am ajuns sa fim furati fara nici un pic de jena,chiar pe propriul teren in fatza a 10 000 de oameni
danny del corco
19th March 2007, 16:19
Aici am o parere un pic diferita de tine Bahaus. Furaciuni impotriva Farului au mai fost si in turul acestui campionat,si or samai fie, fara doar si poate. Insa oamenii care fac galagie azi, ieri stateau muti si nu sceau macar un sunet, fie el si nearticulat in apararea clubului de la care incasau leafa. In postul meu de mai sus tocmai asta am vrut sa arat, si anume, caracterul duplicitar, realmente meschin, al celor care ar fi trebuit sa fie intr-un permanent razboi cu oricine leza interesele Farului. Ori acum, dupa 7
danny del corco
19th March 2007, 16:21
Deci dupa 7 Etape fara infrangere, si ajungerea pe locul 11, apar cateii de dupa gard si incep sa latre. Asta de fapt am dorit sa subliniez.
bahaus_84
19th March 2007, 19:55
aaa,categoric,sunt perfect de acord cu tine si am inteles aluzia,eu spuneam in general k e bine k se atrage totusi atentia asupra arbitrajelor mai mult decat partinitoare impotriva Farului
kerosene
20th March 2007, 10:13
Florentin Chiforeanu, dupã douã eºecuri usturãtoare ale Farului II:
„Jucãtorii trebuie sã se trezeascã la realitate!“
Deºi a beneficiat de toatã atenþia, echipa secundã a Farului provoacã mari insatisfacþii la nivelul conducerii grupãrii fotbalistice din str. Primãverii. În ultimele douã etape ale Ligii a 3-a, „rechinii mici“ au înregistrat eºecuri usturãtoare - 0-3, acasã, cu Portul ºi 0-6, la Slobozia, cu Unirea.
Aceste înfrângeri ºi mai ales proporþiile dezastrului au generat nemulþumiri.
„În prestaþia jucãtorului de fotbal, foarte greu atârnã motivaþia, determinarea ºi angajamentul. Bineînþeles, conteazã ºi fondul genetic, pregãtirea fizicã ºi strategia de joc. Din pãcate, cu componenþii din lotul actual nu se pot emite prea multe pretenþii. Noi, clubul, asigurãm condiþii foarte bune pentru aceastã activitate - specialiºti, cazare, masã, medicaþie, echipament. Ne-am ocupat ºi ne ocupãm de partea financiarã. Se pare cã am cam exagerat ºi s-a creat un climat de viaþã dulce, fãrã probleme, griji sau rãspunderi. Acum, cãutãm reþeta de scos lotul din aceastã stare de spirit. Am fi putut recurge la sancþiuni, la înfiinþarea de comisii, la þinerea de ºedinþe, dar sperãm în trezirea la realitate a jucãtorilor. Nu este posibil sã ne batã echipe alcãtuite din jucãtori care au fost cândva în curtea noastrã ºi nu i-am reþinut, pentru cã am zis, la momentul respectiv, cã nu rãspundeau pretenþiilor ºi condiþiilor de la FC Farul“, a declarat, pentru „Cuget Liber“, directorul executiv al clubului, Florentin Chiforeanu.
Oare cine si-a dat cu parerea daca respectivii sunt buni sau nu la Farul?
danny del corco
21st March 2007, 02:14
Florentin Chiforeanu, dupã douã eºecuri usturãtoare ale Farului II:
Nu este posibil sã ne batã echipe alcãtuite din jucãtori care au fost cândva în curtea noastrã ºi nu i-am reþinut, pentru cã am zis, la momentul respectiv, cã nu rãspundeau pretenþiilor ºi condiþiilor de la FC Farul“, a declarat, pentru „Cuget Liber“, directorul executiv al clubului, Florentin Chiforeanu.
Oare cine si-a dat cu parerea daca respectivii sunt buni sau nu la Farul?
Evident, d-nul chiforeanu ! :happy
kerosene
28th May 2007, 10:25
Preºedintele Farului se pregãteºte pentru Europenele din 2008
Florentin Chiforeanu, preºedintele executiv al Farului, s-a declarat încântat de finala Ligii Campionilor AC Milan - Liverpool 2-1, pe care a urmãrit-o de la faþa locului, de la Atena, alãturi de doi membri ai consiliului director al clubului, Vasile Leu ºi Constantin Verioti.
„A fost foarte frumos, o atmosferã senzaþionalã, cu 60.000 de oameni în tribune. Deja mã gândesc la meciurile de la Campionatul European, de la anul, din Austria ºi Elveþia, unde de asemenea mã voi duce. La Atena, m-a frapat galeria lui Liverpool. Am vãzut ce înseamnã sã-ºi iubeºti echipa ºi sã o susþii indiferent de scor. Mi-a plãcut, totodatã, ºi jocul lui Milan, tipic italian. Antrenorul Ancelotti a dat o lecþie de tacticã“, a declarat Florentin Chiforeanu, pentru „Cuget Liber“.
Alãturi de alþi oameni de vazã din fotbalul românesc, la finalã a asistat ºi Gheorghe Bosînceanu, preºedintele consiliului director al Farului. (M.B.)
Tara arde si baba se piaptana(daca ar avea ce!!!).Bai nene,aia au echipa,nu ca noi.La asa echipa galerie pe masura.
dorryn
28th May 2007, 10:45
e un gunoi ..
bahaus_84
28th May 2007, 12:01
papagalul de chiforeanu ar trebui sa zica si ca aia nu si dau afara galeria
danny del corco
1st June 2007, 07:14
papagalul de chiforeanu ar trebui sa zica si ca aia nu si dau afara galeria
Cu asta ar fi trebuit sa inceapa!
mai devreme in carpeta ...........
Chiforeanu a demisionat de la Farul
Preºedintele executiv Florentin Chiforeanu a demisionat, sâmbãtã, de la conducerea grupãrii Farul Constanþa, a anunþat preºedintele Consiliului Director al clubului, Gheorghe Bosânceanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"ªi datoritã sezonului slab, ºi datoritã unor probleme personale, preºedintele executiv Florentin Chiforeanu s-a decis sã se retragã. În perioada urmãtoare vom vedea cine va fi desemnat sã preia aceastã funcþie", a spus Bosânceanu, la finalul Adunãrii Generale a Consiliului Director, ce a durat o orã ºi jumãtate.
"Consider cã într-o asemenea funcþie în cel de-al doilea an de conducere trebuie atins apogeul. Noi am avut un sezon foarte slab ºi nu am reuºit acest lucru. Se considerã cã din al treilea an în aceastã funcþie începi sã baþi câmpii.... Am decis sã îmi prezint demisia din acest motiv", a explicat ºi Florentin Chiforeanu.
Consiliul Director a decis ca în sezonul 2007/2008 bugetul echipei Farul sã fie de 5 milioane de dolari. "Vom avea un buget de 5 milioane ºi dorim sã creãm o echipã competitivã ºi prin promovarea unor jucãtori tineri. Suntem în discuþii cu Constantin Gache (n.r. - antrenor Delta Tulcea), însã momentan nici noi, nici el nu am spus da. Ion Marin va rãmâne în funcþia de director tehnic. Am ajuns la o înþelegere cu încã un jucãtor ce activeazã în campionatul Portugaliei ºi urmeazã ca acesta sã semneze un contract pe o perioadã de 4 ani cu Farul. Este un jucãtor tânãr care sperãm sã aducã ceva nou în jocul nostru. A fost monitorizat mai multã vreme de Ion Marin. Mai sunt discuþii ºi cu alþi jucãtori strãini iar din campionatul nostru suntem în tratative cu 4-5 fotbaliºti", a precizat Bosânceanu.
Surse din cadrul clubului constãnþean au dezvãluit cã jucãtorul portughez care va semna o înþelegere cu Farul este Zezinando Gomes Correia de la Estoril. Jucãtorul are 20 ani (nãscut la 01.01.1987), evolueazã ca mijlocaº stânga ºi este nãscut în Guinea Bissau dar are cetãþenie portughezã. Gomes Correia are 1,72 cm ºi 67 kg
dorryn
2nd June 2007, 17:18
o ce veste minunataaaaa !!!
deci nu-mi vine sa cred ... e cea mai buna veste pe care am primit-o in ultimii ani...
FatFrumos
2nd June 2007, 17:19
About Time!
Klingon
2nd June 2007, 19:22
Pe asta nu-l iubea nimeni. N-am vazut nici o stire sau mesaj bun despre el.
Parea sa creada ca poate conduce clubul Farul prin telefon, in timpul liber. Sper sa fie inlocuit de un om de fotbal, nu alt nepot, fin sau cumatru al patronului.
kerosene
2nd June 2007, 22:46
Unul dintre lucrurile care trbuiau sa se schimbe pentru a avea o echipa competitiva ,s-a implinit.Daca a plecat asta inseamna ca si revenirea lui Pandi e si mai posibila.
Sa speram ca va fi inlociut de cineva care are cat de cat cunostinte despre functia pe care o va ocupa.Sa nu ajngem sa ne para rau ca a plecat asta.
danny del corco
3rd June 2007, 15:29
Incredibil, insa atat de adevarat. SI-A DAT DEMISIA ! In sfarsit, as adauga eu, si cred ca nu sunt singurul. Ma duc sa beau o bere, asa, ca mi s-a implinit o dorinta veche.
bahaus_84
4th June 2007, 23:23
din pacate se pare ca Pandi nu mai este dorit...a deranjat pe multa lume si a spus prea multe adevaruri....pacat
Klingon
5th June 2007, 18:42
Primul ofertat a fost Ion Marin, care a refuzat. A urmat Buduru, care nu pare dispus sa dea Dinamo pe Farul. Al treilea ar fi Crainiciuc. Urmeaza un fost arbitru numit Curt si presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Vasile Mihu.
Informatii din Telegraf.
kerosene
6th June 2007, 09:19
Cel mai potrivit ar fi Paul Peniu,un farist adevarat,dar la cum a fost dat afara de la club,nu stiu daca ar mai veni cat timp e bosanceanu...
-----------------------------------------------------
Ion Constantinescu, candidat la ºefia Farului
Rãmaºi fãrã preºedinte executiv, dupã demisia lui Florentin Chiforeanu, constãnþenii cautã soluþii pentru a acoperi postul, înaintea începerii ediþiei 2007-2008 a Ligii I. Dupã ce Ion Marin ºi Petre Buduru au refuzat ofertele venite din partea conducerii Farului, pe lista candidaþilor a apãrut ºi Ion Constantinescu. Acesta a mai fost preºedintele grupãrii de pe litoral în anii ‘80, dar s-a remarcat în special prin cariera de antrenor, conducînd de pe bancã pe Portul Constanþa, Callatis Mangalia, Midia Nãvodari, Dacia Unirea Brãila, Tractorul Braºov, Dunãrea Galaþi, Unirea Focºani ºi FC Farul. Actualmente antrenor la Dunãrea Cãlãraºi, în Liga a III-a, Ion Constantinescu s-a arãtat onorat de faptul cã se numãrã printre nominalizaþii la ºefia clubului constãnþean. “Sînt onorat de aceastã veste, pentru cã fac parte din familia Farului. Sînt un farist convins, am jucat timp de zece ani pentru aceastã echipã, am fost ºi antrenor ºi preºedinte la acest club”, a spus “Noadã”. Cunoscut drept un lansator de talente, tehnicianul pare potrivit pentru ceea ce-ºi propune Farul în sezonul viitor, reconstrucþia echipei prin promovarea jucãtorilor autohtoni. “Am o experienþã îndelungatã în fotbal din toate punctele de vedere ºi îmi doresc în primul rînd sã fie bine pentru fotbalul constãnþean. Vreau ca Farul sã iasã din aceastã crizã ºi sã fie o echipã de top”, a adãugat Constantinescu.
----------------------------------------------
Cine va fi înlocuitorul lui Chiforeanu?
Demisia lui Florentin Chiforeanu din funcþia de preºedinte executiv al FC Farul a dat naºtere la speculaþii privind numele celui care va ocupa acest post, vehiculându-se deja mai multe variante.
„Cãutãm cea mai bunã soluþie. Ne intereseazã o persoanã care sã stãpâneascã foarte bine ºi conlucrarea ºi relaþionarea cu cluburile strãine, care este foarte importantã, cu atât mai mult cu cât România este membru al Uniunii Europene“, a declarat, pentru „Cuget Liber“, Gheorghe Bosînceanu, preºedintele consiliului director al Farului.
Printre cei care se spune cã ar fi stârnit interesul Farului sau ar fi fost propuºi pentru funcþia de preºedinte s-ar numãra Petre Buduru, manager sportiv la Dinamo, fostul preºedinte farist Paul Peniu, Mircea Crainiciuc, manager general la firma de impresariat ºi management sportiv „UnitedSport“, observatorul Vasile Curt, antrenorul Ion Constantinescu, care a declarat, ieri, cã este onorat de o eventualã nominalizare, sau Vasile Mihu, preºedintele AJF Constanþa.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.