View Full Version : Randy Orton vs Edge
Heath Scumm
16th March 2007, 14:31
Cine ar castiga daca membrii RKO s-ar infrunta?
Ratonu
16th March 2007, 14:37
Edge e unul dintre cei mai tari heeli pe care i-am vãzut vreodatã ºi unul dintre cei mai buni luptãtori all-around din WWE în momentul ãsta. Randy a arãtat cam "moale" în ultima vreme. ªi aici îmi e destul de clar.
P.S. Unde-i poll-ul? :)
Heath Scumm
16th March 2007, 15:44
Mi se pare Orton mai bun, mai apropiat de prototipul personajului negativ prin excelenta.
thunder_liger
16th March 2007, 16:07
Orton ca are pile ;)
AxinTe
16th March 2007, 17:25
imi plac amandoi, dar am votat Edge pt ca le are mai bine cu microfonul.
Insane
16th March 2007, 17:40
Desi imi place Orton prin tot ce face, consider ca Edge e mai perfect si un heel desavarsit !
Corozivu
18th March 2007, 12:39
Edge > Orton e o afirmatie la fel de evidenta precum sina sacs si leashli si batista ar stiroid frx. Si in plus Orton "stole" the Diamond Cutter from DDP... unnaceptable
Heath Scumm
18th March 2007, 13:11
De ce spui asta? Orton e ceva mai bun ca prezenta in ring chiar daca nu e la fel de bun atlet ca Edge, care intre noi fie vorba e foarte over rated ... sa fim sinceri, in E&C, Christian lua toate bumpurile serioase in timp ce Edge era acel pretty boy care aducea ratingul din partea populatiei feminine ...
Orton are acea aura de cocky young brash superstar, heel-ul clasic daca imi este permis ... e clar peste Edge ca si charisma ...
Daca-ti fundamentezi decizia pe o manevra, e absolut incorect, spun eu ...
Si inca ceva, Orton nu a furat manevra, Ace Crusher-ul se folosea inaintea lui DDP si, mai mult decat atat, Orton i-a cerut voie lui DDP sa o foloseasca ca si finisher ;)
AxinTe
18th March 2007, 14:16
Christian > Both
Corozivu
18th March 2007, 17:12
@HitScum
Spun asta pentru ca eu il consider pe edge mai bun, a reusit sa se ridice la nivelul lui sina in timpul feud-ului(Heel Actions Vs Babyface Actions...in niciun caz nu ma refer la aptitudini). Nu inteleg cum de nu apreciezi de exemplu meciuri ca Edge Vs Foley seria TLC(inclusiv cel cu sina). Orton inca nu a avut un astfel de meci, de fapt mai tii ultimul meci al lui Orton care sa fi fost interesant chiar si dupa standardele WWE. Iar la faza cu DDP recunosc ca nu stiam asta(ca orton i-a cerut voie), dar oricum eu raman fidel Diamond Cutter-ului. Mai pe scurt Edge nu a furat finisherul de la nciun favorit de-al meu. Singurul lucru pe care Orton il are in plus este Pedigree-ul superior....atat
@Axinte
Christina e in TNA, acolo se cauta alt tip de wrestleri.Titlurile de cel mai bun wrestler TNA si cel mai bun Wrestler WWE nu urmeaza aceleasi criterii, deci o comparatie intre cei trei sau intre oricare n wrestleri din cele doua federatii e fara sens.A si inca ceva si-o fura dinamo la arad :drak: .... sper
Heath Scumm
19th March 2007, 09:34
Apreciez TLC-urile insa spun ca in TLC-uri, Christian era cel care incasa cele mai dure bumpuri ... cea mai dura faza pe care a facut-o vreodata Edge in TLC a fost acel Spear de pe scara, in timp ce Christian era "victima" pentru toate manevrele ... asadar, trebuie sa fiu de acord cu Axinte, Christian > Both.
Imi amintesc de asemenea Edge vs Foley insa imi amintesc si Foley vs Orton care a fost cel putin la fel de bun. Si utimul meci cu adevarat bun al lui Orton cred ca a fost cel impotriva lui Angle la ECW One Night Stand 2
AxinTe
19th March 2007, 10:04
Christina e in TNA, acolo se cauta alt tip de wrestleri.Titlurile de cel mai bun wrestler TNA si cel mai bun Wrestler WWE nu urmeaza aceleasi criterii, deci o comparatie intre cei trei sau intre oricare n wrestleri din cele doua federatii e fara sens.
sa fim seriosi.. Christian merita centura in WWE mai mult decat Cena sau HHH si chiar decat Edge..
LE: Christina :happy
Dany17
20th March 2007, 00:04
eu unul il consider pe Edge superior.cel putin mie imi place mai mult atat in ring cat si la microfon.de asemenea Rany a crescut de la statutul de midcarter in RAW datorita acelui feud cu DX in care a fost implicat si Edge cu care a fost in echipa..bla bla..stiti scenariul..insa mie mai mult imi place Edge..chiar daca pentru moment este accidentat si va reveni doar la Wrestlemania.Orton mi se pare prea stiff..plus ca nu prea imi place cum isi joaca rolul de heel..plus ca Edge are si mai multa exeprienta in ring..de asemenea acele meciuri de tip TLC in care pot spune ca s`a afirmat cel mai mult..sau de asemenea Ladder match`urile sale.In concluzie parerea mea Edge>Orton.
Mike^
20th March 2007, 00:22
Gah, Randy Orton...Stiti ce ma distreaza de mor? Manevra de final a lui Orton e folosita des in WSX...Si nu ca finisher, nici pe departe...De abia il numara pana la 2 dupa manevra aia...Yet, in WWE, they all die after that move...Anyhow, eu il aleg pe Edge...Mi-a placut de cand era in echipa cu Christian (i agree, Christian > both, mai ales in ultima vreme a devenit un heel perfect :)) si l-ar putea bate linistit pe Orton...Wohoo, the Legend Killer...He sucks :)
Heath Scumm
20th March 2007, 14:39
Eu sunt singurul implicat in aceste discutii care chiar il considera pe Orton mai bun decat Edge? WTF?
Big Sexy
20th March 2007, 15:12
conform voturilor, nu
HitScum, thunder_liger, za_horse
Heath Scumm
20th March 2007, 15:20
"cei implicati in discutie" ;)
Raiden
26th March 2007, 04:09
Edge este mai bun ca Randy Orton la toate capitolele(palmares, experienta, carisma etc.)
RockBerg
26th March 2007, 13:16
Eu sunt singurul implicat in aceste discutii care chiar il considera pe Orton mai bun decat Edge? WTF?
I'm down with you. :D
Pentru ca e vorba de "viitorul" WWE...Edge is teh old.
BAF-kimi
27th March 2007, 15:38
Randy Orton este mai bun
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.