PDA

View Full Version : Kane vs. The Great Khali @ WrestleMania 23

John Cena
16th March 2007, 07:19
Kane vs. The Great Khali

http://img157.imageshack.us/img157/2349/79697564yb2.jpg

Un meci destul de interesant dupa parerea mea ???
O sa reuseasca oare Kane sa il tina pe The Great Khali 3 secunde la podea ???
Voi ce ziceti ???

Heath Scumm
16th March 2007, 09:53
Cred ca e evident pe cine sustin eu! :D

RockBerg
16th March 2007, 12:31
Kane...vine cu carligul ala si il infipta in gatul lui Khali.
Apoi il trage pe jos pana la titantron si face cateva rotatii facandu-l afis.Khali e pe ecran...la propriu.

Ah...vise.

Big Sexy
16th March 2007, 13:02
NU stiu dac aii vor da un push acum lui Kane, probabil ca vor sa il promoveze masiv la Khali si acesta va castiga. Personal tin cu Khali. Mi se pare grozav avand in vedere cat de mare e. Un om care il face pe Kane sa para mic merita clar sa castige si doar prin prisma acetui rationament simplist.

RockBerg
16th March 2007, 13:32
NU stiu dac aii vor da un push acum lui Kane, probabil ca vor sa il promoveze masiv la Khali si acesta va castiga.
Sa-l promoveze intr-un meci vs. Cena. :ok: :drak:

Some Khali in this thread: (vs. Undertaker)
http://www.youtube.com/watch?v=A_VUIpRSuMw
http://www.youtube.com/watch?v=sr_qjtBpEME

Heath Scumm
16th March 2007, 13:43
Cine crede ca The Great Khali e lipsit de talent?

*ridica 2 maini*

Ratonu
16th March 2007, 13:59
*ridica 2 maini*

Idem. Cred, totuºi, cã va câºtiga indianul.

Dany17
16th March 2007, 14:30
sper sa castige Kane.Chiar nu ma impresioneaza si nu m`a impresionat niciodata cu nimic Khali.Imi este de`a dreptul antipatic.Poate va primi acel push care totusi il merita pe deplin Kane.Totusi nu prea il vad eu pe Khali luptand in meciuri mai lungi de 5-10 minute.Asa ca am votat Kane.

milanezu
16th March 2007, 16:51
dupa ce kane a fost batut de ken kennedy, mvp, batista, va pierde si cu khali.
kane is a good man.
putting over other guys.

Ruxy
16th March 2007, 18:43
un om care l-ar fi putut invinge pe kali ar fi fost ric flayer acum 15 ani.el e singurul om care i-ar fi atacat picioarele.voi ce parere aveti?asi vrea sa stiu parerea voastra.acum singurul om care l-ar invinge pe kali este numai goldberg

Heath Scumm
16th March 2007, 18:43
Asa e, Kane nu a primit niciodata sansele pe care le merita si e unul dintre cei mai muncitori luptatori din WWE.

Foarte bun punctul de vedere cu Ric Flair si atacul metodic asupra picioarelor, asa trebuie combatut un luptator masiv.

Ruxy
16th March 2007, 18:49
dar ce parere ai despre goldberg vs kali?

Heath Scumm
16th March 2007, 18:50
Fuck Goldberg, Fuck Khali ... Fuck Goldberg vs Khali!

Ruxy
16th March 2007, 18:51
ha

da,dar goldberg e singurul care-l va bate pe kali

tie iti place john cena???

Heath Scumm
16th March 2007, 18:58
Nu mai fa posturi consecutive, altfel ti-o iei! :D

Acest topic nu e despre Cena ... insa da, imi place John Cena la nebunie, e idolul meu!

RockBerg
16th March 2007, 19:02
Fuck Goldberg, Fuck Khali ... Fuck Goldberg vs Khali!
Goldberg pwns God damnit !
L-ar masacra pe Khali,spear > jackhammer,scream,boom,1,2,3...Goldberg winning theme song,crowd: Goooldberg,Gooooldberg !

Nu numai Goldberg l-ar bate pe Khali.Vezi si meciul de mai sus ca nu e chiar degeaba acolo. :happy
Khali n-are tehnica are doar forta.

Ruxy
16th March 2007, 19:05
ok

care meci?

thunder_liger
16th March 2007, 19:13
Hitscum are o fatza de perna cu John Cena dar asta o stiu doar cei apropiati ;)

RazvanLg
16th March 2007, 19:17
Goldberg pwns God damnit !
L-ar masacra pe Khali,spear > jackhammer,scream,boom,1,2,3...Goldberg winning theme song,crowd: Goooldberg,Gooooldberg !

ai foarte mare dreptate....goldberg l-ar ucide pe khali, dar sa revenim la meci KANE vs KHALI......KHALI goes for an Irish Wip, KANE reverses it ohhhhhh....and a Big Boot to KHALI's chest. KANE slowly awaits for KHALI to get up and grabs him by the neck, he lifts him up for a perfectly executed Chokeslam. Here comes the pin: 1-2-3!!!!!!KANE WINS!!!!!!!!

Dany17
16th March 2007, 21:24
Nu mai fa posturi consecutive, altfel ti-o iei! :D

Acest topic nu e despre Cena ... insa da, imi place John Cena la nebunie, e idolul meu!

stefane..stiu ca nu trebuia sa zic..insa ar trebui sa le spui tuturor ca esti un mare fan al WWE`ului si de asemenea ca iti place foarte mult cena si ca dorinta de ziua ta a fost aceea de a`l intalni sa ii strangi mana si sa iti dea un autograf.You would love him,bath him,cuddle him..maybe even kiss him :ras-plans:
Dar revenind la lucruri serioase si sarind peste faptul ca HitScum este un fan infocat de`al lui cena eu sper sa castige Kane pentru a i se oferi acel push care il merita de 2 ori cel putin mai mult decat Undertaker si pentru faptul ca in ultima vreme a fost pus in niste meciuri de`a dreptul penibile..vezi(MVP,Kennedy,Batista:D,The Miz) si poate daca nu cumva mai mult ca sigur vom mai vedea un turn al acestuia sa fie heel si niste meciuri impotriva lui Taker

r0bby
16th March 2007, 22:12
Cine crede ca The Great Khali e lipsit de talent?

*ridica 2 maini*

:cya: :cya:
Sper ca Kane(asta a fost o cacofonie?:D) sa-l masacreze si sa primeasca un push mai mare din partea WWE-ului.

cain.marko
17th March 2007, 01:18
vreau sa bata kane, daca bate khali, vreau sa vad ceva wrestling in el, nu numai forta bruta.

iuli
17th March 2007, 01:27
dak si khali se poate numi wrestler...pfff

clau_goll
17th March 2007, 10:10
daca nu castiga kane..khali face:headbutt,clotesline...chop si double handed chockslam!!booring

Heath Scumm
21st March 2007, 21:19
Vreau sa vad asa ceva in meciul celor 2 :D

http://i87.photobucket.com/albums/k126/WrestleMation/kane/misc/KM_AlFyiavb_6.gif

r0bby
21st March 2007, 21:28
Nu prea cred ca vei vedea asa ceva:D

buticut
22nd March 2007, 01:39
Kane o sa piarda, pentru ca Khali (asta a fost o cacofonie? :D) pare sa fie "noul" Umaga...si ma refer la invincibilitatea sa de cand e in RAW, fiindca Umaga > Khali. Daca bookerii i-au permis sa il invinga si pe Cena...e clar :rolleyes:. Jenant, jenant...Saracul Kane, niciodata nu a primit ce merita :(. Mi-ar fi placut un main event Kane vs Taker la WM sau chiar si un meci Miz vs Kane la WM, macar Kane si-ar fi permis sa faca putin spectacol, ca si in giful lui scummy :)...

THE DAREDEVIL
22nd March 2007, 13:14
In ultimul timp WWE promoveaza pseudo-wrestleri,ca Cena si Khali.

Khali va castiga,din cauza pushului stupid,si va ajunge in final campion Cruiserweigh.

BAF-kimi
28th March 2007, 00:05
cred k va castiga The Great Khali