PDA

View Full Version : The Day After Tomorow (Unde vei fi poimaine?)

Andreiy
15th March 2007, 00:46
V-a placut acest film? mie asa si asa.

Sasuke Uchiha
15th March 2007, 01:55
:happy :happy

Andreiy
15th March 2007, 10:10
ce e asa amuzant?

Elphax
15th March 2007, 10:51
:ok:

bun film, va fi realitate in max. 10 ani

Deep Impact l-ai vazut?

Andreiy
15th March 2007, 11:10
realitate in 10 ani? hai fi serios...e vb. de sute de ani.
Deep Impact? nu.

clawd
15th March 2007, 12:39
Ar trebui... E tot "asa si asa"...

Andreiy
15th March 2007, 13:03
nu prea e pe odc, vad... :(

TenisFan
15th March 2007, 13:06
Prietene de ce ai facut thread-ul asta?Filmul este over-the-top Hollywood almost crap sort of a thing... ;) Daca vrei sa te uiti la ceva intr-adevar alarmant uita-te la An inconvenient truth... ;)Pe viitor recomand,daca-ti place asa mult un film,sa te duci la recomandari pt filme sau ceva nu sa faci thread special pt un film mai degraba sub-mediocru... ;)

Ady
15th March 2007, 13:08
an inconvenient truth este un film chiar interesant daca reusesti sa treci peste partea politica :ok:

Andreiy
15th March 2007, 13:12
am sa-l caut ;)

Elphax
15th March 2007, 13:13
TenisFan - te-am prins, tie de fapt nu iti place zapada :D

TenisFan
15th March 2007, 16:41
Iarna este anotimpul meu preferat aproape... :groggy: Deci teoria ta pica precum i-a picat marul in cap lui Newton... :evil:

Sergio_D
15th March 2007, 22:18
An Inconvenient Truth e mai degraba un documentar. Si da, merita vazut. :rolleyes:

The Day After Tomorrow - prea mult SF, zic eu. :D

phyxius
15th March 2007, 22:24
ce nu ti se pare real la The Day After Tomorrow? felul cum dennis quaid si prietenii sai, cand mergeau spre new york si li s-a stricat masina, au trebuit sa mearga pe jos vreo suta si ceva de km in cel mai mare viscol imaginabil la temperaturi sub 0 grade C? sau cum "frigul" ii urmarea pe gyllenhaal si colegii lui in libraria din new york de zici ca era ceva scos dintr-un film horror? foarte realist mi s-a parut. :)

Ess
15th March 2007, 22:36
de incepeti si aici cu incalzirea globala si cu anu 2012, fac cu nervii...
OnToppic: binenteles ca toate tsunamurile, godzilele, king kongii, meteoritii etc etc se abat in new york. N-am vazut filmul de care zice elphax sau sergio, dar sunt convins ca deep impactul are loc in new york :happy:
Alo: mai exista si filme biografice superbe cu clasici neoclasici si oameni contemporani...mai sunt si comedii si drame si filme de epoca si filme istorice.
e drept ca de vreo doi ani n-am auzit de unul cu adevarat bun, dar ata ete.

Si mai on toppic:
filmul este un sefeu pt copii.
cea mai tare este faza este cea de final in care satelitul care orbiteaza cu inginerashii de dinauntru se afla (deducere optica) cam pe centura interioara a liniilor lui van allen...adica tocmai cea mai deampicsu zona dimprejurul superbei noastre planete albastre :happy: