View Full Version : CZW Best Of The Best VII
Heath Scumm
13th March 2007, 16:48
Au inceput sesiunile de calificare pentru ceea ce in opinia mea e cel mai bun turneu de pro-wrestling din lume - CZW Best Of The Best 7 ... aici va sari Dragon-Sin mentionand Survival Of The Fittest sau turneurile din Japonia :D
Anul trecut Best Of The Best 6 a avut in prim plan conflictul inter-promotional CZW vs ROH si a fost castigat de Ruckus care i-a invins in finala pe Austin Aries, Claudio Castignoli si Sabian numai pentru a fi invins in lupta urmatoare si detronat din postura de campion CZW de Chris Hero.
Aici puteti discuta acest turneu si daca nu ati vazut vreodata un meci Best Of The Best, va rog sa aruncati o privire asupra acestui grozav HV a BOTB 5 care are printre participanti luptatori indy de marca precum Ebessan, Chris Hero, Claudio Castignoli, El Generico, Super Dragon, Mike Quackenbush, Excalibur, Kevin Steen, B-Boy si altii.
CZW BOTB 5 - http://www.youtube.com/watch?v=7z7nfftvBHY
Pana acum, din divizia Jr. Heavyweight CZW au pierdut sansa de a participa in BOTB urmatorii : Eric Tuttle, Javi Air, Andy Sumner, Ryan Mc Bride si Drew Gulak.
Sper ca anul acest Cloudy sa faca o figura buna, de asemenea ma astept la ceva frumos din partea lui Derek Frazier.
r0bby
15th March 2007, 11:18
Great!:great:Sper ca dupa acest PPV sa devin un Indy fan..:D
Heath Scumm
15th March 2007, 11:27
Vrei sa-mi spui ca n-ai devenit fan CZW dupa Cage Of Death? :D
clau_goll
15th March 2007, 19:46
hm..:D czw..eu am devenit fan czw de la primul meci(in special imi plac meciurile violente..insa nu refuz un meci tehnic cum m-a obisnuit Czw!)!
Czw Owns Wwe's candy coolo A88!!
Mike^
15th March 2007, 21:00
Da, can't wait for this one...Sper si eu sa-l vad pe Cloudy mergand mai bine decat anul trecut, sper totodata ca Ruckus sa mearga la fel de bine ca si anul trecut :) Bineinteles, nu vor lipsi meciuri de nota 10 din partea lui Hero, Castignoli, Super Dragon, etc...Anul trecut nu m-a impresionat atat de mult BotB...Au lipsit multi luptatori super, gen Super Dragon, El Generico, Kevin Steen. In schimb au primit un "push" luptatori gen Christopher Daniels, B-Boy, Roderick Strong, Austin Aries (aka Austin Starr din TNA)...Dar in finala au ramas tot aceasi luptatori "pricipali", Ruckus, Castagnoli, Sabian si Aries...Sper sa fie mai interesant anul asta...
Heath Scumm
16th March 2007, 09:46
Mie turneul de anul trecut mi s-a parut ok, singurul lucru care pot spune ca nu mi-a placut a fost ca echipa ROH a jucat rolul de Memphis Style Heel si au tras de timp ... in rest, intreg show-ul a fost imprevizibil ...
Sa nu uitam ca Ruckus nici nu era programat sa participe in acest turneu ...
Ma astept ca si anul acesta sa vad luptatori grozavi sau superstaruri din Indy-uri ... Do I dare say Davey Richards? :D
Mike^
16th March 2007, 14:38
A fost ok, nu spun nu, dar nu m-a impresionat, cel putin in comparatie cu BotB 5 care a fost unul dintre cele mai bune care le-am vazut vreodata...Mie sincer mi-a placut conceptul de CZW vs ROH...Si da, a fost imprevizibil...Dar nush, eu l-am comparat cu BotB 5...
Do you mean, Davey Richards? As in...Davey Richards? :o
Heath Scumm
16th March 2007, 15:49
Eu caut integral BOTB 2, ala mi s-a parut grozav din punct de vedere atletic insa BOTB 5 mi-a schimbat total perceptia asupra meciurilor de pro-wrestling. Atunci cred ca am putut spune cu adevarat ca CZW e federatia mea favorita.
Nu stiu nimic sigur despre Davey insa stiu ca CZW reusesc sa aduca pentru acest turneu o multime de luptatori incredibili din federatiile Indy si le-au transformat in superstaruri.
Anul trecut au facut chestia aceea cu ROH, ma indoiesc ca anul acesta se vor lasa mai prejos din moment ce se pare ca produsul lor e iar in crestere evidenta dupa o scadere calitativa spre sfarsitul anului trecut.
Mike^
16th March 2007, 23:07
Si eu am vazut BOTB 2...Parca in 2002 s-a disputat...Castigator a fost Trent Acid...In orice caz, da, a fost bun din punct de vedere atletic, dar BOTB 5 a fost incredibil...Ce am vazut acolo...Am ramas masca...Pe departe cel mai bun turneu de wrestling care l-am vazut eu pana acuma...
Davey este superstar :D Insa am dubii daca se va descurca Davey...E bun, mai ales din punctul de vedere al stiffness, dar din punct de vedere al experientei si al tehnicii, sunt multi peste el...
Yeah, can't wait to see what they have in store for us...Pana acum, meciurile din calificari au fost interesante:
1) Ryan McBride vs Drew Gulak vs Derek Frazier vs Cloudy vs Hallowicked vs Jigsaw
2) JC Ryder vs "The Metrosexual Male" Eric Tuttle vs Javi Air vs Cheech vs Niles Young vs Andy Sumner
Meciurile s-au disputat pe 10 martie la CZW Redemption, invingatorii fiind:
1) Cloudy, Jigsaw, Derek Frazier
2) Niles Young, JC Ryder, Cheech
Heath Scumm
17th March 2007, 10:54
Exact ca si in anii trecuti, imi doresc ca Niles Young sa nu castige. E singurul Jr. Heavyweight din CZW care nu mi se pare pregatit sa fi impins cum a fost impins el.
Pe de alta parte, Derek Frazier mi se pare ca a evoluat destul de mult anul acesta, s-a transformat complet dupa Cage Of Death in ceva super agresiv, nici nu-i mai pot identifica gimmick-ul pt. ca inainte avea gimmick-ul acela de "blue chipper", underdog promitator etc.
Nici JC Ryder nu e momentan ok insa, cine stie? Poate va face o figura buna. Astept ceva talent japonez, n-ar fi exclus cu tot rosterul Chikarei si luptatorii japonezi care au luptat in State in 2006 si 2007.
CZW needs Milano Collection AT :D
r0bby
17th March 2007, 21:44
Vrei sa-mi spui ca n-ai devenit fan CZW dupa Cage Of Death? :D
Nu,dupa ce am vazut Best of Best 5 postat de tine in sectiunea multimedia.:great:A fost incredibil:great:.
Heath Scumm
6th April 2007, 21:04
O poza cu participantii la BOTB5
http://a182.ac-images.myspacecdn.com/images01/14/l_9e34392bfd1945f7c8cb818e864570e5.jpg
r0bby
14th April 2007, 12:39
HitScum,cand va fi Best of the Best VII?
Heath Scumm
14th April 2007, 12:46
De obicei, turneul are loc la jumatatea lunii Mai insa acum nu stiu ce se mai intampla ... Site-ul CZW nu mai functioneaza, nu stiu ce se va intampla cu federatia asta! Sunt realmente ingrijorat!
r0bby
14th April 2007, 12:56
Acum vad ca forumul nostru figureaza pe prima pagina la cautare CZW.Da site-ul vad ca nu mai merge,sper sa nu sfarseasca ca WSX desi nu e vorba.
Heath Scumm
23rd July 2007, 10:42
N-am avut rabdare si m-am uitat prin niste galerii foto din eveniment ... Holy Shit ... retrag ceea ce am spus despre faptul ca BOTB-ul din anul acesta, 2 dintre favoritii mei in finala ...
Damn this myspace and its evil ways! :(
LaParka
23rd July 2007, 11:01
^told ya you're gonna be happy :D
SexyBoy
6th August 2007, 09:57
Am vazut abia prima parte.Doar un cuvant : AWESOME ! :D
SexyBoy
8th August 2007, 18:13
http://a509.ac-images.myspacecdn.com/images01/73/l_ff3f161be9ae9555399db2205aaba2dc.jpg
Participantii :cool:
ThePhenom
14th August 2007, 14:14
Tot nu m-am uitat la CZW Best of Best VII...IL am descarcat de o saptamana si tot nu am apucat sa ma uit!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.