PDA

View Full Version : CZW Best Of The Best 4 : Jack Evans vs Homicide

Heath Scumm
2nd October 2005, 15:30
http://www.megaupload.com/?d=30Z2ATPD

Cruiserweightul meu favorit - Jack Evans :great: - intr-o lupta incredibila ... Homicide's Cop Killah ii rupe gatul lui Evans ... literalmente ...

Meci de 5 stele! :great:

Heath Scumm
8th October 2005, 17:55
Stiu ca multi ati trecut cu vederea aceasta lupta ... ca de altfel cam tot ce nu este din WWE ... insa va garantez ca acest meci merita urmarit ...

Revin acestui thread deoarece tocami am revizionat lupta aceasta si pot spune ca nu am vazut atlet mai bun in ring decat Jack Evans ... Pentru cei care nu stiu, Evans e nepotul lui Davey boy Smith - The British Bulldog!

Prestatia lui Evans e pur si simplu incredibila ... Nu numai ca face cateva manevre care nu poti crede ca pot fi facute de un luptator insa vinde si manevrele de impact ale adversarului extrem de bine ...

Va Rog, Va Rog, Va Rog Downloadati aceasta lupta pentru ca altfel nu veti vedea cel mai bun atlet de pe planeta la lucru!

Heath Scumm
8th October 2005, 17:57
*Spam Mode On*

Am uitat sa precizez ... Jack Evans = Cel mai bun atlet de pe planeta!!!:evil:

*Spam Mode Off*

Big Sexy
9th October 2005, 01:32
CZW = :degete:

Heath Scumm
9th October 2005, 11:56
Nu e vorba de CZW ... nu e vorba de hardcore ... nu e vorba de imagine ... e vorba despre unul dintre cei mai promitatori atleti din toate timpurile ... care are in spate si mostenirea celei mai mari familii de wrestling - The Hart Foundation ...

In caz ca nu stiati, Evans compune cu Teddy Hart(nepotul lui Bret si Owen Hart) Hart foundation Version 2 ...

Daca sunteti impresionati de Amazing Red, AJ Styles sau Rey Mysterio, Jack Evans va va face in mod sigur sa va ridicati din scaune!

Big Sexy
9th October 2005, 13:06
hai ca il iau acu sa vad care e treaba. EU ma gandeam doar la CZW

Heath Scumm
23rd January 2007, 15:42
Bump!

Pepsi-Cola
23rd January 2007, 16:41
thx HitScum

Ratonu
23rd January 2007, 16:56
Thanks!