PDA

View Full Version : Jack Evans, Human Tornado, Aj Styles vs Senshi, Teddy Hart, Ruckus

Insane
8th March 2007, 18:57
Cine va castiga dupa parerea voastra ?

r0bby
8th March 2007, 20:39
Un meci interesant.Cred ca ar castiga echipa formata din Jack Evans&Human Tornado&Aj Styles.

Reaper
8th March 2007, 21:59
Majoritatea sunt printre favoritii mei, exceptie ar face doar Teddy Hart pe care, nu stiu exact din ce motiv, nu prea il suport.
Voi alege: Evans, Tornado, Styles. Sorry, Ruckus, ma nigga!
PS: un' mi-e poll-ul?

Insane
8th March 2007, 22:11
am gresit cu poll-ul, daca intra stefan sau gabi sa modifice si sa puna poll ! nici eu nu prea il suport pe teddy dar adevarul ca este un atlet extraordinar !!
si eu merg tot pe Evans Tornado si Styles !!

Heath Scumm
9th March 2007, 09:24
Evans vs Teddy - dintre cei 2 membri ai Hart Foundation Version 2, Evans all the way, desi Teddy are mai multa charisma.

AJ Styles vs Senshi - Senshi e unul dintre favoritii mei in pro-wrestling dar, asa cum am mai spus, AJ Styles a evoluat extrem de mult in ultimul an si il consider luptatorul numarul 1 in TNA momentan ... de aceea merg pe mana lui AJ Styles

Ruckus vs Human Tornado - cei 2 membri BLK OUT in CZW, Human Tornado are un gimmick interesant si e un atlet foarte bun insa Ruckus e la un alt nivel, din punct de vedere atletic e peste toti luptatorii din acest meci cu exceptia lui Jack Evans. Asadar merg pe mana lui Ruckus.

Asadar, in final, aleg prima echipa. Motive pentru care lumea nu-l suporta pe Teddy Hart gasiti in topicul despre Bret "HitMan" Hart!

BAF-kimi
27th March 2007, 16:11
Jack Evans/Human Tornado/AJ Styles

cmpunk12
30th January 2009, 20:58
EVANS VS TEDDY: ERRA HIGH-FLyer....grea,chiar foarte grea, Da EVANS E MAI BUN
HUMAN VS SENSHI : SENSHI DIRECT....
STYLES VS RUCKUS: STYLES PT MINE

DECI 3-2
votul merge catre: EVANS/human/styles