View Full Version : CHAMPIONS LEAGUE - ramane doar un vis?
Resita
7th March 2007, 12:02
Ca DINAMO sa ajunga direct in UCL trebuie sa castige campionatul (care este ca si castigat :ok: ) dar este si la mana altor echipe. UCL trebuie sa fie castigata de una din urmatoarele echipe care au mai ramas in competitie: Roma, Chelsea, PSV sau Man. United.
Daca UCL este castigata de alta echipa DINAMO va trebui sa joace in turul al III-lea preliminar, unde nu va fi cap de serie.
Aurel.D
7th March 2007, 12:06
Eu pe AS Roma o vad castigatoare a Ligii. Si pe urma nici preliminariile nu sunt de speriat....Dinamo se poate califica si dupa o dubla eliminatorie....
Resita
7th March 2007, 12:09
preliminarile chiar sunt de speriat. gandestete numai ce echipe ar putea aparea in calea noastra.
Celso
7th March 2007, 12:21
de ce ROMA? daca castiga Roma nu jucam direct! Oricum calmi baietii castiga Chelsea...sau in cel mai rau caz MU:evil:
Resita
7th March 2007, 12:27
de ce ROMA? daca castiga Roma nu jucam direct!
ba da. :ok: roma este pe locul 2 in italia, ceea ce asigura calificarea directa in UCL
Celso
7th March 2007, 12:30
aha...am inteles, oricum ramane valabila aia cu Chelsea!:drak:
caine19
7th March 2007, 16:52
Si Real Madrid poate sa isi revina in campionat :ok: , mai greu este cu liverpool si arsenal:D .
Am incredere ca ne vom califica in CL la anul:yeah:
fanatic88
7th March 2007, 21:23
pai si liverpool nu se califica de pe 3 in ulc?
Resita
7th March 2007, 21:41
pai si liverpool nu se califica de pe 3 in ulc?
se califica dar trebuie sa joace tur preliminar.
fanatic88
7th March 2007, 21:44
oricum nu vad sa castige o echipa care nu se va califica pt anul urmator
nu putem rata sansa asta
delaparis
7th March 2007, 21:47
Ca DINAMO sa ajunga direct in UCL trebuie sa castige campionatul (care este ca si castigat :ok: ) dar este si la mana altor echipe. UCL trebuie sa fie castigata de una din urmatoarele echipe care au mai ramas in competitie: Roma, Chelsea, PSV sau Man. United.
.
Lille daca castiga atunci Dinamo de asemenea se duce direct in grupe :D
Resita
7th March 2007, 21:50
Lille daca castiga atunci Dinamo de asemenea se duce direct in grupe :D
:happy :happy :happy :happy ai dreptate
caine19
8th March 2007, 20:45
Locul 2 din Franta duce direct in CL ? Pai pe 2 nu e Lens:D ?
oricum sper intr-o finala Chelsea-Man Utd. cu o victorie a diavolilor rosii:evil: :evil:
Kainsashiki
8th March 2007, 20:48
daca mergeti in turu 3 si jucati cu o echipa din italia ii scoateti...in rest 0 sanse:D liverpool, arsenal, real madrid, valencia...suna bine ? :D
Resita
8th March 2007, 20:49
sper ca UCL sa fie castigata de o echipa care se califiva direct ca daca nu ne luam adio si anul viitor de la UCL.
Lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor :D :D :D
Resita
8th March 2007, 20:51
daca mergeti in turu 3 si jucati cu o echipa din italia ii scoateti...in rest 0 sanse:D liverpool, arsenal, real madrid, valencia...suna bine ? :D
stai putin ca in italia pe trei pot sa termine MILAN, LAZIO sau FIORENTINA si nu ne vad prea bine.
caine19
8th March 2007, 20:52
Vorbele astea aduc ghinion:D .
Singura care poate pune probleme e liverpool , bayern cred ca o sa isi revina in germania , iar valencia si milan nu au forta necesara sa scoata pe Man. Utd. sau Chelsea:ok:
Cappone
8th March 2007, 20:52
dinamo va merge direct in grupe pentru ca ch legue va fi luat de chelsea,manchester sau psv.
steaua sigur va pierde in preliminarii,asta daca va ajunge acolo.....
caine19
8th March 2007, 20:54
sa nu poluam formul cu "prietenii" nostri de la periferie:evil: :evil: .
PSV nu cred ca au sanse sa castige , poate Roma :D ?
Cred ca rapid va ajunge in preliminarii si va fie eliminat:ok:
Resita
8th March 2007, 21:00
dinamo va merge direct in grupe pentru ca ch legue va fi luat de chelsea,manchester sau psv.
sper sa ai dreptate :ok:
Resita
12th April 2007, 12:14
semifinalele sunt:
chelsea - liverpool
man.utd. - milan
ce bine ar fi o finala chelsea - man.utd. :ok: :ok: :ok:
fanatic88
12th April 2007, 12:27
pare de neoprit man
Mario Di Lazi
12th April 2007, 17:00
Dacã avem o finalã MAN - Chelsea ... :D ... e foarte bine ...
caine19
12th April 2007, 17:14
Ne uitam linistiti la finala :evil: :evil: , iar la anul in UCL cu oprita golgeter:happy :happy ... Sigur ca da:sleep:
fanatic88
24th April 2007, 23:39
bvo manchester... hai cu trofeul ....
caine19
26th April 2007, 20:19
Man. Utd. 3-2 Milan
Chelsea 1-0 Liverpool
Cred ca sunt niste rezultate foarte bune ...
Man. Utd. nu pierde la Milano , iar Chelsea va scoate un 1-1 in deplasare .
Cred ca asta e anul lui Chelsea , o sa vedeti;)
Resita
26th April 2007, 20:34
Cred ca asta e anul lui Chelsea , o sa vedeti;)
asa o sa fie :yeah:
razwan_vs
26th April 2007, 20:36
castiga chelsea si va calificati in grupe :)...dar o sa aveti viata grea acolo
vlad1607
26th April 2007, 23:00
normal ca o sa avem viata grea..ceva noutati ? :D
vlad1607
29th April 2007, 12:31
Dinamo are în vizor doi jucãtori de la PSV Eindhoven, Addo ºi Lamey, "cîinii" încercînd sã aducã mãcar pe unul dintre aceºti fotbaliºti în mercato. Dinamo ar putea juca direct în grupele Champions League dacã Manchester United sau Chelsea cîºtigã competiþia. Iar ºefii "cîinilor" au afirmat cã în acest caz 5 milioane de euro vor fi alocaþi transferurilor din varã. Pe lîngã actuali sau foºti internaþionali români - Tamaº, Stoican, Marius Niculae, Bratu, Zicu -, roº-albii monitorizeazã de mai multã vreme doi fotbaliºti de la PSV Eindhoven! Este vorba despre fundaºii Eric Addo ºi Michael Lamey!
Jucãtori cu experienþã în Eredivisie, ce au evoluat pentru batavi în grupele Champions League, în ultimele trei sezoane, Addo fiind ºi internaþional ghanez cu 4 prezenþe în "naþionala" þãrii sale la Campionatul Mondial de anul trecut. Spre deosebire de sezonul 2005-2006, cînd erau titulari incontestabili la PSV, în aceastã ediþie Addo ºi Lamey au trecut în plan secund, antrenorul Ronald Koeman preferînd alþi jucãtori.
de fundasi avem mare nevoie clar! oare ce salar or vrea astia ? desi nu cred ca ar vrea sa pelce de la PSV ci mai degraba ar ramane in Olanda la o echipa gen Viteese
Resita
2nd May 2007, 08:55
toate sperantele noastre stau acum in Man. Utd. La norocul nostru parca vad ca nici ei nu o sa se califice :no: :no: :no:
Aurel.D
2nd May 2007, 10:23
Si pana la urma ce asa mare tragedie ca Dinamo va juca tur preliminar?? Daca va da de echipe cu experienta in Liga si va fi eliminata asta este...doar daca dam de o echipa ca Standard Liege putem fi siguri de calificare....
Quittaro@ in caz ca Steaua termina pe 2 nu vom fi cap de serie! nu cred ca vom avea sanse cu echipe ca Liverpool, Arsenal, Real, Sevilla,sau cine stie care din campionatele puternice! :|....doar sa termine CFR pe 2, ar fi superb si chiar mi`ar conveni atunci sa jucam tur preliminar ca sa se apuce astia de treaba sa mai cumpere niste jucatori mai zdraveni!;)
Aurel.D
2nd May 2007, 10:36
Asta stiu, dar pana la urma ce sa facem daca Dinamo va trebui sa joace tur preliminar?? Asta este....ne ducem crucea....insa ar fi pacat sa cadem cu Real, Milan sau Arsenal si sa fim eliminati.....Daca am cadea cu o echipa subtire cum a cazut Steaua, as mai zice, dar asa.....Cred ca in acest moment Dinamo merita sa joace in grupele Ligii....
Thomas
2nd May 2007, 12:16
...Daca am cadea cu o echipa subtire cum a cazut Steaua, as mai zice, dar asa...
Pai nu prea aveti cum, ca Steaua a fost cap de serie anul trecut de a picat cu Standard, iar Dinamo nu va fi cap de serie.
asta daca Steaua termina pe 2 ;)
Absint
2nd May 2007, 12:50
Daca Manchester se califica si apoi castiga CL, Dinamo merge in grupe
Daca nu se intampla acest lucru va juca in turul trei preliminar(ultimul) cu o echipa mult mai bine cotata in Europa, sper sa fie una cat mai slaba pentru ca Dinamo sa o invinga.
Daca nu va fi capabila sa o depaseasca in dubla mansa, atunci inseamna ca Dinamo nu e pregatita de grupe si va continua in cupa Uefa unde va fi cap de serie la tragerea pentru turul I
asta este...totul depinde de echipa lui Rednic
Sevilla86
2nd May 2007, 13:00
Quittaro@ in caz ca Steaua termina pe 2 nu vom fi cap de serie! nu cred ca vom avea sanse cu echipe ca Liverpool, Arsenal, Real, Sevilla,sau cine stie care din campionatele puternice!
Nu mai fiti asa optimisti :D nu e cazul sa dramatizati asa de tare, in Turul 3 printre capi de serie sunt si echipe mai slabe... sezonul asta in Turul III au fost capi de serie si echipe ca: CSKA Moskva, Shakhtar Donetsk, Chievo, AEK Athena, Benfica... daca sunteti asa de tari pe cat va credeti ar trebui sa fiti in stare sa jucati de la egal la egal cu echipele astea. Daca nu puteti, atunci nu prea aveti ce cauta in CL pt ca acolo o sa dati de echipe cu mult mai puternice.
Oricum, mai intai sa vedem meciul de diseara.
asta daca Steaua termina pe 2 ;)
n-are nici o legatura clasarea Stelei pe locu 2 cu prezenta voastra printre capii de serie, daca nu castiga Manchester liga n-aveti nici o sansa sa fiti capi de serie orice s-ar intampla in campionatu romaniei.
Aurel.D
2nd May 2007, 13:40
Dinamo nu va fi cap de serie cu siguranta insa cred ca are puterea sa treaca de unele din echipele cu care ar putea sa cadaa in preliminarii....:ok:
Sevilla86
2nd May 2007, 13:42
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=1204971&postcount=73
Aici gasiti conditiile care trebuiesc indeplinite pt ca Dinamo sa fie cap de serie. Sunt 8 conditii, din care trebiuesc indeplinite cel putin 5, dar daca va uitati pe clasamente o sa vedeti ca asa ceva e de-a dreptul imposibil. Postul asta e ceva mai vechi si s-au mai schimbat clasamentele, dar sansele ca Dinamo sa fie cap de serie sunt infime.
pai daca meritati sa jucati in liga, atunci ar trebui sa treceti de preliminarii, sau cel putin sa nu pareti victime sigure :D in liga ati intalni echipe mai tari, iar daca in preliminarii nu ati face fata, nu are rost sa vb de grupe...
daca nu treceti de preliminarii, probabil mai trebuie sa munciti :o: sau cel putin sa va faceti un coef mai bun ca sa fiti cap de serie...
Resita
2nd May 2007, 13:51
Dinamo nu are cum sa fie cap de serie. deci o sa jucam turul al III-lea preliminar.
apropo steaua in ce tur intra? eu stiam ca-n al III-lea dar mai nou apare in al II-lea :D
: CSKA Moskva, Shakhtar Donetsk, Chievo, AEK Athena, Benfica....
noi nu avem norocul de a cadea cu astea!;) la ce noroc avem la trageri...:rolleyes: ...oricum nu va fi nici un capat de tara daca nu ne vom califica:P
Sevilla86
2nd May 2007, 13:55
Steaua intra din Turul II, dar aici intalnim o echipa slaba, cum a fost Gorica sezonul asta. Turul II e doar o formalitate :D iar in Turul III suntem capi de serie asa ca nu ar trebui sa avem problame.
Mai greu e pt Dinamo chiar daca e campioana.
Resita
2nd May 2007, 13:57
turul II. :thinkso: :thinkso: :thinkso: pai nu trebuia in III?
nu, deoarece Romania a terminat pe locul 10, deci echipa de pe locul 2 merge abia in turul 2... daca Romania termina pe 9, atunci era direct turul 3... acum m-am uitat pe site'ul ala cu coeficientii :D
Steaua intra din Turul II, dar aici intalnim o echipa slaba, cum a fost Gorica sezonul asta. Turul II e doar o formalitate :D iar in Turul III suntem capi de serie asa ca nu ar trebui sa avem problame.
abia se mai strang coeficientii :D
oricum nu va fi nici un capat de tara daca nu ne vom califica:P
numai sa te auda borcea... :rolleyes:
Sevilla86
2nd May 2007, 14:01
turul II. :thinkso: :thinkso: :thinkso: pai nu trebuia in III?
- Ocupanta locului 1 este declarata campioana a Romaniaie si participa direct in grupele UEFA Champions League editia 2007/2008, doar in cazul in care castigatoarea Ligii Campionilor, editia 2006/2007 se va califica direct in grupele competitiei si prin intermediul campionatului national. In orice alt caz, campioana Romaniei va juca in ultimul tur preliminar.
- Ocupanta locului 2 (vicecampioana) participa in preliminariile UEFA Champions League editia 2007/2008 - turul doi preliminar.
- Ocupanta locului 3 participa in al doilea tur preliminar al Cupei UEFA editia 2007/2008.
- Castigatoarea Cupei Romaniei (editia 2006/2007) participa direct in primul tur al Cupei UEFA editia 2007/2008.
- 1 echipa va participa in UEFA Intertoto editia 2007.
- Ocupantele locurilor 15, 16, 17 si 18, retrogradeaza direct in Liga II.
- Ocupantele primelor doua locuri din cele doua serii ale Ligii a-II-a vor promova in Liga I.
http://www.lpf.ro/campionat.htm
ia gata!:D calculele astea dupa ziua de maine:D daca va fi cazul:P
Aurel.D
2nd May 2007, 16:35
Hai ma, nu va mai obositi cu calcule din astea ca peste 20 de zile, va simplifica Manchester totul...::):ok:
Universal
2nd May 2007, 17:05
dacä se califica ManU in finala( desi prersimt ca va fi ca in 2005..... ) atunbci sigur va castiga Ucl...iar Dinamo e in UCl 1000% daca nu..asta este..atunci cu noroc se mai antreneaza jucatorii pt UCL
calipeta
3rd May 2007, 00:10
Hai ma, nu va mai obositi cu calcule din astea ca peste 20 de zile, va simplifica Manchester totul...::):ok:
Da... chiar au rezolvat totul! :))
razwan_vs
3rd May 2007, 07:07
:ras-plans: ...lasati-ne sa ne pregatim de turul 3 :(
Lauryca
3rd May 2007, 07:30
Ce ma mai luau dinamovistii la misto, cand mi-am pus ultimul rând din semnatura... Asta e viata e dura, iar Dinamo va vedea doar la ProTV!!:drak:
axterix
3rd May 2007, 07:37
poate in Premier League :D
:ras-plans: ...lasati-ne sa ne pregatim de turul 3 :(
asta e tare :lol: :happy
Sevilla86
3rd May 2007, 07:59
Lucrurile sunt foarte simple... exista doua posibilitati:
1. Dinamo joaca in Turul III cu o superechipa gen Liverpool, Milan, Arsenal etc...
2. Dinamo joaca in Turul III cu o echipa gen CSKA Moscova, Sahtior, Benfica...
In cazul 1, Dinamo se pregateste de Uefa :D
In cazul 2, sansele sunt impartite.
Oricum la Dinamo nu se vor face investitii majore. Daca actionarii ar fi fost siguri ca primesc 10 mil din CL, ar fi investit mult in vara, dar acum sunt obligati sa ia in calcul o probabila eliminare in Turul III.
Pacat... cu atatea intariri gen Oprita, Dinamo putea sa defileze in Grupe :(
YoYoyOi
3rd May 2007, 08:06
colac peste pupaza mai pleaca si Rednic :rolleyes:
Sevilla86
3rd May 2007, 08:11
Serios? :shocked: gata au inceput sa paraseasca corabia :D adevarul e ca Rednic a spus ca nu vrea sa se faca de ras in Champions League, pe vremea cand punea presiune pe conducere sa-i aduca jucatori.
De unde stii? Un link ceva :D
Resita
3rd May 2007, 09:07
pleaca la steaua :D
se pare ca avem un noroc nu gluma :evil: acum totul depinde de adversarul pe care o sa-l avem.
hai ia gata ma stelistilor, vedeti sa prindeti voi locul 2, noi bine mersi am castigat campionatul! orice rau aduce un bine, umilinta va fi mai mare printre voi cand ne vom califica din tur preliminar, dupa toata circareala care o faceti de 2 luni incoace! vedeti si voi, cum sa intors impotriva noastra, asa se va intoarce si impotriva voastra:) ! nu pot sa spun ca ma bucura ca nu vom merge direct in grupe, dar este si o parte pozitiva: vor fi achizititii mult mai tari, daca nu ne vom califica in UCL, e posibil sa fie un parcurs lung in UEFA, iar la anul vom castiga din nou campionatul din pacate, pt voi!:lol:
CEI CE SUNT DINAMOVISTI,NICIODATA NU SUNT TRISTI!:yeah:
Aurel.D
3rd May 2007, 11:15
Rednic zice ca va pleca la sfarsitul contractului, in 2008, ceea ce nu este ceva paranormal....Atata este contractul acum..
asa am vz si io foarte clar declaratia dupa GSP....dar trebuia sa vina niste destepti sa o infloreasca:groggy: ...NU murim noi cand vor altii!:evil:
leodacin
3rd May 2007, 11:25
ASTA E
avem ocazia sa aratam tuturor daca mai e cazul ca avem valoare si meritam sa jucam in ucl
iar voi ***vedeti - va de blaturile voastre ca sunteti la un pas de fericire
Aurel.D
3rd May 2007, 11:37
Nu trebuie sa o luam in tragic....Asta este, trebuie ca echipa sa demonstreze acum ca are tarie de caracter si poate trece de preliminarii.....cu conditia sa cada cu o echipa apropiata ca valoare.....
Grinco
3rd May 2007, 12:25
Hai ca mai aveti o sansa :D Sa ia MILAN trofeul si sa termine pe 2 in campionat. Asa ca mergeti la cumparaturi de lumanari si fuga la biserica :D
vlad1607
3rd May 2007, 15:04
poate e mai bine asa...FORZA CAINII! :ok:
fanatic88
3rd May 2007, 15:23
si daca ne intarim putin si cu putina sansa nu ramane un vis accederea in grupe indiferent de adversar ...forza dinamo
vlad1607
3rd May 2007, 16:23
indiferent? sa nu exageram..de Arsenal sau Real Madrid nu trecem :D si cu Lazio o sa fie destul de greu :P :D
fanatic88
3rd May 2007, 16:42
cu putin a sansa poate e cap de serie si scapa de granzi
nu avem sanse sa fim cap de serie:rolleyes: ..dar poate avem norocul sa cadeam cu Levski:D ..si noi odata:angry: :angry:
Aurel.D
3rd May 2007, 17:58
Cadem cu o echipa tare si trecem...:o: Veti vedea...
sa te auda Dumnezeu!:D si eu cred ca nu ne vom face de rusine cel putin!:D
ia mai scuteste`ne! dute pe suporter Steaua, acolo are loc hegemonia:groggy:
fanatic88
3rd May 2007, 18:57
un vis erotic cu angelina jolie . IMPOSIBIL furaciosilor
fa-ne sa-ti simtim lipsa
fanatic88
3rd May 2007, 20:57
am vazut acum la stiri ca dinamo ar putea cadea si in cazul in care nu este cap de serie cu levski ,dinamo kiev,sahtior echipe accesibile sau chiar si atletico madrid ,werder sau ajax de care dinamo ar putea trece cu cateva transferuri deci eu sunt increzator
Aurel.D
4th May 2007, 10:36
Cica se discuta plecarea unor jucatori. Daca nu se pastreaza obligatoriu lotul actual si nu se cumpara 2-3 jucatori cu mare experienta, Dinamo nu poate spera la calificarea in grupe....
Gabri3l
4th May 2007, 12:17
se aude ca shakira borcea va participa la emisiunea "Dansez pentru tine"...visul sau este sa o vada pe dinamo in grupele Ligii Campionilor...
:)
caine19
4th May 2007, 18:49
Bancul asta a expirat deja :sleep:
fanatic88
5th May 2007, 10:04
ce glume de c***t
fanatic88
5th May 2007, 11:55
Auzind ca George Copos a vrut sa iasa pe strada ca sa sarbatoreasca, iar Gigi îi ironizeaza pe Niculescu si compania, Cristi Borcea a luat foc. Directorul general al formatiei din "Stefan cel Mare" recunoaste ca atitudinea rivalilor l-a înrait. Consecinta? Nu va mai pleca nimeni de la Dinamo. "Eu am hotarât, dar voi vorbi si cu ceilalti actionari sa nu vindem niciun jucator! «Spartanii» trebuie sa ramâna intacti. Am avut oferte concrete pentru Pulhac, Niculescu, Stefan Radu si au mai fost discutii pentru Moti si Adrian Cristea, dar toti vor continua alaturi de noi", a dezvaluit Borcea.
fanatic88
6th May 2007, 18:24
care mai sunt conditiile in care dinamo devine cap de serie in caz ca cfr-ul ocupa locul 2 ?stie cineva?
pai ti le zic din minte..sper sa nu uit ceva...e destul de greu daca nu imposibil
deci: Sparta Praga sa termine pe 2, Galatasaray sa termine pe 2, Rennes sa Touluse sa termine pe 3, CFR pe 2, Twente sa castige play-offu, CSKA sofia sa castige campionatul, Atletico Madrid sa termine pe 4, Anderlecht sa termina pe 2(nu's sg la asta)
5 din astea trebuie sa iasa asa.ca sa fie Dinamo cap e serie....imposibil!
fanatic88
6th May 2007, 18:56
si la astea sunt locuri fixe sau cel putin locul 2 cel putin locul 4 ...etc?
Lordul
6th May 2007, 18:57
Anderlecht e pe 1 si cu 2 etape inainte de final are 7p fata de ocupanta locui 3 , deci aceasta conditie cade,CSKA Sofia nu prea mai are sanse la titlu
pe locurile alea!:confused: e greu...m`am uitat si eu...nu are rost!
fanatic88
6th May 2007, 19:01
aha ...deci sperante desarte
Lordul
6th May 2007, 19:03
ar mai fi o sansa sa avem NOROC CU CARUL si sa cadem cu Sigma Olomouc cea mai slaba echipa pe care o putem intalni .
Resita
6th May 2007, 19:04
aha ...deci sperante desarte
nici o sansa.
am uitat mai este una, milan sa castige procesul, sa i se ridice suspendarea :D :D :D :D :D
Lordul
6th May 2007, 19:07
ce proces ,ce suspendare?
fanatic88
6th May 2007, 19:08
si sunt sanse sa-i ridice suspendare ?ar obtine locul 2 :)
Resita
6th May 2007, 19:11
ce proces ,ce suspendare?
pai milan a plecat cu 8 pct. penalizare, scandalul din italia cu meciurile trucate, si au facut recurs :D
Lordul
6th May 2007, 19:12
AAAAAAAAA aceea penalizare de 8p , ar fi ceva sanse ,fara aceea penalizare ar fi la 2p de Roma dar ar trebui sa castige si Championsleague, dar Milan a facut egal cu Fiorentina si Roma a batut deci acum ar fi 5 fara penalizare
Resita
6th May 2007, 19:13
si sunt sanse sa-i ridice suspendare ?ar obtine locul 2 :)
0.0000000000000000000000001 % :D
Lordul
6th May 2007, 19:16
e legal sa jucam cu echipa a II pt ca suntem campioni ,si timisoara a jucat cu echipa a II
daca dam de superputeri, sa jucam sa nu ne facem de ras. daca dam de aek, celtic si altele ca astea, sunt superoptimist !
fanatic88
7th May 2007, 13:21
noi nu prea avem sanse la tragerile la sorti
Mario Di Lazi
7th May 2007, 14:22
Sunt numai echipe puternice ... trebuie sa ne multumim si cu UEFA ...
fanatic88
7th May 2007, 21:28
pai daca pornim cu premisa asta ca treb sa ne multumin cu uefa nu facem treaba
Lordul
7th May 2007, 21:29
bob celtic a tinut in sah milanul 187 de minute....
caine19
7th May 2007, 21:38
Sunt numai echipe puternice ... trebuie sa ne multumim si cu UEFA ...
Sper sa cadem cu lazio
mario cu cine ai tine.. cu Dinamo sau cu lazio:evil: ?
Chiar cred ca am avea sanse cu romanii :ok:
Lordul
7th May 2007, 21:39
Ma indoiesca ca am avea vreo sansa cu Lazio : Rochi ,Pandev ,Igli Tare ,Manfredini ,Suari
Lordul
7th May 2007, 22:38
Sparta Praga e pe 2 in Cehia deci favorabil pt Dinamo...
fanatic88
7th May 2007, 23:13
slabe sanse sa fie cap de serie din ce am vazut
Resita
31st May 2007, 10:35
Cele 16 echipe cap de serie in Q3 vor fi:
Liverpool
Arsenal
Benfica
Ajax Amsterdam
Valencia + inca o echipa din Spania care se va alege intre Real, Barcelona sau Sevilla
Werder Bremen
Celtic Glasgow
Lazio
Glasgow Rangers
Sahtior
Besiktas
Anderlecht
Dinamo Kiew
Levski Sofia
Steaua
Besiktas, Sahtior, Levski, Glasgow Rangers si Steaua vor disputa si turul 2 de calificare si in cazul unor suprize, echipele care ar elimina una dintre acestea vor lua locul pe lista de capi de serie
vlad1607
31st May 2007, 10:40
picam ori cu Anderlecht....ori cu Benfica...ori cu Arsenal....
cu Levski in nici un caz ca nu avem bulanul imens al echipei ciobanului :(
picam ori cu Anderlecht....ori cu Benfica...ori cu Arsenal....
cu Levski in nici un caz ca nu avem bulanul imens al echipei ciobanului :(
ce bulan visezi mah, compari Standard Liege cu Levski Sofie ???
.
.
Steaua a jucat pe valoare in Europa, si voi tot pe valoare si s-a vazut valoarea, v-a eliminat polonia varsovia, pai si levski va elimina stati linistiti aveti o echipa de mascarici,
sper sa jucati cu Arsenal sa n-am nicio emotie
vlad1607
31st May 2007, 10:48
iesi afara nu mai polua sectiunea...du-te pe a voastra nu ne mai plictisi....dai dovada de nesimtire pura tot intrand si provocand ....de la jiji ai invatatmeseria asta? poate te invata sa mulgi...te angajezi si tu in felul asta...
n-am ce face, cand vad tampenii scrise ma simt nevoit sa le combat
de ce bulan vorbeai, bulanul e pt prosti, noi suntem capi de serie, nu e niciun bulan aici, e vorba de valoare, ca in Europa nu arbitreaza corpodean si nici nu joaca jegul ala de onofras sa ne rupa picioarele ca sa va faciliteze voua titlul
.
.
nu mai face remarci personale, ca nu ne cunoastem
vlad1607
31st May 2007, 10:57
plimba lana in alta parte
fanatic88
31st May 2007, 21:10
ca in Europa nu arbitreaza corpodean si nici nu joaca jegul ala de onofras sa ne rupa picioarele ca sa va faciliteze voua titlul
da cine albitreaza ? cel din meciul cu dinamo kiev din retur??? (offtopic)
nu cred ca vom avea noi sansa sa avem un adversar accesibil ....dar cine stie
rossi18
5th June 2007, 07:34
stie cineva cand sunt tragerile la sorti?
johny bravo
5th June 2007, 10:58
Pe 29 Iunie este tragerea la sorti pt tururile I si II. Meciurile din turul II se vor disputa pe 31 Iulie-1 August turul si respectiv 7-8 August 2007 returul. Neinteresant.
Pe 3 August este tragerea la sorti care ne intereseaza pe noi... iar meciurile turului III se vor juca dupa cum urmeaza: turul pe 14-15 August si returul pe 28-29 August
sursa e Wikipedia
in legatura cu pollul: depinde... daca da de Liverpool nici o sansa. Daca da de Anderlecht se poate.
caine19
7th June 2007, 21:30
Sper sa cadem cu belgienii :rolleyes: ...
fanatic88
8th June 2007, 17:37
sau cu bulgarii :)
fanatic88
9th June 2007, 23:33
cu noua echipa ...dinamo ne da tot mai mari sperante
Resita
10th June 2007, 16:08
spargem tot :drak: :drak: :drak:
Radu
10th June 2007, 17:07
spargem tot :drak: :drak: :drak:
nu uita...nu jucati in campionatul intern!:ok:
fanatic88
10th June 2007, 22:55
si mai ales nu cu steaua
Rossi
11th June 2007, 03:40
Echipa avem . Visul se poate transforma in realitate ..dar trebuie ca sa avem si putin noroc :D
fanatic88
11th June 2007, 20:35
Cele 16 echipe cap de serie in Q3 vor fi:
Liverpool
Arsenal
Benfica
Ajax Amsterdam
Valencia + inca o echipa din Spania care se va alege intre Real, Barcelona sau Sevilla
Werder Bremen
Celtic Glasgow
Lazio
Glasgow Rangers
Sahtior
Besiktas
Anderlecht
Dinamo Kiew
Levski Sofia
Steaua
Besiktas, Sahtior, Levski, Glasgow Rangers si Steaua vor disputa si turul 2 de calificare si in cazul unor suprize, echipele care ar elimina una dintre acestea vor lua locul pe lista de capi de serie
fara cele din anglia,scotia,spania avem sanse mari
Andreiy
13th June 2007, 00:21
eu cred ca dinamo se va califica in grupe, am incredere
darkchild89
22nd June 2007, 02:22
sa speram ca da !!
fanatic88
22nd June 2007, 10:39
ne trebuie doar putin bulan la tragerea la sorti
Resita
22nd June 2007, 13:20
ne trebuie doar putin bulan la tragerea la sorti
putin mai mult :D
fanatic88
22nd June 2007, 13:35
cred ca merita si echipa asta dupa tot ce a facut sezonul asta,numai bucurii ne-a adus
darkchild89
22nd June 2007, 15:07
intradevar merita!! pt ca a pastrat lotul intact.............si ar merita
Lordul
22nd June 2007, 15:22
meritam in Championsleague in grupe acolo ne e locul , Hai in grupe ! :ok:
leodacin
22nd June 2007, 16:15
ar fi timpul sa avem si noi un pic de noroc si sa dam peste o echipa accesibila, ca in ultimul timp numai ghinion am avut
caine19
22nd June 2007, 17:25
Daca picam cu BJK deja sarbtoresc calificarea :evil: :D
fanatic88
22nd June 2007, 18:39
in ceea ce priveste echipa cu care cadem nu prea trebuie sa ne facem mari sperante sa fie o echipa accesibila pt ca in caz ca nu ne vom califica durerea va fi si mai mare .eu sincer imi doresc benfica ...
caine cine e BJK?
Rossi
30th June 2007, 01:58
Rãducioiu : "Aceastã echipã are ºanse reale sã joace în grupele Champions League. Promit sã fiu prezent la toate meciurile lor din aceastã competiþie".
"Fotbaliºtii s-au mai cãlit în bãtãliile din Europa.
Trebuie sã aibã tupeu, încredere, forþã ºi prospeþime, mintea doar la fotbal, sã fie flãmînzi de succese.
Sã mãnînce fotbal pe pîine!". :ok::ok::ok:
caine19
30th June 2007, 14:12
Radu e alaturi de Dinamo si cand e la o distanta asa mare... pacat ca a fost inlaturat de la club...
Forza Dinamo , vrem in grupe :yeah:
fanatic88
30th June 2007, 15:30
abia astept meciurile ,sunt din ce in ce mai nerabdator ,dar ii lasam pe stelisti sa joace primii :) in turul 2 :D
Resita
27th July 2007, 13:23
cand e tragerea la sorti, pe 2 sau pe 3 august?
YoNuTzz
27th July 2007, 13:24
depinde cu cine cadetzi...
fanatic88
27th July 2007, 17:28
e pe 3 august
yonutz ce vrei sa spui ?:)
georg40
27th July 2007, 17:31
03.08.2007 12.00 MEZ Nyon UEFA Champions League runda a treia
03.08.2007 13.30 MEZ Nyon Cupa UEFA runda a doua de calificari
Universal
27th July 2007, 17:36
Nu este un vis pentru Dinamo.Atat timp cat sunt si ei 11 pe teren, au 2 maini, 2 picioare, le trebuie mentalitate.
Mi-as dori sa ajunga in Liga Campionilor , sa furnizeze o mica supriza.....
Euforie domnule, Euforie :)
Daca management-ul nu se va tine de glume, atunci vom avea parte un an frumos pentru echipa din Stefan cel Mare
georg40
27th July 2007, 17:47
Nu este un vis pentru Dinamo.Atat timp cat sunt si ei 11 pe teren, au 2 maini, 2 picioare, le trebuie mentalitate.
Mi-as dori sa ajunga in Liga Campionilor , sa furnizeze o mica supriza.....
Euforie domnule, Euforie :)
Daca management-ul nu se va tine de glume, atunci vom avea parte un an frumos pentru echipa din Stefan cel Mare
Ai uitat , uni, ca au si cap. Golurile cu capul sunt mereu spectaculoase !!
Universal
27th July 2007, 17:50
:)) Corect Georg, am si uitat :)
La Dinamo bat bine Danciulescu si Bratu cu capul nu?
Celso
27th July 2007, 18:28
pe Bratu nu prea l-am vz sa dea cu capul, insa Niculescu da:yes:
Resita
27th July 2007, 21:01
de acum inainte la DINAMO numai Moti da gol cu capul :P:P:P
Resita
29th July 2007, 20:56
daca DINAMO joaca asa cum a jucat la buzau nu mai conteaza cu cine cade la tragerea la sorti, oricum nu se califica :angry::angry::angry:
Celso
29th July 2007, 21:03
e hai...ca nu o sa jucam prost asa mereu....isi vor reveni:angry:...sa vedem...
fanatic88
30th July 2007, 01:59
problema e ca rednic nu a gasit inca cel mai bun 11
Celso
30th July 2007, 18:09
problema e ca am jucat bine cand a iesit Danciu si Zicu....cred ca vRednic:D si-a cam dat seama si nu va mai baga atatia atacanti:)
caine19
30th July 2007, 19:26
in acest moment este un vis... Sa speram ca va deveni realitate dupla dubla mansa :yeah:
grande
30th July 2007, 20:44
Noapte buna si vise placute !
Celso
30th July 2007, 20:48
si voua vi s-a urcat ma la cap dupa un meci:confused:....sa va vad peste vreo 7 etape....pe ce loc 6 sunteti....sa ma rog....vedem cum actioneaza Georgel....
ati castigat Supercupa( nu mai conteaza in ce maniera), bravo voua, felicitari....dar PA....
grande
30th July 2007, 20:54
bre`nu raspund la provocari ,vise placute in continuare :cry::cry:
Celso
30th July 2007, 20:55
noi macar avem visul:happy
grande
30th July 2007, 20:57
am glumit ,oricum eu va urez bafta in CL ! :ok:
Celso
30th July 2007, 20:58
stai linistit:ok:... ca nu ne suparam noi asa usor:)...multumim...si voua...in UEFA... doar voua:D
Mario Di Lazi
30th July 2007, 20:59
stai sã vedem cu cinã picã Dinamo ... apoi ne facem speranþe sau NU ... :D
fanatic88
30th July 2007, 22:47
sperante sunt cu orice echipa :) ...poate se stinge o nocturna cine stie...:D
Resita
31st July 2007, 07:37
...poate se stinge o nocturna cine stie...:D
:happy:happy:happy:happy:happy sau poate incurca bucurestiul cu budapesta si se duc la unguri :D:D:D
fanatic88
31st July 2007, 09:17
facem haz de necaz ...dar poate mai scapam si noi de ghinion la tragerile la sorti :)
n-avem noi norocul asta. mai conteaza si in ce forma va fi echipa in perioada aia.
fanatic88
31st July 2007, 12:09
in amicale a aratat o forma foarte buna dar rednic folosea 2-3 echipe ...se pare ca nu a gasit inca cel mai bun 11 ...sper ca pana atunci sa-l gaseasca ...
fanatic88
2nd August 2007, 11:51
maine ne aflam sentinta ...abia astept sa vad daca ramne vis sau speranta :)
Resita
3rd August 2007, 07:45
uite ca a sosit si ziua mult asteptata. azi ne aflam viitorul :P
fanatic88
3rd August 2007, 10:19
e transmisa tragerea pe undeva ?
leodacin
3rd August 2007, 10:47
da
la 12.30 pe sport.ro
Resita
3rd August 2007, 10:48
pe eurosport :ok:
leodacin
3rd August 2007, 16:32
am picat cu Lazio
suntem mai aproape ca oricand de grupe
HAI DINAMO !!!!!!!
se poate, cu un pic de luciditate
fanatic88
3rd August 2007, 16:49
chiar se poate ...depinde doar de noi ...concentrare multa si sa nu primim mai mult de 1 gol acolo si poate cine stie sa marcam
Elphax
3rd August 2007, 16:51
am votat si eu acum ca s-a aflat adversarul ...
NU
fanatic88
3rd August 2007, 17:01
nu e vis ...da nici realitate ...mai mult speranta :)
Resita
5th August 2007, 10:34
speranta moare ultima dar la jocul pe care il prestam in momentul actual nu cred ca avem sanse :(:(:(
fanatic88
5th August 2007, 10:43
isi revin ei si vor face acest vis posibil
Celso
5th August 2007, 10:44
hai ma...mai optimisti...nici Lazio nu o duce prea bine...aseara a luat-o cu 3-1 de la Atl Madrid, Atl Madrid care a fost infranta de Bistrita samd...:D ..Doamne de calcule pe mine:D....
cu Lazio va fi meciul cand vom musca din nou rau:evil:
fanatic88
5th August 2007, 10:50
sa joace macar cum au facut-o cu steaua
Resita
14th August 2007, 23:43
suntem tot mai aproape de grupele UCL :yeah::yeah::yeah:
fanatic88
15th August 2007, 00:00
mai aproape ca niciodata ...marcam cel putin 2 goluri acasa
leodacin
15th August 2007, 13:15
acasa va fi un meci care pe care
sper ca Niculescu sa-si revina
Resita
28th August 2007, 21:00
in seara asta aflam daca visul devine realitate :ok:
Resita
28th August 2007, 23:25
din nou numai vise :(:(:(:(:(
visele nu se transforma in realitate :(:(:(
georg40
28th August 2007, 23:28
Se pare, ca avand o aparare slaba, Dinamo nu este coapta pentru CL. Poate la anul.
Resita
28th August 2007, 23:56
din pacate asta e.
ne pregatim pt. anul viitor :happy:happy ca de ani buni asta facem, ne pregatim :(:(:(
Rossi
29th August 2007, 03:38
Aceasta seara de 28 August probabil ca a fost si ultimul eveniment major gazduit de cea mai mare arena a tarii. De acum, buldozerele pot sa darame din amintirea noastra rusinea acestei nopti de august. Probabil ca a fost si ultima data cand Dinamo va mai strange impreuna 50 000 de oameni. De acum, nu vom avea nici infrastructura necesara si nici vreun parvenit gen Borcea nu va mai putea sa ne vanda ieftin si sa ne amageasca sa mai venim la vreun meci a lui Dinamo.
S-a incheiat un ciclu cum bine zice Cornel Dinu. Este timpul ca dl. Borcea impreuna cu Rednic si jucatorii sai adusi gratis gen Blay, Nastase etc, sa plece inspre alte meleaguri.
V-ati batut prea mult joc de noi. E timpul sa-i lasati pe altii cu adevarat priceputi si cu adevarat profesionisti sa aiba grija de acest club.
DEMISIA dl. Borcea si Rednic. Ciclul s-a terminat!
DM
fanatic88
29th August 2007, 10:20
ramane un vis si probabil mult timp de acum inainte
campionatul e greu de castigat ...mai ales ca se aude ca in iarna vor pleca multi jucatori
07Ex
29th August 2007, 18:00
Pacat ca echipele romanesti nu reusesc sa ajunga mai des in grupele ligii. Cine stie, poate la anu'.
YoNuTzz
29th August 2007, 18:02
"poate la anu "...asta se spune mereu...totusi...
delaparis
29th August 2007, 18:07
O sa ajungem atunci cand o sa mertitam ... si mai trebuie si putin noroc, clasament bun in UEFA pentru tragerile la sorti etc ...
fanatic88
29th August 2007, 18:31
acum realizam cat de important e sa-ti formezi un nume in europa si apoi sa ai la tragerile la sorti de echipa slabe ...dinamo trebuie sa faca o treaba buna acum in uefa si poate va fi cap de serie la urmatoarele trageri...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.