View Full Version : Discutii cu Adrian Mutu
Adrian Mutu
23rd September 2005, 22:41
Discutii cu Adrian Mutu
Vadim
24th September 2005, 12:42
Contul Adrian Mutu va fi mentinut de webmasterul siteului oficial al lui Adrian Mutu, care ii va transmite Briliantului intrebarile voastre. Raspunsurile vor fi scrise in prima faza de webmaster, din ceea ce ii va spune Mutu. Speram ca in a doua faza sa il aducem pe Mutu personal pe forum, iar el sa acceseze dupa bunul plac forumul si sa petreaca timp aici.
Va rog sa postati aici intrebarile voastre pentru Mutu.
Dark Horror
24th September 2005, 14:27
Te-ai intoarce,pe la sfarshitul carierei,sa mai joci in Divizia A?
Gabriel28
24th September 2005, 14:31
1. Care a fost reactia lui Nedved cand te-ai intors inapoi in Italia dupa victoria cu 2-0 impotriva Cehiei?
2. Dintre jucatorii care sunt mai mereu in primul 11 al echipei, cu, care te intelegi cel mai bine inafara terenului?
3. Cu toate ca este inca mult prea devreme, ce sanse dai Romaniei ptr calificare la Euro 2008?
bafta
Adrian Mutu
24th September 2005, 16:27
Sigur ca da nu pot sa stiu le ce echipa sau cind va fi aceasta dar raspunsul e DA.
Zebrone
24th September 2005, 16:30
ai avea vreo problema sa marchezi diseara in poarta parmei?
Vadim
24th September 2005, 16:45
Adrian, crezi ca un contact direct cu suporterii, asa cum este aici pe forum, te poate ajuta pe plan profesional?
Catalanul
24th September 2005, 16:47
Adriane, crezi ca vei reusi sa-l detronezi pe Hagi si sa marchezi mai mult de 35 de goluri pentru nationala?
ronaldinho
25th September 2005, 09:58
Din setul de 1000 de intrebari pregatite pt jucatorul si omul Adrian Mutu, am ales 3:
1. E adevarat ca la nivelul de copii si juniori, Neaga era considerat mai talentat decat tine, dar deosebirea dintre voi era aceea ca tu de fiecare data cand ratai sau faceai un meci mai slab, erai foarte trist, chiar plangeai cateodata in timp ce pt Neaga nu exista aceasta notiune, de a juca slab?
2.Am auzit ca ai o mare simpatie pentru Barcelona. Ai lasa pe Juventus in cazul unei oferte a clubului catalan?
3. Dupa parerea ta, netinanad cont de forma de moment a unui jucator, crezi ca Razvan Rat, ca si valoare, e intre primii 3 fundasi stanga din lume?
Si, ca un sfat din partea unui mare amator de fotbal, la meciul cu Finlanda incearca sa schimbi directia cand ajungi unu la unu cu Hyppia. E un fundas destul de greoi, si are picioarele lungi, deci e mai greu de depasit daca intuieste partea. Dar, daca schimbi directia sunt sigur ca va face fault cel mult, si banuiesc ca stii mai bine decat ce inseamna ca omul direct sa aiba galben din primele minute ale jocului :). Multa bafta la echipa de club si la viitorul meci al nationalei; sunt sigur ca norocul se va intoarce cu fata si spre aceasta generatie.
Cristi
26th September 2005, 17:22
Si eu as avea o tona de intrebari pentru Adrian, insa am facut o selectie:
1. Adrian, cum ai descrie tu relatia ta cu Fabio Capello in acest moment?
2. Cu care dintre ceilalti 4 atacanti ai lui Juventus ai prefera sa faci cuplu in atac?
3. Ce influenta are asupra ta faptul ca nu joci meci de meci (din punct de vedere al psihicului)?
Si o parere personala: dintre toti atacantii lui Juventus numai Ibrahimovic este in acest moment intr-adevar greu de scos din primul 11... eu cred ca va veni si randul tau, asa ca ai rabdare!
Adrian Mutu
27th September 2005, 14:58
In mare astea au fost raspunsurile lui Adi:
Nedved e profesionist deci a tratat situatia ca atare si l-a felicitat pe Adi. Se stie ca Adi se intelege bine cu Canavaro si Ibrahimovic dar mai sunt si altii.
Referitor la sansele Romaniei....Adi e sigur ca ne vom califica.
Referitor la meciul cu Parma Adi spune ca a fost emotionant sa se reintoarca acolo dar ca ar fi dorit sa inscrie.
Orice contact cu suporterii e binevenit....astfel poti afla parerile tuturor si poti vedea mai clar lucrurile.
Despre Hagi.....normal ca orice jucator viseaza sa ajunga la nivelul lui Hagi si sa inscrie mai mult decit el dar numai timpul va spune daca Adi va reusi sa-l intreaca.
danny_boy
27th September 2005, 16:26
Buna Adi. Sunt un mare fan al tau si as vrea sa stiu ca daca in cazul in care nu o sa ai multe sanse sa joci in primul 11 a lui Juve, vei dori sa pleci la o alta echipa la sfarsitul sezonului ?
devil666
27th September 2005, 17:02
Ce faci Adi ? Sa stii ca sunt cel mai mare fan de al tau.......imi place cum joci ..............cand mai ai meci .??
Paul
27th September 2005, 20:40
Adi , (sau ma rog ... domnu web_master) ... iti pare rau ca ai plecat de la Chelsea ... ?
Sincer ...
juventuz
27th September 2005, 21:10
Adi, Dinamo si FC Arges au ramas echipele tale de suflet?
Catalanul
27th September 2005, 21:19
Adi, ti-ar placea sa joci in Primera vreodata ? :) Si daca da, unde? La Barcelona sau Real Madrid?
Gabriel28
27th September 2005, 22:50
1. Cred ca cunosti seria jocurilor FIFA scoasa de EA. In cateva zile trebuie sa apara FIFA 06, si multi asteptam sa putem juca in sfarsit, oficial, cu Juve, ptr ca esti si tu acum in echipa. Numai ca, numele tau nu este in echipa si nici in joc. Oficialii de la EA au spus ca au fost niste probleme legate de numele tau. Ai refuzat tu cumva sa iti apara numele in joc? (probabil ca sunt cateva mii de romani care ar dorii sa afle raspunsul asta, chiar daca stiu ca pare cam copilaresc fiind vorba doar de un joc).
atat ptr acum, ca sunt si altii :) succes la echipa, si iti doresc in meciul cu finlanda sa realizezi primul hat trick al romaniei din calificari :)
andyxxx
28th September 2005, 12:28
salut adi dupa trista poveste cu acele substante ai promis ca te vei revansa fata de fanii tai si ai echipei nationale
cum intentionezi sa faci acest lucru?
nutu
28th September 2005, 14:40
Sunt NUTU din GALATI si am si eu mai multe intrebari pentru MUTU:Vreau si eu un tricou de al tau de la JUVENTUS TORINO cu autograful tau(sa-l cumpar) si o poza cu tine.As mai vrea sa te mai intreb ceva dar sunt foarte multe mesaje si nu cred ca poti raspunde la toate mesajele de la toti fanii tai.Saluta-l pe MARIO si sa ai grija de el.Astept raspuns pe mail daca poti:nutu_18gl@yahoo.com.Ai grija de sotia ta ca va sta foarte bine.Si daca poti sa-mi lasi un numar de telefon si poate cand vii prin GALATI negasim sa vorbim.Ai dat un gol frumos aseara.MUTU THE BEST.Tine-o tot asa
giovanni BV
14th October 2005, 05:32
PENTRU ADI MUTU : Felicitari pentru noua casnicie si va doresc o relatie cit mai lunga , prospera , fericita si cu copii multi !!! Viatza merge inainte si noi pe linga ea ea , lasam tot cea fost in urma si luptam sa facem sa fie cit mai bine in viitor !!! Succes in cariera ta si sa ai parte numai de bucurii de acuma incolo !!! Eu inca am in colectia mea un tricou de la Chelsea cu numele tau , am comandat si unul de la Juventus tot cu numele tau , si daca as avea vreodata ocazia sa te intilnesc , mi-ar face placere sa obtin un autograf de la tine !!! Bafta multa , sanatate si fericire in casnicie si in cariera ta !!! Nelu.
ULTRAS-CT
19th February 2006, 00:34
La meciurile nationalei va asteptam din nou la Constanta ! vetzi avea parte de aceeashi primire calduroasa din partea noastra si de acelas stadion plin MEREU !
UzziSport
9th August 2006, 15:18
Adi, tu ai fost o sperantã incã de cand jucai la Dinamo, acum ai trecut pe la multe echipe, ai facut jocuri bune, mai putin bune ,nu conteazã România se bazeazã pe tine.Subiectul Adrian Ilie insã nu mi se pare ceva limpede ce se mai aude despre "bãiatul" ãla cine stie? Baftã Mutu! Uzzi (caransebes)
gimy1982
25th August 2006, 12:15
crezi pe la sfrsitul carierei tale ai putea venii la Politehnica Timisoara?/OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/ /OLE/
Kainsashiki
8th January 2007, 03:03
v-a cam lasat balta Mutu ... jucator de nota 9...caracter de nota 0...La multi ani, Mutu!!
caine19
8th January 2007, 17:38
v-a cam lasat balta Mutu ... jucator de nota 9...caracter de nota 0...La multi ani, Mutu!!
daca taceai folozof ramaneai:ok: .
Bafta Adi... Forza DINAMO
Laur_Farul
29th January 2007, 22:32
Doresti sa joci la un alt club mai mare ca Fiorentina ?
Brian
8th February 2007, 19:03
NU scrie in nici un ziar si pe nici un site de sport....dar astia de la ProTv au spus k Adrian Mutu s-a impacat cu Mourinho si ca se va transfera la Chelsea...nush dak a fost caterinca sau nu...dar am vrut sa fiu primul care scrie pe site chestia asta...:D
YoYoyOi
8th February 2007, 19:17
pai se poate transfera la Chelsea, ca imediat ce va ajunge acolo Mourinho va pleca...oricum pleaca:drak:
Sisk
8th February 2007, 19:43
pai se poate transfera la Chelsea, ca imediat ce va ajunge acolo Mourinho va pleca...oricum pleaca:drak:
lasal sa plece :D :rosu: :rosu: :rosu: :rosu:
YoYoyOi
8th February 2007, 19:45
pai eu il las...din partea mea poate sa plece si pe Marte:D
apparte
8th February 2007, 21:21
pai eu il las...din partea mea poate sa plece si pe Marte:D
Io am auzit ca vine-n Ghencea:D !
YoYoyOi
8th February 2007, 21:22
nici in vis, dragul meu, nici in vis...Ar vrea el sa aiba o asemenea echipa :D
Patratzel89
20th February 2007, 08:21
nici in vis, dragul meu, nici in vis...Ar vrea el sa aiba o asemenea echipa :D
:lol: :happy :lol: :happy
Dario
8th January 2011, 13:22
domnu web_master,daca mai citesti aici...dute-n mata,ne-ai facut de ras. :(
Andrei_23
8th January 2011, 13:42
Cum prietene, nu zicea Mitica sa fim mandri ca suntem contemporani cu briliantu'? :happy
Numero Dieci
8th January 2011, 21:09
domnu web_master,daca mai citesti aici...dute-n mata,ne-ai facut de ras. :(
Cu ce dracu NE-A facut de ras?
Problemele lui il privesc numai pe el.
Dario
8th January 2011, 21:15
Are un alt statut,problemele lui sunt privite si de altii.Este roman,este cunoscut,ce vrei sa-ti mai spun.
Numero Dieci
8th January 2011, 21:23
Meh.....nu avea cu ce sa NE faca de ras.
Dario
8th January 2011, 21:24
Sa fie si ca tine,nu are rost sa ne contrazicem.
seychelles
8th January 2011, 21:42
Cu ce dracu NE-A facut de ras?
Ne-a facut de ras si cu asta-basta. Si stii in fata cui? A celor care aplaudau bestia ce omorase o asistenta romanca, dandu-i un pumn in plina strada, la Roma. Ce reactii au avut atunci cei care-l injura acum pe Mutu? Pe ala nu l-a bagat in ma-sa gorjeanul asta moralist? Bai, sper ca nu, n-as vrea sa sifonam si mai mult imaginea noastra in lume! Dar asta-i trendul in Romania si de asta suntem si de tot rahatul peste tot in lume.
Dario
8th January 2011, 21:51
...Ce reactii au avut atunci cei care-l injura acum pe Mutu? Pe ala nu l-a bagat in ma-sa gorjeanul asta moralist?...
Baietas,chiar ma cunosti atat de bine?
Observ ca nu te intereseaza briliantul cat "gorjeanul moralist".
Numero Dieci
8th January 2011, 23:47
Ca o ironie a sortii/postului/chestii eu sunt tot gorjean.
Dar imi mentin ce am zis mai sus.
Lordul
8th January 2011, 23:54
chiar credeti ca raspunde Mutu ? hai sa fim seriosi domle....
mutu ar trebui sa -si bage mintile in cap dar nu ....
Andrei_23
9th January 2011, 00:13
Sa-i multumim Lordului ca ne-a luminat :happy
Marius
18th January 2011, 10:17
Adi, de unde ti-ai cumparat esarfa aia de la prezentarea Cavalli? Dar bocancii?
Mr. Eko
18th January 2011, 14:36
cand bagam un joint?
ask
18th January 2011, 16:36
Cum poti vorbi cu Mutu? :D Poate Surdu sa lege o conversatie cu el....:D
White Shadow
18th January 2011, 16:50
Respect Mutu :ok:
ask
18th January 2011, 16:56
?
Pt performantele sportive?
Pt. comportamentul lui din teren?
Pt. comportamentul lui din afara terenului?
Pt. obiceiurile lui de a nu lasa nici un fir de praf in jurul lui?
Poate ma dumiresti de ce-l respecti!
White Shadow
18th January 2011, 17:03
pentru determinarea lui din teren iar ca bonus : ambitia + talentul :cool:
avem un nebun, o pitipoanca si un cioban care ne reprezinta tara in parlamentul european dar cu toate astea lumea urla pe forumuri ca Mutu ne'a facut tara de ras, hai ma sa fim seriosi.
ask
18th January 2011, 17:11
Nu urlu ca ne-a facut de ras, dar nici nu cad in extaz cand e vorba de el.
Ca sportiv are UN TROFEU (un titlu cu Dinamo), realizarile cu nationala sunt nule, iar in rest mai mult a fost pe prima pagina a ziarelor pt. tampeniile facute, nu pt. cine stie ce performanta sportiva!
Deci nu vad de ce ar trebui sa-l respect!
Bine, nici nu se pune problema de a spune ca Mutu e un exemplu pt. cineva!
St3phano
18th January 2011, 17:19
acest topic nu isi are rostul :)
Dario
18th January 2011, 18:17
Acest topic isi are rostul.Discutam despre un talent irosit in droguri,alcool si dezmat.Ce ar fi ajuns omul asta daca nu-si batea joc de el?
St3phano
18th January 2011, 18:23
era o ironie :)
nu stiu ce ajungea, eu personal tot nu il inghiteam :)
ajungea probabil unde au ajuns toti ce au tratat fotbalul in aceeasi maniera :)
Numero Dieci
18th January 2011, 21:51
Macar omul si-a trait viata bine.Din punct de vedere al trofeelor nu a facut nimic dar ca echipe unde a jucat a fost cel mai bun al generatiei sale alturi de Chivu si Contra si poate si Lobont.
La nationala este al 3 lea golgeter all time si are 2 participari la turnee finale in generatia sa unde din nou este pe lista cu doar Chivu,Lobont,Contra si cred ca si Florentin Petre.Este si va fi multa vreme ultimul marcator la un turneu final.
Pt. mine de cand mai uit la fotbalul nostru Danut Lupu,Ionut Lutu si el au fost cele mai mari dezamagiri dar cred ca el putea fi mai biun decat toti ceilalti.
St3phano
18th January 2011, 21:54
pai danut lupu nu a fost domne o dezamagire...otelarii stiu de ce :))
Marius
20th January 2011, 11:17
Adi, cum te intelegi cu Consuelo?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.