PDA

View Full Version : HitScum's Superstar Series Round 1 : The Undertaker vs Goldberg

Heath Scumm
5th March 2007, 16:23
Acest proiect isi propune in a evidentia cea mai importanta figura a wrestlingului mondial din toate timpurile. Acest "turneu" va avea 8 participanti iar castigatorul va fi acceptat unanim cea mai influenta figura din pro-wrestling.

Votarea in acest poll va dura 7 zile, sunteti incurajati sa va exprimati opiniile prin care sa argumentati de ce credeti ca unul dintre cei 2 mentionati anterior este "cel mai important luptator din toate timpurile".

http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/u/undertaker/71.jpg VS http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/b/billgoldberg/18.jpg

Big Sexy
5th March 2007, 17:46
Ca sa fiu un pic mark o sa spun ca Undertaker ownz prowrestling, nu are legatura cu heat-ul din ultima vreme ci cu intrarea lui care este definitorie pentru produsul WWE - drama, multa drama. EU pun botul la prostii dintrastea, da-mi artificii si mult fum + jocuri de lumini si o sa strig ca Big Dick Johnson e cel mai tare ...
Pe de alta parte Goldberg ma facea s aii scandez numele prin casa ... si asta ar trebui sa conteze ceva nu? 173-0, wow. E o alegere teribil de dificila dar daca e sa ma detasez de sentimente personale as spune ca, obiectiv privind lucrurile, Undertaker ownz them all - inclusiv Godberg. Motivul e simplu, el nu are nevoie de push-uri sau de interviuri nervoase pentru a demonstra ca e un oponent invincibil, el are nevoie doar de o sala si cateva efecte speciale, restul vine de la sine.

Heath Scumm
5th March 2007, 17:54
Daca ar fi sa judecam dupa rationamentul "Brock l-a invins pe Taker dar a fost invins de Goldberg, atunci Goldberg il poate invinge pe Taker", Goldberg ar fi primit votul meu ...

Tinand cont de faptul ca Goldberg are aport ZERO la aceasta industrie numita pro-wrestling iar Undertaker e o legenda (putin over rated insa fara indoiala o legenda), nu cred ca puteam sa votez altfel decat Undertaker.

Totusi, trebuie sa ne intrebam : "Daca pui fetele celor 2 pe niste tricouri, care ar vinde mai mult?" ... si raspunsul e simplu - The Undertaker.

F^%& Goldberg!

milanezu
5th March 2007, 19:21
goldberg il mananca pe undertaker cu tot cu fulgi.
numai cand te gandesti cum il aclama sala in wcw.
poate fi undertaker o legenda ca oricum goldberg ruled all the way.
mai decat sa-l vad pe taker cu kennedy mai bine m-as uita la un meci taker-goldberg.
one spear and jackhammer and goldberg say goodbye to the deadman.

Heath Scumm
5th March 2007, 19:24
^ Inca un motiv pentru care sa-l votati pe Undertaker! :D

r0bby
5th March 2007, 20:02
Wow,ce lupta.Goldberg vs The Undertaker nici ma gandeam la o asemenea lupta.Ca figura in pro-wrestlingul mondial l-as alege pe Undertaker,in primul rand deoarece e wrestler-ul meu favorit iar in al doilea rand deoarece a adus un aport mai mare decat Goldberg la bazele pro-wrestlingului si a avut pot spune un impact mai mare asupra fanilor.E o legenda si impresioneaza prin gimmickul sau.Deci votul meu se duce catre Undertaker.

Deci: REST IN PEACE GOLDBERG:drak:
http://i24.photobucket.com/albums/c42/crissgarner/TAKER.jpg

Big Sexy
5th March 2007, 20:27
milanezule, credeam ca Hitscum e H8r pur, tu redefinesti termenul. Stiam de preferintele tale dar uneori esti foarte vehement.

milanezu
5th March 2007, 21:32
i don't care about taker.
for me goldberg is better!!!!
in 5 min il trimite la culcare pe taker.

Reaper
5th March 2007, 22:00
Cred ca e cel mai greu "meci" din runda 1 (pt mine).
Voi alege UnderTaker pt ca si-a dedicat cariera wrestling-ului si a fost o figura dominanta a ultimilor 1X ani spre deosebire de Goldberg, care a fost "o sclipire de moment".

Dany17
6th March 2007, 02:32
Undertaker fara nicio indoiala primeste votul meu pentru simplul fapt ca a fost unul din wrestlerii care au ramas langa WWE timp de aproape 17 ani bagand zeci de milioane in buzunare familiei McMahon.De asemenea poate si acel record al lui Taker de la Wrestlemania care sper sa nu fie vreodata doborat de cineva insa nu este niciodata un raspuns concret cand vine vorba de WWE si merita de asemenea sa fie unul din numele care au fost de`a lungul a aproape 2 decenii in prim-planul wrestlingului si de asemenea desi a fost poate si over-rated merita sa devina un membru al Hall of Fame`ului in viitor.Goldberg..unul din wrestlerii mei preferati din WCW,pe vremea aceea bineinteles..de atunci nu,mai ales in prezent..da..a fost una din wrestlerii care au batut record dupa record si acel 173-0 spune totul si probabil daca nu ar fi fost kayfabe`ul era mai mult ca sigur 174-0..or maybe not..din cate stiu de asemenea nu ii placea si nu dorea sa piarda spunand asta booker-ilor desi se poate spune ca datorita lui in acea perioada ducea compania in spate de unul singur.

Heath Scumm
6th March 2007, 09:23
Am mai spus-o si in topicul despre Goldberg, o repet ... numarul real de victorii al lui Goldberg a fost ridicat artificial, i s-au pus in carca multe victorii in lupte care nu s-au intamplat niciodata ...

Din punctul meu de vedere, recordul putea sa fie si 250-0, nu are absolut nici o valoare pentru mine, Goldberg ramane acelasi sell-out fara respect pentru aceasta industrie a pro-wrestlingului care practic l-a transformat dintr-un jucator de fotbal de mana a doua intr-un superstar recunoscut universal ...

Once again, F&*& Bill Goldberg!

PSYCHO
6th March 2007, 10:23
Eu merg pe mana lui Goldberg! :) ... In primul rand macar el recunoaste cum sta treaba, raportat la Undertaker care prefera sa moara (fiziologic) in ring! Nu ma deranjeaza cu nimic faptul k Goldberg recunoaste k wrestling-ul e fake! M-ar deranja daca ar spune asta despre rugby [ sau NFL (insa eu tot pe rugby raman) ... apropo, urmariti evolutia Irlandei in Turneul Celor 6 Natiuni)] ... Sincer, nu pot sa fiu suparat pe Goldberg ptr k e deschis! Sau hai sa ne ascundem si sa fim frustrati ptr k wrestling-ul e fake! Eu chiar vreau k toata lumea sa stie cum sta treaba cu wrestling-ul ... Iar despre Undertaker, era preferatul meu in feud-ul cu Yokozuna ... Insa acuma a imbatranit ... Si era sa uit ... M-am dus la cinematograf la "Soldatul Universal 2" numai k sa-l vad pe Goldberg! Nu mai puteam eu de Van Damme ... :)

Darius
6th March 2007, 11:08
Îl aleg pe Undertaker, dar mai mult pentru gimmick.

Heath Scumm
6th March 2007, 11:08
Si eu am fost sa vad Soldatul Universal din acelasi motiv ... insa problema nu e ca Goldberg a spus ca wrestlingul e fals ... I could care less, si Paul Heyman spargea kayfabe-ul in fiecare promo ... Nu asta e problema.

http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=9917

De asemenea, in toata argumentatia anti-Goldberg pe care am facut-o pe acest forum tin sa va atrag atentia asupra acestui post, pentru cei ce nu l-au citit - http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=544865&postcount=61

PSYCHO
6th March 2007, 11:17
Si eu am fost sa vad Soldatul Universal din acelasi motiv ... insa problema nu e ca Goldberg a spus ca wrestlingul e fals ... I could care less, si Paul Heyman spargea kayfabe-ul in fiecare promo ... Nu asta e problema.

http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=9917

Ma repet! Sunteti prea logici ptr un show k wrestling-ul!

Eu incerc sa-mi revin ... Oricum, raman pe Goldberg cu incapatzanare! :evil: ... De fapt nu e incapatzanare ... E doar o amintire placuta ...

Heath Scumm
6th March 2007, 11:23
^ Dar amintirea ta e posibil sa fie artificiala ... iti atrag atentia si asupra Edit-ului!

PSYCHO
6th March 2007, 11:30
Repet, esti prea logic ptr un show k wrestling-ul! :ras-plans:

De asemenea, in toata argumentatia anti-Goldberg pe care am facut-o pe acest forum tin sa va atrag atentia asupra acestui post, pentru cei ce nu l-au citit - http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=544865&postcount=61

Acuma sincer, crezi k mie imi pasa in perioada aia k e neinvins sau alte aspecte de genul? :)

Si k fapt divers ... Parerile si amintirile noastre referitoare la orice personaj din wrestling sunt artificiale ... Putem sa dezbatem daca ai chef ...

Heath Scumm
6th March 2007, 11:44
Nu sunt prea logic ... ma uit cu ochi de copil la orice show ... insa Goldberg nu are respect pentru industrie, pentru fanii wrestlingului ... nu-i pasa de acest sport, de ce mi-ar pasa mie ca fan al acestui sport de el?

PSYCHO
6th March 2007, 11:49
Nu sunt prea logic ... ma uit cu ochi de copil la orice show ... insa Goldberg nu are respect pentru industrie, pentru fanii wrestlingului ... nu-i pasa de acest sport, de ce mi-ar pasa mie ca fan al acestui sport de el?

Raspunsul e simplu ... Daca nu ai simtit niciodata ceva ptr Goldber, ar fi absurd sa-ti pese acuma ... Eu unul nu pot sa neg ce simteam atunci ... Iar daca lui Bill Goldberg ii pasa sau nu de pro-wrestling, e treaba omului ... Niciodata nu m-a interesat daca lui Arnold ii pasa de Terminator ...

Heath Scumm
6th March 2007, 12:02
Simteam ceva pentru Goldberg ... furie pentru ca-mi invinge toti luptatorii favoriti din 2 manevre. Tin minte 4 momente care au ajutat foarte mult la crearea unei antipatii profunde fata de acest personaj.

1. in “debutul sau oficial” l-a invins pe midcarder-ul meu favorit din WCW – Hugh Morrus. Nu intelegeam de ce sau cum s-a intamplat asta.

2. dupa cateva lupte il invinge pe Glacier intr-un Nitro si apoi intr-un Thunder ... din nou, fara cea mai mica opozitie.

3. pe undeva la jumatatea run-ului sau ajunsesem sa-l suport pentru ca meciurile sale durau foarte putin ... atunci dintr-o data s-a intamplat ceea ce nu credeam ca voi vedea vreodata ... Raven umilit si facut sa arate ca un fricos in fata lui Goldberg si tot Flock-ul spulberat de un singur om. Imaginati-va stable-ul meu favorit decimat de Goldberg, il uram cu adevarat.

4. A urmat o serie de victorii impotriva altor favoriti ai mei, dupa fiecare spear si jackhammer il uram din ce in ce mai mult – Saturn, Sick Boy, Glacier, La Parka, Hugh Morrus, The Giant de 4 ori intr-o luna, Scott Hall ... apoi bum, a fost invins de Nash miseleste. Ura deja era instaurata insa cand a intrat in feud-ul cu Bret Hart si Bret a incasat spear-ul acela cand era infasurat in metal si apoi l-a invins 1,2,3 pe Goldberg in acel meci neoficial am fost unul dintre cei mai fericiti oameni de pe planeta. Atunci am constientizat de fapt cat de mult il uram pe acest luptator si cat de lipsit de valoare era el in realitate.

PSYCHO
6th March 2007, 12:09
:ras-plans: Vezi HitScum k e bine sa te eliberezi de "frustrarile" adunate! :D

Eu acuma vazand oameni plini de patos k tine, realizez k ma uitam la wrestling pur si simplu, fara atatea implicatii ... si ce bine era ...

Big Sexy
6th March 2007, 18:22
^ me too
^^ chill out :P, sper ca nu zici acum ca n-am pasiune pentru industrie :P

milanezu
7th March 2007, 05:11
^ me too
^^ chill out :P, sper ca nu zici acum ca n-am pasiune pentru industrie :P

daca nu ai avea pasiune pentru wrestling nu ai mai comenta asa intens cateodata o faza dintr-un meci.
liar, liar, liar.
:evil: :evil: :evil:

Big Sexy
7th March 2007, 08:09
eee, nu e vorba de asta, era vorba de faptul ca se lua Stefan de mine probabil daca ar fi citit faza cu chill out!
Multumesc de aprecieri insa am impresia ca tu esti mai pasionat decat mine, pui mult suflet in tot ceea ce scrii si iti aperi favortii pana in panzele albe desi amandoi stim ca Undertaker a facut mai multe pentru bussiness decat Goldberg :P. De aia ziceam in alt topic ca e greu sa compari oameni care nu mai sunt in bussiness cu oameni inca activeaza in wrestling.

thunder_liger
7th March 2007, 16:04
The Undertaker by guillotine :) that's the pw counter for sper :))

Goldberg nu e de trecut cu vederea ,dar persistenta isi spune cuvantul ;)

RockBerg
7th March 2007, 16:39
Man..ce alegere aproape imposibila.

NU POT sa spun care e mai important in wrestlingul mondial,dar pot sa spun ca as tine cu Goldberg daca s-ar face un meci la Wrestlemania sau Backlash...ca WM 23 deja totul e aproape aranjat deja.
Tin enorm si cu Undertaker,dar ceva imi spune Goldberg..Goooldberg...Goooooldberg ! THE MAN !!! :yeah: