PDA

View Full Version : Batista vs Bobby Lashley

Heath Scumm
5th March 2007, 13:56
Batalia steroizilor in WWE ... Nu stiu de ce insa am impresia ca un astfel de topic ar avea succes :D

Dany17
5th March 2007, 14:56
boooring..sunt curios sa vad daca dupa 5 minute nu lesina cumva amandoi de la atata "efort"...chiar nu as vrea sa vad meciul asta..probabil ca as adormi in timp ce trage Batista cu "pishtoletul" cand intra in ring si cu acele efecte sonore de "nepretuit"..chiar de nepretuiut..chiar nu se merita..

Lover
5th March 2007, 15:38
ce steroizi ma...oricum in wrestling totul e fals...asa ca niste steroizi n`ar fi mare lucru pe langa ce se intampla acolo...
Dany da tie cine iti place? MVP ? majoretele masculine ?

Heath Scumm
5th March 2007, 16:02
Poate ca e "boring" insa vezi tu, Dany ... topicul asta are mai multe view-uri si reply-uri obtinute in cateva ore decat topicul Sandman vs Tommy Dreamer in cateva saptamani ...

Boring or not ... steroizii fac treaba in wrestling!

Dany17
5th March 2007, 18:28
ce steroizi ma...oricum in wrestling totul e fals...asa ca niste steroizi n`ar fi mare lucru pe langa ce se intampla acolo...
Dany da tie cine iti place? MVP ? majoretele masculine ?

traieste in lumea ta si in mediocritatea ta si nu fii prea curios cine imi place.da,este batalia steroizilor pentru ca sunt wrestlerii cu o masa musculara mai mare decat ar fi daca nu ar lua niciun fel de substante..pentru ca aproape toti wrestlerii din WWE si nu doar folosesc asa ceva,and that`s a fact.Cine imi place mie?Un raspuns cat se poate de simplu..Sting din perioada WCW,DDP,Hogan din NWO,Undertaker in toate gimmick`urile sale,Stone Cold Steve Austin,The Rock,Batista din Evolution,Chris Jericho,Sandman,Tommy Dreamer..cen...yeah right.:evil: :lol: si bineinteles ca nu il pot uita pe Mankind.
@HitScum:da..asa se pare..chiar un topic de "anvergura" asta atrage mai mult atentia ca un Dreamer vs Sandman..raspunsul e unul simplu..pentru ca WWE promoveaza exact ceea ce nu trebuie si wrestlerii cu adevarata valoare sunt promovati ca niste midcarteri spre exemplu:RVD,Sabu,Sandman,Dreamer,CM Punk,Nitro si altii.Si stii foarte bine ca ar fi un meci care nu ar prezenta nimic spectaculos in care predomina previzibilitatea si monotonia.

milanezu
5th March 2007, 18:45
acest meci trebuia sa fie la wrestlemania 23.
dar din pacate lashley a plecat in ecw pentru ca in smackdown ajunsese sa se bata cu tatanka.
mie imi plac amandoi.
i like power house wrestlers.
cand fac o schema se cutremura ringul.
i don't like technical wrestling.
but in the end i go with my man batista.

Heath Scumm
5th March 2007, 19:27

Cand s-a intamplat asta? Si nu-mi vine sa cred ca nu m-ai chemat la nunta! :( Credeam ca suntem prieteni! :(

http://www.kimrichter.com/Blog/uploaded_images/gay_wedding_lo-713823.gif

milanezu
5th March 2007, 19:38
good joke man.
end of story.

r0bby
5th March 2007, 19:50
Un meci plictisitor,cu manevre previzibile.Nu sunt printre favoritii mei insa Lashley mi-a devenit antipatic dupa ce a cucerit titlul ECW deci as merge pe mana lui Batista.

Asta a sunat cam gay :ras-plans:

Big Sexy
5th March 2007, 20:25
WWE promoveaza exact ceea ce nu trebuie si wrestlerii cu adevarata valoare sunt promovati ca niste midcarteri

Sunt de acord cu tine in principiu dar trebuie sa fac o modificare pe care cred ca ai trecut-o cu vederea. Cei mentionati din tine sunt mai mult atleti cu adevarata valoare decat prowrestleri cu adevarata valoare. mi se pare incorect sa critici produsul WWE din prisma atletismului. Noua nu va convine cand spune unul ca wrestlingul e naspa ca "nu e pe bune ba fraiere" dar ignoram faptul ca ala trateaza wrestlingul ca pe un sport si nu ca pe un spectacol. La fel faceti si voi cand va referiti la WWE, deja are alt produs care nu mai e chiar prowrestling ci divertisment sportiv. Daca continuau cu linia de atletism in SUA acum erau un pic mai mari si mai cunoscuti decat NJPW in Oceania ... :rosu:

Heath Scumm
5th March 2007, 22:23
^ Uuuu! Asta se transforma intr-un WWE fans vs Real Wrestling Fans :P

Dany17
5th March 2007, 22:34
@HitScum:so make the f`n thread >:) presupun ca ar atrage ceva lume.

@BigSexy:din partea mea sa fie wrestlerii de tip power house campioni insa totusi daca ar arata ceva.Si ce daca prind la public?Crezi ca nu se va satura lumea de ei?Dar totusi pana atunci uite ca unii dintre noi trebuie sa le inghitim remarcile unora care in imaginatia lor de midcarteri in viata asta sustin ca x e mai bun ca y sau ca x merita sa fie campion fiindca l`a batut pe y si doar el l`a invins.cred ca stii bine la cine ma refer si nici nu avea rost sa fac blasfemie sa ii postez numele.Pai tocmai asa cum spui si tu Gabi..are un alt produs dar care totusi spre dezamagirea unora se vinde bine si eu nu ma refeream implicit la faptul ca sa nu mai fie Batista,Lashley sau X campioni..insa e totusi prea revoltator..toti 3 niste pachete de muschi cu IQ`uri egale cu 0.Si de asemenea cred ca un Lashley nu merita nici a 10`a parte din cat ar merita RVD centura.

Lordul
5th March 2007, 22:42
Bob Lashley

Heath Scumm
6th March 2007, 09:18
@ Dany

Ne-am mai exprimat opiniile legate de chestiile astea si in trecut, riscam sa ne repetam.

Tot ce putem face e sa cream stable-ul "F*ck WWE! We won't watch that crap!" cunoscut si sub numele "WWE e o rusine pentru pro-wrestling" ... pana acum suntem vreo 3 oameni care sunt cunoscuti pentru a-si fi exprimat astfel de opinii in trecut ... indraznesc sa-i numesc pe Reaper si pe Mike^ ca si aliati in ale federatiilor independente, vreau sa cred ca incetu' cu incetu' il prindem si pe PSYCHO iar Dragon-Sin e cumva intre :) ... Mai avem cativa aliati si prin sectiunea internationala insa activitatea lor pe partea de discutii e relativ redusa.

PSYCHO
6th March 2007, 11:04
Aici sunt total pe langa ... Sa zicem k Lashley mi-e mai antipatic decat Batista ... Insa nu as putea da un vot sincer ptr nici unul dintre ei ...

Darius
6th March 2007, 11:14
Boring or not ... steroizii fac treaba in wrestling!
Mda, vezi ºi cazul Eddie Guerrero.:(
Nu prea ºtiu ce sã votez aici, mi-s indiferenþi amândoi.:sleep:

Heath Scumm
6th March 2007, 11:27
^ Rectific atunci ... steroizii si stereotipurile ;) ... si inlocuiesc "wrestling" cu "WWE" :D

maximus_nbk
22nd March 2007, 14:45
pot sa pariez pe oricat ca batista il face praf de lashley.cati din voi cei care va dati cu parerea despre steroizi ati calcat intr-o sala de culturism,sau de vreun sport de contact?daca la noi in tara nu cred ca exista vreun sportiv din lumea asta care sa nu fi incercat vreodata steroizii,ce sa mai vorbim de apogeul divertismentului sportiv?intr-adevar,iti fac praf sanatatea,dar pt unii mai nebuni nu conteaza\asta si pt un moment de glorie fac orice

Mike^
22nd March 2007, 15:03
Batista, pentru cine a fost. Lashley is gay...End of story :)

Heath Scumm
22nd March 2007, 15:11
pot sa pariez pe oricat ca batista il face praf de lashley.cati din voi cei care va dati cu parerea despre steroizi ati calcat intr-o sala de culturism,sau de vreun sport de contact?daca la noi in tara nu cred ca exista vreun sportiv din lumea asta care sa nu fi incercat vreodata steroizii,ce sa mai vorbim de apogeul divertismentului sportiv?intr-adevar,iti fac praf sanatatea,dar pt unii mai nebuni nu conteaza\asta si pt un moment de glorie fac orice

Te pot contrazice, sunt suficienti wrestleri care sunt steroid free si au masa musculara ok.

CM Punk sau Tommy Dreamer imi vin acum in cap din rosterul ECW. Adevaratii wrestleri nu au nevoie de steroizi, numai astia din WWE care sunt zero ca luptatori dar au muschi.

Mike^
22nd March 2007, 15:13
CM Punk, Tommy Dreamer, Amazing Red, Jack Evans, Senshi, plus aproape toti High-Flyerii + Samoa Joe, Sting (been clean since 93 or so), etc. Nu degeaba in WWE sunt multi steroid-freaks, doar inclusiv Vince McMahon a avut mari probleme cu sterioids...A fost inclusiv intr-un proces legat de aceasta treaba.

RockBerg
22nd March 2007, 15:33
Lipseste optiunea "they both suck balls in their gayness".

Asa ca trebuie sa gasesc al motiv de vot.Hmm....ca prezenta in ring (ca look nu ca manevre) as vota Batista,Lashley e penibil,si cand e incruntat,pretinzand ca e suparat rau arata ca un copil.
Puneti un stop cadru la RAW-ul in care Stone Cold l-a intrebat pe Vince daca are ceva cu cheliosii.Uitati-va la expresia fetei lui Stone Cold si apoi la Lashley.

Dar tot il votez pe Lashley,din cauza ca tin cu Goldberg si Goldberg nu era prieten cu Dave Batista. :D

r0bby
22nd March 2007, 20:09

Nu confunda steroizii cu proteinele.

Big Sexy
22nd March 2007, 21:00
Lipseste optiunea "they both suck balls in their gayness".

nu mai lipseste acum!

r0bby
22nd March 2007, 21:05
Deja am votat!:DPacat:(

Dany17
22nd March 2007, 21:10
i did it just now..asteptam exact optiunea asta :D

Heath Scumm
22nd March 2007, 22:17
nu mai lipseste acum!

Nooooooooooooooooooooooo!

http://www.nakedfella.com/animation/theprecinct/pitch_noooooooo_sml.gif

RockBerg
23rd March 2007, 01:40
nu mai lipseste acum!

Double on that !

Si am votat cu ^&$$#@@ de Lashley ! :(

PSYCHO
23rd March 2007, 02:59
In sfarsit a aparut si o varianta pe care sa o pot vota si eu! :D

maximus_nbk
23rd March 2007, 23:23
rObby,nu vreau sa ma contrazic cu tine,dar vreau sa iti spun ca sunt instructor de fitness si am fost si pe la concursuri.cunosc o buna parte din culturistii din tara,l-am vazut pe coleman,cutler,dexter jackson la timisoara,deci nu pot confunda steroizii cu suplimentele nutritive.intr-adevar exista wrestleri"curati"si bunicei,dar marile vedete........ma indoiesc!nu poti ajunge sa ai o masa musculara asa de mare fara steroizi.corpul nu asimileaza in mod natural mai mult de 2,2-2,5g de proteina,dar luand steroizi+suplimente proteice+multa mancare+antrenament+odihna,maresti absortia proteinelor si cresti nivelul de hormoni de crestere,testosteron,din corp,asta duce la marirea substantiala a masei musculare.nu are rost sa iti spun toata povestea,probabil o stii si tu,ideea e ca cel mai bine e sa fi sanatos,adica sa fi curat,fara steroizi!

melina
24th March 2007, 12:26
dak ar fi un asemenea meci sigur ar castiga ANIMALUL DEZLANTUIT-BATISTA

:headbang: dak ar fi un asemenea meci sigur ar castiga ANIMALUL DEZLANTUIT-BATISTA
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

r0bby
24th March 2007, 12:38
Da,stiu cum se invart lucrurile.
Pai deja cand vorbim de Coleman,Cutler sau Jackson n-avem cum sa nu facem referire si la steroizi and other shits.

http://img142.imageshack.us/img142/2791/ronniecoleman333oy2.jpg

RockBerg
24th March 2007, 13:39
OMG !! Poo..

http://img150.imageshack.us/img150/1418/ronniecoleman333oy2nz0.jpg

PSYCHO
24th March 2007, 16:15
Ba, oamenii astia mai au macar erectie?

Heath Scumm
24th March 2007, 16:44
Scary Sh*t, din punctul meu de vedere ...

Prefer pe CM Punk Straight Edge cu muschi lucrati in sala dar cu statura "de cruiserweight" (cum spunea Rockberg) decat asa ceva ... mi se par de-a dreptul dezgustatori, si partea interesanta e ca Batista si Lashley sunt cam la fel!

iuli
24th March 2007, 18:25
are bratul mai lat decat capul...:rolleyes:

r0bby
24th March 2007, 20:01
Scary Sh*t, din punctul meu de vedere ...

Prefer pe CM Punk Straight Edge cu muschi lucrati in sala dar cu statura "de cruiserweight" (cum spunea Rockberg) decat asa ceva ... mi se par de-a dreptul dezgustatori, si partea interesanta e ca Batista si Lashley sunt cam la fel!

Haha..Batista sau Lashley nici nu se compara cu Big Coleman,o legenda a culturismului.
Yeah!Straight Edge 4 life!xXx!:yeah:

Raiden
26th March 2007, 04:06
Bobby Lashley il intrece pe Batista din punct de vedere al abilitatilor in ring.

maximus_nbk
26th March 2007, 19:54
Haha..Batista sau Lashley nici nu se compara cu Big Coleman,o legenda a culturismului.
Yeah!Straight Edge 4 life!xXx!:yeah:

ai dreptate!coleman e unic!l-am vazut 2 ani la rand la timisoara!e incredibil de mare!eu unul nu mi-as dorii sa fiu ca si el,dar il admir!

r0bby
26th March 2007, 21:22
Off-topic:
Coleman,a muncit foarte foarte mult sa ajunga asa de sus.Si eu il admir deoarce a facut o gramada de sacrificii si si-a dedicat viata culturismului.

BAF-kimi
27th March 2007, 15:34
e mai bun Batista