PDA

View Full Version : Off-topic (in afara subiectului)

Pages : [1] 2 3 4

EDMOND_
9th May 2004, 21:17
Am observat ca, desi exista foarte multe subiecte deschise , exista si
unele postari care nu au legatura cu ceea ce se discuta. Asa ca am hotarat sa deschid acest thread pe care sa puteti posta diverse "aiureli" :) sau probleme pe care vreti sa le discutati si nu gasiti unde.... Spor la treaba!

ady_azzuro
9th May 2004, 21:23
Asta l-ai deschis in cinstea mea? :D

EDMOND_
9th May 2004, 22:05
Nu mah ..l-am deschis pentru cine considera ca are nevoie... de exemplu eu , acum!

ago , poate citesti aceste randuri...ca am senzatia ca pe pm nu te uiti deloc...iti las una din adresele mele de mail : edm_gab@yahoo.com ...

oltean4ever
18th May 2004, 02:00
am mai scris niste mesaje dar din motive neclare mi-au fost sterse.
Am sa reformulez ideile cat mai frumos posibil pentru ca vreau totusi o explicatie asupra acestor mesaje sterse

- tot stadionul a vazut blatul
rusine frf si liga pentru ca permite blaturile
rusine dinel staicu si jucatorilor ca le fac
rusine moderatorului care nu lase suporterii craiovei sa-si exprime punctul de vedere

propun ca la urmatorul meci, galeria sa afiseze mesaje la protest la adresa blaturilor si a politizarii la care asistam in ultimul timp pe central

propun ca suporterii craiovei de pe forum sa vorteze daca edmond trebuie sa ramana. Am observat cand un suporter advers ne-a zis ciocu mic si cand un criovean i-a raspuns sa zica ciocul mic la altcine, edmond l-a atentioant pe craiovean.

sper ca am fost foarte decent in exprimare chiar daca parerile mele nu coincid cu cele ale lui edmond

oltean4ever
18th May 2004, 02:01
pronsticul meu este meci egal dar mai vreau sa adaug si ca
Am sa reformulez ideile cat mai frumos posibil pentru ca vreau totusi o explicatie asupra acestor mesaje sterse

rusine moderatorului care nu lase suporterii craiovei sa-si exprime punctul de vedere

propun ca la urmatorul meci, galeria sa afiseze mesaje la protest la adresa blaturilor si a politizarii la care asistam in ultimul timp pe central

propun ca suporterii craiovei de pe forum sa vorteze daca edmond trebuie sa ramana. Am observat cand un suporter advers ne-a zis ciocu mic si cand un criovean i-a raspuns sa zica ciocul mic la altcine, edmond l-a atentioant pe craiovean.

sper ca am fost foarte decent in exprimare chiar daca parerile mele nu coincid cu cele ale lui edmond
rusine edmond :rosu: :rosu: :rosu: :rosu: :rosu: :rosu: :rosu:

oltean4ever
18th May 2004, 02:05
rusine edmond :rosu: :rosu: :rosu: :rosu:
stergi in mod nejustificat mesajele cu care nu esti de acord chiar daca ele sint foarte decente

rusine edmond :rosu: :rosu: :rosu: :rosu: :rosu:

oltean4ever
18th May 2004, 02:09
este de ajuns sa aiba o alta parere decat ideea din mesaj si edmond o si sterge

aceasta atitudine nu este o atitudine normala pentru un moderator

rusine edmond :rosu: :rosu: :rosu: :rosu: :rosu:
am voie sa-mi exprim punctul de vedere chiar daca el nu se potriveste cu al tau si nu ai dreptul sa-mi stergi mesajele decat daca el contin ceva indecent . Am vorbit frumos ,de ce mi-ai sters mesajul? ce fel de moderator esti tu?

rusine edmond :rosu: :rosu: :rosu:

oltean4ever
18th May 2004, 02:10
pronosticul meu este meci egal dar vreau sa spun si ca am mai scris niste mesaje dar din motive neclare mi-au fost sterse.

oltean4ever
18th May 2004, 02:11
de ce este in afara obiectului, intai am dat pronosticul, vreau sa-mi spui de ce mi-ai sters mesajele pentru ca nu am fost indecent in mesaje?

oltean4ever
18th May 2004, 02:21
vreau sa stiu cine este acest edmond de isi permite sa stearga mesajele cum bunul plac chiar daca ele sint mesaje decente.Cine este acest moderator? este normal sa fie moderator? exista un cod de conduita al moderatorilor?

oltean4ever
18th May 2004, 03:54
si aici mi-ai sters mesajul,
de ce imi stergi mesajele?

oltean4ever
18th May 2004, 03:54
altceva in afara sa dai copy paste stii?
crezi ca lumea nu poate sa citeasca ziarele de tot copiezi articolele?

Pacala
18th May 2004, 04:59
edomnd,un personaj plin de el si gol pe dinauntru
copia caracterului lui dinel pe forumul asta

Pacala
18th May 2004, 10:25
edmond, stii cine era dinu paturica ? :D

EDMOND_
18th May 2004, 19:05
Ryder , in principiu sunt convins ca am o cultura generala mai solida decat a ta , dar asta nu are nici o importanta deocamdata. Vreau sa-ti spun ca am avut destula rabdare cu voi amandoi insa , cum eu nu sunt nici las , nici ipocrit , vreau sa afli de la mine ca voi cere banarea voastra pentru o perioada scurta . Nu am de ce sa mai accept jigniri din partea ta. Daca vei dori sa intri pe acest forum te rog sa incerci sa nu mai jignesti pe nimeni. Altfel nu voi mai accepta prezenta ta aici. Toate cele bune.

Blue
22nd May 2004, 15:25
Ryder , in principiu sunt convins ca am o cultura generala mai solida decat a ta .
:happy :happy :happy :happy

EDMOND_
22nd May 2004, 19:27
Cand am spus ca voi sterge mesajele in care se posteaza doar pentru a jigni , nu ma refeream numai la Ryder, ci si la tine, ceea ce , dupa cum vezi am si facut...
Poate incerci , cu micul tau grup de prieteni , sa va analizati actiunile de pe acest forum si sa vedeti ce imagine aveti...Chiar , Blue , da-mi si mie cateva nume de utilizatori de pe acest forum care au o parere buna despre tine...Cam cati crezi ca sunt ? Poate va ganditi si la asta...
In rest , incercati si postati despre ceea ce se discuta intr-un mod civilizat. Daca puteti face asta bine , voi fi bucuros de prezenta voastra aici... daca nu , este problema mea si o voi rezolva. Intr-un fel sau altul.

Blue
22nd May 2004, 19:38
:D
vezi ca am sa le pun iar la ora 22H00 ET :D

zolo
24th May 2004, 22:15
Vreau sa supun atentiei o noua moda in fotbalul romanesc. de fapt nu e noua este acelasi lucru ce se intampla si pe vremea comunismului si anume racolarea jucatorilor de Steaua si dinamo atunci prin prisma puterii pe care o aveau acolo de la bucuresti, acum prin alte mijloace dar prin puterea banilor si a relatiilor mafiote. Un exemplu vi-l dau eu prin aparitia clubului Liberty Salonta. numele nu va spune foarte mult dar atentie este clubul lui Marius Vizer fostul patron a lui F.C. Oradea si cel care i-a avut in proprietate pe Keseru si Cigan.Keseru a avut noroc ca a fost dorit mult de francezii de la Nantes dar Cigan.....la dinamo unde altfel. De altfel Vizer a fost vazut la meciurile lui dinamo de acasa stand in loja cu borcea si badea, la meciul cu Oradea bodyguarzii lui Vizer le asigurau paza lui borcea, netoiu si v. becali, iar la meciul lui Poli la fel in imaginile cu dinu la baie si borcea pe scarile de la stadion apar oamenii lui Vizer.acest club de fotbal de fapt nu are alta menire decat sa racoleze tineri talentai si sa-i vanda pe filiera dinamo.este o chestie periculoasa si pentru Univ Craiova pt. acest tip de afacere poate sa capete proportii si sa ajunga sa se joace campionatul numai intre Steaua si dinamo.Oricum Oltenia are multe talente. voi ce spuneti

EDMOND_
24th May 2004, 23:16
zolo , am inteles ca esti un oradean care esti si suporter al Universitatii...eu zic ca ar trebui sa fii linistit, Dinamo a luat jucatori de la noi mai ales in eopca Netoiu ...acum este aproape imposibil sa mai plece jucatori la Dinamo... jucatorii produsi de Craiova vor pleca mai ales in strainatate. Dupa revoulutie , Craiova a fost singura echipa din provincie care a reusit eventul..lucrul care i-a ingrijorat pe conducatorii echipelor bucurestene ( Steaua si Dinamo )... care , cu complicitatea unor olteni ( vezi Arnautu , Ilinca...) au trimis aici niste "cai troieni " ( vezi George Paunescu -ulterior presedinte de onoare la Steaua si apoi Netoiu - acum in consiliul de administratie la Dinamo ) care au vandut (sau au transferat la echipele bucurestene ) cei mai buni jucatori.... Au incercat sa ne distruga , sa nu mai existam pe harta fotbalului romanesc.... dar uite , suntem aici ...si vom fi mereu cel mai infricosator cosmar al lor...mereu se vor gandi cu groaza .."daca se trezeste Craiova " ...
Din fericire , noi vom fi o amenintare permanenta! Din nefericire suntem cam singurii
care putem ameninta dominatia Bucurestiului..

EDMOND_
26th May 2004, 08:49
Inter , ce faci prietene , vii la meciul cu Steaua ? Sa stiu sa pun ceva la rece !?

inter
26th May 2004, 09:14
vb. deseara !

Pacala
8th June 2004, 08:48
Edmond, sa ne spui daca mai avem voie sa scriem ceva pe subforumul Craiovei.
a devenit jucaria ta personala, nimeni nu poate sa spuna o parere doar tu ai voi sa scrii ineptiile tale sau zrticolele copiate.Nu vezi ca subforuml e pustiu din cauza ta?
cred ca mai bine ne faem pe intern unthread despre Universitatea Craiova si vorbim numai acolo, aici edmond cred ca e la tacsu in batatura, nu trebuia sa ne demonstrezi ca ai cap de musca

EDMOND_
8th June 2004, 09:33
Pacala este loc si pentru "ineptiile" voastre. Atata timp cat le prezentati sub un ambalaj civilizat , fara sa jigniti pe nimeni. Daca sunteti in stare. Vad ca ai destule mesaje pe aici , te sfatuiesc insa sa o lasi mai incet cu jignirile .
M-am obisnuit cu crizele voastre si nu ma mai impresioneaza in nici un fel. Nu esti si tu unul din cei care ai amenintat ca nu vei mai intra pe online si care ai cerut suporterilor sa boicoteze forumul ?

nemuritor
8th June 2004, 16:19
eu am observat ca indiferent de limbaj, tu stergi mesaje.De la un tmip stergi inexplicabil o multime de mesaje.Nu este vorba de limbaj necivilizat...este vorba de tine te porti ca un badaran cu toata lumea

EDMOND_
8th June 2004, 16:45
Ai observat gresit ...aveti si un stil foarte personal de a purta disputele pe aici...este de ajuns sa aiba unul o disputa si apareti toti pe rand ca o haita.Cand vi se pare ca nu sunteti de ajuns fabricati clone la minut ( sa-ti mai amintesc de ultimul incident de clonele ryder si oltean4...? ) Acum dupa Blue , a venit imediat Pacala , acum tu , cine urmeaza ? Toate disputele voastre indiferent pe ce forum se poarta se termina cu jigniri la adresa celui cu care discutati. In curand ,in ceea ce va priveste daca veti continua in acest mod , nu va voi mai raspunde. Voi sterge ce cred ca este necesar sa o fac si nu va voi mai da atentie. Poate chiar voi face un thread special numai cu mesajele voastre , le voi muta pe toate la un loc. Intre noi va fi o altfel de relatie in momentul in care o sa incepeti sa discutati civilizat. Pana atunci nu are rost.

ady_azzuro
14th June 2004, 14:36
Va invit sa va inregistrati la www.golazzo.ro si sa aderati la echipa U Craiova! Este vorba de un concurs cu pronosticuri la EURO 2004, o echipa trebuia sa aiba 11 jucatori, pana acum U Craiova are 3!

Kfty
15th June 2004, 11:36
Va invit sa va inregistrati la www.golazzo.ro si sa aderati la echipa U Craiova! Este vorba de un concurs cu pronosticuri la EURO 2004, o echipa trebuia sa aiba 11 jucatori, pana acum U Craiova are 3!

Am intrat si am facut o cerere de aderare dar nu am primit nici un raspuns :headbang:

EDMOND_
15th June 2004, 13:06
Am intrat si am facut o cerere de aderare dar nu am primit nici un raspuns :headbang:

Bine ai venit pe forumul Universitatii. Azzuro o sa-ti raspunda dupa-amiaza , acum cred ca este la scoala..... Esti suporter al Stiintei ?

Kfty
15th June 2004, 15:24
Da de cand ma stiu (adica de aprox 28 de anisori).
Din pacate programul nu imi prea permite sa merg live la meciuri asa ca ma multumesc cu TVul si cu netul de unde se pot afla diverse lucruri noi.

ady_azzuro
16th June 2004, 15:28
Acum esti. :)

Catalanul
17th June 2004, 21:19
edmond vad ca numai tu postezi pe aici :D
ai deschis threadul special pentru tine sau ce? :D

EDMOND_
17th June 2004, 21:23
Te deranjeaza Hai Poli ? Mai bine mariti-i contractul lui Balace ca 10 000 cat ii dati e de rasul lumii....Cand am citit nici nu mi-a venit sa cred...

Brimi2004
17th June 2004, 22:10
Am mai intrat pe forum cu numele de utilizator , Brimi..am uitat insa parola asa ca m-am inregistrat din nou sub un alt nume apropiat... Este vreo problema ?

Sergio
19th June 2004, 00:43
Te deranjeaza Hai Poli ? Mai bine mariti-i contractul lui Balace ca 10 000 cat ii dati e de rasul lumii....Cand am citit nici nu mi-a venit sa cred...
Da ce mare jucator mai e si Balace? A facut si el cateva meciuri bune pe final si atat. Avand in vedere ca Buia are vreo 20.000, Balace poate fi multumit... :D

ady_azzuro
19th June 2004, 16:47
Am mai intrat pe forum cu numele de utilizator , Brimi..am uitat insa parola asa ca m-am inregistrat din nou sub un alt nume apropiat... Este vreo problema ?
Nu e nici o problema, dar poti sa te adresezi adminului forumului Vadim, el iti poate recupera parola! :ok:

Vand vise
25th June 2004, 22:37
Ronaldo,Ruud,Figo,Zidane,Nedved.

EDMOND_
30th June 2004, 20:57
Asa, ca discutie off-topic, vreau sa va spun ca astazi am vazut antrenamentul chiar de pe banca "oaspetilor " alaturi de tatal lui Gane care era extrem de fericit ca fiul lui s-a intors acasa chiar daca numai pentru un an. De asemenea la antrenamentul de ieri am facut "poze" alaturi de Guso si Gane ...

inter
12th July 2004, 17:39
Utima stire ca online are un reprezentant la fata locului. Incepand de maine dimineata veti primi stiri proaspete chiar din Filzmoos statiunea austriaca unde are loc turneul Universitatii.

/hello
e frig acolo? :drak:
sa nu ma uiti cu nick-ul :p
si in incheiere , sper sa nu fii la fel de secretos ca in privinta discutiei avuta cu Papura :evil:

Vietnam
14th July 2004, 15:51
Teapa, ne asteapta la Craiova ca sa ne spuna ceva ! Eu am trecut saptamina trecuta prin Craiova dar am stat putin ca am fugit pe Mamura pe Olt sa ma autoamagesc ca prind peste .... Cred ca Edmond inca nu plecase in Austria. Da' odata si o data tot ma intilnesc cu el .... da in Banie nu in Bucuresti sa ma simt si eu bine.
Apropo Edmond cand ne intilnim ca sa ne spui ce ai discutat cu Papura? :rolleyes:

Pacala
16th July 2004, 17:23
asa, asa
foloseste-ti imaginatia :D puteai sa zici si tu 4 nopti si 4 zile ca sa fie mai palpitant :D
si eu scriu acum din Targu Carbunesti.... ai auzit de localitatea asta? :)

EDMOND_
16th July 2004, 18:45
asa, asa
foloseste-ti imaginatia :D puteai sa zici si tu 4 nopti si 4 zile ca sa fie mai palpitant :D

Cu ocazia asta am reusit sa imi fac o parere clara despre tine si am inchis orice subiect de conversatie cu tine. Nu merita , incep sa cred ca esti doar un circar care vrea sa fie luat in seama..am avut o cu totul alta impresie despre tine in urma cu oarecare timp>

Nu am de ce sa ma justific in fata ta , daca o fac este pentru ceilalti utilizatori ai forumului. Exista foarte multe dovezi ale sederii mele in Austria ..in afara de factura de la hotel care este pe numele meu , in afara de stampilele pe pasaport la iesirea si intrarea in Romania ( respectiv Ungaria si Austria ) exista alte dovezi foarte clare :
1. Cateva mesaje postate pe forumul oficial Craiova-maxima direct din Austria.
2. Editie Speciala de marti unde imi este amintit si numele ( articol " Suporteri impatimiti" , Editie Speciala de miercuri ( ultima pagina , articol "Nu te supara , Guso ) si Editie Speciala de ieri ( pagina 14 in care apare o fotografie cu grupul nostru in care ma vad destul de clar si eu ).
3. Si nu in ultimul rand pot certifica prezenta mea acolo corespondentii Prosport si Editie speciala , cu care chiar am schimbat cateva pase intr-o seara cu o minge primita de la jucatori....

Ce pot sa mai spun ! Doar atat..."Ce bine imi pare ca ai luat teapa..."

EDMOND_
16th July 2004, 19:58
asa, asa

Daca citeai putin vedeai ca am postat un mesaj direct din Austria, vezi mai jos:

13th July 2004, 18:20
EDMOND_
Moderator Join Date: Jun 2003

"Sunt de doua zile in austria si am participat la cateva antrenamente..la cel de ieri stoianof a fost surpriza marcand vreo patru goluri din pozitii diverse...echipa din care a facut parte el a castigat turneul organizat intre trei echipe diferite... Plesan si Bastina nu au participat la antrenamentele de ieri... deja nu se mai lucreaza la conditia fizica ci la tehnica si tactica.... Brazilianul , daca a semnat este un castig...are o tehnica foarte buna , suteaza des la poarta si este si un bun coordonator.... Va voi spune mai multe dupa meciul din seara asta...vom juca cu o echipa de amtaori ,urmand ca peste trei alte doua zile s ajucam cu legia Varsovia ( se pare locul 2 in liga poloneza ).
Temperaturile pe aici sunt intre 5 si 17 grade".

The IP Address is: 62.46.153.16. The host name is: L0713P16.dipool.highway.telekom.at.

Pacala
16th July 2004, 21:15
:D hai fugi cu cercul de aici ca ip-ul nu inseamna nimic
mama ce lipsit de bune maniere esti!

ma jignesti si iti raspund foarte frumos dar imi stergi mesajul ...nu accepti nici dreptul la replica, vrei sa ramana doar gogoritele tale :D .... ai ibatranit degeaba

ti-am mai spus si o repet pentru ceilalti, nu pentru tine...esti o cauza pierduta

din prima mi-am dat seama ce fel de om esti.... tipul tau de oameni nu l-am suferit niciodata, intotdeaua simti nevoia sa te dai mari si inca cu niste lucruri de nimic.... esti plin de tine si inganfat.... nu accepti sa fii contrazis

ai transformat forumul Craiovei intr-o puscarie, nimeni nu are voie sa deschida topice noi in afara ta, nimeni nu are voie sa pouna stiri, jumatate din suboiecte sint cu lacatul pe ele .... nu accepti pareri opuse tie, ai sters pana si pareri despre echipa Craiovei, ai vrea sa fie numai parerea ta, numai mesajele tale......

stergi si muti mesaje fara sa interebi.... comportament de prost gust
de aia am evitat sa am un dialog privat cu tine ., fie si prin e-mail cand cu caseta aia, din prima am stiu cine esti si am stiut ca mai devreme sau mai tarziu iti vei da arama pe fata.

N-am mai vazut pe cineva pana acum sa poarte o discutie contradictorie cu celalalt si daca iti raspunde, sa-i stergi mesajul si sa ramana numai al tau :D

daca facea chestii din astea unul de varsta mea, il iertam, dar cand o face un batran, nu pot sa iert asta, pentru ca am cu totul alte asteptari desi s-a dovedit ca varsta conteaza prea putin...mai ales in cazul celor ca tine

EDMOND_
16th July 2004, 23:12
Pacala , iti raspund , dar o fac pentru ultima oara , nu-ti place acest forum fa bine si nu mai intra ca si asa esti doar un vizitator pe aici...iar atunci cand intri esti pus doar pe scandal. M-am saturat pana peste cap de fitele tele si considera ca te-am avertizat :rosu: daca vei continua la fel voi cere banarea ta...nu am timp de discutii inutile cu tine.

1. Am observat ca Ip-ul nu inseamna nimic pentru tine dupa numarul de clone pe care le-ai inventat si pe care le folosesti dupa cum iti cade bine..Astazi esti Pacala ,dar cand este necesar ai la dispozitie o familie intreaga de clone care sar sa spuna ce consideri ca nu poti spune tu.

2. Varsta nu are nici o importanta aici...din toate celelalte puncte de vedere tu esti mult mai batran decat mine.

3. Forumul Craiovei nu este in nici un caz un forum "ïnchis"cum vrei tu sa demonstrezi, au fost deschise thread-uri si de alte persoane in afara mea...insa thread-ul pe care vrei tu sa-l deschizi nu isi are rostul , absolut tot ce ai postat regasesti la subiectul "istorie".
Thread-urile inchise se vor regasi toate intr-un subforum numit 2003-2004.
Cele care ar fi trebuit sa ramana deschise au un echivalent 2004-2005 , au fost destui din cei care intra frecvent aici care au observat asta.

4. Am mutat o cateva mesaje ale tele de pe "stiri"pe alte thread-uri unde isi gaseau locul. In general ce scrii tu acolo nu sunt "stiri de ultima ora ", ci niste comentarii sau pareri ... Ce ai pus ca stire a ramas acolo.

5.Legat de mesajele sterse sau mutate nu trebuie sa-ti dau tie nici un fel de explicatii. Citeste regulamentul forumului si ai sa te convingi ca am dreptate.
Deocamdata eu sunt moderator pe forumul asta , cand vei fi tu vei putea sa aduci imbunatatirile pe care le doresti. Insa ca o remarca nu ai reusit sa faci asta nici pe forumul echipei Pandurii , unde a ajuns moderator cu totul altcineva ....

6.Nu are rost sa discutam de mesaje private. Nu ai avut niciodata o discutie cu mine sa-mi spui cum ai vrea tu sa arate forumul , nu ai venit niciodat cu vreo propunere sa o discutam Pe tine nu te intereseaza in nici un fel o discutie cinstita si corecta, incerci doar sa provoci scandal si sa arati ca esti un tip destept cum nu mai este altul pe forum . Este cazul sa nu mai incerci asta si sa te porti normal.

In ceea ce priveste chestia cu "iertarea"marturisesc ca m-am distrat copios. Pentru toata aiureala pe care o provoci pe forum ti-am dat un avertisment. daca vei continua la fel voi fi nevoit sa-ti cer banarea , lucru pe care nu il doresc , dar pe care il voi face daca nu voi avea de ales.
Bineinteles ca acest mesaj impreuna cu measjul tau ( si poate si altele ) le voi muta la "off-topic." Sa auzim de bine.

Gerson
16th July 2004, 23:44
tu crezi ca e normal ce faci, Edmond?
preferi sa te certi cu toata lumea numai sa ramana ca tine
Ti-am trimis un pm in care ti-am intrebat ceva.
Sa stii ca m-a deranjat intradevar cand ai mutat acel thread al meu pentru ca il facusem cu drag si il vroiam vizibil , nu ascuns.
Daca ramai la parerea ca nu merita vazut threadul meu, te rog sa-l stergi. Vreau sa-l stergi
Si lasa-l pe pacala in pace nu trebuie el sa sufere ca mi-a luat apararea ii arunci cele mai lipsite de logica acuze cu putinta si nu poti intelege ca daca esti moderator nu inseamna sa fii lipsit de bun simt.

Hoffa
16th July 2004, 23:55
Domnu Edmond, inainte a-l acuza pe Pacala , n-ar strica sa arunci un ochi pe ip-urile alea
Conteaza si varsta, foarte rau ca n-ai inteles asta pana acum, te comporti ca un pusti de 14-15 ani. Daca copilul meu ar avea atitudinea fata de ceilalti ,
l-as plesni. Cat despre stersul si mutatul mesajelor cred ca ar trebui sa-ti stergi tie foarte multe dintre mesaje pentru ca nu contin decat absurditati si jigniri la adresa celorlati. Trebuie sa te pastrazi in limitele bunul simt iar tu le-ai depasit cam de multisor

Gerson
17th July 2004, 00:00
ei nu ca el crede ca nu da la nimeni socoteala deci poate sa fie badaran fara nici o problema , poate sa acuze pe oricine de orice, el e marele moderator face ce vrea fara sa se gandeasca ca poate jigneste pe ceialti, el are neaparat dreptate.
Daca te-a deranjat atat un thread separat cu acele echipe, te rog sa le stergi, nu are rost sa fie acolo cat timp nimeni nu stie de existenta lor. ma gandisem la toti suporterii craiovei, chiar si la tine , nu stiam ca te poate deranja. Ii strica pustiul de pe forumul Universitatii.

EDMOND_
17th July 2004, 00:29
"Domnu" Hoffa , cum spunea si Domnu' Pacala ip-urile nu inseamna nimic cand este vorba despre voi. Va spun sincer ca nu pot sta la discutii cu voi pentru ca practic nu stiu cu cine vorbesc...cateodata mi se pare ca sunteti unul singur alteori cred ca sunteti toti care vreti sa pareti , dar prea apareti la comanada cand este nevoie de voi....ma astept sa apara si altii.
In ceea ce va priveste Domnu Gerson v-am explicat clar pe privat dar vad ca vad ca va faceti ca nu pricepeti .. Era deschis un thread " Despre fostii jucatori " > ati deschis un altul numit "Jucatori din trecut ".. Vi se pare o mare deosebire ? Daca nu , de ce nu ati postat pe thread-ul deschis deja...
Stiti ce nu inteleg eu ? Faptul ca de doua ori ati dorit sa distrugeti acest forum si i-ati indemnat pe toti sa plece..unii v-au ascultat , altii nu. De doua ori ati spus ca nu veti mai intra aici..si totusi vad ca o faceti. Daca nu va place nici forumul nici moderatorul de ce va respectati decizia de a-l parasi , mai exista inca cel putin cinci forumuri ale Universitatii... Daca intrati totusi de ce nu o faceti in mod normal , ca niste useri care nu au nici un fel de drepturi speciale , fara incercari de intimidare si fara jigniri la adresa mea sau a altor utilizatori. Mentin ce am spus despre Pacala , daca voi fi nevoit voi cere banarea. Deocamdata am dat doar un avertisment. Am problemele mele si nu pot sta cu ochii pe forum toata ziua,
Am sa mut toate aceste postari pe off topic , nu au legatura cu thread-ul de fata.

Pacala
17th July 2004, 00:41
ofticos si mincionos e omul asta, ce n-ai vazut .... :D
degeaba ii ecplici ca tot nu pricepe ....
ti s-a spus ca sint unii care vor topicul ala separat, dar tu nu si nu, ca iti cad tie gradele de ...moderator... :D trebuie tu sa arati ca poti sa stergi celorlati mesajele cum vrei tu si nimeni nu-ti zice nimic...daca iti zice il ameninti cu banarea :D
ala era topic sa stea separat, era cu toate echipele Craiovei de-a lungul timpului si muncisem mai multi la el...desteptule.
Tu iti permiti sa ne sfidezi pe toti .... iti produce un fel de orgasm sa fi si tu contestat, sa stergi mesajele aleatoriu etc..... nu esti moderator, esti distrugator de mesaje si thopice :D

Hoffa
17th July 2004, 00:47
bine edmond, daca nici in momentul asta cand ne vezi pe amndoi online si vezi ca avem locatii total diferite nu ai priceput ca este imposibil sa fie clone consider ca am epuizat toate argumentele logice.Vreau doar sa-ti atrag atentia ca ai un comportament ilogic
NU trebuia sa-i stergi topicul lui Gerson cu echipele .Asta a fost un gest mitocanesc ca toata prestatia ta ulterioara in aceste discutii.Am incheiat discutia

Gerson
17th July 2004, 00:53
stii ce edmond, stege-mi mesajele cu echipele si sa incheiem discutia cu am vorbit degeaba. Nu cred ca ai priceput nimic din ce ti s-a zis
Gata cu tigania, mi s-a facut sila de felul tau de a fi

EDMOND_
17th July 2004, 01:04
Hoffa , la birou am trei calculatoare ..pot fi si eu online cu trei ip-uri diferite. Pe de alta parte nu am afirmat categoric ca tu esti o clona , am admis doar aceasta posibilitate tinand cont de ultima ciocnire de pe acest forum ( oltean4ever ..etc ) si alte antecedente... In ultima instanta prea putin ma intereseza daca sunteti clone sau nu... am observat ca nu va intereseaza in nici un fel argumentele mele...iar insistenta cu care Pacala a incercat sa demonstreze ca nu am fost in Austria si ca de fapt mint ( chiar si dupa ce i-am oferit niste argumente categorice ) m-a ajutat sa inteleg ca de fapt nu va intereseaza in nici un fel o colaborare care ar putea fi normala pe forum. Sa-ti spun si tie , ca vad ca nu vrei sa pricepi, Nu am sters topicul lui Gerson cu jucatorii si echipele , doar l-am mutat la thread-ul cu 40 de ani de istorie. Am sa ma gandesc si daca voi considera necesar voi face un topic separat cu formatiile alea.
Si acum scuzati-ma , dar nu mai am timp de discutii. Daca vreti continuam pe privat in urmatoarele zile. Am observat insa ca nu va intereseaza , preferati discutiile in public , pentru ca lumea trebuie sa vada ce tari si destepti sunteti ... Ma insel cumva ?

Gerson
17th July 2004, 01:14
Hoffa , la birou am trei calculatoare ..pot fi si eu online cu trei ip-uri diferite.?ia incearca :)

Am observat insa ca nu va intereseaza , preferati discutiile in public , pentru ca lumea trebuie sa vada ce tari si destepti sunteti ... Ma insel cumva ? nu cumva vrei sa nu stie nimeni ce comportament ai? Ma insel cumva?

Hoffa
17th July 2004, 01:32
Domnu Edmond, cred ca mai repede dresam o maimuta sa invete sa vorbeasca si sa citeasca decat sa te fac pe tine sa pricepi ca nu e vorba de clone aici si ca ce faci tu nu e normal. Stiu ca nu pricepi deci te las in pace

EDMOND_
17th July 2004, 01:40
Domnu Hoffa , toate cele bune si succes cu maimuta.Poate imi explici si mie cum se face ca si tu si Pacala ati aparut ca la comanda , imediat dupa ce am mutat mesajul lui Gerson...

Pacala
17th July 2004, 02:00
magie, smecherie.....

Blue
17th July 2004, 04:19
:D :D :D Doamneeeee nu ma pot opri din ras, de cat timp va certati asa?
Edmond, de cand te certi cu lumea pe aici? de cand am vorbit noi ultima oara? :D
stergi si muti mesaje toata ziua :D
Auzi mah, daca tu esti sanatos , atunci eu sint cine vrei tu, papa de la Roma, sau oricine :D
ia spune cum e cu clonele acum? :D

cind ti-am spus ca esti unitatea de masura a prostiei te-ai suparat dar sa stii si tu ca prostia se masoara in edmonzi dupa ce am vazut aici

Blue
17th July 2004, 04:51
ti-a fost dor de mine?
ne vom delecta amandoi maine si poimaine :D :D :D

EDMOND_
17th July 2004, 05:41
ti-a fost dor de mine?
ne vom delecta amandoi maine si poimaine :D :D :D

Sa fii sanatos,Sincer sa fiu nu am observat absenta ta Esti in nota ta obisnuita si atat timp cat nu depasesti o anumita limita imi este chiar indiferenta prezenta ta. De certat nu m-am certat cu nimeni de la ultima ta vizita ( de cand l-ati inventat pe oltean4ever , daca iti mai aduci aminte! ).

Blue
17th July 2004, 06:49
hai sa-tzi vand un pont
in locul tau , daca vedeam ca gerson se supara ca i-ai mutat postul , il puneam la loc mai ales ca e tare chestia aia desi strica orzul pe gaste, era ultimul loc care merita sa fie pus
tu insa, ca un baiat "destept" ai preferat sa aratzi ce inflexibil si "moderator"
esti si te-ai aparat la stamtori eroic, sub nici o forma sa nu mutzi postul ala :D :D :D
ce o fi fost jignitor, deranjat in postul ala numai mintea ta luminata poate sti :D :D :D
neamu' prost.... pariez pe tot aurul din lume ca esti odrasla unui fost mare activist sau securist ceva.

EDMOND_
17th July 2004, 09:59
Cum spuneam Blue , nu este nimic nou sub soare , esti acelasi, jignesti fara sa stai pe ganduri , cand nu mai faci fata dispari pentru o perioada, nu rezisti la o disputa unul la unul si trebuie sa-ti vina urgent in ajutor ceilalti canadieni. Nu esti tu in masura sa judeci ce pregatire si ce nivel de cultura am eu.... nu am de ce > Tu esti cel care a declarat aici categoric ca nu mai intra pe acest forum niciodata , iar eu am spus ca nu te vei tine de cuvant. Nu am de ce sa polemizez cu tine pentru ca efectiv nu am cu cine. Am spus-o si o repet , esti doar o persoana careia ii place sa se dea in spectacol , care vrea ca tot ce spune el sa fie litera de lege si nu suporti sub nici o forma o opinie contrara. Toate discutiile pe care le-ai provocat aici , toate sondajele pe care le-ai facut ( inclusiv despre Staicu ) nu au fost votate decat de oamenii tai. Poate am sa renunt , am din ce in ce mai putin timp liber, si poate veti primi un moderator dintre suporterii altei echipe.
Considera ca ai primit un avertisment pentru prestatia ta din aceasta noapte. :rosu:
Pentru ca nu este prima oara ,in cazul in care vei continua voi cere banarea ta.
De fapt nu este nimic nou , pentru tine , ti s-a mai intamplat acest lucru.

Sorin
17th July 2004, 11:07
o comparatie intre tine si Blue numai tu puteai sa faci
tu valorezi cam cat peria lui de pantofi desi poate si-a luat una noua :evil:

EDMOND_
17th July 2004, 13:57
Cum spuneam este absolut induiosator cum se ajuta copilasii canadieni unul pe altul...nu am vazut vreodata pe forum sa faca fata vreunul la un duel unul la unul...intotdeauna se aduna si ataca in grup...este mai sigur asa... De valoarea lui Blue nu am putut sa-mi dau seama , daca e sa o apreciez dupa prestatia de pe forum mai bine lipsa.... tu cam ce valoare ai Sorine , poate ne lamuresti pentru ca pana acum toata activitatea ta pe aici a fost doar sa-i tii trena lui Blue, in momentele de criza.... Si postarea de astazi ..ai aparut dupa multa vreme pe forum doar sa-l ajuti pe marele Blue.... Fii calm , nu te-a intrebat nimeni de vorba... Deocamdata ma bucur ca plec la munte pentru doua zile ,ce-mi pasa mie de tine sau de Blue?!!

corinutza_88
18th July 2004, 21:11
nu stiu de ce se cearta lumea?!
ar trebui ca macar fanii aceleiasi echipe sa se inteleaga!

Gerson
20th July 2004, 17:11
datorita atitudinii lipsite de bun simt dovedite de edmond, solicit stergerea mesajelor pe care le-am scris aici

vasile314tzurka
20th July 2004, 17:13
si a clonelor tale?

Gerson
20th July 2004, 17:16
eu nu am , tu insa ai

vasile314tzurka
20th July 2004, 17:34
ce faci tataie, tot cu procesele..... :)

eu cu priocesele? de unde si pina unde? tu nu ai obiectele la tine ca sa dovedesti oarece curaj:)

vasile314tzurka
20th July 2004, 17:34
eu nu am , tu insa ai

pe cuvintul tau de canadian priceput la IT:) mor de ris cit de ignorant esti:)

Gerson
20th July 2004, 17:36
eu am cuvant,stai bland, tataie

Gerson
20th July 2004, 17:37
da fapt, care e problema ta aici,.... cauta vreun proces ceva ....

vasile314tzurka
20th July 2004, 17:37
tu cuvint? ei na:) tu ai numai interjectii:) curios is, lu tac-tu ii spui tot tataie?

vasile314tzurka
20th July 2004, 17:38
da fapt, care e problema ta aici,.... cauta vreun proces ceva ....

"aici" e un forum daca nu stiai si nu cred ca e cazul sa te framinti:)

Gerson
20th July 2004, 17:41
nu cred ca e cazul sa te framinti:)
:D aici ai si tu dreptate, nu merita sa-mi pierd timpul intr-o discutie cu tine....
si nici tu discutand cu mine, asa ca, hai pa! tataie !

vasile314tzurka
20th July 2004, 17:42
baietzash, ai postat informatii interesante. de ce ar fi sterse? Pentru ca tu ai impresia ca scrii pentru edmond? ciudat. pe mine cinstit sa fiu ma pasioneaza istoria si ce ai scris e bine scris. nu vreau sa te flatez, dar gindeste-te ca altii pot vedea si citi si este mai important decit imbecilitati de moment. macar atit.

vasile314tzurka
20th July 2004, 17:43
hai pa! tataie !

pa pushtiule.

Gerson
20th July 2004, 17:44
end of story

vasile314tzurka
20th July 2004, 17:46
ei na. serios? am avut noi vreun story? daca erai chiar asa de motivat taceai:)

Gerson
20th July 2004, 17:49
daca aveai un dram de minte pricepeai ca aluzia era la chestia cu istoria :ciocan:

Gerson
20th July 2004, 17:50
dar si cu discutia , ..... batranii astia ....

vasile314tzurka
20th July 2004, 17:53
evident... batrinii astai:) daca aveam un dram de minte erau multe altele, dar cum nu am ma gindesc ca poate poate:) dar de ce te luasi de edmond? asa de curiozitate.

Gerson
am vazut pe ce se cearta altii,pe alte forumuri, am vazut ce vorbe isi arunca.
Daca noi am ajuns sa ne certam pentru niste mesaje cum au fost ale mele.....
si daca edmond a ajuns sa creeze scandaluri cu oricine si din orice.....

vasile314tzurka
dar ce vorbe aruncati voi?

Gerson
20th July 2004, 17:55
nu conteaza

vasile314tzurka
20th July 2004, 17:56
Cum spuneam Blue , nu este nimic nou sub soare , esti acelasi, jignesti fara sa stai pe ganduri

serios edmond? nu-mi vine sa cred ochilor:) la povestea cu a ajuns tiganul imparat, desi geanabetul habar nu are sensul proverbului, ai tacut si nu i-ai sters p[ostarea, ca sa spun asa:0 nu e bai. acu rabda cum spuneai:) daca nu erai tu scriai singur de parca un individ pasibil de puscarie e spuma galeriei oltene:)

Gerson
20th July 2004, 17:59
Vadim, stiu ca esti prin preajma, ai facut o promisiune
Respecta-ti promisiunea si sterge cu totul acest thred care constituie marul discordiei

nu vreau sa-i mai dau motive lui edmond sa ma atace , sa ramana el aici
cu ... el si mesajele lui

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:00
pai nu mai scrie:)

Gerson
20th July 2004, 18:02
pai ce am zis eu ca a fost o umilinta? :D

sa recapitulam :) ....tu zici ca nu si eu zic ca da. :D procepusi?
:)

EDMOND_
20th July 2004, 18:02
serios edmond? nu-mi vine sa cred ochilor:) la povestea cu a ajuns tiganul imparat, desi geanabetul habar nu are sensul proverbului, ai tacut si nu i-ai sters p[ostarea, ca sa spun asa:0 nu e bai. acu rabda cum spuneai:) daca nu erai tu scriai singur de parca un individ pasibil de puscarie e spuma galeriei oltene:)

Nu stiu la ce te referi . Probabil am facut si eu greseli ( mici si putine , bineinteles :) )..eram la inceput si nu cunosteam lumea pe aici. Acum sunt in masura sa-mi fac o parere despre fiecare....

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:03
evident ca mici. eu nu spun ca mari, dar...:)

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:04

sa recapitulam :) ....tu zici ca nu si eu zic ca da. :D procepusi?
:)

prostii.

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:07
incearca sa folosesti limba romana sau mai bine ...lasa

pamfilica, eu folosesc limba romana la greu, matalutza la ushor, categoria musca:) daca nici macar nu esti in stare sa recunosti asta e nasol:)

Gerson
20th July 2004, 18:08
Bine ca sa iti raspund clar la intrebare....
Nu se poate spune ca ai fost umilit intr-un meci de pregatire.... :D
fiecare cu punctul lui de vedere, eu cred ca dai iei bataie urat.....
ca e amical....ca e in papuci de plaja.... ca e ziua sau noapte ...tot asa se numeste....
daca s-a inventat un alt cuvant pentru umilintele din amicale....care e cuvantul ala?

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:09
prajituri

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:11
mai pe sear dupa cum ii stiu eu:)

Gerson
20th July 2004, 18:13
pamfilica, eu folosesc limba romana la greu.....
o mica obiectie,....in loc de "la" , mai bine puneai "mai" ... e mai pe romaneste
"la greu" e ..... :D
cica nu e frumos sa contrazici persoanele mult prea inaintate in varsta ... :D
deci iti transmit un "aveti dreptate"
Multumit?

EDMOND_
20th July 2004, 18:15
Vadim a sters acest thread. Eu l-am facut sa fie din nou vizibil. Deocamdata apartine forumului Craiovei ca de altfel toate mesajele postate aici de catre oricine ( evident , daca nu au fost sterse de moderator ! :) )

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:17
o mica obiectie,....in loc de "la" , mai bine puneai "mai" ... e mai pe romaneste
"la greu" e ..... :D
cica nu e frumos sa contrazici persoanele mult prea inaintate in varsta ... :D
deci iti transmit un "aveti dreptate"
Multumit?

da, de cind asteptam asta:) misto e ca nu te vezi pe tine:)

Gerson
20th July 2004, 18:17
nu Edmond, tu ai dostrus forumul Universitatii craiova
Tot tu ai inceput si aceste certuri din dorinta ta prosteasca de a-ti da importanta.

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:18
si eu sper sa se impace. Mi-e frica insa ca Rednic vrea doar sa-si aduca jucatorii lui, care sa semneze in conditii ciudate, de exemplu, sa puna clauze ca pleaca daca pleaca antrenorul.

acum intrebare. dar ce spui de faptul ca exista un soi de mafie care dicteaza cine e antrenor, unde sef de banda e papura? lasa alte prostii deoparte.

Gerson
20th July 2004, 18:25
minciuna...antrenorii de la Craiova au fost schimbati de dinel... de oricine dar nu de jucatori.Esti prea departe de echipa asta si prea putin interesat de ea, ai prea putine date ... ca sa poti avea o parere cat de cat corecta.
Asa ca,
hai pa!

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:27
nu e chiar asa cum spui tu pentru ca informatia parvine de la oameni care tin cu craiova, nu de la mine:) ai face mai bine sa gindesti decit sa tot dai cu fasolea:)

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:28
ce bine e sa spui minciuna de acolo. e tare bine. din pacate pacala draga noi traim aici:)

Gerson
20th July 2004, 18:31
vorbesti mult si fara rost ..... am prieteni mai aproape de miezul lucrurilor decat iti poti tu inchipui
pierd timpul cu tine

Gerson
20th July 2004, 18:33
:D culmea ironiei, ..... oare de ce nu ma mira de discutia dintre cei doi ? :D

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:36
pai nu te mira ca nu ai mirarea la tine:) pitici? bufoni? macar astia exiasta nu ca paranormalii de intra de pe acelasi ip cu toptanul:)

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:38
:D culmea ironiei, ..... oare de ce nu ma mira de discutia dintre cei doi ? :D

pamfilica, din pacate edmond a jucat cartea voastra prea mult si a ajuns la vorba mea. facere de bine... in rest tu nici macar nu esti in stare sa porti o discutie alta decit aia care ti-au bagat-o in cap securistii care te-au progarmat:) aia e.

Gerson
20th July 2004, 18:44
eu stiu ca tu ne-ai injurat impreuna cu niste clone pe unde apucai, inclusiv pe Edmond.
Acum se pare ca ai uitat.
Nu cred ca cineva iti zisese ceva inainte, nu cred ca iti adresase macar un singur cuvant. Hai sa nu denaturam adevarul.

Ai spus la un mement dat.... "un individ pasibil de puscarie e spuma galeriei oltene" si era curios ce ai vrut sa spui si la cine te refereai mai exact :D

Gerson
20th July 2004, 18:47
pamfilica, din pacate edmond a jucat cartea voastra prea mult si a ajuns la vorba mea. facere de bine... in rest tu nici macar nu esti in stare sa porti o discutie alta decit aia care ti-au bagat-o in cap securistii care te-au progarmat:) aia e.
edmond nu era atunci moderator, l-ati atacat si jignit ca la usa cortului, imi amintesc si o poezie pe care i-o facuserati.
Noi l-am aparat daca imi amintesc bine inclusiv cand se certa cu tine si tu il atacai. Acum te folosesti de faptul ca ne certam ..... ce jalnic

Te-am vazut luni de zile facand aluzie la faptul ca nu esti de acord cum modereaza el .....
Pariez ca te vei mai certa cu el

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:49
tu stii prostii. pe edmond nu l-am injurat niciodata. el s-a suparat pe mine ca dupa ce eu i-am spus "conte de orania" a venit unul cu conte de "onania". asta e altceva si nu are legatura. In plus marea problema a fost discutia de pe forumulk pandurilor iunde pacala a demarat in forta spunind ca sportul a trisat. daca vrei sa vezi e si acum. dar ma indoiesc ca ai posibilitate4a unei aprecieri obiective. nici macar cit avdim:)

cit despre "ne-ai" dovedeste, e totul aici pe forum.

la cine ma refeream? ia ghici?

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:53
Te-am vazut luni de zile facand aluzie la faptul ca nu esti de acord cum modereaza el .....
Pariez ca te vei mai certa cu el

pariezi prostii. din pacate pentru tine l-am cunoscut pe edmond si chiar daca nu mor dupa el e altceva decit magna cum fraudae de la voi:)

Gerson
as vrea sa stiu si eu ce bine a facut edmond ? :D
din cate vad, discutiile intre noi si el au izbucnit de la un fapt extrem de banal, nu de la injuraturi sau altceva.
Pur si simplu, a inceput sa stearga orice mesaj care nu se potriveste cu pozitia oficiala a clubului.
Cand stie ca sint mai putini dintre restul moderatorilor si vadim, incepe sa stearga mesaje, cand nu le sterge le ascunde mutandu-le pe te miri unde.
De fapt in asta consta toata cearta.
Cand i s-a atras atentia, a respuns dar a sters mesajele initiale, desi ele nu contineau jigniri, limbajul multora de pe alte sectiuni fiind cu mult mai dur.
A ajuns sa ne strige in fata sa plecam

Daca pana si o lista cu echipele Universitatii Craiova a nascut un asemenea razboi, m-am convins ce fel de neom este edmond si nu-mi mai trebuie nici o alta explicatie sau dovada

EDMOND_
Este parerea ta . In realitatea aceasta noua pagina din povestea voastra de succes ( ai observat ca starniti scandal pe oriunde pasiti ?! ) pleaca de fapt de la un orgoliu absolut prostesc. Reiau , dar nu am sa o mai fac inca odata. Ai deschis un thread intitulat "jucatori din trecut " desi era deschis un thread intitulat " despre fostii jucatori ". De ce nu ai postat pe thread-ul respectiv ? Daca luai legatura cu mine pe privat schimbam titlul fara probleme si il puneam pe al tau , daca asta era problema.
Si crede-ma nu ma intereseaza sa-mi dau importanta cu orice pret. Asta o faceti voi , tu , Pacala , Blue.....in fiecare moment al prezentei voastre pe forum indiferent cu cine ati discuta. Eu am din ce in ce mai putin timp pe care sa il aloc forumului , iar pe cel care il am nu sunt dispus sa-l irosesc in discutii inutile cu voi.
Din aceasta cauza am luat hotararea sa nu mai raspund mesajelor voastre care imi sunt adresate mie personal. Le voi sterge fara sa stau pe ganduri ca , de altfel , si pe cele prin care veti jigni alti utilizatori ai forumului , suporteri ai Craiovei sau ai altor echipe. Pentru continuarea acestei discutii foloseste mesajele private.

Gerson
20th July 2004, 18:55
tu stii prostii. pe edmond nu l-am injurat niciodata. el s-a suparat pe mine ca dupa ce eu i-am spus "conte de orania" a venit unul cu conte de "onania". asta e altceva si nu are legatura. In plus marea problema a fost discutia de pe forumulk pandurilor iunde pacala a demarat in forta spunind ca sportul a trisat. daca vrei sa vezi e si acum. dar ma indoiesc ca ai posibilitate4a unei aprecieri obiective. nici macar cit avdim:)

nu trebuie sa divedesc nimic, se stie, stie si el, stim si noi

nu stiu la cine te referi, de aia te-am intrebat

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:56
ok. daca este asa de ce nu protestati la seful forumuliui pentru ca el are controlul asupra oricarui mesaj. e adevarat ca edmond nu a sters mesajele injurioase la adresa mea facute de blue sau ady azzura sau chiar tu. va mai amintiti de alea cu :"tiganule"? si atunci? daca nu-ti palce undeva nu mai scrii. atit.

Gerson
20th July 2004, 18:56

demarajul nu a fost atat de dur, nu era atac la persoana nimanui, voi in schimb ati trebut la jigniri cu un limbaj suburban ...orice alta discutie pe aceasta tema nu isi are rostul

vasile314tzurka
20th July 2004, 18:57
nu trebuie sa divedesc nimic, se stie, stie si el, stim si noi

nu stiu la cine te referi, de aia te-am intrebat

daca eram rau spuneam ca nu stii romana. dar eu stiu ce-i aia un tipo.
nu stii? pai sa recapitulam. cum e cu aia cu tiganii?

Gerson
20th July 2004, 19:00
ok. daca este asa de ce nu protestati la seful forumuliui pentru ca el are controlul asupra oricarui mesaj. e adevarat ca edmond nu a sters mesajele injurioase la adresa mea facute de blue sau ady azzura sau chiar tu. va mai amintiti de alea cu :"tiganule"? si atunci? daca nu-ti palce undeva nu mai scrii. atit.
este si acum un topic deschis de blue
nimeni nu te-a facut tigan, ti s-a strigat ca te porti ca un tigan ... asta numai si numai dupa felul in care ne-ai atacat.
Era plin forumul pandurilor de mizeriile tale si ale clonelor tale sau ale sportistului.De fapt de aici a plecat toata cearta dintre noi, in ciuda incercarilor noastre de a aplana conflictul.
Imi spui si mie de ce ai intrat atunci in disputa?
te atacase cineva de la noi cumva?

vasile314tzurka
20th July 2004, 19:00
demarajul nu a fost atat de dur, nu era atac la persoana nimanui, voi in schimb ati trebut la jigniri cu un limbaj suburban ...orice alta discutie pe aceasta tema nu isi are rostul

ei na:) ma distrezi:) cine a tot batut apa ca eu sunt tigan? si daca eram? care era problema? vrei din arhiva?

iti spun ceva omule. problema nu e ciondaneala dintre suporteri ci faptul ca nu se intelege ca oricine poate tine cu cineva fara probl;eme. altfel e de rau. m ie imi pare rau daca cineva de la craiova ia bataie in bucuresti. nu pent5ru ca e vorba de edmond sau gerson, cii ca un om poate fi cu o echipa si ca fortbaklul e o bucurie. macar cu asta esti de acord?

Gerson
20th July 2004, 19:02
macar ai atat curaj incat sa spui in fata la cine te refereai cand ai spus fraza asta:

vasile314tzurka
20th July 2004, 19:04
este si acum un topic deschis de blue
nimeni nu te-a facut tigan, ti s-a strigat ca te porti ca un tigan ... asta numai si numai dupa felul in care ne-ai atacat.
Era plin forumul pandurilor de mizeriile tale si ale clonelor tale sau ale sportistului.De fapt de aici a plecat toata cearta dintre noi, in ciuda incercarilor noastre de a aplana conflictul.
Imi spui si mie de ce ai intrat atunci in disputa?
te atacase cineva de la noi cumva?

care mizerii? care atacuri? eu am pus numai niste poezele haioase. nu aveai decit sa raspunzi la fel ca nu ma suparam?? povestea cu clonele e hilara:) cunosti ce-i aia dynamic ip? daca stii vei pricepe ca suntem doi colegi de birou si in rest nu avem legatura unul cu altul. de altfel anm mai spus ca un individ care nu are alta treaba decit sa-si faca clone nu e sanatos si asta e:)

stii de ce am intyrat atunci? eu fiind stelist? poentru ca pacala a spus ca mircea sandu a sprijinit sportul. e o aberatie.

Gerson
20th July 2004, 19:07
macar ai atat curaj incat sa spui in fata la cine te refereai cand ai spus fraza asta:un individ pasibil de puscarie e spuma galeriei oltene

Te referi cumva la mine? Pentru ca din cate imi amintesc obisnuiam sa ma ameninti ca ma dai in judecata sau cam asa ceva :D

Sau te refereai la Blue... sau la ...Gabi Blondu... sau la cine te refereai tu si cu ce ocazie ca nu stiu.

EDMOND_
20th July 2004, 19:10
DIN MOTIVE ABSOLUT OBIECTIVE ACEST THREAD SE INCHIDE PENTRU TREIZECI DE MINUTE. VA ROG SA REVENITI. VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE! :(

Gerson
20th July 2004, 19:14
ai spus: "stii de ce am intyrat atunci? eu fiind stelist? poentru ca pacala a spus ca mircea sandu a sprijinit sportul. e o aberatie."

asta e un adevar ...din 89 pana in 98 asa a fost.
Indiferent daca erai sau nu de acord cu asta nu aveai dreptul sa vorbesti urat

dragosblue
20th July 2004, 19:18
Certati-va fratilor pe privat, ca iar rid si curcile de noi!

HAI STIINTA

Gerson
20th July 2004, 19:20
si te mai intreb ceva vasile
M-ai vazut pe mine vorbind la fel de urat cu tine ?
m-ai jignit si amenintat cum ti-a venit la gura, mi-ai adresat niste acuze aberante , asta cu toate ca tu esti chiar batran si moderator mare

raspunde-mi sincer la aceasta intrebare , daca poti fi sincer si tu vreodata
se pare ca demnitatea este o rara avis pe aici, nu-i asa vadim?

Gerson
20th July 2004, 19:25
spui in realitate ca si cand ai fi detinatorul absolut al adevarului

uiti sa spui ca stergi mesajele care nu se potrivesc pozitie clubului si te rabuni sicanandu-i pe cei care le-am scris

vasile314tzurka
20th July 2004, 19:25
da.
nu.
eu am spus doar daca aio curaj sa-ti mentii acuzatiile si la tribiunal

ei na:). dragule, mai vezi arhiva

vasile314tzurka
20th July 2004, 19:26
ai spus: "stii de ce am intyrat atunci? eu fiind stelist? poentru ca pacala a spus ca mircea sandu a sprijinit sportul. e o aberatie."

asta e un adevar ...din 89 pana in 98 asa a fost.
Indiferent daca erai sau nu de acord cu asta nu aveai dreptul sa vorbesti urat

cind am vorbbit urit. sunt tare curios:)

EDMOND_
20th July 2004, 19:28
S-a rezolvat. Se poate posta in continuare.

Gerson
20th July 2004, 19:29
nu urat, foarte urat dar acum inteleg ca tu nu-ti dadeai seama si de aia mi-ai vorbit si m-ai amenintat asa
inteleg!
trebuie sa fi fosyt de vina varsta ta..... :)

vasile314tzurka
20th July 2004, 19:29
ce?

Gerson
20th July 2004, 19:30
ti-am pus o intrebare pe privat vasile

Gerson
20th July 2004, 19:32
si inca ceva, tine minte ce iti spun acum.
te vei certa cu edmond mai rau decat ai facut-o cu mine si iti va fi scarba de el cand vei descoperi ce fel de om este.
Iti face placere sa te certi acum, l-ai vazut moderator, vei regreta asta cand il vei cunoaste mai bine
Eu un pariu ,vasile!

vasile314tzurka
20th July 2004, 19:33
ti-am pus o intrebare pe privat vasile

am raspusn despre ce e vorba. daca e trebuie sa spun si in public. blue. e penal. asta e.

vasile314tzurka
20th July 2004, 19:35
si inca ceva, tine minte ce iti spun acum.
te vei certa cu edmond mai rau decat ai facut-o cu mine si iti va fi scarba de el cand vei descoperi ce fel de om este.
Iti face placere sa te certi acum, l-ai vazut moderator, vei regreta asta cand il vei cunoaste mai bine
Eu un pariu ,vasile!

m-am certat cu edmond:) asa ca mai asteptam:)

Gerson
20th July 2004, 19:35
:D de ce tocami el ... doar el n-a injurat pe nimeni pe aici
sau pentru ca are influenta?

Gerson
20th July 2004, 19:38
blue. e penal.
iti dai seama ca vorba asta e o jignire neprovocata si un cuvant mai tare decat toate cuvintele pe care ti le-a adresat el vreodata?
crezi ca daca e banat nu vede ce scrii ?

vasile314tzurka
20th July 2004, 19:38
are? nu cred:) cel putin pentru mine si eu ma bucur ca nimeni nu ma injura:). tu chiar vrei sa vorbim despre craiova?

Gerson
20th July 2004, 19:40
:D atunci care e problema ta cu blue?
dar cu craiova?

Gerson
20th July 2004, 19:41
tu in schimb jignesti si vorbesti urat cam des

Brimi2004
20th July 2004, 23:21
Nu am mai intrat cam de multa vreme pe aici ...vad ca spiritele s-au cam aprins...Nu uitati ceva?!...am senzatia ca va intereseaza destul de putin echipa pe care o iubim toti.... daca vreti un alt moderator aici de ce nu propuneti pe cineva. Nu am vazut sa fi facut vreo propunere nici unul dintre cei care-l contestati pe EDMOND_ , cred ca va place sa va certati... sau de ce nu va oferiti unul sa moderati forumul..de ex. tu Gerson ca vad ca le ai cu statisticile...

Pacala
20th July 2004, 23:42
ala care e moderator , oricare ar fi el, trebuie sa aplaneze conflictele si sa le evita, nu sa le intretina si sa le provoace din senin. Cred ca este o minima conditie de bun simt.
iar Edmond a reusit sa irite prea multa lume

Pacala
20th July 2004, 23:46
brimi, putini moderatori in afara lui Edmond ar fi reusit sa provoace atatea certuri cu suporterii propriei echipe favorite... asa se intampla cand unii tin mai putin la echipa lor favorita si mai mult la placerea de a-si da importanta
Personal nu am nimic cu edmond, nu ma intereseaza deloc ca persoan,
dar ma deranjeaza modul in care intelege el sa modereze,despre asta e vorba.
nu sint de acord cu neacceptarea altor pareri decat ale lui,oricat de elegant ar fi ele exprimate.Aceste stergeri si mutari de mesaje fara discernamant nu fac bine atmosferei dintre suporteri.

P.S.: E bine sa citesti cursul discutiilor pentru a vedea , cat se mai poate vedea din cauza numeroaselor mesaje sterse, cine a fost cel care starneste de fiecare data certurile si pe ce motive :rolleyes:

Sorin
21st July 2004, 00:15
i-am luat si eu apararea lui edmond cu alte ocazii, asta pana iti dai seama cu cine ai de a face.
Cred ca nimenui nu-i face placere sa scrie pe un forum si sa vada ca i s-au sters mesajele numai pentru ca nu erau in linia clubului. Nici tie nu ti-ar place brimi sa vezi cum tot ce scrii dispare desi esti convins ca n-ai vorbit urat si nu ai facut rau la nimeni.
Iar statistica lui gerson merita macar sa nu fie stersa sau mutata daca de apreciat era mai greu pentru unii ... ca asa-i in viata, unii se zbat sa faca si altii se muncesc sa strice
Cand vezi ca ti se sterg mesajele incepi sa te intrebi daca acel cineva nu are ceva personal cu tine si de ce are.
Iar cand cineva te jigneste cand nu esti de acord cu el , desi i-ai luat apararea in alte dati , incepi sa te intrebi ce fel de om este ala

Brimi2004
21st July 2004, 00:23
Am postat putin dar am citit destul de mult... nu stiu ce a fost in trecut , dar acum nu-i pot da dreptate lui Gerson... nu mi s-a parut ca EDMOND_ a fost rau intentionat ... am observat si eu ca exista un subiect deschis intitulat " Despre fostii jucatori".. Sincer , cred ca reactia voastra a fost mult exagerata. Este pacat s aintretineti o astfel de atmosfera , pentru ca este un forum destul de intersant si foarte vizitat. Am multi priteni care intra doar sa citeasca si sa primeasca informatii despre echipa. M-am logat tarziu , dar intru si citesc mesajele inca de la inceputul acestui forum ...arata mult mai bine si ofera informatii mai multe decat anul trecut...
Cred ca ar fi cazul sa o lasati mai moale si sa va rezolvati problemele prin mesaje private.

Sorin
21st July 2004, 00:31
pe cuvant ca atunci cand mi-au disparut mesajele , m-am intrebat daca i-am zis ceva personal, e treaba veche dar daca zici ca ai citit de la inceput chiar daca ai scris mai putin , inseamna ca toti ai prins momentele si prima discutie in contradictoriu a fost cu italianul ala , mie atunci mi-au fost sterse primele mesaje. Eram inpotriva, el era pentru
Crezi ca am vorbit cumva urat in vreunul dintre mesaje? nici vorba, dar mi-a sters la mesaje gramada. Nu mi s-a parut normal
pe urma a fost cu dinel staicu cand a venit cu sabia, la fel a sters mesaje, nici atunci nu am vorbit urat, acum am intervenit sa-i spun ca nu face bine ce face cand se cearta cu ceilalti si i-a sters mesajele lui gerson si mi-a sarit in cap una doua
si daca stam sa ne gandim gerson facuse cu echipele iar ce zice el era cu niste jucatori din craiova maxima, subiecte total diferite.
El special sterge mesajele unora ca sa-i oblige sa nu mai scrie decat intr-o anumita linie , ii si place sa se dea important si sa se certe cu noi.
pentru el postura asta de moderaotr este cea mai mare distractie , placerea de a face rau si de a se certa cu altii

Brimi2004
21st July 2004, 00:53
Nu cred in chestia asta cu " o anumita linie"...am vazut ca ati deschis subiecte si sondaje contra lui Staicu si chiar contra lui ( a moderatorului )..imi aduc aminte ca am vrut sa votez pe unul din subiectele respective , sau chiar am votat. Nu am vazut sa aiba greturi ca ati postat voi subiectele respective..ce mare lucru era sa le stearga....
Cred ca , mai degraba , are " o anumita linie " privind forumul ...nu cred ca are treaba cu politica clubului. Eu nu am avut probleme cu el , ba chiar a fost destul de amabil. Stiu ca nu-ti va place, dar il voi spãrijini daca se va pune problema s afie indepartat.
Eu vorbeam despre ceea ce s-a intamplat in aceste zile aici , legat de Gerson , vad ca tu ocolesti si ma duci la alta perioada.
Gata. Ne mai auzim maine. E tirziu si miine merg la "lucru".

Sorin
21st July 2004, 01:04
in privinta mesajelor si chestionarelor ,n-a avut ce sa mai faca ca a fost o avalansa de mesaje, au vazut prea multi ce facea dar au disparut foarte multe mesaje
chestionarele alea sa stii ca au fost puse de multe ori pana au ramas.
Nu e nici o problema daca il sprijini, si eu l-am sprijinit de multe ori pana mi-am dat seama si am patit-o si eu.O sa o patesti si tu daca vei scrie mai mult si nu in linia clubului.Pe cuvant ca o data i-am si spus ca il banuiesc ca lucreaza la club pe urma mi-am dat seama care e problema cu el :evil:
vezi ca ti-am raspuns si la faza cu gerson dar nu ai citit tu bine
nu avea legatura ce postase gerson cu subiectul lui , el vrea doar sa ne sicaneze ca sa plecam, a spus-o multora in fata
Eu nu consider ca trebuie sa ramana moderator pentru ca va crea la nesfarsit certuri , au plecat destui , in special care scriau din Canada si SUA , pe astia are el boala in special, prima data am observat cand a avut discutii cu Ion-1
Albastreata si Blue. Cu ei tot timpul avea ceva sa le reproseze la adresa mesajelor lor, am zis ca e ceva de moment dar acum observ ca asta era "linia lui de moderare" sa-i elimine de pe forum
eu nu vreau sa mai ramana pentru ca nu sint de acord cu felul lui de a vorbi si a se comporta cu ceilalti

Pacala
21st July 2004, 20:30
vezi ca esti tot timpul offtopic, scoti din tine numai aberatii si te iei de noi?

te-ai luat de noi tot timpul fara motiv doar pentru ca esti innebunit ca nu iti impartasim aberatiile

ai vrea sa spun ca ziati e iute cat toata suflarea fotbalistica il acuza ca incetineste jocul
sau sa ma fac ca uit cum a tratat craiova?

vrei sa spun ca 5-1 nu e umilitor ? sau ca noi am batut cu 5-1?

ce vor de la tine aia in halate albe :D

Pacala
21st July 2004, 20:34
. Incearca sa postezi facand abstractie de mine..
mi-ai adresat personal un mesaj cand ai spus ineptiile alea cu faptul ca nu sint de acord

.Probabil iti voi cere banarea .
:D sezi bland piticule ca te arzi , facem pariu? :D
nu ma face sa-mi pun ambitia cu tine :drak:

invata sa te porti si sa respecti pe ceilalti
nu te mai lua de mine si accepta ca ceilalti n-au cum sa-ti impartaseasca ideile aberante, si daca se gasesc unul sau doi, poate au 15 ani si inca nu stiu sa deosebeasca binele de rau si realitatea de minciuna

Hoffa
21st July 2004, 20:40
Edmond, ia un calmant !
iti spun ca ai probleme serioase cu capul

Hoffa
21st July 2004, 21:01
e din aia ...furiosi
nu se lasa pana nu omoara omul , vine cu sabia ninja sau pleaca cu jalaba in protap sa baneze toti cei care i-au luat seama si rad de el.
Ce iti place sa-ti spunem edmond?
Craiova a zdrobit Legia scor 5-1 , Zyiati este un fel de Ben Johnson nerecunoscut si tu esti un moderaot santos care are dreptate intodeauna iar cei care te contrazic o fac de dragul de a te contrazice?

Hoffa
21st July 2004, 21:01
daca asta vrei, cred ca ti se potriveste o camasa de forta nu postul de moderator

Pacala
21st July 2004, 21:12
L-o plati bine dinel pe domn turturel? :D

Pacala
21st July 2004, 21:14
ziati.....majoritatea celor din tara il vad un jucator valoros ,...cine il vede Edmond? :D
tu? si mai cine? :D

aia la rapid cica nu si nu
poate pe piata organelor ....en detail... o valora si ala ceva :evil:

Pacala
21st July 2004, 21:41
pe mai esti suparat azi edmond? :D
ai pus mesajul ala ca te contrazicem si ma banezi pentru asta
ce vrei tu de la mine?
vrei sa-ti spun ca ziati este iute ca sageata ? :D .... iete IEDmond, e iute ca sageata :D
si cand ii rupseram noi pe lesi.... :D

P.S.: si noi acum, ne punem la mintea lui :ciocan:

EDMOND_
21st July 2004, 21:46
De asta nu mai pot eu..de fitele canadienilor. Chiar credeti ca imi pasa de ceea ce scrieti aici....pur si simplu ma distreaza efortul facut de voi pentru a fi luati in seama.
Presupun ca nu va puteti da seama cat de penibili sunteti. Ati fost dati afara de pe celelate forumuri si nu ati mai gasit loc sa va etalati talentele decat aici? Sunteti cei mai tari si mai destepti...probabil asta este motivul pentru care nu faceti fata unei discutii de unul la unul.... trebuie sa veniti toti odata... este stiut din cele mai vechi timpuri ca este mai sanatos sa ataci in haita....cautati insa alt vanat ,cu mine nu aveti sanse deocamdata...pentru ca nici nu prea am timp de voi..daca veti continua asa probabil am sa platesc un pusti sa se distreze cu voi...sa stea sa va stearga mesajele dar fara sa citeasca ca poate se imbolnaveste. Probabil dupa vreo doua interventii de genul asteia am sa iau o masura mai radicala...va voi sterge toate mesajele de la infiintarea forumului pana acum....sa nu se mai stie ca ati trecut pe aici.... Ce ziceti , va place ideea mea? daca nu , tot aia , atat timp cat nu stiti sa va purtati nu o sa va intrebe nimeni.... Pa , desteptilor!

Pacala
21st July 2004, 21:51
stiu ca nu-ti pasa si nu te simti

nimeni nu ne-a dat afara de nicunde edmond, noi am venit aici inaintea ta si vrem sa ramanem indiferent de ce vrei tu... spre nelinistea ta

EDMOND_
21st July 2004, 22:01
Nici nu va da nimeni afara. se pare ca va eliminati singuri .

Pacala
21st July 2004, 22:09
ca si cu mesajul lui gerson , si azi tot tu ai fost cel vinovat de scandal
n-ai rezistat pana nu ne-ai acuzat ca niste aberatii ....
esti un fel de sos care cauta cearta , ameninta , vorbeste urat , etc.
Din pacate, ai reusit sa-l prostesti pe vadim.
Exact ca tine ar face si sos daca ar ajunge moderator
Primii cu care s-ar certa si pe care i-ar bana ar fi suporterii echipei lui pentru ca nu-i impartasesc parerile lui care , ce coincidenta, sint si ale clubului :D

Pacala
21st July 2004, 22:32
sa recapitulam ziua de azi :D

de dimineata, dupa ce edmond se scoala....daca o fi dormit :D
si a sters cateva mesaje in care era o discutie fara importnta despre ziatyi intre gerson si hai craiova parca
sterge mesajul lui gerson ,piticul posteaza mesajul urmator

"Gerson ( Pacala) nu prea este de acord cu nimic...nu o spun cu rautate dar asta este adevarul...iar pozitia unuia dintre canadieni devine automat oficiala pentru toti. Vezi de ex. cazul ziyati , majoritatea celor din tara il vad un jucator valoros ,cei din grupul Blue il vad ca un jucator lent si slab din punct de vedere tehnic. Lotul de jucatori este mai slab pentru cei din grupul canadian , si mai bun pentru suporterii cu domiciliul in Romania , si tot asa aproape in oricare din situatii..."

intai a citit mesaje, a sters ce nu convenea liniei clubului, etc

si mai poate cineva sa sustina ca edmond e intreg?
daca da, eu nu mai zic nimic :D

ricky
21st July 2004, 22:48
PACALA, aceasi linie de partid au avut-o si cei de la Gazeta de Sud unde ADMIN era...fiul redactorilor sefi !
Baiatul asta era cel mai harnic oltean (imi pare rau pentru rudele din oltenia pe care le pun cu o treapta mai jos ! ) : stergea tot ce nu corespundea imaginii hirtiei !
M-a banat, m-a..."pupat" !
I-am spus, prin "vocea" unei cunostinte : "n-o sa rezisti mult cu FORUMUL asta de rahat !"
Si...DUMNEZEU sa-l "odihneasca" (naiba sa-l ia !) !

Pe astefel de oameni, si cind le spui ca sint mai rau decit securistii...ii lauzi !

Cindva, pe Edmond asta, l-am tratat ca pe-un...copil ! "Saracul ! m-am gindit, uite cum il incoltesc toti, pe drept ! "
I-am propus sa faca o pauza si sa...revina !
Dar, probabil, asa cum spunea cineva, omul asta n-a avut in viata lui v'o functie de conducere si-atunic AICI isi poate arata muschi !
Nu cred ca sint singurul care nu mai posteaza pe Craiova din cauza lui...

Intr-un fel insa, din ce stiu pina in momentul cind mai vizitam "Craiova", munca lui nu era de prisos !
Chiar si eu intram pentru a mai afla ceva despre echipa . Dar, am fost repede pus la punct pentru faptul ca gresisem ceva despre jucatorii care cindva un reprezentat Craiova in cupe !

Tipul asta are impresia ca ECHIPA ii apartine !
Probabil, pe undeva, se lauda ce munca face pe acest FORUM !
De fapt, nu-l duce mintea ca suporterii sint, in general, cam aceeasi dar...unii se mai scirbesc si pleaca !
Am impresia ca este in stare sa intre pe pagina, sa-si Klick-aneasca mesajele numai pentru a aduna "puncte" sau...sa si le...admire !

Si eu cred ca personalitatea lui este, sa spun elegant, sub semnul intrebarii !

Am mai spus-o :
VADIM ar trebui sa-i traga citeva PM-uri in care sa-i ceara sa lase impoliteturile de "prost crescut si rau alimentat" !

ricky
21st July 2004, 22:49
LA NAIBA, PACALA ! Te-am KLICK si abia acum am observat ca sint pe CRAIOVA !

Rahat ! Mi-am pierdut timpul de pomana ! :evil:
Pariem ca-l sterge inca azi ? /hello

ricky
21st July 2004, 22:58
PACALA, ai fost ras pentru o zi !
Cica ti-au dat BAN ! Lei, dolari, euroi...nu stiu ?
Dar...te urmez amice !
Sincer !
Merita !
Hai sa deschidem : UN MESAJ PENTRU UN BAN ! :evil:

EDMOND_
22nd July 2004, 00:22
Quote:
Originally Posted by cipi13
Asta zic si eu....Gerson nu e de acord...

....

Quote:
Originally Posted by Pacala
nu e vorba daca sint eu sau nu de acord.

* Tot am progresat putin ..din gresala sau nu Pacala a recunoscut ca este acelasi cu Gerson , ceea ce de fapt stiam cu totii. Asa ca se pare ca a fost banata doar jumatate din Pacala (sau cel mult jumatate ,ca este posibil sa mai avem surprize!).

Deocamdata eu nu am cerut banarea lui Pacala sau a lui Blue. asta nu inseamna ca nu am sa o fac daca veti continua in acelasi fel. Si nici nu va urasc de moarte pentru ca nu am motive.Nici macar nu am vazut in ce consta valoarea voastra ..pentru ca in afara de un misto ieftin si o oftica permanenta fata de cei care nu va impartasesc parerile nu am vazut inca nimic deosebit la voi. Iar felul in care va angrenati intr-o disputa intrand cate cinci sase odata ( reali sau nu ) spune multe despre felul in care intelegeti valoarea. Imi pare rau , dar asta este situatia.Postati la subiect si fara atacuri la persoana si nu are nimeni nimic cu voi.

Brimi2004
22nd July 2004, 02:02
Ce vraiste pe aici.... asa se intampla cand intri rar ..pierzi spectacolul....

Gerson
22nd July 2004, 04:28
ti-am trimis pm dar nu mi-ai raspuns

Edmond, te rog frumos, raspunde-mi totusi la o itrebare.
De ce stergi atatea mesaje?

nimeni nu ti-a facut nimic, dar te porti inexplicabil.

gesturile tale sint inexplicabile
eu nu mi le pot explica, nicicum

ce ai?
spune, poate ne putem intelege ca oamenii, nu sint ranchiunos si am sa pun o vorba buna pt tine si la prietenii mei daca vrei

ai probleme persoanale? te pot ajuta in vreun fel?

Gerson
22nd July 2004, 04:40
spune ma, nu vrei sa ne impacam?

fia
22nd July 2004, 06:35
Mai Gerson... eu ca "spectator" neutru... m-am plictisit sa vad cum te plangi. Altceva nu ai de facut. Te plangi ca ti se sterg mesaje... dar si tu scrii nu mai prostii... De exemplu acum la "STIRI DE ULTIMA ORA" ai scris
ti-am trimis pm dar nu mi-ai raspuns
Edmond, te rog frumos, raspunde-mi totusi la o itrebare.
De ce stergi atatea mesaje?
nimeni nu ti-a facut nimic, dar te porti inexplicabil.
gesturile tale sint inexplicabile
eu nu mi le pot explica, nicicum
ce ai?
spune, poate ne putem intelege ca oamenii, nu sint ranchiunos si am sa pun o vorba buna pt tine si la prietenii mei daca vrei
ai probleme persoanale? te pot ajuta in vreun fel?
si
spune ma, nu vrei sa ne impacam?

Ce legatura au mesajele atea cu stirile de ultima ora? Ca sa nu mai zic ca sunt si pe un alt thread la intern. Vrei sa fi respectat dar nu respecti. Sunt ceteva reguli, dar tu le ignori cu desavarsire. Si pe deasupra faci acest lucru intentionat. NU stiu daca au mai incercat si altii sa te ia cu binisorul, sa iti explice cum fac eu acum... dar eu incerc.

Gerson
22nd July 2004, 07:27
in cazul asta sint de acord cu tine, propunerea aia de pace nu isi are locul acolo, de fapt nicunde. Nu trebuia sa ne certam, mai ales ca sintem suporterii aceleiasi echipe
Am pus-o acolo, pentru ca acolo a sters un numar f mare de mesaje, deci il sterge si pe asta, important este ca l-a vazut

i-am trimis pm dar n-a raspuns, poate nu are loc de alte mesaje, poate nu a observat.In orice caz, eu imi reinoiesc propunerea de pace si de respect intre noi. Si sint foarte sincer , nu e o propunere de parada, dar as vrea ca si el sa procedeze la fel , trebuie intradevar sa respecte petru a fi respectat si nu sa faca parada cu faptul ca poate sa sterga mesaje numai pentru ca nu este de acord cu opiniile din acele mesaje.Atunci devine grotesc.

Inca o data Edmond!
Hai sa ne comportam ca niste oameni civilizati.
Uite, desi este o diferenta mare de ani intre noi, fac eu primul pas dovedindu-ti ca stiu sa-mi stapanesc si impulsurile mai bine ca tine si ca nu sint ranchiuos.
Mai mult decat atat, am sa incerc sa-i conving si pe ceilalti care sit porniti impotriva ta sa aplaneze aceasta cearta.
Desi consider ca ai gresit fata de mine, nu iti port nici un fel de ranchiuna, deci:
Hai sa ne impacam!

EDMOND_
22nd July 2004, 10:08
Ai trimis mesajele alea undeva in jurul orei patru dimineata. Nu ai asteptat nici macar raspunsul la ele si ai postat acelasi lucru aici. Nu am timp acum , dar am sa-ti raspund ceva mai tarziu.

Brimi2004
22nd July 2004, 13:45
Ce legatura au mesajele atea cu stirile de ultima ora? Ca sa nu mai zic ca sunt si pe un alt thread la intern. Vrei sa fi respectat dar nu respecti. Sunt ceteva reguli, dar tu le ignori cu desavarsire. Si pe deasupra faci acest lucru intentionat.

Cam asta as fi vrut si eu sa spun.As dori liniste pe forumul Craiovei si nu mi se pare deloc ca moderatorul este cel care face probleme... Plus ca am primit un mesaj privat care ma atentioneaza sa nu-i mai iau apararea lui EDMOND_. Nici nu i-am luat apararea , vad ca se descurca si singur. Mi-am spus doar parerea ... nu stiu cine este Ninel Taicu , dar mi se pare total lipsita de fair play incercarea de a ma influenta pe privat(dupa ce s-a incercat acelasi lucru si pe forum ). Sunt destul de mare ca sa iau deciziile singur. Parerea mea este ca nu va intereseaza prea mult acest forum si imaginea Craiovei in general... conteaza mai mult mandria voastra...Am s arasfoiesc si paginile din urma cu cateva luni , dar aceasta disputa ati inceput-o fara un motiv serios.

inter
22nd July 2004, 13:48
Cam asta as fi vrut si eu sa spun.As dori liniste pe forumul Craiovei si nu mi se pare deloc ca moderatorul este cel care face probleme... Plus ca am primit un mesaj privat care ma atentioneaza sa nu-i mai iau apararea lui EDMOND_. Nici nu i-am luat apararea , vad ca se descurca si singur. Mi-am spus doar parerea ... nu stiu cine este Ninel Taicu , dar mi se pare total lipsita de fair play incercarea de a ma influenta pe privat(dupa ce s-a incercat acelasi lucru si pe forum ). Sunt destul de mare ca sa iau deciziile singur. Parerea mea este ca nu va intereseaza prea mult acest forum si imaginea Craiovei in general... conteaza mai mult mandria voastra...Am s arasfoiesc si paginile din urma cu cateva luni , dar aceasta disputa ati inceput-o fara un motiv serios.

:ok: Brimi
cat despre "ninel....." e un las ce se ascunde!
daca are ceva de spus ...spune vere in fata nu fii "viteaz" in fata monitorului!

inter
22nd July 2004, 13:57
Cindva, pe Edmond asta, l-am tratat ca pe-un...copil ! "Saracul ! m-am gindit, uite cum il incoltesc toti, pe drept ! "
I-am propus sa faca o pauza si sa...revina !
Dar, probabil, asa cum spunea cineva, omul asta n-a avut in viata lui v'o functie de conducere si-atunic AICI isi poate arata muschi !
Nu cred ca sint singurul care nu mai posteaza pe Craiova din cauza lui...

Intr-un fel insa, din ce stiu pina in momentul cind mai vizitam "Craiova", munca lui nu era de prisos !
Chiar si eu intram pentru a mai afla ceva despre echipa . Dar, am fost repede pus la punct pentru faptul ca gresisem ceva despre jucatorii care cindva un reprezentat Craiova in cupe !

Tipul asta are impresia ca ECHIPA ii apartine !
Probabil, pe undeva, se lauda ce munca face pe acest FORUM !
De fapt, nu-l duce mintea ca suporterii sint, in general, cam aceeasi dar...unii se mai scirbesc si pleaca !
Am impresia ca este in stare sa intre pe pagina, sa-si Klick-aneasca mesajele numai pentru a aduna "puncte" sau...sa si le...admire !

Si eu cred ca personalitatea lui este, sa spun elegant, sub semnul intrebarii !

Am mai spus-o :
VADIM ar trebui sa-i traga citeva PM-uri in care sa-i ceara sa lase impoliteturile de "prost crescut si rau alimentat" !

ricky esti pe dinafara rau de tot!
Edmond are posibilitatea sa plece unde si cand vrea "muschii" lui, e de apreciat ca a fost cateva zile alaturi de echipa la turneul de pregatire din Austria, si ne-a tinut la curent cu evolutia baietilor acolo.........
si oricum cine iti da dreptul sa te pronunti asupra caracterului unui OM cu cre nu te-ai intalnit niciodata in viata?
eu zic sa stai flexat , sa-ti vezi de pronosticuri si lasa-ne pe noi sa ne "spalam rufele in familie"!

dragosblue
22nd July 2004, 15:23
Fratilor, sintem toti suporterii Craiovei, dar ne certam intre noi mai rau decit cu departamentalele. Orgoliul nostru, al fiecaruia in parte, pare a fi prea mare. Cred ca trebuie ca jignirile sa inceteze si sa avem mai mult respect si intelegere pentru opiniile celorlalti.

HAI STIINTA!!!!!

Gerson
22nd July 2004, 17:11
Plus ca am primit un mesaj privat care ma atentioneaza sa nu-i mai iau apararea lui EDMOND_. mi se pare total lipsita de fair play incercarea de a ma influenta pe privat(dupa ce s-a incercat acelasi lucru si pe forum ).
poti sa ne pui si noua acel mesaj, din ce spui tu pare ca ai primit o amenintare, iar daca nu este asa, unde ti-ai uitat omenia brimi?
L-am aparat si eu si multi pe Edmond in trecut si cu prima ocazie cand parerile mele nu coincideau , mi-a facut numai mizerii.
I-am intins o mana si.... degeaba. N-a tresarit nimic in mintea lui, tot ce este in capul lui, este sa stearga mesaje, sa dispara cei care il contrazic,

Nici nu i-am luat apararea , vad ca se descurca si singur.).:D asta nu se descurca singur nici la sters mesajele :D
Azi-dimineata l-a ajutat cineva si la asta, Inter dupa toate probabilitatile :D

Gerson
22nd July 2004, 17:16
Asadar Edmond, mi-ai refuzat propunerea de pace, nimic n-a tresarit in mintea ta

inter
22nd July 2004, 17:21
Azi-dimineata l-a ajutat cineva si la asta, Inter dupa toate probabilitatile :D

fii mai explicit, unde sa-l ajut?
care mesaje au fost sterse de mine?
unul pe "intern" unde sunt moderator :drak: , pe "suporter" n-am acces!

inter
22nd July 2004, 17:25
totul este sa tina cu moderatorul tomnatic, daca tinea cu el, atunci n-ar fi primit nici o replica

pupalash, daca voi va contrati cu Edmond e problema voastra, dar sa-si dea cu parerea despre caracterul lui Edmond unul care nu-l cunoaste nici macar cat voi.... nu sunt de acord!
personal l-am cunoscut pe Edmond asa ca pot sa-mi permit sa afirm despre el ca este un OM ADEVARAT!

Gerson
22nd July 2004, 17:39
si eu l-am cunoscut pe forum si bag mana in foc ca nu este om.
L-ai vazut in persoana, l-ai vazut ca nu are coarne.... ok
dar felul cum nu accepta sa fie contrazis, cum sterge mesajele
chiar minciunile si jignirile pe care mi le-a adresat...gandeste-te ca aceasta fiinta are in jur de 50 , nu are 15 sau 16...nu are 18, 19. Acest om are comportamentul asta la 50 ! Si iti garantez ca nu este un comportament normal, are multe deviatii.
MIe mi-au fost sterese mesaje care se refereau la subiectul in cauza, de exemplu o discutie despre ziati , in care nici nu faceam vreo referire la el sau orice discutie, nu este prima data.
A ramas cu ura pe unii de la niste discutii in trecut in care a sustinut niste enormitatii
si timpul a demonstrat ca nu avea dreptate, atunci i s-au adus ca argumente situri, mult, e vorba de nicolo napoli, dinel staicu si nu mai stiu despre cine a mai fost vorba.
A ramas cu ura si ranchiuna de atunci... toate persoanele care l-au facut sa para ridicol atunci, au fost sicanati permanent.
Te asigur ca nici tu nu ai observat de cate ori ni s-a sters mesaje, si cate mizerii ne-a facut.
Si iti spun ca acest comportament este propriu oamenilor lipsiti in viata particulara de posibilitatea de decizie. Cand gasesc un loc in care sa-si manifeste pofta lor, o fac din plin.

Gerson
22nd July 2004, 17:50
fii mai explicit, unde sa-l ajut?
care mesaje au fost sterse de mine?
unul pe "intern" unde sunt moderator :drak: , pe "suporter" n-am acces!
stii de ce i-am propus pace?
aseara(ora de aici, noaptea la voi) am intrat si am vazut ca subiectul stiri de ultima ora nu mai avea cateva sute de mesaje, incercase problabil sa stearga si stersese .... :D

Atunci m-am gandit ca sint doar doua variante in ceea ce-l priveste.
Ori tipul are dereglari grave, are vreo criza de nervi sau mai stiu eu in urma acestor contre si cine stie ce mai face ori are un atac , ori face rau cuiva din familia lui, Doamne fereste si m-am gandit ca daca este un tip dereglat, nu mi-as ierta-o toata viata daca as sti ca a avut loc in urma discutiei cu mine. Vreau sa am continta curata, si oricum, nu cu unul ca edmond sa mi-o incarc :D

A doua varianta , a fost ca le-a sters din prostie si nestiinta, si a lasat sa vina dimineata pentru a-l ajuta tu sa repare stricaciunile, pur si simplu el sterge din prostie, nu are capacitatea intelelectuala sa discearna binele de rau si sterge mesajele dupa cum ii sint simpatici sau nu autorii lor,adica ca si cand mintea lui nu ar fi depasit nici azi nivelul varstei de 12 maxim 13 ani. Atunci , oricat as incerca eu sa-l fac sa inteleaga, nu as avea nici o sansa, mai multe sanse ar avea probabil un dresor de animale , daca pana si pisicile au putut fi dresate si prezentate la circ, banuiesc ca poate fi si edmond dresat . Deci m-am gandit ca nu are rost sa-l obosesc si sa-l chinui, mi-a fost sincer mila de situatia lui si i-am propus o impacare.

Speram ca vazand intinzandu-i-se mana , sa aiba si el un proces de constiinta si sa incerce pe viitor sa se comporte mai rational. Din pacate nu a raspuns .

O alta minciuna a lui a fost cea cand a spus ca se culcase, l-am vazut ca era pe forum cand i-am pus mesajele, l-am vazut si cand a plecat si i-a disparut
numele din lista, de asta am si insistat. Era aici dar a refuzat sa-mi raspunda.Iti jur ca este adevarat, asta in cazul in care esti interesat de adevar.

Gerson
22nd July 2004, 17:54
ma intreb doar cat va dura pana cand toti membrii acestui forum se vor convinge de lipsa de caracter a lui edmond si de incapacitatea lui intelectuala

Brimi2004
22nd July 2004, 17:54
poti sa ne pui si noua acel mesaj, din ce spui tu pare ca ai primit o amenintare, iar daca nu este asa, unde ti-ai uitat omenia brimi?

Stii ce Gerson ,incepi sa ma calci si pe mine pe coada..nu am spus nicaieri ca cineva m-a amenintat , am spus doar ca a incercat sa ma influenteze prin mesageria privata...ceea ce nu este deloc corect. Plus ca ,desi nu ne cunosteam nici macar salut nu mi-a spus.... Am incercat sa-i vad profilul , ninel asta are doar cinci mesaje postate si cred ca nici nu exista ...dupa continutul mesajelor cred ca este inventia unuia dintre voi.
Vad ca nu iti convine de nimeni care posteaza ceva in favoarea lui EDMOND_ , de ce nu incerci tu sa postezi normal cum o facem toti ceilalti...
Crezi ca daca eu voi deschide un thread aici , si respect regulile forumului imi sterge moderatorul threadul sau mesaje din el Ma indoiesc! Pot s apun si mesajul primit de la Titel sau cum il cheama dar are vreo importanta?
Ceva imi spune ca stii deja ce e scris in mesajul ala chiar daca este privat.

inter
22nd July 2004, 17:58
ma intreb doar cat va dura pana cand toti membrii acestui forum se vor convinge de lipsa de caracter a lui edmond si de incapacitatea lui intelectuala

o vesnicie!

Gerson
22nd July 2004, 18:03
a fost pus si pe forum, l-am vazut
imi pare rau ca "te calc pe nervi".. ai fost de la bun inceput un aparator al lui desi nu citisei mesajele.
Dar nu sint suparat sau deranjat de asta, nici macar nu ma simt calcat pe nervi.
Doar ca bine ar fi fost sa cantaresti faptele inainte de a intra intr-u conflict
Avertismentul este doar sa nu patesti ce am patit si noi cu el, noi l-am aparat mult mai inversunat decat ai facut-o tu, poti sa ma crezi pe cuvant. Si daca nu ma crezi, intra in arena si vezi de cate ori a fost acuzat si vezi si cine l-a aparat :drak:

Te asigur ca daca il vei contrazice de cateva ori, vei fi sicanat si banat in scurt timp.
Iar daca nu ma crezi, de ce nu faci o incercare? schimba-ti nickul , s-ar putea sa fie ceva mai tolerant cateva zile in plus stiind ca l-ai ajutat, dar nu prea multe zile :D
apoi vei vedea cum iti dispar mesaje ,desi sint puse exact la thredul la care trebuie puse, mesaje perfect decente, care nici macar intentia de jignire nu contin, despre jucatori ai Craiovei, istorie, turnee de pregatire, orice, vei vedea ca mesajele tale dispar fara explicatie. Te rog sa incerci , te vei convinge singur daca te mint
Eu cred ca n-am strecurat nici o minciuna in mesajele mele pe acest forum. Si sint convins ca timpul imi va da dreptate si vor vedea toti membrii forumuui cine este edmond
iar daca ai sti care a fost motivul inceperii acestei discutii intre mine si edmond....
Iti doresc sa nu se poarte nimeni, niciodata cu tine cum s-a purtat edmond cu mine si cu multi de aici
Albastreata, Blue si Ion-1 stiu despre ce vorbesc.

Gerson
22nd July 2004, 18:07
o vesnicie!
nu poate ascunde niste chestii la infinit ... n-a reusit nimeni

Brimi2004
22nd July 2004, 18:12
Si inca ceva. Incearca sa nu-mi dai lectii de omenie pentru ca nu ne cunoastem in nici un fel si nu stim nimic unul despre celalalt decat ce citim pe forum.
Vad ca te agiti cum ca ti s-ar fi respins propunerea de pace. Nu am vazut un mesaj din partea lui in directia asta , am vazut doar ca nu prea intrat astazi... mai astepta si tu ca nu mori. Si gandeste-te ca forumul nu este al tau personal s apostezi peste tot pe unde iti vine fara sa respecti nici o regula. Si fara sa-ti pese de noi ,ceilalti suporteri ai Craiovei care mai intram pe aici...

Gerson
22nd July 2004, 18:14
eu nu l-am considerat nicodata un forum personal de asta am acceptat parerile celorlalti chiar daca nu au coincis cu parerea mea.
El insa nu accepta niciodata sa fie contrazis, de asta te poti convinge singur. NU iti ramane decat sa incerci, chiar te rog sa incerci sa vezi :D

Gerson
22nd July 2004, 18:16
tocmai pentru ca imi pase de ceilalti suporteri care au patin acelasi lucru am spus toate aceastea.
Pentru ca suiera vantul aici si eram multi.
Pentru ca in afara celor 3 pe care i-am amintit au mai fost multi care s-au lovit si au plecat scarbiti sau macar au avut discutii nelalocul lor cu edmond.

inter
22nd July 2004, 18:19
Gerson , e usor sa jignesti un om din fata monitorului....... daca ai ceva de lamurit cu Edmond, cand vii in Ro. intalnestete frate cu el si clarifica-ti "problema" .
oricum m-am cam plictisit sa vad pe acest thread niste atacuri venite din partea ta ... drept pt. care te-am propus pt. banare temporara!

Gerson
22nd July 2004, 18:22
merci pentru amabilitatea cu banarea.
Probabil ca am vorbit urat ... mai urat decat a facut-o el , nu-i asa?
Uite ca se poate incerca si banarea unora care scriu ca mine

Gerson
22nd July 2004, 18:25
Gerson , e usor sa jignesti un om din fata monitorului....... !intradevar, e foarte usor, numai ca eu l-am jignit mult mai putin decat a facut-o el cu mine

daca ai ceva de lamurit cu Edmond, cand vii in Ro. intalnestete frate cu el si clarifica-ti "problema" .! eu nu am nimic de lamurit cu el
am vazut felul in care a vorbit cu mine si felul in care mi-a sters mesajele. Ce pot sa am de lamurit cu el? si cand vin acasa, ma intalnesc cu parintii, cu prietenii, cum m-as putea intalni cu unul ca el?

inter
22nd July 2004, 18:28
merci pentru amabilitatea cu banarea.
Probabil ca am vorbit urat ... mai urat decat a facut-o el , nu-i asa?

nu e amabilitate , nu-mi sta in fire sa propun pt. ban , dar deja ai sarit calul!
te repeti de 2 pagini, fara sa primesti raspuns... si cu parere de rau observ ca continui!

Gerson
22nd July 2004, 18:29
intalnestete ! :o:

daca tu crezi ca este cazul sa o faci, fa-o !
daca tu consideri ca nu va mai fi atacat si contestat, te rog sa o faci
daca tu esti convins ca ce face el este corect, este bine sa o faci

Gerson
22nd July 2004, 18:34
te repeti de 2 pagini, fara sa primesti raspuns... si cu parere de rau observ ca continui!
:D aveam impresia ca vorbesc cu tine si cu brimi :D
brusc am realizat ca vorbeam singur :D
merci pentru atentionare :D
asi fi jurat.....

Romania, TREZESTE-TE (MOROMETZII) :cool:
Nu e o jignire la adresa ta ...parol ! :D

Gerson
22nd July 2004, 18:42
sper ca nu se supara pe mine DJ Klaus ca am pus si eu finalul lui
Dj Klaus este un alt suporter care a avut aceeiasi problema cu edmond, este si o disputa in arena intre ei .Curiosii o pot vedea

Sper rusinea mea , atunci i-am luat apararea lui Edmond cu inversunare si aveam si eu vaga impresie ca face acest lucru edmond
Greselile tineretii :D

Romania, TREZESTE-TE
somnul ratiunii naste edmonzi

Brimi2004
22nd July 2004, 18:43
Pai noi oricum vorbim degeaba , ce iti pasa tie de ce spunem noi ? Nu cred ca iti pasa prea mult de forumul asta! Ai facut un spectacol inutil astazi. Si nu te supara, am citit tot ce s-a scris. Este vina ta , nu ai fost jignit in nici un fel si nu ai acceptat nici o discutie normala cu EDMOND_ . Reciteste ce ti-a scris Fia , a sintetizat cel mai clar situatia.

iulian
22nd July 2004, 18:45
Bai fratilor da sunteti culmea...daca erati cumva din tabere diferite intelegeam ....

inter
22nd July 2004, 18:47
sper ca nu se supara pe mine DJ Klaus ca am pus si eu finalul lui
Dj Klaus este un alt suporter care a avut aceeiasi problema cu edmond, este si o disputa in arena intre ei .Curiosii o pot vedea

Sper rusinea mea , atunci i-am luat apararea lui Edmond cu inversunare si aveam si eu vaga impresie ca face acest lucru edmond
Greselile tineretii :D

Romania, TREZESTE-TE
somnul ratiunii naste edmonzi

nu-l mai implica tu pe Dj Klaus, ca el sa intalnit cu Edmond si ce au discutat e treaba lor!
constat ca vrei sa-i implici si pe altii! mai bine linisteste-te!

dragosblue
22nd July 2004, 18:47
Gerson, daca nu-ti convine si te simti atacat pe acest forum, ai libertatea de a crea un altul unde toti care au fost aici (pe acest forum) si au plecat din diverse motive pot sa intre. Care-i problema?

inter
22nd July 2004, 18:50
Bai fratilor da sunteti culmea...daca erati cumva din tabere diferite intelegeam ....

si cu tine ce e pe aici? e suporter steaua cumva si eu nu stiu? :drak:

Gerson
22nd July 2004, 18:50
cred ca cel mai bine a sintetizat-o Ricky dar nu vorbim aici prin citatele altora.
Am inteles , ramanem fiecare la parerea lui pana cand unul dintre noi isi va da seama ca a gresit

Oricum, incearca ce ti-am spus , sa vezi metamorfoza :D
In orice caz, iti multumesc sincer ca nu ai fost prea violent in discutia cu mine, eu am fost ceva mai
decis cand i-am luat apararea cu alta ocazie. Poti vedea asta citind mesajele din Arena la comentariile legate de disputa lui cu DJ KLaus

Eu te inteleg foarte bine, am avut si eu aceiasi atitudine in trecut fata de el desi nu o merita
Pentru mie a fost totusi o lectie de viata, "sa nu iei apararea nimanui daca nu esti convins 100% ca face bine ce face" .Eu mi-am luat lectia de viata.
Numai bine la toata lumea

iulian
22nd July 2004, 18:51
si cu tine ce e pe aici? e suporter steaua cumva si eu nu stiu? :drak:
Si de cand trebuie sa cer cuiva voie sa postez pe sectiunea Craiovei ?

Sau trebuia si Gerson are dreptate ?
Later edit : mancasem un e de la voie si vad ca e Graur printre noi...puncteza orice greseala ... btw...vezi ca si tu ai mancat o litera :D

Gerson
22nd July 2004, 18:52
nu-l mai implica tu pe Dj Klaus, ca el sa intalnit cu Edmond si ce au discutat e treaba lor!
constat ca vrei sa-i implici si pe altii! mai bine linisteste-te!
am spus umva vreo minciuna Inter?
mesajele au ramas acolo, pot fi citite

Brimi2004
22nd July 2004, 19:05
Gerson , nu te gandesti nici o clipa ca poate gresesti.? Eu nu iau apararae nimanui , spun doar ce vad , si am vazut ca majoritatea mesajelor voastre sunt provocatoare...cel putin pe " Stiri de ultima ora " ati postat cum ati vrut , chiar si al misto, desi este un thread foarte serios si foarte vizitat ( daca ma iau dupa numarul vizualizarilor ). Apoi ati tipat ca din gura de sarpe ca v-au fost sterse mesajele.
De ce nu puteti fi si voi mai linistiti si mai seriosi , sa facem impreuna un forum foarte puternic!?

Gerson
22nd July 2004, 19:11
trebuie sa plec, mi-a facut totusi placere ca am vorbit cu cineva ca tine brimi, esti la fel cum eram eu acum cateva luni ,inainte de a pati ce am patit din partea lui edmond.

Ba da, m-am gandit ca poate gresit, am si spus ca am gresit si eu cu insistenta mea, desi....

despre acele ultime mesaje,puse de mine acolo la stiri , am mai explicat, pentru Dumnezeu sa nu reluam explicatiile la infinit.

Eu ma refer la multe, multe alte mesaje care mi-au fost sterse, si la multe jigniri absolut aiurea venite din partea lui
Un lucru insa iti pot garanta :
Unde va fi Edmond, nu vor fi discutii, va fi doar parerea lui si tensiune, iar de asta se vor convinge rand pe rand, la fel cum m-am convins si eu, toti cei care vor incerca sa-si exprime liber parerea.

Toate cele bune la toate lumea.

Brimi2004
22nd July 2004, 19:14
Faceti voi pace si liniste pe forum si vom vedea daca ai dreptate. Trebuie s aies si eu , poate mai intru mai tarziu.

inter
22nd July 2004, 19:19
Si de cand trebuie sa cer cuiva voie sa postez pe sectiunea Craiovei ?
Sau trebuia si Gerson are dreptate ?

bey cand te bagi intr-o discutie referitoare strict la un Oltean , esti "extrema"
asa ca dupa cate imi aduc aminte nu te-ai nascut la "vest" de Olt!

EDMOND_
22nd July 2004, 19:54
Vad ca ati postat la greu ! Nu am avut prea mult timp astazi si nu am reusit sa intru pe aici decat vreo zece minute adunate in mai multe reprize. Nu comentez deocamdata nimic , vreau sa citesc ce s-a scris.

EDMOND_
23rd July 2004, 08:59
Vreau sa fac precizarea ca nu sunt certat cu nimeni si ca oricine poate posta mesaje pe forumul Craiovei atat timp cat se respecta regulamentul forumului si cat mesajele nu sunt atacuri la adresa utilizatorilor ( inclusiv a moderatorului ) acestei sectiuni. Daca este o dezbatere de idei folosind un limbaj civilizat totul este in regula . In aceste zile sunt ocupat pe linie profesionala si am timp destul de putin pentru a posta aici , dar saptamana viitoare am sa fac niste precizari legate de disputa din aceste zile cu grupul de utilizatori ai forumului cu domiciliul in Canada.

dragosblue
23rd July 2004, 15:02
Vreau sa fac precizarea ca nu sunt certat cu nimeni si ca oricine poate posta mesaje pe forumul Craiovei atat timp cat se respecta regulamentul forumului si cat mesajele nu sunt atacuri la adresa utilizatorilor ( inclusiv a moderatorului ) acestei sectiuni. Daca este o dezbatere de idei folosind un limbaj civilizat totul este in regula . In aceste zile sunt ocupat pe linie profesionala si am timp destul de putin pentru a posta aici , dar saptamana viitoare am sa fac niste precizari legate de disputa din aceste zile cu grupul de utilizatori ai forumului cu domiciliul in Canada.

Ar fi trebuit scris CU O PARTE DIN GRUPUL DE UTILIZATORI AI FORUMULUI CU DOMICILIUL IN CANADA.

Brimi2004
23rd July 2004, 19:34
Nu EDMOND_ a cerut banarea , ci Inter, care l-a si avertizat pe Gerson chiar aici pe forum. Cred ca ati facut un fix cu EDMOND_ si nu mai puteti gandi logic si nici sa postati in mod normal. As fi vrut s afie liniste aici , dar imi pare rau sa o spun ,aproape toate mesajele voastre sunt cu adresa precisa : atac spre moderatorul forumului. Incercati sa ne impuneti parerea voastra , dar de ce nu va purtati normal si sa ne lasati sa judecam noi actiunile moderatorului . In ceea ce ma priveste sunt convins ca daca nu ati fi din cale afara de orgoliosi ar fi liniste aici. Zilele astea chiar ati facut scandal pentru nimic. Nu am vazut ca moderatorul forumului sa va provoace in vreun fel. As zice ca dimpotriva. Si imi pare foarte rau.Pentru ca am fi putut sa fim toti pe acest forum fara nici o problema. Si am fi putut avea discutii foarte interesante.

nemuritor
23rd July 2004, 19:41
si eu am patit-o cu edmond asa ca stim bine cu cine avem de a face
Eu nu am gasit in mesajele lui gerson expresii care sa merite sa fie banat.
Daca am pierdut ceva mesaje rog pe brimi sau altcineva sa le arate.S-ar putea sa gresesc dar stiu ca edmond m-a jignit fara sa-i adresez un cuvant si mi-a sters mesaje nejustificat. Nu este vorba de orgolii, este vorba despre lipsa de caracater a lui edmond
putem verifica la celelalte forumuri ale altor echipe daca se sterg atatea mesaje, daca sint atea subiecte inchise, daca doar un singur om, la noi edmond, are exclusivitatea deschiderii thredurilor, a postarii stirilor etc.

nemuritor
23rd July 2004, 19:42
brimi, cat ai discutat cu gerson, te-a jignit cumva? ai observat la el ca foloseste un limbaj nepotrivit, ca ar fi o persoana cu un caracter negativ?

nemuritor
23rd July 2004, 19:44
spuneai ca inter a cerut banarea, ai observat ca l-ar fi jignit pe inter? am urmarit discutia, n-am observat nimic asemanator la gerson

iulian
23rd July 2004, 19:49
nici tu nu ai jignit in postul de mai sus nu este asa ? :D
ba chiar....daca ma uit mai bine...il lauzi de fapt pe Edmond ..nu ?

nemuritor
23rd July 2004, 19:56
cand am spus ca nu are capaciatea de a discerne?
este un adevar si este demonstrat in urma atator discutii aparute. Daca urmaresti atent ,Edmond a fost acuzat de foarte multa lume de asta, a avut si dispute in arena pe aceasta tema.
Stii proverbul ala, cand mai multi iti spun ca esti beat, te duci si te culci
Dar sa revenim la discutia despre banarea pe 7 zile a lui gerson, sint curios daca am scapat vreun mesaj al lui, in care avea un limbaj murdar. Un exemplu nu ar strica sa dai
Poate ca intradevar a vorbit urat si merita banat, dar sa stim si noi pentru ce a fost
Trebuie reglementata aceasta situatie pe forumul asta pentru ca daca edmond continua sa modereze asa, nu se va mai putea scrie aici. Eu evit sa scriu aici din cauza lui, am scris 4 mesaje si toate mi-au fost sterse. In niciunul nu am folosit cuvinte urate, desi vorbeam despre dinel staicu si despre nicolo napoli, toate mi-au fost sterse sub pretextul ca nu vrea ca discutia sa aiba loc decat peste doua saptamani, lucru care mi s-a parut de necrezut, o atitudine de militian
deci avem voie sa discutam despre un suboect decat atunci cand da permisiunea edmond. Nu cred ca e normal si o gasesc o atitudine lipsita de bun simt si fair-play

Pacala
23rd July 2004, 21:37
Vreau sa spun ca mie imi place acest site si acest forum, in ciuda multor imprefectiuni, ca apreciez o multime de persoane , altfel nu as fi pe aici, inclusiv pe inter care acum are probabil ceva contra mea.

In esenta discutia se invarteste in jurul unei unice probleme:

- Contrar altor sectiuni ale forumului , pe forumul Universitatii , banarile s-au dat numai pentru ca multi nu sint de acord cu maniera de moderare a lui edmond, cei care indraznesc sa aiba obiectii sint banati. Banarile din ultimele zile ale fanilor olteni sint lipsite total de motivatie logica

Vadim nu a citit mesajele si a facut exact ce i-a transmis edmond, in care are incredere oarba uitand ca noi toti sintem supusi greselii. Daca isi inchipuie ca edmond este un personaj imaculat si noi ceilalti sint raufacatori.......

edmond considera aceasta sectiune feuda lui, iar restul sint intrusi.
crede ca a fost numit moderator petru niste merite.
vorbesc de cunostinte in domeniul calculatoarelor etc pe care nu le are iar despre calitatile lui morale nici nu poate fi vorba.

Sa stie domnul edmond ca si eu am primit trei propuneri din partea lui vadim, faptul ca acum nu sint moderator se datoreaza faptului ca nu am fost de acord cu modul in care au fost numiti CATIVA dintre moderatori ...din randul unora care VORBESC EXTREM EXTREM DE URAT ,SINT AFONI IN DOMENIUL IT, UNII CARE NICI ROMANESTE NU STIU SA SCRIE CORECT , CHIAR SE CHINUIE SA SCRIE O PROPOZITIE.
Tocamai ei au ajuns sa-i baneze pe ceilalti,iar edmond este exemplul cel mai flagrant.

Brimi2004
23rd July 2004, 22:21
brimi, cat ai discutat cu gerson, te-a jignit cumva? ai observat la el ca foloseste un limbaj nepotrivit, ca ar fi o persoana cu un caracter negativ?

Pe mine nu ,chiar am remarcat asta. Dar toate celelate mesaje sunt zeflemitoare si chiar la misto... cum am spus insa , nu stiu ce a fost inaninte , dar disputa din aceste zile este practic opera lui Pacala si Gerson .
Am si eu ochi s avad si imi pare rau ca nu tineti cont de nimic , in obsesia voastra pentru edmond nu aveti nici un pic de respect pentru noi ceilalti , ne obligati s ava suportam zile in sir postarile pe aceasta tema. Zic si eu ce a spus Dragosblue care vad ca este tot canadian..daca nu va convine de ce nu faceti alt forum , sunt convins ca posibilitati aveti destule. Practic aici ( cu unele exceptii - Gerson )nu construiti nimic , aveti un apetit pentru distrugere ceva de speriat.

Brimi2004
23rd July 2004, 22:39
spuneai ca inter a cerut banarea, ai observat ca l-ar fi jignit pe inter? am urmarit discutia, n-am observat nimic asemanator la gerson

Din cate am vazut Inter nu a cerut banarea lui Gerson pentru ca l-ar fi jignit , ci pentru prestatia lui pe forumul Craiovei.Nu-l cunosc pe Inter dar din postari mi se pare destul de echilibrat si un suporter patimas al Universitatii.
Fata de mine el are avantajul multor postari pe acest forum , am vazut ca este printre cei mai vechi si probabil este la curent cu ce s-a intamplat pe acesr forum. Reactia lui inter ma face sa cred ca moderatorul acestui forum nu este atat de vinovat pe cat ati vrea voi sa-l scoateti.

Pacala
23rd July 2004, 23:27
oh nu brimi, cum poti sa spui una ca asta?
citeste-mi mesajele mele mai vechi de acum cateva luni sau chiar ani, multe dintre ele sint pe aici la primul subiect Universitatea Craiova.

Cum poti sa fii atat de partizan?
Crede-ma ca daca spun ce am spus, o spun pentru ca am fost jignit, amenintat, mintit in fata de catre edmond. Multe , foarte multe mesaje mi-au fost sterse iar daca acum discutam despre modul in care intelege edmond sa modereze, o facem pentru ca de mult prea multe ori a sters mesaje care nu trebuiau sterse.
Si daca tot vorbim de moderare si moderatori am observat un lucru, moderatorii de care vorbeam inainte sint exact cei mai activi, cei care sterg celemai multe mesaje, care blocheaza cele mai multe subiecte, cei care se baga in cele mai multe certuri , cei care tot timpul ameninta si propun banari.
Banarile succesive ale suporterilor olteni din ultimele zile sint arbitrare, lipsite de motiv si nu vor inceta aceste discutii cu blocarea acelor persoane, prin politica pumnului in gura pe care o duce edmond ci [prin schimbarea atitudinii lui fata de noi.
Iar daca nu esti inca convins ca esti pasibil sa patesti acelasi lucru cum au patit extrem de multe persoane aici, te rog sa cercetezi primele discutii pe care le-a avut edmond cu ion-1 si de ce il ataaca tot timpul.Eu de atunci mi-am pus intrebari asupra caracterului lui Edmond dar am tacat, am zis sa nu intervin in disputa cum faci tu acum, m-am gandit ca poate se vor potoli si edmond va intelege de glasul ratiunii.

pe urma au urmat alte si alte sicane ale utilizatorilor acestui forumu, scanteia a fost la discutiile in iarna, despre napoli apoi despre dinel staicu.Atunci a trecut pe fata la amenintari, stergeri de mesaje, blocari, motive?
nu limbajul , blocase un subirect pentru ca el considera ca nu e cazul sa discutam, l-a deschis dupa ce l-am deschis noi pe sectiunea intern. De atunci, toti cei care nu am fost de acord cu el, am fost sistematic, amenintati, banati, ne-am treazit ca nu mai putem sa scrie aici
Si iti jur ca nu te-am mintit cu nimic in tot ce ti-am spus si nici nu am exagerat.
Din pacate, este adevarul.

multe din ramasitele acelor discutii le poti inca citi daca vrei cu adevarat sa citesti si sa vezi cum stau lucrurile in realitate.
Crede-ma , nu am nici un interes meschin impotriva lui edmond, nu vad care ar fi acela.

Pacala
23rd July 2004, 23:28
care prestatie a lui gerson, mai Brimi?

si daca cu tine a putut sa vorbeasca ,de ce cu edmond nu a putut?
inceraca sa-l contrazici , sa ai alte pareri decat el sa vezi in loc sa ne acuzi pe noi

incearca sa scrii mai des aici si sa ai alte pozitii decat pozitia oficiala a lui staicu.
Vorbesti dar n-ai incercat niciodata asta, sa vezi cum esti tratat.
nu folosi cuvinte urate sau alte alea, nu.
E de ajuns sa-l contrazici, sa ai alta parere cu a lui.Sa vezi cu ce viteza iti sterge mesajele, dar lasa ultima replica lui
sa vezi cam cate acuze si amenintari primesti pe pm.
Incearca si pe urma mai vorbim .. sa te vad atunci ce mai zici

Pacala
23rd July 2004, 23:50
daca nu va convine de ce nu faceti alt forum , sunt convins ca posibilitati aveti destule. .
eu nu te-am acuzat pe tine de nimic si nu stiu daca ai dreptul sa o faci sau sa-mi spui sa-mi fac alt forum.

Am spus-o si o repet, imi place acest forum , de aia am si ramas pret de atatea mesaje si atat timp. Dar nu ma poate nimeni obliga sa inghit mojiciile unora, si mai ales ale lui edmond care se crede moderator pe feuda lui.
Oh,nu. Nu are dreptul nimeni sa-mi ceara sa tac cand vad ca cineva isi bate joc de mine :ciocan:

spunei de constructie? mai mult a facut din punctul asta de vedere gerson sau blue decat o va face vreodata edmond
el nu a facut nimic aici in afara stergerii unor mesaje si de a da copy paste prin ziare. .. mai era unul asa...gabilove , parca :)

inter
24th July 2004, 08:42

eu i-am cerut banarea lui Gerson!

inter
24th July 2004, 08:45
Vreau sa spun ca mie imi place acest site si acest forum, in ciuda multor imprefectiuni, ca apreciez o multime de persoane , altfel nu as fi pe aici, inclusiv pe inter care acum are probabil ceva contra mea.

chiar nu am nimic impotriva ta si a celorlalti care posteaza pe acest thread (incluzand aici si pe mult mediatizatii canadieni )

nemuritor
24th July 2004, 18:38
inter, este adevarat ce zice lumea ...ca esti tractorist?

nemuritor
24th July 2004, 18:47

In esenta discutia se invarteste in jurul unei unice probleme:

- Contrar altor sectiuni ale forumului , pe forumul Universitatii , banarile s-au dat numai pentru ca multi nu sint de acord cu maniera de moderare a lui edmond, cei care indraznesc sa aiba obiectii sint banati. Banarile din ultimele zile ale fanilor olteni sint lipsite total de motivatie logica

Vadim nu a citit mesajele si a facut exact ce i-a transmis edmond, in care are incredere oarba uitand ca noi toti sintem supusi greselii. Daca isi inchipuie ca edmond este un personaj imaculat si noi ceilalti sint raufacatori.......

edmond considera aceasta sectiune feuda lui, iar restul sint intrusi.
crede ca a fost numit moderator petru niste merite.
vorbesc de cunostinte in domeniul calculatoarelor etc pe care nu le are iar despre calitatile lui morale nici nu poate fi vorba.

Sa stie domnul edmond ca si eu am primit trei propuneri din partea lui vadim, faptul ca acum nu sint moderator se datoreaza faptului ca nu am fost de acord cu modul in care au fost numiti CATIVA dintre moderatori ...din randul unora care VORBESC EXTREM EXTREM DE URAT ,SINT AFONI IN DOMENIUL IT, UNII CARE NICI ROMANESTE NU STIU SA SCRIE CORECT , CHIAR SE CHINUIE SA SCRIE O PROPOZITIE.
Tocamai ei au ajuns sa-i baneze pe ceilalti,iar edmond este exemplul cel mai flagrant.
iar moderatorii cei mai "agitati" care cer zilnic banari , care sterg sute de mesaje sint exact cei de care vorbeai. Prostii simt intodeauna nevoia sa-si dea importanta si sa faca zgomot

EDMOND_
24th July 2004, 19:31
Pacala , nici una din cele trei banari nu a fost la cererea mea. este adevarat ca am acordat cateva avertismente . Poate ca intr-un anume moment as fi putut cere banarea unuia sau a altuia , dar nu am cerut-o . Banarea lui Blue s-a produs in perioada cand eu am lipsit trei zile fiind plecat la munte , celelalte doua la initiativa lui Vadim sau la cererea lui Inter. Nu vad de ce trebuie sa induci lumea in eroare spunand ca eu v-am cerut banarea. nu este cazul. Cand am sa o fac eu voi anunta , asa cum am anuntat si avertismentele date.

iulian
24th July 2004, 19:38
Banarea lui Blue eu am cerut-o intrucat a folosit la adresa lui Edmond exact aceeasi expresie pentru care Gica Chiorul a fost banat 14 zile !!!!

Blue
25th July 2004, 07:29
:D :D :D pai asa facuram ? il scoseratzi la inaintare pe copilul asta, iulica? :D :D :D
rusine mai, rusine!
eu nu ma pot supara pe iulica, stiu ca in realitate nu are mai multe de 14-15 ani si e fostul gabilove , deci nu pot sa fiu suparat pe el,in nici un caz.

eu il intzeleg si pe vadim, el stie ca sint impotriva tendintei PROSTeaua a sitului si forumului.
Il intzeleg sincer, el isi apara "saracia" (situl asta ...SIC) si "nevoile"(moderatori ca tine , Edmond in specials.a. ...SIC) si neamul ("turma"stelista...SIC) si de aceea tot ce a ramas pe forum , e prieten doar lui ....(SIC)....:D

Poate ca in urma analizelor "adanci" pe text, va gasi cineva un cuvant urat in mesaj (SIC) , orice e posibil, cauta-l si tu...SIC
O mica rugaminte tot am la tine :D invatza si tu sa scrii romaneste inainte de a te pune astia sa-mi ceri banarea, nu de alta, dar cand vad oamenii cu un dram de minte, ca imi cere banarea un analfabet, o sa rada si de tine si de mine si de forumul asta... din diferite motive dar.....orisicat :D
Pricepusi draga?

EDMOND_
25th July 2004, 11:03
Blue , sa fiu sincer am ajuns in stadiul in care ma plictisesti groaznic..nici nu am sa mai citesc mesajele mai lungi de patru randuri ... Ce ma distreaza este faptul ca va considerati atat de importanti incat credeti ca sunteti obiectul principal al activitatii mele si a altora ( pe acest forum) si ca abia asteptam sa apareti pentru a va bana..
Este o aiureala . Nu-mi face nici o placere disputa cu voi si daca nu vreti sa intelegeti asta este problema voastra. In ceea ce-l priveste pe Iulian l-am cunoscut la un forum online si este o persoana matura care poate discerne foarte bine .Si nu mi
s-a parut un om care cauta scandalul cu orice pret. La fel si Inter.

PS. Poate as fi renuntat la calitatea de moderator aici pe online , sunt insa nascut
intr-o zodie (LEU ) care ma face sa nu cedez la presiuni. E limpede , draga!?

Pacala
25th July 2004, 17:54
nu repeta domne acuzatiile altora la adresa ta doar intorcandu-le destinatarul :D
da si tu dovada de putina imaginatie.....
noi te acuzaseram ca iti place sa-ti dai importanta si ca nu suporti parerile altora, de aia ne stergi mesajele.
Da stiu ca te pricepi sa periezi ...,... :D mai ales cand sint aia moderatori si astepti ajutorul lor :D
Daca as fi stiut ca esti pasionat de zodiac ca muicile si gospodinele,zau ca nu te mai deranajam :D

P.S. apropo, astrologia este o aberatie, pleaca de la ideea ca pamantul e in centru iar soarele si restul planetelor se rotesc in jurul lui :D
iar influenta astrelor.... F = km1m2/r^2 ... m1=masa lui edmond, m2 o masa oarecare care i-ar influenta ...evolutia :D , tinand cont de distantele imense , inseamna ca barbosul ala in halat alb care te-a ajutat cand ai zis prima data oaaaaaa! ...doctorul ala beat... ti-a influentat de cateva mii de ori mai mult.... involutia decat sa zicem...soarele.
Cred ca e mai potrivit zodicanul chinezesc ..potrivit caruia esti zodia... maimutei sau... maimutoiului :D
nu stiam de ce stergi tu cu atata perseverenta mesaje :D erai in zodia....
maimutoiului :D

EDMOND_
25th July 2004, 20:38
asa e dragule , pacat ca nu avem timp sa cercetam si zodia ta... poate o faci singur... la inteligenta sclipitoare cu care esti dotat ai sa-ti dai seama cu siguranta unde a gresit mama natura...

EDMOND_
27th July 2004, 17:56
Lutu ar mai avea contract cu Universitatea cel putin inca trei ani....tot de aici o sa iasa la pensie.... intre timp exista informatii ca s-ar fi ajuns la o intelegere in cazul transferului lui Frunza... Astazi , Rednic a raspuns intrebarilor suporterilor adresate pe internet..a admis ca sunt posibile inca doua trei transferuri....si ca trebuie sa asteptam ultimul minut din perioada de transferari. Sa asteptam...

Se pare ca transferul lui Gane a avut un impas.... clubul a stabilit un o suma peste care nu a dorit sa urce...a plusat rednic care l-a dorit neaparat pe atacantul oltean!

EDMOND_
28th July 2004, 20:32
:D N-a vrut sa plece deloc in Israel iar in emirate nu vrea sa joace nici atat

Daca asta vrei sa crezi este problema ta....Noi am vorbit cu Lutu la antrenament si motivul pentru care nu a plecat este ca nu i-a convenit ca va trebui sa dea probe. Asteapta un semn de la Balaci si daca suma este buna pleaca fara probleme ( "Ma duc tata , cum sa nu ma duc daca iese banu' " - cam asta a fost reactia! ).

Pacala
28th July 2004, 20:42
nu-ti face vise ca pleaca, ca nu pleaca chiar daca masori tu reactiile la gard :D
apropo, vezi ca stirile despre periplurile lui njock nu pot fi trecute la transferuri , pentru simplul motiv ca ...NU S-A REALIZAT NICI UN TRANSFER :D
Of Doamne, mare ti-e gradina :D
pentru "luminarea" ta, alea sint stiri ...la asta ma refeream cand spuneam ca vrei neaprat sa-ti semnalezi existenta cu ceva si in lipsa altor argumente.... :D

P.S.: mesajul e salvat :D

EDMOND_
28th July 2004, 21:25
Pacala , eu nu am de ce sa ma cert cu tine....plimbarile lui Njock prin Europa nu sunt stiri ....daca el se muta de la o echipa la alta tot anul ai sa postezi despre camerunez la stiri doar asa din ambitie!? Titlul acestui thread este " TRANSFERURI-CINE VINE -CINE PLEACA-ZVONURI> Plimbarea lui NJOCK se inscrie perfect aici. Si lasa fitele ca in "gradina "asta mare stai si tu si eu nu m-am plans de asta celui de sus.
O dai ca stire atunci cand se realizeaza.

Am sa mut amandoua mesajele la off topic.

Pacala
28th July 2004, 21:30
:D nu ca tin neaprat sa am dreptate dar sa stii si tu ca atunci cand respectivul jucator da probe este o stire, cand el se transfera poate fi si o stire si poate fi trecut si la transferuri.
Simplu dragule...
daca nu poti intelege o chestie atat de simpla...asta e :)
in rest, ti-am spus, ai gsturi absurde doar ca sa-ti dai importanta ...... punct

Pacala
28th July 2004, 21:37
:D hai sa-ti explic usurel :D ...potrivit DEX,
stire:
1)informatie care devine cunoscuta de cineva, noutate, veste
a comunica o noutate, a avea vesti despre cineva (Njock ;) .. )
2)posedare de informatii, cunoastere bla bla bla

Pacala
28th July 2004, 21:49
deci cand dai informatii despre cineva este stire ,in cazul asta njock
cand transferul s-a realizat poate fi trecut si ca stire si la transferuri
pricepusi?

nu ca vreau sa am neaparat dreptate, dar nu e frumos sa stegi si muti mesaje in nestiinta de cauza doar pt a-ti face simtita prezenta

P.S.: mesaj salvat :D
daca ai inteles si ce este aia o stire si pricepi de ce ma deranjeaza interventiile tale , tot e bine, macar stii despre ce e vorba :D

Vietnam
12th August 2004, 13:48
Zvon : Meciul cu Iasiul de la Craiova se va disputa vineri 20 August de la ora 20 nu simbata 21 august ! Daca mai are cineva informatii despre acest subiect ar fi bine sa confirme sau sa infirme acest zvon. Please!

EDMOND_
12th August 2004, 13:58
Si eu stiu la fel , vineri seara si se televizeaza!

Vietnam
12th August 2004, 14:18
Nasol!!! Pai eu cum si cand mama dra.... ajung la Craiova? Ca vineri nu am zi libera! :headbang: Ratez meciul de la Craiova! :mda:

minudoru
13th August 2004, 16:10
sa vedem ce-o mai fi?!

vasile314tzurka
13th August 2004, 16:15
Si eu stiu la fel , vineri seara si se televizeaza!

http://www.prosport.ro/index.php?c=35&a=26494

rinso
16th September 2004, 22:06
se pare ca Staicu e mai bogat cu 3 milioane de dolari........de i-ar baga in echipa?!....oricum, baiat destept...acum nu poate sa mai zica ca nu are bani....

rinso
16th September 2004, 22:07
la ce ora emisiunea aia?

EDMOND_
16th September 2004, 23:03
Acum , rinso , in acest moment! ora 23.00