View Full Version : WRM Uprising 2005 - comentarii
Heath Scumm
13th September 2005, 12:10
Imi era dor de un thread WRM Sticky pe prima pagina a forumului :rolleyes:
Aici sunteti liberi sa faceti comentarii asupra acestui show ...
Luptele pentru WRM Uprising 2005 sunt:
1. Juggernaut vs Lethal vs Reaper - Hardcore Match
2. Heath Scumm/Fallen vs Anarchist/Gladiatorul - WRM Tag-Team Titles
* stipulatie: cel care il va invinge prin pin Fall sau Submission pe Heath Scumm sau pe Fallen va primi o sansa la titlul WRM WORLD in Octombrie; Daca membrii H8 Club castiga lupta, ei vor deveni noii campioni la echipe iar Heath Scumm nu va fi obligat sa-si apere titlul in Octombrie in fata vreunui membru R.A.G.
3. Grave Digger vs King Lion - WRM CRUISER Title - Hell In a Cell Match
Nu cred ca mai este nevoie sa va aduc aminte ca WRM UPRISING 2004 a fost cel mai bun show WRM, asa ca sa incercam sa ne ridicam si anul acesta la inaltimea show-ului de anul trecut!
cutuma
13th September 2005, 17:43
Hitscum...observatie. E Lethal vs Reaper vs Juggernaut TRIPLE THREAT Hardcore Match. Nu prea citesti promo-urile de pe news nu? :D
Heath Scumm
13th September 2005, 18:08
Ah ... Sorry Man!
KingLion
16th September 2005, 13:22
CRED Ca mai bine va abtineti de la a face critici...si alte chestii dintr-astea...cred ca mai bine totul sa se discute DUPA....Eu mi-am pierdut ultima data titlul din cauza un comentariu destul de bine baza dar ne la locul LUI.Sa lasam pe fiecare sa aleaga....si sa lasam pe fiecare sa-si de seama de greselile care le fac oamenii in ring si ce ceea ce priveste lupa...am si eu cateva COMENTARII/Critici dar nu le zic pentru ca nu vreau sa influentez voturile..asha ca GURA MIK va rog
cutuma
16th September 2005, 13:49
Cand se termina o sa comentez si eu ;)
Heath Scumm
16th September 2005, 13:50
Okay ... se intelege!
Big Sexy
16th September 2005, 14:38
10. ... Comentariile privind meciurile se pot face numai dupa deschiderea poll-ului la locul specificat la sfarsitul fiecarei lupte.
aveti PM, va rog sa il folositi pentru neconcordante.
Pana atunci puteti sa schimbati ce doriti cu acordul persoanelor implicate in meci.
:ciocan:
The One
17th September 2005, 12:39
Printre restante incerc sa imi fac timp sa scriu si eu vreo doua mesaje in lupta mea. Sper ca nu v-am incurcat prea mult.
Big Sexy
17th September 2005, 14:46
Bine ai revenit si succes la restante!!!
Heath Scumm
20th September 2005, 10:25
S-au deschis pollurile!
Sa inceapa votarea!
cutuma
20th September 2005, 10:48
Un comentariu succint la titlul pe echipe. Foarte tare ideea lui Hitscum de a-i invrajbi pe cei doi adversari insa mi-a placut cum a rezolvat Reaper situatia prin implicarea managerului issue. Votul meu se duce la Anarchist/Gladiatorul desi diferenta n-a fost mare ;)
Reaper
20th September 2005, 15:57
Comentarii:
Comentariul nr. 1
De ce trebuie sa scriem comentariile dupa ce se incheie meciurile?
Explicatia nr. 0
Pentru ca asa scrie in regulament.
Explicatia nr. 2
a se completa de catre moderatori
Edit Big Sexy:
a existat o discutie mai demult pe tema unor comentarii de ale mele care l-au costat pe Liviu centura, daca nu ma insel. Datorita faptului ca se poate forma o idee preconceputa inaintea terminarii meciului am ales sa lasam luptatorii sa se desfasoare in intregime. Nu odata la finalul meciului au fost surprize care au intors balanta meciului complet.
Lethal Vs Juggernaut Vs Reaper
Comentariul nr. 7
Meci foarte tare cu multe scheme si arme folosite in scopul realizarii de numerose chirurgii plastice asupra adversarilor.
Comentariul nr. :ok:
Turnul distrugerii mi s-a parut o schema interesanta (am vazut-o o singura data in aceasta forma: Power Bomb->Vertical Suplex; cel mai des este folosita: Vertical Suplex->Vertical Suplex)
Premiul pentru cel mai mare damage asupra unui singur adversar: Belly to Belly + masa + sarma ghimpata + foc.
Comentariul nr. :no:
Ambele scheme au fost usor exagerate.
Comentariul nr. :o:
Nu stiu cati va asteptati sa-l retrag pe Reaper atat de aproape de finalul meciului. Nici eu nu ma asteptam; ideea mi-a venit in timp ce scriam postul respectiv; mi-am dat seama ca Reaper ar fi atat de accidentat incat nu mai stiam ce schema/e mai poate executa. A existat o idee ca el sa revina bandajat si cu dusters in maini, dar m-am gandit ca n-ar fi corect fata de cei doi luptatori din ring, asa ca am abandonat ideea.
Tag Team Titles Match
Comentariul nr. C
A iesit ceva mai slab decat ma asteptam. Vina cade pe meciul mai sus mentionat care m-a acaparat.
CruiserWeight Title Match
Comentariul nr. Sigma
A se astepta mult si bine, in special mult. Citirea nici nu a fost facuta, dar domnia mea promite ca se va realiza.
Comentariul nr. End
Singurul meci care primeste vot din partea lu' subsemnatu'.
Comentariul nr. PS
Dupa cum ma asteptam lupta in timpul weekend-ului l-a dezavantajat suprem pe KingLion. Explicatia o gasiti in "Arena WRM". Desi Grave Digger a fost superior am decis sa nu votez nici in acest meci deoarce consider ca Lion nu a putut sa lupte la adevarata valoare.
KingLion
20th September 2005, 17:36
Singurul lucru care nu mi-a placut...nu mi-a placut la acest asha zis PPV a fost o "scapare" de...nu shtiu cui.....din meciul Lethal Vs Juggernaut Vs Reaper, atunci cand ati bagat in ring masa cu sarma ghimpata si FOCUL...Oameni BUNI incercati sa si stingeti si mai ales sa shi scoateti din ring lucrurile care ocupa un mare loc a ringului pentru a putea continua lupta in conditii acceptabile....
Heath Scumm
20th September 2005, 20:58
^ O masa pusa in flacari se aprinde de regula cu Lighting Fluid care arde spectaculos doar vreo 5 secunde dupa care se stinge de tot ... sa nu crezi ca luptatorii de wrestling chiar isi dau foc ... ar trebui sa vezi ECW One Night Stand - l-am postat integral in sectiunea multimedia!
Cat despre eliberarea ringului, arbitrul se ocupa de regula de asta in timp ce luptatorii isi vad de treaba in asa fel incat publicul sa nu remarce nimic din tot ce se intampla ...
Asadar ... orice mentiune a stingerii focului sau a curatirii ringului nu-si aveau rostul!
KingLion
21st September 2005, 08:06
^ tu vorbesti serios.....(am vazut si eu meciuri dintr-astea) Nu cumva unul din voi trebuia makr sa mentioneze ca ARBITRUL sau ori care alt om din stuff stinge masa aia si o da afar din ring???Din meciul vostru se intelegem ca acolo ink mai arde MASA...Nu ma refeream la faptul ca de ce ia dat foc ci DE CE nu a fost si stinsa...
Reaper
21st September 2005, 09:33
Mi-e mi s-a parut ca HitScum a explicat destul de corect, dar ca sa intelegi mai bine iti recomand sa (re)urmaresti ECW - One Night Stand. In ultimul meci un tip (mi se pare ca Tommy Dreamer) este trecut printr-o masa in flacari si apoi, in max 3 sec, focul se stinge singur. Ideea este ca masa nu ia foc; nu are timp sa ia foc, ci arde doar lichidul folosit.
Tot in acest show s-au folosit numeroase mese si scaune. Iar daca te uiti la tot show-ul foarte rar vei vedea cand acestea sunt scoase din ring; dupa cum spunea si HitScum, arbitrul se ocupa de asa ceva, iar cameramanii nu filmeaza acest lucru decat daca se intampla sa fie in acelasi cadru cu luptatorii din ring.
Alte discutii pe tema Arme - in&out
Se intampla ca cei din jurul ringului (de obicei gardienii) nu doar sa elibereze zona prin strangerea armelor folosite, ci si aranjeaza unele obiecte ce urmeaza a fi folosite. Am vazut intr-un Impact la TNA cum 2 gardieni aranjau in exterior o masa. Asta a fost ca un spoiller pentru ca mi-am dat seama ca va fi folosita; si asa a fost.
In schimb, cand o arma este adusa in ring de unul dintre luptatori, cameramanul se baga peste acesta mai-mai sa-l sufoce. Chiar si atunci cand cineva scote un siret ca sa-si stranguleze adversarul cameramanul baga un zoom de zici ca a intrat in ring.
Concluzie (ca am trancanit destul):
Daca vezi intr-un meci o masa scoasa din ring, aceea este o greseala a regizorului care nu a ales cea buna camera pentru a continua filmarea. Noi nu descriem curatarea ringului pentru ca ar fi foarte plictisitor pentru cei care citesc meciurile.
Iar despre masa in flacari ... trebuie sa te convingi cu ochii tai; e cel mai bine.
cutuma
21st September 2005, 12:57
A existat o idee ca el sa revina bandajat si cu dusters in maini, dar m-am gandit ca n-ar fi corect fata de cei doi luptatori din ring, asa ca am abandonat ideea.
La cum se voteaza s-ar putea sa nu o abandonezi ;)
In alta ordine de idei...n-am sa mai reiau tot ce-au zis Hitscum si Reaper, dar ash avea si eu o observatie cu privire directa la KingLion. Atunci cand nu cunosti specificul unei lupte (atat Hardcore cat si Hell in a Cell) ar fi bine sa ceri intai lamuriri si abia apoi sa votezi/concurezi. Cel putin la faza cu masa in flacari respectiv curatzatul ringului dai dovada de o lipsa mare de informare, ceea ce nu e neaparat condamnabil dar aroganta pe care o afisezi in momentul in care iti sustii parerea eronata mi se pare nelalocul ei.
Big Sexy
21st September 2005, 14:47
va rog sa va linistiti, multumesc,
WRM Uprising 2005:Scumm/Fallen vs Anarchist/Gladiatorul-WRM Tag-Team Championship
centura a fost pusa in joc si se vede ca toti cei trei participanti au dorit sa castige. Am votat cu hitscum/The One din simplu motiv ca au fost mai coerenti si mai consistenti. Trebuie sa admit ca reaper mi-a facut o surpriza placuta si a luptat onorabil si in meciul asta. Stiu cat de greu este sa te concentrezi la mai multe meciuri, asta a fost si unul din motivele pentru care ma saturasem, ajunsesem sa particip simultan in trei meciuri si asta e foarte obositor. Aici meciul ar fi fost poate mai balansat daca nu ar fi fost si interventia proaspata a lui The One. Una peste alta un meci care mi-a facut placere sa il citesc si chiar nu am absolut nimic rau de spus despre el!!
Bravos.
WRM Uprising 2005:Grave Digger vs King Lion-WRM Cruiser Championship/Hell In A Cell
Asta a fost cel mai slab meciu al intregului eveniment dar nu este deloc un meci rau. Probabil ca Hitscum nu s-a concentrat destul fiind implicat mai mult in celelalte 2 meciuri ale sale. Motivul pentru care nu am votat cu King Lion si am votat cu Hitscum este destul de simplu, King Lion a alocat chiar si mai putin timp meciului decat a facut-o Hitscum. Nu s-a concentrat deloc si nu a avut coerenta din punctul meu de vedere. Probabil ca are legatura si niste extrem de dureroase evenimente din viata personala si ma mira chiar ca a mai avut puterea sa participe la meci, eu nu as fi putut. Se spune mai sus ca a fost dezavantajat de lupta in weekend. Nu este adevarat, toti am luptat in weekend. Hitscum a facut tot ceea ce a facut pana acum intrand de la sali de net tot timpul asa ca ...
WRM Uprising 2005 : Lethal vs Juggernaut vs Reaper
un meci intens de la cap la coada, neverosimil de lung totusi :). Daca ar exista in realitate un asemenea meci ar fi meciul secolului. Se vede ca toti cei trei oponeti s-au contrat pe acest meci si au avut chef de trozneala
Votul meu merge la ... Decret din doua motive - a folosit mai bine decat oricine vreodat in WRM comentatorii, chiar m-am simtit acolo si in plus a reusit de cateva ori sa ma faca sa rad cu adevarat!!!
KingLion
21st September 2005, 17:24
eu NU am zis ca de ce le-a folosit CI, DE CE DUMNEZEULE MARE, nu le-a scos dupa din rind sau de ce nu le-a stins
Big Sexy
21st September 2005, 17:34
tocmai remarcasem acum cateva zile cum arbitrul scotea din ring niste obiecte si cum la un moment dat a aranjat un scaun in meciul dintre raven si rhino. De obicei noi nu vedem astea daca sunt buni cameramanii si cei de la montaj mai ales. Nu vad motiv sa depunctez pe cineva pentru ca nu a specificat asta insa, intr-adevar sa putea specifica unde au fost aruncate/inlaturate pentru o folosire ulterioara, eventual. Nu cred ca mia are sens sa continuam discutia.
Heath Scumm
21st September 2005, 18:04
Intr-adevar ... motivatiile pentru care masa nu a fost stinsa si obiectele nu au fost scoase din ring au fost prezentate pe larg de mine si de Reaper ... it's all cool :cool:
Acum explicatia voturilor mele ...
Lethal vs Juggernaut vs Reaper
Desi am fost incantat de prestatia mea in acest meci, consider ca adversarii mei meritau mai mult victoria din urmatoarele considerente
*Reaper ca si personaj merita sa ramana invincibil de aceea as aprecia daca Lethal ar fi castigatorul sa ii faca pin lui Juggernaut pentru ca recordul lui Reaper sa nu aiba de suferit
*Lethal a fost folosit extraordinar de DECRET ... respect ... cea mai buna folosire a comentatorilor in acest show ... no doubt ... in cele din urma i-am acordat votul lui desi mi s-a parut ca a bagat masa inflacarata si sarma ghimpata cam devreme in ring ... totusi, Lethal merita sa castige in primul sau meci in WRM pentru ca este un personaj cu adevarat plin de perspective!
Fallen/Scumm vs Anarchist/Gladiatorul
Aici am votat echipa mea cu The One desi Reaper mi s-a parut ca a avut o prestatie corespunzatoare ... sincer sa fiu, as prefera ca urmatorul campion WRM WORLD sa fie personajul Reaper pentru ca merita acest titlu datorita evolutiei sale in WRM ... nu pot sa ofer o motivatie pertinenta pentru care am votat echipa mea cu Bogdan(The One) ... mi s-a parut doar ca am fost putin mai coerenti (mai mult eu decat el ... care a promis ca va intra sa posteze de 2 ori insa nu a mai putut deoarece se confrunta cu o restanta extrem de dificila)
Grave Digger vs King Lion
Singurul motiv pentru care nu mi-am dat mai multa silinta in acest meci a fost faptul ca King Lion a lipsit in week-end si nu am vrut sa castig un avantaj prea mare datorita faptului ca am inteles ca i-a fost complet imposibil sa posteze ... trebuie sa inteleaga insa ca eu am aproape 2000 de posturi pe acest forum si mai mult de jumatate le-am facut desi nu aveam internet acasa ... cand nu am putut posta am pierdut lupta! Ce mare lucru? E doar o distractie! Aceste lupte nu ne fac cu nimic mai buni unul fata de celalalt ... suntem doar niste prieteni care au o modalitate mai ciudata de a-si petrece timpul - scriem povesti pe net ...
Inteleg foarte clar ca acest forum nu ar trebui sa stea in centrul vietii noastre deoarece daca asa ceva s-ar intampla nu am fi cu nimic mai mult decat niste patetici internet freaks ...
am postat de-abia Luni dimineata pentru a asigura continuitatea povestii in sensul in care toti 3 am planuit interferenta lui Big Sexy!
KingLion
22nd September 2005, 09:43
trebuie sa inteleaga insa ca eu am aproape 2000 de posturi pe acest forum si mai mult de jumatate le-am facut desi nu aveam internet acasa ... cand nu am putut posta am pierdut lupta!
Sa shtii ca la mormantare la bunica mea nu au avut internet....nu era nici un calc. in cimitir conectat la retea de internet sau makr la reteau de canalizare ("haz de necaz")
Felicitari pentru victorie.....
Si tot nu ati inteles unde am "batut" cu panarama aia de masa...dar asta e...lasa-ti-o asha cum a pikt....
Heath Scumm
22nd September 2005, 10:06
In cazul luptei Anarchist/Gladiatorul vs Fallen/Heath Scumm se inregistreaza egalitate deoarece Haeth Scumm a fost penalizat cu un vot pentru interventia lui in Main Event ...
In aceste conditii, votarea pentru aceasta lupta se prelungeste cu o zi!
cutuma
22nd September 2005, 12:59
si la restu de lupte se pot posta finisherurile?
Edit Big Sexy
da, chiar te rog.
Heath Scumm
23rd September 2005, 10:19
Din pacate pot spune ca Reaper si-a facut-o cu mana lui ... si regret sa spun asta ... ma simt groaznic pentru ce s-a intamplat ... dupa cele 2 zile de votare in lupta la echipe s-a inregistrat egalitate ... am prelungit votarea cu o zi asa cum se face in mod normal ... L-am rugat pe reaper printr-un private message sa voteze un castigator pentru ca el nu s-a autovotat asa cum am facut eu si Bogdan/The One ... a refuzat spunand ca ii convine situatia de egalitate ... mai tarziu insa, BEXYCZW a intrat pe forum si a votat castigatori pe Scumm si Fallen
Imaginati-va situatia ... in aceste cnditii am facut ceea ce cred ca e absolut corect in aceasta situatie ... cititi finishul ... astept comentarii ...
Big Sexy
23rd September 2005, 10:58
mi-a placut mult modul in care ai ales sa termini meciul la tag team si, desi nu incurajez astfel de incalcari ale regulamentului, sunt foarte placut surprins de solutia aleasa sa termini meciul. Bravo!!!
mai mentionez ca i-am dat ieri un pm lui batista cat era online sa voteze si el in meciul ala insa nu a facut-o, poate azi ar fi fost altfel lucrurile si , fie era mai ok descalificarea fie era o victorie la diferenta vizibila pentru Hitscum.
cat despre finisherul din meciul lui King Lions este absolut bestial si va da o idee de ce va urma daca cititi printre randuri. In sfarsit suntem destul de experimentati pentru a face scenarii cu adevarat savuroase. Va felicit pe toti si pot concluziona ca din punctul meu de vedere acesta a fost cel maia bun ppv de anul acesta chiar daca a avut doar trei meciuri, sau poate tocmai de aia.
cutuma
23rd September 2005, 12:41
@ King Lion .... condoleante, eu mi-am pierdut ambele bunici in ultimul an asa ca stiu ca nu ti-a fost usor sa mai scrii si pe forum in perioada asta. Dar stii cum se zice...vii cu vii si mortii cu mortii.
@ restu....mi-a placut la nebunie lupta in care am fost implicat si poate d'asta a si durat un pic mai mult decat o cerea bunul simt. Posturile lui Reaper si Hitscum ma inspirau si imi tot veneau idei. Singurul regret e ca Reaper n-a fost si el un pic mai extrem asa....prea pacifist :D
Am citit cu placere si celelalte doua lupte...jos palaria pt finalul lui Hitscum de la tag ;)
Reaper
23rd September 2005, 20:38
@ HitScum
10x for the finish.
Dar cea mai tare problema abia acum apare: in cateva zile plec spre Bucuresti si, in mod normal trebuia sa stau in P4, in Regie. Dar au aparut complicatii si acum caut de zor un apartament sau ceva. Si pana imi bag net unde o sa stau, voi fi prezent mult mai putin pe forum; asta din cauza ca eu nu prea umblu prin internet caffe-uri. Asadar, daca toata treba cu netu' nu se rezolva intr-o luna nu cred ca-mi voi putea apara titlurile in octombrie daca apar chalengeri.
@ Oricine
Daca stiti vreo camera sau garsoniera de inchiriat unde as putea sa stau eu si inca un baiat din Onesti dati-mi va rog un PM. Thanx!
Heath Scumm
25th September 2005, 14:06
@Reaper
A trebuit sa trec o infrangere la caracterul Reaper deoarece asa am facut in cazul oricarui Triple Threat Match insa poti sa-ti promovezi personajul ca fiind un luptator pe care neinvins prin PIN FALL sau SUBMISSIOn!
Reaper
26th September 2005, 08:57
Don't u warry!
Deja un scenariu mi se invarte prin cap. Trebuie doar sa-l scriu in News. Reaper(caracterul) mai are multe de spus in WRM.
Heath Scumm
29th September 2005, 13:54
WRM UPRISING 2005 - Comentariu Final :great:
:o: Lethal vs Juggernaut vs Reaper - Hardcore Match
Lethal si-a facut debutul fulgerator in WRM intr-una dintre cele mai violente lupte din istoria federatiei. Infruntarea a fost atat de brutala incat in mijlocul luptei, cateva proiectari devastatoare l-au scos din joc pe Reaper - luptator neinvins prin Pin Fall sau Submission in WRM - pentru ca apoi debutantul sa termine lupta cu un WhirlWind aplicat lui Jugernaut. Manevre extreme, Hardcore pur, agresivitate fara limite si probabil nasterea unui viitor star in WRM - Lethal.
:o: Heath Scumm/Fallen vs Anarchist/Gladiatorul - Acest meci a fost pentru titlul WRM la echipe detinut de Anarchist si Gladiatorul, membri ai factiunii R.A.G. conduse de managerul Issue. Stipulatia speciala prevedea ca daca Scumm si Fallen castiga lupta, nici un membru R.A.G. nu va avea dreptul sa-l provoace pe Scumm pentru titlul WRM WORLD la WRM Retaliation in Octombrie 2005. In cazul in care Anarchist sau Gladiatorul castigau lupta prin Pin Fall sau Submission, castigatorul primea o sansa la campionul mondial.
Desi lupta a fost dominata la inceput de Anarchist si Gladiator, combinatia dintre tehnicile subversive ale lui Heath Scumm si forta nebanuita a lui Fallen au provocat o revenire a membrilor H8 Club care au reusit pentru un moment sa-i dezbine pe cei 2 campioni la echipe, Anarchist costandu-l pe Gladiator victoria atunci cand acesta avea un avantaj cert asupra adversarului sau. Issue a intervenit in lupta si a incercat sa calmeze spiritele insa Gladiatorul a ramas frustrat, provocand ulterior descalificarea echipei sale si victoria tandemului Heath Scumm/Fallen.
Totusi, prin descalificare, Anarchist si Gladiatorul au ramas campionii WRM Tag-Team insa R.A.G. au pierdut sansa la Heath Scumm pentru WRM Retaliation. Heath Scumm se apropie astfel vertiginos de a 11-a luna consecutiva ca si campion WRM WORLD!
:o: King Lion vs Grave Digger - WRM Cruiser Title - Hell In A Cell Match
Ceea ce initial promitea sa fie una dintre cele mai intense lupte high-flying din toate timpurile s-a terminat total neasteptata pentru fanii WRM. King Lion a cerut stipulatia Hell In A Cell pentru lupta sa cu grave Digger pentru a opri interferenta membrilor H8 Club in meciul sau pentru titlu.
Lupta a inceput pe picior de egalitate cu o usoara dominatie a campionului care a reusit sa-si revina din orice manevra a Viermelui. Cand parea ca King Lion va obtine victoria, Heath Scumm si Juggernaut si-au facut drum catre cusca cu un cleste de taiat metalul pentru a deschide poarta structurii metalice. King Lion era pregatit pentru asta insa in nici un caz nu era pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze. Cu putin timp inainte ca Scumm sa taie lantul ce lega poarta structurii metalice, sala a erupt odata cu revenirea in WRM a lui DECRON si Pest Jack; totusi, in loc ca Decron sa-si ajute prietenul, acesta a taiat lantul custii chiar el si l-a imbratisat pe vechiul sau rival Heath Scumm permitandu-i acestuia sa patrunda in cusca si impreuna cu Grave Diger sa-l distruga pe campionul WRM CRUISER.
King Lion a incasat un Scumm Sanity insa nu a cedat ... si-a revenit cand situatia parea impotriva lui insa atacul surpriza si tradarea lui Decron au pus capac efortului curajos al lui King Lion care a pierdut in cele din urma lupta find accidentat sever de un DIRT PRESS extrem a lui Grave Digger.
King Lion a fost scos pe targa din structura de metal care a mai facut inca o victima insa nu ca rezultat al unei lupte drepte ci ca urmare a unei tradari. Decron urmeaza sa-si explice faptele insa intreg WRM asteapta cu rasuflarea taiata WRM RETALIATION 2005 ...
Va avea King Lion sansa unei razbunari la RETALIATION? Acest lucru ramane de vazut!
Th3 Gam3 HHH
29th September 2005, 22:20
Uprising 2005 -> tare . Mai ales Triple Threat-ul ! Am votat Juggernaut ,pt ca mi-a placut mai mult ,si am stiut ca nu influentez castigatorul acestui meci.Lethal a fost promovat in WRM ca invingator al meciului pt ca merita.Este intradevar un om care foloseste extraordinar comentariul + elementul surpriza .(in acest meci fiind punga cu purici ) Si la mai mare Lethal !
Meciul pe echipe a fost si el tare dar a fost clasat pe locul 2 de cei doi mari oameni Hitscum si Reaper ! Sfarsitul a fost fantastic ,oarecum flair-play,frumos si in acelasi timp neasteptat din partea lui Hitscum !
Meciul CruseirWeight a fost un meci demn de WRM desi a fost umbrit de oarece evenimente ... cred ca ar fi frumos din partea lui Hitscum sa accepte un rematch .
Tineti-o tot asa baieti !
Heath Scumm
30th September 2005, 10:00
^Rematch oricum va fi ... povestea continua ... desi King Lion a pierdut,in opinia mea caracterul sau a evoluat, el fiind acum No1 BabyFace in WRM (fara sa-i rapesc vreo ceva personajului Reaper care mi se pare un alt luptator pregatit pentru titlul WRM WORLD)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.