View Full Version : Sa vina Cupa la Constanta
ULTRAS_TAVY
12th October 2006, 16:49
eu am inteles k Farul2 dinamo se joaca la urziceni sau galati...who knows?
best_lazialul
12th October 2006, 19:08
Dinamo-Farul II se joaca in Bucuresti pe Lia Manoliu.
Cat despre celalalt meci va zic doar atat: mare atentie la Gloria Buzau. O sa va dea mari batai de cap. Stiti unde se joaca Farul-Gloria?
tchibos
12th October 2006, 19:25
Brasov sau Ploiesti
best_lazialul
12th October 2006, 19:28
Ai auzit undeva sau asa crezi? Pt ca daca Dinamo-Farul 2 se joaca in Bucuresti e posibil orice. Deci nu trebuie sa fie neaparat pe teren neutru daca echipele se inteleg.
tchibos
12th October 2006, 20:00
nu cred ca se va juca in Constanta
Dinamo-Farul II se joaca in Bucuresti pe Lia Manoliu.
marti, 24 octombrie, de la ora 20:45 transmis in direct de Antena 1.
ULTRAS_TAVY
12th October 2006, 22:22
Poi park trebuia p neutru...da mafia isi face datoria...FRF=PCR
tchibos
12th October 2006, 22:31
se presupune ca e neutru.. e ca si cum ar juca Farul pe terenul Potului.. cam atat despre c inteleg ei prin neutru.. oricum presupun ca vor fi multi suporteri ai Farului la meciul asta
ULTRAS_TAVY
12th October 2006, 22:36
eu zic ca nimeni...ptr ca noi ar trebui sa sustinem echipa la meciul cu Buzau...nu satelitul...le uram succes shi atat
tchibos
12th October 2006, 22:39
ce e drept cam ai dreptate, insa la Farul se doreste sa se mearga pe ambele flancuri in Cupa. Si probabil satelitul va avea ceva jucatori de la echipa a doua. Cunoscuta fiind dragostea galeriei fata de dinamo cred ca ar fi frumoasa o deplasare
b3bito
13th October 2006, 11:49
dak se juca in ct,mai mult k sigur erau pe putin 6000-7000 de sustinatori...k juca cu dinamo...stelisti + faristi se faceau vreo 7000 :D
pirlinho
13th October 2006, 14:34
Oare cine-i desteptu' de la Farul care a acceptat propunerea celor de la Dinamo ca Farul II sa joaca meciul de Cupa pe Lia Manoliu?
Din cate stiu cluburile trebuie sa se puna de acord asupra locatiei chiar daca Dinamo este echipa responsabila cu organizarea. Prin urmare, un imbecil la Farul tot tre' sa existe.
Catalin 06
13th October 2006, 15:14
idioti ce sa le faci .
Napoletan
14th October 2006, 00:25
Oare cine-i desteptu' de la Farul care a acceptat propunerea celor de la Dinamo ca Farul II sa joaca meciul de Cupa pe Lia Manoliu?
Din cate stiu cluburile trebuie sa se puna de acord asupra locatiei chiar daca Dinamo este echipa responsabila cu organizarea. Prin urmare, un imbecil la Farul tot tre' sa existe.
Macar de ar fi doar unul...
danny del corco
14th October 2006, 15:53
Arama a inceput sa se arate pe fata ! Parerea mea.
rechinul farist
15th October 2006, 22:50
Ion Marin, impresionat de Gloria Buzău
Directorul tehnic al Farului, Ion Marin, a rămas impresionat de Gloria Buzău, echipa pe care „rechinii“ o vor întâlni în „16“-imile de finală ale „Cupei României“. „Săpăligă“ a fost vineri seară, la Mogoşoaia, la meciul de Ligă secundă Petrolul Ploieşti - Gloria Buzău 3-1, şi, în ciuda înfrângerii, a văzut o echipă oaspete bună, care a deschis scorul, prin Bunică (min. 20), şi a controlat jocul şi la 1-3. (M.B.)
dorryn
16th October 2006, 04:26
wwwwoooowwww avem o imensa onoare ca putem juca impotriva acestei terible formatii.cred ca se vor darui exemplar jucatorii si vor incerca sa tina rezultatul strans pana la final..si daca se poate sa ducem meciul in prelungiri..si cu putin noroc ajungem la loteria penaltyurilor unde avem sansa noastra..poate chiar sa ne calificam !!!!!!
danny del corco
16th October 2006, 19:32
[QUOTE=rechinu farist;852684]Ion Marin, impresionat de Gloria Buzau
Directorul tehnic al Farului, Ion Marin, a rămas impresionat de Gloria Buzău
Mai, sa fie ! Echipa buna ! Pai stau si ma intreb cu cine ar fi vrut sa joace ? Sau se gandeste la o zi slaba a Farului, ceea ce din pacate le cam iese baietilor in ultima vreme. Hai domnule director-antrenor, fii rezonabil, nu lua la misto meciul si ai sa vezi ca nu o sa existe nici o problema. Ori pregatesti deja vreo scuza ?
Napoletan
17th October 2006, 00:12
Da, e clar! Gloria nu mai e ce a fost... Nu mai exista echipe mici in ziua de azi. M-am rugat sa nu cadem cu ei, dar de ce iti este frica nu scapi. Nu stiu...va fi un meci extrem de greu, dar sper din tot sufletul macar sa pierdem onorabil.
P.S.: Multumim frumos conducerii clubului care ne-a demostrat ca se gandeste la noi, cand a ales ca meciul sa se dispute la Sacele, ca doar e la mijlocul distantei dintre cele 2 orase, si meciul nu se disputa miercuri, deci nimeni ne are treaba, nu merge la serviciu, scoala sau facultate.
"Ce mult te iubim Faruleee..."
kerosene
17th October 2006, 19:00
Pai nu vedeti cine a dat gol la ei? Cu bunica ne e de glumit asa ca ar cam trebui sa ne fie frica. :headbang: :headbang: :headbang:
danny del corco
17th October 2006, 23:42
:scared: :scared: Si de noi ne este frica, daramite de-o Bunica !:headbang:
tchibos
17th October 2006, 23:46
eu cred ca Farul e pe drumul cel bun si ca incepe sa joace din ce in ce mai bine si chiar nu sunt probleme in cupa cu Buzau
Seahawk
19th October 2006, 09:08
Hai ca ar fi chiar culmea...
danny del corco
19th October 2006, 23:52
Nici mie nu imi vine sa cred ca vor fii probleme cu Buzaul.
dorryn
20th October 2006, 05:59
hmm sa dea dumnezeu..dar amintiti-va de petrolul berca..sau portul..
Catalin 06
20th October 2006, 14:16
e greu sa ne elimine Buzau , faza cu petrolul berca a fost acum ceva timp si nu se intampla in fiecare zi.
kerosene
20th October 2006, 22:31
Dupa meciul de azi cu jiul sapaliga ne-a demonstrat ca va fi un meci greu.Doar nu era sa greseasca nu?Asa ca...s-ar putea sa ne mai imbogatim cu o infrangere si cu ceva banuti ca de...prelata,tabela,masinuta...se mai subtiaza bugetu si trebuie pusi bani la loc...sau nu???
rechinul farist
21st October 2006, 01:00
sincer sa fiu chiar mi-ar placea sa ne elimine Gloria Buzau!! pentru ca nu meritam!!! poate asa, o sa se trezeasca si Dnul Boss....
dorryn
21st October 2006, 01:04
dar uite cum joaca ....ce diferenta este intre jocul nostru si cel al unei divizionare B ??? nici una ... o sa fie meci strans .. poate chiar de prelungiri..parerea mea.sper sa batem dar oricum nu avem nici o sansa la nimic anul asta.ne prind altii si ne linistesc definitiv sezonul asta.
rechinul farist
22nd October 2006, 01:27
e televizat? il da careva? pe net?
kerosene
22nd October 2006, 11:15
Glumesti???? Cred ca-l dau astia pe telefon prin 3G ca va avea audienta mare.Nu stiu pt cine prezinta interes meciurile Farului daca nu sunt cu una din echipele din buc.
tchibos
22nd October 2006, 11:25
probabil va fi dat doar la radio ca de obicei
dorryn
24th October 2006, 18:18
4-1 gheara,gurita(2),farmache ..chiar nu ma asteptam sa castigam la scor ..dar tot nu-mi fac sperante ca ne revenim sezonul asta...doar sa credem intr-o minune..doamne ajuta !
tchibos
24th October 2006, 18:23
minunea ar putea veni de la Farul 2
rechinul farist
25th October 2006, 00:17
la 1-1 am mai sperat :D
s-au miscat binisor pustii de 17-18 ani de la Farul 2
Catalin 06
25th October 2006, 13:20
Da chiare au jucat bine , le-au lipsit experienta si tupeul
tchibos
25th October 2006, 19:18
despre Farul - Buzau
http://www.gsptv.ro/index/id/337
http://www.gsptv.ro/index/id/357
kerosene
25th October 2006, 20:07
“Furtuna” la malul marii
Farul - Gloria Buzau 4-1
CONTROVERSA Inaintea meciului de Cupa, constantenii i-au acuzat pe antrenori si pe conducatorii clubului
Lupta interna pentru functia de antrenor principal, lipsa unui presedinte executiv competent, schimbarea sistemului de joc în fiecare etapa si rezultatele nefaste din ultima perioada i-au bulversat pe fotbalisti.
Conducerea tehnica, în frunte cu Ion Marin, a purtat mai multe discutii cu jucatorii, încercând sa gaseasca motivul evolutiilor sterse din acest sezon. “Sunt discutii prin care suntem amenintati ca vom fi dati afara daca nu vor aparea rapid rezultatele. Nu suntem ascultati, punctul nostru de vedere nu conteaza, doar sa nu para antrenorii vinovati în fata conducerii, asta e tot ce conteaza pentru tehnicieni!”, au marturisit jucatorii. “Atmosfera este din ce în ce mai proasta si patronul echipei ar trebui sa accepte sa purtam o discutie cu el pentru a lamuri unele aspecte. Trebuie sa ne asculte si pe noi. Dintr-o echipa cu rezultate foarte bune am ajuns sa ne fie frica de retrogradare”, au spus fotbalistii. De asemenea, acestia au declarat ca s-a instaurat o adevarata dictatura la echipa.
“Eu vorbesc cu cei care merita sa vorbesc, nu sunt suparat pe ei, sunt suparat pe jocul lor. Ei sunt suparati pe noi, dar ar trebui sa fie pe ei. Ca sa încaseze prime, trebuie sa aiba rezultate. Pâna una-alta, clubul le plateste niste contracte, indiferent de ce fac”, a declarat Bosânceanu. Patronul Farului si-a catalogat jucatorii ca fiind niste nenorociti si i-a suspectat de aranjament dupa înfrângerea cu Steaua din etapa a V-a.
Meciul de la Sacele, cu Gloria Buzau, a fost, în ciuda scandalurilor, la discretia Farului, diferenta de valoare fiind evidenta.
Catalin 06
25th October 2006, 20:34
Au mult tupeu asa zisii jucatori.
rechinul farist
26th October 2006, 00:23
in optimi suntem iar capi de serie? si cum se joaca: tur-retur, pe teren neutru?
danny del corco
26th October 2006, 11:34
Mai asteptati un pic baieti ! Vedeava-s cum ridicati voi glasul in fata lui Cartu !
In sfarsit, se pare ca Bosinceanu se va implica in rezolvarea problemei antrenorului. Numai de nu ar fii si asta vreo gaselnita a conducerii.
rechinul farist
26th October 2006, 23:12
Farul, în prima urnă la tragerea la sorţi din „Cupă“
FC Farul face parte din urna A, împreună cu Steaua, Rapid, Dinamo, CFR Cluj şi FC Naţional, la tragerea la sorţi a optimilor „Cupei României“ la fotbal, care are loc luni, 30 octombrie, de la ora 13, în direct la Antena 3. Din urna B fac parte Poli Timişoara, Oţelul, Poli Iaşi, FC Argeş, Pandurii Tg. Jiu, U Craiova, UTA şi Unirea Urziceni, în vreme ce singurele divizionare secunde ajunse în optimi, FC Caracal şi Unirea Alba Iulia, au fost repartizate în urna C.
Mecanismul tragerii la sorţi este următorul: două formaţii din A se împerechează cu echipele din Liga a doua; restul rămase în A se împerechează cu patru din B; celelalte patru din B vor evolua între ele, în două meciuri. Partidele din această fază a competiţiei se joacă într-o singură manşă, marţi, 7, şi miercuri, 8 noiembrie, pe teren neutru. (M.B.)
b3bito
27th October 2006, 12:23
deci farul nu are cum sa joace cu dinamo,rapid,steaua,cluj si national...
am inteles bine? :-?
bahaus_84
27th October 2006, 15:21
Sa nu picam cu timisoara sau otelul in rest nu mi-e frica de nimeni,Fortza Farul!
dorryn
28th October 2006, 06:42
de otelul da,imi e frica si sunt cei mai periculosi adversari posibili.timisoara e de eliminat.daca nu li se facea atata reclama nejustificata in mass-media nu te mai speria.e o echipa ca toate celelalte.
danny del corco
28th October 2006, 09:08
Orice adversar este periculos pentru noi. Insa cel mai periculosi s-au dovedit a fii jucatorii nostri.
kerosene
28th October 2006, 10:36
Sa stii ca asa e.In cele mai multe meciuri ne-am cam batut singuri.Dar poate ca in cupa le place mai mult si vom obtine rezultate bune.
danny del corco
28th October 2006, 13:04
Lor le cam place cu "cupa" in mana, plina !
tchibos
28th October 2006, 13:10
Lor le cam place cu "cupa" in mana, plina !
:happy
bahaus_84
28th October 2006, 16:25
Pai Dorryn tocmai d aia mi e cam frica de timisoara,pt k au cam multa reclama si nu numai,parca se cam trage anul asta ca timisoara sa ajunga in finala prin orice mijloace..tragerea de sorti pt 16imi a fost chiar culmea...
Catalin 06
28th October 2006, 19:12
Ce cupa sa fim seriosi o sa deschidem sticlele de sampanie daca scapam anu asta de retrogradare
tchibos
28th October 2006, 19:41
nu are nici o legatura una cu alta... s-auu vazut cazuri cand au participat echipe din ligile inferioare in Cupa Uefa tocmai pentru ca au castigat Cupa
Catalin 06
29th October 2006, 08:08
Or fi fost cazuri dar echipa nu joaca nimic , in prima repreiza n-au avut nici o ocazie si am jucat cu Bistrita . Sper ca in iarna Bosanceanu sa se tina de cuvant, sa aduca cativa jucatori buni , sa jucam finala cupei ca obiectivul prin campionat e compromis
danny del corco
29th October 2006, 18:50
Or fi fost cazuri dar echipa nu joaca nimic , in prima repreiza n-au avut nici o ocazie si am jucat cu Bistrita . Sper ca in iarna Bosanceanu sa se tina de cuvant, sa aduca cativa jucatori buni , sa jucam finala cupei ca obiectivul prin campionat e compromis
Corect!
danny del corco
29th October 2006, 21:14
Mai asteptati un pic baieti ! Vedeava-s cum ridicati voi glasul in fata lui Cartu !
In sfarsit, se pare ca Bosinceanu se va implica in rezolvarea problemei antrenorului. Numai de nu ar fii si asta vreo gaselnita a conducerii.
Cat de naiv am putut sa fiu ! Ma minunam ca in sfarsit vor fotbal la Constanta.
Chiar imi placea ideea. Ei bine minunea nu a tinut decat aproape o saptamana. Auzi la ei Leo Grozavu pe acelasi plan cu Cartu ! Niste caraghiosi, isi bat joc de tot ceea ce inseamna FARUL !:headbang: :headbang: :headbang:
tchibos
29th October 2006, 21:18
a antrenat la "U" Cluj si F.C. Bihor de ce nu ar antrena si la farul. Si uite asa n luam gandul si de la cupa
danny del corco
29th October 2006, 21:23
Hai sa fim, seriosi ! Cine si-ar lua Trabant in loc de Skoda ? Skoda Felicia nu 100MB.
stanley_tiffo
30th October 2006, 14:31
in optimile de finala ale Cupei Romanie Farul- Poli iasi ,ecipa din iasi fiind organizatoare .....meciul se joaca pe teren neutru
tchibos
30th October 2006, 15:23
destul de prost am cazut zici eu.. imi era frica de Poli Iasi
joeker
30th October 2006, 16:31
daca jucatorii pun osu la bataie si lasa ciocu mic poate poate avem o sansa.
rechinul farist
30th October 2006, 23:01
sincer sa fiu nu prea avem sanse......dar din cate am vazut eu, Iasiul nu prea trage la Cupa si poate o intra cu echipa a 2a si doar asa sa castigam :D
bahaus_84
31st October 2006, 10:13
macar in semifinale sa ajungem si anul asta...sau poate se trezesc balerinele si facem o deplasare la timisoara in vara cine stie? Fortza Farul !
danny del corco
31st October 2006, 18:36
Sa fim corecti cu noi in primul rand. Iasul a fost peste noi anul asta, chiar daca la prima vedere avem lot mai valoros. Nu ne ramane decat sa speram intr-o minune. Ce inseamna sa ai antrenor ! Si conducere, as adauga.
Kooler
31st October 2006, 20:20
Asta dovedeste ca nu conteaza prea mult valoarea jucatorilor. Daca vom tura motoarele la maxim ii batem.
danny del corco
31st October 2006, 22:10
Asta dovedeste ca nu conteaza prea mult valoarea jucatorilor. Daca vom tura motoarele la maxim ii batem.
Valoare zici? Pai multi dintre ei s-au nascut " talente" si au sa moara "sperante". S-au prefacut ca sunt suparati pe antrenori, au mimat in acea perioada, pentru ca apoi sa nu mai joace nimic, intrucat intradevar jucasera asa cum stiau ei cel mai bine mimand fotbalul.
Poate sunt un pic prea acid, dar asta imi vune sa spun acum.
stanley_tiffo
1st November 2006, 10:58
conducatorii farului au avansat o propunere clubului poli iasi k meciul sa se joace la galati ....urmeaza k si cei din iasi sa isi dea acordul
U|L|T|R|A|S|
1st November 2006, 11:43
Cum de nu au avansat o propunere sa jucam la Timisoara? :D La mintea lor...
Galatiul e cea mai buna solutie dupa parerea mea...
Iasi-ul e acum in plin scandal Balba... Avem 70 % sanse sa trecem de ei..parerea mea...
Seahawk
1st November 2006, 14:13
Eu zic ca sanse sunt 50-50, si o sa pierdem
U|L|T|R|A|S|
1st November 2006, 17:07
Miercuri, 8 noiembrie
Politehnica Iasi - Farul Constanta
Galati, stadion "Otelul", ora 13,00
b3bito
1st November 2006, 22:03
este vrun tren,ceva spre galati?tren direct...
tchibos
2nd November 2006, 00:33
Constanta 05:23 - Palas 05:30 - Medgidia 06:07 - Saligny Gr. Est 06:33 - Fetesti 07:05 - Tandarei 07:38 - Faurei 08:50 - Braila 10:07 - Barbosi 10:35 - Galati 11:02
sau
Constanta 18:15 - Medgidia 18:46 - Cernavoda Pod 19:07 - Fetesti 19:25 - Tandarei 19:56 - Barbosi 21:53 - Galati 22:16
da' nu sunt si microbuze ??
danny del corco
2nd November 2006, 03:19
Avem sansa noastra, la Galati. Din cata stiu eu galatenii sunt mai apropiati de noi decat de ieseni. Restul depinde de Farul.
tchibos
2nd November 2006, 14:24
MB ne arata cum echipa noastra va juca "acum o luna" .. in ziarul de maine va apare si rezultatul :D
Poli Iaşi - Farul se joacă la Galaţi
Disputa din optimile de finală ale „Cupei României“ dintre Politehnica Iaşi şi FC Farul se va disputa la Galaţi, pe stadionul „Oţelul“, miercuri, 8 octombrie, de la ora 13, nefiind transmisă în direct de vreo televiziune. Celelalte partide sunt: marţi, 7 octombrie: FC Naţional - FC Caracal (Alexandria, stadion „Municipal“, ora 13), UTA - FC Argeş (Tg. Jiu, stadion „Municipal“, ora 13); miercuri, 8 octombrie: Pandurii Tg. Jiu - Dinamo (Bucureşti, stadionul „Naţional“ din Complexul „Lia Manoliu“, ora 13), Poli Timişoara - CFR Cluj (Oradea, stadion „FC Bihor“, ora 13), Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi (Focşani, stadion „Milcov Sud“, ora 13), Rapid - U Craiova (Ploieşti, stadion „Astra“, ora 20,45); joi, 9 octombrie: Steaua - Apulum Alba Iulia (Craiova, stadion „Ion Oblemenco“,
rechinul farist
7th November 2006, 12:41
Panduru vrea Cupa
Basarab Panduru a explicat marti intr-o conferinta de presa obiectivele Farului.
"Vrem Cupa neaparat pentru a juca sezonul viitor intr-o competitie europeana. Meciul cu Poli Iasi este pentru noi de maxima importanta", a declarat marti Panduru.
Panduru a anuntat si numele secunzilor pe care ii va avea la Farul: Sandu Rocco si Cristian Cămui.
Lucian Marinof, fostul secund, a plecat.
Partida Farul-Poli Iasi, din optimile de finală ale Cupei României, are loc miercuri, la Galati, de la ora 13:00.
tchibos
7th November 2006, 17:12
„Rechinii“ pleacă astăzi la Galaţi
Lotul Farului pleacă spre Galaţi în această după-amiază, la ora 16, cu autocarul. Cazarea se va face la hotelul „Galaţi“. „Rechinii“ au luat ieri micul dejun împreună, la stadion, la ora 9,30. Aşa se va întâmpla de acum încolo, antrenorul Basarab Panduru ţinând în mod deosebit la această regulă. De la ora 11, a avut loc antrenamentul (singurul al zilei), pe terenul mare, fotbaliştii rămânând apoi în cantonament. Astăzi, de la ora 10, Panduru va susţine o conferinţă de presă, iar de la 11 fariştii au din nou şedinţă de pregătire. De la Galaţi, se revine imediat după joc. Joi, antrenamentul este programat după-amiază, iar vineri de la ora 11, se dispută o nouă sesiune de pregătire, cu rămânere apoi în cantonament.
De cealalta parte galeria iesenilor au doua autocare puse la dispozitie de claubul Poli pentru deplasarea la Galati
bahaus_84
7th November 2006, 20:37
stiti vreunul se face vreo deplasare,merge galeria la galati ?
Bute_Farul
7th November 2006, 23:31
Nu stiu, eu merg singur la meci si sper s anu fiu singuru farist!
Seahawk
8th November 2006, 10:16
Sa dea Domnu sa mergem mai departe.. desi nu cred :|
dorryn
8th November 2006, 15:29
mda.. poli iasi-Farul 1-0 .. panduru nu poate face minuni cu o echipa de maimute...sper doar sa nu retrogradam si-s multumit.era de asteptat sa pierdem ...orice echipa se bucura cand joaca cu farul pt ca joaca penibil ..de fapt nu joaca nimic si e usor de batut.nu putem sa speram aiurea in cupe si calificari europene cand joaca ca o echipa de divizia C.e greu sa faci performanta cand joci bine ..ati vazut ca nici in perioada buna nu am castigat nimic.. acum ce ? sperati sa luam cupa?? cu maimutele astea? cu jocul asta de da-o mie na-ti-o ti? cum dracuuuu doar sa fie meciul aranjat sau sa fie epidemie de gripa la adversari si sa joace cu juniorii. o sa fie greu pt panduru sa ne scape de matineu ..dar sper ca va reusi.. si asta ar insemna ca e antrenor mare.
Klingon
8th November 2006, 19:03
Poli Iasi cu o echipa de rezerve, cu un jucator eliminat in minutul 26, cu o atmosfera atat de proasta la club zilele astea, ne-a eliminat din Cupa. Cat de prost pot sa mearga lucrurile la Farul daca nici de macar in conditiile astea nu putem castiga un meci, asa-zisa singura noastra sansa de a salva sezonul in curs? :shock:
Am o lehamite prea mare ca sa ma mai intereseze daca a fost non-combat sau non-valoare, daca vor sa se concentreze numai pe campionat sau numai pe mesele de biliard din baruri. Este o situatie pur si simplu gretoasa, bleah, grrrrrr, echipa asta ar trebui vanduta la farmacie ca vomitiv, sa-l iei daca ai inghitit din greseala prea multe pastile.
pff
8th November 2006, 19:08
manevre domne ... o sa ii batem in campionat ... pun pariu
Klingon
8th November 2006, 19:11
Si chiar atat de importanta este victoria in campionat ca sa merite eliminarea din cupa?! Ce naiba ne-ar aduce victoria aia, salvarea de la retrogradare?! Nu puteam sa ne salvam fara ea, cand mai sunt 20 de etape?
manevre domne ... o sa ii batem in campionat ... pun pariu
kerosene
8th November 2006, 19:32
Pai s-au gandit ca la cupa slabe sanse.Mai mult de sferturi,hai semifinale, oricum nu pupau.Asa ca-s mai bune 3 puncte in campionat(stai sa vedem daca le luam si pe astea) si ne mai ridicam si noi putin. :headbang:
pff
9th November 2006, 02:46
din mom ce sunt mai multe locuri pt europa in campionat .. pt ce sa se agite balerinele noastre si in cupa ??? uite o sa vezi ca o sa fim surpriza in campionat
Kooler
9th November 2006, 09:26
din mom ce sunt mai multe locuri pt europa in campionat .. pt ce sa se agite balerinele noastre si in cupa ??? uite o sa vezi ca o sa fim surpriza in campionat
Esti extrem de optimist, si eu care ma gandesc la salvarea de retrogradare... :headbang:
CosminGrc
9th November 2006, 11:27
subscriu kooler si io tot la retrogradare ma gandesc
pff
9th November 2006, 13:16
ce retrogradare ma ? ati inebunit ?:) noi o sa fim ... revelatia returului :)
CosminGrc
9th November 2006, 21:35
returului din care viitor sezon ?
Klingon
9th November 2006, 22:01
Daca Farul a iesit intentionat din cupa in ideea de a se concentra pe campionat, ideea mi se pare deosebit de proasta. Trecand de Poli Iasi ajungeau in sferturile de finala. Mai ramasesera doar cateva partide de jucat la primavara.
Daca pana la primavara Farul ajungea mai sus in campionat, puteau renunta atunci la Cupa. Acum este mult prea devreme sa pui toti banii pe un singur cal, si ala in pozitie aproape retrogadanta in campionat.
Erau jucatorii obositi din cauza Intertoto? Sa joace rezervele in cupa, sa odihneasca titularii! Sigur aveau mai multe sanse tinerii decat niste vedete obosite care se hotarasera deja sa piarda meciul.
Dar nu sunt convins ca am pierdut intentionat cu Iasiul.
dorryn
10th November 2006, 00:50
Nu am pierdut intentionat cu Iasiul.Ce,Iasiul nu e echipa? joaca in prima liga ca si Farul ba ne-au batut si anul trecut.Ce-i asa mare surpriza?Din contra,au fost favoriti pentru ca nu poti spera sa castigi un meci cu niste jucatori care sunt total dezinteresati de soarta echipei si a rezultatelor.Sa dea Dumnezeu sa-i batem in campionat dar nu ma mai mira nimic.Nu la Farul.Aici se poate intampla orice,mai putin ceva bun.Deocamdata...
Klingon
10th November 2006, 09:26
Este si Iasiul o echipa, doar ca in meciul cu noi a avut o jumatate din titulari accidentati, apoi un eliminat in minutul 26 si inca un titular accidentat dupa aceea. Vezi articolul lui Marian Bocai de azi. Bun articol. Si nici nu afiseaza ambitii europene Iasiul, nici cupa nu-i intereseaza, ce mai, daca ne-au batut astia inseamna ca ne batea orice echipa.
Pentru ca Gurita si-a cerut scuze suporterilor in numele echipei, ii las in pace deocamdata. Toti ochii merg acum spre campionat, singura lor sansa sa-si mai faca meseria. Daca si acolo sunt la fel de penibili, cred ca am sa fac misto de ei continuu pana la finalul sezonului. Este doar o reciprocitate: si ei fac misto de public prin ceea ce (nu) fac in teren.
rechinul farist
10th November 2006, 13:17
imi faceam planuri sa merg la Timisoara la finala......dar poate la anu` :(
joeker
10th November 2006, 15:18
rusine jucatorilor!!! :jerk:
danny del corco
10th November 2006, 20:42
Este si Iasiul o echipa, doar ca in meciul cu noi a avut o jumatate din titulari accidentati, apoi un eliminat in minutul 26 si inca un titular accidentat dupa aceea. Vezi articolul lui Marian Bocai de azi. Bun articol. Si nici nu afiseaza ambitii europene Iasiul, nici cupa nu-i intereseaza, ce mai, daca ne-au batut astia inseamna ca ne batea orice echipa.
Pentru ca Gurita si-a cerut scuze suporterilor in numele echipei, ii las in pace deocamdata. Toti ochii merg acum spre campionat, singura lor sansa sa-si mai faca meseria. Daca si acolo sunt la fel de penibili, cred ca am sa fac misto de ei continuu pana la finalul sezonului. Este doar o reciprocitate: si ei fac misto de public prin ceea ce (nu) fac in teren.
Perfect adevarat !
tchibos
11th November 2006, 20:45
cu iasul e clar ca nu ne prieste un jucator in plus.. parca imi amintesc cum a mai jucat Farul la Iasi si Poli a ramas in 10 oameni si abia am scos un egal chinuit
dorryn
12th November 2006, 01:12
anul trecut nu am castigat nici un meci jucat in superioritate numerica ..ba mai mult,nici macar nu am marcat
tchibos
12th November 2006, 01:39
anul trecut nu am castigat nici un meci jucat in superioritate numerica ..ba mai mult,nici macar nu am marcat
poate ma lasa pe mine memoria dar cred ca te inseli.. vezi meciul cu Sportul (acasa) sau cel cu Iasi (in deplasare). Eu parca tin minte ca in ambele am marcat
danny del corco
12th November 2006, 14:40
Da, si eu imi amintesc de superioritatea numerica din meciul de la Iasi, si totusi am facut egal, deci s-a marcat. Sa vedem Farul astazi !
dorryn
12th November 2006, 14:45
pai din cate stiu dupa ce au ramas adversarii in inferioritate numerica si ne-am bucurat,nu am mai reusit sa marcam.
tchibos
12th November 2006, 14:51
asa e, nu am mai marcat dupa ce a ramas echipa adversa in 10 oameni, insa in meciurile respective Farul a marcat, ce-i drept inainte de a fi eliminat jucatorul de la adversari
danny del corco
12th November 2006, 17:24
asa e, nu am mai marcat dupa ce a ramas echipa adversa in 10 oameni, insa in meciurile respective Farul a marcat, ce-i drept inainte de a fi eliminat jucatorul de la adversari
Ai dreptate, asa a fost.
pff
12th November 2006, 18:40
v`am zis io ca a fost manevra si ca ii batem pe moldoveni ?:)
danny del corco
12th November 2006, 19:30
v`am zis io ca a fost manevra si ca ii batem pe moldoveni ?:)
Ca sa fiu sincer, nu ma deranjeaza, chiar as recomanda sa se faca mai des, daca nu tot timpul asa manevre !:P
HAI FARUL !!!
pff
12th November 2006, 19:54
mai aveam putin si nemeream si scoru` :)
danny del corco
12th November 2006, 20:34
Sa ajung cu 0 puncte la concurs, sa nu nimeresc niciodata scorul sau marcatorul,sa pierd eu punctele de pana acum,dar sa bata Farul !
tchibos
14th November 2006, 21:39
cred ca anul asta nu mai vine cupa asa ca am dat drumul tredului la vale.. poate va veni la anul
danny del corco
14th November 2006, 23:57
Cu siguranta, subiectul este inchis! Poate la anul...
pff
14th November 2006, 23:59
dc sa fie ma inchis ?:)
vine cupa intertoto la constanta .. care`i problema ?:))
tchibos
15th November 2006, 00:06
descidem tread separat pentru intertoto .. daca va fi cazul
danny del corco
15th November 2006, 00:19
Uite ca la Intertoto nu ma gandisem, insa se poate trata separat.
kerosene
15th November 2006, 20:16
Sa jucam noi ce trebuie si vor veni si cupele si alte performante.
bahaus_84
14th September 2007, 22:55
am picat cu Jiul in 16-imi...poate nu ne mai facem de ras ca anul trecut cand ne au batut lesinatii aia de la Iasi in 8-imi...
tchibos
15th September 2007, 13:13
Jiul nu merge chiar asa bine.. in mod normal ar trebui sa ii batem lejer
kerosene
18th September 2007, 09:56
Sdrobiº i-a ameninþat pe “rechini”
Managerul Jiului Petroºani, Ioan Sdrobiº, a afirmat cã parcursul bun din campionatul ligii a doua le dã speranþe mari elevilor sãi pentru meciul din Cupa României, cu Farul Constanþa, din data de 26 septembrie, partidã ce va avea loc la Petroºani. “Gata, partida cu Farul ne obligã la mai multe, inclusiv la o calificare pe mai departe. Avem niºte poliþe mai vechi sã-i plãtim Farului, niºte înfrîngeri din trecut, aºa cã nu vor avea viaþã uºoarã la Petroºani”, a spus managerul din Valea Jiului.
Cum am ajuns...:( Nu se mai teme nici Avantu` Prabusirea de noi
bahaus_84
18th September 2007, 10:22
sa vezi asta meci pe viata si pe moarte
tchibos
25th September 2007, 00:17
I.MARIN: "VREM SA JUCAM FINALA CUPEI
Ion Marin, directorul tehnic al echipei Farul Constanþa, adversara echipei Jiul, din Cupa României, a afirmat cã jucãtorii sãi vor trata cu multã seriozitate meciul, de marþi, de la Petroºani.
"Vom trimite în teren prima echipã pentru cã noi tratãm jocul cu multã seriozitate. Jiul este o echipã bunã, am urmãrit-o într-un joc din liga a doua. Sunt agresivi ºi au o garniturã bine sudatã. Pe noi ne intereseazã acest trofeu pentru cã unul din obiectivele noastre este sã jucãm în finala acestei competiþii. Consider cã avem prima ºansã în acest joc ºi nu trebuie sã o ratãm. Este o oarecare diferenþã de valoare între noi ºi Jiul ºi sper ca lucrul acesta sã fie vizibil ºi în teren", a spus oficialul constãnþean. Tehnicianul echipei Jiul Gheorghe Poenaru a declarat cã mai mult ca sigur va trimite în teren echipa a doua. "Vom juca cu rezervele în teren pentru cã vreau sã dau ºansã tuturor jucãtorilor", a spus Poenaru.
Prosport
Klingon
25th September 2007, 18:19
I.MARIN: "VREM SA JUCAM FINALA CUPEI
Vezi ca s-a facut dimineata...
Kooler
25th September 2007, 18:36
Tre sa vrem mai mult. Da poate e mai bine asa ca si-asa nu castigam nimic altceva decat experienta. Cupa o castigam cand mai cresc ciutanii astia.
tchibos
25th September 2007, 18:59
suntem demni de toata jena ...
Addy
25th September 2007, 19:32
nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat in cupa:headbang:. suntem penibili, jalnici, patetici etc.sa lase toti titularii din cupa o luna pe banca, poate le mai vine mintea la cap:rosu:
YoNuTzz
25th September 2007, 19:59
jiul pe langa k este divizionara B, a folosit echipa a 2-a din cate am auzit, nu ?
razwan_vs
25th September 2007, 20:30
baieti daca continuati asa B va mananca :(
iuli
25th September 2007, 20:34
toti parlitii vor cupa anul asta :|
bahaus_84
25th September 2007, 22:15
suntem demni de toata jena ...
uite ca am avut dreptate,din pacate...:(
Kooler
25th September 2007, 22:27
Totusi nu inteleg de ce in meciurile care plecam favoriti sau la egalitate de sanse le pierdem, iar cele in care plecam cu sansa a doua facem un meci pun si chiar castigam. Asta e... Asta e perioada prin care trece Farul. Pana la urma nu e o peioada slaba, ci una in scadere fata de perioada precedenta.
YoNuTzz
26th September 2007, 01:03
scuze k te contrazic, dar chiar este o perioada foarte slaba
tchibos
26th September 2007, 08:57
Kooler e mai optimist.. eu ma gandesc ca daca ar fi mai slaba decat atat, ar fi la nivelul unei echipe de cartier
kerosene
26th September 2007, 09:00
Ma ei nu-s prosti asa,da nu sunt constanti,sau mai trebuie lucrat la mentalitate.Ce sa zic,nu stiu.trebuie facut ceva,dar cred ca trebuie inceput de sus.
kerosene
26th September 2007, 09:07
Farul a fost eliminatã din „16"-imile Cupei României de o divizionarã secundã, Jiul Petroºani
Nu aveþi nicio scuzã!
FC Farul a înregistrat contraperformanþa de a fi eliminatã din Cupa României de Jiul Petroºani, echipã de ligã secundã, care a câºtigat, ieri, pe teren propriu,
în „16"-imile de finalã ale întrecerii, cu 3-2.
De la 2-0 la 2-3, mai mare ruºinea! Vajnicii „rechini” au condus cu 2-0 în minutul 10, dar au sfârºit lamentabil, nefiind în stare sã i se împotriveascã, în ultimul sfert de orã, „marelui” Tismãnaru, care a înscris golurile victoriei.
Jiul s-a înscris pe lista echipelor din eºaloanele inferioare care i-au fãcut de râs pe fariºti în Cupã, scoþându-i prematur din competiþie: CS Otopeni, CSM Reºiþa, Petrolul Berca sau Portul.
Sã ai 2-0 în minutul 10, dupã reuºitele lui Pãtraºcu (min. 9) ºi Chigou (min. 10), ºi sã nu ºtii sã fructifici acest avantaj, încheind meciul în genunchi, Apetrei (min. 35) ºi mai ales Tismãnaru (min. 76 ºi 80) dându-þi cu tifla, acestea numai mentalitate ºi atitudine de Liga 1 nu sunt. „Vedetele” de primul eºalon ale Farului au fost trimise la colþ.
Planurile „rechinilor” de a ajunge cât mai sus în Cupã s-au pierdut ieri prin praful de cãrbune al Vãii Jiului. În faþa unui asemenea insucces, nicio scuzã nu mai încape. Chiar dacã Todoran nu a jucat, fiind accidentat (probleme cu spatele), „rechinii” erau obligaþi sã se califice cu orice preþ. Numai cã ieri, cel puþin la atitudine, rolurile s-au inversat, echipa de Liga a II-a a fost Farul.
ªi-au dezamãgit suporterii
Gheorghe Bosînceanu, preºedintele consiliului director al Farului, a declarat cã este pãcat cã „rechinii“ au pierdut, mai ales pentru suporterii lor, dar ºi pentru ei.
„Cupa este imprevizibilã. Am fost eliminaþi de o divizionarã secundã, dupã ce am condus cu 2-0. Nu am ºtiut sã gestionãm acest avantaj. Am avut jucãtori pe care ne-am bazat ºi ei nu au mai dat randament”, a precizat Gheorghe Bosînceanu, care a mai spus cã, prin acest eºec, Farul s-a sancþionat singurã, pentru cã o accedere în fazele superioare le aducea „rechinilor“ ºi satisfacþii financiare.
„S-au considerat câºtigãtori dinainte”
Constantin Gache, antrenorul principal al Farului, a declarat, pentru „Cuget Liber“, cã elevii sãi s-au vãzut prea devreme cu sacii în cãruþã, considerând meciul încheiat la 2-0.
„Chiar dacã a fost ºi oboseala mare de dupã meciul cu Pandurii, în care am jucat o orã în zece oameni, bãieþii n-au nicio scuzã. Au avut meciul în mânã. S-au considerat câºtigãtori dinainte. Sunt foarte supãrat”, ne-a spus Gache.
FC Farul a jucat cu: G. Curcã - Farmache, Mala, ªchiopu, Maxim - Bãcilã, Pãtraºcu, Voiculeþ (min. 40, Larie), Gaston (min. 63, L. Florea) - Guriþã, Chigou (min. 84, D. Florea)
Kooler
26th September 2007, 09:39
Kooler e mai optimist.. eu ma gandesc ca daca ar fi mai slaba decat atat, ar fi la nivelul unei echipe de cartier
Sa sti ca in general cand vine vorba de mine am impresia ca sunt cel mai pesimist om din lume, dar cand vine vorba de Farul sau de altcineva, imi pun toata increderea in el. Tot timpul Farul m-a uimit cu rezultate slabe dar si cu rezultate bune. Rezultate slabe au mai fost si vor mai fii si trebuie sa trecem peste ele, ca nu e un capat de tara. Ce ma doare cal mai mult e ca nu stiu daca jucatorii au facut cu totii tot ce au putut ca sa castige meciul, daca simt ceva cand joaca, daca se simt uniti, daca au spirit de echipa sau daca pur si simplu vin la servici, si alearga pentru ca asa trebuie, nu pentru ca asta si doresc. Indiferent cum ar fii nu invinovatesc pe nimeni pentru ca nu ne sunt datori cu nimic, deci nu le cer nicio scuza, chiar daca nu o au.
Blitz.
26th September 2007, 10:23
eram la lic...cand am aflat ca farul conduce cu 2-0..eram linistit si sigur ca Farul ajunge in optimi !
la un moment dat, imi zice unu' ca s-a terminat...3-2 pt JIUL ?!?!?! nu mi-a venit sa cred ! pana n-am ajuns acasa sa vad cat s-a terminat, nu credeam ca Farul a fost eliminata !!!
nici acum nu-mi vine sa cred cum am putut sa pierdem un meci care l-am avut in mana !!!....deh, era prea frumos 2 victorii consecutive pt Farul....sa mai si bati in deplasare si sa treci si de o faza a cupei romaniei era prea mult pt Farutzu....!!! :( :( :(
Klingon
26th September 2007, 14:26
Poate strasnicii rechini au cerut ceva la pauza dar vajnicul conducator a refuzat sa le dea...
Sau poate Farul a platit un aconto pentru eventualitatea in care Jiul promoveaza dar n-are bani de Liga I...
Oricum eu ma mir ca am dat doua goluri cu linia aia de mijloc.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.