PDA

View Full Version : RIP Chris Cash : Ruckus vs Cash vs Sabian vs Joker

Heath Scumm
8th September 2005, 21:02
http://files.filefront.com/RVSVCCVJ/;3921217;;/fileinfo.html

Daca nu-ti place lupta asta inseamna ca nu-ti place wrestlingul ... la finalul luptei Sabian si Ruckus se imprietenesc punand bazele viitorului Blackout ... partea cea mai buna a meciului pentru mine a fost aceea cand Ruckus a inceput sa-l arunce pe Sabian in adversari ca si cand ar fi fost o arma!!!

Reaper
27th January 2006, 21:47
Downloading...

Reaper
28th January 2006, 13:47
Desi contine doar cele mai bune momente (nu meciul intreg) tot are aproape 10 min. Aveti ocazia sa-l vedeti pe Ruckus (despre care tocmai am aflat ca are peste 80Kg) executand un Standing Shooting Star Press (miscare pe care am mai vazut-o executata doar de Amazing Red) and more...

Heath Scumm
28th January 2006, 14:42
Meciul e scurt si la obiect ... WAM BAM THANK YOU MA'AM ... arunc cu Sabian in tine, dupa aia te trec printr-o masa ... sar de pe scara ... etc.

cutuma
28th January 2006, 14:56
Aveti ocazia sa-l vedeti pe Ruckus (despre care tocmai am aflat ca are peste 80Kg) executand un Standing Shooting Star Press (miscare pe care am mai vazut-o executata doar de Amazing Red) and more...

Dupa ce l-am vazut pe monstrul ala de Burchill la 2 metri si 120 de kg executand Standing SSP, Standing Moonsault si C4-ul nimic nu ma mai poate impresiona.

Heath Scumm
28th January 2006, 16:18
Intr-adevar, Burchill poate realiza un Standing SSP ... insa calitatea lui nu e nici pe departe cea a lui Ruckus ... si iti garantez ca rotirile pe care le face Ruckus nu se compara cu C4-ul sau un Standing Moonsault ...

cutuma
28th January 2006, 16:24
Adevarul e ca dpdv calitativ, SSSP lui Burchill lasa de dorit, nu prea vinde deloc miscarea, il admir insa pt ca poate s-o faca. M-ai facut curios, o sa dwl si asta de indata ce termin de dwl Cage Of Death-ul. 10x for both links ;)

Heath Scumm
28th January 2006, 18:23
Vad ca cele 4 lupte postate de mine cand a murit Chris Cash au fost (re)descoperite ... Ma bucur!

Reaper
28th January 2006, 20:06
Vad ca cele 4 lupte postate de mine cand a murit Chris Cash au fost (re)descoperite
Thank u. Thank u very much!
Off Topic:
WAM BAM THANK YOU MA'AM
Don't be quoteing "Bumble bees", because it's weird. Don't get me wrong; I like Aqua (a lot), but I didn't picture u like someone who would listen to this band.

Heath Scumm
30th January 2006, 11:35
^E o expresie clasica ... nu apartine nici unei formatii

vitamin
31st January 2006, 00:42
Couple crazy bumps in here. Loved it.

Ninja
2nd February 2006, 15:17
thank you !!