View Full Version : Sting vs Ric Flair
Mike^
21st February 2007, 16:59
Acuma...Eu imi voi mentine acest thread...L-am postat si pe Forumul TVSport, dar ce ma astept de la ei? :) Ce ziceti de acest feud, probabil cel mai faimos feud din istorie...Ric Flair, de 17 ori castigator al centurii World Heavyweight...Sting, well...Sting :D You all know this guy, he's the best...Cu cine ati tinut voi in acest feud si cine credeti ca este cel mai bun dintre cei doi (din prisma talentului, tehnicii, tot)?
Stiti cu totii ca Sting este idolul meu si e clar ca votez cu el...Parerea mea este ca a fost cu MULT peste Ric Flair, mai ales din prisma talentului si tehnicii...Sincer singurele miscari ale lui Ric Flair de care imi aduc aminte sunt Suplexurile, Figure Four si Chopurile...Wooooooo...Cat din prisma titlurilor castigate, clar domina Flair, din prisma experientei, tot Flair...Dar, votul meu merge pentru Sting :)
thunder_liger
21st February 2007, 19:35
Flair mai are o miscare :) Sta in genunchi, se zbate, se roaga si apoi european uppercut nutt cracker ;)
Mi-e greu sa aleg .
Mike^
22nd February 2007, 11:37
Mai, nush...Dar raman din ce in ce mai socat...Un thread John Cena vs Batista are mult mai multe posturi decat un thread Sting vs Ric Flair? Se pare ca lumea a uitat adevaratele feuduri, adevaratele meciuri, sau nici macar nu le-au vazut...Rusine :(
Heath Scumm
22nd February 2007, 11:55
Eu am votat Flair, poate ca nu a avut el niciodata multe miscari insa in feudurile cu Sting, el l-a scos pe Sting in fata si l-a impins in Main Event, fara un heel atat de bun ca Flair, Sting nu ar fi fost niciodata eroul de calibru care a devenit ...
Sincer, in NWA nimeni nu era in stare sa ridice un star mai bine decat Ric Flair, el este direct raspunzator pentru faima pe care a avut-o Sting sau Ricky Steamboat si as indrazni sa spun chiar ca a avut un rol esential in slefuirea personajul Hulk Hogan.
Mike^
22nd February 2007, 12:56
Well, i changed my opinion with you HitScum...I hate you now :D Neah, j/k, recunosc, Flair a fost raspunzator pentru ridicarea lui Sting la statutul sau, dar din punct de vedere al tehnicii, al spectaculozitatii, al numarului de fani...Sting rules :P
r0bby
22nd February 2007, 21:01
Greu de ales insa cred ca votul meu s-ar duce spre Sting chiar daca Flair ii este superior ca experienta.
Pepsi-Cola
25th February 2007, 09:49
Sting e o adevarata legenda .. nu zic ca Ric Flair nu e ...dar totusi Sting ar castiga
r0bby
25th February 2007, 13:58
Lupta stransa,egalitate pana acum.
Heath Scumm
26th February 2007, 10:36
Egalitate 5 la 5 :D
BAF-kimi
27th March 2007, 16:17
Sting > Ric Flair
Bret Hart 07
11th April 2007, 10:47
Acuma...Eu imi voi mentine acest thread...L-am postat si pe Forumul TVSport, dar ce ma astept de la ei? :) Ce ziceti de acest feud, probabil cel mai faimos feud din istorie...Ric Flair, de 17 ori castigator al centurii World Heavyweight...Sting, well...Sting :D You all know this guy, he's the best...Cu cine ati tinut voi in acest feud si cine credeti ca este cel mai bun dintre cei doi (din prisma talentului, tehnicii, tot)?
Stiti cu totii ca Sting este idolul meu si e clar ca votez cu el...Parerea mea este ca a fost cu MULT peste Ric Flair, mai ales din prisma talentului si tehnicii...Sincer singurele miscari ale lui Ric Flair de care imi aduc aminte sunt Suplexurile, Figure Four si Chopurile...Wooooooo...Cat din prisma titlurilor castigate, clar domina Flair, din prisma experientei, tot Flair...Dar, votul meu merge pentru Sting :)
Ric Flair a fost de 16 ori campion mondial
Raiden
11th April 2007, 11:22
La ora actuala Sting e mai bun ca Ric Flair, dar in trecut Ric Flair este cel care l-a facut mare pe Sting.
RockBerg
11th April 2007, 13:30
STING
Ric Flair,you old fart...just let go man.
Heath Scumm
11th April 2007, 13:33
Asa cum am mai spus, meciul lui Ric Flair cu Big Show in ECW arata ca omu' inca mai poate! ;)
thunder_liger
11th April 2007, 13:51
Someone hacked into Hitscum's account...
Smokkie
11th April 2007, 13:58
si in feud-ul lor din wcw,si acu si toata viata,o sa il sustin pe Sting,iar dak ar fi sa aiba acestia doi un meci acum,sunt sigur ca tot sting ar castiga,datorita formei fizice mai bune,dar si datorita talentului sau,net superior celui dezvoltat de flair.
Nu ma intelegeti gresit,dar intre sting si flair il aleg pe sting in fiecare zi a saptamanii si de doua ori duminica!;)
Heath Scumm
11th April 2007, 15:04
Someone hacked into Hitscum's account...
Dude! Flair > Sting ... Flair l-a facut pe Sting ... bottom line!
thunder_liger
11th April 2007, 15:18
Nu-mi spune mie asta, ca stiu!Da ma amuz cum ai inceput sa apreciezi de astia vechi :)) Eu sunt cu oldschool, nu tu , remember?:)) Intotdeauna am amintit ca wrestlerii vechi sunt in mare parte raspunzatori pentru cei noi (pentru ca au oferit modele, inspiratie si unii chiar au antrenat) si ca nu merita tratati cu asa lipsa de respect. E adevarat ca unii o merita dar pentru mine a fost o placere sa vad pe Lou Thesz luptand cu Inoki si Chono cand altii stau pe "life support".
Pe de alta parte ma gandesc ca thread-urile astea Wrestler vs Wrestler , mai ales cand sunt generatii diferite, n-ar trebui sa starneasca asa pasiuni :) (beer enhanced wisdom)
Doctor_Satan
12th April 2007, 15:05
Sting e cel mai bun, clar!
Nu cred ca Ric Flair a castigat vreo centura fara sa triseze!
Imi amintesc de meciul lui Sting cu Goldberg, in care daca nu interveneau cei din NWO, Goldberg era terminat!
Doctor_Satan
12th April 2007, 15:06
Dude! Flair > Sting ... Flair l-a facut pe Sting ... bottom line!
Poll-ul arata altceva!
Hai ma! Tu chiar il apreciezi pe trisorul ala?
thunder_liger
12th April 2007, 15:52
Trisor was his gimmick :)) He got you! ring psychology baby!
Doctor_Satan
12th April 2007, 16:02
Stiu ca era gimmick-ul lui! Mie nu mi se pare a fi un luptator demn de atatea titluri mondiale!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.