View Full Version : Cine sunt faristii?
desdemona
30th August 2005, 03:27
Am observat ca subforumul Farului nu contine un thread, zic eu, destul de important - care pe suborumurile altor echipe exista: cel de prezentare al suporterilor Farului care acceseaza OLS-ul.
Cred ca fiecare ar putea sa scrie 2-3 randuri despre el... ca de exemplu cine e, cum il cheama (eventual doar prenumele), varsta, ocupatia si de cand/de ce este suporter al acestei echipe :ok:
Seahawk
30th August 2005, 06:52
nice thread :P
incep eu..Andrei... am 18 ani, student anul 1 la facultate... sunt suporter al Farului de cand m'am nascut :)) evident sunt nascut in cta...dar acum stau la mii de km departare :P
ady51a
30th August 2005, 14:17
Intr-adevar nice Thread, dar era normal sa inceapa prezentarea cine a propus chestia asta.
Adrian, 27 ani, profesor de matematica, deocamdata :P ,sunt suporter al Farului de mic iar de la 15 ani, din clasa a 9 a, merg pe stadion aproape la fiecare meci al Farului de pe teren propriu. Nu sunt membru al galeriei si nu impartasesc intodeauna ideea de galerie. imi place sportul in general si tot ceea ce este legat de sport si de miscare in general. Despre mine cam atat. Sa mai vedem si pe altii. :ok:
tchibos
30th August 2005, 18:01
Ionut, 27 ani, economist, amator de sport, in special fotbal, dar si de pariuri sportive. suporter farul cu mici intreruperi, datorita conjuncturii
Rechinul Ucigas
30th August 2005, 19:39
Mihai , 18 ani , iubesc echipa farul constanta de cand am mers prima oara la stadion , erau in b , acum multi ani , am facut parte din galerie , acum nu se mai poate pt ca locuiesc in uk :( dar chiar daca sunt departe iubirea pt farul nu murit ba mai mult , de abia acum simt cat de mult iubesc aceasta echipa !!)
sunt anti-bucuresti !!!
Paul
30th August 2005, 19:42
nice thread :P
incep eu..Andrei... am 18 ani, student anul 1 la facultate... sunt suporter al Farului de cand m'am nascut :)) evident sunt nascut in cta...dar acum stau la mii de km departare :P
wow , la 18 ani esti la faculta ... :o:
Eu la 18 ani , voi fi in clasa a 11-a....
Seahawk
30th August 2005, 21:28
dar acum stau la mii de km departare...
din nefericire, asta'i cauza... :P as vrea si eu sa fiu cls.11'a in ro :rolleyes: dar...asta e.. ma rog gata cu offtopicu' :P sa'i lasam pe toti faristi sa se prezinte...
tchibos
1st September 2005, 22:19
desdemona tu nu te prezinti?... vrem si noi sa stim cat de departe e "departe"
desdemona
1st September 2005, 22:25
Nu stii vorba aia? "Departe si totusi atat de aproape"... Locuiesc in Constanta, dar ce am scris la locatie se refera la altceva :)
Nu m-am prezentat pentru ca nu am de ce... nu vreau sa va stric threadul - e pentru voi :ok:
tchibos
1st September 2005, 22:34
cum crezi ca e mai bine desi eu zic ca nu ai cum sa ne strici treandul
... adevarul e ca daca sunt obosit si tre sa ma duc pana la gara de exemplu asta cu siguranta e foarte departe
desdemona
1st September 2005, 22:38
Cateodata si baia e departe cand esti foarte-foarte obosit :D
Hai sa ne mutam pe off-topic pt. astfel de discutii :)
Seahawk
2nd September 2005, 12:30
Nu stii vorba aia? "Departe si totusi atat de aproape"... Locuiesc in Constanta, dar ce am scris la locatie se refera la altceva :)
Nu m-am prezentat pentru ca nu am de ce... nu vreau sa va stric threadul - e pentru voi :ok:
voi?! hmmm...
daca tii cu Farul trebuie sa te prezinti :D
GeKuRA
2nd September 2005, 22:24
intrebarea e : Cine sunt Faristii ??
vor fi mult mai multi daca anul asta va iesi cum trebuie pt. Farul.:ok:
anul asta cred ca sunteti a 2-a echipa pt. mine dupa Poli Iasi :ok:... sper sa nu ma dezamagiti.:D:ok:
tre sa ma prezint ??
FORZA FARU !!!
tchibos
3rd September 2005, 00:46
daca vrei prezinta-te ca vad ca asa ca o a doua optiune ai pe lista echipa Farul
GeKuRA
3rd September 2005, 10:55
ok :ok:
Gelu, 24 ani, din Iasi, liber profesionist :D, fotbal am jucat in div. D, ...
am tinut si cu Midia Navodari cand a promovat din C in B, am niste rude pe la Navodari...
cu Farul cred ca de anul trecut, m-au impresionat la meciul cu Iasul din Copou.
Seahawk
4th September 2005, 04:00
sper sa te impresioneze inca odata Farul, dar sa luam cele 3 puncte de data asta :D
GeKuRA
4th September 2005, 11:00
:ok: daca as sti ca v-ar ajuta sa intrati in Europa... de fapt cred ca sunt importante...
dar si noua ne trebuie puncte.. ca suntem la coada...:D
dar lasa... luati voi 3 puncte ca le luam noi de la Bacau, Steaua, Rapid :D:D:D:D
b3bito
11th October 2005, 15:45
:rosu: salut
ANDREI,16ANI,din constanta,elev.Sa zic ceea ce nu imi place mie la uni "suporteri faristi din ct.".ei sunt faristi dar nu prea inteleg yo cum poate sa tina si cu steaua,dinamo sau rapid cum pot ei sa strigi la stadion anti bucuresti cand defapt ei tin cu steaua ,dinamo sau rapid!!!
adi_cta
11th October 2005, 20:13
Adi din Constanta, lup de mare si la propriu si la figurat.
Kooler
11th October 2005, 21:30
Madalin, 20 ani, dintr-o localitate la 15 Km de Navodari, Student, anul 2 tin cu Farul de cand am inceput sa ma uit la fotbal(atunci cand FC Onesti a ramas si Farul a retrogradat), tin pt. ca e echipa orasului unde m-am nascut si pentru ca mi-au placut meciurile acesteia (unul cu Csm resita cand era in div B parca Farul a dat gol din doua pase portarul a degajat direct pe varf si acesta a inscris si unul cu Steaua ,a revenit de la 1-0 si a castigat)
trawel_farul
31st October 2005, 01:04
Walter italo-roman, 28 de ani, asigurator. Farist prin sange: bunicul meu matern tinea cu farul.
http://www.farul.ro/poze/sigla.jpg
ady51a
2nd March 2006, 09:08
Am mutat acest threard stiky pt ca datorita concursului au mai aparut faristi pe onlinesport si vrem si noi sa-i cunoastem :ok:
Asa ca ii asteptam pe cei noi veniti sa spuna cate ceva despre ei si le uram bun venit aici pe suporter Farul.:ok:
U|L|T|R|A|S|
2nd March 2006, 15:58
Constantin....22 ani...student anul III...
Merg la meciurile Farului de la 10 ani...
FatFrumos
2nd March 2006, 18:11
Daniel 34 de ani constantean dar stau in Connecticut, US, network administrator in prezent, terminat navromul in 90 plecat din tara in 91, Farul a fost si va fi echipa de suflet, din pacate nu pot merge la meciurile echipei dar ma uit cind ii prind la tvr international.
b3bito
2nd March 2006, 18:15
super drumos sa sti k ai sustinatori(faristi adevarati) si in afara granitelor...felicitari FATFRUMOS si TRAWEL nu prea iti inteleg yo iubirea ta...dar ti`o respect ;)...avem acelasi sange alb-albastru....
k474laNu_2006
2nd March 2006, 18:22
Catalin, 16 ani, Constanta.
Merg la meciurile Farului si o sustin pe aceasta de cand aveam 8 ani.
Din cate tin minte primul meci la care am luat parte pe viu a fost Farul - Extensiv 1-0 * sper sa nu gresesc
Ultrasi suntem noi,
Niciodata voi,
Sa te nasti sa cresti,
ANTI BUCURESTI !!!
de_kid
2nd March 2006, 22:38
Madalin, 20 ani, dintr-o localitate la 15 Km de Navodari, Student, anul 2 tin cu Farul de cand am inceput sa ma uit la fotbal(atunci cand FC Onesti a ramas si Farul a retrogradat), tin pt. ca e echipa orasului unde m-am nascut si pentru ca mi-au placut meciurile acesteia (unul cu Csm resita cand era in div B parca Farul a dat gol din doua pase portarul a degajat direct pe varf si acesta a inscris si unul cu Steaua ,a revenit de la 1-0 si a castigat)
Atunci a retrogradat si onesti si farul...
ciorbicafaristu
3rd March 2006, 00:31
ionut, 28 ani, inginer constructor, farist care i-a vazut live pe iovanescu, fane petcu, camui, si multi altii
claudio25ro
10th March 2006, 23:45
Claudiu, 28 ani, subofiter la SEEBRIG, LAN Operator..momentan plecat in misiune (Afganistan). Sunt FARIST de cand ma stiu...defapt de cand m-a luat tata de mana si ma "tarat" dupa el...doamne ce-mi mai placeau de aia care alergau dupa minge...si sa mananc seminte...; Imi iubesc orasul, FARUL si sotia si sunt mandu ca-s din CONSTANTA !!!
claudio25ro
10th March 2006, 23:45
Claudiu, 28 ani, subofiter la SEEBRIG, LAN Operator..momentan plecat in misiune (Afganistan). Sunt FARIST de cand ma stiu...defapt de cand m-a luat tata de mana si ma "tarat" dupa el...doamne ce-mi mai placeau de aia care alergau dupa minge...si sa mananc seminte...; Imi iubesc orasul, FARUL si sotia si sunt mandu ca-s din CONSTANTA iar cel mai rau imi pare ca am lipsit la finala cupei cu Dinamo fiind plecat in Germania la un exercitiu. :( FORZZA FARUL
arian18
15th March 2006, 17:14
Inainte sa plec din tara, nu scapam niciun meci al FARULUI. Si din fericire nu tineam cu nicio alta ekipa din tara. Au fost zile cand se topea gheata de pe stadion in ghete, zile cand muream de cald pe stadion, dar am suportat pt k atasamentul pt ekipa te face sa suporti orice. Intotdeauna am considerat ca un farist adevarat vine sa vada meciul la stadion, nu in fata tv-ului. 88
pff
15th March 2006, 18:17
sorin 21 ani cta student anu2 merg la faru la meciuri din 96 de cand m`am mutat langa stadion
sergius
15th March 2006, 19:35
sergiu, 28, farist de cand mama m-a facut! de al 2 ani pe stadion , pontoava , nepocoava , fc constanta, hagi , farul etc ... Imi doresc din tot sufletul sa ajungem si noi undeva in Europa! Sper sa fie anul asta! multa bafta baieti
dorryn
18th March 2006, 21:49
:) ce de suporteri ... incercati astia..care va dati asa.. sa veniti si cand bate vantujl putin .. pe stadion..si chiar cand ploua.. nu topeste..va zic eu..platesc eu umbrela ..ori veniti doar la meciurile cu steaua dinamo si rapid ..DE CE ?nu ca sa vedeti farul..ca sa-i vedeti p-aia ..ca i-ati vazut la tv in uefa..ahaaaa.. v-am priiins !
U|L|T|R|A|S|
18th March 2006, 23:26
Normal este sa te prezinti prima oara si de abia dupa aia sa te apuci de glume...
Cred ca nu ai inteles numele si subiectul thread-ului...nu sunt moderator si nici nu as vrea, dar citeste si tu inainte sa incepi sa postezi...
Daca tot ne platesti tu umbrela - prezinta-te intai, sa vedem un Farist adevarat:o:
cosmin3lu
5th April 2006, 11:20
sunt farist de cand am vazut prima oara, si am fost contaminat cu virusul acestei echipe iar in prezent am ajuns sa nu mai dorm noaptea gandindu`ma la FARUL si tot ce fac sunt cu gandul la FARUL si tot timpul am ceva cu FARUL la mine
ULTRAS-CT
5th April 2006, 11:58
Turcu . . . 17 ani vin pe stadion de la varsta de 12 ani ..FARIST 100% am trait multe satisfactii pe acest stadion dar si multe neimpliniri .. ce sa mai zic ? - la fel ca sergius sper sa ajungem in Europa
b3bito
14th May 2006, 00:55
dar cea mai mare satisfactie a mea de knd vin eu in galerie azi a fost...
metho_man
27th June 2006, 02:00
FARUL UNICO AMOR... iubesc echipa FARUL de mic copil si acum iubirea mea pentru FARUL este nemarginita.. FARUL UNICO AMOR.. sunt un constantean adevarat..am in vene sange alb-albastru... metho din Constanta.. !
MEGDAC
5th July 2006, 20:24
marius,21 ani,imi place fotbalul la nebunie,sunt suporter farul de 3 ani de cand m-am mutat in constanta
Ultras Farul
5th July 2006, 21:56
Catalin , 17 ani , vin la stadion de 6 ani , nu am in minte decat Farul
Armandihno
6th July 2006, 11:55
Armando, student la politehnica, 24 ani, tin cu Farul si doar cu Farul
CosminGrc
8th July 2006, 11:59
Cosmin, 15 ani vin la stadion de 4 ani
ultrasblueshark
15th July 2006, 14:21
Catalin, 26 ani, lucrez prin port si tin cu Farutu' de cand ma stiu. Intrebarea "de ce?" nu cred ca-si mai are rostul... daca iti place fotbalul si esti din Constanta ar insemna sa fi chiar fraier sa nu fi suporterul Farului, nu?
b3bito
19th July 2006, 13:23
Catalin, 26 ani, lucrez prin port si tin cu Farutu' de cand ma stiu. Intrebarea "de ce?" nu cred ca-si mai are rostul... daca iti place fotbalul si esti din Constanta ar insemna sa fi chiar fraier sa nu fi suporterul Farului, nu?
excelent raspund....bravo respectul meu
ionelsud
20th July 2006, 22:47
Salut ... Ionel, 28, si .... pasionat de pariuri sportive
Bubu shark
27th July 2006, 11:36
Laur, 32 ani, pasionat de fotbal, suporter Farul
b3bito
27th July 2006, 12:29
bun venit printre noi
armandito
28th July 2006, 11:27
Armando,29 un batran Farist
danny del corco
3rd August 2006, 06:03
Sa fiu eu oare decanul de varsta?
Dan, 44, intotdeauna FARUL !
NY_giants05
3rd August 2006, 23:14
Stefan, aproape 15 ani, imi plac o gramada de sporturi ( pacat ca nu am avut rabdare sa fac performanta. imi placea foarte mult handbalul )
Echipa mea favorita este desigur FARUL !!!
Urmaresc meciurile rechinilor de la 11 ani ( eram neutru inainte :) )
Sezonul trecut nu prea am avut timp sa merg la meciurile faristilor din cauza examenului, insa acum voi merge la toate meciurile ( cam greu cu deplasarile, nu'mi permite timpul. insa acasa nu voi rata nici un meci )
/hello /hello /hello FORZA FARUL /hello /hello /hello
nubian
5th August 2006, 03:56
Am 24 de ani, doar ce-am terminat facultatea, si tin cu Farul de cand locuiesc la Constanta. Adica dintotdeauna. Intradevar, echipa mea preferata e Rapid, dar la meciurile directe am tinut intotdeauna cu Farul.. Mi-ar place ca si stelistii din oras sa faca la fel, nu sa vina la meci ca sa strige "steaua"...:no:
Forza Farul/hello /hello
Seahawk
5th August 2006, 04:39
Asta e thread pentru faristi. Si NUMAI FARISTI. Sa nu incepem cu impungerile dintre faristo-rapidisti, faristo-stelisti si faristo-dinamovisti... Va rog :)
Important e ca tinem toti cu Farul. Nu ii sufar totusi pe cei care afirma ca sunt cu Farul si cand e sa vina Steaua la noi tin cu Steaua. Pur si simplu nu ii inteleg pe acesti "faristi de inchiriat"...
danny del corco
6th August 2006, 08:25
Asta e thread pentru faristi. Si NUMAI FARISTI. Sa nu incepem cu impungerile dintre faristo-rapidisti, faristo-stelisti si faristo-dinamovisti... Va rog :)
Important e ca tinem toti cu Farul. Nu ii sufar totusi pe cei care afirma ca sunt cu Farul si cand e sa vina Steaua la noi tin cu Steaua. Pur si simplu nu ii inteleg pe acesti "faristi de inchiriat"...
CORECT!
philo
6th August 2006, 13:06
Mihai, născut în Hârşova, fost ofiţer de marină civilă, actualmente jurist, stabilit în Braşov. Suporter al Farului din vremuri imemorabile (pe vremea aia juca Mărculescu)...
Catalin 06
9th August 2006, 09:09
Catalin 17 ani , iubesc o singura echipa ,Farul Constanta .
Am mai aparut pe forumul onlinesport sub username-ul de Ultras farul
tchibos
9th August 2006, 09:40
si de ce ti-ai scimbat userul?.. nu mai intri cu nick-ul Ultras Farul?.. ca nu ai voie sa ai clone
Catalin 06
9th August 2006, 10:23
Mi se parea prea oficial , oricum o sa intru numai p cu nick-ul Catalin 06 , poate puteti sa scoateti vechiul username
tchibos
9th August 2006, 11:08
ok
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.