PDA

View Full Version : Punctul pe I - De ce nu vine lumea la stadion?

Pages : 1 [2]

arian18
24th January 2006, 18:40
asha e romanul, mentalitatea, n.ai ce sa faci, prefera sa vada meciul la tv sau sa asculte la radio dekt sa tremure de frig pe stadion sau sa.l prinda ploaia oricat de fan ar fi el, eu am vazut mai multi pensionari la stadion dekt cei de vartsa 2-a. Asta cel putin vad eu cand sunt in tara.

ady51a
7th March 2006, 07:13
FC Farul are nevoie mai mult ca oricând, meci de meci, de înfocaţii săi suporteri, care să o ajute să realizeze o calificare glorioasă în Europa fotbalistică

Mai sunt doar trei zile până când FC Farul va reveni în faţa suporterilor ei în mod oficial, reîncepând, de vineri, de la ora 20, meciurile din returul Diviziei A. După o primă parte de campionat pe care au încheiat-o pe poziţia a opta şi după un parcurs de succes în „Cupa României“, unde, pentru al doilea an consecutiv, s-au calificat în semifinale, „rechinii“ vor ca, în partea a doua a sezonului fotbalistic 2005/2006, să le ofere şi mai mult fanilor înfocaţi.

Obiectivul cel mai mare al Farului este calificarea în Cupa UEFA, iar Todoran şi compania se găsesc la mică distanţă de atingerea Europei. Un vis este pe cale să devină realitate.

Festinul fotbalului constănţean

Meciuri de Cupa UEFA pe stadionul „Farul“, cu Farul în rol de prim solistă! Sună îmbietor, nu? Fariştii sunt pregătiţi să-şi realizeze, în sfârşit, acest ţel.

Au nevoie însă şi de dumneavoastră, suporterii lor pătimaşi, care, indiferent de vreme sau program, semnaţi condica de prezenţă la stadion, pentru a exulta la o paradă a lui Curcă, la un sprint al neobositului Guriţă, la o săritură la cap a căpitanului Barbu, la încrâncenarea lui Paşcovici, la o alunecare a lui Lungu, la şerpuirile lui Todoran sau la un gol al lui Liviu Mihai sau Tibor Moldovan.

Trebuie să le fiţi alături „rechinilor“ în număr cât mai mare, mult mai mulţi decât în prima parte a campionatului. Ce-i mai frumos decât să ne bucurăm alături de Farul, să o purtăm la fiecare meci spre victorie şi să mergem împreună în Cupa UEFA? Nimeni nu trebuie să lipsească de la festinul pe care fotbalul din această parte de ţară, prin FC Farul, îl pregăteşte!

Veniţi să-l vedeţi pe Momcilo Vukotic!

Veniţi la stadion, săptămână de săptămână, la meciurile Farului, pentru că aveţi ce vedea: aceeaşi echipă omogenă, legată, cu multe individualităţi, care luptă până la ultima picătură de energie; jucători de lot naţional, precum Curcă şi Paşcovici (la seniori), Voiculeţ (la tineret); tineri dornici de afirmare (Păcuraru, Soare, D. Florea, A. Mihai, L. Mihai II); un nou antrenor, şi străin pe deasupra (primul din istoria Farului), sârbul Momcilo Vukotic, o legendă a lui Partizan Belgrad şi a fotbalului iugoslav, tehnician cu carte de vizită însemnată. Nu vreţi să-l cunoaşteţi pe noul Mister al Farului, să-l vedeţi în carne şi oase, cum se manifestă în timpul meciului, cum comunică şi cum îşi îndrumă jucătorii? Suntem siguri că da şi, cum nu aveţi decât o singură soluţie, veniţi la stadion!

Farul are nevoie de voi, fotbalul are nevoie de voi. Haideţi, împreună, să trecem peste praguri psihologice, peste cifre precum 4.225 (media de spectatori la meciurile de acasă ale Farului în turul de campionat) sau 8.000 (cei mai mulţi spectatori la un meci de la Constanţa al „rechinilor“, cel cu Steaua) şi să fim părtaşi, de pe stadion, la un eveniment istoric pentru fotbalul constănţean şi dobrogean: calificarea „rechinilor“ de la FC Farul în Cupa UEFA cuget liber!

pff
9th March 2006, 10:02
cati spectatori credeti ca o sa aibe faru` la meciu cu pandurii ?:) hai .. pronosticuri :)) .. io zic k max 2000 mai ales ca e si frig afara :)

ady51a
9th March 2006, 10:06
Eu sper la 5000 ca poate sa mai incalzeste.
Se anunta 10 mar. 2006
min. 2° max. 7°
noros
Iar meciul e transmis de Telesport si nu se receptioneaza in toata Constanta (Doar Astral si Canal S)

pff
9th March 2006, 10:23
e si asta o chestie .. dar sa nu uitam ca atunci cand e vb de farul .. constantenii sunt foarte comozi, mai bine afla rezultatu la tv decat sa inghete .. si vin doar la meciurile cu echipele mai mari ... nush cat interes prezinta pandurii dar ... ramane de vazut .. sa speram ca o sa fie cat mai multi ...

ady51a
9th March 2006, 13:15
Sa speram ca o sa prezinte cat de cat un interes mai ales ca e primul meci dupa o pauza da 3 luni. Macar pt asta sa vina lumea.
Deci vineri ora 20:00 stadionul Farul Farul - Pandurii Tg. Jiu

b3bito
9th March 2006, 13:32
Eu as mnai propune o campanie prin liceele din constanta cu nijte afise prin licee...alta soluti nu as mai vedea :-??

Seahawk
10th March 2006, 14:03
Cine vine la meci? :D

Kroenan
10th March 2006, 14:16
Liceenii din Constanta au alte ocupatii... Steaua, batai intre ei, cluburi, etc.
O solutie ar fi ``indoctrinarea`` acestora printr-un patriotism exagerat la fel ca-n Timisoara, spre exemplu. Dar nu cred ca este o idee buna.

Cei din Banat ajung la 40 de ani si tot urla pe stadion cu fularul de gat... Nu vreau ca ``tinerii`` nostri sa ajunga asa.

O mare parte din vina pentru lipsa spectatorilor o are si conducerea clubului, care nu are habar de marketing, publicitate, etc.
Personalitatea echipei s-a conturat dupa cea a lui Bosanceanu... Adica ascuns, dubios, necunoscut
Si daca presa nu a fost ``hranita`` cu informatii, a ajuns sa scrie toate aberatiile, mistourile, inventiile.
Iar geniile din conducere s-au gandit (pentru a doua oara in acest an) sa mareasca pretul biletelor... In cel mai nepotrivit moment
Uitati-va la echipa de handbal... 100 000 biletul si lumea se imbulzeste efectiv. De ce? Nu doar datorita performantei ci si publicitatii de care se bucura pe majoritatea canalelor media.

Numai bine, si... la cat mai multi spectatori

U|L|T|R|A|S|
10th March 2006, 15:24
Faza aceasta cu lipitul de afise prin licee a mai fost incercata la meciul cu steaua...Stadionul a fost aproape plin, dar nu stiu daca acele afise a convins vreun suporter sa vina la meci....
Marirea preturilor la bilete este inca o aberatie marca Bosanceanu@co...
Cat despre departamentul de marketing din cadrul clubului Farul am mai scris.... cei care sunt angajati acolo nu cred ca au vreo treaba cu fotbalul sau cu marketing-ul...
Forza Farul.....si ne vedem diseara pe stadion

pff
10th March 2006, 17:16
Faza aceasta cu lipitul de afise prin licee a mai fost incercata la meciul cu steaua...Stadionul a fost aproape plin

nici macar la ala nu a fost plin .. cica au fost 8000 de insi daca te uiti mai sus .. :)

ady51a
10th March 2006, 18:47
In curand aici pe forum o sa aveti ocazia sa dialogati cu directorul de marketing de la club si poate incercam impreuna sa mai rezolvam din probleme. O sa deschidem un nou threard in care sa adresam intrebari si propuneri pt o mai buna desfasurare a activitatii de marketing de la club si de atragere publicului la stadion.

tchibos
10th March 2006, 18:57
pai daca ii facem noi treaba tre sa ne plateasca :cool:

desdemona
10th March 2006, 18:59
Apropo de mersul pe stadion - voi de ce mai sunteti acum pe forum?? :cool:

tchibos
10th March 2006, 18:59
pai mergem cu masina... mai e timp

dar tu?

desdemona
10th March 2006, 19:02
Pai eu ...
1. nu am masina sa ma duc :P
2. ...
3. sunt la munca.

de_kid
10th March 2006, 20:26
Asta este o problema nationala , sa nu va inchipuiti ca sunteti singurul loc unde se intampla asa ceva...si pentru mine a fost ceva uimitor la inceput dar m-am obisnuit cu ideea in ultimele luni , e foarte clar ca oamenii nu dau banii pe bilet ca sa nu vada nimic . La timisoara nu e situatia asa de roz precum va inchipuiti ... sa stati linijtiti din punctul asta de vedere , sunt voarte multi dinamovisti , stelisti , rapidisti mai stiu eu ce , dar care merg regulat la meciurile echipei locale...

claudio25ro
10th March 2006, 23:16
Are dreptate kid..oricum..poate baga mana in foc cineva ca sunt numai faristi la noi pe stadion...problema e de marketing...nu stiu cum sa-si vanda "marfa"...atat obtin...oricum...mentalitatea ramane aceeasi... dovada o dau cei care au fost la ultimele doua meciuri ale Stelei in UEFA si ma refer aici la cei ce tipau si injurau la sfarsitul meciului...

ady51a
11th March 2006, 00:20
Pana la urma au fost 2500 maxim 3000 de spectatori.

de_kid
11th March 2006, 07:43
da , din pacate echipele din provincie nu pot oferi atata spectacol ca echipele din buCUResti...asta e realitatea pentru ca acolo se invart toti banii . Dau un alt exemplu , uitati-va la handbal unde salile sunt pline si la noi si la voi pentru ca echipele au rezultate....

pff
11th March 2006, 08:04
eu cre` ca e vb si de foarta multa comoditate ... nu mai bine stai sa te uiti la tv decat sa ingheti pe stadion ? .... acasa mai bei si o berica niste seminte .. stai comfortabil in fotoliu .... in concluzie nu prea exista suporteri adevarati .....

tchibos
12th March 2006, 01:15
seminte se pot manca si la stadion iar atmosfera nu se compara... una e sa vezi meciul pe stadion si alta e pe sticla

pff
12th March 2006, 08:21
atunci .. gaseste tu un motiv mai bun din cauza caruia nu vine lumea la stad :)

100%rapidist
12th March 2006, 08:22
pentru ca echipa joaca slab, evident!!!!

Rechinul Ucigas
12th March 2006, 08:24
:D aici cam ai dreptate cand joaca slab nu mai vine nimeni ....
daca echipa joaca bine si are rezult cele din camp trecut cand ne batem pt locul 2-3 stad era aproape plin la fiecare meci :)

pff
12th March 2006, 08:27
ma rechine ... nush ce meciuri vedeai tu anu trecut .. da` chiar nu era stad plin :) si rapidistule .. echipa nu juca slab anu` trecut cand a ajuns in finala cupei .. asa ca .. nu`i asta motivu ..

100%rapidist
12th March 2006, 08:28
Problema e ca daca o echipa joaca un an bine suporteri vin,dupa acea echipa are doua rezultate slabe tribunele o sa fie goale!!!

Rechinul Ucigas
12th March 2006, 08:28
era fata de alte sezoane , si fata de sezonul asta :D

pff
12th March 2006, 08:30
erau mai multi oameni la meciuri cand era faru in b decat cati sunt acum .. io chiar nu intzeleg chestia asta .......

100%rapidist
12th March 2006, 08:31
oare so plitisit??mie personal imi place jocul FArului

Rechinul Ucigas
12th March 2006, 08:31
sincer nici eu , si eu am fost prima oara la farul cand juca in div b la meciul cu poiana campina batusem cu 3-0 , stad plin lumea canta atmosfera care m-a facut s amai vin si asa mi-a intrat microbul in sange

100%rapidist
12th March 2006, 08:33
Nu va pierdeti speranta odata tot va fi arhiplin si stadionul Farului!!!

Rechinul Ucigas
12th March 2006, 08:34
cand va lua campionatul :D

pff
12th March 2006, 08:35
da ma e stad plin .. cand joaca stiaua aici ..
pisamas pe ei de spurcati

100%rapidist
12th March 2006, 08:37
sau cand joaca in cupa uefa!!!

Rechinul Ucigas
12th March 2006, 08:39
asta e c-ta e plina de stelisti , dupaia faristi , urmeaza cainii si rapidistii :) cam as asta treaba mai multi stelisti decat faristi

100%rapidist
12th March 2006, 08:40
Din pacte ai dreptate!!!

pff
12th March 2006, 08:40
asa ca chestie ....... la meciu lu` stiaua cu heerenven au fost 2000 de suporteri din cta ... si la faru abia sunt 2000 acasa ...... si cu asta am zis tot ..

Rechinul Ucigas
12th March 2006, 08:43
pai da ... si stelistii ce fac au venit s ane sustina vreodata ??? asa ca suntem prieteni ; de unde noi pt ei tot de la tara suntem :D asta e poate ne vom da seama ca farul e tot ce avem !!!
mor cand aud ca ne considera sclavii lu steaua :D

100%rapidist
12th March 2006, 08:44
Dar la meciurile care ar trebui sa vina sa le sustina pe cei din Constanta ei nu vin si dupa aia se mira ca echipa are rezultate slabe!!!

pff
12th March 2006, 08:46
cum sa nu fii considerat ma sclavu` lu steaua .. cand astia striga steaua pe stadion ? si pt ce sa vina aia de la steaua sa ne sustina ? ma pis pe ei

Rechinul Ucigas
12th March 2006, 08:47
ma cas stelisti in galerie ...sunt nu zic ca nu ...sorin a facut multe pt farul si inca face dar sunt multi stelisti ijn galerie care doar asteapta s ali se dea tonul sa strige steaua si gata auzi numa steaua steaua si sorin le face placerea ...din ce ma vb eu cu el zice ca doar s aii oftice pt cateii doar atat ca de multe ori l-am auzit s adea tonul si asa lu steaua ....lu steaua :D

100%rapidist
12th March 2006, 08:48
Ar trebui voi cei de la Farul sa mergeti odata in bucuresti cu vreo 10.000 de suporteri un an nu le ar mai umbla gura la Stelisti!!!

pff
12th March 2006, 08:49
asta cu mu*e steaua se ziceau acum vreo 3 ani .. de atunci n`am mai auzit ... si cum da el tonu doar ca sa`i oftice pe dinamovisti .. cand el se duce la meciuri la steaua ?

Rechinul Ucigas
12th March 2006, 08:50
pacat mare pacat ca s-a destramat galeria acum suntem cei mai slabi la capitolul asta nu sh cate grupuri nici nu le mai stiu nr .... pt ce ? in total suntem 2000 in galerie si facem vreo 20 grupuri ??? aia canta ceva ailalati altceva ce e asta ? fiecare mandru domne ca eu sunt din grupul cutare etc uniti-va fratilor si facem una adevarata , stabilim s anu se mai strige steaua si cu asta basta va fii mai frumos si mai bine :)

100%rapidist
12th March 2006, 08:51
Pacat pentru faristi dar sper sa se rezolve chestia cu Stelisti

Rechinul Ucigas
12th March 2006, 08:54
ma eu ce vrei sa zic ? ti-am spus ce mi-a spus el mie ....ca se duce la steaua nu sh de ce o face poate doar pt imagine c-ta adevaratii ultrasi care susutin o echipa rom in uefa ....poate pt prietenii lui stelisti din c-ta ...sau poate pt tov luii de la steaua ca am fost odata cu unu de la ultras steaua la steaua in galerie , era o cunostiinta eu eram in bucuresti venisem in rom si m-a invitat la un meci sa vad cum e in galerie la ei si m-am dus s avad "marea galerie" si mi-au spsu ca sorin e tov bun cu ei cu mai toti de pe acolo asa ca nu ma mai mir de ce se duce :)

100%rapidist
12th March 2006, 08:58
Galeria Farului totusi va fi un din cele mai bune din tara (iti spun eu!!!)

stanley_tiffo
12th March 2006, 10:34
bah ce tot va agitatzi atata cu stelisti din cta .....pana la urma ei sunt niste spurcati si asa o sa ramana pt totdeauna......fie k sunt din buc..fie din cta....

100%rapidist
12th March 2006, 10:38
Faza e ca faptul ca ei intra pe un meci Farul-Dinamo si striga Steaua nu e deranjant??

Kroenan
13th March 2006, 13:48
Nu va pierdeti speranta odata tot va fi arhiplin si stadionul Farului!!!

Faci misto cumva? S-a gasit un crapidist amarat sa faca misto? Suporterul unei ecipe de 2 lei care a ajuns prima si probabil ultima oara in `primavara`?

Aici e sectiunea dedicata echipei Farul... Ar fi bine sa ``zbori`` spre alte zari sau... natii

Cat despre subiectul topicului, mai adaug ceva... S-a gandit cineva ca poate aceasta publicitate, si aducere a oamenilor la stadion nu se vrea?
Am impresia ca Bosanceanu vrea sa-si faca treaba si sa plece, lasand echipa de izbeliste... Fara sa atraga prea mult atentia asupra lui... Tinand cont de ``afacerile`` lui dubioase.

Sigur, asta e doar o parere... Si astfel de pareri pot aparea cu sutele, atunci cand incompetentii ajung sa conduca in domenii unde nu au habar (Vorbesc in general nu neaparat la fotbal)

Rechinul Ucigas
13th March 2006, 14:19
kroenan lasa-l mai , el nu a spus-o in nume de rau din contra ...
si eu sper la fel ca stad nostru va fi plin odata si odata , meci de meci , dar asta poate dupa ce luam campionatul ..

Cristo
16th March 2006, 16:45
Farist de cand ma stiu...de la 3 ani merg pe stadion si nu am scapat nici un meci de acasa nici in divizia B, cu Farul pana la moarte si dincolo de ea !!! si`avem o echipa mare o stie toata lumea ca ea Farul se numeste si este din Constanta !!! fac apel la toti faristii veniti la stadion in numar cat mai mare daca tot vrem performanta trebuie sa ajutam si jucatori venind in numar cat mai mare...mai ales la meciu cu dINAMO...dusmanii nostri de moarte sper sa umplem ... stadionul !!! FORZA FARUL !!!

tchibos
7th November 2006, 17:06
Pe fani nu poţi să-i păcăleşti

„Lumea nu vine la stadion şi ştie de ce nu vine, pentru că oamenii nu sunt proşti, pe ei nu poţi să-i păcăleşti. Dacă vine şi n-are ce să vadă, nu mai vine. La Constanţa, s-a ajuns ca meciurile să se dispute cu 500 de oameni în tribune. Sperăm să-i facem să vină din nou în număr mare, să vadă o echipă determinată. La Timişoara, pe vremea mea, erau 40.000 de oameni aproape la fiecare meci. Nu veneau pentru mine, ci pentru echipă. Cred că vedeau că se dăruiesc jucătorii. Acum, că nu mai vin, înseamnă că ceva se întâmplă. La fel şi aici. Înseamnă că i-au dezamăgit fotbaliştii, jocul echipei, n-au văzut determinare, nu ştiu. Trebuie să schimbăm ceva şi lumea cred că o să vină iar în număr mare“, a declarat „Pandi

Kooler
7th November 2006, 18:24
Intrebarea e: Va reusi Panduru sa aduca lumea la stadion? Sa aduca acea determinare in jocul Farului?

black_bird
7th November 2006, 22:13
lumea la stadion numai vine pentru ca:
1 E o coruptia mare liviu mihai trebuia dat demult afara insa este tinut pentru ca are pile la bosanceanu:rosu:
2 Cum vreti sa vina lumea la stadion cand jucatori nu isi dau nici un interes pierd acasa cu urziceniul si ceahlaul:no:
3 Majoritatea constantenilor sunt sustinatori ai echipelor din capitala,rar mai gasesti tineret in ziua de azi care sa tina cu farul:ciocan:
Sa speram ca odata cu venirea domnului Basarab Panduru toate acestea se vor schimba, si ca lumea va incepea sa vina in numar cat mai mare la stadion:yeah:

Catalin 06
8th November 2006, 08:12
Multi spun ca lumea nu vine la stadion pentru ca nu e performanta , asa e , dar acum 2 ani cand eram in primele 4 echipe de ce nu venea lumea la stadion ? In afara de meciurile cu ,,cei trei granzi" ai bucurestiului cum vor astia din presa sa le spuna , abia am atins la un meci cu Sportu cifra de 8000 de spectatori. Trebuie facuta o campanie serioasa de a atrage lumea . Un inceput ar fi sa lase femeile gratis la stadion . Sa speram ca va veni din ce in ce mai multi sa sustina echipa locala .

Seahawk
8th November 2006, 10:23
Cum am mai spus-o, cu o floare nu se face primavara... Ce daca eram pe locul 4? Lumea vrea constanta, performanta... nu artificii si Liviu Mihai cu ifose. Degeaba ajungi in finala cupei daca stai capra si pe urma te transferi la Dinamo (stiti despre cine este vorba). Acum ii urez toate cele bune copilului sau, dar pe plan fotbalistic chiar incepuse sa-mi placa pana la faza aia...

Le urez tuturor "faristilor" care vand meciurile numai ca sa se transfere in Bucuresti (pentru 10-15 mii de dolari mai mult) sa-si dea cu stangu'n dreptu pana numai pot.

Respect pentru cei care isi iubesc clubul. Restul out!

Kooler
8th November 2006, 21:57
Daca fotbalisti nu respecta clubul e clar. Cum vrea clubul sa fie respectat?

dorryn
9th November 2006, 04:07
dar astia nu pot fi numiti fotbalisti in primul rand.e vina lor ca nu mai vine lumea la stadion si a conducerii ca le-a permis atatea de-a lungul anilor.acum sunt vedete si dau antrenori afara.si nu ca nu mai vine "in numar mare', nu mai vine deloc.degeaba zice catalin06 mai sus ca daca ar lasa intrare libera femeilor s-ar schimba ceva.in ultima etapa la 0-0 cu jiul a fost intrarea libera pt toti si tot 300 am fost.si tot jocul ala plictisitor.solutia ar fi indepartarea a cel putin 6 sau 7 jucatori si inlocuirea lor cu niste fotbalisti de valoare.nu-l vrem pe ronaldinho dar nici sa mai luam ce se refuza prin divizia B.panduru e antrenor bun dar ma indoiesc ca poate sa faca minuni cu zdrentele astea care nu fac decat sa=si bata joc de toata lumea.inclusiv de ei insisi.de ex,daca-l vedeam acum cativa ani pe butoiu sau pe banica oprea pe strada cred ca as fi inceput sa tremur de emotie si nu stiu daca as fi indraznit macar sa-i strang mana.acum daca l-as vedea pe tibor sau oricare dintre "magicieni" l-as scuipa.si sunt convins ca nu-s singurul.nu merita respect macar si nu mai pot fi iertati orice s-ar intampla.si daca nu-ti respecti fotbalistii care joaca pt clubul cu care ti,ce sa mai cauti la stadion?

pff
9th November 2006, 13:19
good point :D

Quartz@nu
9th November 2006, 21:45
doresc : daruire , respect , pasiune si o inima MAREEEE ALB-ALBASTRA !....si revin pe stadion .

atat ....cer prea mult ?

FatFrumos
10th November 2006, 02:11
tradus ceri sa joace fotbal nu bambilici.

rechinul farist
10th November 2006, 13:29
cred ca le meciul cu Iasiul nu vor fi mai mult de 300 de spectatori chiar daca se joaca duminica..........din luna in luna se injumatesc spectatorii.....
multumim conducerii !!! :ok:

tchibos
11th November 2006, 21:43
Florin Lungu a declarat că speră ca Farul să readucă spectatorii în tribune. „Cam tot turul am jucat cu o asistenţă firavă. Până la urmă, meciul de fotbal e un spectacol, iar fanii sunt o parte integrantă a sa. Poate şi noi avem o «contribuţie» la această situaţie, dar vrem să îndreptăm lucrurile“.

Catalin 06
12th November 2006, 09:59
Ati indreptat-o de v-ati spart , de ce sa mai vina lumea la stadion?? , nu mai avem nici un obiectiv cupa s-a dus , campionatul e compromis , ne luptam la retrogradare .

kerosene
12th November 2006, 13:11
Poate la anu`-cam asta e tot ce ne-a ramas.Dar sper ca se va schimba ceva din iarna.Sa terminam macar intre locurile 5-7.:rolleyes:

dorryn
12th November 2006, 13:36
de fiecare data zicem "poate la anul" .pana cand ?

danny del corco
12th November 2006, 14:43
de fiecare data zicem "poate la anul" .pana cand ?

Evident pana la anul !
Apropo de tema threadului: nu cred ca vor fii mai mult de 250, hai 300 de spectatori.

rechinul farist
12th November 2006, 23:25
cred ca azi au fost vreo 1000-1500 de spectatori...am ramas si eu uimit.....aaaa publicul chiar l=a aclamat pe Pandi.....se pare ca e iubit la Cta....ca doar a venit cu sufletul la Cta :D

CosminGrc
12th November 2006, 23:39
au fost atat de multi ? :)) au fost 1000 ? wow...chiar nu ma asteptam....

rechinul farist
13th November 2006, 00:25
Constanţa, stadion „Farul“, teren bun, timp rece, spectatori, circa 700;
CUGET LIBER

dorryn
13th November 2006, 04:29
de 2 ori mai multi spectatori ca la farul-jiul ... e o diferenta.va dati seama daca scoatem un rezultat bun la craiova,in meciul cu cluj am putea avea 1000 de spectatori ! nu sunt ironic..e foarte posibil

tchibos
13th November 2006, 19:34
Victoria de aseară poate fi momentul care să-i readucă înapoi la stadion pe fani

Cuget Liber

Catalin 06
13th November 2006, 21:42
Sa speram ca la meciul cu CFR sa fie macar 4000 de spectatori

danny del corco
14th November 2006, 01:38
Daca baietii incep sa miste, se vor misca si spectatorii din ce in ce mai des spre stadion. Fara discutie, nu neaparat circul de la club a indepartat spectatorii, cat, mai degraba fotbalul practicat. Sunt si eu increzator ca un rezultat bun la Craiova,adaugat venirii lui Panduru, ar mai popula tribunele la meciul urmator, cu Clujul.

tchibos
14th November 2006, 20:55
au mare noroc jucatorii Farului ca suporterii renunta destul de greu sa mai vina la stadion (numai dupa ce exista un sir mare de infrangeri) ... ei (suporterii) se reintorc relativ repede pe stadion daca Farul arata ca vrea si da tot pe teren obtinand cateva victorii

rechinul farist
14th November 2006, 23:32
cand se joaca meciul cu Clujul?

tchibos
15th November 2006, 00:05
Sâmbata 25 noiembrie la ora 17

rechinul farist
15th November 2006, 00:08
merci!! uitasem !!
HAI FARUL!!:ok:

danny del corco
15th November 2006, 00:38
au mare noroc jucatorii Farului ca suporterii renunta destul de greu sa mai vina la stadion (numai dupa ce exista un sir mare de infrangeri) ... ei (suporterii) se reintorc relativ repede pe stadion daca Farul arata ca vrea si da tot pe teren obtinand cateva victorii

De cate ori nu mi-am propus sa nu mai calc pe la stadion ! Insa sangele apa nu se face, si cand te-ai nascut cu iubire fata de Farul, esti in stare sa treci peste orice, doar cu speranta ca, odata si odata, vei fi mandru de culorile clubului, si vei putea asista la primul meci intr-o cupa europeana (din cele veritabile). E mult, e putin, fiecare poate judeca dupa propriul sistem de apreciere. Asa ca am convingerea ca suporterii vor veni din nou, din ce in ce mai multi, odata cu revenirea Farului .

rechinul farist
15th November 2006, 00:44
abia astept!! sa se produca cat mai repede.....parca mie dor sa stau la coada la bilete, la intrare :P, nu ca acum, meciul incepe la 20.00 si vin pe la fara 5 si prind si bilet si loc bun si de toate......:P

tchibos
15th November 2006, 00:47
de acord cu amandoi..

rechinul farist
26th November 2006, 02:06
la meciul cu Cfr au fost 2.500 de spectatori, deja de la meci la meci, ne cresc suporterii, dar pacat ca echipa nu poate mai mult, noi speram in continuare....

Kainsashiki
26th November 2006, 02:12
Scuze ca ma bag pe threadul vostru, dar am urmarit meciul la TV si cei 50 de suporteri clujeni au dominat aproape toata partida fondul sonor.

Nu mi se pare normal ce se intampla in galeria Farului

danny del corco
26th November 2006, 08:08
La felul cum a aratat meciul de ieri, nu vor mai fii 2500 prea curand. Nimeni nu mai vine la un spectacol asigurat de comedianti de mana a doua.

ultrasblueshark
26th November 2006, 13:03
am convingerea ca suporterii vor veni din nou, din ce in ce mai multi, odata cu revenirea Farului .

odata cu revenirea in B? Sau unde? Oare ne este asa dor de un "derby" cu Midia, Portul sau Callatis???
Cred ca echipa asta si-a pierdut toata credibilitatea... eu, cel putin, n-am mai calcat pe stadion dupa circul cu Steaua cand am luat-o cu 3-0.

rechinul farist
26th November 2006, 13:26
pana la urma cati spectatori au fost? ca astia din gsp spun ca au fost 1500..... oare? mie mi s-au parut mai multi...:D, in fine, apropo de galerie, intotdeauna galeria adversa, la Cta, a fost mult mai "energica", decat cea a Farului!!

tchibos
26th November 2006, 13:43
nu stiu cati au fost dar cu siguranta numarul lor a crescut.. eu am ajuns cu vreo cinci minute mai tarziu la stadion si in dreapta langa oficiala vreau sa spun ca a trebuit sa ma uit putin sa gasim niste locuri mai bune. Nu imi venea sa cred. Ma asteptam sa umble paianjenii pe acolo. In schimb la tribuna B era cam degajat spatiul pe acolo. In afara e galerie erau destul de putini. cred ca pana la urma la B o sa vina doar cei ce vor sa faca galerie iar l peluza va ramane doar Aria

CosminGrc
26th November 2006, 19:45
mai bine facem schimb cu faru II

Kooler
26th November 2006, 20:06
mai bine facem schimb cu faru II

ma gandeam si eu dar dupa cate am auzit nici aia nu castiga in liga a III daca vin in liga I nu cred ca fac ceva pentru ca nu au valoarea astora. trebuie schimbati jucatorii cheie si din pacate nu cred ca ne permitem. echipa noastra a stat in lungu schiopu barbu gurita , iar cand acestia nu jucau bine nu castigam

rechinul farist
27th November 2006, 00:41
si pe cine am putea aduce, ca nici cei da la Farul II nu-s straluciti!! :D

CosminGrc
27th November 2006, 09:29
liga a II-a....dooh...mereu luam de acolo...adica cand luam...