View Full Version : Bob Backlund - Let's play Funny/Not Funny
Heath Scumm
18th February 2007, 18:44
Crede cineva ca Bob Backlund e amuzant? Mie mi se pare penibil iar a-l pune pe el peste The Austin Starr mi se pare inacceptabil!
PSYCHO
18th February 2007, 18:53
Deocamdata nu stiu ce sa zic ... Astept sa-l mai vad in actiune! :)
Insane
18th February 2007, 19:02
Nu stiu de ce am impresia ca e o copie INTR-UN FEL a lui Farooq din WWE ... Cnd se intampla ceva neinregula sau not funny tot asa vine el si se uita urat sau nu intelege ce se intampla ! Diferenta e ca Bob mai vorbeste din cand in cand => TNA Not Original & Not Funny
Big Sexy
18th February 2007, 19:22
Nu stiu cum poate fi catalogat Bob Backlund ca funny de cineva care il stie de pe vremea cand facea sleepere oricui si era mai mult psihotic decat cu picioarele pe pamant. Funny intr-un mod mai ciudat, poate daca consideram ca imitatia de farooq e funny.
Dragon-sin
18th February 2007, 19:25
Deocamdata nu stiu ce sa zic ... Astept sa-l mai vad in actiune! :)
Bob Backlund in his prime ... awesome.
thunder_liger
20th February 2007, 22:13
Backlund era fain de tot in tinereturi, aveam un meci cu Inoki, unul cu Billy Graham .The man could wrestle ! Dar amuzant nu mi s-a parut niciodata :)
Heath Scumm
1st March 2007, 18:20
Cat va mai dura sarada asta in care Backlund il eclipseaza pe unul dintre cei mai promitatori wrestleri din lume? :(
milanezu
1st March 2007, 19:40
Cat va mai dura sarada asta in care Backlund il eclipseaza pe unul dintre cei mai promitatori wrestleri din lume? :(
poate vor face un meci la un ppv?
could be.
Heath Scumm
2nd March 2007, 11:12
Ar fi tragic! Desigur,de ce am vrea sa vedem un meci intre Senshi si Starr cand putem sa vedem cum Backlund il umileste pe Starr? ;)
thunder_liger
2nd March 2007, 13:08
Parca l-as mai suporta pe Backlund facand cateva chicken wing-uri (nu sleeper, domnu comentator :) ) si vorbind despre respect si tineretul din ziua de azi .
cutuma
2nd March 2007, 13:17
Cine a zis sleeper in loc de chicken wing?
thunder_liger
2nd March 2007, 13:35
este unu de vrea sa conduca lumea ...
Heath Scumm
2nd March 2007, 13:48
Nu dam nume :evil:
Darius
13th March 2007, 14:22
Mie mi se pare amuzant. Þin sã menþionez cã l-am vãzut pe Backlund ºi în perioada sa din WWF, la mijlocul anilor '90.
Heath Scumm
13th March 2007, 19:26
We all did ... din punctul meu de vedere, si atunci era zero, si acum e zero.
As vrea ca Austin Starr sa-l distruga odata cu un Brainbuster si sa-l lase plin de sange in mijlocul ringului. That would teach him! ;)
thunder_liger
13th March 2007, 21:19
H8er :)
Dany17
14th March 2007, 09:57
eu unul nu pot spune faptul ca am vazut multe meciuri in care lupta acesta insa in momentul de fata mi se pare jalnic.adica nu prea stiu care ar fi rolul sau pe acolo desi nu prea cred ca se regaseste in TNA..he is more of a WWE guy..that`s why he sucks..cat despre el in meciurile sale presupun ca a fost mediocru din punctul meu de vedere si presupun ca nu sunt doar singurul care este de acord cu parerea asta.
Heath Scumm
14th March 2007, 10:39
Sincer, nu era mediocru pentru vremea lui ... insa vremurile cand foloseai Leg Dropul, Figure 4 Leglock-ul, Midnight Sleeper Hold-ul sau Chicken Wing-ul ca si finisher-uri au apus de mult.
Nu inteleg de ce unii nu pot sa treaca peste si sa recunoasca ca Backlund e un zero barat si ca a-l pune intr-un feud peste Austin Starr nu e o chestie credibila, mai ales in conditiile in care Starr e cu mult mai bun decat ar spera backlund sa fie vreodata.
Dragon-sin
14th March 2007, 14:10
''Nu inteleg de ce unii nu pot sa treaca peste si sa recunoasca ca Backlund e un zero barat si ca a-l pune intr-un feud peste Austin Starr nu e o chestie credibila, mai ales in conditiile in care Starr e cu mult mai bun decat ar spera backlund sa fie vreodata.''
Ah , Hogan...
Darius
18th March 2007, 20:44
Sincer, nu era mediocru pentru vremea lui ... insa vremurile cand foloseai Leg Dropul, Figure 4 Leglock-ul, Midnight Sleeper Hold-ul sau Chicken Wing-ul ca si finisher-uri au apus de mult.
Nu inteleg de ce unii nu pot sa treaca peste si sa recunoasca ca Backlund e un zero barat si ca a-l pune intr-un feud peste Austin Starr nu e o chestie credibila, mai ales in conditiile in care Starr e cu mult mai bun decat ar spera backlund sa fie vreodata.
HitScum, eºti prea logic pentru un sport în care rezultatele meciurilor sunt prestabilite.:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.