PDA

View Full Version : John Cena vs Undertaker

Heath Scumm
16th February 2007, 16:37
Cu totii speram sa se intampla la WrestleMani (NOT) ... dar daca nu s-a intamplat, se poate intampla pe forumul acesta! Asadar? :D

r0bby
16th February 2007, 22:15
Intr-un meci intre cei doi Undertaker l-ar invinge fara probleme.

Big Sexy
16th February 2007, 23:01
Toti stim push-ul gigantic pe care il primeste Cena si dupa un meci dramatic in care e folosit pe post de mop si batator de colturi de ring Cena castiga cu un "Sa o F pe M" de nicaieri, WWE style!
Meciul inca se mai poate disputa la Wrestlemania (nu ar fi prima oara cand se schimba un mainevent la un PPV) dar sper as anu asist la asa ceva. L-am vazut pe Kamala si pe Sgt. Slaughter umiliti in ring in tot felul de meciuri penale, asta chiar ar pune capac. Legendele trebuie sa raman legende nu terfelite! (Eroii americani care isi iau vitaminele sper sa citeasca acest mesaj si sa inceteze sa se mai balaceasca in noroi ca ne improasca pe toti)

Darius
17th February 2007, 18:42
Hm... Strâns de tot aici. Trebuie sã mã mai gândesc.:D
De fapt, ce sã mã mai gândesc... E clar cã dacã Cena e campion, e peste Undertaker din toate punctele de vedere.:D :D :D
Replica asta o zic majoritatea puºtanilor între 12-18 ani, nu-mi aparþine.:D

C.Ronaldo_17
18th February 2007, 16:44
Io zic ca ii da Undertaker,numa sa uita la John Cena si il sperie

Darius
20th February 2007, 16:34
Pãi e cam urât Cena.:D

Heath Scumm
22nd February 2007, 19:39
Aceasta infruntare a strans 120 reply-uri pe forumul TV Sport ... FUCK!

r0bby
22nd February 2007, 21:10
Asta inseamna ca avem nevoie de o avalansa de marksi:D Cine se ofera sa ii aduca?:D

Pepsi-Cola
25th February 2007, 09:48
eu zic ca John Cena ar castiga ... ce daca Undertaker arata infricosator

clau_goll
25th February 2007, 11:12
Ce mai?NU se sperie cena de undertaker niciodata..doar el este champ..
Adevarul este ca se sperie UNdertaker de cena(daca te uiti atent..e mai urat ca Louie(pentru cine stie desenele)...Cand se pune pe plans(cum numai cena stie..)undertaker se sperie si fuge!!VA ASIGUR!!

r0bby
25th February 2007, 13:57
You can't hide from the deadman!:drak:

kill3r
3rd March 2007, 23:42
Toti stim push-ul gigantic pe care il primeste Cena si dupa un meci dramatic in care e folosit pe post de mop si batator de colturi de ring Cena castiga cu un "Sa o F pe M" de nicaieri, WWE style!
Meciul inca se mai poate disputa la Wrestlemania (nu ar fi prima oara cand se schimba un mainevent la un PPV) dar sper as anu asist la asa ceva. L-am vazut pe Kamala si pe Sgt. Slaughter umiliti in ring in tot felul de meciuri penale, asta chiar ar pune capac. Legendele trebuie sa raman legende nu terfelite! (Eroii americani care isi iau vitaminele sper sa citeasca acest mesaj si sa inceteze sa se mai balaceasca in noroi ca ne improasca pe toti)

ar fi fost prea de tot sa se repete episodul de la NYR, din meciul cu Umaga. Cred ca Undertaker ar fi ramas neinvins...
Kamala si Sgt. Slaughter ... ce fac bookerii WWE acum e JALNIC ! Cred ca stii bine ce s-a intamplat cand a fost introdus Dusty Rhodes in Hall of Fame, cu Umaga ( nu stiu daca s-a dat inca sau nu la TV ). E groaznic ca unele legende sa fie bataia lor de joc. Sa nu mai vorbesc de ce se intampla cu ECW Originals. Cu Ric Flair am inteles, e folosit pentru promovarea noilor talente, dar chiar in halul asta ? :|
eroii americani au citit mesajul tau, dar nu l-au inteles :lol:

h1mZ
4th March 2007, 01:27
Pai face Cena popobomb dupaia faiv nacal shakal si apoi estef*t sau If You... Nu apuca Taker nici macar sa scoata limba.

John Cena: We can see him, but we don't want to...

Mike^
4th March 2007, 18:41
Undertaker, by far...Cena sucks :)

Lordul
4th March 2007, 19:15
Undertaker va castiga ...diferenta de greutate : Undertaker 2,12m 140 kg iar Cena nu stiu exact cat are

r0bby
4th March 2007, 21:37
Pai face Cena popobomb dupaia faiv nacal shakal si apoi estef*t sau If You... Nu apuca Taker nici macar sa scoata limba.

John Cena: We can see him, but we don't want to...

LOL:ras-plans:
M-as astepta sa aud asa ceva de la un fan Cena:ras-plans:.

big lucius
11th March 2007, 13:53
nu prea cred .......experienta si luptele lui Taker il fac prea bun
si este

PSYCHO
11th March 2007, 19:05
:rolleyes: Undertaker pan' la moarte si dincolo de ea! :D

r0bby
11th March 2007, 21:25
Who wants to rest in peace?:D

Andreiy
18th March 2007, 23:56
Greu de spus cine ar fi castigat...1,x,2 cum se spune in fotbal :)

RockBerg
19th March 2007, 01:38
Undertaker FTW.

Cena a tinut prea mult centura aia."My Time Is Up"...ar fi noul single.

BAF-kimi
27th March 2007, 16:04
Undertaker

ThePhenom
3rd July 2007, 23:18
Un wrestler foarte bun,o legenda vie vs un steroid freak,anti-talent.Undertaker bineinteles.Este net superior la toate capitolele fata de cena.Dace ne luam dupa realitate cena ar trebuie sa fie jobber pentru Undertaker.

Kruger
3rd July 2007, 23:24
"My Time Is Up"...ar fi noul single.

:ras-plans:

Right on!