PDA

View Full Version : Top 10 Luptatori WCW

Heath Scumm
15th February 2007, 18:38
Care este Top 10-ul vostru cu luptatorii din WCW?

Incercand sa-mi amintesc, al meu ar arata cam asa :

1. Bret "Hitman" Hart
2. Raven
3. Hardcore Hak aka The Sandman
4. Bam Bam Bigelow
5. Insane Clow Posse (am bagat 2 aici, sper sa nu se supere nimeni :D )
6. Kidman
7. Mikey Whipwreck
8. Rey Mysterio
9. Psychosys
10. Juventud Guerrera

Mike^
15th February 2007, 19:50
Well, la mine ar arata cam asa, sincer sa fiu, desi nu-mi amintesc prea multi...Din punct de vedere general (talent, carisma, etc):

1. Sting
2. The Rock
3. Lex Luger
4. Bret Hart
5. Stone Cold Steve Austin
6. Arn Anderson
7. Ric Flair
8. Bam Bam Bigelow
9. Raven
10. Diamond Dallas Page

Maybe i'm more old-school than you Scummy..I sure miss those days :(

Heath Scumm
15th February 2007, 20:29
The Rock nu a fost in WCW, nici Stone Cold ... Steve Austin a luptat in WCW intre 1991 si 1994 sub gimmickul "Stunning" Steve Austin

milanezu
16th February 2007, 00:37
topul meu ar fi:
super calo
el dandy
villano 4
villano 5
bobby blaze
blitzkrieg
ciclope
bobby eaton
rick fuller
evan karagias

thunder_liger
16th February 2007, 01:15
Chiar daca a avut o prestatie buna in WCW, pentru mine Bret ramane mereu al WWF-ului :)
1. Sting
2. Steven Regal
3. DDP
4. Arn Andersen
5. Ric Flair
6. Ravishing Rick Rude
7. Dean Malenko
8. Harlem Heat
9. Brian Pillman
10. Goldberg

La mentiuni : Nasty Boys, American Males, Steve Austin, Brad Armstrong, Connan, La Park, Psicoasis, Ron Simmons, Ice Train, Lex Luger.... sunt sigur ca am uitat multi :(

Heath Scumm
16th February 2007, 09:18
topul meu ar fi:
super calo
el dandy
villano 4
villano 5
bobby blaze
blitzkrieg
ciclope
bobby eaton
rick fuller
evan karagias

Incredibil top, chiar nu ma asteptam la asa ceva de la tine ... Am o singura problema, nu mi-l amintesc pe bobby blaze ... in ce angle-uri a fost angrenat sau de ce iti placea atat de mult ...

Cateva observatii :

Rick Fuller era ok insa erau luptatori masivi mult mai agili si mai interesanti decat el, de ce tocmai el?

Evan Karagias mi se parea cel mai putin talentat din tot grupul 3 Count iar inainte de afilierea cu 3 Count era doar un jobber pierdut in semi-obscuritate ... Ce anume iti placea la el?

La mentiuni : Nasty Boys, American Males, Steve Austin, Brad Armstrong, Connan, La Park, Psicoasis, Ron Simmons, Ice Train, Lex Luger.... sunt sigur ca am uitat multi

Acum imi dau seama ca l-am uitat si eu ... VADER

Dany17
16th February 2007, 13:43
no particular order...
Sting
Diamond Dallas Page
Ultimate Warrior
Bret Hart
Scott Hall
Connan
Bam Bam Bigelow
Ric Flair
Buff Bagwell
Bill Goldberg

Mike^
16th February 2007, 20:05
The Rock nu a fost in WCW, nici Stone Cold ... Steve Austin a luptat in WCW intre 1991 si 1994 sub gimmickul "Stunning" Steve Austin

I'm ashamed of myself :( Yeah, of course The Rock wasn't in WCW, am i effing STUPID?! It's just that i love him so much :( Si Steve Austin nu trebuia sa fie in lista...Cand am editat-o am uitat cine era si l-am pus pe Steve Austin...It was FRIGGIN VADER *drools*

Yeah and i forgot Buff Bagwell as well :( Plus: Sid Vicious, Road Warriors, Brian Pillman, The Great Muta, Rick Rude, etc...And of course, Big Sexy Kevin Nash :D

Raiden
26th March 2007, 04:43
1. Bret hart
2. Sting
3. Ric Flair
4. Diamond Dallas Page
5. Hulk Hogan
6. Kevin Nash
7. Scott Hall
8. Goldberg
9. Rey Mysterio
10. Booker T

RockBerg
26th March 2007, 13:33
1.Goldberg
2.Bret Hart
3.Sting
4.DDP
5.Ric Flair
6.Raven (he's a bum now)
7.Hollywood Hogan
8.Scott Hall
9.Booker T
10.Buff "The Stuff" Bagwell..or was it "The Stiff" ? :happy

Heath Scumm
26th March 2007, 15:09
Cum poti sa-l pui pe Bret Hart sub Goldberg, nu voi intelege niciodata! Sa fie artificiile de la intrare si fumul din narile acestui luptator cu gatul mare de vina? :D

Raven (he's a bum now)

daca prin "bum" intelegi "genial" sau "cu gimmick inovator", atunci da ... e "bum"

RockBerg
26th March 2007, 15:24
Cum poti sa-l pui pe Bret Hart sub Goldberg, nu voi intelege niciodata! Sa fie artificiile de la intrare si fumul din narile acestui luptator cu gatul mare de vina? :D

daca prin "bum" intelegi "genial" sau "cu gimmick inovator", atunci da ... e "bum"
1.Goldberg il trimitea in sicriu cu o palma pe Bret Hart.
2.Prin bum inteleg lenes,abia se misca cu un look obosit.TNA days Raven not WCW Raven.

Bret Hart este luptatorul complet pentru mine.
Dar Goldberg era o forta,n-am vazut pe nimeni de talia sa fie atat de rapid,impozant si electrifying...vorba lui The Rock.
Chestia e ca orice ar zice cineva de Goldberg,Hitman,The Rock,Stone Cold si Undertaker...nu-mi va schimba parerea despre ei.pentru mine oammenii astia inseamna sports entertainment.
De fapt ei sunt pe aceeasi treapta pentru mine fiecare avand charisma lui.
Goldberg e primul in lista asta pentru ca e singurul dintre ei care era bun si de real-fighting,putand sa-i nimiceasca pe toti din WWE/WCW.Singurii care erau de "teapa" lui au fost K.Shamrock si B.Lesnar.Dar astia ca wrestleri mi se par sub mediocru,nici nu au "prins" la public.

Heath Scumm
26th March 2007, 15:48
What The ... ? Incerci sa spui ca Brock este sub Goldberg? Sau ca Shamrock era mai putin intens decat Goldberg? I can't believe it!

Dude, nu-l suport pe Brock insa el putea sa faca Shooting Star Press ... Goldberg facea shoulder block, un armdrag, un alt tip de proiectare, un gorilla press slam, un press slam intr-un oklahoma slam, un spear si un jackhammer slam ... iar la podea facea un Armbar sau un leg lock ... in rest, scuipa, isi tragea mucii, mai scuipa o data, striga ... si cam atat! Chiar nu vorbim de acelasi Goldberg? despre ce charisma vorbesti? e doar un grappler decent cu muschi mari la gat! ATAT!

Mike^
26th March 2007, 16:01
HitScum, i really think that he likes the muscles...I mean, sincer sa fiu acuma, in afara de Spear si Jackhamer slam, nu stiu alta manevra a lui Goldberg...Pe langa cele banale..Care-i carisma lui? I mean for crying out loud, Stone Cold avea o carisma de 10 ori mai mare si sincer, nu m-a impresionat niciodata Stone Cold...Sa nu mai zic de luptatori cu o carisma impresionanta precum Sting sau Hogan.

Heath Scumm
26th March 2007, 16:15
Cred ca faptul ca-si tragea mucii si ii scuipa ii conferea o carisma inegalabila. :D

Mike^
26th March 2007, 16:20
Why? I do that all the time *shrug*

RockBerg
26th March 2007, 17:01
What The ... ? Incerci sa spui ca Brock este sub Goldberg? Sau ca Shamrock era mai putin intens decat Goldberg? I can't believe it!

Two words: GOOOOOLDBEEEERG ! GOOOOLLDDBEEERG !

si nu Lesnaaar !

Vorbeam de succesul ca wrestler,nu ce a facut unul sau celalat in ring.
Evident ca Goldberg putea sa faca mai multe manevre,dar nu era nevoie.
faptul ca nu vedeai atatea miscari nu era pentru ca nu le putea face.Goldberg era prea bun pentru just wrestling entertainment.
Cred ca faptul ca-si tragea mucii si ii scuipa ii conferea o carisma inegalabila. :D
Say what n00b ?

http://img232.imageshack.us/img232/4778/untitledjd2.jpg

Mike^
26th March 2007, 18:09
Hey RockBerg, doar un lucru doresc sa-ti spun. Succesul lui Goldberg a venit in urma bookingului...Acel streak al lui Goldberg...A fost mana bookerilor...;)

Heath Scumm
26th March 2007, 19:24
Exact ... nu datorita talentului ...

thunder_liger
26th March 2007, 20:17
e doar un grappler decent cu muschi mari la gat! ATAT!

S'avem pardon. E un ex-fotbalist cu muschi mari la gat ;)

RockBerg
26th March 2007, 20:17
Exact ... nu datorita talentului ...
People loved him...he got on top.
Atat conteaza.
Hey RockBerg, doar un lucru doresc sa-ti spun. Succesul lui Goldberg a venit in urma bookingului...Acel streak al lui Goldberg...A fost mana bookerilor...
Daca nu era mana bookerilor era bataie pe bune.Atunci nu mai conta daca are talent ca wrestler sau nu.Si tot la winning streak-ul ala ajungea.So bleh!...you bastards. :happy

Nu scrie niciunde ca trebuie sa faca 20 de manevre in meci.
Nu e vina lui ca un spear era destul sa incheie meciul cu unii.

BTW...am vazut un clip cu accidente,primul e un spear ratat de Goldberg,se loveste la tampla...era vs. Undertaker si Rhino acesta din urma fiind tinta.
S-a dat la o parte si boom!...cand a pus mana pe el Undertaker,Goldberg era,cum sa zic...scos din ecuatie. :D
Apoi un drop al lui Owen Hart executat gresit pe Stone Cold,era ametit Austin...dar stia ca trebuie sa faca pin-ul.Oh man,this is entertainment..but the hazards are real,cum spun americanii inainte de show.

Heath Scumm
26th March 2007, 20:23
Interesant cum te entuziasmezi la un Spear botch-uit! :D A te auto-accidenta in urma unui spear e ca si cum te-ai autoaccidenta in urma unui FU sau Spinebuster ... nu dam nume :D

RockBerg
26th March 2007, 20:30
Interesant cum te entuziasmezi la un Spear botch-uit! :D A te auto-accidenta in urma unui spear e ca si cum te-ai autoaccidenta in urma unui FU sau Spinebuster ... nu dam nume :D
Man,probabil Goldberg chiar voia sa-l loveasca pe Rhino.Ala s-a ferit salvandu-si viata. :lol:
Sa caut filmul....sper ca asta e:
http://ia340941.us.archive.org/1/items/nathanR.YerglerWWEWrestlingAccidentsbywela/WWE__Wrestling_Accidents__WWF_WCW_ECW.rar
Muzica e oribila pentru un asemenea clip. (Therion) Right-Click n Save.

P.S. - Go away you hater !

BAF-kimi
27th March 2007, 22:37
1. Bret Hart
2. Hulk Hogan
3. Sting
4. Ultimate Warrior
5. Ric Flair
6. Goldberg
7. Arn Anderson
8. Kevin Nash
9. Lex Luger
10. Scott Hall

Smokkie
11th April 2007, 17:18
1.Sting
2.Bret Hart
3.Hulk Hogan
4.Scot Hall
5.Scot Steiner
6.Chriss Benoit
7.Bam Bam Biggelow
8.Lex Luger
9.Goldberg
10.Big Sexy Kevin Nash
astia mi se par elita wcw-ului
o mica mentiune,pe Ultimate Warrior nu il pun aici datorita faptului ca el a activat mai mult si mai bine in WWF

thunder_liger
11th April 2007, 18:04
Tu stii ca WCW a existat din 1988 pana in 2001, nu ? Adica nu numai din 1998 pana in 2000 :)

Mike^
11th April 2007, 22:40
thunder_liger, poate omul nu a vazut WCW decat incepand din 1998...Fiecare-si mentioneaza luptatorii preferati, nu cei mai buni din istoria WCW. Degeaba pui un luptator gen Arn Anderson cand nu ai vazut un meci cu el. Sau un Great Muta cand nu ai vazut un meci intre el si Sting.

Dragon-sin
12th April 2007, 01:15
Ah the good ol' Dusty / Bill Watts days :D

cutuma
12th April 2007, 01:25
how about Disco Inferno, Prince Iaukea, The Nasty Boys, Public Enemy? :D

thunder_liger
12th April 2007, 10:23
Bret si Hogan, astia sunt mereu in top 5 wcw. Iaukea, Nasty, Public Enemy, Harlem Heat, Paul Roma, Johnny B Badd ... n-au fost inregistrati.

Heath Scumm
12th April 2007, 11:50
how about Disco Inferno, Prince Iaukea, The Nasty Boys, Public Enemy? :D

Raven, Sandman, Bam Bam Bigelow, L.W.O., Filthy Animals etc. ? :D The Real Fuckin' Athletes!

LaParka
12th April 2007, 13:07
1.Rey Jr
2.Bret Hart
3.Sting
4.Juventud
5.LaParka
6.Ultimo Dragon
7.Jushin Liger
8.Super Calo
9.Psychosys
10.Raven

Heath Scumm
12th April 2007, 13:20
Super Calo over Psychosys? Come on! :)

Psychosys era grozav cu masca insa a fost incredibil si fara masca! :ok:

LaParka
12th April 2007, 13:24
ehh ar mai fi fost loc si pentru altii....Dean Malenko,Flying Pegasus aka Chris Benoit,Villano,Blitzkrieg,Disco Inferno,Eddy Guerrero etc.

ca sa nu mai spun de nWo,DDP,stunning steve aka stonecold,BamBam si multi,multi altii :)

insa acestia mi-au incaput.

thunder_liger
12th April 2007, 14:45
cred ca ar fi fost mai nimerit un top 20.

Smokkie
12th April 2007, 19:56
Tu stii ca WCW a existat din 1988 pana in 2001, nu ? Adica nu numai din 1998 pana in 2000 :)

hahaha esti un simpatic! eu m-am uitat de prin 96 la WCW si de prin 94 la WWF,asa ca eu pun ceea ce mi-a placut MIE! nu la altcineva,sa va intre bine in capshor! ca eu am facut topul,nu oamenii de specialitate ! :)

ThePhenom
17th May 2007, 13:26
1.Sting
2.Bret Hart
3.Ric Flair
4.DDP
5.Raven
6.Bam Bam Bigelow
7.Lex Luger
8.Scott Hall
9.Randy Savage
10.Rey Mysterio

thunder_liger
17th May 2007, 13:44
@Phenom:ok:

Dr. Pinyada
17th May 2007, 19:46
1. Hulk Hogan
2. Ric Flair
3. Sting
4. Macho Man
5. DDP
6..........................

Nu, imi pare rau. Nu pot face asta. Imi trebuie un top 100 cel putin.

Life
17th May 2007, 20:19
1.Bret Hart
2.Sting
3.Hulk Hogan
4.Raven
5.Lex Luger
6.DDP
7.Ric Flair
8.Ultimate Warrior
9.Kevin Nash
10.Goldberg

thunder_liger
17th May 2007, 21:08
@vladutzu

ti-a placut warrior in wcw? a avut doare 3 meciuri si alea cam nasoale.

Life
17th May 2007, 21:13
^ imi place warrior in general , si mai ales gimmickul lui , deci nu prea conteaza ce meciuri a avut !

kill3r
17th May 2007, 21:17
1 Bret Hart
2 Sting
3 Ric Flair

de ajuns :D