View Full Version : Kane vs Abyss
Heath Scumm
15th February 2007, 18:30
Multi spun ca Abyss e o copie facuta dupa Kane, altii contesta acest fapt si il apreciaza mai mult pe monstrul din TNA decat pe cel din WWE.
r0bby
15th February 2007, 21:49
Dupa un lung meci intre cei doi Kane iese castigator.Imi place mai mult decat Abyss mai ales pe timpul cand purta masca.
BAF-kimi
27th March 2007, 16:20
Kane
PSYCHO
27th March 2007, 23:21
Abyss
Next best thing: Post-uri scurte!
r0bby
21st August 2007, 11:21
Fun fact:
A venit cineva la mine acum 2 zile.Am zis sa-l cultiv in domeniul wrestling-ului..cu TNA.De WWE nu era nevoie ca se uita deja,desi nu e fan al wrestling-ului.
Asa..dau drumul la un Impact!...intra Abyss.
Asta il vede la intrare,era filmat de la distanta si spune: "ASTA-I KANE ?"
^^^ Who owns who ? ^^^
Si eu cand l-am vazut prima data am zis: "Copia lui Kane".
Cum suna mai bine...
Total Nonstop Entertainment
Total Nonstop Angle
...? :happy
Idem.
Ca sa fim seriosi Kane>Abyss
Cand l-ati vazut voi pe Abyss facand asta:D
http://www.youtube.com/watch?v=-s_blbgvCPo
Nu mai vorbesc de Kane facand istorie,primul Inferno match.
http://www.youtube.com/watch?v=b8KOxxky0I8
Heath Scumm
21st August 2007, 13:14
Are you for real? Hahaha? Nici nu se compara ... Abyss e peste Kane in orice face in ring. Nu contest charisma si prezenta lui Kane, e unul dintre favoritii mei insa strict din punct de vedere al wrestlingului Abyss>>>Kane.
LaParka
21st August 2007, 13:49
nu pot sa votez......Abyss este foarte muncitor,cu o intensitate in ring foarte buna si care a incasat cele mai dure bumpuri din TNA.pe Kane inca nu l-am vazut cu rani deschise de cativa cm adancime de la sarma ghimpata.....
pe de alta parte Kane este un performer excelent,cu abilitati decente pentru un super-heavyweight si cu un personaj fascinant....
Abyss nu imi va starni niciodata interesul asa cum o face Kane la intrarea in ring sau cand taie un promo (cu privirea sa caracteristica de psihopat)
hey,el a reusit sa faca pana si faza cu May 19th sa para cat mai putin jenanta.
RockBerg
21st August 2007, 13:51
Are you for real? Hahaha? Nici nu se compara ... Abyss e peste Kane in orice face in ring. Nu contest charisma si prezenta lui Kane, e unul dintre favoritii mei insa strict din punct de vedere al wrestlingului Abyss>>>Kane.
Charisma si prezenta = wrestling.
Wrestling-ul strict vazut ca sport nu exista la TV de mult.Oricat l-ai lauda pe Abyss,daca e sa o luam pe latura sportiva,mai ales dupa clipul ala de 15 min. cu Super Dragon vazut ieri (recomand tuturor),pot spune ca Abyss nu face nimic in ring...nu ? ;)
Deci bottom line...Kane OWNS Abyss anyday.Pentru ca ambii intra pe segmentul Sports Entertainment - TV.
Reaper
21st August 2007, 15:20
Next best thing: Post-uri scurte!
I came, I saw, I voted. (Abyss)
Sagittarius
21st August 2007, 20:36
Parerea mea :-? ... Abyss. Tipul are un buton de furie care a fost apasat odata si s-a vazut rezultatul. Cu toate ca a fost batut de oamenii lui Cage la final.
ThePhenom
21st August 2007, 21:09
Kane clar!!Abyss pare a copie al vechiului Kane deci aleg originalul!!
LaParka
21st August 2007, 21:25
old Kane - demon cu puteri supranaturale
Abyss - mentally challenged guy
in ce fel e copia lui?singurul lucru ce il au in comun este faptul ca poarta o masca.
sunt sigur ca Rey Mysterio nu e copia lui Sayama doar pentru ca poarta o masca si ca foloseste o miscare inventata de el....
ThePhenom
21st August 2007, 21:29
^Cand il vezi pe Abyss, cu siguranta,in minte iti vine Old Kane...
Heath Scumm
21st August 2007, 22:47
Asa cum a spus si La Parka - sunt sigur ca Rey Mysterio nu e copia lui Sayama doar pentru ca poarta o masca si ca foloseste o miscare inventata de el....
Nu stiu ce iti vine tie in minte, daca ai analiza gimmick-ul ai vedea ca nu are nimic de-a face cu Kane.
Faptul ca WWE nu a oferit lumii un alt monstru mascat cu mai bine de jumatate de fata acoperita asta nu inseamna ca Abyss e copie de Kane. Dupa acelasi rationament Mankind e copie de Vader pentru ca mastile lor acopereau aceeasi suprafata de fata.
Oricat l-ai lauda pe Abyss,daca e sa o luam pe latura sportiva,mai ales dupa clipul ala de 15 min. cu Super Dragon vazut ieri (recomand tuturor),pot spune ca Abyss nu face nimic in ring...nu ?
Super Dragon can't and will not take glass, tables, thumbtacks, barb.wire, baseball bats, fire, con-chair-tos and so on and so on ... Abyss e momentan in opinia mea din punct de vedere al abilitatilor brawler-ul numarul 1 din Main Stream-ul american.
Ryder
21st August 2007, 23:28
Din cat TNA am vazut eu (nu foarte mult e adevarat) , Abyss aduce aminte de vechiul Kane ca "look" , dar si ca moveset . Asta e prima impresie a multor persoane , fara sa stai sa analizezi gimmickul sau altceva .
Mankind nu poate sa induca in minte cuiva o asemanare cu Vader , pentru ca au stiluri complet diferite si lumea oricum il stia mai bine datorita gimmickului de Cactus Jack . Nu e vorba de rationament , ci doar de o prima impresie , fara o analiza "profunda" .
Heath Scumm
21st August 2007, 23:53
Abyss aduce aminte de vechiul Kane ca "look" , dar si ca moveset .
Singurele manevre pe care Kane si Abyss le au in comun sunt Chokeslam-ul si acel Running Clothesline in colt care la Abyss e mai mult un soi de Avalanche. Oricum, Kane nu prea mai foloseste a doua manevra si nici Abyss nu prea a folosit Big Boot-ul atat de mult.
andreineagu
22nd August 2007, 00:55
sincer nu cred ca abyss e o copie dea lui kane din trecut moveset-ul nu pare sa semene cat despre meicul dintre cei doi sincer cred ca abyss ar castiga are mai multe calitati se misca mult mai bine
RockBerg
22nd August 2007, 01:17
Abyss - mentally challenged guy
Looks like a cheap funny act to me.
@HitScum
Remember,conteaza cine e mai cunoscut.Comparatia Vader-Mankind ca si cea Abyss-Kane nu-si are rostul.Pe un segment de 1000 de oameni care se uita la wrestling-TV,75% il cunosc ca "masked monster icon" pe Kane.WWE este cea mai importanta si cunoscuta federatie,iar fara un om de bani ca Bill Gates/Ted Turner..NIMENI nu se va apropia de WWE.Pentru ca entertainment > the sport named wrestling.On TV that is.
Tie iti place Abyss pentru ca face unele lucruri mai aproape de Zandig decat de Jarret.This dude likes to bleed,however Kurt Angle runs the show..get it ? ;) :D
LaParka
22nd August 2007, 01:21
ce face Zanding nu e foarte impresionant wrestling-related....other than that,tipul e un cascador.but he can't wrestler for shit!
RockBerg
22nd August 2007, 01:29
ce face Zanding nu e foarte impresionant wrestling-related....other than that,tipul e un cascador.but he can't wrestler for shit!
OK Sick Nick Mondo,Necro Butcher,Nick Gage...alege tu unul.
Heath Scumm
22nd August 2007, 09:43
Cei mai apropiati wrestleri ca stil de Abyss ar fi Big Bossman si Vader.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.