PDA

View Full Version : New Japan Pro-Wrestling : Discutii generale

Dragon-sin
15th February 2007, 14:39
Desi e pe sfarsite,am decis sa deschid un thread si pentru New JapanISM,numai pentru showul de la Sumo Hall . Debutul lui Angle in NJPW , Togi Makabe vs. Nakamura pentru un viitor challenger la titlul lui Tanahashi cat si mult anticipatul meci pentru titlul IWGP intre Kanemoto si Tanahashi . Kanemoto a fost o surpriza placuta anul acesta in G1 Climax ajungand pana in semi-finala , iar acum ''Junior Charisma '' are o sansa la titlul Heavyweight IWGP .

http://www.puroresufan.com/images/tours/021807b.jpg

NJPW, 2/18/07 (WPW/PPV)
Tokyo Ryogoku Kokugikan

1. New Japan vs. CTU: El Samurai & Yujiro vs. Jado & Gedo
2. Super Jr. ~ THE CROSSOVER: Tiger Mask, Dick Togo & TAKA Michinoku vs. Jushin Thunder Liger, Shuji Kondo & "brother" YASSHI
3. Kakumei CRASH: Riki Choshu & Takashi Iizuka vs. Toru Yano & Tomohiro Ishii
4. New Japan vs. GBH Special Singles Match ~ "GREAT! BIG vs HIP": Manabu Nakanishi vs. Shiro Koshinaka
5. BLACK vs. GBH Special Singles Match ~ "SANCTIONS": Shinsuke Nakamura vs. Togi Makabe
6. BLACK AUTHORITY: Hiroyoshi Tenzan & TARU vs. Masahiro Chono & Milano Collection AT
7. IWGP Jr. Heavyweight Title: Minoru (c) vs. Wataru Inoue
8. It's real! It's impulse!: Kurt Angle & Yuji Nagata vs. Giant Bernard & Travis Tomko
9. IWGP Heavyweight Title: Hiroshi Tanahashi (c) vs. Koji Kanemoto

Heath Scumm
15th February 2007, 15:13
It's real! It's impulse!

Ditamai sloganu' ... ma intreb cine-o fi copyrighter-ul genial din spatele acestei capodopere! :rolleyes:

New Japan vs. CTU: El Samurai & Yujiro vs. Jado & Gedo

Nu stiam ca Jado si Gedo sunt in CTU ... am vazut un meci cu ei, m-au impresionat oarecum, lucrau foarte bine in echipa! ;) ... cum arata stable-ul acum, care mai e angle-ul lor?

Dragon-sin
16th February 2007, 08:16
cum arata stable-ul acum, care mai e angle-ul lor?

CTU arata destul de bine . Minoru e campionul IWGP Junior si de curand au scos pe piata un DVD cu Best of CTU :

http://www.puroresufan.com/images/ctu020307.jpg

Heath Scumm
16th February 2007, 09:39
Ei sunt ca un soi de NWO, right?

Dragon-sin
16th February 2007, 17:10
Nu as zice nWo , pentru ca e un grup de juniors , fara heavyweights .

Dragon-sin
18th February 2007, 17:39
Rezultatele si unele poze de la Sumo Hall :

NJPW, 2/18/07 (WPW/PPV)
Tokyo Ryogoku Kokugikan
11,500 Fans

1. Yujiro & Tetsuya Naito beat Takashi Uwano & Mitsuhide Hirasawa (12:04) when Yujiro used a German suplex hold on Hirasawa.
2. Super Jr. ~ THE CROSSOVER: Tiger Mask, El Samurai, Dick Togo & TAKA Michinoku beat Jushin Thunder Liger, Jado, Gedo & Shuji Kondo (12:42) when Tiger used a Tiger suplex hold on Liger.
3. Kakumei CRASH: Riki Choshu & Takashi Iizuka beat Toru Yano & Tomohiro Ishii (8:25) when Iizuka used a cross armbreaker on Ishii.
4. New Japan vs. GBH Special Singles Match ~ "GREAT! BIG vs HIP": Shiro Koshinaka beat Manabu Nakanishi (9:30) with a jumping hip attack.
5. BLACK vs. GBH Special Singles Match ~ "SANCTIONS": Shinsuke Nakamura beat Togi Makabe (11:42) with the Landslide.
6. BLACK AUTHORITY: Hiroyoshi Tenzan & TARU beat Masahiro Chono & Milano Collection AT (11:28) when Tenzan used the TTD on Chono.
7. IWGP Jr. Heavyweight Title: Minoru (c) beat Wataru Inoue (11:38) with a cross armbreaker (1st defense).
8. It's real! It's impulse!: Kurt Angle & Yuji Nagata beat Giant Bernard & Travis Tomko (14:43) when Nagata used the Nagata Lock II on Tomko.
9. IWGP Heavyweight Title: Hiroshi Tanahashi (c) beat Koji Kanemoto (21:52) with a Dragon suplex hold (4th defense).

http://kakutolog.cocolog-nifty.com/photos/uncategorized/070218tiger1.jpg

http://kakutolog.cocolog-nifty.com/photos/uncategorized/070218angle6.jpg

http://kakutolog.cocolog-nifty.com/photos/uncategorized/070218tana13.jpg

PSYCHO
18th February 2007, 18:09
M-ati facut curios! O sa downloadez evenimentul asta de pe PWT knd va fi pus! Si e super poza aia in care Tomko o incaseaza de la Angle si ... celalalt ... (cred k admiratorii NJPW ma vor impusca) :ras-plans:

Dragon-sin
18th February 2007, 18:15
Si eu sper sa apara cat mai repede si sa il vada cat mai multa lume , sa nu fac threadurile astea degeaba si sa nu vb doar eu cu Hitscum .

Ratonu
18th February 2007, 18:31
O sã mã uit ºi eu... Acum am observat cã funcþioneazã din nou înscrierile pe PWT. În ultima vreme am folosit cel mai mult XWT, care e mai slãbuþ.

Big Sexy
18th February 2007, 19:25
stai linistit ca nu vorbesti degeaba, il caut si eu pentru download, ma stii ca sunt mai lenes in ultima vreme la a mai posta.

Heath Scumm
18th February 2007, 19:29
Sincer, show-ul nu pare cine stie ce, doar meciul de 6 cu Taka si Thunder Liger mi se pare ok, vreau sa-i vad pe cei 2 fata in fata, Michinoku owns! :ok:

Deasemenea meciul cu Angle pare a fi un draw bun insa ... cam atat ...

Iar Tanahashi mi s-a parut in permanenta over-rated, sigur, are o fata draguta si e pe placul fetelor dar cred ca iti trebuie ceva mai mult de atat pentru a fi IWGP Heavyweight Champion ... Eu zic sa puna centura pe un Jr. Heavyweight cu draw, eventual (stiu ca sunt redundant :rolleyes:) all-mighty Taka Michinoku si sa-l faca un regular in New Japan!

Dragon-sin
18th February 2007, 19:45
Sincer, show-ul nu pare cine stie ce, doar meciul de 6 cu Taka si Thunder Liger mi se pare ok, vreau sa-i vad pe cei 2 fata in fata, Michinoku owns! :ok:

Deasemenea meciul cu Angle pare a fi un draw bun insa ... cam atat ...

Iar Tanahashi mi s-a parut in permanenta over-rated, sigur, are o fata draguta si e pe placul fetelor dar cred ca iti trebuie ceva mai mult de atat pentru a fi IWGP Heavyweight Champion ... Eu zic sa puna centura pe un Jr. Heavyweight cu draw, eventual (stiu ca sunt redundant :rolleyes:) all-mighty Taka Michinoku si sa-l faca un regular in New Japan!

Meciurile cu junoirs sunt de obicei foarte bune si foarte interesante , dar deloc un draw . Minoru e excelent in postura de IWGP jr. champ , Taka nu ar fi la fel de bun .

Din cate am citit eu , Tanahashi si Kanemoto au scos un meci foarte bun , fiind laudat destul de mult . Tanahashi e destul de bun in postura de IWGP Champion, chiar eu un fighting-champion si are acel spirit de loialitate fata de New Japan , singurul lucru care ar fi un minus la el e acel incredibil de ridicol Sling Brade . Oricum sunt sigur ca Nakamura va castiga New Japan Cup si ii va lua titlul lui Tanahashi !

Ma uitam zilele trecute la un Highlight Video cu Davey Richards, tipul asta e grozav ... cu capotul acela cu gluga imensa, cand isi face intrarea in ring, arata exact ca un star Puroresu ... si apoi chestia asta m-a lovit ... TNA nu au nici un luptator japonez in roster, lucru care mi se pare inacceptabil!

Tanahashi se pregateste de o excursie in TNA . :) el sau Nagata , inca nu se stie sigur.

Heath Scumm
18th February 2007, 21:43
Minoru e excelent in postura de IWGP jr. champ , Taka nu ar fi la fel de bun .

Taka e superstar in Statele Unite dupa sederea in WWE, ar putea duce lejer orice titlu din Indy-urile americane, are in continuare abilitati grozave in ring, si un draw exceptional in Japonia, daca Thunder Liger ar putea duce un titlu de Heavyweight, si Taka ar putea sa o faca fara probleme ...

Chiar nu stiu, cei 2 au avut vreun feud major? M-ar interesa cateva lupte cu ei ca protagonisti! :)

Dragon-sin
19th February 2007, 13:14
Taka nu e deloc un draw exceptional in Japonia . E adevarat , e destul de bun dar nu se compara la ora actuala cu Minoru , nici la abilitati si nici la draw .

Taka e mai mult un luptator All Japan , deci posibilitatea ca el sa lupte in New Japan pentru IWGP Jr , nu e foarte ridicata .

''Chiar nu stiu, cei 2 au avut vreun feud major? M-ar interesa cateva lupte cu ei ca protagonisti!''

Jushin Liger vs. Taka ? nu stiu sigur , dar nu cred , din mai multe motive dar cred ca cel mai mare ar fi din cauza faptului ca nu e un obicei ca un feud major sa se intample intre 2 wrestleri din compani diferite . Taka nu e New Japan , e un freelancer . In plus face o echipa foarte buna cu Taiyo Kea in All Japan .

Heath Scumm
19th February 2007, 14:11
Stiu ca e freelancer insa ma gandeam ca poate in WWF or fi avut cateva meciuri! Nu stiu, mi-ar placea sa vad un meci intre cei 2

Dragon-sin
20th February 2007, 13:49
Jushin Liger in WWF ? deloc . Din cate stiu eu Liger nu a luptat niciodata in WWF , in aceasi perioada in care a luptat si Taka , si logica mea e ca in perioada aia New Japan avea o relatie cu WCW , si ar fi fost aiurea sa lupte Liger in WWF .

Heath Scumm
20th February 2007, 14:05
^ Ai perfecta dreptate! Am vazut cu ceva timp in urma ca Liger a detinut un titlu UWA/WWF light Heavyweight in Mexico si nu stiu de ce am asociat cu WWF!

Dragon-sin
20th February 2007, 16:42
http://www.puroresufan.com/images/tours/evolution07pf.jpg

NJPW, 3/3/07 (SXW)
Hiratsuka City Gymnasium

1. Super Challenge Match: Koji Kanemoto & Wataru Inoue vs. Yujiro & Tetsuya Naito
2. Minoru & Milano Collection AT vs. Negro Casas & El Texano Jr.
3. "Funky Weapon" Return Match: Tiger Mask, El Samurai & Ryusuke Taguchi vs. Jushin Thunder Liger, Jado & Gedo
4. "Hiratsuka Soul" Return Match: Black Strong Machine & Takashi Uwano vs. Toru Yano & Tomohiro Ishii
5. Hiroshi Tanahashi, Yuji Nagata & Manabu Nakanishi vs. Masahiro Chono, Shinsuke Nakamura & Giant Bernard
6. Riki Choshu, Akebono & Takashi Iizuka vs. Hiroyoshi Tenzan, Shiro Koshinaka & Tomoaki Honma
7. New Japan Cup - Round 1: Togi Makabe vs. Travis Tomko

NJPW, 3/4/07
Act City Hamamatsu

1. New Japan Cup - Round 1: Yuji Nagata vs. Tomohiro Ishii

NJPW, 3/9/07
Kumagaya Citizen Gymnasium

1. New Japan Cup - Round 1: Takashi Iizuka vs. Tomoaki Honma

NJPW "MASAHIRO CHONO~CRASH", 3/10/07 (Samurai! TV)
Makuhari Messe International Exhibition Hall #11

1. New Japan Cup - Round 1: Manabu Nakanishi vs. Shiro Koshinaka

NJPW, 3/11/07 (WPW)
Aichi Prefectural Gymnasium

1. New Japan Cup - Round 1: Shinsuke Nakamura vs. Toru Yano
2. New Japan Cup - Round 1: Riki Choshu vs. Masahiro Chono
3. IWGP Tag Team Title: Manabu Nakanishi & Takao Omori (c) vs. Giant Bernard & Travis Tomko

NJPW, 3/13/07
Hachioji Civic Hall

1. New Japan Cup - Round 2: Winner of Nagata/Ishii vs. Winner of Chono/Choshu
2. New Japan Cup - Round 2: Giant Bernard vs. Winner of Nakanishi/Koshinaka

NJPW, 3/15/07
Fukushima Sports Arena

1. New Japan Cup - Round 2: Winner of Makabe/Tomko vs. Winner of Iizuka/Honma
2. New Japan Cup - Round 2: Hiroyoshi Tenzan vs. Winner of Nakamura/Yano

NJPW, 3/18/07
Amagasaki Memorial Park Gymnasium

1. New Japan Cup - Semi Final: Winner of Bernard/Nakanishi or Koshinaka vs. Winner of Nagata or Ishii/Chono or Choshu
2. New Japan Cup - Semi Final: Winner of Makabe or Tomko/Iizuka or Honma vs. Winner of Tenzan/Nakamura or Yano

NJPW, 3/21/07 (SXW)
Tokyo Korakuen Hall

1. New Japan Cup - Final:

NJPW, 4/13/07 (WPW)
Osaka Prefectural Gymnasium

1. IWGP Heavyweight Title: Hiroshi Tanahashi (c) vs. New Japan Cup winner

-----------------------------------------------

Its New Japan Cup Time ! Sper sa castige anul acesta Nakamura , si in semi sau in finala sa lupte impotriva lui Makabe (blood bath) , desi e probabil ca Makabe sa castige pentru un meci GBH vs. NJ . Choshu vs. Chono in prima runda ? suna super , si la fel si meciul pentru IWGP Tag Team dintre Wild Child si echipa gaijin Bernard/Tomko .

Heath Scumm
20th February 2007, 17:57
Mi-ar placea sa castige Tenzan, Masa Chono sau Giant Bernard ... Oricine ar castiga, sper sa faca ceva sa-l scoata in evidenta pe Tanahashi ... ori sa-l transforme in cel mai mare star al pro-wrestlingului japonez, ori sa puna titlul pe altcineva, pentru ca deocamdata Tanahashi nu e altceva pentru publicul american decat "midcarder-ul ala cu fata draguta carat in spate de AJ Styles in TNA"

Nu stiu de ce dar Tomko a inceput sa-mi displaca oarecum, parca e cam lenes si nu-si foloseste la maxim potentialul

+ WTF is up with those latex shorts? Arata penibil, are picioarele destul de slab dezvoltate comparativ cu upper body-ul, daca ar purta blugi lungi si niste bocanci cred ca l-ar avantaja mai mult!

Dragon-sin
20th February 2007, 22:58
^ De unde atata ura pentru Tanahashi ? :)

Sa vedem :

Masahiro Chono - Tanahashi castiga in meciul lor din prima runda New Japan Cup de anul trecut .

Tenzan - Tanahashi castiga in meciul lor pentru titlul dupa ce Tenzan a castigat G1 Climax.

Giant Bernard - Tanahashi castiga intr'un meci intre cei 2 , la scurt timp dupa ce Lesnar a plecat cu centura .

Campionul IWGP nu trebuie sa fie neaparat cel mai mare star puroresu ( just look at Fujita ) . Tanahashi e destul de bun in ring si la fel ca Nakamura , e foarte loial New Japan , ceva ce e foarte rar zilele astea .

Heath Scumm
21st February 2007, 09:42
Nu il urasc, il consider ok numai ca arsenalul lui ofensiv lasa mult de dorit. De asemenea look-ul lui nu aduce absolut nimic nou, e acelasi look manga pe care-l au foarte multi luptatori japonezi ...

Despre Masa Chono si Tenzan am spus din nostalgie, nu consider ca ar putea fi mai buni campioni decat Tanahashi, in fond pustiul asta e revelatia New Japan iar cei 2 sunt doar niste veterani. Giant Bernard are look-ul si recunoasterea universala pentru a ridica nivelul titlului + e unul dintre cei mai muncitori heavyweights din lume ... putini americani reusesc sa se integreze in peisajul wrestlingului japonez si Giant Bernard a suferit intr-adevar o evolutie de la statutul de A-Train din WWE.

Campionul IWGP nu trebuie sa fie neaparat cel mai mare star puroresu ( just look at Fujita )

Ar trebui, daca NJPW doreste sa fie companie de top in Japonia si sa primeasca si ceva recunoastere in Statele Unite.

Imi aduc aminte de zilele in care Japonia era o prezenta importanta in peisajul wrestlingului mondial, imi aduc aminte zilele in care luptatorii japonezi care veneau in federatiile americane deveneau instantaneu campioni sau top contenderi, acum Japonezii sunt fie material pentru glume rasiale (Jimmy Yang, Funaki) fie "special guests" in lupte ocazionale. Ceea ce inseamna ca nu au absolut nici o prezenta in Statele Unite iar micile exceptii sunt din partea ROH care au introdus atleti precum KENTA, Thunder Liger, Marufuji, Ebessan, Morishima si altii publicului american. Insa in opinia mea, chestia asta nu e suficienta, Japonia are nevoie sa fie din nou forta mondiala care era, nu doar "training ground-ul" pentru WWE Rejects.

Tanahashi e destul de bun in ring si la fel ca Nakamura , e foarte loial New Japan , ceva ce e foarte rar zilele astea .

Chestia asta e ca si cum ai spune ca Rhino merita sa fie campion TNA pentru ca e loial companiei. Desi e extrem de muncitor in ring si e loial companiei + sunt sigur ca ar fi un "fighting champion", nu cred ca are draw-ul necesar pentru a tine titlul NWA momentan.

Situatia lui Tanahashi e diferita, el fiind unul dintre starurile puro cu cel mai mare draw insa chiar daca e cunoscut in Japonia, asta nu inseamna ca e un campion de talie mondiala.

thunder_liger
21st February 2007, 12:30
pustiul asta e revelatia New Japan iar cei 2 sunt doar niste veterani.

and that's why i don't wanna talk to you sometimes :D

Heath Scumm
21st February 2007, 13:10
Hey, i-am ales ca preferati in acest turneu deci asta tre' sa insemne ceva ... totusi nu poti nega ca nu au draw-ul tanarului Tanahashi.

Dragon-sin
21st February 2007, 16:01
Stefan , you my home boy , dar cateodata scri some crazy shit .

De unde sa incep ?

De asemenea look-ul lui nu aduce absolut nimic nou, e acelasi look manga pe care-l au foarte multi luptatori japonezi ...

Ce conteaza asa de mult aspectul pentru tine? In Japonia poti sa fi cel mai dragut ,sa ai cel mai uleios ( ? ) corp din lumea wrestlingului pt ca nu conteaza deloc . In Japonia lumea respecta mai mult acel ''fighting spirit '' pe care Tanahashi cu siguranta il are .

Despre Masa Chono si Tenzan am spus din nostalgie, nu consider ca ar putea fi mai buni campioni decat Tanahashi, in fond pustiul asta e revelatia New Japan iar cei 2 sunt doar niste veterani. Giant Bernard are look-ul si recunoasterea universala pentru a ridica nivelul titlului + e unul dintre cei mai muncitori heavyweights din lume ... putini americani reusesc sa se integreze in peisajul wrestlingului japonez si Giant Bernard a suferit intr-adevar o evolutie de la statutul de A-Train din WWE.

Poate ca sunt un mark pentru Makabe si GBH , dar cred ca Tenzan ar putea fi un campion foarte bun pentru New Japan . Oricum Tanahashi nu e revelatia NJ , nu il consider asa . New Japan nu e exact Pride ! Nu vor sa atraga cu orice pret piata americana , de asta nu sunt foarte multi fani puro .

Nu credeam ca o sa zic asta despre tine ... dar ai vrea mai mult entertainment decat wrestling in preferintele tale . Giant Bernard e foarte bun , dar Tanahashi paid his dues in New Japan si e mult mai potrivit decat Bernard , dar nu m'ar deranja sa il vad campion , pt ca e un monstru :D .

Ar trebui, daca NJPW doreste sa fie companie de top in Japonia si sa primeasca si ceva recunoastere in Statele Unite.

This is true . New Japan nu mai e ce a fost , dar asta pentru ca nu mai este un WCW pentru o expunere in US de New Japan , dar prin asocierea TNA cu New Japan sigur va primi recunoastere in US . Totusi despre ce recunoastere vorbesti ? din partea unui mark ? pt ca sunt sigur ca orice smark recunoaste New Japanul :) .

Ceea ce inseamna ca nu au absolut nici o prezenta in Statele Unite iar micile exceptii sunt din partea ROH care au introdus atleti precum KENTA, Thunder Liger, Marufuji, Ebessan, Morishima si altii publicului american. Insa in opinia mea, chestia asta nu e suficienta, Japonia are nevoie sa fie din nou forta mondiala care era, nu doar "training ground-ul" pentru WWE Rejects.

Asta e ca si cum ai zice ca US e lumea in care traim . Doar pentru ca nu e main stream puro in US , atunci nu e forta mondiala in wrestling ? Uite pentru mine e forta mondiala in wrestling . Si de ce zici , care era ? Cand a fost Japonia aceasta forta mondiala ? cand erau wrestleri in WWE? sau WCW ? Sincer , ce conteaza asa de mult ? Best wrestling in sports entertainent? suna aiurea !

Chestia asta e ca si cum ai spune ca Rhino merita sa fie campion TNA pentru ca e loial companiei. Desi e extrem de muncitor in ring si e loial companiei + sunt sigur ca ar fi un "fighting champion", nu cred ca are draw-ul necesar pentru a tine titlul NWA momentan.

In Japonia sa fi loial inseaman EXTREM de mult . E o diferenta intre culturi :) , deci nu e ca si cum as zice despre Rhino .

Situatia lui Tanahashi e diferita, el fiind unul dintre starurile puro cu cel mai mare draw insa chiar daca e cunoscut in Japonia, asta nu inseamna ca e un campion de talie mondiala.

Nu e un draw extraordinar . Si ce inseamna pentru tine campion de talie mondiala ?

Iarasi deviem de la subiect , as vrea sa revenim la New Japan Cup si sa continuam asta la threadul puro .

Heath Scumm
21st February 2007, 16:23
Si de ce zici , care era ? Cand a fost Japonia aceasta forta mondiala ? cand erau wrestleri in WWE? sau WCW ? Sincer , ce conteaza asa de mult ? Best wrestling in sports entertainent? suna aiurea !

Am sa abordez prima oara acest subiect pentru ca mi se pare relevant pentru toata discutia. A fost o perioada in pro-wrestling in care orice federatie din State dorea sa aiba luptatori japonezi de top in roster iar orice wrestler american se simtea onorat sa mearga sa lupte in Japonia. Atunci Japonia era considerata o forta mondiala din acest punct de vedere si totul a culminat in a doua jumatate a anilor 90 cand Puro-ul a explodat la nivel mondial.

Ce se intampla acum cu puro-ul e ceva de genul asta : Japonia s-a izolat, multi fani din Statele Unite care urmaresc TNA sau WWE dar nu au exposure la Indyz nici nu stiu cine e Kenta Kobashi ... ROH l-a adus in State si apoi multi fani au inceput sa-i studieze cu mai multa atentie si prestatia din Japonia (acesta este inclusiv cazul meu ... stiam cine e Kobashi dar pana la infruntarea cu Joe nici nu il bagam in seama, apoi am inceput sa-l apreciez altfel)

New Japan nu e exact Pride ! Nu vor sa atraga cu orice pret piata americana , de asta nu sunt foarte multi fani puro

Cat se poate de adevarat, si exact asta e problema ... a fost o perioada in care NJPW avea recunoastere la nivel mondial prin asocierea cu WCW, acum s-au izolat pe continentul lor ... problema lor e ca nu au ambitie, sa creasca ca si produs si implicit companie, sa redevina marea organizatie mondiala care era in anii '90.

De asta acum majoritatea fanilor pro-wrestlingului isi indreapta privirea catre State ... pentru ca nu au alternativa, nu pentru ca prefera Entertainment.

Ce conteaza asa de mult aspectul pentru tine? In Japonia poti sa fi cel mai dragut ,sa ai cel mai uleios ( ? ) corp din lumea wrestlingului pt ca nu conteaza deloc . In Japonia lumea respecta mai mult acel ''fighting spirit '' pe care Tanahashi cu siguranta il are .

Atata timp cat pro-wrestlingul e "sports entertainment" (si nu confunda acest concept cu cel al lui Vince), concepte precum imagine, gimmick, face sau heel sunt absolut esentiale ... altfel, avem doar o paruiala stiff coregrafiata ... si exact asta se intampla momentan in NJPW ... campionii nu au identitate, luptatorii din midcard nici atat ... vezi aceeasi luptatori care arata la fel, care fac manevre extrem de spectaculoase insa e ca si cum ai vedea oameni fara fetze facand succesiv o serie de spoturi fie ele technical, high-flying, grappling etc.

Acesta este puroresu momentan, aceasta e problema acestui sport.

Dragon-sin
22nd February 2007, 13:42
'' Atunci Japonia era considerata o forta mondiala din acest punct de vedere si totul a culminat in a doua jumatate a anilor 90 cand Puro-ul a explodat la nivel mondial.''

Nu ! Aici trebuie sa te contrazic pentru ca eu nu imi aduc aminte asa ceva . In a doua jumatate a anilor 90 orice wrestler japonez era ori midcarder sau cruiserweight , at best ! Da , era Chono cu nWo Japan dar era cunoscuta ca o forta in Japonia . Puroresul main stream in America nu a existat niciodata . WWE au avut pe Kaientai si WCW pe multe staruri din New Japan , DAR nu au avut nici un push masiv sa poti zice ca erau chiar o forta .

De asta in zilele noastre starurile puro sunt in main events , pentru ca acum chiar au aceasta putere ! E adevarat se intampla doar la indyz , dar daca stai sa te gandesti e ca si cum un superstar in indyz ( Punker ) , vine intr'o companie main stream si e un midcarder , e acelasi lucru .

''Cat se poate de adevarat, si exact asta e problema ... a fost o perioada in care NJPW avea recunoastere la nivel mondial prin asocierea cu WCW, acum s-au izolat pe continentul lor ... problema lor e ca nu au ambitie, sa creasca ca si produs si implicit companie, sa redevina marea organizatie mondiala care era in anii '90.''

Nu asta e problema lor ! Problema lor este cea ce se va intampla si in America in cativa ani , MMA-ul a inghitit wrestlingul . Cu aparitia MMA'ului , wrestlingul a pierdut credibilitate , care si asa era putina . New Japan nu mai e ce a fost si nu poate fi foarte ambitioasa , din mai multe motive . You like it , take it , if you dont , leave it .

''campionii nu au identitate, luptatorii din midcard nici atat ... vezi aceeasi luptatori care arata la fel, care fac manevre extrem de spectaculoase insa e ca si cum ai vedea oameni fara fetze facand succesiv o serie de spoturi fie ele technical, high-flying, grappling etc.''

Cat se poate de gresit . New Japan e o federatie foarte ''colorata'' . Ai stables , ai heels si faces , ai un campion care e ultimate babyface , si as putea sa iti dau o identitate pentru mai toti luptatori in afara de young lions .

Heath Scumm
22nd February 2007, 13:53
De asta in zilele noastre starurile puro sunt in main events , pentru ca acum chiar au aceasta putere ! E adevarat se intampla doar la indyz , dar daca stai sa te gandesti e ca si cum un superstar in indyz ( Punker ) , vine intr'o companie main stream si e un midcarder , e acelasi lucru .

Nu e chiar acelasi lucru, federatiile main stream dicteaza directiile acestei industrii, asadar e mai benefic pentru acest sport un numar mai mare de midcarderi in WWE sau TNA decat acelasi numar de Main eventeri in Indyz.

Nu asta e problema lor ! Problema lor este cea ce se va intampla si in America in cativa ani , MMA-ul a inghitit wrestlingul . Cu aparitia MMA'ului , wrestlingul a pierdut credibilitate , care si asa era putina . New Japan nu mai e ce a fost si nu poate fi foarte ambitioasa , din mai multe motive . You like it , take it , if you dont , leave it .

Ma indoiesc ca asta se va intampla si in State, McMahon dicteaza directiile, nu se lasa dus de val ... insa cu NJPW si pierderea credibilitatii in fata MMA, ai perfecta dreptate ... asta poate si datorita faptului ca si cei din MMA au inceput sa dezvolte gimmickuri, sa taie promouri si uneori sunt chiar mai buni la asta decat cei din NJPW.

as putea sa iti dau o identitate pentru mai toti luptatori

Please do that! Te-am rugat de nenumarate ori sa ma pui la curent cu angle-urile si caracterul marilor luptatori puro, sunt chiar interesat de chestia asta.

Nu urmaresc atat de mult puro pe cat as vrea deoarece mi se intampla uneori sa ma plictisesc datorita faptului ca nu vad acei luptatori ca individualitati, vad doar 2 japonezi care fac manevre spectaculoase si nu ma pot identifica cu luptatorii din ring.

Dragon-sin
22nd February 2007, 19:52
In Japonia nu conteaza build-up-ul , dar conteaza mai mult sa ai un spatiu pe tv sa iti poti promova produsul si singurul gimmick din Pride e a lui Sakuraba ( Vader , Liger , HG , Super Mario ! cunoscatorii stiu de ce ) , deci nu a avut mai deloc un impact asa de mare asta , faza a fost ca Pride a explodat cum explodeaza acum si UFC , in Japonia lumea a plecat spre Pride si de asta New Japan , pardon tot puroresul a avut de suferit .

Nu m-am referit chiar sa iti zic tot rosterul New Japan, e mult de zis , dar intreaba-ma de ceva wrestler si o sa iti zic .

Heath Scumm
22nd February 2007, 20:23
Ma intereseaza Nakamura, Makabe si Riki Choshu pentru inceput ... cu ce ies ei in evidenta, de ce ar trebui sa imi placa, care e individualitatea lor ...

Cand explici, gandeste-te la mine ca la un rasist pentru care toti asiaticii arata la fel :evil:

Dragon-sin
23rd February 2007, 07:06
Eu nu is aici sa fac propaganda pentru ei , am facut threadul sa vorbim despre New Japan Cup dar se pare ca nu . Iarasi e o chestie , fie iti place fie nu si nu o sa incerc sa te conving sa te uiti , dar daca tot m-ai intrebat de ei , o sa iti raspund .

Riki Choshu - Un veteran al ringului New Japan , dar in zilele noastre el e main bookerul New Japan (asta pana cand vine Chono la conducere ) . De asemenea el e bookerul LOCK UP . Cunoscut pentru Lariat'ul lui extrem de puternic , e foarte respectat in New Japan , datorita varstei si ce a facut pt New Japan . Trivia : Konnan a invatat sharpshooterul de la Riki :)

Togi Makabe - New Japans Bad Boy .Face parte din GBH si e campionul WEW . Lupta destul de mult in deathmatches pentru Apache Army , dar in New Japan e un rebel care seamana foarte mult IMO cu un tanar Chono .

Shinsuke Nakamura - Viitorul New Japanului . Are si porecla de ''Black Savior'' , pentru ca el reprezinta (la fel ca Tanahashi) tot ce inseamna New Japan old and new , si nu ma refer la look si la hair si mai stiu eu ce (care se pare ca e foarte important ) . E luptatorul meu preferat din noua generatie puroresu , un fost practicant de amaresu , a avut si niste lupte in MMA , in care a fost victorios . S'a antrenat cu Josh Barnett pe cand americanul a fost in NJ . Cunoscut pentru flying armbars si flying triangle chokes de toata frumusetea . Extraordinar de bun la pamant , de cand a revenit din America a inceput sa foloseasca mai mult loviturile de impact , de exemplu manevra lui de final , Landslide .

Heath Scumm
23rd February 2007, 09:41
am facut threadul sa vorbim despre New Japan Cup dar se pare ca nu .

Dar chiar asta facem, ne prezinti mai bine participantii la acest turneu si ne faci sa intelegem de ce ar trebui sa urmarim New Japan.

Care este angle-ul stable-ului GBH? E un soi de NWO, vor sa rastoarne autoritatea cuiva sau ce?

Dragon-sin
23rd February 2007, 12:29
Great Bash Heel ( funny name but it works for me ) a fost fondat de Tenzan dupa ce a castigat G1 in 2006 si a luptat impotriva lui Chono . Angleul era ca ChoTen aveau probleme , Chono nu i'a raspuns la telefoanele lui Tenzan si cand Chono a revenit dupa accidentare lui , au mers pe drumuri diferite , si aslfel Tenzan format GBH , care are ca scop sa devina cea mai rea si cea mai ''heel'' stable din New Japan .

Heath Scumm
23rd February 2007, 12:56
Uite, chestii din astea simt nevoia sa aflu! :D Ai highlight videos cu actiunile lor in NJPW?

Dragon-sin
24th February 2007, 11:36
Nu prea au facut mare lucru pana acum . Dupa ce Tenzan a format GBH , a plecat in All Japan sa il ajute pe Kojima in Real World Tag League , dar se pare ca acum au o alianta cu Voodoo Murderers din AJPW .

Primele showurile din NJC finalizate :

NJPW, 3/3/07 (SXW)
Hiratsuka City Gymnasium

1. Super Challenge Match: Koji Kanemoto & Wataru Inoue vs. Yujiro & Tetsuya Naito
2. CTU vs. CMLL: Minoru & Milano Collection AT vs. Negro Casas & El Texano Jr.
3. "Funky Weapon" Return Match: Tiger Mask, El Samurai & Ryusuke Taguchi vs. Jushin Thunder Liger, Jado & Gedo
4. "Hiratsuka Soul" Return Match: Black Strong Machine & Takashi Uwano vs. Toru Yano & Tomohiro Ishii
5. New Japan vs. BLACK: Hiroshi Tanahashi, Yuji Nagata & Manabu Nakanishi vs. Masahiro Chono, Shinsuke Nakamura & Giant Bernard
6. New Japan Cup - Round 1: Togi Makabe vs. Travis Tomko
7. Riki Choshu, Akebono & Takashi Iizuka vs. Hiroyoshi Tenzan, Shiro Koshinaka & Tomoaki Honma

NJPW, 3/4/07
Act City Hamamatsu

1. Yujiro vs. Tetsuya Naito
2. Challenge Singles Match: Mitsuhide Hirasawa vs. Toru Yano
3. New Japan & Mexico Union vs. CTU: Wataru Inoue & El Texano Jr. vs. Minoru & Milano Collection AT
4. New Japan vs. CTU & Mexico Union: Tiger Mask, Koji Kanemoto & Ryusuke Taguchi vs. Jado, Gedo & Negro Casas
5. New Japan vs. BLACK: Riki Choshu, Manabu Nakanishi & Takashi Uwano vs. Shinsuke Nakamura, Giant Bernard & Travis Tomko
6. New Japan vs. GBH: Hiroshi Tanahashi & Takashi Iizuka vs. Hiroyoshi Tenzan & Togi Makabe
7. BLACK vs. GBH: Masahiro Chono & Black Strong Machine vs. Shiro Koshinaka & Tomoaki Honma
8. New Japan Cup - Round 1: Yuji Nagata vs. Tomohiro Ishii

Makuhari Messe International Exhibition Hall #10

1. Super Jr. Special Singles Match: El Samurai vs. Yujiro
2. New Japan & Mexico Union vs. CTU: El Texano Jr., Ryusuke Taguchi & Tetsuya Naito vs. Minoru, Jushin Thunder Liger & Milano Collection AT
3. Super Jr. Special Singles Match: Tiger Mask vs. Negro Casas
4. New Japan vs. CTU: Koji Kanemoto & Wataru Inoue vs. Jado & Gedo
5. New Japan vs. GBH Special Singles Match: Takashi Iizuka vs. Toru Yano
6. New Japan vs. BLACK: Hiroshi Tanahashi, Riki Choshu & Yuji Nagata vs. Giant Bernard, Travis Tomko & Black Strong Machine
7. New Japan Cup - Round 1: Manabu Nakanishi vs. Shiro Koshinaka
8. Special Tag: Masahiro Chono, Akebono & Shinsuke Nakamura vs. Hiroyoshi Tenzan, Togi Makabe & Tomohiro Ishii

Ratonu
26th February 2007, 21:39
Tocmai am vãzut ºi eu show-ul. Ce sã zic, primul meci a fost OK de încãlzire :), de la al doilea mã aºteptam la ceva mai mult (a început destul de lent ºi a avut câteva lovituri care nu au arãtat bine deloc, dar, din fericire, s-a mai dezmorþit pe final), al treilea ºi al patrulea mi s-au pãrut cel puþin neconvingãtoare ºi m-au cam plictisit, al cincilea mi s-a pãrut primul meci care a arãtat bine de la început pânã la sfârºit... ºi de aici încolo lucrurile au mers din ce în ce mai frumos, culminând cu meciul pentru titlul greilor, care mi s-a pãrut foarte tare.
Per total, un show plãcut, dar care a avut tot ce era de vãzut doar în a doua jumãtate. În afarã de cei pe care îi ºtiam deja (TAKA, Liger ºi americanii), mi-au plãcut mult cei doi campioni ºi echipa Tenzan & TARU.

A, ºi comentatorul play-by-play m-a amuzat teribil cu acele reacþii monosilabice repetate. :D

Dragon-sin
27th February 2007, 21:50
Chiar ma bucur ca ti-a placut showul :) . Kanemoto si Tanahashi au avut un meci foarte bun mai ales finalul a fost extrem de bine pus la punct ( no sling blade ) . Tenzan si TARU chiar au facut o echipa foarte buna si meciul a fost bun dar prea scurt si prea putin Chono , dar cand a venit Nakamura sa il ajute pe mentorul lui m-am gandit la un meci Nakamura vs. TARU care ar fi ceva foarte interesant .

Cat despre comentatorul play by play ... '' ITS REIALLL ITS IMPALSSSS!!''

Dragon-sin
5th March 2007, 13:55
NJPW, 3/3/07 (SXW)
Hiratsuka City Gymnasium
3,200 Fans - No Vacancy

1. Super Challenge Match: Koji Kanemoto & Wataru Inoue beat Yujiro & Tetsuya Naito (11:48) when Kanemoto used an ankle hold on Naito.
2. CTU vs. CMLL: Negro Casas & El Texano Jr. beat Minoru & Milano Collection AT (9:47) when Casas used a ganso la magistral on Minoru.
3. "Funky Weapon" Return Match: Jushin Thunder Liger, Jado & Gedo beat Tiger Mask, El Samurai & Ryusuke Taguchi (13:34) when Gedo pinned Taguchi.
4. "Hiratsuka Soul" Return Match: Toru Yano & Tomohiro Ishii beat Black Strong Machine & Takashi Uwano (10:39) when Yano used the Oni Koroshi on Uwano.
5. Riki Choshu, Akebono & Takashi Iizuka beat Hiroyoshi Tenzan, Shiro Koshinaka & Tomoaki Honma (10:20) when Akebono used a running body press on Honma.
6. New Japan Cup - Round 1: Togi Makabe beat Travis Tomko (9:29) with a lariat.
7. New Japan vs. BLACK: Masahiro Chono, Shinsuke Nakamura & Giant Bernard beat Hiroshi Tanahashi, Yuji Nagata & Manabu Nakanishi (17:00) when Bernard used the Bernard Driver on Nagata.

In primul show din New Japan Cup 2007 Makabe a reusit sa il elimine pe Travis Tomko si eu zic ca nu va avea probleme in meciul urmator unde va infrunta pe castigatorul meciului Iizuka vs. Honma deci avem usor un semi finalist .

NJPW, 3/4/07
Act City Hamamatsu
1,800 Fans - Super No Vacancy Full House

1. Yujiro beat Tetsuya Naito (8:29) with a kakaekomi crab hold.
2. Challenge Singles Match: Toru Yano beat Mitsuhide Hirasawa (8:03) with the Oni Koroshi.
3. New Japan & Mexico Union vs. CTU: Wataru Inoue & El Texano Jr. beat Minoru & Milano Collection AT (11:09) when Texano used the Tornado Texas on Milano.
4. New Japan vs. CTU & Mexico Union: Jado, Gedo & Negro Casas beat Tiger Mask, Koji Kanemoto & Ryusuke Taguchi (12:07) when Casas used a ganso la magistral on Kanemoto.
5. New Japan vs. BLACK: Shinsuke Nakamura, Giant Bernard & Travis Tomko beat Riki Choshu, Manabu Nakanishi & Takashi Uwano (11:42) when Tomko used a lariat on Uwano.
6. New Japan vs. GBH: Hiroyoshi Tenzan & Togi Makabe beat Hiroshi Tanahashi & Takashi Iizuka (16:34) when Tenzan used the Anaconda Vice on Iizuka.
7. BLACK vs. GBH: Masahiro Chono & Black Strong Machine beat Shiro Koshinaka & Tomoaki Honma (12:45) when Chono used a Shining Yakuza kick on Honma.
8. New Japan Cup - Round 1: Yuji Nagata beat Tomohiro Ishii (12:12) with a backdrop hold.

Yuji Nagata a fost de asemenea castigator in primul lui meci , dar va avea un meci greu in runda a doua unde va lupta impotriva castigatorului din meciul Chono vs. Choshu .

Heath Scumm
5th March 2007, 14:00
Ma astept ca Makabe sa ajunga chiar pana in finala ... Nu inteleg de ce au renuntat la Tomko din prim runda, are un draw destul de mare in NJPW, ar fi putut sa-l foloseasca lejer pana in semifinale!

Dragon-sin
6th March 2007, 18:24
6 Martie 1972 la Ota Ward Gym , New Japan Pro Wrestling isi face debutul in lumea wrestlingului cu main eventul Antonio Inoki vs. Karl Gotch . Happy 35th Birthday NJPW !

Heath Scumm
7th March 2007, 10:48
Happy Birthday NJPW! :D

Dragon-sin
10th March 2007, 19:27
Cateva up-date-uri :

NJPW "35TH ANNIVERSARY", 3/6/07 (WPW)
Tokyo Korakuen Hall
1,635 Fans - Super No Vacancy

1. Dentou no 1st Match ~ Kotetsu Yamamoto Referee Revival: Yujiro beat Mitsuhide Hirasawa (6:51) with a crab hold.
2. CTU MUTATION: Dick Togo & TAKA Michinoku beat Jado & Gedo (9:48) when Togo used a lariat on Gedo.
3. COOL FUNKY Special Singles Match: Takashi Iizuka beat Ryusuke Taguchi (9:48) with a sleeper hold.
4. BLACK vs. GBH: Hiroyoshi Tenzan, Togi Makabe, Toru Yano & Tomohiro Ishii beat Masahiro Chono, Giant Bernard, Travis Tomko & Milano Collection AT (10:24) when Tenzan used the TTD on Milano.
5. One Night Dream Tag I - Super Jr. Another Dimension: Minoru, Tiger Mask, Wataru Inoue & El Texano Jr. beat Jushin Thunder Liger, Koji Kanemoto, El Samurai & Negro Casas (15:34) when Minoru used the HEAT clutch on Samurai.
6. One Night Dream Tag II - Japan vs. Heisei Ishingun: Riki Choshu & Super Strong Machine beat Shiro Koshinaka & Michiyoshi Ohara (9:02) when Machine used a Devil Windmill suplex hold on Ohara.
7. One Night Dream Tag III - Now & Future: Hiroshi Tanahashi & Shinsuke Nakamura vs. Yuji Nagata & Manabu Nakanishi went to a draw (20:00) when the time limit expired.

NJPW, 3/9/07
Kumagaya Citizen Gymnasium
1,355 Fans

1. Takashi Uwano beat Tetsuya Naito (9:15) with a crab hold.
2. New Japan & Mexico Union vs. CTU: Wataru Inoue, El Texano Jr. & Yujiro beat Jado, Gedo & Milano Collection AT (11:44) when Texano used the Tornado Texas on Gedo.
3. New Japan vs. CTU & Mexico Union: Minoru, Jushin Thunder Liger & Negro Casas beat Tiger Mask, Koji Kanemoto & El Samurai (14:59) when Casas used a ganso la magistral on Tiger.
4. New Japan vs. BLACK: Shinsuke Nakamura & Black Strong Machine beat Yuji Nagata & Ryusuke Taguchi (11:15) when Machine used a lariat on Taguchi.
5. New Japan vs. GBH: Hiroshi Tanahashi & Manabu Nakanishi beat Toru Yano & Tomohiro Ishii (14:19) when Tanahashi used the High Fly Flow on Ishii.
6. New Japan Cup - Round 1: Takashi Iizuka beat Tomoaki Honma (14:06) with a sleeper hold.
7. BLACK vs. GBH: Masahiro Chono, Giant Bernard & Travis Tomko beat Hiroyoshi Tenzan, Togi Makabe & Shiro Koshinaka (13:08) when Chono used a Shining Yakuza kick on Koshinaka.

Makuhari Messe International Exhibition Hall #10
2,558 Fans - Super No Vacancy Full House

1. Super Jr. Special Singles Match: Negro Casas beat El Samurai (9:59) with a ganso la magistral.
2. Super Jr. Special Singles Match: Tiger Mask beat Yujiro (9:13) with a reverse cradle.
3. New Japan vs. CTU: Jado & Gedo beat Koji Kanemoto & Wataru Inoue (12:06) when Gedo used a weapon attack on Inoue.
4. New Japan & Mexico Union vs. CTU: Minoru, Jushin Thunder Liger & Milano Collection AT beat Ryusuke Taguchi, El Texano Jr. & Tetsuya Naito (12:58) when Minoru used an avalanche-style wrist-clutch Fisherman buster on Naito.
5. New Japan vs. GBH Special Singles Match: Takashi Iizuka beat Toru Yano (11:04) with a sleeper hold.
6. New Japan vs. BLACK: Hiroshi Tanahashi, Riki Choshu & Yuji Nagata beat Giant Bernard, Travis Tomko & Black Strong Machine (13:34) when Nagata used a wrist-clutch Exploder on Machine.
7. New Japan Cup - Round 1: Manabu Nakanishi beat Shiro Koshinaka (10:03) with the Mana Bauer.
8. Special Tag: Masahiro Chono, Akebono & Shinsuke Nakamura beat Hiroyoshi Tenzan, Togi Makabe & Tomohiro Ishii (12:19) with Chono used a Shining Yakuza kick on Ishii.

Showul lui Chono a fost un mare succes , si cu anuntul presedintelui Simon Inoki ca a deminsionat (mai mult ca sigru pentru IGF) , e posibil ca Chono sa fie un candidat puternic la functia de presedinte New Japan .

Heath Scumm
11th March 2007, 14:19
Ce e IGF?

Dragon-sin
11th March 2007, 18:09
Inoki Genome Federation , o noua federatie a lui Antonio Inoki .

Dragon-sin
12th March 2007, 18:27
NJPW, 3/11/07 (WPW)
9,000 Fans - No Vacancy

1. Yujiro beat Tetsuya Naito (8:29) with a spear.
2. Tomohiro Ishii & Tomoaki Honma beat Takashi Uwano & Mitsuhide Hirasawa (10:12) when Honma used a rolling elbow on Hirasawa.
3. New Japan vs. CTU: El Samurai & Ryusuke Taguchi beat Jado & Gedo (10:29) when Taguchi used the Dodon on Jado.
4. New Japan vs. CTU & Mexico Union: Tiger Mask, Koji Kanemoto & Wataru Inoue beat Jushin Thunder Liger, Negro Casas & Milano Collection AT (13:20) when Kanemoto used an ankle hold on Milano.
5. IWGP Jr. Heavyweight Title: Minoru (c) beat El Texano Jr. (14:05) with a cross armbreaker (2nd defense).
6. New Japan Cup - Round 1: Shinsuke Nakamura beat Toru Yano (10:16) with the Landslide.
7. New Japan Cup - Round 1: Masahiro Chono beat Riki Choshu (8:44) with a horizontal cradle.
8. New Japan vs. GBH: Hiroyoshi Tenzan, Togi Makabe & Shiro Koshinaka beat Hiroshi Tanahashi, Yuji Nagata & Takashi Iizuka (15:31) when Makabe used a lariat on Iizuka.
9. IWGP Tag Team Title: Giant Bernard & Travis Tomko beat Manabu Nakanishi & Takao Omori (c) (16:40) when Bernard pinned Nakanishi after a union powerbomb to become the 50th champions.

A fost o zi de dominare totala pentru BLACK in care Chono si Nakamura au castigat meciurile din prima runda NJC iar Tomko/Bernard au castigat titlurile IWGP Heavyweight la echipe . De maine incepe runda a doua in New Japan Cup cu 2 meciuri New Japan vs. Black , Chono vs. Nagata si Nakanishi vs. Bernard .

Your new IWGP Champions at Mount Fuji :

http://www.njpw.co.jp/newsdata/006612/main_101.jpg

milanezu
12th March 2007, 18:32
oare cum se zice pe japoneza shave ur back?

Heath Scumm
12th March 2007, 19:50
In ce consta Stable-ul Black?

Dragon-sin
12th March 2007, 20:27
BLACK : Masahiro Chono , Shinsuke Nakamura , Travis Tomki , Giant Bernard , Black Strong Machine

Heath Scumm
12th March 2007, 20:36
As vrea sa stiu si eu care-i faza cu Black Strong Machine si Super Strong Machine ... ceva poze cu ei, eventual ceva despre gimmick-ul lor, daca vrei, ai timp si chef sa-mi explici, ti-as fi recunoscator! :)

De asemenea dupa ce topicul acesta va deveni inactiv il voi uni cu cel general despre NJPW!

Dragon-sin
14th March 2007, 21:05
NJPW, 3/13/07
Hachioji Civic Hall
719 Fans

1. Takashi Uwano beat Mitsuhide Hirasawa (7:23) with the STU.
2. Super Jr. Singles Match: Wataru Inoue beat Yujiro (7:28) with the Staggerin' Blow.
3. New Japan vs. CMLL: El Samurai & Ryusuke Taguchi beat Negro Casas & El Texano Jr. (7:49) when Taguchi used a cross armbreaker on Texano.
4. New Japan vs. CTU: Minoru, Jushin Thunder Liger & Milano Collection AT beat Tiger Mask, Koji Kanemoto & Tetsuya Naito (15:00) when Milano used a backdrop clutch hold on Naito.
5. BLACK vs. GBH: Shinsuke Nakamura, Travis Tomko & Black Strong Machine beat Togi Makabe, Shiro Koshinaka & Tomohiro Ishii (11:24) when Makabe was DQ'd.
6. New Japan vs. GBH: Hiroshi Tanahashi, Riki Choshu & Takashi Iizuka beat Hiroyoshi Tenzan, Toru Yano & Tomoaki Honma (11:45) when Tanahashi used the High Fly Flow on Honma.
7. New Japan Cup - Round 2: Yuji Nagata beat Masahiro Chono (17:25) with a rocket kick.
8. New Japan Cup - Round 2: Giant Bernard beat Manabu Nakanishi (13:05) with the Bernard Driver.

Nakamura a iesit din New Japan Cup ( :( ) din cauza unei accidentari .

PS : Mai are rost sa postez rezultatele astea ? Nu vad nici un interes in puro , ce rost mai are ? Mai mult ca sigur o sa incetez .

Heath Scumm
14th March 2007, 22:07
I care ... hai ca nu e greu, un copy-paste si un rand de concluzii.

Ratonu
16th March 2007, 18:43
6. New Japan vs. BLACK: Hiroshi Tanahashi, Riki Choshu & Yuji Nagata beat Giant Bernard, Travis Tomko & Black Strong Machine (13:34) when Nagata used a wrist-clutch Exploder on Machine.

8. Special Tag: Masahiro Chono, Akebono & Shinsuke Nakamura beat Hiroyoshi Tenzan, Togi Makabe & Tomohiro Ishii (12:19) with Chono used a Shining Yakuza kick on Ishii.

Am vãzut ºi eu astea... Au fost OK; singura chestie care nu mi-a plãcut a fost cã imaginea a stat pe comentatori destul de mult în timpul meciului cu Tanahashi.

Dragon-sin
22nd March 2007, 23:03
http://www.purolove.com/images/shows/njpw/njpw21032007_83.jpg

Yuji Nagata Winner of New Japan Cup .

NJPW, 3/21/07 (SXW)
Tokyo Korakuen Hall
1,450 Fans - No Vacancy

1. Takashi Uwano beat Mitsuhide Hirasawa (8:09) with the STU.
2. Super Jr. Tag Match: El Samurai & Ryusuke Taguchi beat Taichi Ishikari & Tetsuya Naito (12:20) when Taguchi used the Dodon on Naito.
3. CTU vs. CMLL: Jado & Gedo beat Negro Casas & El Texano Jr. (10:46) when Jado used the Crossface of JADO on Casas.
4. New Japan vs. CTU: Minoru, Jushin Thunder Liger & Milano Collection AT beat Tiger Mask, Wataru Inoue & Yujiro (14:15) when Milano used a backdrop clutch hold on Yujiro.
5. New Japan vs. BLACK: Riki Choshu & Takashi Iizuka beat Giant Bernard & Black Strong Machine (9:57) when Bernard was DQ'd.
6. BLACK vs. GBH: Masahiro Chono & Travis Tomko beat Hiroyoshi Tenzan & Tomohiro Ishii (14:02) when Chono used a Shining Yakuza kick on Ishii.
7. New Japan vs. GBH: Hiroshi Tanahashi & Manabu Nakanishi beat Shiro Koshinaka & Toru Yano (11:04) when Tanahashi used the High Fly Flow on Yano.
8. New Japan Cup - Final: Yuji Nagata beat Togi Makabe (20:05) with a backdrop suplex

Heath Scumm
23rd March 2007, 09:56
Incredibil, Yuji Nagata ... parca mai ieri era un lower midcarder in WCW :rolleyes:

Dragon-sin
26th March 2007, 19:43
^Pentru reply'uri de genu postez eu aici :| .

Si domnul Fozzy a fost lower midcarder in WCW si uite ce a ajuns . Ce conteaza ca a fost midcarder in WCW ? Nagata a facut atat de multe pentru New Japan si merita sa aiba o sansa la titlul lui Tanahashi

Heath Scumm
26th March 2007, 19:47
^ I know ... si sunt total de acord ... Plus, o sansa grozava pentru tanarul Tanahashi de a-si arata valoarea in fata unui veteran!

Dragon-sin
14th April 2007, 14:57
To whom it may concern ....

NJPW, 4/13/07 (WPW/PPV)
5,700 Fans

1. El Samurai & Yujiro beat Taichi Ishikari & Mitsuhide Hirasawa (8:14) when Yujiro used a diving headbutt on Hirasawa.
2. Special Tag: Jushin Thunder Liger, Milano Collection AT & BxB Hulk Dragon Gate beat Koji Kanemoto, Wataru Inoue & Tetsuya Naito (12:32) when Milano used a backdrop clutch hold on Naito.
3. New Japan vs. GBH: Riki Choshu & Takashi Iizuka beat Toru Yano & Tomoaki Honma (2:52) when Iizuka used a sleeper hold on Honma.
4. Special Singles Match: Manabu Nakanishi beat Orlando Jordan (7:59) with the Hercules Cutter.
5. BLACK vs. GBH: Shinsuke Nakamura & Black Strong Machine beat Togi Makabe & Tomohiro Ishii (11:58) when Nakamura used the Landslide on Ishii.
6. IJ Tag Team Title: Jado & Gedo (c) beat Masaaki Mochizuki Dragon Gate & Yasushi Kanda Dragon Gate (14:51) when Jado used the Crossface of JADO on Kanda (2nd defense).
7. IWGP Jr. Heavyweight Title: Minoru (c) beat Ryusuke Taguchi (18:27) with the HEAT clutch (3rd defense).
8. IWGP Tag Team Title: Giant Bernard & Travis Tomko (c) beat Hiroyoshi Tenzan & Shiro Koshinaka (15:47) when Tomko pinned Tenzan after the Magic Killer (1st defense).
9. IWGP Heavyweight Title: Yuji Nagata beat Hiroshi Tanahashi (c) (23:34) with a backdrop hold to become the 46th champion.

Ratonu
14th April 2007, 15:08
Looks nice. Acum, sper sã aparã pe PWT.

Heath Scumm
14th April 2007, 20:44
WTF???

Nu se poate asa ceva? Veteranul bate tanarul? Rareori vezi asa ceva!

Cum arata Magic Killer-ul lui Tomko?

Dragon-sin
16th April 2007, 14:10
Nagata e un challenger mult mai bun pentru Nakamura , Makabe sau de ce nu , Kurt Angle .

Magic Killer ... chiar nu imi spune nimic .

PSYCHO
6th July 2007, 01:53
Tin minte ca pe vremea cand ma uitam pe EuroSport la NJPW, i se zicea WSW ... Care era faza?

thunder_liger
6th July 2007, 10:10
Venea de la World Superstars of Wrestling . In aceeasi maniera Eurosport prezinta meciuri din UWFI sub denumirea de Bushido si cele din K1,Pride la binecunoscutul Fight Club.

Heath Scumm
6th July 2007, 10:11
Banuiesc ca Eurosport gasea mai vandabila denumire de World Superstars of Wrestling decat NJPW. Oricum, din ce tin minte dadeau putine meciuri intre japonezi, mai mult erau meciuri de tip gaijin vs gaijin sau tag-teamuri mixte.

Eram fascinat de Scott Norton, era ca un zid ... si n-am sa uit niciodata momentul cand l-am vazut prima oara in ring pe Hogan.

De asemenea, nu-mi iese din minte un meci in care Jushin Lyger l-a invins pe un luptator care arata cam ca Lyger, tot cu costum rosu si masca similara. Tin minte ca acei comentatori spuneau ca luptatorul mai tanar (si putin mai mic) purta costumul acela din respect pentru Lyger. Il mai vazusem si in cateva editii precedente (ma uitam fascinat la chestiile alea) dar nici in ziua de astazi nu stiu cine e.

Ma poate ajuta vreun fanatic puro cu ceva informatii?

thunder_liger
6th July 2007, 10:21
Parca imi aduc aminte de meciul lui Liger, e interesant de verificat .

Eu tin minte ca am vazut in aceeasi perioada destul de multe meciuri japonezi vs japonezi, probabil ti le aduci aminte pe alea cu gaijini deoarece erau mai bine promovate (pe merit). Oricum, specificul puroresu este lupta vs gaijin . Asa a inceput de pe vremea lui Rikidozan si tot asa a continuat : gaijinul tre sa fie maaaaare si fioros sau daca e mic trebuie sa fie foarte agil si tehnic (Benoit,Malenko si Guerrero).

Dragon-sin
6th July 2007, 13:53
Nu am nicio idee despre cine e vorba .Probabil a fost un young lion care si'a schimbat gimmickul dupa o perioada ,dar tot nu pot sa imi dau seama cine a fost.

Heath Scumm
6th July 2007, 14:05
http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/11/ligerrebessangakoji.jpg

E posibil sa fi fost Ebessan? desi si-a facut debutul prin 94, nu stiu ce sa zic :rolleyes:

PSYCHO
6th July 2007, 22:17
Venea de la World Superstars of Wrestling.

Stiam ca de la asta venea ... Insa vroiam sa stiu daca era doar o inventie a EuroSport-ului, ca sa fie ceva similar ca exprimare cu WCW ... Adica oficial, mereu a fost NJPW nu? ... Intreb asta ptr ca eu stiam doar de WSW si cand am redescoperit wrestling-ul, am crezut ca si-au schimbat numele in NJPW ...

Dragon-sin
11th July 2007, 18:25
http://www.puroresufan.com/images/tours/G107pd.jpg

NJPW, 8/5/07 (WPW)

NJPW, 8/6/07 (Samurai! TV)
Twin Messe Shizuoka

NJPW, 8/8/07 (SXW)
Yokohama Bunka Gymnasium

NJPW, 8/10/07 (Samurai! TV)

NJPW, 8/11/07 (SXW)
Tokyo Ryogoku Kokugikan

NJPW, 8/12/07 (WPW)
Tokyo Ryogoku Kokugikan

----------------------------

Topic dedicat celui mai mare turneu din wrestling . Pareri,cine va castiga si discutia meciurilor din G1 Climax .

Heath Scumm
12th July 2007, 09:26
Vreau o prezentare mai complexa a principalilor participanti ... Help us out, puro master! :D

Alyn_H-H-H
12th July 2007, 11:44
Am si eu o intrebare cum ai gasit meciuri in divizia asta?

Dragon-sin
12th July 2007, 12:13
^Wrong thread

Line-up-ul e plin de talente si e mult mai bun decat cel de anul trecut. Alegerile mele pentru semi finale sunt Nagata,Nakamura,Makabe si Chono,desi nu pot sa aleg pana nu anunta New Japan blocurile A si B . As vrea deasemenea sa il vad pe castigatorul Best of the Super Jr 2007 Milano Collection AT sa ajunga cat mai sus in competitie.

Full line-up :

1. Yuji Nagata (46th generation IWGP Heavyweight Champion / G1 Climax 2001 winner / New Japan Cup 2007 winner)
2. Manabu Nakanishi (G1 Climax 1999 winner)
3. Hiroshi Tanahashi (45th generation IWGP Heavyweight Champion / New Japan Cup 2005 winner)
4. Hiroyoshi Tenzan (33rd, 35th, 40th & 42nd generation IWGP Heavyweight Champion / G1 Climax 2003, 2004 & 2006 winner)
5. Togi Makabe (WEW Heavyweight Champion)
6. Masahiro Chono (22nd generation IWGP Heavyweight Champion / G1 Climax 1991, 1992, 1994, 2002 & 2005 winner)
7. Shinsuke Nakamura (34th generation IWGP Heavyweight Champion)
8. Giant Bernard (IWGP Tag Team Champion / New Japan Cup 2006 winner)
9. Milano Collection AT (Best of the Super Jr. XIV winner)
10. X (to be announced later)
11. Riki Choshu or Shiro Koshinaka (to be determined on 7/12)
12. Takashi Iizuka or Toru Yano (to be determined on 7/12)

Heath Scumm
12th July 2007, 13:39
Introduce me to this Nakamura guy, prin ce se disting Makabe si Nakanishi?

Give me HV, pics, stuff I can understand!

Dragon-sin
14th July 2007, 14:28
^Despre Nakamura am mai vorbit,si cea mai importanta deosebire dintre Makabe si Nakanishi e ca Makabe e heel-ul nr.1 din New Japan si face parte din GBH ,iar Nakanishi e un face care e de partea New Japan.

Heath Scumm
14th July 2007, 14:40
Pics?

TRIB
15th July 2007, 01:10
I'm just gonna say this in Englsih, cos its the only language I speak. I think thay Shinsuke Nakamura should win, out of everyone involved his career needs it the most. And am I rightin saying you wanted pics of him, HitScum?

Reaper
15th July 2007, 09:45
Pics, videos, whatever you have would be welcomed.

RockBerg
15th July 2007, 12:21
I'm just gonna say this in Englsih, cos its the only language I speak.
Doesn't matter.

We know english so whenever you wanna say something...say it.It won't be a lost post. :)

TRIB
15th July 2007, 18:11
Ok. SO this is Nakamura vs. Yoshi from the 2004 G1. This match is very power vs. technique, if you know what I mean.

Nakamura vs Yoshie, NJ G-1 Climax 8/7/04
96MB
AVI

So this is the message that I just got ready to send while the macth was uploading, however MU decided to close on me. So I have the link from another website. The guy who's site it is doesn't like it advertised, so if you want the link to the website, or just the match; then PM me. Thanks.

Dragon-sin
6th August 2007, 12:42
Update G1 Climax pe blog ! http://puro-fighting.blogspot.com/

Putem discuta despre turneu aici .

Heath Scumm
6th August 2007, 14:04
What is this "All" that the winner is going to take? :D

Dragon-sin
6th August 2007, 15:34
E doar un slogan ,nu cred ca Nagata va pierde titlul daca nu castiga .Castigatorul primeste o sansa la titlu cum a fost in fiecare an .

Heath Scumm
6th August 2007, 15:38
So "All" it's actually "A Title Shot" ... Chiar daca ar fi fost pus titlul in joc, ma indoiesc ca asta s-ar fi numit "All" ... "All" e ceea ce se intampla in TNA, toate titlurile in joc intr-un singur meci ...

Poti sa ne dai un "arbore" al turneului cu cine si cum avanseaza si sa ne tii la curent cu ce se intampla, eventual detalii interesante despre participanti? Eu ii stiu oarecum insa cu greu as putea sa-i diferentiez daca i-as vedea pe strada sau chiar in ring ... you know, all Asians look alike :P ... and most Asian wrestlers wrestle alike ...

Dragon-sin
6th August 2007, 17:15
^Pai sigur ,o sa scriu pe blog despre turneu cum evolueaza si voi scrie si aici :)

Dragon-sin
7th August 2007, 16:30
NJPW, 8/6/07 (Samurai! TV)
Twin Messe Shizuoka
1,400 Fans

1. El Samurai beat Mitsuhide Hirasawa (8:28) with a chickenwing armlock.
2. Minoru, Jado & Gedo beat Ryusuke Taguchi, Yujiro & Tetsuya Naito (10:46) when Jado used the Crossface of JADO on Naito.
3. G1 Climax - Block B: Milano Collection AT [4] beat Shiro Koshinaka [2] (10:29) by pinfall.
4. G1 Climax - Block A: Akebono [2] beat Togi Makabe [2] (7:48) with a Banzai drop.
5. G1 Climax - Block B: Hiroshi Tanahashi [2] vs. Toru Yano [1] went to a double countout (12:27).
6. G1 Climax - Block B: Shinsuke Nakamura [3] beat Manabu Nakanishi [0] (12:38) with a cross armbreaker.
7. G1 Climax - Block A: Giant Bernard [2] beat Masahiro Chono [0] (3:40) with a two-step kick.
8. G1 Climax - Block A: Yuji Nagata [4] beat Hiroyoshi Tenzan [2] (10:41) with the Nagata Lock IV.

Nu stiu ce se intampla cu Chono , iar victoria lui Akebono e prea ciudata pentru mine . Abia astept Milano Collection AT vs. Nakamura .

Dragon-sin
8th August 2007, 21:32
NJPW, 8/8/07 (SXW)
Yokohama Bunka Gymnasium
3,600 Fans

1. Yujiro beat Mitsuhide Hirasawa (6:05) with a crab hold.
2. Ryusuke Taguchi, Koji Kanemoto & Tetsuya Naito beat Jushin Thunder Liger, Taichi Ishikari & Prince Devitt (13:23) when Kanemoto used a moonsault press on Ishikari.
3. G1 Climax - Block B: Toru Yano [3] beat Manabu Nakanishi [0] (10:41) with the Kuro Kirishima.
4. G1 Climax - Block B: Hiroshi Tanahashi [4] beat Milano Collection AT [4] (9:59) with the High Fly Flow.
5. G1 Climax - Block A: Giant Bernard [4] beat Hiroyoshi Tenzan [2] (13:24) with a sit-down Last Ride.
6. G1 Climax - Block A: Masahiro Chono [2] beat Akebono [2] (7:45) with an STF.
7. G1 Climax - Block B: Shiro Koshinaka [4] beat Shinsuke Nakamura [3] (10:34) with the Samurai Driver '84.
8. G1 Climax - Block A: Togi Makabe [4] beat Yuji Nagata [4] (15:44) with a top rope King Kong kneedrop.

Update pe blog cu poze de la show !

Heath Scumm
9th August 2007, 10:48
Akebono looks pretty nice :ok:

http://bp2.blogger.com/_H8yxVBC_9hU/RroIzDEG__I/AAAAAAAAAB4/WlsChhD7_K8/s1600-h/070808njpw2.jpg

King of Kings
9th August 2007, 19:12
Akebono looks pretty nice :ok:

http://bp2.blogger.com/_H8yxVBC_9hU/RroIzDEG__I/AAAAAAAAAB4/WlsChhD7_K8/s1600-h/070808njpw2.jpg

Este acelasi Akebono care s-a luptat cu Big Show la WrestleMania 21?:o:

Reaper
9th August 2007, 19:17
Da.
Dupa meciul cu Big Show s-a apucat de K1 o perioada, dar cred ca din cauza ca nu a castigat nici un meci nu a mai fost lasat sa lupte (stiu ca se vorbea despre chestia asta: desi Akebono era o mare atractie pro-motorii (sau cum ii cheama) vroiau sa nu-l mai lase sa lupte pt ca nu castiga).
Acum s-a apucat de Wrestling; interesant! Cred ca nu o sa mai aiba probleme in a castiga meciuri.

Dragon-sin
11th August 2007, 18:58
Azi s'a terminat prima faza din turneul G1 Climax : Update mare pe blog !

Maine va fi finala tot la Sumo Hall ,niste pareri ? Fanul din mine isi doreste foarte mult sa castige Nakamura ,si ar fi interesant sa vedem o finala Tanahashi vs. Nakamura .Asa ar termina ce au inceput in prima zi .

Heath Scumm
12th August 2007, 13:43
Deci, cine sunt cei ramasi in turneu si cum arata "arborele"?

http://bp3.blogger.com/_H8yxVBC_9hU/Rr3a5TEHAII/AAAAAAAAADA/8G5iCm5rVXY/s1600-h/20070811044.jpg - Pana la urma Giant Bernard a decis ca e mai bine sa se rada pe spate :D

Dragon-sin
16th August 2007, 14:45
Au ramas Makabe, Nagata,Tanahashi si Nakamura . Finala a fost intre Tanahashi si Nagata , si inca nu inteleg de ce a castigat Tanahashi.

Update pe blog cu rezultate si upcoming shows.

Heath Scumm
20th August 2007, 11:22
Tanahashi = the young wolf ...

Nagata = the old one ...

E ok rezultatul in opinia mea ...

Dragon-sin
26th January 2008, 08:41
''RISE announced the acquisition of its newest member - Low Ki! Low Ki, who resigned from TNA shortly after representing them on New Japan's 11/11 Sumo Hall show as Senshi, has been brought in by the injured Milano. ''

Dupa Zero-One si NOAH, Low Ki a ajuns in New Japan. Cam ciudata alegerea lui, cu siguranta putea face un impact mult mai mare in NOAH (un rematch cu KENTA poate). Oricum, abia astept sa il vad in ringul ''albastru'', l-am cam ignorat in TNA dar vreau sa vad ce poate face in ring cu Kanemoto sau cu Wataru Inoue.

Heath Scumm
26th January 2008, 10:41
Era de asteptat ca va merge undeva in Japonia, oamenii de acolo il iubesc si-i pot aprecia stilul la adevarata sa valoare.

A fost unul dintre favoritii mei in TNA, probabil al doilea dupa AJ Styles, imi pare rau sa-l vad ca pleaca insa sper sa-i fie mai bine acolo.

PSYCHO
27th June 2008, 20:33
Stiu, va intrebati ce dracu s-a intamplat!!! :) PSYCHO are un post la indys! :cry:

Faza-i ca mi s-a facut dor de Senshi! Si-a revenit dupa accidentare? Si va rog sa-mi spuneti la ce show-uri sa ma uit ca sa vad match-uri cu el!

PS: Super ideea X-Cup-ului din TNA! Ma impulsoneaza sa ma uit la mai multe match-uri din indys vazand ce atleti aduc cei din TNA din indys! ;) Japonezii aia sunt mortali la propriu! :D

kill3r
28th June 2008, 18:13
Senshi a revenit in Ring Of Honor. downloadeaza ultimele show-uri ROH de pe PWT.
*nu e trecut in card ca "nu era programat" sa apara.

Ratonu
28th October 2008, 12:25
Când iei o pauzã de la wrestling ºi apoi revii ºi urmãreºti doar WWE o vreme, New Japan e cel mai bun lucru care sã te bage în prizã ºi pentru altceva.

NJPW "DESTRUCTION 2008", 13.10.2008
Tokyo Ryogoku Kokugikan
9,000 Fans - Super No Vacancy Full House

1. IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Title: Minoru & Prince Devitt (c) vs. Yujiro & Tetsuya Naito
2. Jushin Thunder Liger, Koji Kanemoto & Tiger Mask vs. Low Ki, Jado & Gedo
3. Satoshi Kojima, KAI & Hiroshi Yamato vs. Togi Makabe, Toru Yano & Tomohiro Ishii
4. Manabu Nakanishi & Yutaka Yoshie vs. Masahiro Chono & Hiroshi Tanahashi
5. Hirooki Goto vs. Giant Bernard
6. Chain Death Match ~ Tenzan vs. GBH 2nd Conviction: Hiroyoshi Tenzan vs. Takashi Iizuka
7. World Heavyweight Title: Masato Tanaka (c) vs. Yuji Nagata
8. IWGP Heavyweight Title: Keiji Muto (c) vs. Shinsuke Nakamura

Un show destul de bun. Îmi place întotdeauna sã-l vãd la lucru pe Minoru Tanaka, unul dintre cei mai buni tehnicieni din puro, care, din câte am remarcat cu ocazia acestui show, a început sã foloseascã un 450 splash ce aratã destul de bine. Pentru fanii meciurilor mai degrabã spotty cu lightweights, primul meci e o chestie frumuºicã de puþin peste 10 minute.

Cel mai heated meci de pe card a fost al ºaptelea, în care Nagata (protagonist într-unul din meciurile BUNE ale anului, cu Angle) l-a înfruntat pe campionul ZERO1 ºi fostul nebun din ECW, Masato Tanaka. S-a lucrat, evident, destul de dur.

Main eventul a fost ºi el OK, Mutoh câºtigând cu un hurracanrana (!) de nicãieri, fostul campion pãrând mai bun de data asta (Mutoh a câºtigat titlul într-o manierã destul de clarã de la Nakamura acum câteva luni), dar tot spre frustrarea generalã a smarcºilor, care ºi-ar fi dorit alt rezultat; de fapt, ºi-ar fi dorit ca Shinsuke sã nu fi pierdut titlul în primul rând în faþa veteranului. Ce-i drept, publicul de la faþa locului a fost clar de partea lui Mutoh, adversarul lui având cel mai puþin heat dintre cei prezenþi în ring în ultimele douã meciuri. Cred, totuºi, cã Nakamura rãmâne favorit pentru recâºtigarea titlului în viitorul nu foarte îndepãrtat. În mod normal, el e viitorul NJPW (dupã unii, ar trebui sã fie ºi prezentul, dar asta e altã problemã). Anyway, meci drãguþ, Mutoh is awesome, end of story.

A, mi-au mai plãcut ºi meciurile alea cam overbooked, 5 ºi 6. Nu prea eram familiarizat cu poveºtile recente, dar niciodatã în New Japan n-a fost o problemã sã ºtiu cine sunt heelii, cã au fost niºte nesimþiþi ºi cã trebuie bãtuþi. :D Pentru Bernard, ca "monstru", e cam aiurea sã câºtige cu ajutor, dar a fost fun. Restul a fost decent, conform aºteptãrilor.

EDIT: Am uitat partea cea mai tare, titantronul echipei lui Kojima. Vedeþi aici (http://www.youtube.com/watch?v=NYRefrL1gaY) o parte din el, pe la 1:01. OMG, acum vãd cã adresa videoclipului se terminã incredibil de convenabil cu "gay"! LOL.

Heath Scumm
28th October 2008, 17:21
Very nice card, imi place si videoclipul de prezentare. Mi-ar placea un highlight vid, nu stiu daca am rabdare sa urmaresc intreg show-ul.

Ratonu
10th December 2008, 13:52
NJPW “WRESTLE KINGDOM III IN TOKYO DOME”, 1/4/09 (WPW/PPV)
Tokyo Dome

1. Wrestle Kingdom Grand Opening VIENTO DORADO: Mistico, Ryusuke Taguchi & Prince Devitt vs. Averno, Jado & Gedo
2. Jushin Thunder Liger 20th Anniversary Match: Jushin Thunder Liger & Takuma Sano (Pro Wrestling NOAH) vs. Wataru Inoue & Koji Kanemoto
3. Crusade for Justice: Yuji Nagata vs. Masato Tanaka (ZERO1-MAX)
4. Fighting Holdings Competition: Riki Choshu, Masahiro Chono, Kurt Angle (TNA Wrestling) & Kevin Nash (TNA Wrestling) vs. Giant Bernard, Takashi Iizuka, Tomohiro Ishii & Karl Anderson
5. IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Title ~Tread on!!~: Yujiro & Tetsuya Naito (c) vs. Alex Shelley (TNA Wrestling) & Chris Sabin (TNA Wrestling)
6. IWGP Jr. Heavyweight Title ~Ballistic interception~: Low Ki (c) vs. Tiger Mask
7. IWGP Tag Team Title - 3WAY Match ~Three correct answers~: Togi Makabe & Toru Yano (c) vs. Hiroyoshi Tenzan & Satoshi Kojima (All Japan) vs. “Team 3D” Brother Ray (TNA Wrestling) & Brother Devon (TNA Wrestling)
8. IWGP Heavyweight Title: Keiji Muto (All Japan) (c) vs. Hiroshi Tanahashi

LOL @ shitty Angle match.

Ar mai trebui sã-i bage pe Nakanishi, Minoru ºi alþii, bineînþeles încã se aºteaptã meciul lui Nakamura contra cuiva din NOAH.

Heath Scumm
10th December 2008, 15:05
Cred ca incearca sa faca o formatiune gen MEM si in Japonia cu Masa Chono as the big cahoona!

Ratonu
11th December 2008, 19:44
7. New Japan vs. NOAH Battle Tendencies ~the invasion~: Manabu Nakanishi vs. Jun Akiyama
9. New Japan vs. NOAH Battle Tendencies ~the encounter~: Shinsuke Nakamura & Hirooki Goto vs. Mitsuharu Misawa & Takashi Sugiura

Ratonu
7th January 2009, 10:55
Deci, miºto. De vãzut sunt Nagata vs. Tanaka, MISAWA & SUGIURA VS. NAKAMURA & GOTO (http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?goto=newpost&t=381542), Muto vs. Tanahashi ºi chiar Akiyama vs. Nakanishi. Dacã am timp, mai pun din ele pe megaupload.

Anyway, a trecut ceva timp de ultima oarã când Dome-ul fusese aºa bine vândut. Publicul a pãrut entuziasmat de prezenþa oamenilor din NOAH, dar a fost mai tãcut în timpul main eventului, în care s-a lucrat MULT pe genunchi (mie mi-a plãcut ºi îmi pare rãu de reacþia mai degrabã slabã ºi de spotul ratat de Muto, când a sãrit pe coarda de sus pentru un dropkick, dar a cam cãzut de pe ea). Misawa a declarat cã e dispus sã continue schimbul de talent cu New Japan, Nakamura ºi Goto aºteaptã ºi alte echipe din NOAH, se vorbeºte ºi de un Tanahashi - Rikio pentru centura IWGP. MCMG au declarat ºi ei cã aºteaptã pretendenþi din NJPW care sã lupte pentru titlu în Statele Unite, ceea ce ar trebui sã-i bucure pe fanii Xplosion. Probabil cã vom avea ºi Angle vs. Giant Bernard singles în Japonia. Cu Muto încã n-am vãzut ce va fi mai departe.

Acum descãrcaþi meciul lui Misawa! :P

Heath Scumm
7th January 2009, 11:33
Voi urmari tot show-ul.

Reaper, let's get together for this one :D

Ratonu
7th January 2009, 11:41
ªi mai bine.

Am uitat sã zic de Mistico, e ºi el pe acolo. Parcã puþin repetitiv, dar publicul l-a plãcut. Dacã va fi lãsat în turnee de CMLL, ar putea avea un run ca Jr. HW Champ.

Reaper
7th January 2009, 12:25
Voi urmari tot show-ul.

Reaper, let's get together for this one :D
Bring it on! Te astept cand vrei (si cand pot).
Ar fi cazul sa mai vii si tu pe la mine, nu doar pentru ca eu am venit mereu la tine, dar si din cauza ca stai al naibii de departe :)

Heath Scumm
7th January 2009, 16:11
^ Download the damn thing! :D

Ratonu
7th January 2009, 21:12
Pe când o reuniune "de WrestleMania" la un show puroresu? :rolleyes: Shit is dying, you know...

Heath Scumm
8th January 2009, 10:57
Putem sa facem oricand o adunare de 3 la un show interesant. Avem nevoie de un expert in storylineuri si personaje :D

Dr. Pinyada
13th July 2009, 12:47
Am vizitat de curand site-ul WWE, unde am vazut imagini de la turneul din Japonia. Am fost surprins sa vad poze cu vedete WWE alaturi de staruri NJPW, care erau denumiti "fani" in caption. Aparent, Vince chiar e over-protective in legatura cu promotia lui: "nu, nu, nu exista absolut nimic legat de wrestling in afara de WWE, pe cuvant!"

Heath Scumm
14th July 2009, 01:09
E veche treaba, a si fost discutata chestia asta intr-un alt topic :)

thunder_liger
15th July 2009, 00:27
Putem sa facem oricand o adunare de 3 la un show interesant. Avem nevoie de un expert in storylineuri si personaje :D

Facem adunarea :lol:??