PDA

View Full Version : Sting vs Undertaker

Heath Scumm
13th February 2007, 13:57
Cine ar invinge daca cei 2 s-ar infrunta?

Merg pe mana lui Undertaker, intotdeauna l-am considerat pe Taker mai puternic decat Hulk Hogan si pe Sting putin sub Hogan.

Mike^
13th February 2007, 15:00
Nope...I'm going on Sting :( I love Sting :( Stin'g my idol...In perioada lor de inceput, nu se puteau compara...Sting avea o intensitate cu mult mai mare decat Taker...Acuma, la fel, Sting merge mai bine decat Taker...Taker mai face din cand in cand un Chokeslam si un Big Boot, that's pretty much IT!

Reaper
13th February 2007, 15:29
Sting will win by putting the Dead Man in the Death Lock.
S-a intamplat vreodata ca UnderTaker sa piarda prin submission?

Big Sexy
13th February 2007, 16:37
Din absolut orice punct de vedere Undertaker ii este superior lui Sting. Statura/constructie fizica, abilitati in ring (desi e discutabil) si mai ales gimmick.

Cybernetyc
13th February 2007, 23:46
fratilor cum putetzi sa spuneti ca Sting ar castiga ???Undertaker e de 10 ori mai puternica uitatziva la fizicul lui !

r0bby
15th February 2007, 10:27
Ar fi un super meci,cred ca ar castiga Undertaker,mi se pare din unele puncte de vedere peste Sting.

Darius
17th February 2007, 18:38
Nu m-am gândit niciodatã la un meci între Undertaker ºi Sting, poate pentru cã am înþeles, atunci când Stinger ºi-a schimbat înfãþiºarea, trecând la gimmick de zburãtoare :D, cã nu e o imitaþie a groparului.

Crystyano
24th February 2007, 21:42
STING este unul din cei mai mari wrestleri din istorie si la bate pe undertaker sunt sigur

BAF-kimi
27th March 2007, 16:19
Sting > Undertaker

Raiden
29th March 2007, 00:49
Ambii wrestleri reprezinta imaginea federatiilor in care lupta! Doua legende mari ale wrestlingului mondial, dar mie intotdeauna mi-a placut Undertaker impresiona ca "The Deadman" si inca mai impresioneaza si deasemenea mi-a placut si gimmickul "American Bad Ass" .

Dany17
29th March 2007, 02:24
Cel putin e greu de ales pentru mine.Adica amandoi sunt foarte importanti,mai bine spus wrestlerii mei favoriti insa bineinteles Sting is my f`n idol.period.Adica il respect pe Taker pentru ca a ramas atatia ani alaturi de aceasta companie care a inceput de ceva vreme sa ma dezguste,dar asta e alta poveste insa cel putin ramanand 16 ani alaturi de o companie si fiind unul din figurile proeminente ale acesteia aducand sume foarte mari de bani lui Vince.Totusi oricat de mult s`ar spune ca este din orice puinct de vedere peste Sting la orice capitole eu unul il aleg pe Sting.Why?Pentru simplul fapt ca sunt un impatimit WCW si datorita lui pot spune ca am dezvoltat pasiunea pentru wrestling.Mereu m`a impresionat si mi`a placut gimmick`ul acestuia si de asemenea este de mentionat perioada Wolfpac sau cand intra in ring si il golea cu bata lui de baseball.The good old times.Pe Undertaker de asemenea il apreciez pentru acel record de la Wrestlemania de 14(in curand 15)-0 pentru ca il merita pe deplin si a depus efort si a ramas alaturi la greu in loc sa plece in WCW cum faceau altii.Oricum probabil il aleg pe Sting si pentru faptul ca "he never sold his soul to the devil" si pentru lucrul acesta am cea mai mare admiratie,pentru ca nu a acceptat sa lupte pentru acea companie si probabil ca daca ar fi facut parte din ea ar fi fost cel mai mare wrestler all-time,da cel mai mare,insa oricum este "a wrestling icon" si in opinia mea printre cei mai buni 5 daca nu chiar 3 wrestleri din toate timpurile.Si da,am fost subiectiv in cazul acesta pentru ca nu am cum sa nu fiu cand vine vorba de Sting.He f`n owns anybody.

RockBerg
29th March 2007, 02:47
The good old times.
The good ol' times = Wrestlemania IX/WWF...in cazul meu.
Undertaker vs. Giant Gonzalez ! Nu...nu eram fan Undertaker,Hitman ruled...dar Sting nu e old times. :D

Deci,no Sting.Undertaker FTW !!!11

Dany17
29th March 2007, 13:13
Ahh..maybe for you.am respect pentru Undertaker insa prefer pe Sting.Ti`am spus..good old times=nWO,Wolfpac plus Sting de la inceputurile sale in gimmick`ul lui The Crow.
Giant Gonzalez vs Undertaker=good old times?neah..i don`t think so..un meci mediocru spre lame..chiar acum cateva minute l`am revazut pentru a vedea ce ti s`a parut asa de spectaculos la el.
Si da,pentru mine Sting e old times pentru ca am crescut cu WCW si traiesc si respir WCW desi nu mai exista eu unul refuz sa urmaresc WWE,cel putin show`urile..mai urmaresc din cand in cand cate un PPV insa in rest nimic..pur si simplu ma dezgusta.

Doctor_Satan
12th April 2007, 15:40
Tough choice!
Doi dintre preferatii mei!
Totusi, merg pe mana lui Sting, pentru ca este mai agil!

kill3r
13th April 2007, 21:03
la jocul EWRevenge ( cine il stie ) am propria fed ... iar ei 2 sunt in Major Feud ; am avut meci de 3 stele Undertaker - Sting ( Last Man Standing ) :)

o lupta intre cei 2 nu ar avea farmec fara un feud mare ... si un feud ar fi echilibrat :D

Smokkie
25th April 2007, 21:35
L-am votat pe Sting pentru ca el mi-a marcat copilaria,pentru ca intre 1996 si 1999 m-am uitat la WCW ca un apucat!
Insa dak ar fi un meci intre cei doi nu cred ca s-ar putea face o departajare intre cei doi!
Imi placea de Sting pentru ca era impotriva nWo-ului,dar mi-a placut si de Taker cand a fost impotriva lui McMahon.
Totusi il aleg pe Sting pentru ca imi place mai mult gimmik-ul lui Sting asemanator "Corbului".Pe de alta parte,Undertaker...are un gimmik foarte foarte foarte bun,insa nu imi ajunge asa de bine si asa de adanc la suflet precum Sting.
Totusi tre sa recunosc ca in momentul de fata,ca popularitate si ca valoare,Undertaker l-a depasit pe Sting,pentru ca in momentul in care Undertaker este un main-eventer in WWE si,implicit,emblema WWE-ului,Sting se zbate in TNA si incearca sa isi recapete popularitatea de odinioara...
Totusi,Sting ramane in sufletul meu

ThePhenom
16th May 2007, 15:41
Ar fi un meci superb....Un meci intre 2 mari legende ale wrestlingului...Totusi merg pe mana lui Undertaker...A reusit sa-l invinga chiar si pe Hogan la Survivor Series 1991(cu ajutor de la Ric Flair dar totusi a reusit) si la Judgment Day 2002 si cred ca ar putea sa-l invinga si pe Sting!!!

Louie Anderson
18th May 2007, 10:47
Sting a fost,este si va fi o mare legenda a wrestlingului mondial.Nu se compara cu Undertaker(care are un gimmick foarte urat)