View Full Version : Royal Rumble -joc
Lordul
5th February 2007, 21:42
Reguli :
1.trebuie sa fie intre 3 si 10 useri activi care sa-si aleaga un wrestler care sa intre in rumble .
2.Limita intrarilor este de 30 ca in rumble .
3.un user poate posta mai multi entranti , si poate sa spuna pe langa wrestler intrat sa spuna si ce s-a intamplat de ex (pe corzi . eliminare )
4.Jocul se termina cand un singur luptator ramane in ring
5.pute-ti intra in concurs chiar cu propiul user
6.dupa fiecare intrare scrieti si lista : de ex 1.batista ; 2.finlay eliminat
intai doritorii apoi incepem
Heath Scumm
6th February 2007, 20:41
Regulile de eliminare nu sunt suficient de clare, in general regulile acestui joc nu sunt clare!
Lordul
6th February 2007, 22:20
ok ; incearca sa le faci tu mai clare
Big Sexy
6th February 2007, 22:55
jocurile cu luptatori WWE au inchis multe forumuri si nu dorim asta cu OLS.
Lordul
6th February 2007, 23:06
jocul asta l-am gasit pe forum la ******** si e deja editia a 3-a
PSYCHO
7th February 2007, 05:00
jocurile cu luptatori WWE au inchis multe forumuri si nu dorim asta cu OLS.
Cum adica? E k si knd s-ar inchide forumul ptr k l-am pomenit pe Chuck Norris! In tipul asta de joc doar enumeri mai multi luptatori care intra si ies! Chiar nu inteleg ideea? De cand pomenirea unui nume este un delict?
http://www.basetree.com/thumbs2/Riot.jpg
Big Sexy
7th February 2007, 08:36
ar trebui sa intrebi wwe-ul care isi protejeaza jocul fantasy prin orice mijloace.
Heath Scumm
7th February 2007, 12:45
ok ; incearca sa le faci tu mai clare
Nu e de datoria mea, nu eu am lansat jocul
@Big Sexy, PSYCHOrror
Eu nu am auzit de forumuri pe care sa fie ingradite fantasy games, in fond e libertate de expresie, din contra, mai toate forumurile internationale pe care sunt membru sau pe care am mai intrat au astfel de jocuri ...
Exista anumite jocuri fantasy/manager (respectiv forumurile acestora) care erau distribuite gratuit catre useri (exemplu Extreme warfare Revenge) si care au fost sanctionate de WWE pentru folosirea ilegala a numelor aflate sub copyright
Totusi, eu nu am auzit ca nici un forum de discutii sau astfel de jocuri sa fie sanctionate de WWE, exista si numeroase sisteme de e-feding care folosesc luptatori reali din WWE si care nu au fost sanctionate.
Lordul
7th February 2007, 18:37
iata un exemplu : 1.in ring intra Marele Kali
2.si FInaly intra in ring si inccearca sa-i dea in cap cu cipcanul Marelui Kali
3.Batista intra in ring ,batista bomb si finlay e eliminat
Heath Scumm
8th February 2007, 11:28
Bine, presupunand ca eu am intrat in ring, pot cu Batista sa elimin 3-5 oameni dintr-o lovitura? Cate propozitii trebuie sa scrie fiecare? Chestiile astea nu sunt clare ...
Jocul pare destul de interesant, te rog detaliaza regulile, sa fie foarte clar pentru toata lumea, eventual da un exemplu mai detaliat despre cum se joaca!
Reaper
8th February 2007, 13:07
Si daca-i Royal Rumble cum se face ca Finlay este eliminat printr-un Batista Bomb? (nu ar trebui aruncat over the top rope?)
Heath Scumm
9th February 2007, 11:40
@LordulCapdeMort
Posteaza sau trimite-mi pe PM un link cu acest joc, sa inteleg si eu mai bine regulile ... pare a fi ceva interesant ... am mai vazut ceva similar pe un alt forum si parea extrem de distractiv
Lordul
9th February 2007, 18:06
poti scrie cateve propozitii vrei , po-ti sa ataci cati luptatori vrei din ring dar nu poti sa elimini decat 1 unul ; poti face alianta de ex Triple HHH se aliaza cu Randy Orton si il elimina pe Shawn Michaels ; se poate folosi orice manevra si orice luptator activ .
Heath Scumm
9th February 2007, 18:44
Suna bine, incerc sa definitivez un regulament adevarat, poate ne bagam la un joc! :D
Lordul
9th February 2007, 18:55
mult succes ! si sa-i dam drumul !
R.Alexandru
26th February 2007, 19:56
Lordule ar fi trebuit sa zici de unde ai luat jocul, si in acelasi timp ar fi trebuia sa zici cine a inventat jocul adica cmpunk:ok:
Lordul
27th February 2007, 22:59
Ce gluma buna ! Hai sa-i dam drumul
1.FInaly urca in ring unde se afla deja Rik Flair si o manevra pe corzi a lui Finlay insa acesta rezista .
Continuati voi.
r0bby
28th February 2007, 10:47
E cam aiurea jocul,cate cuvinte trebuie sa folosim?
Heath Scumm
28th February 2007, 11:07
Deja avem un joc asemanator in acel Royal Rumble Storyline, asa ca sugerez sa-l terminam pe acela iar apoi eventual sa-l facem pe acesta.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.