PDA

View Full Version : Intalnire pentru vizionare wrestling!

Pages : [1] 2

Big Sexy
4th February 2007, 16:04
Locatia pe care am gasit-o permite maxim 20 de oameni prezenti. Este in zona Piata Romana, in holul foarte spatios al unei companii la care sunt manager

Probleme de rezolvat:

1. Pe 2 aprilie, dupa ora 18.30 incepeti sa veniit la locatia din Romana. Va rog sa incepeti sa confirmati prezenta de pe acum.
La 19.00 incepe show-ul. Fara spoilers :D. Insist sa nu intrati pe net sau sa va informati din alta parte de rezultate. Daca intrati pe net sau pe vre-un site sigur va alegeti cu spoilers si o sa va strice toata placerea si s-ar putea sa va scapati si sa ne stricati si noua placerea.
2. cine trage si eventual transforma in DVD? de preferinta 2 persoane si cu mine 3 ca o sa incerc si eu desi nu cred sa o pot face in timp util) cutuma
3. Transport TV - eventual alternative (plashmi, LeCeDee imense) cine asigura cu o masina transportul tv-ului (e foarte greu, are 50 de kg)
4. cine se ocupa de bautura si mancare? reaper
5. va rog sa incepeti sa va confirmati prezenta

Lista de prezenta (pe masura ce confirmati va adaug):
1. Big Sexy
2. Dany17
3. Hitscum
4. cutuma
5. Ratonu
6. reaper
7. The Kruger

Dany17
4th February 2007, 17:12
niste preturi care nu sunt exorbitante..chiar foarte convenabil si pentru wrestlemania si de 5 sau eu stiu cate ori mai mult ar merita.Chestia ar fi cam unde sa fie acel club,presupun ca in Bucuresti,nu?Este pe aici prin oras pe la mine un Pub cu un ecran cu plasma si nu ar costa deloc mult sa inchiriem..deci ar fi chiar potrivit..si pretul nu ar fi deloc mare doar ca aici,in capatul asta de lume,Bistrita-Nasaud nu stiu zau cine ar veni.Oricum ar fi ceva chiar binevenit sa ne intalnim mai multi si sa vizionam WM.Sa vedem ce se va mai scrie pe aici si pe mine puteti conta..oriunde ar fi eu vin :-D

Big Sexy
4th February 2007, 19:04
E in Bucuresti in principal dar daca vreti sa o faceti si in alte orase. E vorba de cazare si transport.Sa dai 200-300 lei sa vezi Wrestlemania pe un ecran intr-un pub din alt oras chiar nu e prietenos financiar vorbind pentru multi.

Ratonu
4th February 2007, 20:48
I am so f***ing in! Sãriþi cu ofertele de "cazare"!

cutuma
4th February 2007, 20:53
Daca nu intervine ceva major ma pot ocupa eu de dwl, de la o vreme imi merge nesimtit de bine pe torrenturi (gen ~1MB), sigur, daca Reap' se ofera nu-i nici o pb.

Sa vedem cati ne strangem, daca nu suntem macar 15-20 e cam greu.

Reaper
4th February 2007, 22:11
Neah, net-ul din Regie e jignitor; imi merge mai bine aici, in Onesti. Mie mi-ar lua mult sa trag WM asa ca, cel mai probabil, o sa ai tu placerea.

PSYCHO
4th February 2007, 22:50
Suna bine ideea! Totusi ptr mine e cam departe ... Nu as putea spune sigur daca vin sau nu!

Big Sexy
4th February 2007, 23:38
once in a lifetime oportunity! do not miss!

Reaper
5th February 2007, 00:39
Sau daca lucrurile merg bine, once a year oportunity! Cu toate ca la anul nu va mai fi acelasi WrestleMania, dar asta-i alta chestie.

Kruger
5th February 2007, 01:40
O DA!

De când aºteptam o "mãgãrie" ca asta!

I'm in! Anytime... anywhere.

Deºi aº putea sã vin cu propuneri pentru Constanþa, cred cã ar fi mai ideal ca totul sã aibã loc în Bucureºti.
Fraþi români, uniþi-vã cã treaba asta trebuie sã o facem ºi ar fi pãcat sã n-o comitem în stil mare.

Dany17
5th February 2007, 03:17
Cam asa e treaba..suntem cativa care am fi in stare de dragul wrestlingului si ca sa ne cunoastem sa ne intalnim toti sa vizionam WM,why not?:D deci fara nici un bai puteti sa contati pe prezenta mea..cu cazarea trebuie sa se rezolve cumva..vedem noi cum facem..asta ar fi cam singura parte mai aiurea..dar in rest presupun ca totul s`ar rezolva.

Heath Scumm
5th February 2007, 03:30
Eu sugerez Bucuresti-ul din aceleasi considerente ... ma rog, mai pe scurt nu ma pot deplasa in alta localitate ca sa vad WrestleMania ...

Cred ca pana la urma vom fi eu, Big Sexy, cutuma, Reaper si Ratonu' ... Altii care vin in Bucuresti pentru show? :D

Big Sexy
5th February 2007, 10:20
mai aduc oameni de pe TV Sport, eventual altceva decat n00bi care sa bage spoilere inainte de event, spoilere din meciurile de titlu :P. Preventiv imi aduc bata de baseball si o duzina de saci de cadavre!

silversky
5th February 2007, 16:12
La mine sunt slabe ºanse sã vin din motive de sãnãtate. Anul trecut am avut o interventie chirurgicalã ºi încã sunt la recuperare & regim...
Dar o sã fie ºi Wrestlemania 24. Oricum, o sã fiu cu gândul la voi :)

Dany17
5th February 2007, 23:40
so..can i be in?:D in caz contrar sabotez..vin cu un cocktail molotov :)) so..can i be in,pleaseeee?:D

Reaper
6th February 2007, 00:24
Eu am mai zis: daca suntem putini putem sa ne adunam in Regie (in P14 in camera 204); n-am vorbit inca[,]cu colegii mei de camera pt ca n-a luat nimeni in considerare oferta mea, dar as putea sa vorbesc.
So ... we'll call this plan B, ok?
Monitorul meu este de 17inch, dar, cu mult noroc, poate facem rost de ceva mai mare.

Big Sexy
6th February 2007, 08:43
AM eu un TV de 72 cm insa nu am dvd player. O camera de regie e scoasa complet din discutii. Vrem ceva masiv cu 20 oameni nu jucarie. Si sa stai 3-4 ore inghesuit ca naiba nu e o experienta placuta decat daca vorbim de bunaciuni pe care le aduci tu de acolo si nu dintr-alea pe care le faci cu juma de paine, 200g parizer si un pepsi la 250ml.

Kruger
6th February 2007, 12:06
De acord cu Gabi.
Nu putem sã ne înghesuim într-o camerã de cãmin. O cârciumã este idealã. Nu cunosc, dar sunt sigur cã existã baruri sportive în Bucureºti ºi ãia sunt dotaþi cu plasme sau proiectoare pe pânzã pentru meciuri. DVD player nici eu nu am, dar nu cred cã ar fi asta o problemã majorã. Sunt sigur cã se face rost.

Darius
6th February 2007, 12:15
Suna bine ideea! Totusi ptr mine e cam departe ... Nu as putea spune sigur daca vin sau nu!
La mine sau la tine deci?:D

Heath Scumm
6th February 2007, 20:57
No marks, please! Stiu ca sunt pretentios dar asta e! :)

Big Sexy
6th February 2007, 22:17
evident, n-am chef sa intre un cretin sa zica ca a castigat nu stiu cine sa se dea istet, nu am ucis pe nimeni pana acum insa ma indoiesc ca as putea sa nu o fac intr-o astfel de circumstanta, asta doar daca nu mi-o ia unul dintre voi inainte.

thunder_liger
7th February 2007, 01:02
SI sa stai 3-4 ore inghesuit ca naiba nu e o experienta placuta decat daca vorbim de bunaciuni pe care le aduci tu de acolo si nu dintr-alea pe care le faci cu juma de paine, 200g parizer si un pepsi la 250ml.

:happy :happy :happy Tu nu esti sanatos :lol:

Singurul bar sportiv la care am fost in Bucuresti era pe Lipscani si avea 2 plasme(daca nu mai mult) :) si multe tricouri de folbalisti .

PSYCHO
7th February 2007, 05:31
La mine sau la tine deci?:D

Ne hotaram atunci!
Asta organizare, nu k baietii din Bucuresti! :happy ... Noi deja stim cati suntem si avem 2 locatii sigure! Si cred k o sa cheltuim maxim 5 lei de persoana! :D

Singurul bar sportiv la care am fost in Bucuresti era pe Lipscani si avea 2 plasme(daca nu mai mult) :) si multe tricouri de folbalisti .

Vedeti numa' sa nu luati bataie pe acolo! :yes:

cutuma
7th February 2007, 08:35

Offside? Cuibul ala de rapidisti? :) Ar mai fi si Sport Spirit in Romana, bar al carui patron e Emil-Hossu Longin, dar aia n-au decat televizoare din cate stiu eu.

Big Sexy
7th February 2007, 08:35
pai de ce sa nu ne luam la bataie, avem destule scaune si mese de rupt dar tre sa alegem unul cu scaune de lemn si nu cu scaune metalice cu 4 picioare fixe :P

Reaper
7th February 2007, 09:26
decat daca vorbim de bunaciuni pe care le aduci tu de acolo
Sunt sanse mai mari sa fac rost de bilete la WrestleMania (front row). :D

cutuma
7th February 2007, 09:33
deja imi imaginez repetandu-se secventele de la Mania 22

Eu intr-un colt ... "Let's go Cena" ... si restul de 20+ "Cena sucks!"

Big Sexy
7th February 2007, 10:11
hehe, ai vrea tu sa scapi asa de usor, eu imi trec bata de baseball in smoala si apoi o dau prin cioburi si sunt sigur ca Stefan vine cu un scaun cu sarma ghimpata sau macar cu un semn de circulatie tocmai demontat de pe stalp. De restul nu pot zice nimic ca nu stiu daca sunt chiar asa de hardcore.

Heath Scumm
7th February 2007, 12:49
Sper sa nu fim patetici si sa ajungem sa stam acasa ... Atat sper! :rolleyes:

Darius
20th February 2007, 16:32
Eu am început sã cumpãr berea deja, sã nu am surprize cã-s închise magazinele în perioada aia, vânzãtoarele mergând la saloane de înfrumuseþare, ºtiind cã Cena la poate vedea invers prin televizor.:D

Dany17
22nd February 2007, 12:31
if it`s ok with all of you i can bring the popcord :-s..can i?:-ss

Darius
22nd February 2007, 20:40
Chiar te rog. Nu e aºa departe Timiºoara.:P :D

Big Sexy
7th March 2007, 18:12
Locatia pe care am gasit-o permite maxim 20 de oameni prezenti. Este in zona Piata Romana, in holul foarte spatios al unei companii la care sunt manager, nu costa nimic dar mai usor cu consumul de alcool, chiar usor de tot va rog.

Probleme de rezolvat:

1. Pe 2 aprilie, dupa ora 18.30 incepeti sa veniit la locatia din Romana. Va rog sa incepeti sa confirmati prezenta de pe acum.
La 19.00 incepe show-ul. Fara spoilers :D. Insist sa nu intrati pe net sau sa va informati din alta parte de rezultate. Daca intrati pe net sau pe vre-un site sigur va alegeti cu spoilers si o sa va strice toata placerea si s-ar putea sa va scapati si sa ne stricati si noua placerea.
2. cine trage si eventual transforma in DVD? de preferinta 2 persoane si cu mine 3 ca o sa incerc si eu desi nu cred sa o pot face in timp util)
3. Transport TV - eventual alternative (plashmi, LeCeDee imense) cine asigura cu o masina transportul tv-ului (e foarte greu, are 50 de kg)
4. cine se ocupa de bautura si mancare?

1. Big Sexy
2. Dany17

Dany17
8th March 2007, 03:22
De bautura iti spun de pe acum ca ma ocup eu..heaven on earth..nimic mai frumos decat asta :D Chiar vroiam sa vad ce se mai intampla cu thread`ul acesta pentru ca nu s`a postat de ceva vreme si speram ca totusi sa nu ajung sa stau acasa..adica damn it..tot faceam ceva..De acord cu tine Gabi..no f`n spoilers or you`re gonna get bitchslapped.Uitasem sa te intreb Gabi..sa spui exact in mare cat costa per ansamblu ca sa inchiriem.
2.Dany17

Big Sexy
8th March 2007, 09:41
Ce sa inchiriati? Nu costa nimic! E treaba mea spatiul.
Ar fi o problema, nu doresc sa consumati prea mult alcool, e sediu de firma si sub noi sunt apartamente asa ca o sa va rog sa nu va imbatati, vorbesc serios.

Heath Scumm
8th March 2007, 09:48
3. HitScum e prezent ... si degeaba ma rogi sa nu ma imbat, stii doar, cand scap la alcool, ala sunt! ;)

Legat de responsabilitati ... nu prea va pot ajuta cu tehnologie insa in rest ma pot implica in orice!

cutuma
8th March 2007, 10:53
Count me in, ma ocup de trasul de pe pwt si convertingul in DVD. Cat despre mancare, banuiesc ca niste pizze imense will do, deci facem comanda de undeva.

Ratonu
8th March 2007, 13:53
Mã bag ºi eu. Nu ºtiu dacã pot sã ajut cu ceva specific, aºa cã sã ziceþi cam cât e de cheltuialã.

P.S. Femeile, cine le aduce?

Heath Scumm
8th March 2007, 13:54
^ Tu ce-ti imaginezi ca va fi acolo? :D

Ma rog, ar fi frumos daca ne-am uita la Hall Of fame sau la preshow inainte de Show-ul propriu-zis!

Dany17
8th March 2007, 14:41
So..first of all..bineinteles Gabi..alcoolul cu masura..adica cat sa ne simtim bine doar,ce naiba si sa vedem doar ce doreste fiecare..cat despre faptul cu acel spatiu ce pot sa spun..you`re one of the greatest persons that i know.mersi mult pentru oportunitatea de a vedea WM alaturi de alti useri de pe forum.Btw..doar daca castiga cena voi avea o lama pregatita pentru mine(jokin`..or not?:P).Sa cadem toti de acord cam ce sa cumparam pentru a stii cum sa ne organizam din timp.Uhh..can you smell the scent of Wrestlemania?:D

clau_goll
8th March 2007, 17:56
Pacat ca e departe de mine....:) Chiar incep sa regret ca m-am nascut in acest oras parasit de lume..(si de viteza in kb/s :D)

Reaper
8th March 2007, 18:15
Prezent!
Eu stau foarte aproape de Carrefour asa ca, daca sunteti de acord sa cumparam mancare sau bautura de acolo, m-as putea oferi (numai sa stabilim exact ce trebuie cumparat). Ar exista totusi problema transportului pana in Romana. Si, apropo, o sa dai si o adresa ceva mai precisa, nu?

Big Sexy
8th March 2007, 18:27
evident dar nu doresc sa o dau pe forum, multi noobz citesc.

Reaper
8th March 2007, 19:23
P.S. Femeile, cine le aduce?

Aduc eu 5 ... Gb. :cheer:

Dany17
8th March 2007, 19:41
:lol: ^ you`re funny :D :ras-plans:
cat despre adresa e mai bine prin PM..totusi..nu vrem sa ne trezim cu niste n00bz care ne spoileresc sa fie nevoie sa ne suparam pe ei.Oricum pentru orice eventualitate sa vad de unde procur un steel chair pentru orice eventualitate ::evil:

buticut
8th March 2007, 21:46
Din pacate, nu puteti conta pe mine....prea departe si bugetul meu e prea mic :(. Dar va doresc de pe acum vizionare placuta. Sa va distrati si sper ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Daca nu, macar sunteti toti nebunii (nebuni in sensul "bun" :) ) laolalta si va veti distra cu siguranta. Have fun! :D

Big Sexy
13th March 2007, 08:00
Are cineva telefonul lui The Game HHH? ...

O sa mai vina inca 2 oameni minim, Stefan, mare amator de wrestling si creator de publicitate in timpul liber si un tip de la mine de la birou, Lucian. E posibil sa vina si varul meu deci suntem 9 oameni, pana acum, mai sunt 11 locuri.

Reaper
13th March 2007, 08:50
Ultima data cand am vorbit cu el (acum cateva luni; nu mai tin minte exact) nu avea mobil.
Mai intra - destul de rar - invisible pe mess asa ca ai putea sa incerci sa dai de el cu un mail.

Heath Scumm
13th March 2007, 09:41
11 locuri :ras-plans: ... si autocarul catre taramul magic al wrestlingului va fi pregatit sa decoleze ...

Off-topic

@Reaper
SAT ca echipa favorita in locul BLK OUT? :D

Reaper
13th March 2007, 10:30
BLK OUT nu mi se mai pare la fel fara Joker.
Sa vedem ce parere are lumea: http://onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=91000

Darius
13th March 2007, 13:55
PSYCHO, noi doi cum facem? Te-ai gândit?:D

PSYCHO
14th March 2007, 08:22
^ Cate o bere la 2 Litri de persoana si vi la mine pe 2 Aprilie seara! Daca ai alta idee sa-mi spui!

Big Sexy
15th March 2007, 08:31
vine si the kruger!

Dany17
15th March 2007, 12:39
c`mon..restul care nu s`au anuntat inca mai aveti timp.don`t be shy :D
@Double J & PSYCHO:ia luati berile alea la 2 L si veniti in Bucuresti ca nu e mare bai :P o zi-doua de invoire de la munca sau scoala nu strica.macar asa mai scapati de stres :P sau nu in cazul in care va castiga Xena >: P

Big Sexy
15th March 2007, 14:36
vrei sa zici csena :P

Dany17
15th March 2007, 17:23
yes master..i was wrong..i kneel and beg for forgiveness :( it won`t happen` again :evil:

Big Sexy
15th March 2007, 21:48
acum serios, cred ca unii ii zic cum am scris eu mai sus, csena ... o sa ascult cu atentie anumite promo-uri ...

Dany17
15th March 2007, 23:26
nu prea se merita..cel putin mie nu imi plac promo`urile care le face..mi se par de`a dreptul jenante..insa what do i know?:P

PSYCHO
15th March 2007, 23:29
E oficial! Cena e cel mai tare! Pana si pe thread-ul asta se vorbeste despre el! :ras-plans:

cutuma
16th March 2007, 00:00
Uhm ... so i'm gonna be the only one rooting for Cena huh?

Reaper
16th March 2007, 09:14
Asa cred. Parerea mea este ca vor sta WWE haters (adica HitScum si cu mine) intr-o parte si Cena fans (adica tu) in partea opusa. Astfel scandarile "Let's go Cena!!" + "Cena sucks!!" se vor auzi in stereo pt ceilalti privitori.

Heath Scumm
16th March 2007, 09:43
Uf! daca ar fi venit si Mike^ sa fim o multime CZW acolo :D

cutuma
16th March 2007, 10:40
Haha, ce-o sa ma distrez, o sa fiu enervant ca ala cu Super Dragon ...

"Let's go Cena" .... "Let's go Cena" .... "Let's go Cena" ... "Shut The Fuck Up" ... "Let's go Cena"

Serios vorbind, eu inca sper in scenariul meu cu Orton WWE Champ.

buticut
16th March 2007, 23:14
If Cena wins we riot

Orton munceste mult ca wrestler, in fiecare meci mi se pare ca aduce ceva nou. As vrea sa il vad WWE champ, as indrazni sa cred ca ar avea mari sanse daca ar castiga MITB, insa stiind ca Vince are mare grija de bookingul lui Cena, parca parca nu mai sunt atat de increzatoare...

^Haha chiar crezi ca te va auzi cineva strigand STFU?

cutuma
17th March 2007, 09:05
nu nu, n-ai inteles, cred ca n-ai vazut clipul cu fanul Super Dragon. Eu n-o sa strig decat "Let's go Cena" ... ceilalti vor striga STFU

Heath Scumm
17th March 2007, 10:36
Acesta e clipul de care vorbeste Mihai - http://www.youtube.com/watch?v=FO_dKSIeaws

buticut
19th March 2007, 03:24
^Thanks! Ma miram eu de unde are Mihai atata curaj sa va strige STFU :P

Darius
19th March 2007, 04:15
@Double J & PSYCHO:ia luati berile alea la 2 L si veniti in Bucuresti ca nu e mare bai :P o zi-doua de invoire de la munca sau scoala nu strica.macar asa mai scapati de stres :P sau nu in cazul in care va castiga Xena >: P
Mai bine vino tu la Timiºoara.:D
De fapt invitaþia e valabilã pentru toþi, vã cazeazã Psycho. Pe bune.:D :D :D

Heath Scumm
19th March 2007, 09:58
Azi in Timisoara, maine-n toata tara! :D

E bine daca avem 2 nuclee, pacat ca in Moldova nu ia nimeni initiativa! :D

thunder_liger
19th March 2007, 11:06
In Moldova imi iau eu o bere si ma uit la Wrestlemania da cum nu-l suport pe Cena ..meciul sau o sa-l inlocuiesc cu Sakuraba vs Gracies :))

Insane
19th March 2007, 12:30
haha in modova iau eu initiava .. daca vrea cineva sa vada wrestlemania si sta in galati sau aproape e oricand binevenit ! trimiteti un pm cine vrea !

Mike^
19th March 2007, 16:22
Eu iau centrul Ardealului :) HitScum, crede-ma, daca as putea veni, n-as pierde o asemenea ocazie :) Am sta noi doi intr-o parte si i-am invata ce inseamna un public "educat" :lol:

Dany17
19th March 2007, 19:17
Mike si eu stau la 3 ore de Targu Mures..acolo m`am nascut doar..si uite ca eu merg la Bucuresti..ia hai si tu..da`o incolo de scoala..eu am scutirea deja pregatita :D acum nu vreau sa te invat sa fugi de la ore..dar totusi..pentru a fi mai multi care strigam cena sucks :D

cutuma
19th March 2007, 19:31
Eu iau centrul Ardealului :) HitScum, crede-ma, daca as putea veni, n-as pierde o asemenea ocazie :) Am sta noi doi intr-o parte si i-am invata ce inseamna un public "educat" :lol:

Come on, enough is enough ... get a room! :D

http://www.gluttonsess.com/blog/Jeter_2Dsheffield_2Dyankees_2Dembrace2_small.jpg

Heath Scumm
19th March 2007, 19:53
:happy :happy :happy ... Incredibil!

Mike^
19th March 2007, 20:50
Mike si eu stau la 3 ore de Targu Mures..acolo m`am nascut doar..si uite ca eu merg la Bucuresti..ia hai si tu..da`o incolo de scoala..eu am scutirea deja pregatita :D acum nu vreau sa te invat sa fugi de la ore..dar totusi..pentru a fi mai multi care strigam cena sucks :D

Don't worry sweetheart, in tot semestrul am fost maxim o saptamana...:D Dar de ce sa ma duc sa urmaresc Wrestlemania? :P WWE sucks ;) Ne intalnim sa vedem un Lethal Lockdown, ceva? Un LAX vs Team 3D Electrified Cage Match? Better than Bubby Lashley vs Umaga :P

I have the odd feeling that cutuma is after my arse. He's starting to stalk me everywhere :D Damn mark :P Dar totusi, mi-ai dat o idee buna. Stefane, am inchiriat o camera la Continental, numarul 69 ;) Vin in weekend in Bucuresti :P

cutuma
19th March 2007, 20:55
Stefane, neaparat sa iei un taxi pana la Inter ... asa ... sa te incalzesti =)) =)) =))

this is an inside joke for the huge sexy one, the hit son of a gun and myself.

Big Sexy
19th March 2007, 21:24
:lol: :ras-plans: EFECTIV rad cu lacrimi, ce tareeeee :happy

Mike^
19th March 2007, 21:26
Not fair :( Urasc oamenii care spun glume doar pentru anumite persoane...I want to laugh my arse out as well :(

PSYCHO
19th March 2007, 21:29
Pacat k un anumit prieten de-al meu nu agreaza wrestling-ul ... S-ar fi spart de ras la urmatoarea gluma:

Bemfica, Bemfica!

Mike^
19th March 2007, 21:33
Hmm, nope, still don't get it...M-am tot holbat vreo 4 minute la ce ai scris, still don't get it...Damn, am i stupid? :P

Heath Scumm
19th March 2007, 21:51
Stefane, neaparat sa iei un taxi pana la Inter ... asa ... sa te incalzesti =)) =)) =))

this is an inside joke for the huge sexy one, the hit son of a gun and myself.

http://www.eng.ritsumei.ac.jp/asao/seminar/riceman/riceman_2/cry.jpg

The Pain, The Horror!

@Mike^
E mai bine sa nu stii ... am sa-ti spun cand voi fi pregatit :D ... Ei sunt din Bucuresti, de asta stiu!

Gluma cu Bemfica nici eu n-am prins-o! Are legatura cu BEM sau ceva de genul asta? :D

PSYCHO
19th March 2007, 21:58
Gluma cu Bemfica nici eu n-am prins-o! Are legatura cu BEM sau ceva de genul asta? :D

:ras-plans: HitScum, aici m-ai batut cu propria arma! Sa inteleg k te-ai pus pe studiul amanuntit al stilului marelui maestru contemporan in ale vorbirii? :D

Nu, nu are legatura cu BEM! Era un fel de contra-gluma la cea a voastra! Si gluma asta cu Bemfica e numai intre mine si prietenul respectiv! Si k sa fie completa, e necesara si invartirea degetului mijlociu spre audientza! :)

Dany17
19th March 2007, 23:01
Don't worry sweetheart, in tot semestrul am fost maxim o saptamana...:D Dar de ce sa ma duc sa urmaresc Wrestlemania? :P WWE sucks ;) Ne intalnim sa vedem un Lethal Lockdown, ceva? Un LAX vs Team 3D Electrified Cage Match? Better than Bubby Lashley vs Umaga :P

I have the odd feeling that cutuma is after my arse. He's starting to stalk me everywhere :D Damn mark :P Dar totusi, mi-ai dat o idee buna. Stefane, am inchiriat o camera la Continental, numarul 69 ;) Vin in weekend in Bucuresti :P

Mike^ i`m not and i don`t wanna be your sweetheart :P that`s for the ones who like men.Nu e vorba doar de Wrestlemania..pentru ca mai mult ma duc sa ii intalnesc pe Gabi,Mihai,Stefan & Co. si de asemenea sa strigam csena sucks :D
Si da,ai avut o idee chiar buna..suna bine un Lethal Lockdown.Poate daca e pana acolo nu ar fi rau sa facem si o asa intrunire..sa vedem..poate iese ceva

Mike^
19th March 2007, 23:18
Dany, for your own sake, NU merge sa te intalnesti cu Gabi si Mihai...They're both Cena lovers ;) It's not worth it, nu vreau sa te pierdem :P Mi-e mila si de Stefan, nu stiu cum se va descurca singurel printre atatia WWE lovers...Va fi ceva in genul fanului lui Super Dragon...Toata lumea cu gura pe el :P I feel bad for you Scummy :(

Dany17
19th March 2007, 23:24
Hmm Mike..i`m pretty afraid.Daca te uiti in thread`ul cu cena a postat ceva Stefan..deci ma cam inspaimanta...deci de aceea spun..please come..:( i`m kind of scared.Neah..nu va fi singur..i`m gonna be there to his rescue...si acum ar urma replica lui Stefan.."My Hero"...insa no kiss..i`m not that into cena as you are HitScum :P:yes: :ras-plans:

Dany17
21st March 2007, 10:49
Pentru persoanele care s`au anuntat ca vin la intalnirea de la Bucuresti de pe 2 aprilie vreau sa aduc in cunostinta urmatorul fapt.Pentru a fi totul pus la punct si sa nu lasam totul pentru ultima clipa si spun sa facem o conferinta pe Messenger pentru a vedea cum facem cu toate inclusiv mancare,televizor,bautura(suc bineinteles :P) si pentru a ne organiza.Asa ca sa alegem o zi si ora cand sa facem o conferinta pentru a discuta toate acestea.

Heath Scumm
21st March 2007, 11:40
pentru ca mai mult ma duc sa ii intalnesc pe Gabi,Mihai,Stefan & Co. si de asemenea sa strigam csena sucks

Vom incerca sa facem un soi de coregrafie ... juma' de sala va striga Cena, juma' va striga Sucks ...

http://img86.imageshack.us/img86/2537/044wi.gif

Big Sexy
21st March 2007, 12:59
misto dar e mai complicat cu zgomtul, adica va rog sa va abtineti de la zbierete.
O sa va rog pe toti sa imi dati telefoanele pe pm si eu va trimit adresa si cum sa ajungeti acolo. Inca nu s-a oferit nimeni sa ajute cu transportul (masina) si caratul TV-ului cu exceptia lui Dany17!

2. cine trage si eventual transforma in DVD? de preferinta 2 persoane si cu mine 3 ca o sa incerc si eu desi nu cred sa o pot face in timp util) cutuma , mai trebuie cineva

3. Transport TV - eventual alternative (plashmi, LeCeDee imense) cine asigura cu o masina transportul tv-ului (e foarte greu, are 50 de kg) dany 17, mai trebuie cineva, de preferat cu o masina.
4. cine se ocupa de bautura si mancare? reaper, comanda pizza.

1. Big Sexy
2. Dany17
3. Hitscum
4. cutuma
5. Ratonu
6. reaper
7. The Kruger
8. Lucian (nu e de pe forum)
9. Stefan G (nu e de pe forum)
10. Paul (varul meu, posibil vine si el)
11. prietena lui Dany 17

Dany17
21st March 2007, 14:39
pai am vorbit cu hitscum si a zis ca il caram noi doi si il ducem cu taxi pana la locatia respectiva.deci ar fi chiar bine..
btw..imi place al 11`lea invitat :P
later edit:numarul de telefon ti`l dau pe mess cand te vad on.eu am oricum numarul tau si te voi suna in momentul in care voi ajunge in bucuresti si pe stefan de asemenea sa vedem cum ne organizam cu televizorul.

Heath Scumm
21st March 2007, 16:44
50 de kile ... pfff ... o nimica toata! :D

Reaper
21st March 2007, 19:22
Dupa cum am mai zis: ma ocup cu placere de cumparaturi, dar sa-mi spuneti ce sa iau si ideal ar fi sa ma ajute cineva la carat (din Regie in Romana) mancarea + berea + Pepsi (pt anumiti straight edgers).

PSYCHO
22nd March 2007, 06:51
E posibil sa ajung si eu! Insa nu ma puneti pe lista! Mi-ar placea sa ma intalnesc cu voi, toti obsesdatii! Apropo, daca ajung in Bucuresti (dupa vreo 800 km) la cine stau? :)

Big Sexy
22nd March 2007, 08:29
repede sa sara unul cu cazarea!!! :D

Heath Scumm
22nd March 2007, 10:33
Daca vii, stai la mine. Sunt singurul suficient de cool dintre toti care te-ar putea intelege :D

Mike^
22nd March 2007, 15:06
PSYCHO, in limbajul nostru, you're f*cked...Te implor, pentru binele acestei comunitati, pentru binele tau, NU STA la HitScum...Doamne, e mai bine sa stai si la Gabi, desi nici acolo nu-ti recomand, e cam greu pentru un smark ca si tine sa stea la un mark acasa :P Cel mai bine e sa dormi in metrou ;)

Reaper
22nd March 2007, 16:09
Ok, sa nu zici ca nu m-am oferit: am si eu un pat liber in camera, dar tre' sa ma anunti din timp pt ca il folosim ca pe un sifonier si sunt muuulte chestii pe el.
http://img90.imageshack.us/img90/5901/picture005ln1.jpg (http://imageshack.us)

PSYCHO
22nd March 2007, 16:12
Daca vii, stai la mine. Sunt singurul suficient de cool dintre toti care te-ar putea intelege :D

Thanks! Sincer, incep sa fiu tot mai entuziASMAT! Mai tre' sa clarific ceva pe aici si va spun sigur daca vin!

PSYCHO, in limbajul nostru, you're f*cked...Te implor, pentru binele acestei comunitati, pentru binele tau, NU STA la HitScum...Doamne, e mai bine sa stai si la Gabi, desi nici acolo nu-ti recomand, e cam greu pentru un smark ca si tine sa stea la un mark acasa :P Cel mai bine e sa dormi in metrou ;)

Asta e! In caz k ajung, ma sacrific! Cu riscul de a ma teroriza toata ziua numai cu WWE! Insa o sa-i recomand ceva CZW, poate o sa fie impresionat micutul! :lol:

Ok, sa nu zici ca nu m-am oferit: am si eu un pat liber in camera, dar tre' sa ma anunti din timp pt ca il folosim ca pe un sifonier si sunt muuulte chestii pe el.

Arata chiar mai bine decat privelistea de la mine din camera! :D

Heath Scumm
22nd March 2007, 19:22

Prea tare ... cred ca exact asa arata cand am fost ultima oara la tine ... adica, cu aceleasi haine pe el :D

Dany17
22nd March 2007, 20:01

@PSYCHO:be careful with Hitscum :| chiar el a recunoscut ca e chaingang :P si de asemenea sa nu te corupa si pe tine sa treci de partea lui si mai ales pentru ca he likes Pepsi :( si ca nu cumva sa ii calci pe urme..ar fi ceva dezastruos..nu vom mai putea atunci sa ne comparam la un concurs de "ambrozie" :D

PSYCHO
22nd March 2007, 22:25
Ma bucur k HitScum bea Pepsi! Mereu am nevoie la mahmureala! :D

Reaper
22nd March 2007, 22:59
Prea tare ... cred ca exact asa arata cand am fost ultima oara la tine ... adica, cu aceleasi haine pe el :D

Important e ca, de cand ai fost tu pe aici, a mai dormit cineva in patul ala. So ... belive it or not: patul a fost candva impecabil.
Totusi este posibil ca sa ti se para ca patul arata la fel pt ca o singura persoana isi arunca hainele aleatoriu in directia respectiva.

Dany17
22nd March 2007, 23:20
@PSYCHO:daca te gandesti sa stai la Reaper eu iti spun ca sa iei in considerare faptul ca daca iei ceva la bord nu e tocmai recomandat sa dormi pe patul de sus..stii cat de frumos se invarte patul si camera cu tine,nu?:D
Iti spun din experienta proprie...i mean..si eu m`am imbatat tare intr`o seara si eram in Iasi si dormeam la niste prieteni in camin in Iasi si cand ma trezesc dau sa ma cobor jos..era prea mare distanta..era o masa in apropiere..jap piciorul pe ea..si cum au "omis" sa imi spuna ca e cam subreda am picat cu tot cu masa si am spart vreo 2 cani plus ca am sarit in patul paralel cu patul meu insa in cel de jos :ras-plans: :D sper ca v`a placut mica povestioara ;)

buticut
23rd March 2007, 00:34
Nu stiu ce sa zic, dar chestia asta ma tenteaza rau de tot. Sunt cam la 800 de km distanta de Bucuresti.Distance + low budget = disaster...Desigur as avea si eu probleme cu cazarea, parca nu mi-ar placea sa stau cu tipa aia de 40 de ani vorbitoare de lb rusa (da da, colega de camera a lui Stefan :D). Cat despre mancare+bautura, m-as multumi cu pepsi si pizza, nu conteaza mancarea, atata timp cat e comestibila (comestibila = mancare - fasole - mamaliga - ciorba :D). Iar bauturi - alcohol - sucuri naturale cu pulpa :ras-plans: = :ok:

@Dany, bine ca nu era vreun afis pe acolo gen "YOU BRAKE IT, YOU PAY IT!" :)

PSYCHO
23rd March 2007, 00:59
@PSYCHO:daca te gandesti sa stai la Reaper eu iti spun ca sa iei in considerare faptul ca daca iei ceva la bord nu e tocmai recomandat sa dormi pe patul de sus..stii cat de frumos se invarte patul si camera cu tine,nu?:D
Iti spun din experienta proprie...i mean..si eu m`am imbatat tare intr`o seara si eram in Iasi si dormeam la niste prieteni in camin in Iasi si cand ma trezesc dau sa ma cobor jos..era prea mare distanta..era o masa in apropiere..jap piciorul pe ea..si cum au "omis" sa imi spuna ca e cam subreda am picat cu tot cu masa si am spart vreo 2 cani plus ca am sarit in patul paralel cu patul meu insa in cel de jos :ras-plans: :D sper ca v`a placut mica povestioara ;)

:ras-plans: Tare povestea! Pe bune, am probleme cu respiratia, am ras toata ziua!

r0bby
23rd March 2007, 10:33
Nu stiu ce sa zic, dar chestia asta ma tenteaza rau de tot. Sunt cam la 800 de km distanta de Bucuresti.Distance + low budget = disaster...Desigur as avea si eu probleme cu cazarea, parca nu mi-ar placea sa stau cu tipa aia de 40 de ani vorbitoare de lb rusa (da da, colega de camera a lui Stefan :D). Cat despre mancare+bautura, m-as multumi cu pepsi si pizza, nu conteaza mancarea, atata timp cat e comestibila (comestibila = mancare - fasole - mamaliga - ciorba :D). Iar bauturi - alcohol - sucuri naturale cu pulpa :ras-plans: = :ok:

@Dany, bine ca nu era vreun afis pe acolo gen "YOU BRAKE IT, YOU PAY IT!" :)

Gandeste-te ca vei da nas in nas cu PSYCHO:evil:

Heath Scumm
23rd March 2007, 11:27
Stii tu ... ovare ... sarma ghimpata ;)

PSYCHO
23rd March 2007, 16:16

... vata sticlata in loc de absorbante, hamsteri in loc de OB-uri ... :D

Apropo, e careva din apropiere de Timisoara sau cel putin pe traseul catre Bucuresti? K o sa ma plictisesc rau pe tren pe parcursul celor 800 Km!

Heath Scumm
23rd March 2007, 16:30
Deci, vii pana la urma?

PSYCHO
23rd March 2007, 16:50
^ Da! I'll be there! ;) ... Idea-i k daca tot vin, o sa stau vreo 2-3 zile k sa pot trage si niste betii pe acolo ... Asa k pregatiti-va sa ma suportati! :D

buticut
23rd March 2007, 17:42

Don't underestimate me :D

Heath Scumm
23rd March 2007, 18:14
^ Da! I'll be there! ;) ... Idea-i k daca tot vin, o sa stau vreo 2-3 zile k sa pot trage si niste betii pe acolo ... Asa k pregatiti-va sa ma suportati! :D

No vomit in my house, por favor ... you know, SXE ;)

Heath Scumm
24th March 2007, 14:33
BAD NEWS

HitScum nu mai poate participa la acest eveniment de "get together" pentru ca trebuie sa plece din Bucuresti intr-un Team Building cu firma la care lucreaza in perioada 2-5 aprilie 2007.

Imi pare foarte rau ca nu mai pot participa ... sper ca totusi voi sa va intalniti si sa va simtiti bine.

@PSYCHO
Sorry, dude! Stiu ca ti-am promis insa chiar nu tine de mine! :(

Well, macar ma intalnesc maine cu Reaper pentru CZW H8!

Ratonu
24th March 2007, 15:09
That's too bad. :( Se pare cã mark-ºii sunt în superioritare în momentul ãsta. :shocked:

PSYCHO
24th March 2007, 16:25
@PSYCHO

Nasol!!! In cazul asta accept oferta lui Reaper! Sper sa nu mai pierdem echipaj de la bord! :(

Reaper
24th March 2007, 17:00
Exista o vorba ca "o nenorocire nu vine niciodata singura". On that note: am depus mai multe CV-uri pe unde am putut si am fost chemat, in sfarsit, la un interviu.
Parerea mea este ca voi obtine acest loc de munca pt ca, sa fim seriosi, sunt foarte bun. Si iata problema: daca se intampla sa ma angajez nu cred ca voi mai putea sa ma ocup de cumparaturi.
Nu este nimic sigur inca (luni merg la a doua parte a interviului - proba practica), dar cred ca ar fi ideal sa se anunte un backup.

Dany17
24th March 2007, 17:35
Pai sa vedem.Deci PSYCHO tu cand ai ajunge in Bucuresti?Adica sa ne apucam noi de cumparat sa avem si timp sa ducem TV`ul acolo,adica sa il caram pana la taxi ca apoi nu ar mai fi chiar asa de mare problema.Cred atunci ca ar fi cazul ca duminica sa fiu deja in Bucuresti pentru a ne apuca de cumparaturi.De asemenea sa vedem sa ne intalnim sa punem totul la punct.Am mai spus si repet..hai sa ne intalnim spre exemplu maine seara la ora 8-9 sa vorbim.Daca nu propuneti voi o ora sa vedem cum facem.Sa nu lasam totul pentru ultima clipa ca apoi sa nu mai iasa nimic bun.
@HitScum:damn..ti`am zis ca o omor pe sefa aia a ta..ma enerveaza la culme..deci iti promit..astept pana veniti inapoi si cand merge catre casa lama la gat si incepe sa curga ketchup`ul..i hate her.. X( :mad:

PSYCHO
24th March 2007, 20:08
Ink nu stiu exact! E posibil k pe 30 sa plec la Brasov! Si in Bucuresti sa ajung pe 1 Aprilie (frumoasa data :) ) ... Oricum, pe 1 cred k sunt in Bucuresti!

Pana la urma, cati o sa fim? Sa actualizeze careva lista!

Si vreau sa stiu sigur la cine pot sa stau! ... As vrea sa stau macar 2-3 zile in Bucuresti daca tot ajung destul de rar! ... Nu am pretentii cu cazarea, pot sa stau in fiecare seara in alt loc, numai sa nu stau pe strazi ...

Reaper
24th March 2007, 20:52
Dupa cum ma ofeream mai devreme, poti sa stai la noi... Cazarea nu este o problema.
Numai ca sunt sanse sa te las singur in timpul zilei si tare mi-as fi dorit sa facem un fel de concurs de baut bere.

In legatura cu lista: care este data limita de anuntare a prezentei? Ca ar dori si un prieten de-al meu sa vina. Este vorba despre fratele Mihnea (totMihnea de pe forum), numai ca inca nu este sigur daca va putea ajunge.

PSYCHO
24th March 2007, 21:40
^ Ok! Am crezut k nici la tine nu se mai poate dupa ce ai zis faza cu angajarea! Thanks! In timpul zilei o sa beau cu altii ... Insa pe seara tot nu scapi! :P

@PSYCHO

Trebuie sa-i trimitem sefei tale o coroana de aia de inmormantari! Luam una mica, sa nu coste prea mult! Mesajul conteaza! Tu numai sa ne spui la ce adresa! Pe bune!

Heath Scumm
24th March 2007, 21:49
De unde stiti ca am sefa si nu sef? M-am plans chiar la toata lumea? :D

r0bby
24th March 2007, 21:53
Nu mai ocoli atat,da-i adresa:evil:
@PSYCHO
Inainte sa te duci la sefa/seful lui HitScum bea vreo 3-4 beri.:evil:

PSYCHO
24th March 2007, 21:57
:ras-plans: K sa o scuip in fatza?

Dany17
25th March 2007, 00:01
nu merita nici macar asta :D cat despre zi putem face noi un concurs daca bere..asta if you feel up for the challenge ;) pai daca ajungi pe 1 prietene PSYCHO in cazul in care nu va veni Buticut sa merg dupa ea as fi si eu pe 1 mai mult ca sigur acolo..defapt chiar mai repede..de sambata presupun..si de asemenea daca tot esti acolo de duminica..tragem un mic contest si vedem cum sa facem sa ne organizam sa iasa bine.
In legatura cu acea intrunire a tuturor persoanelor care vin la intalnire cum ramane?Ne intalnim maine la 8-9 pe mess sau nu?

PSYCHO
25th March 2007, 00:08
Bun asa! Numai te avertizez k eu beau numai la 2 Litri! :D

Si astept sa actualizeze careva lista din momentul asta! Si din partea mea, ne putem baga in conferintza pe mess maine ... Sa vedem care suntem!

buticut
25th March 2007, 00:18
E oficial....din pacate nu pot veni. :(
But have fun guys

Dany17
25th March 2007, 00:42
@buticut:sorry to hear that :( chiar asteptam sa vii
@PSYCHO:Pfff...doar la 2 litri...music to my ears :D Trebuie sa facem cumva sa ne intalnim pe cand vii sa facem acel contest:D Daca ai timp lasa`mi man un pm cu id`ul si vedem noi de acolo cum merge treaba :D iti spun de pe acum good luck pentru ca am reinceput cu antrenamentul pentru a ajunge in forma mea de odata care m`a consacrat.
Astept si eu de asemenea lista actualizata si confirmarea acelei conferinte.

Reaper
25th March 2007, 10:28
Bun asa! Numai te avertizez k eu beau numai la 2 Litri! :D
http://img85.imageshack.us/img85/2904/picture006lx6.jpg (http://imageshack.us)
Ieri am descoperit ca e promotie la Bucegi. Burger-ul e de alaltaieri.

PSYCHO
25th March 2007, 22:22
@Reaper: Bine realizata pictura renascentista de mai sus! :) Eu m-am cam lasat de Burger & Bucegi ptr k au un gust ciudat in ultima vreme ... Prefer Timisoreana & Golden Brau ...

Asa, revenind ... In ce zi ar trebui sa transportam TV-ul? Am vb cu un prieten de-al meu sa-l ducem cu masina lui! Insa nu stie cum va fi liber, asa k trebuie sa-i zic exact! A zis k lunea viitoare e liber pana la ora 14, asa k daca e il putem transporta de dimineatza ... Si vrea sa stie exact de unde pana unde trebuie dus TV-ul! Astept detalii de la voi!

cutuma
25th March 2007, 22:44
Gabi se intoarce pe 1 deci probabil chiar pe 2 ducem TV-ul.

BTW, tinand cont ca 2 Aprilie e in Saptamana Mare, o sa fiu singurul prezent ce va tine post? :D

PSYCHO
25th March 2007, 22:49
Si spune-mi de unde pana unde! Ceva nume de zone, k sa stiu ce sa-i spun la prietenul cu masina!

Si la faza cu post-ul, nu esti singur, toti post-am pe aici! :)

iuli
26th March 2007, 00:26
Distractie placuta !!! :yes:

Darius
26th March 2007, 17:23
Bã, PSYCHO, mã laºi sã mã uit singur la Wrestlemania.:mda:
Nu te voi ierta niciodatã.:D Nu mai pupi tu Nitro-uri de la mine.:D

PSYCHO
26th March 2007, 20:03
Bã, PSYCHO, mã laºi sã mã uit singur la Wrestlemania.:mda:
Nu te voi ierta niciodatã.:D Nu mai pupi tu Nitro-uri de la mine.:D

Hai si tu la Bucuresti! :P

Ma lasi sa merg singur pe tren! Insensibilule! :D

h1mZ
26th March 2007, 23:09
Sa strigati un MPW pentru mine :))

@Psycho: я буду прямымкраем and you know why ?

...Потому что каменный холод сказал так!

PSYCHO
27th March 2007, 14:48
Si spune-mi de unde pana unde! Ceva nume de zone, k sa stiu ce sa-i spun la prietenul cu masina!

Hello! Pe bune, spuneti-mi din ce zona in ce zona trebuie carat TV-ul!

Dany17
28th March 2007, 17:49
De unde nu stiu insa locul unde il stiu.Astept sa te vad pe messenger si iti spun si dau adresa tot.Pana la urma de duminica vei fii in Bucuresti,nu?Hey..trebuie sa ne organizam cumva sa vedem ce facem ca nu e tocmai indicat sa lasam totul pentru ultimul moment.Eu voi fi de sambata in Bucuresti asa ca daca e ceva si aveti nevoie sa fac orice altceva pana luni cand sa vedem cum facem cu TV`ul PM me si va las numarul de telefon pentru cei care nu il au.

John_Remind
28th March 2007, 19:42
Eu si inca un amic de-al meu coleg de facultate. Trebuie sa vb cu cineva anume, sau e suficent sa postez aici?

Reaper
28th March 2007, 20:06
De unde nu stiu insa locul unde il stiu.Astept sa te vad pe messenger si iti spun si dau adresa tot.
Ai adresa exacta? Da-mi-o si mie pe un PM ca eu nu am primit-o inca.

PSYCHO
28th March 2007, 20:21
Pe mine ma intereseaza si de unde si unde ... Ca sa stiu daca poate sau nu tipul cu masina!

Reaper
28th March 2007, 20:58
Daca TV-ul vine de la Gabi de acasa atunci e din Piata Muncii (de fapt la vreo 2 statii de tramvai de Piata Muncii) si pana in Piata Romana. Detalii mai precise poate sa-ti dea doar organizatorul principal.

Ratonu
29th March 2007, 13:50
Mda, se pare cã, din motive familiale, nici eu nu voi putea fi prezent la întrunire. Sorry. Sper ca acþiunea de luni sã nu fie ultima de genul ãsta.

Heath Scumm
29th March 2007, 14:50
Eu si Reaper ne mai intalnim ocazional pentru un Indy ... pana acum am avut doar CZW in program insa nu spunem nu si la altceva, atata timp cat nu e gay boring wrestling gen WWE. ;)

Pana acum intalnirile au fost la el din cauza ca el e cel ce trage show-urile insa v-as convoca la un Chikara Night 3 KOT la mine, mai ales ca Reaper nu l-a vazut!

Ratonu
29th March 2007, 14:57
Eu mã gândeam la show-urile aniversare ROH :) , dar nu ºtiu când apar DVD-urile.

Reaper
29th March 2007, 15:09
Am eu ROH - First Year Anniversay Show. Daca vreti, ne adunam duminica la mine ca vine si Psycho si facem un fel de preview pt WrestleMania.
Am mai tras si CZW - Last Team Standing, pe care-l pastrez neurmarit pe hard. Whatever works for you.

Heath Scumm
29th March 2007, 15:39
CZ Dub CZ Dub ... si duminica cred ca pot sa fiu si eu in Bucuresti ... ar fi prea tare!

Desi nici cu ROH nu mi-e rusine! :D

PSYCHO
29th March 2007, 23:45
Eu ajung sambata dimineatza! M-a convins Dany17 sa incepem sa bem mai devreme! :D ... Asa k in weekend chiar va rog sa ma asaltati cu ROH si CZW! In compania voastra cred k as avea mai mult chef sa ma uit la asa ceva! Singur nu apuc niciodata!

PSYCHO
30th March 2007, 07:10
Mi-am luat bilet de tren! Plec la ora 20:20 din Timisoara si ajung la ora 5 dimineatza in Bucuresti Nord! Acuma stiu k toti ati vrea sa ma asteptati la ora aia in gara ... Insa ma multumesc si daca ma asteapta o singura persoana! :D ... Asa k ... cine se ofera sa ma astepte sambata dimineatza la ora 5 in gara? :D ... Sau mai cu demnitate: Va rog, sunt disperat! http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/63.gif

Reaper
30th March 2007, 07:17
Voi veni eu sa te iau; intotdeuna mi-am dorit plec pe jos spre Gara de Nord cu noaptea in cap. Mersul pe jos se datoreaza faptului ca la ora respectiva nu cred ca circula RATB-ul asa ca, daca ai multe bagaje, ghinionul tau.

PSYCHO
30th March 2007, 07:23
Reaper, ma' nigga'! http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif ... Fac cinste cu o bere la 2L exact in momentul knd ne intalnim in gara! :D

O sa am doar un rucsac si o plasa cu sandviciuri!

Tinem legatura prin telefon! ;)

Dany17
30th March 2007, 07:23
Reaper de unde facem rost de o vaza?e ceva esential.e nevoie foarte mare de una..flori gasim noi pe undeva de cumparat :D sau daca nu cautam un cimitir prin apropiere..le spalam putin..amestecate cu bere..combinatia perfecta :))

PSYCHO
30th March 2007, 07:37
Pe bune, ne trebuie o vaza prin care nu se vede ce e inauntru! Si Dany17, cumparam 3 garoafe! Eu nu beau bere cu flori din cimitir! http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/31.gif

Heath Scumm
30th March 2007, 09:20
Wow ... si sambata? deci pan' la urma apucam sa ne intalnim! :)

PSYCHO
30th March 2007, 09:48
^ Normal! Doar nu credeai k scapi! ;) ... Si chiar sper sa urmarim niste indys! Fac si sacrilegiul de a ciocni berea cu Pepsi! :P

Heath Scumm
30th March 2007, 09:52
Poate ne intalnim mai pe seara si cu vreo 2 de pe IPR!

PSYCHO
30th March 2007, 09:54
Eu ma voi intalni sigur cu "vreo" doua de pe IPR! :P ... Numai nu stiu in ce perioada a zilei ... Oricum, seara ne intalnim cu cine vrei! :ok:

Later edit: Am vb cu tipul cu masina si daca nu intervine ceva ne ajuta cu transportul TV-ului luni dimineatza! ;)

Heath Scumm
30th March 2007, 10:00
^ Vorbim de aceleasi persoane ...

PSYCHO
30th March 2007, 10:08
Ce coincidentza! Numai lumea buna! :D

Apropo, k sa fiu in tema, Big Sexy e plecat? Unde? Si cand se intoarce?

Reaper
30th March 2007, 10:30
What the hell is IPR?
Si, pana la urma, vizionam ceva la mine? (hint: CZW)

PSYCHO
30th March 2007, 10:45
IPR = Institutul Psihanalitic Roman!

Si clar vizionam ceva indys la tine! ... Dupa ce aprovizionam cu un bax de Gambrinus la 2L din Carrefur! ;) ... Am trimis un scouter care m-a informat k e 37 de mii sticla de 2L! Si cum am stabilit cu Dany17 k punem jumi-juma la bere, ma pregatesc sufleteste de realizari maretze, avand in vedere k o sa fim mai multi! :D

Heath Scumm
30th March 2007, 11:31
In principiu suntem 5 din cei 7 useri deschisi cat de cat la Indy de pe forum daca vine si Ratonu. Lipsesc Dragon-Sin si Mike^ ... so ... CZDub ... CZDub ...

Am auzit ca Last Team Standing e destul de slab ca show insa asa s-a spus si despre H8 si pana la urma l-am incheiat in picioare cu mainile la gura, speriat pentru viata lui Drake Younger.

IPR = Implant Pentru Refuz, trupa romaneasca care ne place noua (mie + PSYCHO) si pe forumul careia salasluiam amandoi!

Reaper
30th March 2007, 12:21
Aseara, cand taiam ROH - F.Y.A.S. am observat ceva ciudat: dupa meciul dintre Steve Corino vs. Homicide mi s-a parut ca totul a degenerat intr-o batatie generala intre wrestleri si spectatori care a durat aprox 15 min. Am vazut cateva secvente (pt ca ma uitam pe sarite ca sa gasesc meciul urmator) si in una dintre ele Joe l-a trantit pe unul mai mare decat el la podea si l-a imobilizat. Mi s-a parut foarte haotic ce s-a intamplat si nu cred era regizat. Urmatorul meci programat era CM Punk vs. CW Anderson, insa, din ce mi-am dat eu seama, urma un tag team intre doua echipe pe care nu le-am recunoscut la prima vedere.
Asa ca m-am oprit din taiat si am zis ca mai bine urmarim show-ul mai intai ca sa inteleg si eu despre ce este vorba si abia dupa voi continua cu uploadul.
Poate urmarim maine CZW si duminica ROH (ca sa ma apuc si eu sa le uploadez).

thunder_liger
30th March 2007, 13:13
In principiu suntem 5 din cei 7 useri deschisi cat de cat la Indy de pe forum daca vine si Ratonu. Lipsesc Dragon-Sin si Mike^ ... so ... CZDub ... CZDub ...

You dirty rat :( M-ai exclus :rosu:

Heath Scumm
30th March 2007, 14:19
Tu urmaresti cu precadere Puro si Old-School din ce stiam eu ...

Ratonu
30th March 2007, 15:43
Cred cã duminicã aº putea sã vin ºi eu dacã e, numai sã nu fie prea spre searã. Mai vedem.

Heath Scumm
30th March 2007, 15:44
Oh Come On! don't be a hater! Vine o data si PSYCHO in Bucuresti, tre' sa vii!

Reaper
30th March 2007, 15:49
[...] numai sã nu fie prea spre searã.

Affraid of the dark, are you? :confused:

Heath Scumm
30th March 2007, 15:57
Esti pedepsit si n-ai voie sau ce?

Ratonu
30th March 2007, 16:02
E Steaua - Rapid.

PSYCHO
31st March 2007, 05:38
Cu mandrie in suflet, va scriu din caminul P14 din Regie! Am preluat controlul asupra PC-ului lui Reaper!

Mai pe scurt: "Im here!" :D

cutuma
31st March 2007, 11:44
HA! Cat de tare, abia astept ziua de luni :D

Reaper
31st March 2007, 19:02
Maine, in P14, avem de vizionat ROH - First Year Anneversary Show. Nu stiu exact ora, dar cine vrea sa fie prezent sa se anunte.
PS: eu nu ma mai ocup de mancare si bautura, abia voi putea ajunge la timp. Ne aducem fiecare portia sau cum facem?

Reaper
31st March 2007, 22:34
In al doilea rand al post-ului (de mai sus) vorbeam despre intalnirea cea "mare" pentru WrestleMania. Astept raspunsuri....

Ratonu
31st March 2007, 22:53
OK, în principiu, aº veni mâine... Aºtept detalii (orã, modalitate efectuare rendez-vous etc. :P ).

Reaper
1st April 2007, 08:22
Eu zic asa: hai ne intalnim la 13:00 in fata la Maxx in Regie (si cand zic in fata la Maxx vreau sa zic la strada - sunt niste afise cu Twix; can't miss'em). Pana atunci incerc sa dau de Psycho pt ca este A.W.O.L.
@Danny: daca citesti asta, anunta-ma cumva daca poti veni pt ca nu te pot suna (n-am numarul tau).
@HitScum: nu mai tin minte daca te-am mai intrebat ieri: tu poti veni azi la ROH?
@Ratonu: uite o poza mai recenta (ca sa ma recunosti) http://img90.imageshack.us/img90/2974/picture004mg3.jpg Also: uita-te dupa un trening gri.
@Psycho: where the hell are ya?

Ratonu
1st April 2007, 11:20
În faþã la Maxx cum ajung (de la staþia de metrou Grozãveºti, de preferat)? Am mai fost prin Regie, dar numai la restaurante ºi n-am dat niciodatã de el.

În caz cã vã ratez, o pozã cu mine e aici (http://img64.imageshack.us/img64/3903/dsc07809my3.jpg).

Reaper
1st April 2007, 11:35
A picture is worth a thousand words.
http://img178.imageshack.us/img178/9713/drumjj7.jpg (http://imageshack.us)

Insane
1st April 2007, 11:41
Ratonule aduci putin cu CM PUNK ar trebui sa fi mandru :D !

cutuma
1st April 2007, 12:19
PS: eu nu ma mai ocup de mancare si bautura, abia voi putea ajunge la timp. Ne aducem fiecare portia sau cum facem?

Eu asa zic c-ar fi cel mai bine. Ne luam fiecare ce dorim.

Dany17
1st April 2007, 12:43
cu tv`ul cum facem?eu apar pe la vreo 2 la tine reaper :D cam in jur de ora aceea :)

Reaper
1st April 2007, 13:22
@Ratonu
Te-am asteptat 15 min in fata la Maxx.
Daca ai intarziat mai mult de atat ... not my fault.
Daca nu ai venit deloc ... trebuia sa scrii ca sa nu te mai astept degeaba.

cutuma
1st April 2007, 13:26
Vor mai veni maine si 2 prieteni de-ai mei : Marz si Sorin (aka cain.marko de pe forum) pentru a intregi randurile fanilor Cena ... :D

Heath Scumm
1st April 2007, 19:46
A fost un weekend Indy pe cinste inainte de WrestleMania ... Ieri CZW, azi ROH ...

Vreo 2 zile s-ar putea sa lipsesc de pe forum, sper sa nu distrugeti tot pe aici pana ma intorc inapoi in Bucuresti! :D

cutuma
1st April 2007, 19:53
Eu pana marti oricum nu intru de frica spoilerelor

Ratonu
1st April 2007, 22:45
Reaper, îmi cer scuze pentru întârziere. Data viitoare ar trebui sã facem schimb de numere de telefon. My bad.

Ah, ºi confirm faptul cã la întâlnirea de mâine nu pot fi prezent sub nici o formã.

PSYCHO
1st April 2007, 23:11
Pana la urma knd transportam TV-ul?

Big Sexy
2nd April 2007, 02:02
M-am intors din cehia acum vreo 4 ore si abia acum am ajuns si pe topicul asta. Maine o sa va sun eu sa vedem cum facem cu tv-ul. O sa vedem cum ne vom organiza si sper ca toti sa ajungeti maine la 18.30-19.00 langa sectia unu de politie pe lascar catargiu. pentru adresa exacta va trebui sa ma sunati pe mobil cei care inca nu o aveti.
Cu TV-ul te sun eu maine moshule si iti zic cum facem. Momentan ma duc sa verific cat de repede pot sa adorm.

Dany17
2nd April 2007, 11:21
entuziasmat a naibii :D nu m`am uitat si nici nu ma uit pe spoilere dar si daca a vazut cineva si imi spune presimt ca lovesc pe cineva tare rau ;) deabia astept sa ne intalnim sa vedem :P bwt reaper & PSYCHO,noi ne intalnim in fata la Carefour sa mergem sa nu ne apucam de cautat toti sectia de politie?Desi avem adresa totusi mai bine ne intalnim sa hoinarim de nebuni si sa nu fiu singurul.Plus ca trebuie sa facem cumva si cu TV`ul.

Reaper
2nd April 2007, 11:27
Eu termin munca la 5:30 si plec de aici direct spre Romana. Daca vreti, va astept acolo.
Va continua...

Dany17
2nd April 2007, 12:07
Hmm..PSYCHO da si tu un semn de viata sa vedem cum sa facem,adica sa ajungem noi doi in Romana si sa ne astepte Reaper sau cum?

Big Sexy
2nd April 2007, 12:32
s-ar putea sa nu mai folosim tv-ul ci un monitor de 24. E prea complicat cu TV-ul meu. Daca are cineva un dvd player totusi nu va sfiiti sa il aduceti. Noi n-avem. Cine vrea sa vorbeasca cu mine telefonic si nu are numarul sa ii intrebe pe altii ca sigur au ei. Eu nu mai intru azi pe net.

Reaper
2nd April 2007, 12:50
^^ In mod normal eu ar trebui sa fiu in Romana pe la 18:30. Am adresa exacta a locului de intalnire si cred ca stiu cum sa ajung.
Noi 3 putem sa ne intalnim in fata hotelului Duke (e un poster urias cu Ursus), in fata cladirii ASE (in statia RATB), unde va vine mai usor. Numai sa ma anuntati.

Dany17
2nd April 2007, 13:29
Da,este ok sa ne intalnim acolo.Si PSYCHO va fi de acord because i said it so :D

PSYCHO
3rd April 2007, 01:46
Amin!

Am venit, am baut, am privit, am plecat! Atmosfera superba! Ma refer la atmosfera din fatza monitorului! Trebuie sa mai facem de astea! :ok:

Dany17
3rd April 2007, 11:28
Pai eu cam asa..am venit,am baut,am mai baut putin si imediat o iau de la capat :D hell yeah..superba atmosfera mai ales cand a adormit cineva :)) damn it :) oricum super interesant WM

PSYCHO
3rd April 2007, 12:49
^ Pacat k nu a vrut Gabi sa ne dea un cutit si niste ketchup! Vedeai tu poze horror! Dar si asa a fost maxim enterteinment! :D

Dany17
3rd April 2007, 17:41
yeah..i belive you :D oricum noi tot trebuie sa ne mai intalnim intr`o bodega,defapt in aceea sa continuam unde am ramas atunci,dar cu alta ocazie cand vom mai veni pe aici.e mai funny asa

Dany17
5th April 2007, 04:13
4:13 minute..deabia am intrat si eu in casa..am ajuns si eu acasa..a fost nice..real nice..cu exceptia dormitului desi cred ca a fost cel mai bun somn din ultima vreme de care am avut parte :D :ras-plans:

Reaper
6th April 2007, 18:09
Cu mandrie in suflet, va scriu din caminul P14 din Regie! Am preluat controlul asupra PC-ului lui Reaper!
Mai pe scurt: "Im here!"
http://img53.imageshack.us/img53/764/picture011eq8.jpg (http://imageshack.us)
Gata, am plecat din Bucuresti! See ya next time!
Can anyone say :shocked: ? Daca nu este prea clara poza: sunt 27 de bidoade in 5 zile (5 april a fost zi scurta si nu se pune)

Heath Scumm
6th April 2007, 19:37
^ Incredibil!

cutuma
6th April 2007, 23:20
Daca punem si eu si Gabi poze cu toata apa plata pe care o bem saptamanal o sujeti grav :D

Insane
6th April 2007, 23:29
Daca va pun eu poze cu cojile mele de banana de pe birou si de peste tot unde apuc sa le pun o sa credeti ca ma aflu undeva prin africa :D . Mentionez ca mananc 4-5 banane pe zi !

PSYCHO
12th April 2007, 03:25
La ora 22:30 am ajuns si eu in Timisoara ... Acum vreo 5 ore (la mine ora e acuma 3:27)! Din Bucuresti am plecat direct la Budapesta si abia acuma am ajuns in Timisoara! Am avut 2 saptamani de pomina! Mai vreau! :D

Si vroiam sa mai subliniez ceva! Acuma imi dau si eu jos de pe PWT WM23 k sa ma uit in sfarsit si eu atent la PPV! :ras-plans: ... Insa nu regret nici un moment de neatentzie de la intalnire! :D

PSYCHO
12th April 2007, 04:00
http://img53.imageshack.us/img53/764/picture011eq8.jpg (http://imageshack.us)

Can anyone say :shocked: ? Daca nu este prea clara poza: sunt 27 de bidoade in 5 zile (5 april a fost zi scurta si nu se pune)

Oh My Beer! Puisorii mei! http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif ... Reaper, imi da o lacrima vazand poza! Putem sa o denumim "Soldati Cazuti Pe Campul De Lupta" ... Norocul nostru k erau de 2,5L! :D ... Alea de 2L erau prea mici! :) ... Si referitor la "Last Man Standing-ul" propus de tine ... That's a deal! :D

PSYCHO
12th April 2007, 05:30
Si am uitat k trebuie sa ne laudam pana la capat! Astea-s doar sticlele din camera de camin! Inca un batalion s-a pierdut prin bodegi (de specificat k am baut mai tot timpul intr-o bodega unde se vindea Skol la 2,5L) si vreo 3-4 sticle le-am omorat la intalnirea ptr vizionarea WM ... Acuma sincer, dar foarte sincer ... Nu cred k am mai baut vreodata atata bere / zi! :yeah:

Heath Scumm
12th April 2007, 11:09
Ce-ai facut la Budapesta? :rolleyes:

PSYCHO
12th April 2007, 11:22
^ La Budapesta l-am inteles perfect pe un prieten de-al meu din Anglia care se simte marginalizat knd vine in RO si noi vb toti in romana! Promit k de acum sa vb numai in engleza knd e si el cu noi! Doamne ce paranoia eram knd vorbea toata lumea in ungureste si eu nu intelegeam nimic! :(

Darius
13th April 2007, 10:53
Hai si tu la Bucuresti! :P

Ma lasi sa merg singur pe tren! Insensibilule! :D
Hai sã vedem împreunã mãcar reluarea.:D Aduc eu seminþele.:P

Reaper
13th April 2007, 11:13
ce paranoia eram knd vorbea toata lumea in ungureste si eu nu intelegeam nimic! :(
Am patit si eu asta. Am fost prin Harghita sau nu-stiu-unde intr-o excursie si f multi vorbeau in ungureste. Si m-am dus intr-un magazin si inaintea mea era o femeie care vorbea in ungureste, dar foarte, foarte lent. A venit o fata din grupul nostru in acelasi magazin si, vazand cat de incet se misca si vorbeste femeia, i-a zis:
"Hai baba azi!... ca ma grabesc" (probabil a considerat ca baba nu stia romaneste).
Si intr-adevar nu stia, dar vanzatoarea a inteles si i-a atras atentia:
"Vorbeste frumos, domnisoara!"
La care fata a venit cu o replica la care nu ma asteptam:
"Va rog frumos, doamna! Ma confundati." si a iesit din magazin.
Intre timp a venit o alta vanzatoare si au inceput sa discute despre mine in ungureste. Sunt sigur de asta pt ca cea care povestea tot facea semne cu capul inspre mine (si nu discrete).
Mi se pare ca la un moment dat am auzit cuvantul "Moldova" sau "moldoveni". Dar, dupa cum scrie si in semnatura mea, "I just don't give a damn".

Heath Scumm
13th April 2007, 11:31
Intalnire ECW sambata asta? @ Reaper's ;)

Reaper
13th April 2007, 11:51
Era sambata? Eu credeam ca-i duminica. Anyway eu sunt liber oricand asa ca putem sa bagam sambata ECW - Living Dangerously si duminica CZW - Redemption.
So ... anyone interested?

Heath Scumm
13th April 2007, 11:57
^ Holy You Know What! :great:

Sunt acolo! Tre' neaparat sa vedem o data impreuna ECW One Night Stand 2 ... nimic nu se compara cu imaginea lui John Cena umilit in fata publicului ECW, pierzandu-se cu firea, Sandman batandu-l pana aproape de pierderea cunostintei pe Eugene sau chestii d-astea specifice EC F*ckin' W!

Dragon-sin
13th April 2007, 12:37
So now its ECW...not WWE :D

Heath Scumm
13th April 2007, 17:42
Cele 2 One Night Standuri au fost EC Fuckin' W ... chiar si inceputul ECW a fost ok pana cand s-a gandit Vince sa bage in ECW o multime de luptatori din WWE si sa scoata luptele hardcore din program.

PSYCHO
14th April 2007, 14:22
Am uitat sa pun doua poze compromitzatoare ptr HitScum de la intalnirea noastra! :drak:

Straigt Edge ha? :evil:

http://img148.imageshack.us/img148/2192/baricade010mz3.jpg

http://img144.imageshack.us/img144/9476/baricade011ir3.jpg

Dragon-sin
14th April 2007, 14:42
The shirt is bitchin' :D

thunder_liger
14th April 2007, 15:07
Nu o sa inteleg niciodata cum berea face baietii sa se apropie mai mult unii fata de altii chiar daca este prezenta si o fata :)

ps : this is my "i am evil! muhahaha! " day.

clau_goll
14th April 2007, 17:13
:D hit scum...:D straight edge...bravo tie =))

r0bby
14th April 2007, 19:08
Am uitat sa pun doua poze compromitzatoare ptr HitScum de la intalnirea noastra! :drak:

Straigt Edge ha? :evil:

http://img148.imageshack.us/img148/2192/baricade010mz3.jpg

http://img144.imageshack.us/img144/9476/baricade011ir3.jpg

Vreau sa vad cum explica asta HitScum...:rolleyes:

PSYCHO
14th April 2007, 19:51
^ Parca il si vad cum o da la intors cu chestii de genul: "Nu era berea mea! PSYCHO m-a obligat!" :)

Reaper
14th April 2007, 19:57
N-avea cum sa-l oblige Psycho pt ca Psycho nici nu mai tine minte cand unele poze au fost facute.
Cel mai tare era daca aveai o poza facuta cu raze X (sau cum se numesc) cand HitScum avea o sticla la gura si se veadea cum berea se duce cavitate bucala -> laringe -> stomac. Atunci as fi crezut ca HitScum a baut bere.

Heath Scumm
14th April 2007, 20:27
^ Am baut o gura de bere anul acesta pen' ca mi-era foarte sete la un concert si era imposibil sa ajung pana la barul super-aglomerat si, ghiciti ce? Am fost fotografiat!

Asta ca sa n-aveti un soc cand poza va ajunge pe-aici! :D

PSYCHO
14th April 2007, 20:32
^ Ce te face sa crezi k poza aia va aparea pe aici? :D

Heath Scumm
14th April 2007, 20:41
Stiu ca tu si inca o persoana aveti un plan malefic de a ma compromite! :D

PSYCHO
15th April 2007, 03:48
Stiu ca tu si inca o persoana aveti un plan malefic de a ma compromite! :D

Stai linistit! Deja esti paranoic! Nu cred k persoana aceea vrea sa te compromita! ... Doar eu vreau! :D

Reaper
15th April 2007, 09:11
Azi urmarim CZW - Redemption in P14 camera 204 cred ca pe la ora 15:00. Din nou ... everyone is invited.

Reaper
24th April 2007, 16:04
On that note: m-am apucat sa trag 5YF: Philly. Asta sa zicem ca ar fi pentru sambata.
Pt duminica exista urmatoarele optiuni (daca nu apare ceva mai bun intre timp): 5YF: Dayton, 5YF: Chicago sau Chikara Anniversario 2004; ultimul show il am deja pe hard.

Heath Scumm
24th April 2007, 16:59
Damn! Eu plec week-endul asta in Iasi ... poate saptamana viitoare daca ai rabdare sa mai astepti pana atunci!

Reaper
24th April 2007, 17:23
Sure thing. Oricum nu ma uit singur la wrestling (exceptie: TNA). It's just not fun.

Heath Scumm
24th April 2007, 19:42
Revin asupra deciziei ... Sambata ROH! Plec in Iasi in mai! ;)

Reaper
25th April 2007, 11:31
Ok, se poate sambata, dar cu o singura conditie: daca ai avut varicela pana acum.
Daca nu ai avut ... vii pe propria ta raspundere.

Heath Scumm
25th April 2007, 11:37
Siiiiick! Cine are? :D

Reaper
25th April 2007, 12:20
Your Reaper,... who else?
Toate necazurile posibile sar pe mine in cele mai nepotrivite momente.
Am avut 22 de ani timp sa fac varicela, but nooooo! Eu trebuie sa ma inbolnavesc cu 6 zile inainte de 1 mai ... ca sa fiu sigur ca nu am cum sa ajung la mare. Crap!! I hate my life!!
PS: ai trebui sa muti posturile astea in "Intalnire pentru..." ca nu nici o legatura cu Strong.

thunder_liger
25th April 2007, 12:37
Si eu am avut la 23 :)) nasty itchy shit.

Heath Scumm
25th April 2007, 13:42
Mai vedem pana atunci ... poate ma risc, sau poate nu :D

PSYCHO
18th October 2007, 21:50
Maine dimineatza voi fi in Bucuresti! Sper sa urmarim BFG in reluare! :D

Ne vedem in curand! ;)

Asta-i tot ce am de zis ca intr-o ora am tren ... Daca nu-l prind, ajung doar cu 12 ore intarziere! :)

See ya! :yeah:

Big Sexy
19th October 2007, 10:29
Bre nea Psycho, ne vedem in weekend clar! Puneti-o de o intalnire, organizati ceva.

Reaper
19th October 2007, 10:50
I'll be out for the weekend. Sorry!

PSYCHO
19th October 2007, 13:29
Sunt in Bucuresti! Vorbim la telefon ca sa ne intalnim zilele astea!

Bafta la toti!

Tudor_Ancu
23rd January 2009, 09:51
So ... De obicei acum incepeau Discutiile pentr WM ? ^^ A lovit Criza si in chestia asta?

Reaper
23rd January 2009, 10:59
Mai este cazul sa spun ca nu mai putem merge la "localul" in care am vazut TNA BFG?
Daca sunteti siguri ca aveti suficiente motive sa ma sustineti va mai ofer eu unul. Pe final am ramas doar eu cu Psycho si, (presupun ca) din cauza ca eram amandoi semi-beti, am calculat total aiurea si i-am lasat chelneritei un bacsis de 2 lei. :) (la propriu)

Big Sexy
23rd January 2009, 12:13
Dude, desi a fost amuzant nu m-as mai duce eu la localul ala. Tineti minte ca am avut o problema similara la Sport SPirit la wrestlemania? La fel, si acolo a incercat sa ne pacaleasca chelnerita cu vreo 90 de lei in total si pana la urma ne-a dat rest-ul la leu numai sa scape de noi?

PSYCHO
23rd January 2009, 17:51
Pãi, voi care sunteþi din Bucureºti, gãsiþi un loc ok în primul rând! Eu încã nu pot spune de pe acum dacã vin ... Dar ca de obicei, mi-aº dori! :)

Big Sexy
23rd January 2009, 18:01
Mai avem destul pana acolo.

Freddie Foxxx
12th February 2009, 20:31
S-a gasit loc. I-am transmis lu domnu' cutuma oferta ... se poate face vizionare la fiecare ppv nu doar la alea mari.

sa ma anuntati dupa ce vbiti cu nea mihai

PSYCHO
12th February 2009, 22:05
Sunã bine! Sper sã ne adunãm cât mai mulþi la WM 25! :ok:

Big Sexy
12th February 2009, 22:48
Se pot aduna 15-20 de oameni in spatiul ala? Ca mi-a zis Mihai de cateva zile de asta.

Freddie Foxxx
12th February 2009, 23:27
iap...si mai multi

Theodor01
13th February 2009, 10:49
Mai bine inchiriati KFC sau McDonald's:cry:

Heath Scumm
13th February 2009, 11:25
I'm in ..