PDA

View Full Version : Rhino

PSYCHO
3rd February 2007, 00:01
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e1/Terry-gerin.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Rhino_%28wrestler%29

PSYCHO
3rd February 2007, 14:31
Sa ma exprim si eu academic :D ... La cat ii matahala, are un talent desavarsit de a lua bataie! Iar la cat sange i-a curs din cap in TNA dupa match-uri cu mese, scaune, scari, six side of steel, etc e clar k se apropie de stilul ECW original! Sunt curios cum va evolua feud-ul cu Aj Styles! Sunt interesante confruntarile astea intre categorii diferite!

Heath Scumm
3rd February 2007, 14:43
Mie nu-mi convine motivatia acestui feud ... vezi tu, Rhino vrea sa-l ajute pe AJ ca de la trailer park trash la trailer park trash insa pentru ca AJ Styles spune "nu multumesc", atunci Rhino decide sa-l ia la bataie ...

E ca si cum te-ai oferi sa ajuti o batranica sa traverseze strada, ea iti spune rastit ca nu are nevoie iar tu te enervezi si o bati cu propriul baston peste gura ...

Legat de Rhino, nu e chiar cel din ECW insa oricum e destul de ok ... ideea e ca sederea in WWE nu i-a facut deloc bine, s-a ingrasat destul de tare insa surprinzator si-a revenit ... daca ar incepe din nou sa mai arunce cate un "Fuckin" in promo-urile sale, fie el si cenzurat ... Hell Yeah! :great:

PSYCHO
3rd February 2007, 15:31
Un wallpaper sugestiv!

http://www.wrestlescoop.com/wallpaper/rhino_wallpaper.jpg

BAF-kimi
27th March 2007, 23:36
Nu stiu/Nu pot aprecia

PSYCHO
28th March 2007, 00:23
Puteai macar sa spamezi cu un:

Gore! Gore! Gore! :ras-plans:

On-Topic:

Ce macel va fi la LockDown! Sunt curios cum o incaseaza din nou, big time, Rhino! :)

PSYCHO
11th July 2007, 02:10
Eu sunt mai cu intarziere ... Chiar credeam ca a dat foc la adevarata centura ... Damn, in sport-ul asta pana si arderea une centuri e fake! :D

Credit: The Wrestling Observer Newsletter

- Rhino recently did an interview in the Dearborn Press and Guide. He said he wants to wrestle for 10 more years and admitted that the belt he burned on iMPACT! last year was just a replica of the ECW title. He still has the real title in his possession

Heath Scumm
11th July 2007, 09:42
Cu asta si-a dat in cap!

PSYCHO
28th September 2007, 03:27
Dupa cum ati observat, am gasit niste wallpaper-uri ... Asa ca:

http://img522.imageshack.us/img522/9445/rhynozak5.jpg

Al Gore, Gore, Gore! :cry:

LaParka
28th September 2007, 10:26
your in a very good mood this morning :D

AngelOfDarkness
3rd October 2007, 16:10
Rhino din TNA nu mai e la fel de extremist ca el din ECW,dar este mai violent ca cel din WWE :D deci cam greu de votat...

UndertakerRulez
11th October 2007, 13:15
In ultimul timp Rhyno a inceput iar sa dea la masea.Si asta numai din cauza lui James Storm,care a bagat viciul alcoolului iar in el.A gasit punctul slab al lui Rhyno si la exploatat la maxim.Nu stiu cum mai poate scapa rinocerul din asta.

PSYCHO
11th October 2007, 13:45
^ Nici nu trebuie sa scape! E pe drumul cel bun! Drink drink drink!!! :D

kill3r
11th October 2007, 14:19
In ultimul timp Rhyno a inceput iar sa dea la masea.Si asta numai din cauza lui James Storm,care a bagat viciul alcoolului iar in el.A gasit punctul slab al lui Rhyno si la exploatat la maxim.Nu stiu cum mai poate scapa rinocerul din asta.

n-a avut nicio treaba cu Storm in ultimul iMPACT.

Cristy RVD
11th October 2007, 14:32
^ Cred ca se refera la feudul celor 2 in care Storm i-a turnat bere pe gat lui Rhino si acesta a inceput sa devasteze totul din cauza alcoolului pe care nu-l suporta , asa-i ?

UndertakerRulez
11th October 2007, 14:36
^ Cred ca se refera la feudul celor 2 in care Storm i-a turnat bere pe gat lui Rhino si acesta a inceput sa devasteze totul din cauza alcoolului pe care nu-l suporta , asa-i ?

Exact cristy_1381.Dupa acel meci Storm a repetat figura si cu alte ocazii..Si din cauza asta Rhyno a inceput sa aiba probleme.

Reaper
11th October 2007, 15:49
Asta nu-i asa de recent. Intre timp s-a cam terminat feudul dintre cei doi. Tu urmaresti TNA pe Sport.ro?

UndertakerRulez
11th October 2007, 15:51
Asta nu-i asa de recent. Intre timp s-a cam terminat feudul dintre cei doi. Tu urmaresti TNA pe Sport.ro?

Da.Nu am alta sursa.

AngelOfDarkness
11th October 2007, 16:44
@1381:un storyline bun :D mi-a placut "povestea" lui Rhino cu alcoolul si sotia sa :lol:

PSYCHO
31st January 2008, 18:24
Apropo, ce se mai intampla cu Rhino? :o:

daby
31st January 2008, 19:04
Se recupereaza dupa ce a avut gatul rupt

Heath Scumm
1st February 2008, 09:14
RelliK l-a accidentat cu o lovitura de picior foarte stiff care aproape l-a decapitat.

Hey Mister RelliK ... you're not in Japan anymore!

RockBerg
1st February 2008, 11:28
RelliK l-a accidentat cu o lovitura de picior foarte stiff care aproape l-a decapitat.

O lovitura asemanatoare cu cea a lui Mr.Kennedy,doar ca Rhino era in mijlocul ringului.

Heath Scumm
1st February 2008, 11:42
Ce face Mr Kennedy se numeste "Face Wash" si e o manevra popularizata in State de Samoa Joe. Practic capul adversarului e lovit cu pulpa desi se vede ca si cum ar fi lovit cu piciorul.

Manevra lui RelliK a fost un soi de Yakuza Kick cand Rhino era ingenunchiat. Contactul a fost direct cu talpa lui Rellik, manevra e specifica wrestlingului japonez desi in Indy-urile americane poarta si numele de Mafia Kick!

RockBerg
1st February 2008, 11:52
Ce face Mr Kennedy se numeste "Face Wash" si e o manevra popularizata in State de Samoa Joe. Practic capul adversarului e lovit cu pulpa desi se vede ca si cum ar fi lovit cu piciorul.

Manevra lui RelliK a fost un soi de Yakuza Kick cand Rhino era ingenunchiat. Contactul a fost direct cu talpa lui Rellik, manevra e specifica wrestlingului japonez desi in Indy-urile americane poarta si numele de Mafia Kick!
Stiu ca e executata diferit,dar in mare e aceeasi idee,sa-i rupi gatul lui Rhino...pardon,adversarului.

Saracu' HBK,daca nu-i atent,ii sare capatana printre fani. :D

daby
21st September 2008, 12:21
Toata lumea stie ca Rhino a fost campion mondial in ECW si in TNA, si a detinut multe alte titluri si in WWF, dar de ce nu primeste push ?

A avut un feud bun cu AJ care l-a pus over pe AJ ca heel. Au fost meciuri bune si a mai avut si feudul cu Christian Cage care a fost de asemenea foarte bun.

La microfon se descurca. Face promouri intense si poti intelefe ceea ce zice.
Nu pot sa vad ce ii lipseste, si finisherul sau e unul din cele mai populare.

TNA l-a facut mare pe Rhino intr-o singura noapte. La Bound For Glory 2005 a fost show-ul lui RHINO din preshow, la monster's ball, gauntletul si in final castigand centura mondiala toate intr-o singura noapte. Pentru TNA, asta este ca si Jericho invingandu-i pe Austin & Rock intr-o singura noapte.

Credeti ca Rhino ar trebuie pushed ca heel ? Voi cum l-ati folosi ? I-ati da un manager ? I-ati da centura mondiala ? Cu cine l-ati pune sa aiba feud ?

Heath Scumm
21st September 2008, 14:25
Rhino ar trebui sa reprimeasca un gimmick de monstru sau macar de personaj hardcore sau ceva care sa-l diferentieze de ceilalti wrestleri. Momentan e doar un wrestler mediocru care ar putea sa bata sau sa piarda in fata oricui. Nimic nou, nimic inventiv ...

PSYCHO
21st September 2008, 15:13
Ce vorbiþi mãi, cum sã nu aibã un push? :cry:

http://img29.picoodle.com/data/img29/3/9/21/f_rhvsm_d359345.jpg

Eu zic cã îl apasã destul de bine! :cry:

Dr. Pinyada
25th September 2008, 01:31
ECW a cam ridicat standardele destul de sus atat pentru Rhyno, cat si pentru alti luptatori (Dudleyz, Sabu etc). Rhyno de astazi nu ar putea fi nici baiatul cu racoritorile pentru Rhyno din perioada ECW. S-au adaugat anii, kilogramele si s-a prabusit ECW.