View Full Version : Rey Mysterio
RazMysterio
29th January 2007, 13:10
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/r/reymysterio/59.jpg
Topicul Oficial Rey Mysterio
Fratilor Rey Mysterio s-a retras definitiv??? Spuneti-mi si mie ca sa stiu! Va rog!
Heath Scumm
29th January 2007, 15:50
Banuiesc ca va reveni dupa perioada de recuperare de dupa operatie ... cand si cum nu stiu exact ... sper ca va alege TNA dupa expirarea contractului! ;)
thunder_liger
29th January 2007, 17:26
S-a retras definitiv la fel ca Terry Funk ..am auzit ca-si face si operatie de shimbare de sex .Apoi o sa lupte numai in federatii de femei ..celebra replica a lui Robin Williams : I don't take care of boys, cause I used to be one:happy
milanezu
29th January 2007, 18:32
Banuiesc ca va reveni dupa perioada de recuperare de dupa operatie ... cand si cum nu stiu exact ... sper ca va alege TNA dupa expirarea contractului! ;)
pana in iunie 2008 nu crezi ca este cam mult?
de ce tot spui la fiecare wrestler ca trebuie sa ajunga in tna?
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
clau_goll
29th January 2007, 18:36
Da NU cred ca eran necesar sa deschizi un thread pentru a intreba acest lucru..daca tot ai deschis un thread ..macar sa fi spus cateva despre his early carier!
Heath Scumm
29th January 2007, 18:46
Nu conteaza, am editat topicul, putem discuta orice despre Rey Rey aici! :)
clau_goll
29th January 2007, 21:58
Ok Ok ....:) ma bucur!Who is jumping out the skey??R-E-Y!!
PSYCHO
29th January 2007, 22:36
Si eu sper sa ajunga candva in TNA! Nu cred k se va retrage definitiv ... Il adaug si pe el intr-un dream match: RVD vs Mysterio vs Aj Styles vs Christopher Daniels!
clau_goll
30th January 2007, 09:26
ce sa spun...rey mysterio se va simti(daca se va duce in tna) ca la el acasa in divizia X...:D chiar e un dream match...sa fie:rey vs aj vs daniels vs sabin:D fata 4 way match!!
HAYABUSA
17th February 2007, 22:00
Nascut in San Diego California , si a petrecut copilaria in orasul mexican Tijuana unde si a inceput cariera de luchador. Antrenat de catre unchiul sau REy Misterio Senior acesta antrenandu l de asemenea si pe Psicosis.
Cel mai important aspect al carierei sale mi se pare faptul ca este un reprezentant de top al "modei" cruiserwighterilor din anii 90 ai wrestlingului american
Rey_Mysterio619
25th February 2007, 12:06
Dupa c a fost atacat de Umaga la smackdown in San Diego rey a fost re-accidentat si nu se pot da pronosticuri knd se va intoarce.....Rey vroia sa se intoarca la mijlocul luni Martie pt. a se pregati de wrestlemania dar acum nu se mai poate pune problema sa se intoarca prin martie :headbang: :angry: C credeti?
Reaper
25th February 2007, 12:16
Cred ca doar niste oameni inconstienti ar putea sa book-uiasca atleti care sunt in curs de recuperare. Asta i s-a intaplat si lui RVD (sper sa mai tin minte corect) la primul One Night Stand cand a fost atacat de Carlito si i-a prelungit accidentarea.
Este ca si cum Tead3D sau altcineva l-ar ataca (strong style) pe Konnan.
Insane
25th February 2007, 12:24
Eu cred ca asta depinde si de Rey nu numai de bookeri, probabil a mai cerut el putin concediu ! Eu nu vad decat 2 lucruri in chestia asta : Vor sa faca un Heel desavarsit din Umaga si ca WWE sunt idioti daca intradevar a fost idea lor cu prelungirea accidentarii !
Ratonu
25th February 2007, 13:17
Rey era, oricum, programat sã revinã prin varã. Faza de la ultimul SmackDown a fost fãcutã ca sã menþinã heat-ul lui Umaga ºi McMahon ºi nu a avut nici o influenþã legitimã asupra accidentãrii lui Mysterio. :P
Rey_Mysterio619
25th February 2007, 13:40
pe WWE scrie ca vroia sa se intoarca la mijlocul luni Martie:D
DinUmbra
25th February 2007, 15:06
Hmm poate sufar de scenarita dar daca Rey va fii alesul lui Trump?:) He is the Giant Killer...si umaga e un monstru gigant :D
Ratonu
25th February 2007, 15:38
Nu, alesul lui Trump va fi Lindsay, pardon, Lashley. :P
RazvanLg
25th February 2007, 18:59
Lashley este alesul lui Trump, iar de faza cu Rey n-am cuvinte.....speram si eu ca Rey sa apara la un PPV de o asa mare amploare cum e WM, dar probabil ca nu este refacut complet pentru a ataca din nou un titlu important.
Big Sexy
25th February 2007, 20:29
Este destul de greu sa discerni ce e adevarat si ce nu in WWE. Eu cred ca totul e la fel ca si angle-ul cu Chavo, doar o simpla iluzie vanduta ca la carte. Rey ar trebui sa isi ia cel putin o luna concediu peste cei ii recomanda doctorii sa nu ajunga precum Amazing Red.
milanezu
25th February 2007, 23:16
Dupa c a fost atacat de Umaga la smackdown in San Diego rey a fost re-accidentat si nu se pot da pronosticuri knd se va intoarce.....Rey vroia sa se intoarca la mijlocul luni Martie pt. a se pregati de wrestlemania dar acum nu se mai poate pune problema sa se intoarca prin martie :headbang: :angry: C credeti?
eu nu am auzit ca rey zicea ca vrea sa revina la mania.
de unde ai scos aberatia asta?
acest thread nu-si are rostul.
refacerea lui rey era oricum programata dupa mania dar intre timp doctorii si-au dat seama ca are nevoie de mai mult timp pentru refacere.
si normal ca vince s-a folosit de rey ca sa atraga si mai mult heat asupra sa.
Rey_Mysterio619
26th February 2007, 18:27
Damn!!!mai citeste si tu p WWE si dupa aia sa vorbesti!!!:confused: :mda:
milanezu
26th February 2007, 19:15
Damn!!!mai citeste si tu p WWE si dupa aia sa vorbesti!!!:confused: :mda:
hey tu ai auzit de story-line?
se pare ca nu.
crezi ca tot ce scrie acolo ii adevarat?
cand a scris de john cena pe wwe.com ca umaga ia rupt splina si s-ar putea sa nu fie apt pentru meciul de rr.
cred ca si aia ai crezut.
Heath Scumm
26th February 2007, 19:29
John Cena a murit! :(
Rey_Mysterio619
26th February 2007, 19:30
Da am auzit de storyline....da am zis doar ca nu vine la wrestlemania stiu k au inventat motivul cum a fost si cu prima accidentare....el se accidentase la Summer Slam dak nu gresesc si au inventat meciul i quit doar ca un pretext!Man mai usor q mijto-ul k poate fak si yo!Si ink cva u m-ai intrebat "de unde am scos aberatzia asta"si ti-am raspuns k de pe WWE !Oricum ....Peace!:cool:
Heath Scumm
26th February 2007, 19:32
Man mai usor q mijto-ul k poate fak si yo!
Te referi la mine sau la el? ... pentru ca la mine e "misto" nevinovat, la el e doar "teribilism" :cool:
Rey_Mysterio619
26th February 2007, 19:34
Lol ma refeream la el!:(
RockBerg
7th March 2007, 13:55
Hmm poate sufar de scenarita dar daca Rey va fii alesul lui Trump?:) He is the Giant Killer...si umaga e un monstru gigant :D
Ar fi fost oribil.
2 inch ninja,dar Umaga e buldozer.Ar fi prea fake.
alex07
11th March 2007, 20:02
:groggy: vInE Rey Mysterio si ii bate pe toti bai !!! :groggy: :rock: ce tare.... :rock:
PSYCHO
12th March 2007, 00:29
Вы можете остановить революционный, но вы не можете остановить революцию
Orrale, arriva la Russia! :ras-plans:
rey misterio
13th March 2007, 23:05
mie imi place rey misterio voua de cn va place?
hey imi spune si mie care e cel mai tare wrestler eu cred ca rey mysterio voi?
rey misterio619 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rey misterio619 tie iti place de rey misterio?
Insane
13th March 2007, 23:07
sinder ... dar foarte sincer de Tugui Alexandru !!
nu ma eu ti-am zis ca imi place Tugui Alexandru ! oricum e tare si rei mistretzio !
iuli
14th March 2007, 00:16
hey imi spune si mie care e cel mai tare wrestler eu cred ca rey mysterio voi?
rey misterio619 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rey misterio619 tie iti place de rey misterio?
super tare frate...3 la rand :sleep:
RockBerg
14th March 2007, 01:14
God...4 posturi cu acelasi continut.
Era mai misto spam-ul/offtopic rusesc.
Heath Scumm
14th March 2007, 10:58
I-am dat un mic avertisment. Desi ma indoiesc ca va reveni. :D
PSYCHO
14th March 2007, 13:08
Era mai misto spam-ul/offtopic rusesc.
Ce scriam in rusa nu era nici spam nici off-topic! Pe bune! Insa am fost discriminati pentru limba noastra draga! :D
andre3eutza
17th March 2007, 15:06
cand se va intoarce rey??
r0bby
18th March 2007, 13:30
Dupa WrestleMania..
Heath Scumm
26th March 2007, 11:57
Rey e bun ... dar nu e
SU-PER DRA-GON
http://img244.imageshack.us/img244/9676/dragonsigit6.jpg
Mwahahaha!
Insane
26th March 2007, 12:47
Shut The Fu*K Up
Heath Scumm
26th March 2007, 13:07
SU-PER DRA-GON
RockBerg
26th March 2007, 13:41
Rey e bun ... dar nu e
SU-PER DRA-GON
Mwahahaha!
Where dat nigga face,yo ?
CoolToolBar
23rd April 2007, 22:33
Rey misterio is coming back in aceasta vara faza aia cu umaga si Mcmahon a fost un show de 2 bani rey se va intoarce si cred ca o persoana la masa lui (musculara) sa aiba heavy wheight championship e ceva incredibil!!asa ca rey misteryo rules !!!
Desi cred ca o sa apara in vara ma cam tem sa nu fie depasit de concurenta !???
Smokkie
23rd April 2007, 23:46
rey o sa se intoarca la momentul oportun! eu postez aici ca sa imi spun parerea despre el in general! :P
deci,din punctul meu de vedere,inafara de dynamite kid,thunder liger,ultimo dragon si super dragon,nimeni nu a reusit sa il detroneze pe rey din postura de rege al high-flyingului.
ink de pe vremea cand activa in WCW a reusit sa faca furori,dar in momentul in care a decis sa intre in WWE a inceput cu adevarat dominatia sa!
Personal,consider ca el s-a ridicat in WWE datorita colaborarii si totodata a feud-urilor cu eddie guerero si consider ca rey,fara eddie nu ar fi ajuns unde a ajuns.
multi o sa ma urati pentru acest post! imi place de rey,dar din punctul meu de vedere,i-ar sta mult mai bine ca heel,ar fi o buna revigorare pentru cariera lui!
LaParka
24th April 2007, 00:02
Super-Dragon high flyier?come on...daca se descurca binisor ca high flyier nu inseamna ca era "regele" high flying-ului.Super Dragon e cunoscut in toata lumea pentru manevrele sale de grapling high impact,nu pentru ca facea inainte sa fie accidentat un 450 splash.
same goes for Jushin Liger.ma,o fi inventat el SSP-ul dar asta nu il face un rege al high flying-ului.fara indoiala ca la un moment dat in cariera sa a fost inovator din punctul asta de vedere dar sa fim seriosi...
despre Dynamite Kid nici nu mai are rost sa vorbim..
dintre cei pe care i-ai enumerat Ultimo Dragon mi se pare cel mai apropiat de Rey Mysterio,o legenda adevarata si un wrestler inovator...consider ca daca Ultimo Dragon ar fi fost folosit cum trebuie la venirea sa in WWE ar fi putut deveni o figura la fel de mare ca Rey Mysterio in WWE,daca nu mai mare.
nu stiu cate meciuri cu Rey Mysterio ai urmarit in wCw dar iti spun clar ca Rey de acum paleste in fata celui de atunci...ca sa iti faci o idee despre cat de bun era,iti spun ca Rey Jr. era mai bun decat AJ Styles in primii ani ai TNA-ului si cel putin de talia unora ca Amazing Red sau JackEvans...IMO of course :)
si chiar daca nu ar fi fost,wrestling-ul inseamna un pic mai mult decat "cine poate face cele mai multe rotatii in aer" ;)
buticut
24th April 2007, 00:07
rey o sa se intoarca la momentul oportun! eu postez aici ca sa imi spun parerea despre el in general! :P
deci,din punctul meu de vedere,inafara de dynamite kid,thunder liger,ultimo dragon si super dragon,nimeni nu a reusit sa il detroneze pe rey din postura de rege al high-flyingului.
Huh?! Dude, where is Jack Evans, Teddy Hart, Matt Sydal (he was kewl in WSX), Human Tornado, Essa Rios, Amazing Red etc??Si ce cauta Super Dragon in lista aia? Are el manevre de mare impact, dar totusi... Nu zic ca Rey nu e bun, desi e face e unul din preferatii mei din WWE, insa totusi, he's not the only high-flyer around. Eu am vazut mai demult un home video cu highlighturile lui Rey din WcW, iar diferenta dintre Rey din WCW si Rey din WWE e vizibila si prefer sa cred ca nu e din cauza ca si-a iesit din mana :)
And dude, cu un post nu ma potzi face sa te urasc, pt ca te urasc deja :P:P:P:P
Mike^
24th April 2007, 00:56
Duuuudeeee, Smokkie, te admir fiindca esti un fan TNA, dar ai mari lacune in topul tau de High Flyers. Cei care i-ai scris acolo, plus Rey sunt mici copii in comparatie cu doar doi oameni: Jack Evans si Amazing Red. Plus Matt Sydal, Teddy Hard (one of the favorites), M-dogg, Yoshitsune (another favorite), Jerelle Clark, AJ Styles, Cloudy, Ricochet, Ruckus, Brian XL and many many more. Toti sunt cu mult peste cei enumerati de tine.
Reaper
24th April 2007, 09:09
Cei enumerati de Smokie (mai putin Super Dragon) sunt old-school high-flyers (daca exista asa ceva).
Ceea ce facea Rey prin anii '90 era nemaivazut (se scrie intr-un singur cuvant, nu?), insa nu se compara cu ceea ce fac acum Jack Evans, Teddy Hart sau Amazing Red + altii. Acestia sunt new wave si au dus high-flying-ul la alte nivele.
Heath Scumm
24th April 2007, 09:25
Smokkie, si eu iti recomand Jack Evans sau Yoshitsune, vei gasi suficiente chestii cu ei in sectiunea Multimedia ... ce vei vedea acolo iti va schimba gandirea despre ce poa' sa faca un pro-wrestler high flying!
Smokkie
25th April 2007, 21:11
mersi mult :) scuze dak postul meu v-a deranjat cumva :)
@La Parka
da mosule am vazut multe meciuri cu Rey Rey in WcW,de aceea spun ca este un master al high flyingului! iar despre Amazing Red si Jack Evans,am uitat sa-i mentionez! scuze,chiar am uitat! stiu ca si eu sunt....mega...doar ca pur si simplu forgot :( scuze ink odata
Heath Scumm
25th April 2007, 21:21
Nu tre' sa-ti ceri scuze ... just watch some Yoshitsune stuff ...
Asta-i topicul de discutie dedicat lui - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=37228 ... pe pagina 2 ai niste gif-uri ca sa-ti faci o idee!
r0bby
27th April 2007, 12:37
Rey e bun ... dar nu e
SU-PER DRA-GON
Mwahahaha!
^:ras-plans:
Hell Yeah!^
:evil:
LaParka
30th April 2007, 01:32
a fost realizat pe wwe.com un poll privind cei mai buni 10 participanti din istorie intr-un Royal Rumble si ghiciti cine a castigat :D .that's right Rey Rey,surclasand figuri importante din wrestling-ul mondial cum ar fii Ric Flair,Steve Austin,HBK,Kane,Bret Hart,Yokozuna,Mick Foley si Vince McMahon(??? :groggy: ).
sunt curios totusi cat de adevarate au fost voturile si daca au fost,cati dintre cei care au votat sunt smarks.
puteti vedea clasamentul precum si articolele respective pentru fiecare participant (fara a incalca kayfabe of course :D,poate cu exceptia lui Foley ) aici:http://www.wwe.com/inside/listthis/toprumbleperformances/
KingLion
28th May 2007, 15:14
salutare
Eu am cam pierdut legatura foarte mult in ultima vreme cu wrestling-ul, ma mai uit pe canalul sport.ro, poate sa imi zica cineva ce se mai shtie de Rey Mysterio, lita si HHH?
silversky
28th May 2007, 15:21
salutare
Eu am cam pierdut legatura foarte mult in ultima vreme cu wrestling-ul, ma mai uit pe canalul sport.ro, poate sa imi zica cineva ce se mai shtie de Rey Mysterio, lita si HHH?
Se aude prin târg cã atât Rey cât ºi Triple H sunt aºteptaþi sã aparã cel târziu pânã la SummerSlam. Previziunile cele mai optimiste susþin cã ar reveni pe la începutul/mijlocul lunii iulie. De Lita am citit unele ºtiri cã ar fi mai evoluat pe la ceva evenimente, dar pânã acum nimic concret legat de revenirea în WWE.
Circula ºi posterul ãsta, despre care unii ziceau cã va fi afiºul de la SummerSlam 2007 :
http://img517.imageshack.us/img517/5659/001fe5.jpg
Heath Scumm
28th May 2007, 15:35
Lita e in negocieri cu TNA, la fel si Paul Heyman si ECW Originals. Daca toate merg cum trebuie, in viitorul apropiat s-ar putea sa vedem o invazie a ECW in TNA conform www.pwinsider.com ...
r0bby
28th May 2007, 19:16
OFF-TOPIC:
In cazul asta TNA ar trebui sa isi extinda slot-ul saptamanal si sa creeze o divizie speciala extreme,hardcore.
Heath Scumm
29th May 2007, 09:37
Nu depinde de ei ci de Spike TV.
Bogdy LFC
31st May 2007, 20:33
Se aude prin târg cã atât Rey cât ºi Triple H sunt aºteptaþi sã aparã cel târziu pânã la SummerSlam. Previziunile cele mai optimiste susþin cã ar reveni pe la începutul/mijlocul lunii iulie. De Lita am citit unele ºtiri cã ar fi mai evoluat pe la ceva evenimente, dar pânã acum nimic concret legat de revenirea în WWE.
Circula ºi posterul ãsta, despre care unii ziceau cã va fi afiºul de la SummerSlam 2007 :
http://img517.imageshack.us/img517/5659/001fe5.jpg
Tarziu rau e tot.....:(
r0bby
31st May 2007, 20:36
Se poate intoarce mai devreme,nu exista o data fixa iar acel poster nu se stie daca este oficial.
LaParka
1st June 2007, 15:57
nu,dar din cauza unora ca tine chiar s-ar putea retrage de tot ;)
DejaVu
1st June 2007, 22:10
Rey este unul dintre wrestlerii cu abilitati exceptionale in ring.Unul dintre cei mai buni luchadori din lume si cei mai buni high-flyeri.Nu cred ca va putea fi depasit vreodata pentru ce a realizat in pro-wrestling, dar sunt multi luptatori incredibili in federatiile independente care il depasesc din punct de vedere al calitatilor atletice.Nu se afla printre preferatii mei din WWE, dar nu pot sa ii neg calitatile superbe pe care le are...
SexyBoy
1st June 2007, 22:16
Mai bine si-ar face bagaju` si ar pleca dn WWE.Cine stie ce prostii se vor mai face si va fi un mid-carder,chiar daca se anunta un push pentru el dupa revenire,dar WWE e in stare de orice,oriunde,oricand.Referitor la calitatile sale el a influentat in WCW impreuna cu Juventud Guerrera si ceilalti latino-americans stilul High-fly.Desigur si cei japonezi au mai influentat acest stil,vezi Thunder Liger etc.Ma refeream doar la lucha-libre.whatever.... in rest Rey este un wrestler care trebuie admirat.Sper sa faca o trecere in TNA sa faca spectacol alaturi de ceilalti high-flyeri,Sonjay dutt,Lethal,Sabin.Sper sa revina macar prin iulie si daca se poate si mai repede:ok:
gaby1528
1st June 2007, 22:20
mai bine sta in WWE
SexyBoy
1st June 2007, 22:23
Acum nu se stie concret ce e bine pentru el.Daca in WWE nu va avea push si nu va iesi in evidenta cred ca ar trebui sa plece in TNA.Ramane de vazut la momentul intoarecerii sale,mai bine zis vom vedea ce se va intampla:cu cine va feuda,daca va castiga.Toate la timpul lor!:ok:
DejaVu
1st June 2007, 22:24
Mie mi-ar placea sa il vad in continuare in WWE chiar daca nici in TNA nu ar mai strica inca un wrestler (mai ales unul de calibrul lui Rey Mysterio).Dar...acolo sunt deja Chris Sabin , Senshi , Austin Starr , Jerry Lynn , Alex Shelley, etc.Rey este foarte iubit in WWE si nu cred ca va face vreo prostie incat sa fie dat afara sau sa fie facut mid-carder ;)
SexyBoy
1st June 2007, 22:28
Bine,poate este mai bine pentru el sa ramana in WWE.O solutie ar fi sa faca o prostie si sa fie pedepsit(Vezi Randy Orton Germany:ok: ),iar alta solutie ar mai fi ca pur si simplu,fara nici un motiv sa fie facut mid-carder.De exemplu CM Punk.La venirea sa in WWE a avut victorii multe dar nu a detinut nici un titlu si a fost si este in Bad ECW from today.Am mai spus si o mai spun in WWE schimbarile sunt radicale so,nimeni nu stie sigur care va fi viitorul
LaParka
1st June 2007, 22:43
Rey a declarat ca nu va pleca in TNA pentru ca se apropie sfarsitul carierei sale si are nevoie de un loc de munca stabil si bine platit....incearca sa stranga cat mai multi bani pana va ajunge ca Amazing Red si nu va mai putea sa lupte...personal si mie mi-ar face placere sa vad un meci Sondjay Dutt vs Rey Mysterio sau AJ Styles vs Rey Mysterio etc.....dar omu' isi pune familia pe primul plan si nu pot sa il condamn pentru asta.
gaby1528
1st June 2007, 22:51
pt asta nu poti decat sa il aplauzi:P
DejaVu
1st June 2007, 23:22
Rey a declarat ca nu va pleca in TNA pentru ca se apropie sfarsitul carierei sale si are nevoie de un loc de munca stabil si bine platit....incearca sa stranga cat mai multi bani pana va ajunge ca Amazing Red si nu va mai putea sa lupte...personal si mie mi-ar face placere sa vad un meci Sondjay Dutt vs Rey Mysterio sau AJ Styles vs Rey Mysterio etc.....dar omu' isi pune familia pe primul plan si nu pot sa il condamn pentru asta.
Cred ca oricine isi doreste meciuri intre asemenea wrestleri atletici si poate ca vor avea loc pana la urma cele pe care le-ai mentionat, dar nu cred ca este timpul.In viitor mi-as dori si eu sa se duca in TNA, dar daca va pleca acum cu siguranta s-ar duce si mai mult de rapa WWE-ul...
proxx
18th June 2007, 18:28
Rey Mysterio nu mai e bun.Inainte era bun acu e tzapan.Acum pentru mine cel mai bun e Undertaker :)
buticut
18th June 2007, 18:58
Inainte era bun acu e tzapan.
:lol:
Oh, Rey Mysteryo passed away :(
Tienrry Henrry
23rd June 2007, 18:38
se intorcea deja daca nu-si incasa bine de la Umaga
PICIU_13
23rd June 2007, 20:38
se intorcea deja daca nu-si incasa bine de la Umaga
ce analfabet Tienrry Henrry:))..
si faza cu umaga a fost kayfabe
Heath Scumm
24th June 2007, 14:30
Wannabe smark ... LOLz!
LaParka
24th June 2007, 15:23
Se spune ca dupa ce Rey va reveni cei de la WWE il vor face unul din primii 8 superstar-uri din WWE "on his account",adica nu cu vreun angle jenant cu Eddie Guerrero :rolleyes:.Ma intreb cum vor face asta....probabil il vor pune "rau" cu Vicky Guerrero si ea ii va pune in fata incercari imposibile,el o sa fie major underdog dar va reusi...bla bla.insa sunt curios cum va evolua dupa a 5-a (parca) operatie la genunchi
SexyBoy
24th June 2007, 15:26
^Sincer nu stiu unde o sa fie bagat Rey.Se spune ca cel mai sigur o sa apara la The Great american Bash,adica poate la un SD.Si dupa cum ai zis si tu,poate Vickie il va pune la incercari grele cum ar putea sa fie,Rey Mysterio vs Khali :( ,ori alti wrestleri de gen asemanator.
Kruger
24th June 2007, 17:57
^ Eh ar fi culmea sa nu mai fie loc si pentru Rey.
Si Rey vs. Khali ar fi chiar ridicol... Deci e posibil pentru ca e vorba de WWE. :D
Ryder
24th June 2007, 19:47
^ Daca imi aduc bine aminte , s`a mai intamplat un squash , Khali vs. Mysterio , in perioada in care ultimul era supranumit , "the jobber champ"
SexyBoy
24th June 2007, 20:31
^Da iti amintesti bine :D .Cand JBL l-a pus intr-un meci cu Mysterio.oricum sper sa nu fie Khali vs Mystero feud.:(
ThePhenom
24th June 2007, 20:40
^Este posibil!!!Ar mai putea fi un feud Mark Henry vs Rey Mysterio dar banuiesc ca daca Edge va invinge la Vengeance urmatorul sau feud va fi cu Mark Henry.Insa daca pierde isi va continua conflictul cu Batista si nu este exclus sa vedem un feud Mark Henry vs Rey Mysterio.
Ryder
24th June 2007, 21:08
Pana la urma Rey este un Cruiserweight , a devenit Heavyweight Champion , doar pentru ca WWE a incercat sa profite cat mai mult de pe urma mortii lui Eddie . Normal ar fi sa aibe un feud cu Chavo sau de dragul ultimilor ani , sa fie implicat in main event , insa intr`un feud cu un wrestler mai echilibrat ca statura si greutate , precum Edge .
SexyBoy
24th June 2007, 21:15
^Edge poate o sa fie ocupat.Din cate observ Greogry Helms este pe tusa in ultimul timp si ar putea fi o posibilitateuUn feud cu el ori cu MVP ar fi superb. :D
Ryder
24th June 2007, 21:17
^ Helms este accidentat pana la anul , un feud cu MVP suna mai bine , desi il prefer pe el campion in dauna lui Rey .
SexyBoy
24th June 2007, 21:21
^NU stiam de accindetarea lui Helms....nasol:( .A..am uitat....se zvonea ca va avea un feud cu McMahon,dar odata cu acest angle stupid.......oricum si feud-ul McMahon vs Rey era booring din cauza lui Vince.Whatever:sleep:
ThePhenom
30th June 2007, 17:48
Poate va avea un feud cu Batista care nu va mai fi main-eventer deoarece a pierdut ultima sansa la centura la Vengeance insa imi e destul de greu sa cred ca cei doi vor avea un conflict!!Poate va deveni Batista heel...
ThePhenom
2nd July 2007, 22:38
Mai mult ca sigur Rey Mysterio va reveni la Great American Bash!!!
Raiden
2nd July 2007, 23:36
Rey Mysterio va reveni in forta si cum banuiam va fi un feud intre cel mai bun heel si cel mai bun face pentru titlul mondial.
The scheduled main events for this month’s Great American Bash pay-per-view are John Cena vs. Bobby Lashley for the WWE Heavyweight Title and Edge vs. Rey Mysterio for the World Heavyweight Championship.
This will of course be Rey Mysterio’s return match. The Great American Bash will take place on July 22nd from the HP Pavilion Arena in San Jose, California.
WWE_CENA
4th July 2007, 11:33
intradevar ar fi mijto un feud cu mvp sau edge si as fi dezamagit sa vad mark henry vs rey mysterio sau khali vs mysterio exista rescul sa fie bagat iar in spital de unul dintre ei orcum imi place rey mysterio e foarte talentat si sper sa revina la Great American Bash
RockBerg
4th July 2007, 11:41
intradevar ar fi mijto un feud cu mvp sau edge si as fi dezamagit sa vad mark henry vs rey mysterio sau khali vs mysterio exista rescul sa fie bagat iar in spital de unul dintre ei orcum imi place rey mysterio e foarte talentat si sper sa revina la Great American Bash
Ce e aia MIJTO ? :shocked:
Pentru spoiler..more WWE crap.
1. TYPO
2. Wrestlingul este REGIZAT.
3. Tii neaparat sa ajungi AICI (http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=115335)...
Big Sexy
4th July 2007, 13:41
@ himz - nu te obosi, nici macar nu citeste reply-urile. Rated R.
PICIU_13
8th July 2007, 20:30
stiti exact cand va reveni rey?dupa great american bash sau inainte?
ThePhenom
8th July 2007, 20:59
^La un moment dat se zicea ca va lupta la Great American Bash impotriva lui Edge insa a fost inlocuit cu Kane!!
AxinTe
8th July 2007, 22:32
posibil spoiler: am citit pe undeva ca a luptat la un house show facand echipa cu jeff hardy vs booker si regal
Ryder
8th July 2007, 23:33
^ Nu inseamana nimic asta , acest lucru s`a intamplat doar pentru ca a avut loc in Mexic .
Kruger
8th July 2007, 23:45
Ba chiar înseamnã foarte mult, asta dacã e adevãrat. Oricum nu e nimic de necrezut. Înseamnã cã omul îºi va face apariþia televizatã cât de curând ºi eu tind sã cred cã va fi mai devreme de GAB tocmai pentru ca la PPV sã fie o revenire într-un meci ºi nu o intervenþie sau un promo. ªi totuºi, poate sã nu aparã deloc... :D hai cã glumesc. Mare scofalã. Se întoarce Rey. ªi? Sã nu uitãm cã totuºi vine dupã o operaþie ºi cã este posibil ca meciurile sale sã nu fie chiar atât de spectaculoase cel puþin o perioadã.
LaParka
8th July 2007, 23:47
din cate am citit eu,cei de la AAA l-au contactat pe Vince ca sa aranjeze o aparitie a lui Rey in AAA,daca tot era in Mexic.Bineinteles ca Vinnie a refuzat....
Ryder
9th July 2007, 00:20
Nu inseamna mult pentru ca stiam cu totii ca va reveni in aceasta perioada . Insa se pot trage concluzii , citind acel "spoiler" ca atunci cand va reveni o va face in Raw , ceea ce este fals .
legendkiller
9th July 2007, 00:31
^La Friday Night SD! s-a facut un promo ce a fost prezentat in 2 randuri in care se afisa la final mesajul "Rey Mysterio comes back on SmackDown" sau cam asa ceva. Deci Rey va avtiva in SD in contiunare. :)
Alyn_H-H-H
10th July 2007, 21:59
Din kte observ yo eu cred ca va reveni la urmatorul Friday Night SmackdoWn ca ca sunt clipurile alea dese.
619
Corozivu
11th July 2007, 01:07
^ Post ca ca asta mai rar :)
RockBerg
11th July 2007, 01:45
Din kte observ yo eu cred ca va reveni la urmatorul Friday Night SmackdoWn ca ca sunt clipurile alea dese.
619
Asta e spam curat,precum si celelate posturi.
Daca nu contribui la conversatie va trebui sa ne parasesti.Nu prea le am cu avertismentele (wtf is that yellow card ? :D)...mi-e mai usor sa dau ban.
PSYCHO
14th July 2007, 19:18
Se pare ca mai intarzie un pic ...
Source - Wrestling Observer Newsletter
Vince made the decision last week to pull Rey Mysterio from his title match against Edge at the Great American Bash. Mysterio gave the indication that he wouldn't be ready by then and he is trying to push his return to August. However; he is currently under a lot of pressure by McMahon because SmackDown's roster is so thin.
Vince went ahead and replaced him with Kane as he feels fans would love to see him chase Edge for the World Title. The feud will probably continue for a few months.
It should be noted WWE expected Mysterio to be ready by the pay-per-view, as he is featured on the promotional poster.
Ryder
14th July 2007, 20:29
Nasoala situatie , 2 ppv-uri din ultimele 4 au pe poster un wrestler care nu apare pe match card .
Hyper Rey
15th July 2007, 16:42
Hei am auzit k rei misterio sa reintors in RAW in micul orash ILINOYA dar cand revine pe ecranele televizorului ( de cand sa accidentat undertaker nu prea mai am cu cine sa tin :( )
ThePhenom
15th July 2007, 16:56
De ce ai mai deschis un topic cu Rey Mysterio cand mai era unul la World Wrestling Entertaiment?
Se auzea ca Rey va aparea la Great American Bash dar vad ca nu are progrmat inca un meci....
LaParka
23rd July 2007, 21:41
- Rey Mysterio is expecting to return full time at the July 24th SmackDown taping in Fresno, CA. Rey has requested that he first work a program with Chavo Guerrero since it would continue the storyline where Chavo injured him last year.
se pare ca Rey se va intoarce la inregistrarile SD de maine si vineri il vom vedea din nou in actiune :great:
TheMentalist
28th February 2008, 21:46
Cand va reveni Mysterio dupa ultima accidentare?
Anny
28th March 2009, 06:50
Rey e cel mai tare...Spuneti-mi shi mie:cine are melodia Rey Mysterio-Crossing Borders pe computer sa mi-o da shi mie p mess?plsss....
Feanoro
31st March 2009, 11:41
Nu ne ocupam cu asa ceva pe forumul asta, sorry. Google it. Pun pariu ca o gasesti.
Dr. Pinyada
10th July 2009, 11:14
Aparent, Rey este nemultumit de salariu si considera ca ar putea castiga mai mult in Mexic:
Rey Mysterio Looking To Monetize His Popularity (http://www.pwmania.com/newsarticle.php?page=249103469)
Feanoro
22nd July 2009, 18:26
Rey Mysterio bores me. I say GTFO of WWE and be a publicity whore.
Raiden
22nd July 2009, 18:45
Cu ce te poate plictisi Rey Mysterio cand are parte de cele mai bune meciuri TV ? Mai intai cel cu Edge, acum 2 saptamani a fost cel cu Y2J si vor mai fi altele.
legendkiller
3rd April 2010, 07:09
Rey Mysterio announced that in three years will retire from wrestling
Rey Mysterio considered among the most famous Hispanic wrestlers currently wrestling for three years said he will announce his retirement to devote himself to his family and rest his body.
"I have 22 years of college so I plan to take three years to announce my retirement in a historic event that is the most spectacular of which I starred in, "he said in an interview with this news agency.
"For the rest of my career I'm planning to do even more spectacular and innovative," said the master of the art 619.
"I hate to pigeonhole me and why I am presenting new keys and move because that is what I enjoy exposing my fans, "said one born in the city of San Diego, California.
"When my retirement is that my body will thank you for not exploiting more because you feel tired for having hurt so many bumps and begin operations, but now thinking about my future to devote to my wife and my children, "he said.
Feanoro
4th April 2010, 18:24
WTF cine a scris chestia aia fara logica? whoever it was, learn English please.
Ratonu
4th April 2010, 20:02
Ar putea fi Rey Mysterio insusi.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.