View Full Version : Restructurare Forum Wrestling pe Onlinesport
Heath Scumm
28th January 2007, 15:58
Evident, forumul acesta a crescut foarte mult ... avem foarte multi useri care au intrat pe onlinesport numai pentru wrestling, de aceea ne gandim la un "upgrade" al forumului, eventual o reimpartire pe sub-forumuri dupa modelul forumurilor specializate.
Cateva exemple de forumuri de wrestling si cum sunt ele "impartite" pe subsectiuni
www.visuex.com/oww
www.tvsport.ro/forum
As dori ca forumul nostru sa fie impartit pe viitor cel putin pe subsectiunile WrestleRoMania, Multimedia, Internationala, WWE, TNA, Indyz, Altele
Astept alte sugestii pe care le vom discuta cu Vadim ... sunt sigur ca putem sa facem o chestie buna aici, sa dezvoltam acest forum mai mult decat e acum si in acelasi timp sa pastram politica non-spoiler
PSYCHO
28th January 2007, 16:16
E o idee foarte buna! Deja era cam haos pe aici cu toate thread-urile in aceeasi oala!
Big Sexy
28th January 2007, 16:59
daca ar exploda numarul de tread-uri in cele cu discutii incluzand si infamele "vs." cred ca ar fi benefic pentru primenirea forumului. Ar putea veni niste useri de nivel mediu de prin alte forumuri mici de tot, marea majoritate smarks in devenire.
Eventual lansam si un subfoum de jocuri gen trivia ca pe forumul tvs sunt peste 40. Evident la cu totul alt nivel de dificultate.
ii trimisesem lui Vadim un PM ce modificarile intr-o structura arborescenta, o sa incerc sa il gasesc si sa il postez aici.
esential e un tag de spoiler.
Heath Scumm
28th January 2007, 18:02
daca ar exploda numarul de tread-uri in cele cu discutii incluzand si infamele "vs." cred ca ar fi benefic pentru primenirea forumului. Ar putea veni niste useri de nivel mediu de prin alte forumuri mici de tot, marea majoritate smarks in devenire.
Eventual lansam si un subfoum de jocuri gen trivia ca pe forumul tvs sunt peste 40. Evident la cu totul alt nivel de dificultate.
Grozave idei!Am avea nevoie si de putin ajutor din partea ta in sensul asta! ;)
r0bby
28th January 2007, 19:13
Asa cum am spus pe RA,este o idee foarte buna si cum a spus si HitScum o
impartire de genul:
WrestleRoMania
Multimedia
International
WWE
TNA
Indy
Stuff(Stiri/Evenimente/Games)
PSYCHO
29th January 2007, 13:54
Ma gandeam k ar fi mai ok formula "No Spoilers forum" decat "Free Spilers forum" ... Asta cu free s-ar putea intelege invers! :)
Heath Scumm
29th January 2007, 15:02
Buna sugestie, PSYCHOrror ;) ...
Modificarile se fac chiar acum, voi incadra in curand topicurile, sper sa nu dureze foarte mult!
Darius
29th January 2007, 15:41
esential e un tag de spoiler.
Ãla chiar ar fi un lucru fain. Problema e cã pe alte secþiuni ale forumului s-ar putea profita de existenþa lui în alte feluri, mã refer la cele pedepsite de regulament.:D
Ceva de genul: înjurãturã adresatã echipei Dinamo :D
cutuma
29th January 2007, 15:50
da, sau asa :
dinamo nu trece de benfica
Oricum wrestlingul ownz all, deci daca vrem tag de spoiler sa ni-l dea :D
Heath Scumm
29th January 2007, 16:10
Sectiunile propuse :
WWE - World Wrestling Entertainment
Aici puteti discuta orice legat de luptatorii si show-urile saptamanale si Pay Per View RAW, SmackDown si ECW
TNA - Total Nonstop Action
Aici puteti discuta orice legat de luptatorii TNA, show-urile TNA Impact si Pay Per View-urile TNA
Federatii Independente/Puroresu/Lucha Libre (in loc de "Indyz")
Aici puteti discuta orice legat de federatiile independente din Statele Unite, federatiile japoneze, federatiile mexicane si altele
Pro-Wrestling : Discutii generale
Aici puteti discuta despre pro wrestling-ul ce nu poate fi incadrat in celelalte sub-forumuri
Wrestling Games/Trivia (in loc de "Altele")
Da frau liber imaginatiei!
Discutii Libere
Chill, Lay Back, Relax!
Vi se pare ok?
Reaper
29th January 2007, 16:28
Yeah, I'm down with that.
Question: Thread-urile care exsita deja vor fi distribuite in sectiunile potrivite sau vor ramane asa?
Heath Scumm
29th January 2007, 16:40
Vor fi redistribuite!
PSYCHO
29th January 2007, 17:49
Sectiunile sunt ok! Eventual, pentru sectiunile Games, Trivia si altele de genul precum si pentru discutii contradictorii intre marks, mi se pare o idee buna recrutarea de pe forumul TVS ... Asa k, good luck "sergent" Big Sexy! ... Singura problema ar fi sa nu disturbeze in sens negativ celelalte sectiuni ... Aici propun "consiliului" gasirea unei solutii! :D
Si aveam o nedumerire ... De ce s-a redus timpul de editare al unui post la 1 ora? 2 ore erau mai ok!
r0bby
29th January 2007, 19:27
Dupa o lunga discutie avuta cu Vadim pe mess l-am convins sa adauge forumului sectiunea tag spoiler.Ea va fi instalata in curand acum si cu dezvoltarea forumului de wrestling:D
AxinTe
29th January 2007, 19:31
sunt cam multe subforumuri.. parerea mea
snotsnit
29th January 2007, 19:41
ENGLISH TRANSLATION PLEASE! I DON'T SPEAK ROMANIAN (but I make up for it in my exquisite use of English!)
Heath Scumm
29th January 2007, 19:54
sunt cam multe subforumuri.. parerea mea
Ne va ajuta sa ne structuram mai bine topicurile din moment ce forumul s-a dezvoltat foarte bine ... va fi mai bine asa, vei vedea!
@snotsnit
The Forums are suffering a little makeover, The International Area adn Multimedia basicly stays the same but we've split the Romanian forums into several subforums so we have a better managing of the topics ...
Also, we're discussing a spoiler tag to be introduced in the future!
Big Sexy
29th January 2007, 19:58
it says you are pretty cool and we want you for president :P
oo, and it sais about hide tags, ne sections on the forum and so on.
cutuma
29th January 2007, 21:21
Toate discutiile libere ar trebuie sa fie in forumul mama. Mi se pare dezolant sa-l gasesc gol.
PSYCHO
29th January 2007, 21:25
Mie mi se pare mai ok fara thread-uri dedesupt! :) ... Oricum, knd intri in "Wrestling" se vad sub-forumurile ... Mie imi place asa!
Next! :D
Heath Scumm
29th January 2007, 21:28
Supunem la vot, de aia suntem aici!
cutuma
29th January 2007, 21:35
Stefan, iti imaginezi ca Dragon-Sin va da intai view results, si va vota contra optiuni alese de noi. Just because Puro said so :P
silversky
29th January 2007, 23:55
Eu aº prefera sã fie lãsate pe pagina principalã a forumului.
Big Sexy
30th January 2007, 08:50
Consider ca ar avea sens sa fie lasatepe pagina principala a forumului. E putin ciudat cume acum dar ma obisnuiesc :P
clau_goll
30th January 2007, 09:22
este mai bine asa...mie imi place!!e cam greu sa ma obisnuiesc..insa voi reusi:)!
Heath Scumm
30th January 2007, 11:04
Eu sugerez sa mutam discutiile libere pe pagina principala si sub-forumul de Discutii Libere sa fie transformat intr-un forum de "Fantasy matches" gen "Cine ar castiga intr-o lupta Batista vs John Cena?" sau chestii din astea ...
Ce ziceti?
PSYCHO
30th January 2007, 11:43
Eu sugerez sa mutam discutiile libere pe pagina principala si sub-forumul de Discutii Libere sa fie transformat intr-un forum de "Fantasy matches" gen "Cine ar castiga intr-o lupta Batista vs John Cena?" sau chestii din astea ...
Ce ziceti?
Bine si asa! Numai k pentru sectiunea aia avem nevoie de useri "acreditati"! :D
r0bby
30th January 2007, 11:51
Ce ziceti?
Eu zic ca e bine cum e acum si ca nu ar trebui desfintat forumul de Discutii Libere,"fantasy matches" poate fi jucat in Wrestling Games.
Big Sexy
30th January 2007, 12:05
odata ce baga hide tag-urile propun sa cadem cu media posterii de comun acord si sa avem o sectiune MICA de multimedia exclusiv daca vor ei.
MI se pare mult mai important sa avem o sectiune internaitonala cu mai multe subforumuri decat o sectiune romaneasca. Pana la urma scopul nostru nu e sa atragem useri n00b de pe TVS ci sa aducem oamenii importanti care chiar cauta pe net si stiu si ce cauta. Sectiunea internationala simpla nu e convingatoare. Si 80% din useri cred ca sunt din strainatate si intra pentru multimedia gratis (atuul nostru major)
WrestleRoMania E-Fed
Multimedia
>>>>>> Matches Only
>>>>>> Exclusive Downloads ???????
International area - wrestling talk
>>>>>> WWE
>>>>>> TNA
>>>>>> Indy Scene
>>>>>> Chit chat - chill out!
Federatii Independente/Puroresu/Lucha Libre
Discutii Libere
Wrestling Games/Trivia
Cred ca cele 2 sectiuni cu rosu trebuie sa treaca inapoi in zona principala. Cel putin la inceput.
De asemenea orice stire poate sa devina un topic separat. Eventual vor fi unite cu un topic major sau infiintam al momentul potrivit o arhiva.
PSYCHO
30th January 2007, 12:19
Faceti cum credeti, numai sa nu-l complicati prea tare!
Heath Scumm
30th January 2007, 13:53
odata ce baga hide tag-urile propun sa cadem cu media posterii de comun acord si sa avem o sectiune MICA de multimedia exclusiv daca vor ei.
MI se pare mult mai important sa avem o sectiune internaitonala cu mai multe subforumuri decat o sectiune romaneasca. Pana la urma scopul nostru nu e sa atragem useri n00b de pe TVS ci sa aducem oamenii importanti care chiar cauta pe net si stiu si ce cauta. Sectiunea internationala simpla nu e convingatoare. Si 80% din useri cred ca sunt din strainatate si intra pentru multimedia gratis (atuul nostru major)
WrestleRoMania E-Fed
Multimedia
>>>>>> Matches Only
>>>>>> Exclusive Downloads ???????
International area - wrestling talk
>>>>>> WWE
>>>>>> TNA
>>>>>> Indy Scene
>>>>>> Chit chat - chill out!
Federatii Independente/Puroresu/Lucha Libre
Discutii Libere
Wrestling Games/Trivia
Cred ca cele 2 sectiuni cu rosu trebuie sa treaca inapoi in zona principala. Cel putin la inceput.
De asemenea orice stire poate sa devina un topic separat. Eventual vor fi unite cu un topic major sau infiintam al momentul potrivit o arhiva.
Sunt de acord cu mai tot ce ai spus ...
Totusi, simt nevoia unui sub-forum separat pentru Indyz insa pe de alta parte, riscam sa "alienam" federatiile independente si asta e ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac ... si asa interesul pentru ele e destul de scazut, macar aici unde suntem ceva mai multi smarks sa ne preocupam de chestiile astea si mai putin de Worst Wrestling Ever
Heath Scumm
1st February 2007, 13:18
Mai asteptam cateva zile, ulterior il vom ruga pe Vadim sa creeze subsectiuni pentru Sub-Forumul International.
PSYCHO
4th February 2007, 02:03
De ce s-a redus doar la o ora timpul in care se poate edita un post?
Darius
4th February 2007, 02:05
Era demult redus la o orã.
r0bby
4th February 2007, 12:25
In maxim o ora de la scriere mesajul poate fi editat si la doua ore cu acordul administratorului.
Heath Scumm
4th February 2007, 14:45
Egalitate la voturi ... mai asteptam! :)
PSYCHO
12th February 2007, 12:48
Deja de o saptamana e cu un vot mai mult ... Deci cat mai dureaza poolul? :)
Heath Scumm
12th February 2007, 12:54
Pai ... il mai las 2 zile ... aparent ramane asa! Eu tot mai sper ca se va gasi cineva sa "rastoarne" rezultatul :evil:
PSYCHO
12th February 2007, 13:21
Eu sper sa NU!:drak:
Heath Scumm
13th February 2007, 09:16
Gata! E clar! Am inchis poll-ul! :D
Big Sexy
13th February 2007, 19:53
se face un mare deserviciu subforumului prin faptul ca discutiile generale si indy sunt independente. Cel mai mult are de suferit fenomenul indy ...
Heath Scumm
13th February 2007, 20:46
Ai dreptate, totusi forumul TV Sport arata cam haotic, sunt vreo 6 pagini de discutii absurde pe pagina principala a forumului ... Sunt dispus sa fac orice pentru a sustine sectiunea Indy!
Big Sexy
13th February 2007, 22:01
pai atunci sa punem in sectiunea generala indy. Adica in pagina principala ... si daca acolo ar fi si discutiile generale despre wrestling (ca de aia se numeste sectiunea wrestling ...) atunci oamenii care ar intra pentru wrestling ar vedea si topicuri indy ... si s-ar interesa, Asa sunt multi care nu intra in indy ca nu ii intereseaza si nici nu le sare in ochi!
Pro-Wrestling : Discutii generale + indy trebuie sa treaca in forumul principal.
PSYCHO
14th February 2007, 01:50
@Big Sexy: Doare democratia? Dictatorul din tine vorbeste! :lol:
http://www.vivid.ro/vivid67/pictures67/ceausescu.gif
Glumesc si eu ... Sa nu te superi acuma ...
Big Sexy
14th February 2007, 07:55
nu dar am destula experienta la moderare mai ales in haosul de pe TV Sport sa vad ce dezvolta subiectele si ce le ingroapa. Evident ca nu m-am suparat hahahaaaa.
http://static.flickr.com/55/137343713_c71fc23575_m.jpg
PSYCHO
14th February 2007, 08:47
:) ... Pai conform votului democratic s-a ajuns la o concluzie cu discutiile libere! Eventual se mai poate face un pool ptr Indys! Mie chiar imi place chestia asta cu consultarile!
PSYCHO
20th March 2007, 20:40
As avea o propunere ptr sectiunea Multimedia! Ar fi indicat sa nu se mai posteze "direct link" ptr k astfel e posibil sa fie urmarit locul de unde au fost accesate! Si asta poate duce la chestii nasoale (limbaj academic :))! Nu ai de unde sa stii ce destept de la WWE da peste niste link-uri si se poate intampla ce s-a intamplat cu alte forum-uri de afara! Eu as propune folosirea optiunii [ CODE] [ /CODE] pentru postarea link-urilor! Si sa se mentioneze asta cu bold in regulament!
Big Sexy
20th March 2007, 21:03
e tardiv dupa parerea mea ... acum daca cineva se ofera sa faca asta ... poate modera in sectiunea multimedia, nu stiu daca si adminii sunt de acord.
PSYCHO
20th March 2007, 21:25
Cam ai dreptate ... Era doar o propunere ...
Heath Scumm
21st March 2007, 09:34
Si alte forumuri straine au mai facut asta insa multimedia posters refuza sa posteze altfel.
De asemenea, WWE a sesizat material de-al lor pe alte site-uri, forumuri si site-uri cu torrente si pur si simplu au dat preaviz de stergere a acelor linkuri. + 90% din materialele postate aici sunt leech-uite.
RockBerg
21st March 2007, 12:57
Principala grija ar fi ca MU si RS sa nu stearga ei automat link-urile care au ca referrer OnlineSportForum.
Apoi te ingrijorezi de WWE.
Bineinteles ca este recomandat un nume de genul My pics sau kjhfkah unui fisier decat Wrestlemania.23.HDTVrip.OLS.BigSexy.Release.2007.
Pe toate site-urile cu continut "questionable" :D...se foloseste functia CODE.
Cum OLS nu este doar un site de uploads/warez nu poti sa faci o asemenea regula.
P.S. - nici nu stiam ca e voie cu asa ceva cand am facut contul. ;)
Thx to the uploaders.
Heath Scumm
21st March 2007, 16:45
Principala grija ar fi ca MU si RS sa nu stearga ei automat link-urile care au ca referrer OnlineSportForum.
Asa-i!
PSYCHO
4th June 2007, 21:22
Ce s-a intamplat cu smily-ul : ras-plans : ? Nu mai apare ... E unul din smily-urile de baza pe sectiunea de wrestling!
Smile-ul : ras-plans : care e ??? Ca nu apare nici pe advanced vad ... e si un topic deschis la administrativ ! http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=115358
r0bby
4th June 2007, 21:48
Hahaha,acum e : cry :
:cry:
PSYCHO
4th June 2007, 21:58
^ :cry: Ce m-am speriat k l-au scos! ... E mai ok : cry : ptr k il scriu mai repede! :cry: :D
Reaper
5th June 2007, 09:30
Dar ras-plans era perfect pt reply-uri la niste aberatii noob-iene. Acum trebuie sa folosesc :D :cry: ? E naspa; nu-i acelasi efect.
RockBerg
5th June 2007, 11:38
Dar ras-plans era perfect pt reply-uri la niste aberatii noob-iene. Acum trebuie sa folosesc :D :cry: ? E naspa; nu-i acelasi efect.
Insert IMG tags with:
http://www.onlinesport.ro/forum/images/smilies/cry.gif
Voila !
http://www.onlinesport.ro/forum/images/smilies/cry.gif
Copy Image Location in Firefox.
:cry: ? Ce e asa greu sa scrii : cry : ?
Reaper
5th June 2007, 12:21
Nu este greu, dar eu zic ca ar fi fost mai potrivit ceva de genul asta: http://www.freewebby.com/happy-smilies/laughat.gif (btw, 10x RockBerg) decat smiley-ul ala de cry pe care nu o sa-l folosesc ever.
RockBerg
10th June 2007, 15:46
Eu iti sugerez sa nu intri pe RAW si SmackDown si sa downloadezi cat poti de repede ... incerc sa tin forumul spoiler free insa n-am cum sa fiu online 24/24
Cine e Za Big Cheese aici care nu vrea sa bage regula de 2 zile spoiler free pentru RAW/Smackdown ? Adica e pentru binele userilor ffs...
Big Sexy
10th June 2007, 18:32
nu poti sa impui regula si la show-urile saptamanale, nu degeaba nu exista pe nici un forum serios de wrestling (care nu are optiuni speciale). Sunt forumuri a caror administrare este 100% in sarcina celor pasionati de wrestling si care instaleaza plugin-uri speciale si fac subsectiuni speciale, ei bine aici nu e cazul. Si s-a demonstrat in nenumarate cazuri ca odata ce intrii pe onlinesport nu te mai duci pe alte forumuri deci e improbabil sa ne mutam de aici, cel putin nu toti.
Reaper
10th June 2007, 18:38
nu poti sa impui regula si la show-urile saptamanale
Whyyyyy?!
nu exista pe nici un forum serios de wrestling (care nu are optiuni speciale)
So whaaaaat?!
intrii pe onlinesport
:no:
RockBerg
10th June 2007, 18:45
nu poti sa impui regula si la show-urile saptamanale, nu degeaba nu exista pe nici un forum serios de wrestling (care nu are optiuni speciale). Sunt forumuri a caror administrare este 100% in sarcina celor pasionati de wrestling si care instaleaza plugin-uri speciale si fac subsectiuni speciale, ei bine aici nu e cazul. Si s-a demonstrat in nenumarate cazuri ca odata ce intrii pe onlinesport nu te mai duci pe alte forumuri deci e improbabil sa ne mutam de aici, cel putin nu toti.
Man...dar spoilere cu cateva zile inainte ? Pre-show !
Smackdown-ul e taped marti,iti dai seama ca pana vineri e o gramada.
Acu' ce fac ? Ma duc si copiez toate rezulatele si ma dau mare ca nu e regula sa interzica si le zic tuturor "Suck it" ? Alte forumuri nu conteaza,la altii este bun simt.Aici e romania sunt destui limitati mintal,tre' sa avem grija. :)
Big Sexy
10th June 2007, 18:58
Exact ce spun, si asa e dificil si nu a existat pana acum PPV la care sa nu fi dat cineva spoilere doar ca eu si Hitscum nu avem cine stie ce viata sociala si o frecam mult pe forum si le stergem fara sa le vada toti. Va spun din experienta ca daca bagam o regula similara si pentru rezultatele saptamanale va scadea dramatic activitatea pe forum. Sper sa ma insel si de aceea, daca e de acord Hitscum, facem timp de 4 saptamani un test.
Spoilere preshow sunt promovate si de WWE insa eu nu sunt de acord cu ele asa ca le vom include si pe ele la categoria celor ce trebuiesc scrise cu alb.
Heath Scumm
10th June 2007, 19:41
Sper sa ma insel si de aceea, daca e de acord Hitscum, facem timp de 4 saptamani un test.
Nu, nu sunt de acord exact din motivele enuntate de tine.
Cine nu vrea spoilere RAW sau Smackdown, sa nu intre in topicurile respective pana nu vede show-urile ...
Reaper
10th June 2007, 20:25
Va spun din experienta ca daca bagam o regula similara si pentru rezultatele saptamanale va scadea dramatic activitatea pe forum
+
Cine nu vrea spoilere RAW sau Smackdown, sa nu intre in topicurile respective pana nu vede show-urile ...
Reeditare:
Daca bagam regula de no-spoillers pt show-urile saptamale va scadea dramatic activitatea pe forum (mod1) asa ca nu mai intrati deloc in topicurile respective (mod2) pt ca asta nu va scadea activitatea pe forum (Reaper).
Big Sexy
10th June 2007, 23:25
Este paradoxal dar daca o vei analiza la rece vei vedea sensul.
Asadar raspunsul e nu, unii vor discuta despre ce s-a intamplat iar altii care nu vor sa le vada se vor retrage incet. Eu zic ca e bine sa lasam show-urile saptamanale fara spoiler cu exceptia a ceea ce se intampla in show si poate fi considerat spoiler la PPV-ului. Ma bucur ca Stefan e de acord cu mine aici fiindca altfel, pe termen lung, vom avea de pierdut.
Heath Scumm
11th June 2007, 09:16
Reeditare:
Daca bagam regula de no-spoillers pt show-urile saptamale va scadea dramatic activitatea pe forum (mod1) asa ca nu mai intrati deloc in topicurile respective (mod2) pt ca asta nu va scadea activitatea pe forum (Reaper).
Forumul nu e sinonim cu topicurile RAW si SmackDown ;) ... asadar activitatea pe forum nu se va reduce dramatic daca va abtineti sa nu intrati pe 2 topicuri o zi ;) ...
Asta e valabil desigur pentru cei care au spilero-fobie ;)
r0bby
11th June 2007, 09:42
Peste 1.000 de postari pe Federatii independente.
/OLE/
RockBerg
11th June 2007, 12:18
Asta e valabil desigur pentru cei care au spilero-fobie ;)
Tie iti este usor,you don't give a fuck 'bout WWE.
BTW am intrat ieri pe TVSport/forum (voiam sa vad daca se mai imping astia pe thread-ul lui Cena),am vazut ce nu trebuia...noroc ca numai 2 nume. :happy
Acolo ar trebui sa fie banned 5 oameni pe zi.Am vazut si un new guy de pe OLS care acolo e Mr. Over 3000 posts.
Reaper
11th June 2007, 12:25
asadar activitatea pe forum nu se va reduce dramatic daca va abtineti sa nu intrati pe 2 topicuri o zi
Asta nu ar fi o problema, dar daca se gaseste un maxi-retard cu 0 posturi care intra in WRM - Discutii administrative (pentru ca au mai existat dintr-astia) ... eu intru sa vad ce meci am in iunie si ma trezesc citind ultimii 2 participanti la KOTM.
Ala pateste ceva? (inafara de avertisment pentru wrong thread / spam)
Big Sexy
11th June 2007, 13:18
nu il pot bana din prima din pacate insa ii gasesc destule noduri in papura incat sa nu reziste 3 zile. Ai vre-un caz concret?
RockBerg
11th June 2007, 13:36
nu il pot bana din prima din pacate insa ii gasesc destule noduri in papura incat sa nu reziste 3 zile. Ai vre-un caz concret?
RockBerg. :D
Daca decid sa fiu bad-boy si sa stric joaca tuturor ca e CORECT according to the rules ? Aici vorbesc de toate sectiunile nu numai WWE.Ca am vazut si la TNA baietii se rugau sa nu arunce nimeni spoilere,chiar si la o zi dupa Impact!.
It's a thin line.
Adica te bazezi doar pe bunul meu simt.
Heath Scumm
11th June 2007, 14:04
Tie iti este usor,you don't give a fuck 'bout WWE.
De unde ai idei din astea? ... doar pentru ca nu-mi place momentan produsul, asta nu inseamna ca mi-e indiferent.
Nu ma confunda cu tine, te rog ;) I like to throw shit around after experiencing the product.
Adica te bazezi doar pe bunul meu simt.
Da! Pentru ca aici suntem foarte selectivi referitor la membri iar cei care nu arata respect fata de ceilalti membri furnizand "spoilere" sau fiind pur si simplu retardati zboara in maxim 2-3 zile, asa cum a zis si Gabi.
RockBerg
11th June 2007, 14:30
De unde ai idei din astea? ... doar pentru ca nu-mi place momentan produsul, asta nu inseamna ca mi-e indiferent.
Pai vad cam care e atitudinea ta vizavi de spoilere/pre-show-spoilere WWE.
Din ce am vazut,esti foarte arzator in a-ti sustine,federatiile sau wrestlerii preferati.In schimb cand Reaper a pus iar problema spoilere-lor pe sectiunea WWE,nu ai fost asa arzator..hence you don't really care. :)
Look inside your soul,mate.
Nu ma confunda cu tine, te rog ;) I like to throw shit around after experiencing the product.
Singurul lucru de care am vorbit fara sa vad mai multe meciuri pentru a-mi forma o parere corecta e CZW.Am zis ca-s rednecks....they still are,mostly.Cu exceptia ca Zandig e the man si e singura federatie care ofera ceva deosebit de WWE.Adica mult mai diferit.
TNA vazusem o gramada,parerea e aceeasi,copie WWE care nu reuseste.
Acum nu pierd nici un Impact!,asta e altceva.Nu inseamna ca acum ii consider peste WWE.Christian rules,dar el era tare si in WWE.
De WSX n-am zis nimic inainte sa vad 2 episoade.Nu mi-a placut ca era prea gay,period.
Da! Pentru ca aici suntem foarte selectivi referitor la membri iar cei care nu arata respect fata de ceilalti membri furnizand "spoilere" sau fiind pur si simplu retardati zboara in maxim 2-3 zile, asa cum a zis si Gabi.
Ar trebui sa zboare in prima ora.
Mai ales daca cunosti background-ul furtunos (read faggotry) de pe TVSport forum,Big Sexy fiind mod si acolo...si buticut.
Ban at first sight.
Heath Scumm
11th June 2007, 15:09
Cu exceptia ca Zandig e the man si e singura federatie care ofera ceva deosebit de WWE.Adica mult mai diferit.
Un produs foarte apropiat de ceea ce pune in scena CZW este pus in scena IWA MidSouth, PWU, UWA si multe multe alte federatii din State. Daca te referi la Deathmatchuri CZW si IWA MS sunt federatii similare.
De asemenea trebuie mentionate si Pro WRestling Guerilla (care a furnizat 75% din talentul pe care l-ati vazut in WSX) si Chikara Pro ... ambele federatii au produse profund diferite de WWE.
De asemenea, Ring Of Honor ofera un produs total diferit de WWE care e mai bun decat produsul CZW (at least I'm man enough to admit it! :D) ... Daca ai nevoie de ceva recomandari ti le ofer cu placere ...
Indiciu : Au un campion japonez urias (Morishima), mai mare decat Samoa Joe si care s-ar putea lupta de la egal la egal cu Big Show oricand dar care insa face manevre ca ale lui Samoa Joe ;)
HitScum took you to school ... again! ;)
Din ce am vazut,esti foarte arzator in a-ti sustine,federatiile sau wrestlerii preferati.In schimb cand Reaper a pus iar problema spoilere-lor pe sectiunea WWE,nu ai fost asa arzator..hence you don't really care.
Look inside your soul,mate.
Din nou, nu confunda nemultumirea cu indiferenta. De cateva saptamani am reinceput sa urmaresc ECW doar pentru a vedea ceea ce probabil vor fi ultimele meciuri ale ECW Originals. De asemenea urmaresc si cele mai bune meciuri/segmente din RAW si SD, stiu tot ce se intampla.
Incerc sa fac asta in cele 8-9 ore de wrestling alocate/saptamana :D - din care 6 sunt in weekend la Reaper :D
RockBerg
11th June 2007, 15:28
Daca scot un PPV reusit (ROH),ii voi urmari indeaproape.
Ultimul meci ROH l-am vazut acum o saptamana.Nu mi-a placut ca statea ala cu camera langa ring si nu era filmat traditional,meciul a inceput greu dar mai incolo a fost misto,32 minute parca a durat.Dragon Gate vs................I forgot.
Cam se vedea ca asteapta aia miscarile,aveau niste pauze.
In rest,ROH am vazut doar highlights.
De cateva saptamani am reinceput sa urmaresc ECW doar pentru a vedea ceea ce probabil vor fi ultimele meciuri ale ECW Originals.
Ce parere ai de Elijah Burke ?
Heath Scumm
11th June 2007, 15:40
Elijah Burke e foarte ok, a evoluat mult desi initial era overrated, acum e cel mai bun overall wrestler din ECW dupa RVD si CM Punk.
Gandeste-te ca daca eu (ca super-fan CZW) recunosc ca ROH sunt o federatie mai buna momentan, inseamna ca nu mint :D ... Meciul despre care vorbesti tu nu e unul dintre cele mai bune meciuri ROH ...
RockBerg
11th June 2007, 16:18
Elijah Burke e foarte ok, a evoluat mult desi initial era overrated, acum e cel mai bun overall wrestler din ECW dupa RVD si CM Punk.
My thoughts exactly. :ok:
thunder_liger
7th July 2007, 23:43
Reap for mod, if not .. pick mee :) o sa ramana numai vreo 12-14 oameni pe aici :))
Kruger
8th July 2007, 10:29
Eu vreau ca Reaper sa fie al 3-lea moderator aici.
WHO'S WITH ME ?
Am avea nevoie de un al treilea moderator ºi da, Reaper e cel mai potrivit. Nu e vorba cã Big Sexy sau HitScum nu-ºi fac treaba sau alte tâmpenii de genu' ãsta, numai cã a cam început sã se aglomereze pe aici cu inutili ºi cineva trebuie sã aibã grijã ºi de ei, nu? :D
O treaba sa tii minte: niciodata n-am fost cel care a insultat primul.
eu ma ciondanesc aproape zilnic, de 3 ani cu un retard (http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=512888#post512888)pe forumuri (acolo, eu sunt Pickhammer). Cutuma stie... Apoi mai e si ultimul vers din semnatura mea....
In fine, eu am venit aici pt caterinca. Sunt unii care nu pricep asta si... se lasa cu intepaturi verbale....
La caterincã: GET A LIFE!
RockBerg
8th July 2007, 10:38
Am avea nevoie de un al treilea moderator ºi da, Reaper e cel mai potrivit.
Eu m-as fi propus pe mine,dar stiu cam ce implica un asemenea job pe forum.Asa ca am ales the next best thing REAPER. :D
E nevoie de un om cand ceilalti 2 nu sunt pe aici.
Ultimul meu raspuns unui nemultumit (pe PM).
http://img525.imageshack.us/img525/2819/screenshot001hm9.jpg
r0bby
8th July 2007, 13:17
Reaper and Rockberg for mods.
Mai intai Big Sexy si HitScum trebuie sa fie de acord.Dupa aceea unul din ei deschid un thread pe RA cu propunerea,il pot deschide si eu(nu conteaza,doar cei doi sa fie de acord).
Heath Scumm
8th July 2007, 14:24
Am vorbit cu Vadim. Daca ne aproba un al treilea moderator vom vedea ce si cum :D. Avem nevoie de o persoana care sa faca ordine in primul rand prin Multimedia, exact cum fac si eu :D
r0bby
8th July 2007, 14:26
HitScum,acum sincer:evil:Ai vrea ca RockBerg sa fie moderator?Si-n plus deschide un thread pe RA.
Heath Scumm
8th July 2007, 14:30
Intai sa vorbesc cu Vadim si vedem apoi ... Da! As vrea in aceeasi masura ca Reaper si Rockberg sa fie moderatori ... Reaper pentru ca ...pur si simplu merita, Rockberg pentru ca e singura persoana care posteaza mai mult decat mine pe acest forum :D ... deci merita si el :D
RockBerg
8th July 2007, 14:45
Intai sa vorbesc cu Vadim si vedem apoi ... Da! As vrea in aceeasi masura ca Reaper si Rockberg sa fie moderatori ... Reaper pentru ca ...pur si simplu merita, Rockberg pentru ca e singura persoana care posteaza mai mult decat mine pe acest forum :D ... deci merita si el :D
Numai ca RockBerg nu vrea sa fie moderator.
Altfel era deja. :happy Nu pot pentru ca ar fi sigur discutii despre anumite decizii and I've been there and done that before.
REAPER is the name,banning/deleting will be his game.
PSYCHO
8th July 2007, 22:25
Da, Reaper for mod!!! :cool:
Si pana atunci, un mod actual sa mute discutiile astea la Cafenea! :D
PSYCHO
8th July 2007, 23:10
Ar fi posibil sa fie introdus si smily-ul asta? => http://img106.imageshack.us/img106/1910/slapfo7.gif <= ... In momentele cand suntem asediati de noobi ar fi foarte potrivit! :drak:
Big Sexy
31st July 2007, 22:30
Va rog frumos sa incetati sa mai atacati nouvenitii, inteleg ca e o problema cu migratia anumitor useri.
Suntem o familie insa noi dorim sa devenim si mai mari ca numar de utilizatori si multi copii care au venit aici sa invete exact cum a venit fiecare dintre noi au fost alungati in ultima vreme. Este pacat fiindca nu asa promovam wresltingul ci prin incurajarea celor ce doresc sa il inteleaga vom reusi sa avem o promotie in Romania, vom avea ocazia sa auzim alte pareri decat cele pe care le tot refolosim in fiecare post de al nostru si asa mai departe.
Daca un user face probleme sau spam incercam sa il corectam si nu sarim pe el ca pitbulii. Nu demonstram nimic cu asta.
personal sunt foarte dezamagit de atitudinea elitista a multora ce au uitat ca atunci cand au ajuns pe acest forum nu stiau sa scrie corect numele tutror luptatorilor.
Daca voi ati avut vointa sa invatati si sa excelati lasati-i si pe altii va rog sa ajunga unde ati ajuns voi.
Repet, Suntem o familie si vom ramane una, ce inseamna cativa frati si surori in plus?
Gabi
Sagittarius
6th August 2007, 23:50
Sustin ideea dar vin cu o alta idee. Un singur forum de wrestling cu 4 categorii pentru wwe, tna, smackdown si raw.
LaParka
7th August 2007, 00:16
mai vede si altcineva probleme in propunerea lui Sagittarius in afara de mine?:)
Insane
7th August 2007, 00:38
:cry: GENIAL
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.