PDA

View Full Version : ROH : Red vs Sonjay Dutt vs Jimmy Rave vs Mark Briscoe vs Teddy Hart vs Evans

Heath Scumm
17th July 2005, 17:28
Amazing Red vs Sonjay Dutt vs Jimmy Rave vs Mark Briscoe vs Teddy Hart vs Jack Evans (Six Man Mayhem)
http://rapidshare.de/files/1395857/ROH_At_Our_Best.wmv.html

Cei mai buni 6 luptatori high-flyeri din indyz ... nimeni n-are ce sa spuna ... Cu exceptia lui Teddy Hart(care desi e nepotul lui Bret hart, e un infumurat notoriu care ma enerveaza prin simpla lui prezenta) si a lui Mark briscoe(care desi e un atlet grozav e urat ca dreq :drak: ), ceilalti 4 luptatori sunt in top 20-ul meu cand vine vorba de high-flyeri.

Daca va place high-flyingul, acesta e lupta pentru voi!!! Spuneti multumesc si faceti comentarii!

Reaper
27th January 2006, 23:42
Downloading...
*De Jimmy Rave si Mark Briscoe nu am auzit inca.
*Pe Teddy Hart si Jack Evans i-am vazut prea putin
*Sonjay Dutt are un stil propriu de a se misca in ring care-mi place f mult
*Amazing Red e deja prea tare ca sa mai comentez

Big Sexy
28th January 2006, 01:32
Amazing red era tare iar sonjay este probabil cel mai inovativ luptator din cati am vazut vreodata desi probabil ca exista altii mai buni ca el in lume. EU inca nu i-am vazut pe aia mai creativi decat el pana acum.

blaketheman
28th January 2006, 07:44
Thank you very much. All very entertaining workers.

Dragon-sin
28th January 2006, 08:04
@Hitscum

Jimmy Rave in topul tau 20??? de ce? pe mine sincer ma enerveaza la culme tipul! si el si toata Embassy!

Heath Scumm
28th January 2006, 13:04
Jimmy Rave e arogant si asta imi place la nebunie ... are look de superstar si e extrem de carismatic ... plus ca mi se pare ca poate sa faca in ring cam tot ce face si AJ Styles ... cu un mic plus la tehnica si un minus la highflying!

Amazing red era tare iar sonjay este probabil cel mai inovativ luptator din cati am vazut vreodata desi probabil ca exista altii mai buni ca el in lume. EU inca nu i-am vazut pe aia mai creativi decat el pana acum.

Jack Evans + Teddy Hart = Hart Foundation versiunea 2.0
Ruckus
Super Dragon etc. etc.

cutuma
28th January 2006, 13:55
Foarte tare meciul, mersi Hitscum. Mare pacat de accidentarea lui Red ... era preferatul meu, acum ... just not the same.