View Full Version : Pandurii Tg-Jiu - Site
swampy
16th July 2005, 23:33
Site-ul echipei www.panduriitgj.go.ro. Va rog vizitati si dati click pe reclama deoarece cu banii stransi intentionez sa pun isteul pe domenui .RO . Multumesc si va astept.
GeKuRA
17th July 2005, 02:40
asta e reclama...
... DELETE !!! :D:D
dar daca e pt. o cauza nobila ...:D
swampy
17th July 2005, 11:20
Nu e chiar reclama. Dar de unde vrei sa am bani sa pun site-ul pe .RO? imi dai tu?
GeKuRA
17th July 2005, 11:27
cat iti trebuie ??
panDUR
17th July 2005, 11:51
swampy mersi pentru ca te straduiesti sa faci un site al Pandurilor.
Site-ul echipei www.panduriitgj.go.ro. Va rog vizitati si dati click pe reclama deoarece cu banii stransi intentionez sa pun isteul pe domenui .RO . Multumesc si va astept.
Sunt curios cum va arata site-ul pentru ca din ceea ce am vazut pana acum este deloc profesionist, mai ales prima linie de acolo ... si iti spune asta un web designer cu experienta.
Cat despre un domeniu .ro nu costa asa de mult ... si ai in primul rand grija cui ii spui despre intentiile tale ca poate nu va mai exista pana ai tu banii.
desdemona
17th July 2005, 13:07
Are vreo legatura cu site-ul asta?
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=27404&postcount=3
Paul
17th July 2005, 14:23
In cel mai fericit caz threadul va fi mutat pe suporter.
Altfel delete !
desdemona
17th July 2005, 14:25
Pai sa-l mute acolo unde dadui eu link :)
Pai sa-l mute acolo unde dadui eu link :)
"Dadui" ? :drak:
Esti cumva din oltenia , de vorbesti asa?
desdemona
17th July 2005, 14:32
Ce-ai be@, n-ai altceva de facut decat sa analizezi modul in care vorbesc eu? :mda: :evil:
P.S. Sa nu-ti faci impresia ca m-ar deranja cu ceva observatia ta. M-a amuzat, atata tot :rolleyes:
Pai nici pe mine nu m-a deranjat , pur si simplu am intrebat , si-atat.
dextercioby
17th July 2005, 14:40
Da, da, da, este o olteanca focoasa (chiar daca a zis ca nu mai traieste in patria noastra, a oltenilor) de care poprul oltean este mindru. ;)
Daniel.
don_denver
17th July 2005, 18:37
Daca vreti o mana de ajutor la site..astept msg pe pm...
EDMOND_
17th July 2005, 19:49
Si cu asta ai mai scris si tu un mesaj din lunga serie a celor care nu spun nimic si pentru care esti atat de "apreciat" de majoritatea utilizatorilor...
inter
18th July 2005, 00:06
"Dadui" ? :drak:
Esti cumva din oltenia , de vorbesti asa?
be@ vad ca ai probleme cu "oltencele" ? de ce?
felicitari swampy .... continua! :ok:
DoRyN
18th July 2005, 09:21
daca asta e oficial, de ce nu da clubul banii ?
stiu ca urmeaza sa fie lansat si pandurii.com, domeniul e cumparat, concurenta va fi acerba :)
Lasand gluma la o parte, da-mi un MP si rezolvam cu domeniul.
bog_tom
22nd July 2005, 02:19
eu nu stiu de existenta unui site oficial ceea ce e destul de trist. da, sunt ceva semnale ca in curand vom putea accesa cateva neoficiale.
@DoRyN: de unde stii de pandurii.com ? ceva scurgeri de informatii ? :D
desdemona
22nd July 2005, 04:15
Da, da, da, este o olteanca focoasa (chiar daca a zis ca nu mai traieste in patria noastra, a oltenilor) de care poprul oltean este mindru. ;)
Foarte frumos ;) Trebuie sa am mare grija sa nu dezamagesc poporul :)
@swampy, ai strans ceva? :)
18th August 2005, 06:13
Din informatiile mele, o lista a siturilor actualizate si care merg ale echipei Pandurii Targu Jiu cuprinde deocamdata numai doua nume:
1. www.pandurii-online.ro
contine: Stiri despre echipa, informatii despre club, forum al suporterilor Pandurilor si un radio care transmite meciurile Pandurilor
2. www.panduriitgj.go.ro
contine: Stiri despre echipa si informatii despre club
Cine mai cunoaste situri despre Pandurii Targu Jiu , va rog sa le scrieti aici insotite de preferinta si de o scurta descriere.
swampy
19th August 2005, 17:18
Site-ul este gata in proportie de 60% ... Intrati si vedeti cum arata... Mai am ceva de lucrat la el si cine vrea sa ma ajute trimite-ti un email la panduriitgj@go.ro sau pe Yahoo Messenger : anddy_phy. Multumesc tuturor care au postat ceva pe acest thread.
/OLE/
TaciAcolo
19th July 2006, 22:55
site oficial www.pandurii-tg-jiu.ro
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.