PDA

View Full Version : www.afaradinghencea.ro



Paul
10th July 2005, 10:43
NOI, SUPORTERII celei mai titrate şi mai iubite echipe din Romania, STEAUA BUCUREŞTI, profund dezamăgiţi şi dezgustaţi de atmosfera din jurul echipei noastre favorite, iniţiem acest protest faţă de cel care conduce momentan clubul nostru!

Fiind absolut convinşi de necesitatea acestui demers, dorim să atragem atenţia asupra modului violent, dictatorial şi iresponsabil în care este condusă echipa noastra şi solicităm plecarea imediată din GHENCEA a celui care pătează zi de zi culorile roş-albastre, istoria şi tradiţia STELEI.

De asemenea, solicităm tuturor publicaţiilor, posturilor de radio şi televiziune încetarea mediatizării excesive a patronului echipei STEAUA!

Este regretabil că un astfel de individ acaparează timpi de emisie şi sute de pagini de ziare, în timp ce alte persoane cu merite indiscutabile în istoria STELEI, sau în general, în societatea românească, sunt abia sau deloc pomenite.

Ne-am săturat de un om intrat în viaţa STELEI pentru a câştiga imagine, nicidecum pentru că ar fi fost suporter al acestei echipe!

Ne-am săturat să vedem echipa noastra favorită transformată în instrument electoral, pentru un partid de buzunar! Îndemnurile de a vota partidul patronului, adresate de la staţia de amplificare a stadionului GHENCEA, precum şi participarea jucătorilor la un meeting electoral, demonstrează cât de departe s-a ajuns!

Ne-am săturat de un om pentru care “banul” contează mai mult decat demnitatea unor oameni şi care crede ca poate cumpăra totul !

Ne-am săturat să ni se arunce în faţă vorbele “eu bag milioane de dolari la STEAUA”! O mostră a neputinţei de a realiza că statutul de patron la STEAUA exact asta înseamnă! Nu vedem de ce ar trebui să ne mire normalitatea!

Ne-am săturat să vedem cum banii se dau la STEAUA cu punga, ca la nunţile de mahala şi de prost gust, şi cum se eludează spiritul legii prin donaţii imorale!

Ne-am săturat să vedem cum legendele STELEI, cele care reprezintă cu adevarat spiritul roş-albastru, sunt împroşcate cu noroi şi umilite de cel care nu înseamnă NIMIC pentru această echipă!

Ne-am săturat ca toată lumea să evite să vină la STEAUA, lucru care în trecut reprezenta cea mai mare onoare pentru un antrenor sau jucător!

Ne-am săturat ca patronul să impună folosirea unor jucători, subminând autoritatea antrenorului!

Ne-am săturat să vedem cum sunt jigniţi şi traumatizaţi jucătorii echipei!

Ne-am săturat să vedem cum sunt îndepărtaţi de la echipă cei mai valoroşi jucători doar pentru vina de a fi incomozi!

Ne-am săturat să vedem cum sunt aduşi la echipa jucători mediocri, fără valoare, doar pentru ca sunt liberi de contract şi nu costă nimic!

Ne-am săturat să vedem cum suporterii STELEI sunt jigniţi şi catalogaţi drept vagabonzi pentru că îndrăznesc să îl conteste pe patronul echipei!

Ne-am săturat să trăim cu teama că am putea fi agresaţi fizic de gărzile de corp ale unui individ care înţelege să se impună prin forţa pumnului, băgat în gura tuturor celor care îndraznesc să îl conteste! Asta în condiţiile în care respectivul pretinde că este un creştin desăvârşit…

Ne-am săturat de cel care menţine în funcţie un preşedinte executiv care A LOVIT CU PUMNUL UN SUPORTER STELIST CHIAR PE STADIONUL GHENCEA! În orice ţară civilizată, respectivul ar fi fost imediat dat afară sau şi-ar fi prezentat demisia de onoare! Nu pentru a “face pe plac presei”, ci pentru a da dovadă de un ultim strop de demnitate în faţa SUPORTERILOR STELEI!

Ne-am săturat de cel care menţine în funcţie un vicepreşedinte anonim al carui aport la dezvoltarea clubului nu l-am văzut niciodată! Prezenţa în lojă, la stânga patronului, şi în pozele oficiale ale echipei nu reprezintă NIMIC!
http://www.afaradinghencea.ro/index.php

Ne-am săturat de cel care a transformat clubul nostru într-o a facere de familie şi s-a înconjurat doar de oameni fără personalitate care îi gâdilă în mod plăcut auzul şi orgoliul doar cu ce şi -ar dori el sa audă!



Ne-am săturat să vedem cum la STEAUA democraţia există doar în vorbe, nu şi în fapte!

Echipa STEAUA BUCUREŞTI este un simbol naţional, care aparţine SUPORTERILOR, nu unor personaje care se află vremelnic în funcţiile de conducere!

Se va spune, în mod sigur, că suntem plătiţi de duşmanii patronului şi că dorim răul STELEI. Dimpotrivă, realizăm acest protest pentru că noua ne pasă, pentru că toate aceste lucruri ne dor enorm şi pentru că într-adevăr ne-am săturat!

Din aceste motive, solicităm, “cu răutate”, plecarea din GHENCEA a patronului echipei şi îl anunţăm că nu vom conteni să îl contestăm până când nu va părasi clubul nostru!!!

SORENSEN
10th July 2005, 13:26
Afara Din Ghencea

t.b.
11th July 2005, 00:43
Cine o facut site-ul ala?
Parca am auzit ca nu-i voie sa faci reclama la site-uri pe forum...
Tare`s curios cine v-a platit domeniul... Site-ul nu e chiar asa spectaculos, din cate vad se vrea mai mult eficient decat incantator...

Uite ce mesaj apare, au intrat si dinamovisti la voi pe site:


2258. Suporter Steaua, 1 ani, Labagiu, In Ghencea la ***** - in data de 2005-07-10 21:33:45
M**E STEAUA BECALI V_A DUS IN EUROPA JEGOSII DRAQ SA O LUATI IN GURA (P**A)

Ma` io va doresc sa reusiti ceva... numa` sa va ganditi si cine o sa vina in loc, si cati jucatori o sa ramana, sa nu se intample si la voi ca la Craiova...

t.b.
11th July 2005, 00:47
io zic ca astia doi is capu` afacerii
uitati-va la ora, intre primele 2 posturi si al 3-lea ii diferenta de 8 ore, deci e clar ca astia-s, unul din ei e programator, deci el a facut site-ul, si alalalt e din austria, deci el a pus banu`...


2. Luca Cristian, 25 ani, programator, Bucuresti - in data de 2005-07-09 10:46:43
Afirmativ.

1. Antonescu Cristian, 27 ani, Jurist, Würzburg - in data de 2005-07-09 10:43:59
Aprob pozitiv!

SORENSEN
11th July 2005, 01:10
io zic ca astia doi is capu` afacerii
uitati-va la ora, intre primele 2 posturi si al 3-lea ii diferenta de 8 ore, deci e clar ca astia-s, unul din ei e programator, deci el a facut site-ul, si alalalt e din austria, deci el a pus banu`...
Poate-i zapaceste Gigi Steaua Wu-Shu , nu ca as vrea dar oierul parca a innebunit... :ciocan: :ciocan: :ciocan:

Profetu
11th July 2005, 11:26
1. Nu suporterii aleg presedintele !

2. Cine vine in loc ?

3. E mai bun lupul decat ciobanul, paznic la oi ?

4. Vreti schimbarea de dragul schimbarii ?

5. Initiativa n-are puterea nici macar de a face mult zgomot pentru nimic. E un fas !!!

sun
11th July 2005, 11:37
Reactia lui Becali a fost previzibila : sunt manevre ********O-COMUNISTE :ok:

NU domnule George Becali , sunt parerile suporterilor despre dvs . :evil:

Paul
11th July 2005, 12:00
Cine o facut site-ul ala?
Parca am auzit ca nu-i voie sa faci reclama la site-uri pe forum...
Tare`s curios cine v-a platit domeniul... Site-ul nu e chiar asa spectaculos, din cate vad se vrea mai mult eficient decat incantator...

Uite ce mesaj apare, au intrat si dinamovisti la voi pe site:


Ma` io va doresc sa reusiti ceva... numa` sa va ganditi si cine o sa vina in loc, si cati jucatori o sa ramana, sa nu se intample si la voi ca la Craiova...

Deci ca sa nu mori prost.
La jocul www.hattrick.org , stelistii cu Supporter suntem reuniti intr`o federatie : FC STeaua Bucuresti .

Acolo am pus la cale totul ...
Nu ne`a platit nimeni domeniul , hostingul , etc.

20-25 de oameni am pus diverse sume (~300.000 lei vechi ) pe cardul celui care a coordonat totul ;
Deci terminati ca ne-a platit cineva !

Lizu
12th July 2005, 15:23
Romania steaua, europa steaua , oriunde steaua ,campioni in andorra :rosu: :drak: :yeah: :evil:

uti2102
12th July 2005, 19:00
Mai Lizule tu ii confunzi mah pe stelishti. Gitanii sunt in vacantza in Andorra shi da, poate iau titlul de campioni acolo, ca p-aici n-au shanse.

Alin12
13th July 2005, 23:48
vreau sa-i felicit pe cei care au avut initiativa acestui site si sper sa ia ex si restul suporterilor din Ro indiferent ca sunt stelisti,dinamovisti,rapidisti etc,si sa fcem ceva sa scapam de toti mafioti si taranii care ingroapa fotbalul romanesc

kasp3r
21st July 2005, 11:07
sa nu uitam k gigi ne-a dus in europa dar tot el l-a vandut pe NEAGA si l-a dat afara pe DODO MUNTEANU :degete: :rosu: a facut cea mai mare greseala de cand a luat pe steaua :evil: :evil: schiopu.acuma ne mai tre un mijlocas in locul lui dodo. :rosu: :rosu: :degete: :evil: :headbang: :ciocan:

becali nu te prea pricepi la fotbal.las-o mai moale

kasp3r
21st July 2005, 15:05
MM cred k a luat niste lectii de kick-boxing de la Smarandescu :ciocan: loveste fulgerator cu pumnul. :mad: ::scared: Apropo de RADOI,cred k pedeapsa e prea mare.el e jucator profesionist,nu avea de ce sa se dea accidentat.oricum ar fi fost titular.merita sa fie :) /OLE/ :ok:

kasp3r
22nd July 2005, 14:56
vai de tine gigi.esti jalnic datorita felului in care i-ai injurat pe carcotasi.ei n-au spus decat adevarul :rosu: :rosu: :hmm: :lol:

SilverZeus
4th August 2005, 15:08
....SITE-UL E O PROSTIE....o fii Gigi un taran, un cioban,.....dar uneori are si dreptate, chiar daca modul lui de exprimare e neortodox....

.....NU VA MAI LASATI INFLUENTATI DE CEEA CE SCRIE IN KAKATURILE ASTEA DE ZIARE DE SPORT.....

Lucky_OLD_G's
15th August 2005, 18:44
paule te insei cu mm si cu jiji.........afaradinghencea nu e parerea suporterilor.......
daca nu era el cioban asa cum e steaua ajungea ca dinamo...ajungea campioana blaturilor si poate mai slaba ca dinamo........vezi ce loc ocupa steaua in europa??? ma refer aici in comparatzie cu astea din romania................vom urca si in coparatzie cu cele din europa ..ptr ca steaua e cea mai europeana ekipa romanesca...cu mm cu jiji cu radoi cu oleg ...cu totzi.........
nu te mai lassa influenztat de gsp sau prosport..........cei mai inteligentzi oameni sunt si cei mai perversi.........desi si yoo tzintesc sa ajung acolo sus ....
prefer unu ca jiji care e mult mai viu si mai om decat totzi cei care dau in el....incepand cu ziaristi politicieni oamnei de cultura ..etc........
conteaza si banu da nea jiji tzine steaua mai bine decat totzi cei 9 de la dinamo
hy sa fim unitzi...doar suntem singuri impotriva lor.....
argumentele tale nu stau in picioare.........arguentele voastre ca vad ca suntetzi cam ultzi ...multzi dusi de nas de gsp prosport si evz...........
forza steaua-rosenborg 3-0 in retur........steaua europa.....nu e asa?

Mariusmadmax
3rd September 2005, 10:04
paule te insei cu mm si cu jiji.........afaradinghencea nu e parerea suporterilor.......
daca nu era el cioban asa cum e steaua ajungea ca dinamo...ajungea campioana blaturilor si poate mai slaba ca dinamo........vezi ce loc ocupa steaua in europa??? ma refer aici in comparatzie cu astea din romania................vom urca si in coparatzie cu cele din europa ..ptr ca steaua e cea mai europeana ekipa romanesca...cu mm cu jiji cu radoi cu oleg ...cu totzi.........
nu te mai lassa influenztat de gsp sau prosport..........cei mai inteligentzi oameni sunt si cei mai perversi.........desi si yoo tzintesc sa ajung acolo sus ....
prefer unu ca jiji care e mult mai viu si mai om decat totzi cei care dau in el....incepand cu ziaristi politicieni oamnei de cultura ..etc........
conteaza si banu da nea jiji tzine steaua mai bine decat totzi cei 9 de la dinamo
hy sa fim unitzi...doar suntem singuri impotriva lor.....
argumentele tale nu stau in picioare.........arguentele voastre ca vad ca suntetzi cam ultzi ...multzi dusi de nas de gsp prosport si evz...........
forza steaua-rosenborg 3-0 in retur........steaua europa.....nu e asa?
:ok:
Forza Steaua !

vlad1607
6th September 2005, 09:11
http://www.gigi.toaleta.net/

Dark Horror
7th September 2005, 12:52
Poate sa plece linistit JIJI ca este un mare minus al clubului Steaua.
Stiu multa lume care simpatiza cu Steaua,dar de cand a venit JIJI prefera alte echipe.

Forza CFR