PDA

View Full Version : Aveti chef de baschet in Craiova? Intrati aici !

Sharkie
30th June 2005, 13:21
Majoritatea dintre voi stati in Bucuresti si va intalniti la basket.

Dar as vrea ca cei care stau sau trec prin Craiova sa anunte aici , ca sa stabilim un loc unde sa jucam.

Sper sa se stranga cat mai multi. /hello

eddy_jozsa
30th June 2005, 16:28
eu as juca cu tine, cre k sansele ar fi 50-50 :D

da din pacate (sau din fericire) stau in sibiu si n-am de gand sa vin la craiova prea curand... oricum nu-mi place oltenia :P

bogho
30th June 2005, 16:32
sharkie, poti sa incerci in fiecare seara la baza sportiva de la Institut, acolo in fata la caminul 9. tot timpul se strang acolo persoane dornice de un joc de basket.

Sharkie
30th June 2005, 17:23
He-he,trebuie sa mai invat vara asta ca sa am sanse minime macar pe Institut.Acolo se duc aia f buni. ;) Dar oricum nu imi mai fac griji ca vin astia mari de la facultati :D si jucam la mine in scoala.Un teren acceptabi.

bogho
30th June 2005, 17:26
nu e chiar asa. eu tot timpul aveam loc intr-o echipa, acolo pe institut. si sunt aproape tufa la basket. doar ca le cam aveam cu aruncarile de la distanta. si cum ai vrea sa inveti, daca nu joci cu cei mai buni? :ok:

Sharkie
30th June 2005, 23:49
Pai aia "mari" care vin sa joace cu mine sunt apreciati pe Institut. ;) Dar oricum io stau in Craiovitza si e aiurea sa ma duc pana acolo.Dar probabil ca intr-o zi o sa incerc.

Sharkie
7th July 2005, 11:52
Daca totusi trece cineva prin Craiova si are chef de basket sa treaca prin 32 ( Al. Macedonski ) unde mai mult ca sigur va gasi pe cineeva jucand. (inclusiv pe mine,dar si unii mai buni :D)