View Full Version : Lucha libre
LaParka
15th January 2007, 22:12
First off al:Hi everybody,primul meu post pe forum.
Desi cred ca nimeni de pe acest forum nu cred ca apreciaza cruiseri si in special High Flyieri la fel de mult ca mine(sper sa ma insel)cred ca macar unii dintre voi au auzit de o stea a luchadorilor(din nou nu cred ca cineva urmareste lucha libre) pe nume Mistico.Cum spuneati si voi cred ca acestui wrestler ar trebui sa i se dea o sansa pentru ca sincer sa fiu dupa ce am vazut cateva meciuri cu el sincer cred ca merita.Si-a inceput cariera sub numele tatalui sau Dr. Karonte Jr. si mai apoi in 2000 a adoptat numele de AstroBoy si a inceput sa atraga atentie asupra sa dar din nefericire lucrand cu undercards.in 2004 a fost "re-ambalat" sub numele de Mistico adoptand un gimmick religios.altceva....ce ar mai fi de spus.are un parcurs bunicel,are si niste titluri,dar paradoxal aproape fiecare alt nume pe care l-a folosit a mai fost folosit de altcineva:-a inceput ca al 2-lea Astro Boy,fratele sau fiind primul.
-a folosit numele de Karonte la fel ca alti cativa luchadori
-a mai "luptat" sub numele de Komachi pentru Michinoku pro wrestling inlocuind-ul pe Volador JR.
aa si inca ceva ce ar mai fi de spus e ca a iesit pe locul 5 in topul PWI din 2006(desi nu iau prea mult in considerare topurile alcatuite de reviste,mai ales cele care nu incalca kayfabe si nu foloseste Shoot Writing cred ca si acest lucru trebuie mentionat).
Va salut pe toti din nou si sper sa am un "parcurs" bun pe acest forum despre care(desi nu am citit multe posturi)din cele pe care le-am citit vad ca voi chiar stiti despre ce vorbiti....
PSYCHO
15th January 2007, 22:50
Bine ai venit LaParka!!! Poti sa faci o scurta prezentare personala aici: http://onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4481
Eu recunosc, nu prea urmaresc lucha! Am vazut doar cateva show-uri AAA in care apareau si cativa wrestleri din TNA ... Oricum, m-ai facut curios! Poti sa-mi faci cateva recomandari daca vrei! (Pe langa Mistico)
Desi cred ca nimeni de pe acest forum nu cred ca apreciaza cruiseri si in special High Flyieri la fel de mult ca mine(sper sa ma insel)cred ca macar unii dintre voi au auzit de o stea a luchadorilor(din nou nu cred ca cineva urmareste lucha libre)
Aici te inseli (dupa cum sperai si tu!) ... Si mie imi plac high-fly-erii ... in special X-Division-ul TNA-ului! Insa vei gasi cativa userii care apreciaza cel putin la fel k tine tot ce tine de Japan wrestling, lucha, hifh-fly-erii din ROH, CZW, IWA MS, etc
Bafta!
Heath Scumm
16th January 2007, 09:23
First off al:Hi everybody,primul meu post pe forum.
Desi cred ca nimeni de pe acest forum nu cred ca apreciaza cruiseri si in special High Flyieri la fel de mult ca mine(sper sa ma insel)cred ca macar unii dintre voi au auzit de o stea a luchadorilor(din nou nu cred ca cineva urmareste lucha libre) pe nume Mistico.Cum spuneati si voi cred ca acestui wrestler ar trebui sa i se dea o sansa pentru ca sincer sa fiu dupa ce am vazut cateva meciuri cu el sincer cred ca merita.Si-a inceput cariera sub numele tatalui sau Dr. Karonte Jr. si mai apoi in 2000 a adoptat numele de AstroBoy si a inceput sa atraga atentie asupra sa dar din nefericire lucrand cu undercards.in 2004 a fost "re-ambalat" sub numele de Mistico adoptand un gimmick religios.altceva....ce ar mai fi de spus.are un parcurs bunicel,are si niste titluri,dar paradoxal aproape fiecare alt nume pe care l-a folosit a mai fost folosit de altcineva:-a inceput ca al 2-lea Astro Boy,fratele sau fiind primul.
-a folosit numele de Karonte la fel ca alti cativa luchadori
-a mai "luptat" sub numele de Komachi pentru Michinoku pro wrestling inlocuind-ul pe Volador JR.
aa si inca ceva ce ar mai fi de spus e ca a iesit pe locul 5 in topul PWI din 2006(desi nu iau prea mult in considerare topurile alcatuite de reviste,mai ales cele care nu incalca kayfabe si nu foloseste Shoot Writing cred ca si acest lucru trebuie mentionat).
Va salut pe toti din nou si sper sa am un "parcurs" bun pe acest forum despre care(desi nu am citit multe posturi)din cele pe care le-am citit vad ca voi chiar stiti despre ce vorbiti....
Sincer, cred ca sunt cel mai mare fan Lucha dintre cei de pe forum doar prin prisma faptului ca iubesc Chikara Pro mai mult decat mai toti userii de aici ... totusi, foarte multi dintre noi au urmarit multe federatii lucha asa ca in mod sigur ai cu cine discuta pe acest forum ...
Mie mi se pare Mistico putin over-rated ca luptator per ansamblu insa este fara indoiala una dintre cele mai importante figuri ale Lucha Libre-ului mondial ...
Wow! Nici nu-mi imaginam ca exista un roman care sa fie preocupat de Lucha Libre ... bine ai venit, sper ca timpul petrecut pe acest forum sa-ti fie de folos! :)
thunder_liger
16th January 2007, 12:44
Da toti va credeti cei mai mari iubitori pe aici ?:)
Heath Scumm
16th January 2007, 14:05
Ah! Nu intentionam sa jignesc pe nimeni cu afirmatia anterioara insa n-am mai vazut pe alt membru roman care sa aprecieze mai mult Chikara Pro decat mine ... Dragon Sin e mai mult orientat pe puro si Indy-uri insa din ce am inteles nu admira mai mult scenele de wacky lucha din Chikara comparativ cu Strong Style-ul Puro ... oricum, stim cu totii destul de multe despre Lucha
Dragon-sin
16th January 2007, 18:06
''din ce am inteles nu admira mai mult scenele de wacky lucha din Chikara''
Am zis eu ceva gresit ? :P
Heath Scumm
16th January 2007, 18:41
Ai spus de CP Munk ca e naspa ... in timpul conflictului CZW vs ROH cand CP Munk era Necro Butcher ... plus ca ai spus de cateva ori ca Ebessan sucks, ai spus ca nu esti deosebit de incantat de Hustle ... de aceea am dedus ca nu-ti place genul asta de show wacky in mod deosebit ...
Daca m-am inselat, imi cer scuze!
Dragon-sin
16th January 2007, 22:19
'' nu esti deosebit de incantat de Hustle''
What?! Cand am zis eu asta?! I frekin love Hustle ! In plus Hustle e Pro Wrestling Opera , its not really wrestling, its more of a show . I am the biggest Hard Gay fan out there ! (suna ciudat , e drept )
''Ebessan sucks'' - I said that ? Una e sa zici ca nu te impresioneaza foarte mult si alta e sa zici ca nu e bun de nimic
Cat despre CP Munk , nu are nici o legatura cu CHIKARA . Necro Butcher nu e deloc lucha , am zis ca e naspa pt ca si'au batut joc de Punker .
Ma simt cam naspa acum , daca din tot ce am zis , asta se intelege , dar daca stilul meu pref de wrestling e indy si puro asta nu inseamna ca imi place DOAR indy si puro...thats stupid .
Heath Scumm
16th January 2007, 23:28
Ok ... my bad ... am inteles eu gresit! :) ... Apology accepted?
Heath Scumm
12th February 2007, 20:17
Cateva imagini cu The ChessMan, unul dintre cei mai importanti luptatori din AAA :
http://img101.imageshack.us/img101/7703/cman2sa8.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/407/chessmanbiopicbl6.jpg
Imi aminteste de cineva dar nu as putea spune exact de cine! :D
Ratonu
12th February 2007, 21:13
Latino Darth Maul... interesant. :D
PSYCHO
12th February 2007, 21:14
Imi aminteste de cineva dar nu as putea spune exact de cine! :D
De Avalance nu? :ras-plans:
Heath Scumm
13th February 2007, 09:36
^ Exact ... si din cand in cand mai baga cate un "It's Showtime, pueblo!" insa tot nu reusesc sa imi amintesc!
HAYABUSA
17th February 2007, 22:16
O asociere completa intre AAA si TNA cred ca ar avea ca rezultat una dintre cele mai specatculoase federatii de pw din lume . In timp ar putea sa concureze direct cu WWE ul ar fi ceva super .
Noua fata a wrestlingului mondial ar fi redefinita !!!
Spun acest lucru si pentru faptul ca cele doua federatii sunt foarte asemanatoare in primul rand din punctul de vedere al ringului hexagonal dar si al feudurilor excelente , necomparabile cu rahaturile din WWE. Pot doar sa vsez deocamdata la o asa super-federatie
r0bby
17th February 2007, 22:31
Ma incanta wrestlingul mexican,Lucha Libre.Imi place mult AAA,este o federatie foarte spectaculoasa.
milanezu
30th March 2007, 04:59
wow am vazut si eu cateva filmuletze cu mistico pe youtube.
incredibil ce face omul asta.
mi-ar placea sa vina in wwe dar din pacate nu cred ca federatia actuala o sa-i dea drumul.
si mai este o problema ca nu stie engleza.
ar fi fain un meci mistico cu rey mysterio.
oricum he is very good.
Heath Scumm
30th March 2007, 09:24
Nu e chiar asa de bun ... sa nu exageram! E destul de ok insa nu se compara cu wrestlerii WSX!
Heath Scumm
17th May 2007, 12:56
Killswitch Engage loves Lucha Libre :D
http://www.backstreetmerch.com/images/products/bands/clothing/kill/bsi_kill26.gif
SexyBoy
20th June 2007, 17:09
Cei ce citesc permanent revista descopera,in nu stiu ce numar,a aparut un articol legat de Lucha Libre.acum am descoperit si pe site-ul revistei ,articolul ,si am sa pun linku cu el.Este destul de interesant.Si imaginea cu un luchador prelucrata putin.cu ajutorul acestei publicatii,stilul Lucha Libre a mai ajuns si pe la alti oameni. :ok:
http://www.descopera.ro/uploads/slideshow/X-tremea.jpg
Articolul:http://www.descopera.ro/descopera/articol//Lucha_Libre/back/29.html?tx_ttnews%5Bswords%5D=lucha%20libre&cHash=ab9007b04f
Dragon-sin
20th June 2007, 17:24
Am citit si eu articolul acum o luna sau asa ceva . Foarte superficial ! De genu '' de ce sa platesti bani pe un spectatol daca nu e adevarat.''
RockBerg
20th June 2007, 18:18
Oricat mi-as dori s-o fac, nu voi pricepe niciodata fanatismul cronic al transatlanticilor vizavi de wrestling – acel show regizat in culise ai carui actori isi impart victoriile asa cum o faceau odinioara echipele din Liga I de fotbal (adica la un sprit de vara). Indivizi dubiosi, cu figuri de Cro Magnon, ambalati in pachete de muschi umflati de steroizi, fac deliciul unui public hipnotizat de procedeele brutale prin care se macelaresc fictiv.
Asta iti spune sa nu citesti mai departe.
So lame.
LaParka
20th June 2007, 20:40
ce ma enerveaza cel mai mult la articole de genul asta este faptul ca ne face pe noi,fanii,sa parem niste idioti....
"Oricat mi-as dori s-o fac, nu voi pricepe niciodata fanatismul cronic al transatlanticilor vizavi de wrestling – acel show regizat in culise ai carui actori isi impart victoriile asa cum o faceau odinioara echipele din Liga I de fotbal (adica la un sprit de vara). Indivizi dubiosi, cu figuri de Cro Magnon, ambalati in pachete de muschi umflati de steroizi, fac deliciul unui public hipnotizat de procedeele brutale prin care se macelaresc fictiv. "
cred ca ma apuca ameteaza :groggy: .....
plus ca in Mexic si Japonia nu se pune accentul pe indivizi dubiosi cu figuri de "cro magnon",ambalati in pachete de muschi umflati de steroizi :rosu:
ThePhenom
21st June 2007, 14:08
^Da,ai perfecta dreptate!!!AColo se pune accent pe wrestlerii tineri si talentati si iese un spectacol desavarsit!!!Majoritatea wrestlerilor foarte buni din TNA au venit din aceste Federatii Independente!!!
r0bby
21st June 2007, 15:07
Ii puteti si trimite un e-mail "scriitorului" daca ati observat.:drak:
Heath Scumm
3rd July 2007, 10:31
http://cache.gridskipper.com/assets/resources/2006/08/doritowar.jpg
Hahahah!
clau_goll
3rd July 2007, 11:44
LOOOOOL!!!Nacho Libre Ownz!!
Heath Scumm
5th July 2009, 17:34
http://www.youtube.com/watch?v=Zc5KznY0vxk
Holy Lucha ... De remarcat manevrele, desi vorbim de un show din 1998. Poate ca tinerii din WWE ar avea ceva de invatat de la acesti luptatori, pentru ca orice manevra ar putea constitui fara probleme un spot de final de PPV WWE.
Dr. Pinyada
5th July 2009, 18:31
Superb. Acesti luptatori iti dau impresia ca nu se pot misca fara sa execute un salt acrobatic. Pacat ca Super Crazy a fost folosit atat de ridicol in WWE.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.