PDA

View Full Version : Rated RKO

John Cena
16th January 2007, 17:33
Ce parere aveti despre cum se descurca cei 2 in ring ???

Pepsi-Cola
16th January 2007, 17:49
Mie nu imi plac ce i doi .. ei castiga din trisari ..

bianco_azzurro
16th January 2007, 18:27
Ce parere aveti despre cum se descurca cei 2 in ring ???
Nu-mi sunt simpatici deloc, inainte imi placea foarte mult de Edge dar de cand s-a aliat cu Orton impotriva DX-ului il urasc :jerk: !

LifeHeartLHW
16th January 2007, 18:42
Imi plac. Sunt cateodata hardcore.

Heath Scumm
16th January 2007, 18:43
This is mark territory, I'm not stepping foot here :D

Mie-mi plac amandoi insa mi se par ca ar putea face mult mai mult decat ceea ce arata acum! In general, mai toti luptatorii din RAW mi se par cam lenesi in ring!

clau_goll
16th January 2007, 20:42
mie imi plac foarte mult..au foarte multa charisma..si echipa lor e foarte buna...probabil este o echipa care trebuie "sa pun capat" dx-ului..deoarece eu stiam ca treaba cu dx este numai pentru un timp scurt..:D

Raiden
2nd February 2007, 15:51
O echipa foarte buna formata din doi atleti extraordinari care a reusit sa puna probleme DX-ului insa acum cred ca se vor desparti deoarece ambii wrestler vor centura WWE.

heydudes56
5th February 2007, 21:26
Daca nu ar ataca misheleshte legende gen The Nature Boy. (Exemplu atacul dinaintea meciului Handicap HBK-RKO) sau faza cu concerto alora care se aliaza cu DX ar fi OK. In materie de ring Randy Orton pare sa se descurce mai bine ca Edge.

edgeratedsupers
7th February 2007, 17:06
sunt cei mai buni la tag team. sunt doi super atleti care au multe de spus in wrestling. sunt singurii care pot pune capat dx-ului.

CoolToolBar
7th February 2007, 18:17
Ce o sa faca batista cu undertaker lui jhon cena si sean :D o sa fie interesant tare.??? oare ????

Cred ca HBK si Cena nu prea au sanse ,stiu ca cena e oleaca cam in fortza si se crede cam cineva ca la batut pe umaga dar nu cred ca pleaca fara sa mance o bataie can filme :))

sickcosmin
23rd December 2008, 17:25
s skrie john cena

Raiden
23rd December 2008, 17:29
Si diateza reflexiva a verbului "a scrie" cum se scrie? :)

DeBones
23rd December 2008, 17:32
in nici un caz "s skrie" :):D
P.S : Mai bine bocesti numele catorva wrestleri decat sa-ti bocesti propria-ti limba ... :|

sickcosmin
4th January 2009, 01:15
skriu km vrea muskii me

Edit:preferabil ar fi sa scrii (daca vrei sa mai ramai pe forumul asta) cum te invata D.O.O.M.-ul

legendkiller
24th January 2011, 15:32
WWE creative has talked about reuniting Edge and Randy Orton possibly after the Royal Rumble this year. At next week's Smackdown tapings the duo is scheduled to take on The Miz and Dolph Ziggler. :ok:

Feanoro
25th January 2011, 19:42
Ar fi misto sa-i reuneasca pentru o perioada mai larga de timp.

Giorgian
25th January 2011, 20:05
Larga e masa lui Orton, sa ramana acolo, o sa fie si mai plictisitori impreuna ca face decat sunt separat.