PDA

View Full Version : Lista de filme documentare

relansat
14th January 2007, 16:17
Insiruiti documentarele care v-au placut in mod deosebit si pe care, eventual le pot gasi si pe retea. Specificati subiectul lor si numele complet.

CrisS
14th January 2007, 16:21
Revolutia din '89. Intotdeauna mi-au placut si m-au atras documentarele despre revolutia din decembrie '89.

World Trade Center Prabusirea celor doua turnuri gemene, iar un documentar de exceptie ,din punctul meu de vedere.

YoYoyOi
14th January 2007, 16:27
despre WTC sunt mai multe documentare, toate interesante.

White Shadow
14th January 2007, 16:34
An Incovenient Truth , mai multe detalii in curand pe threadul meu personal.

Vadim
14th January 2007, 18:58
Cam politic film An Incovenient Truth si nu aduce nimic nou. L-am vazut.

Andreiy
14th January 2007, 21:01
despre Titanic au fost pe National Geographic park, mai multe :) si pe discovery, dak nu ma insel :D

tafu
18th January 2007, 21:32
pe national geographic a fost luni (15 ianuarie) un doc excelent despre cea mai de temut trupa de gangsteri din lume ms 13 ( mara salvatrucha) ....cine e interesat , sa caute pe youtube (ms 13) ...super super tare si socant

White Shadow
18th January 2007, 22:24
Cam politic film An Incovenient Truth si nu aduce nimic nou. L-am vazut.

Realitatea e dura, intunecata si trista dar din pacate asta-i realitatea , nu aduce nimic nou pt ca se stie depre aceasta incalzire globala de foarte mult timp , in acest documentar Al Gore vorbeste despre incalzirea globala si efectele ei.

Efectele dramatice ale poluarii cu dioxid de carbon sunt prezentate de fostul candidat la presedintia SUA din partea democratilor, Al Gore. Acesta are o fundatie prin care a strans fonduri si a finantat cercetari importante cu privire la mediu.Analistii politici spun ca prin documentarul "Incovenient truth", Al Gore se intoarce in politica, propunand o tema majora de dezbatere pentru alegerile din 2008......din acest motiv il consideri tu "cam politic" ?

relansat
20th January 2007, 14:16
Astazi am terminat si eu de vazut documentarul, An Inconvenient truth. Foarte interesant ce are de spus Al Gore, care intr-o ora jumatate de film te pune pe ganduri, ne pune pe ganduri ... Absolut genial momentul cand a pus in balanta, pe de o parte lingourile de aur si pe cealalta parte, Globul Pamantesc. Absolut genial momentul, mimica fetei a fost una demna de Oscar, numai ca acesta nu juca teatru ... merita vazut acest documentar si pt asta ii multumesc umbrei pt recomandare :ok:

relansat
23rd January 2007, 12:08
Dati-mi si mie un documentar despre Che Guevara va rog frumos. Zilele trecute am dat peste o melodie Nathalie Cardonne - Comandante Che Guevara ce mi-o adus aminte de el. Multumesc frumos si astept un raspuns. :)

Kainsashiki
23rd January 2007, 12:42
am vazut aseara pe TVR 1 la ora 20:20 un documentar despre Marele jaf comunist din 1959, foarte interesant!

relansat
30th January 2007, 22:06
Vreau si eu un documentar despre Triunghiul Bermudelor, aveti ceva interesant?

FREEk01
29th December 2011, 22:29
Am scos din tenebre thread-ul:D.

Revelation of the Pyramids
http://www.youtube.com/watch?v=2KBTT7ptbKQ

Niste teorii legate de piramide. Mie unul mi s-a parut interesant documentarul. Narat de Brian Cox:D.

p.s. nu stiu cat o sa mai fie disponibil pe youtube, copyright stuff...:rolleyes:

irinaidu
29th December 2011, 22:47
dar de ce e aici unde nu il gaseste nici dracu? hai sa-l mutam pe filme. presupun ca trebuie sa-i rugam pe celso sau aka.

link pt " the god delusion " de richard hawkins. nu stiu daca are strictetea necesara pt a se incadra la documentar. exista aproape documentare ? daca, da, atunci asta e asta. dar e fascinant si uneori infricosator de urmarit.

FREEk01
29th December 2011, 22:49
Desteptu' de mine a cautat prin gugal si nu a mai verificat locatia...

TheIceMan
29th December 2011, 23:00
Ancient Aliens :ok: :ok:

FREEk01
29th December 2011, 23:06
Imi place ideea de Ancient Aliens, dar abereaza si aia intr-un hal se repeta acelasi lucru episod de episod...nonetheless, enjoyeble:yes:
Dar Giorgio Tsukakapoulos sau cum spanac il cheama, ala cu freza de zici ca a bagat deshtele in priza, e fenomenal :)).

TheIceMan
30th December 2011, 04:51
Pai vezi primele 3 sau 4 episoade nu mai stiu cat au fost in sezonul 1 si e cam tot, fiecare episod de 2 hrs. Sezoanele urmatoare cu episoade de 45 de minute, sau asa ceva, detaliaza chestiunile prezentate in primul sezon.

Mai potrivit ar fii sa spunem ca speculeaza nu abereaza, iar cea mai cea, imho, speculatie este aia cu nazi si ozeneurile :D

E meserias tipul. Si daca cauti prin anticariate sigur gasesti in Ro, cartea lui Eric von Daniken "amintiri din viitor" aparuse pe vremea lui ceasca. Iar o carte sub semnatura romaneasca "Deocamdata... enigme" de Dan Apostol, a aparut prin 87 sau 88.

FREEk01
30th December 2011, 09:05
Speculeaza...m-am exprimat eu mai din topor asa. Am urmarit si sezonul 2 din principiu, bine l-am urmarit pana pe la ultimele 2 sau 3 episoade pentru ca ma plictisea deja. In sezonul 1 mai ales primele episoade m-au captivat.
Erich von Daniken a venit cu o teorie interesanta dar fortata de multe ori. Ca sa dau un singur exemplu, those f*cking light bulbs.http://www.world-mysteries.com/fd_lamp.jpg
El mulge de bani persoanele pasionate de subiect si speculeaza fortat.

Ai idee, scot si sezonul 3?

Revelation of the Pyramids mi s-a parut cel mai bun doc. despre piramide.

Am de gand in viitorul apropiat sa ma uit si la The Nazis: A Warning From History, desi am senzatia ca am mai vazut fragmente din el.

http://topdocumentaryfilms.com/ sa fie si aici ca e bun site-ul :D.

Mr. Eko
30th December 2011, 12:30
Recomand Tears of Gaza :ok:

TheIceMan
30th December 2011, 18:37
Ai idee, scot si sezonul 3?

http://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Aliens#Episodes

:)

FREEk01
1st January 2012, 16:25
http://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Aliens#Episodes

:)

:headbang: Bateam campii, voriam sa intreb de sezonul 4...
http://img3.imageshack.us/img3/3830/captureat.jpg
:D

FREEk01
3rd January 2012, 03:03
Recomand Tears of Gaza :ok:

Groaznic situatia! Mi-au ramas niste imagini intiparite de nu stiu cum le mai scot... Ma mir ca Youtube inca mai lasa clipul.
Bine ca SUA se "autosesizeaza" la N chestii marunte (ma rog autesesizarea e cu scop), ca deh is politistii lumii, dar aici inchid ochii de fiecare data.

Din cand in cand mai zic si multumesc ca m-am nascut in Romania.

FREEk01
23rd March 2012, 23:50
Daca mai prindeti pe National Geographic "Un da Vinci pierdut" (Finding the Lost da Vinci), nu schimbati postul, merita vazut :D.

UtciAI_61O0

Cristina
29th April 2012, 16:21
Care-i faza cu Ancient Aliens?Am si eu o colega la munca ce ma bate la cap intruna cu serialul asta.Am incercat sa urmaresc un episod dar mi s-a parut pur speculativ si nu aduce nicio dovada solida.Se merita a fi vizionat sau e waste of time?

FREEk01
29th April 2012, 18:34
Pai nu prea au cum sa aduca o dovada solida, daca aveau cum sa aduca traiam in alta lume in momentul asta:D.
Persoanele care vorbesc acolo se repeta episod de episod + ca n-au credibilitate. Poti sa te uiti pe imdb la denumirea episoadelor si in functie de numele episodului iti poti face o idee despre ce au de gand sa abereze si le iei selectiv. De exemplu mi-a placut ultimul episod din seria curenta, in care vorbeau despre da Vinci.

Mie imi place chiar daca abereaza pentru ca imi place tema propusa :).

A.k.a
30th April 2012, 10:26
Care-i faza cu Ancient Aliens?Am si eu o colega la munca ce ma bate la cap intruna cu serialul asta.Am incercat sa urmaresc un episod dar mi s-a parut pur speculativ si nu aduce nicio dovada solida.Se merita a fi vizionat sau e waste of time?

http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/9148130.jpg

Am vazut ieri primul episod din Apocalypse: The Rise of Hitler. Sunt 2 episoade, povesteste cum a ajuns la putere. E foarte interesant, il puteti vedea pe National Geographic