PDA

View Full Version : Forum de Wrestling serios in Romania

Ninja
19th June 2005, 13:30
Ar trebui sa facem odata si odata un forum de wrestling serios in Romania pt ca si romanii nostri sa poata downloada tot ce se intampla acum in America.

Daca se face eu pun fiecare gala Monday Night Raw, SmackDown, si orice Pay Per View dupa fiecare 2 zile ! O sa fim la punct cu totul !! Haideti sa facem o treaba !

Heath Scumm
19th June 2005, 13:52
In primul rand te rog sa nu mai scrii mesaje scurte consecutive ... aici nu e chat-room ... Multumesc pt intelegere!

In al doilea rand, nu ti se pare acest forum serios sau ce?Asa cum ti-am spus si pe messenger, oferim wrestling GRATIS tuturor membrilor activi!

Imi pare rau de ceea ce am vazut, de faptul ca oamenii vand CD-uri cu wrestling downloadate de pe www.wrestlingmedia.ru ... e patetic :(

Noi nu facem asa ceva ...

Din punctul meu de vedere, forumul asta e ceva serios!

Reaper
19th June 2005, 15:31
@6Mys1terio9
Tot ce vezi pe aici e serios. Nu ne jucam de-a forumul. Si ceea ce zici de downloadat gale si alte chestii: noi facem schimb de linkuri pe PM.

Ninja
19th June 2005, 16:18
Bine dar gandestete cum ar vrea un fan sa fie un forum ? Sa-i trimiti tu un PM cu link sau sa intre la Showuri Saptamanale sa spuna multumesc si sa downloadeze ?

Reaper
19th June 2005, 17:24
Au mai fost useri care au propus acest lucru, printre care si eu. Singurul motiv pt care nu putem sa facem acest lucru este ca nu se pot pune restrictii pe un Thread. Ceea ce ar insemna ca forumul sa se umple de leecheri. Deci ca o persoana sa vada un link pus de exemplu de tine nici macar nu trebuie sa se inregistreze pe forum (poate sa intre ca guest). In cazul asta ce te face sa crezi ca persoana respectiva se va inregistra ca sa iti multumeasca?

Ninja
19th June 2005, 18:00
Pai asta vroiam sa spun. Ca ar trebui sa facem un forum numai cu wrestling sa putem pune si restrictii si sa facem in asa fel incat sa fie cat mai activ !

Reaper
19th June 2005, 19:04
Ideea nu este rea, dar mi se pare foarte greu de aplicat. In primul rand ne-ar trebui spatiu pe net. In sensul asta ar trebui sa-l rog pe KingLion sa ne ajute ca alte idei nu am. Si se mai pune problema de unde facem rost de show-uri. Eu mi le iau de pe forumul lui Trecker si Llamedos, dar nu prea ar fi legal sa copiez linkurile de acolo si sa le scriu aici sau in alt forum. Tu ce modalitate ai sa <pui fiecare gala>? Le uploadezi tu?

Ninja
19th June 2005, 19:18
Si eu tot de acolo le iau ! Dar ar fi prea culmea sa le iau de acolo si sa le uploadez iar ! Cum ar putea afla ca noi copiem linkurile de la ei , pt ca iti dai seama ca vor intra numai romani ! Si asta ma gandeam si eu sa vb cu KingLion intr-un fel sa faca el un forum sau sa reconstrueasca www.wrestling.xro.us gandeste-te ar fi un lucru frumos. Am multi prieteni care vor sa downloadeze wrestling si nu au de unde!

Big Sexy
19th June 2005, 20:11
eu zic ca ideea are o groaza de probleme si nici un avantaj. Nu inteleg de ce nu folositi forumurile (si numai eu stiu vreo 10-12 cu peste 50k post-uri) straine si nu va trageti de acolo. Eu am pus in sectiunea de link-uri absolut toate site-urile care conteaza din punctul de vedere al download-urilor si mai sunt vreo 5-6 de torrent-uri pe car enu le voi posta niciodata acolo din simplu motiv ca acolo sunt doar liucruri super rare si merita sa fie vazute exclusiv de cei ce se implica in wrestling in romania si apreciaza cu adevarat ce se gaseste pe site-urile respective). In alta ordine de idei nu vad utilitatea inca unui forum romanesc de wrestling, deja 90% dintre cei ce ne-au gasit si au fost interesati au ramas aici. Inca un site ar dilua si mai mult comunitatea si nici nu ar aduce un plus de valoare. Parerea mea ...

Ninja
19th June 2005, 21:34
Sa stii ca eu cunosc foarte multi fani care nu au auzit de acest forum! Si daca vor afla ce crezi ca vor fii entuziasmati cand vor vedea ca aici doar se vorbeste si nu se downloadeaza ?Eu incerc sa le explic ca pe acele forumuri trebuie sa faca 25 sau 30 posturi ca sa poata vedea media cu wrestling si ei tot cauta si nu gasesc altii nu stiu bla bla si tot asa !

KingLion
20th June 2005, 08:46
Interesant ce se discuta aici.
1. Din cate se pare BIg Sexy are dreptate.....
2. Site-ul meu daca vreti va sta la discpozitie....
3. Eu nu am cum sa va ajut cu spatiu ca sa faceti UpLoad-uri
4. Chestiile astea is interzise......cu Download-ul....
5. Eu va ajut....numai sa imi spuneti ce vreti...ca sa shtiu ce tre sa fac si ce tre sa modific....
6. Astept idee....

Big Sexy
20th June 2005, 11:52
Sa stii ca eu cunosc foarte multi fani care nu au auzit de acest forum! Si daca vor afla ce crezi ca vor fii entuziasmati cand vor vedea ca aici doar se vorbeste si nu se downloadeaza ?Eu incerc sa le explic ca pe acele forumuri trebuie sa faca 25 sau 30 posturi ca sa poata vedea media cu wrestling si ei tot cauta si nu gasesc altii nu stiu bla bla si tot asa !

Nu te supara pe mine dar cati ani ai tu? Te intreb asta ca banuiesc ca multi dintre prietenii tai sunt la fel de nerabdatori si tineri (15-17 ani) ca si tine. Aici intrii pe link-urile respective si gata, isi trag de acolo fara sa fie nevoie sa aiba un numar de post-uri, doar scriu acolo tnx si link-ul devine disponibil sua trag torrent-uri fara nici un fel de obligatii exact cum fac eu. Eu nu inteleg cevrei tu defapt sa creezi luand in considerare ca nu esti constient de costurile imense pentru un site de pe care sa tragi direct wrestling (lasand la o parte ilegalitatea actiunii in sine).
In concluzie te rog sa anlizezi corect daca se merita sa iti pierzi timpul explicand unora ce nu sunt in stare sa aiba 25 de post-uri cum se poate lua wresltingul doar urmand niste link-ui.

Heath Scumm
20th June 2005, 13:48
^Are 18 ani ... am vorbit cu el pe Yahoo Messenger ... am incercat sa-i explic ca ideea lui e temerara insa n-are aplicabilitate in Romania ...

Mi se pare ca asta e starea de fapt aici in tara si ca aceasta mini-comunitate care s-a infiintat pe online sports face suficient in sensul in care esti fan al wrestlingului si doresti sa vezi lupte ...

In fond, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe forum si sa ceri lupta/luptele/showurile pe care le doresti si primesti link pe PM ... plus ca daca devii membru activ in adevaratul sens al cuvantului, Big Sexy se prea poate sa te ajute cu mai mult decat un simplu show, daca il rogi frumos,bine-nteles ;)

E ceva extrem de practic ... nu vad de ce am complica problema!

BlackShad
20th June 2005, 14:04
:)) da..same ideea that i had,nu o sa fie pe .ro daca e ceva, .tk probabil si oricum nu trage unu care se logheaza recent,50+ posts...surse sunt,dar sa lasam asha...sau..sa votam.

Ninja
20th June 2005, 14:22
Eu v-am spus ca mi-e nu-mi trebuie sa-mi spuneti link-uri pt ca eu am de unde sa iau wrestling , dar chestia asta o facem pt altii .Dar aca nu se poate si nici nu vreti sa va implicati atunci sa o lasam balta !

Big Sexy
20th June 2005, 14:32
imagineaza-ti ca eu ma straduiesc sa fac ceva de peste 8 ani!!!
SI am lasat-o si eu balta in ultima vreme. Daca nu da la televizor este egal cu 0. Problema nu o reprezenta in nici un fel realizarea site-ului sau domeniul pe care va fi gazduit ci ceva mult mai important pe care nu l-ati inteles, latimea de banda, aia costa sute sau chiar mii de usd pe luna. Ca sa nu mai zic ca nu stiu multi in Romania care fac upload la show-uri intregi si tot ce vei face e sa copiezi link-uri dintr-o parte in alta = timp irosit.

Ninja
7th July 2005, 01:55
link http://rowrestling.forumup.com

KingLion
3rd August 2005, 13:44
Eu cred ca acest forum este un forum destul de profesionist, cel de pe site-ul mei este doar asha de farmec, si pentru cei care au auzit de site si nu au auzit de acest FORUM, sa vedem ce o sa faca CLC, ca s-a laudat ca vrea sa faca un super forum...SA VEDEM CE O SA IASA si atunci

Big Sexy
11th September 2005, 22:35
cu cat sunt mai multe forumuri cu atat e mai bine pe termen lung, pe termen scurt insa poate crea confuzie si chiar mici conflicte de genul imi iau jucariile si ma mut ... din pacate site-ul numit mia sus a si murit si promitea asa multe. Pacat ca a fost inchis in pripa si nu s-a uncurajat dezvoltarea lui. Prin faptul ca doar userii inregistrati si cu un anumit numar de posturi puteau sa il acceseze i-au micsorat dramatic sansele din start, nu asa se procedeaza cu publicul roman.

Heath Scumm
14th February 2006, 16:33
^ Lasa ca acum le-am aratat noi lor! :evil:

@Ninja
Este acum online-ul forum serios de wrestling sau ce?

Ninja
14th February 2006, 19:33
HaHa WtF man ?? .... Nici nu ma indoiesc :P !!

under3aker
23rd February 2006, 13:20
ziceti si pt mine cateva site-uri de unde pot lua wrestling. va rog mult! multumesc!

Big Sexy
23rd February 2006, 13:29
De aici in primul rand, dupa care incepi sa navighezi prin topicul "link-uri catre lumea wrestlingului"

Darius
23rd February 2006, 18:21
Mie imi place foarte mult acest forum si este un loc care deschide multe porti pentru iubitorii de Wrestling, pentru fanii adevarati ai acestui sport. Este un loc in care fiecare fan poate vorbi liber despre superstarul lui favorit, despre tot ceea ce misca in Wrestling, se fac schimburi de cunostinte si se pot descarca filme. Eu consider ca acest forum face un mare bine iubitorilor de Wrestling din Romania si il consider ca fiind un forum foarte serios (apropo de denumirea acestui thread). Cinste celor care il modereaza si membrilor care au pus bazele acestui forum.

Heath Scumm
23rd February 2006, 18:50
^Multumim! Sper sa te vedem mai des pe aici ...

Poate poti sa te si prezinti in vreun fel in topicul "Sa ne cunoastem" ca sa stim si noi cu cine avem de-a face! :evil:

Big Sexy
23rd February 2006, 19:47
Multumesc mult de aprecieri double J. Sa stii ca astfel de incurajari inseamnna foarte mult pentru media posteri, pentru membrii vechi si nu in ultmul rand pentru moderatori. Inca odata iti multumesc!

Ninja
23rd February 2006, 20:19
Si eu iti multumesc !!:rolleyes: :D

clau_goll
1st June 2006, 17:53
eu de abi acum am vazut acest tread..si ce sa zic...eu zic ca acesta e un forum serios

Edit HitScum
--------------------------
Mai putin spam, te rog! Multumesc!

John Cena
27th July 2006, 17:30
Si dupa parerea mea este un forum serios si multumesc celor care posteaza si fac discutii interesante si mentin acest forum si va marturisesc ca nu am gasit alt forum mai serios ca si onlinesport.

Pepsi-Cola
27th July 2006, 17:47
acest forum este foarte serios ..pt. ca toti membri contribuie la el iar Big Sexy si HitScum fac o treaba excelenta ....eu zic ca acest forum este cel mai bun si nu o sa-mi schimb parerea ...si cred ca multe persoane sunt de acord cu mine

Heath Scumm
3rd August 2006, 22:00
de ce Multimedia?? De ce nu te gandesti la un forum unde se discuta serios de wrestling. Ar fi un vis ca in Romania sa exista 10000000.... de forumuri de wrestling, sa dea WWE si TNA la tv. Sa fie tours. Nu v-ar placea si voua??

^Nu! Mie mi se pare ca un singur forum ajunge ...

Desigur, mi se pare in regula ca si altii sa incerce ... daca reusesc sa atraga fani, bravo lor! Insa nu prea poti sa atragi alti fani care sa stie despre ce e vorba in aceasta industrie fara sa apelezi la cei de pe acest forum ... si ma indoiesc ca alti membri vechi ai online vor trece pe un alt forum moderat de un pusti care a luat contact cu wrestlingul acum un an-doi si care probabil inca crede ca wrestlingul e pe bune!

WWE si TNA nu tin neaparat sa vad la TV atata timp cat am internet pentru ca nici un comentator roman, oricat de bun si cunoscator ar fi nu va reusi sa se ridice la nivelul comentatorilor americani din simplul motiv ca pro-wrestlingul apartine culturiii americane asa cum reclamele la bauturi ieftine cu muncitori nespalatzi apartin culturii noastre!

olimprko
9th August 2006, 17:05
mai bine il aduce-ti pe RANDY ORTON in romania

cutuma
9th August 2006, 17:07
si pe Hogan. Ah fk it ... let's have SummerSlam in Bucharest!

Heath Scumm
9th August 2006, 19:38
Nu sterg posturile precedente datorita faptului ca DECRET s-a straduit sa dea o replica ;) ...

KingLion
10th August 2006, 11:57
HitScum asta ia-o ca o replica la ceea ce ai scris in theard-ul: "Link-uri catre lumea wrestling-ului"
Site-ul meu intr-adevar a disparut...dar nu a fost vina mea...din cauza idiotului de admin de pe "xro.us" care nu a avut buna vointa sa ma anunte ca-mi sterge site-ul, ca sa pot sa fac si eu un back-up inainte...si acum sincer sa iti zic am destul de mult de lucru ptr. a mai sta sa fac si site-uri...dar cine shtie poate o data o sa revina timpurile alea bune si o sa pun unul nou pe picioare...nu se stie niciodata....

under3aker
18th August 2006, 20:33
salutare! nu am mai vb demult pe acest forum si imi pare rau...eu chiar sunt interesat de ce ai spus ninja. de site-uri, de unde sa iau gale, bineanteles, ce credeai? :D
vreau si eu un meci daca exista undertaker-hulg hogan; hulg hogan-steve austin.
s-au batut astia pana acum? ms.

LifeHeartLHW
18th August 2006, 20:48
undertaker-hogan a fost(nu stiu cand) cred ca si hulk hogan.steve austin(cred ca a fost numai un match)...

under3aker
18th August 2006, 23:19
under-hogan am eu ceva un meci dar nu e prea clar dar hogan-austin nu stiu nik. daca stii ceva spune.

Heath Scumm
19th August 2006, 10:55
Hogan vs Stone Cold nu s-a intamplat insa Hogan vrea asta, Stone Cold nu! Insa asta e pentru alt topic ... Daca vei cauta in Multimedia vei gasi o multime de lupte intre vedetele pro-wrestlingului!

under3aker
19th August 2006, 14:53
ms.e interesant cum hogan vrea la varsta pe care o are si stone cold nu? dc nu ar vrea, ca asta s-a batut cu aproape cu oricine.ultima faza super tare cea cu boker t in supermarket. bine regizata dar fain.

LifeHeartLHW
19th August 2006, 18:44
wrestling-ul nu este fain, este entertaiment:D Mi-ai placut cand Stone Cold a iesit din frigider....:happy :happy :happy :happy :happy

Heath Scumm
20th August 2006, 10:38
Topicul acesta este despre forumurile de wrestling din Romania ... daca vreti sa continuati discutia despre Stone Cold sau Booker T. faceti-o in alte topicuri!

Heath Scumm
20th August 2006, 21:45
Mai pe topic ... o comparatie cu forumul de pe www.obsessedwithwrestling.com care e recunoscut ca fiind forumul cu posturile cele mai pertinente si cu cei mai multi smarks si fani Indy existent momentan ...

OWW - Our users have posted a total of 12,421 articles

Onlinesport - noi avem aproape 19.000 posturi

Ideea e ca OWW si-a revenit de vreo cateva luni si au trebuit sa o ia de la zero cu posturile insa e bine ca ne aflam cel putin pentru moment inaintea lor, nu? ;)

Dragon-sin
20th August 2006, 22:07
care e recunoscut ca fiind forumul cu posturile cele mai pertinente si cu cei mai multi smarks si fani Indy existent momentan ...

Eu zic ca DVDVR e cel mai bun forum de wrestling strain. :)

Heath Scumm
21st August 2006, 13:07
Give me a link, please!

Dragon-sin
21st August 2006, 13:25
There you go : http://board.deathvalleydriver.com/

Heath Scumm
21st August 2006, 15:04
Forumul e ok din punct de vedere a ceea ce se posteaza insa am 2 chestii care nu mi se par atat de tari :

1. "Excesive Smarks" tind sa nu se mai bucure de tot show-ul in sine ci despica excesiv totul ceea ce nu mi se pare ok ...

2. O aparenta lipsa de organizare a forumului ... mi se pare mult mai ok cum este structurat OWW dar trebuie sa tinem cont de faptul ca OWW este majoritar un forum de wrestling cu o sectiune de Alte Sporturi in timp ce DVD este structurat altfel ...

LifeHeartLHW
31st August 2006, 14:57
Dupa ce am citit acest thread, si dupa jumatate de ora de cautare am gasit acest lucru:
http://mxhost.net

• 25Mb spatiu pe server
• Trafic nelimitat
• 5 conturi e-mail
• Suport PHP, PERL, SSI
• 2 baze de date MySQL
• Server FTP acces nelimitat
• Extensii Front Page 2000/02
• Aliasuri e-mail nelimitate
• Suport Webmail si POP3, SMTP
• Adresa: poti alege intre nume.xro.us si nume.mxhost.net

http://www.100webspace.com/

100MB disk space
1GB bandwidth
3 POP3 e-mails & Webmail
Free 24/7 technical support
PHP, Perl/CGI-BIN
MySQL database
FTP access
Web-based file manager
No ads

www.as.ro
Hostul e bun, trafic mare, 50MB spatiu, dar are pop-up care e enervant si mai are un add in coltzul din dreapta care se misca odata cu scroll-ul si e deranjant... mai putin deranjant e linkul din josul pagini.

www.dap.ro
host de 100MB, trafic nelimitat in romania, dar nu are banda buna...e destul de slaba...si cand vreti sa va logatzi sau sa va delogati veti avea in todeauna o eroare ca nu gaseste... si merge destul de incet...prea incet.

www.xhost.ro
140MB, trafic nelimitat, vor avea un link in footer din feb 2005, dar va va da eroare cand apasati pe un buton care va face o actiune in momentul in care pagina nu sa incarcat complet si cel mai rau lucru e ca nu veti putea inregistra moderatori, nu merge sa puneti moderatori pe forumul dumenavoastra.

www.3x.ro
100MB, trafic nelimitat, dar are un banner care e destul de mare si iti strica complet imaginea forumului, asi putea sal scot dar asta e inlegal si poti sa ai contul sters din cauza asta si am auzit parca ca nu poti sa intri in Panoul administatorului doar daca folosesti un alt Browser, nush care. Si daca vrei sa intrati mai rapid pe forumu, nu va merge adresa nume.3x.ro/forum numaidaca scrieti totul, si anume nume.3x.ro/forum/index.php... asta e din cauza bannerului.

www.100webspace.com
100MB, trafic 3GB, are baner subtire dar lung in header, are un file manager destul de perfect, dar cam le cade mereu serverele si subdomeniile sunt cam naspa..si anume nume.freefronthost.com sau nume.freeprohost.com sau nume.fresuperhost.com etc...

www.mxhost.net
nu lam incecat dar are 25MB, si ce e mai najpa pt mine ca are 2GB banda de trafic la care mie la 300 de vizitatori pe zi se duce cam 3GB pe luna si deci nu imi ajunge.

http://www.dominiofree.net/index2.html

Site pt. schimburi de bannere. exemplu: site-ul are un banner, il dai la astia, til pun pe alte site-uri. tu trebuie sa pui HTML-ul lor.
Chestia interesanta: Daca site-ul are mai multi de 20 de visitatori, poti sa ceri un domeniu de tipul .COM .NET .ORG, dar trebuie sa ai cel putin 20 de visitatori...

INTR_UN VIITOR APROPIAT....

Heath Scumm
28th November 2006, 09:11
Nu stiam unde sa pun asta ... forumul nostru a fost mentionat pe un forum major TNA - http://www.hosted-forum.com/index.php?boardid=theimpactzone&showtopic=234

LifeHeartLHW
28th November 2006, 09:48
Ma rog...ala nu este forumul oficial...are material dar nu este...

Big Sexy
28th November 2006, 09:52
hihi, we ownzor zie webzor!

Heath Scumm
28th November 2006, 10:22
Ma rog...ala nu este forumul oficial...are material dar nu este...

Da! Eu stiam ca e destul de mare, am crezut ca e cel oficial! Fixed!

Heath Scumm
24th January 2007, 18:27
Exemplul Wrestling aplicat pe tot forumul

Am urmarit activitatea moderatorilor din ultima vreme si as vrea sa evidentiez cum se comporta Wrestlingul (Big_sexy si Hitscum) si Mass-media (Diablo) ca moderatori.

Deschid noi subiecte zilnic, raspund membrilor, sunt utili. Exista si altii care o fac, dar parca fara a avea aceeasi constanta.

Forumul nostru este dat exemplu pentru tot onlinesport.

PSYCHO
24th January 2007, 19:09
:rolleyes: Felicitari! Competentzilor! :ok:

AxinTe
24th January 2007, 19:31
Felicitari!

Heath Scumm
24th January 2007, 19:46
:rolleyes: Felicitari! Competentzilor! :ok:

Nu e vorba doar de moderatori, e vorba in general de acest forum si de felul in care acesta isi desfasoara activitatea! :ok:

clau_goll
24th January 2007, 22:09
:D da..in primul rand ..de vina pentru aceasta performanta sunt moderatorii :D si in rest..noi..nishte simpli jobberi:)

Heath Scumm
25th January 2007, 09:21
^ Don't be a John Cena fan! :D