PDA

View Full Version : Votati jucatorul lunii mai

Ady
30th May 2005, 18:12
Jucatorii propusi sunt :

Andy Roddick pentru fair play

Rafael Nadal pentru "invincibilitatea de care a dat dovada si de asemenea pentru carisma sa deosebita"

Coria pentru "revenirea spectaculoasa din ultima perioada, pentru turneele bune pe care le-a facut"

Victor Hanescu pentru rezultatele excelente de la openul francez

Data fiind ultima varianta o sa fie cam in plus poll-ul :D

Am gasit solutia : am pus optiuni multiple pentru a le da si celorlalti sanse (ce frumos suna :P)

dianette_d
30th May 2005, 19:52
de acord cu varianta hanescu...cam toata lumea ar trebui sa-l voteze k o merita din plin :ok:
totusi nu l-am uitat nici pe andy care desi nu impresioneaza prin rezultate, are intotdeuana respect pt adversarul sau si reuseste sa piarda frumos...
l-as fi votat si pe nadal pt k se stie k e un alt preferat de-al meu, da' dupa aia ramanea coria singurel, si asa m-am limitat doar la cei 2 :P

Ady
2nd June 2005, 12:04
Exact cum ma asteptam :) . Oricum Hanescu va fi trecut si pe site-ul ATP saptamana viitoare la "One to watch" sau la "Indesit ATP race update" ( sau la ambele :P) aproape sigur (si ei nu sunt romani , nu sunt subiectivi )

a_ndrada
2nd June 2005, 18:38
hanescu pentru ca nimeni nu se astepta sa faca un astfel de rezultat.va fi un jucator si mai mare