View Full Version : Olanda - Romania
Vadim
30th May 2005, 01:18
Comentarii inainte si dupa meciul Olanda - Romania, aici. De asemenea puteti vota pentru un pronostic.
Neamtu
30th May 2005, 01:37
Cu Pompiliu Stoica in teren nu avem voie sa pierdem. :headbang: Mai bine il lua pe Semeghin. :happy
ronaldinho
30th May 2005, 08:04
Iata lotul: Bogdan Lobont (Ajax Amsterdam) si Martin Tudor (Steaua Bucuresti) - portari; Flavius Stoican, Razvan Rat (ambii sahtior Donetk), Cosmin Contra, Gigel Coman (ambii Poli Timisoara), Mirel Radoi, Sorin Ghionea (ambii Steaua Bucuresti), Gabriel Tamas (Dinamo Bucuresti) :headbang: :headbang: :headbang: , Cristian Chivu (AS Roma), Pompiliu Stoica (FC Moscova) :ciocan: - fundasi; Daniel Pancu (Besiktas Istanbul), Florentin Dumitru, Dorinel Munteanu (ambii Steaua Bucuresti), Florentin Petre, stefan Grigorie (ambii Dinamo Bucuresti), Mihaita Plesan ( liber comerciant ), Ovidiu Petre (Poli Timisoara) - mijlocasi; Adrian Mutu (Juventus Torino), Nicolae Mitea (Ajax Amsterdam), Marius Niculae (Sporting Lisabona), Claudiu Niculescu (Dinamo Bucuresti) - atacanti
da, e o echipa interesanta in care din punctul meu de vedere surprinde prezenta lui Tamas si a lui Stoica.
Cristy
30th May 2005, 11:48
sigur ii batem :D:D:D:D:DD::DD:DD:D
Cristy
30th May 2005, 16:40
mdea si nu stiu totusi ce cauta plesan la nationala , un om fara echipa de club desi se antreneaza cu dinamo, el nu are contract ....
SORENSEN
31st May 2005, 00:17
Echipa Second-Hand partea a-II-a.
3-0
uti2102
31st May 2005, 00:23
0-1, gol Mutu dintr-un penalti obtzinut de Florentin Dumitru in minutul 27.
Cristy
31st May 2005, 00:26
da alpopa sigur , dam si noi un gol dar ne bat sigur
bine zis catalinalexe
ronaldinho
31st May 2005, 01:08
haideti mai ca nu e chiar asa rau...in afara de pompilica si tamas eu zic ca avem o echipa puternica in toate compartimentele. NU stiu daca piti va avea tupeul sa-l introduca pe grigorie din primul minut....dar cred ca acest lucru ar fi o alegere foarte buna. In aparare ar juca contra , chivu, radoi, coman ( pompilica ) :headbang: toti jucatori sub 1.80 :headbang: . S-a renuntat prea usor la jucatori inalti precum rada, pascovici sau iencsi :ciocan:. La mijloc nu miroase bine deloc...munti e obosit rau, de pancu s-a auzit doar din postura de portar, cei 2 pititci erotici sunt cum sunt.....ov petre e cam lent.....singurii in forma mi se par plesan si grogorie...si mitea daca ar juca ca si mijlocas stanga. In atac avem 2 mari golani, dar care stiu fotbal amandoi...niculescu si mutu. mai e si niculae dar e cam iesit din forma.
daca ar fi sa fac eu primul 11 aj juca ceva de genul:
.....................................LOBONT....... ................................
....CONTRA........RADOI....................GHIONEA .....CHIVU
....DUMITRU............MUNTEANU............COMAN
..................PANCU...................MITEA
...............................MUTU............... .......
da alpopa sigur , dam si noi un gol dar ne bat sigur
bine zis catalinalexe
cu tot optimismul din lume declar:
Romania nu are in acest moment, shi nici pentru urmatorii 4 ani valoare, nici pentru europa, nici pentru fotbalul mondial. asta nu inseamna ca nu avem fotbalishti valoroshi shi de perspectiva.... nu marionetele astea de pe la noi(campionatul intern), ci jucatori precum kesheru, poate chiar shi mitea...
sper totushi intr-o minune! :rolleyes:
andreiush
31st May 2005, 13:05
Ce cauta pompiliu stoica la nationala?
Ce cauta plesan la nationala?
Ce cauta fl dumitru la nationala?
Ce cauta tamas la nationala?
Zebrone
31st May 2005, 13:08
ce cauta nationala la rotterdam? ce cauta columb pe mare? mai ai intrebari din astea? cu cine vrei sa joace? astia sunt descultii, cu astia defilam.
andreiush
31st May 2005, 13:26
Erau niste intrebari retorice:D
Zebrone
31st May 2005, 14:27
si ale mele ce erau, cimilituri? :D
Ultras
31st May 2005, 14:42
5, 6 cam atatea o sa luam... si inca sunt optimist...
Utilizator
31st May 2005, 14:57
Mai mult de 3 nu luam...da' de luat mai multe decat dam (daca vom da) asta e sigur.
Se simte optimismul pe acest thread :D Se poate un egal :ok: (desi nu ne ajuta, dar e egal cu Olanda :P )
hidric
31st May 2005, 15:21
pierdem mai mult ca sigur pentru cä nu avem nici o sansä in potriva olandei, care joacä perfect in ultimul timp
altceva ar fi noroc sau o minune, dar noi cum nu avem parte de minuni si noroc....
Zebrone
31st May 2005, 16:21
minune s-ar numi sa limitam proportiile scorului la 3 goluri :D
Marquise MGP
31st May 2005, 17:46
las ma alpi ca joaca mutu care are moralul excelent ca a castigat titlul cu juve si ii facem praf ;)
Zebrone
31st May 2005, 18:02
bah nu m-as supara sa joace si sa o faca bine cum nu m-as supara sa batem :ok:
daca joaca Florentin Petre iarasi luam bataie, piticotul ala nu are ce cauta pe teren
cu Mutu si Mitea in fata + un mijloc fara Florentin Petre avem ceva sanse
Hai Romania
uti2102
31st May 2005, 21:45
Ca Mitea n-ar fi piticot :happy Sau van der Vaart, van der Meyde ......
Baccardi
1st June 2005, 05:23
stiu ca sunt off-topiv, dar are cineva idee unde se poate vedea meciu live in North America (US)??? Pe TVR I se da live???
ronaldinho
1st June 2005, 07:19
mai fratilor, dar vad ca sunteti trup si suflet alaturi de nationala. Eu chiar am incredere in acesti baieti ca vor veni cu 3 puncte din Olanda. Van Basten e o marioneta de antrenor, care , ce-i drept si-a facut temele pe la scolile pe unde a umblat, dar piti e capabil sa-l surprinda. Iar cred ca si noi, daca ne-am sfatiu intre noi pe aici pe forum am gasi o solutie sa anihilam aceasta nationala. E clar ca ei joaca un 4-5-1, care in fasa ofensiva se transforma in 2-5-3 ( fundasii de banda urca , mijlocasii laterali se tarnsforma in extreme si raman trei la mijloc ), fac un pressing sufocant si stau foarte bine la capitolul fizic. Daca Piti va reusi sa se apere la 25-30 de m de poarta iar mitea, petre sau mutu scapa pe contraatac.....bum!!! uite golul.
baden
1st June 2005, 12:03
obs. ... petre n-are ce cauta momentan in nationala ... :) - parerea mea este ca in ultima vreme ... e cam "varza".
suporterita
1st June 2005, 12:39
iata pe cine as pune eu in teren:
Lobont
Contra-Radoi-Chivu-G.Coman
Dumitru-O.Petre-Munteanu-Mitea
Cl.Niculescu-Mutuuuu
ieppy
1st June 2005, 12:52
Dumitru? Pai ce naiba cauta asta la Nationala? Pe langa ca e copilul lui Piti? Cat era Zenga statea frumusel pe bancuta acum ca a devenit antrenor secund surprize surprize, e titular si la nationala. Mde. Selectia se face aiurea. Caramarin merita convocat sau Gigel Bucur. Multe solutii nu avem dar daca nici pe aia acre sunt mai rasariti nu ii luam ca sa facem loc unor jucatori ca Dumitru atunci e clar care o sa fie rezultatul in Olanda.
ady_azzuro
1st June 2005, 12:54
Ce sa caute ratatii de lobont, coman, dumitru si ov. petre?:D
Asta ar fi echipa, dupa parerea mea:
Tudor - Stoican, Radoi, Chivu, Rat - Contra, Pancu, D. Munteanu, Mitea - Mutu, Cl. Niculescu
Ii batem cu 2-1, HAI ROMANIA! :yeah:
Goluri Mutu-Mitea
ieppy
1st June 2005, 12:56
ady, rat e suspendat. IN meciul cu armenia de abia. :D
ady_azzuro
1st June 2005, 12:58
mie teama ca incepe cu pompilutza :(
ieppy
1st June 2005, 13:02
pai sa nu te surprinda. Asta e, daca nu avem altul mai bun. Dau arabii meciu? :D
ady_azzuro
1st June 2005, 13:08
Pana acu nu se hotarara, dar mai e ceva timp sa se decida daca il transmit sau nu, eu sper sa-l dea, ca n-am chef sa-l vad in reluare la 12 pe international... :ciocan:
ieppy
1st June 2005, 13:10
macra atunci ai posibilitatea sa alegi sa nu uiti daca o luam urat. Te imbeti si te culci. :D
ady_azzuro
1st June 2005, 13:11
Ete stire de ultim minut, se hotarara Dubai Sport sa-l dea! :yeah:
http://64.77.87.5/sport/index.html
ieppy
1st June 2005, 13:12
bravo mah aditza. Nah ca te imbeti in timpul meciului si pe urma te culci. :D
Ultras
1st June 2005, 13:12
Mutu poate face diferenta! Daca ia vreo 3-4 olandezi cu el la priza mica. Parca in Olanda e voie...
ieppy
1st June 2005, 13:14
nu e voie priza, dar cine stie, poate fac exceptie pentru Mutu. :D
andreiush
1st June 2005, 16:31
Gigel Coman e chiar in forma si cu el ar trebui sa inceapa Piturca, nu cu pompilica. Dar parca vad ca va fi invers...
vitalie_killer
1st June 2005, 16:34
Sansele sunt foarte mici, dar ele exista. Nu trebuie sa uitam ca majoritatea jucatorilor olandezi sunt foarte obositi dupa sezoane foarte grele la echipele lor de club, van Nistelrooy este total iesit din forma. Daca vom avea mult noroc putem da marea lovitura. Daca ar reusi fiecare atacant cate un gol...
SORENSEN
1st June 2005, 16:40
Nu avem nici o sansa .
Aceeasi sansa pe care Hanescu o avea cu Federer inainte de meci . Adica 0
Sasuke Uchiha
1st June 2005, 17:04
sanse sunt, nu mari dar sunt, sper intr-o victorie si intr-o calificare a echipei nationale :ok:
totul e posibil
giovanni BV
1st June 2005, 18:31
Avem nevoie de o echipa unita , si noi trebuie sa fim uniti cu echipa !!! Jucatorii nostri au dovedit ca pot , oricind am fost aproape de ei !!! Cred ca este timpul sa facem si noi mai mult pentru Echipa Nationala a Romaniei , si sa-i sustinem mai mult , pentru ca si ei merita acest lucru !!! Au valoare , chiar daca altii nu o recunosc , si pot face si mai mult !!! Numai cu critici si vorbe la adresa echipei , nu rezolvam nimica , trebuie sa-i si sustinem , asa cum ii avem , si se vor vedea si rezultatele !!! HAI ROMANIA !!! SE POATE !!! Niciodata nu e pra tirziu !!!
Cristy
1st June 2005, 19:34
am scapat de dumitru , vine bucur :D
Zebrone
1st June 2005, 20:54
se poate pe dracu! au ras aia de noi acasa si facem noi r...l praf la rotterdam. sa fim seriosi.
FcPoliFan
1st June 2005, 20:58
Atata timp cat joaca Ov. Petre si Coman, e bine. Contra joaca si asa, deci nu-l mai enumar si pe el. Ambii au fost excelenti in ultimele runde, practic, chiar in tot returul(adica Petre si Coman)
Cristy
1st June 2005, 21:52
Ov Petre in locul cui , a lu' Pancu ...fii serios man.
Coman depinde de stelistul Piturca dar cred ca va juca stoica ,
iar cu Armenia va jucat Rat, dupa parerea mea nici contra nu ar trebui sa fie titular da deh ...
ronaldinho
1st June 2005, 21:54
....ar fi o idee buna sa-l naturalizeze si pe mansour, sa-l bage pe batranu pe post de jalon. oli antrenor si dobos presedinte la FRF si Zambon la LPF :D
Polifan, sa fim seriosi toti sunt jucatori cu calitati remarcabile dar pompilica e mult mai vanos decat coman. pana una alta pompilica joaca fundas stanga de 5-6 ani, iar coman a fost plimbat pe vreo 3 posturi in acest retur, toate la mijloc. cu contra sunt de acord...dar si stoican e o alternativa de luat in seama. Ov Petre ....e lent, la fel ca si munteanu si ca si pancu, dar munteanu are o experienta si o stiinta a jocului pe care Petre nu o are, iar pancu are o tehnica mult superioara lui Petre + ca ambii atat Pancu cat si Munteanu sunt recunoscuti pt executiile magistrale ( ce-i drept o data pe sezon :D ). O alternativa ar fi Plesan sau Grigorie, dar nu cred ca Piti va risca in acest moment cu unul dintre ei, mai ales din primul minut
Cristy
1st June 2005, 21:55
asa e acu vrei toata echipa lu' Poli, mai lipsea marele portar Popa si era perfect.
andreiush
1st June 2005, 22:16
Rolandinho da tu de unde stii cum joaca pompilica? Pe Coman cel putin l-am vazut toti in returu asta ca e in forma buna, nu stiu de ce zici ca nu merita.
ronaldinho
1st June 2005, 22:21
am spioni :D. Amu un prieten foarte bun, care s-a intamplat sa concureze cu el pe post la Steaua, iar acelasi prieten e in nationala de tineret. Ne cunoastem de vreo 15 ani, am fost colegi de scoala vreo 8, de clasa 4 si am facut fotbal impreuna. Obisnuiesc sa vb cu el nu foarte des, dar mult ....si mai barfim si noi ca osencele :D. Iar pompilica e un om foarte hotarat, modest si puternic, si sunt convins ca-si va da viata pe teren daca va fi sa joace. Despre partile negative nu vreau sa vb, pt ca , ca si orice om alea si din alea.
uti2102
1st June 2005, 22:26
Ar fi riscant sa joace cu Gigel Coman fundash stanga, avand in vedere ca el este mijlocash. E ca shi cum Florentin Petre ar fi pus fundash dreapta.
ronaldinho
1st June 2005, 22:30
da, mi se pare absolut normal. eu zic ca piti l-a luat pe coman ca si rezerva pt mitea pe postul de mijlocas stanga. Eu raman la parerea mea, cu chivu pe stanga....radoi si ghionea in centru.
uti2102
1st June 2005, 22:34
De acord cu tine Ronaldinho, asta ar fi fost cea mai buna solutzie shi in meciul tur; ne-ar fi scutit de Petre Marin shi am fi avut o aparare mai solida shi mai inalta. Din moment ce l-a incercat pe Ghionea shi in meciul din Macedonia, eu zic ca Pitzi should give a shot :D Dar mi-e greu totushi sa cred k va veni cu o astfel de surpriza care, culmea, ne-ar intari apararea.
Liliak
1st June 2005, 22:44
Cum ar fi sa dea gol Niculescu in poarta Olandei?
Thanya
1st June 2005, 22:49
Ar fi normal!!
Cristy
1st June 2005, 22:53
da sigur ghionea, si cine mai lipseste de la steaua sa intre in primul 11 dica sau cine ?
oricum noroc ca am scapat de dumitru , mai mult ca sigur era titular ...
ronaldinho
1st June 2005, 22:58
ghionea este singurul mai inalt de acolo, alaturi de tamas. ne trebuie neaparat un jucator inalt pt mingile pe sus. Din punct de vedere al formei sportive era recomandat rada, dar se pare ca nu a fost pe placul lui piti. MAi e si Maftei, dar baiatul asta gafeaza cand iti e lumea mai draga, cu toate ca la varsta pe care o are , are o experienta.
Cristy
1st June 2005, 23:23
Rada fii serios de la ce echipa e ......clar RAPID , niciodata nu i-a asta de la RAPID !
Iencsi mai bun ca Tamas si Ghionea la un loc .
Dutch girl
1st June 2005, 23:36
I hope you don't mind I write this in English today. I am a bit tired, and Romanian is very difficult for me, so today I write in English. But I only wanted to say, that I, as a Dutch girl, am supporting Romania saturday. I'm telling every one. Because I want both Holland and Romania to qualify for Germany in 2006. So, saturday I'm not supporting my own country, but yours. I hope Mitea will be man of the match, because I'm above all an Ajax fan off course. Good luck saturday. Oh and some other Dutch Ajax fans, they also hope that Mitea will score some points :) Hai Romania. /hello
Vadim
1st June 2005, 23:55
Lol, Dutch girl, thanks for the support. Quite weird though... :) I am a big fan of Netherlads team, but not on Saturday. I also would like both to qualify. :)
Zebrone
2nd June 2005, 00:08
Dutch girl you rule! :ok:
Dutch girl
2nd June 2005, 00:14
Lol, Dutch girl, thanks for the support. Quite weird though... :) I am a big fan of Netherlads team, but not on Saturday. I also would like both to qualify. :)
Yes, but if Holland loses saturday we will also qualify, Marco van Basten is doing a very good job. For Romania the points are more important right now. (And I like the Romanian Ajax players in general better than I like the Dutch Ajax players :P )
uti2102
2nd June 2005, 00:17
If Romania wins on saturday, I bet The Czech Republic and Romania will go through to the World Cup. But you'll never know.... :D
Marquise MGP
2nd June 2005, 00:17
you,re wellcome dutch girl...don't forget to wear some yellow t-shirt on saturday afternoon :D
vadim, so you're the bad boy here ... supporting netherland ?...how about a draw in their clash with czech republic ? :)
Dacã avem mare noroc facem egal.
vitalie_killer
2nd June 2005, 11:05
Is this an English Forum?! Eu zic sa ne intelegem asa cu Olanda: jucam cu echipa Craiovei, dar il punem arbitru pe Serea. Eu zic ca facem remiza.
Ultras
2nd June 2005, 16:31
Daca joaca Gigel putem avea sansa unui 5,6 - 1,2...
DaRk_Star
2nd June 2005, 16:53
hmm...destula lume optimista pe aici..
stati mah copii linistiti,nu venim cu vreun punct d-acolo...fiti seriosi...
cat priveste lotul,poate ca sunt unii care nu au ce cauta in el,dar la ce valoare avem acum,de unde sa iei talente...?mai carpesti pe ici,mai bati un cui pe colo si speri sa nu ia prea multe lobont...
eh,poate ma insel si eu... :P
Neamtu
2nd June 2005, 16:59
Io unu o sa bag 50.000 pe pronostic 2. Eu simt ca-i putem bate. Mi s-a parut ca e atmosfera buna in echipa.
In privinta echipei de start: cred ca ar trebui scos Pancu din primul 11 si inlocuit cu Grigorie; ca fundasi centrali ar trebuie sa joace Radoi (daca e disponibil) si Ghionea si Chivu pe stanga. Mitea cred ca o sa faca un meci mare.
Cristy
2nd June 2005, 17:32
altul cu ghionea ahahahaa, dar nu mai bine joaca Petre Ov. in locul lui Pancu ....:D:D:D?
DaRk_Star
2nd June 2005, 18:09
altul cu ghionea ahahahaa, dar nu mai bine joaca Petre Ov. in locul lui Pancu ....:D:D:D?
nu mai rade,ca are dreptate omu'...in asezarea despre care vorbeste,chivu e fundas stanga...asa ca pe cine ai pune in centru,pe amaratul ala de tamas,refuzat de turci si rusi?
oricum,cica radoi a fost lasat acasa...deci o sa tot razi vazandu-l pe ghionea in apararea...de fapt,mai bine te-ai ruga sa joace el,ca nu prea vad pe altul in stare...
Marius DG
2nd June 2005, 18:42
hmm...destula lume optimista pe aici..
stati mah copii linistiti,nu venim cu vreun punct d-acolo...fiti seriosi...
cat priveste lotul,poate ca sunt unii care nu au ce cauta in el,dar la ce valoare avem acum,de unde sa iei talente...?mai carpesti pe ici,mai bati un cui pe colo si speri sa nu ia prea multe lobont...
eh,poate ma insel si eu... :P
darkone are dreptate...sin sanse f putine( a se citi NULE) ca noi sa scoatem un punct de la olandeji...asa ca cel mai bine ar fi atitudinea ...sa mergem sa ne luptam pina la ultima picatura ...cel putin vom tine fruntea sus ...in rest...nu avem noi inca stofa de jucat la nivelul asta ...si nu va mai imbatati cu apa rece ca nu sintem noi "grecii" din portugalia ...asa ca HAI ROMANIA si apoi vom vedea! /hello
Cristy
2nd June 2005, 19:48
Dark star ghionea si cu tamas nu au ce cauta acolo , un Iencsi sau un Barcauan ar fii fost o solutie mult mai buna.
Bine ca nu la luat pe arfe ala de Radoi, auzi cica pleaca la Chelsea haahhahaahahaaha.
Datenshi
2nd June 2005, 20:25
Dar e iesit din forma. Am inteles ca nu prea joaca...
baltazar
2nd June 2005, 20:40
stiu ca sunt off-topiv, dar are cineva idee unde se poate vedea meciu live in North America (US)??? Pe TVR I se da live???
pe tvr intrenational il da de la 12 noaptea ora romaniei sau 5 la noi (coasta de est) deci daca prinzi tvr1 ar trebuii sa il vezi in direct ,sar putea sa il dea pe fox sau espn2 ,inca nu stiu nici eu dar sper sa aflu
Neamtu
2nd June 2005, 20:46
Dark star ghionea si cu tamas nu au ce cauta acolo , un Iencsi sau un Barcauan ar fii fost o solutie mult mai buna.
Barcauan e indisponibil. I-a rup Iniesta coloana asta-toamna si de atunci nu-si mai revine. :happy
La faza cu Tamas sunt de acord, i-ar fi stat mai bine cu semeghin la speriat sticle de vin.
baltazar
2nd June 2005, 21:00
ba da sunteti culmea! nici unul nu este bun, pe cine vreti sa bage daca pe astia ii avem,uitati si voi odata sa comentati si tineti pumnii stransi pt romania, chiar are nevoie.
Zebrone
2nd June 2005, 21:41
oricum o dam tot trei goluri se cheama ca luam. macar mutu sa joace bine :happy:
Am votat pentru Romania.
Avem sanse,cu toate ca eu am incredere doar in Mutu.
Daca lui nu ii iese bine meciul,o sa pierdem,pentru ca in
ceilalti jucatori nu imi pun sperante.
DaRk_Star
2nd June 2005, 22:14
Bine ca nu la luat pe arfe ala de Radoi, auzi cica pleaca la Chelsea haahhahaahahaaha.
stiu ca tamas nu avea cum sa spere mai mult de lotul de tineret...iencsi ar fi fost mai bun,dar barcauan este un hibrid de fundas...ai vazut si tu la praga...
cat despre radoi,stai linistit,nu-l ia chelsea...uite,ca sa nu te oftici tu si altii,n-o sa plece in vara asta...
in schimb,o sa-l regretati la rotterdam...
rapidistu_g
2nd June 2005, 22:15
pierde pt ca nu a fost convocat nici un rapidist :mda: piti :ciocan: dar totusi daca va juca mutu avem o sansa minima :headbang:
DaRk_Star
2nd June 2005, 22:24
ba da sunteti culmea! nici unul nu este bun, pe cine vreti sa bage daca pe astia ii avem...
mah nene,tu esti culmea...pai daca nu sunt buni,ce vrei sa zicem? ca makaay nu are nici o sansa cu tamas in fata sau ca niculescu si pancu (sa nu mai vorbim de mutu) vor face prapad in careul lui van der saar...?
suntem si noi realisti...am fost de atatea ori optimisti inaintea unor meciuri cu italia (multe,vreo 3),slovenia,danemarca,norvegia,cehia sau turul cu olanda...cu ce ne-am ales?cu deziluziile...
acum,cand avem o formatie mai slab cotata decat in meciurile amintite mai sus,crezi ca vom avea vreo sansa in olanda,unde am pierdut candva cu hagi sau popescu lideri de echipa?
get real!
Neamtu
2nd June 2005, 22:27
tudor-contra,chivu,ghionea,stoica-petre,munteanu,grigorie,mitea-mutu,niculescu
Dupa parerea mea asa ar arata echipa ideala cu ce avem acum.
Postul de fundas stanga e deficitar rau, orice s-ar zice. Lipsa lui Radoi e problematica, dar n-avem ce face.
Tudor e in forma, in timp ce Lobont nu are meciuri.
Grigorie imi place mult, iar Pancu a demonstrat in meciul din giulesti cu Olanda ca este depasit rau de situatie.
In repriza a doua aper sa-l vad si pe gigel bucur, sa arate ce poate
Cristy
2nd June 2005, 22:42
Radoi are doar basini in cap, auzi nu vine Lacatus la steaua ca nu vrea el haahahhahaah, cu alte cuvinte cine e Radoi de are puterea sa zica cine vine antrenor la steaua in afara ca e finu' lu jiji?
Dark star din partea mea poate sa ramana pana la 35 de ani, pana se lasa de fotbal la steaua , mie numi place cum joaca in plus foarte multe basini.
Eu nu o sa-l regret, cu el sau fara el oricum pierdem.
DaRk_Star
2nd June 2005, 23:03
ok,sunt de acord cu ce zici,e parerea ta...dar gresesti intr-o privinta: ai zis ca radoi este finul lui gigi...pai fa si tu putin legatura:finu' lui becali,becali nu-l inghite pe lacatus,te prinzi chiar daca nu te cheama sherlock... :P deci aici nu e de acuzat radoi...sau nu numai el...
cat despre aere,sunt de acord...nu incerc sa mi le explic,e ceva frecvent la fotbalisti...
Cristy
2nd June 2005, 23:13
da bine gresesc ca radoi nu-l vrea gata nu-l aduce, ai dreptate nici becali nu-l vrea, oricum nu e problema mea cine vine la steaua antrenor , pentru ca nu tin cu steaua :D.
daca vine hagi la steaua e grav , o sa fie un scandal mare acolo :D.
APercele79
2nd June 2005, 23:48
eu de aici din new york vad si eu destul fotbal (adica toate etapele si nationala), dar in nici un caz cit microbistii infocati din romania. Deci poate gresesc in ce zic...
Sunt dinamovist si ma doare sufletul sa zic sa il bagam pe tudor in poarta in locul lui Lobont, dar Lobont saracul nu a mai jucat de mult. (de cand a luat 4 orgasme de la PSV, numai e acelasi portar), nu e vorba ca si tudor a facut tusa tot anul, dar cit de cit a jucat ultima luna, si a jucat chiar bine.
Toate meciurile de la nationala in ultima luna au fost jucate cu niculescu varf, si omu a dovedit ca stie ceva cu mingea..eu zic ca niculescu o sa creeze ceva probleme fundasilor olandezi. Toti speram ca Mutu sa dea 4 goluri si 3 pase de gol, dar hai sa fim realisti. A jucat 30 de min tot anul 2005, si o sa se vada pe teren ca e ruginit. Munteanu obosit, Petre are 1 metru 25 saracu'...dar asta ne e valoarea, nu avem ce face.
As incepe in felul urmator meciul:
Tudor - Rat, Ghionea, Chivu, Contra - Plesan Munteanu Pancu - Mitea -
Mutu, Niculescu
Sa fiu sincer, eu zic ca e echipa bunicica, tineri si cu fruntea inainte!!
HAI ROMANIA !!!!
SORENSEN
3rd June 2005, 00:07
RAT e suspendat cu Olanda, din pacate.
Suntem slab rau , mai ales psihic ( nu credem ca mai putem bate o echipa puternica)
Olandezii asteapta sa ne dea 3-4 yo sper la un scor cat mai strans.
cmeci greu dar merge un X2 mai ales k e shi cota buna (2.37-Astra) eu zic k meciul se va termina ori 1-1 ori 1-2 ---- Sper ca Mutu va aduce un suflu nou echipei
jeanp
3rd June 2005, 07:24
Asa sa fie eskule precum zisasi. Si eu tot pe X2 merg. In alta ordine de idei, spuneti care stiti pe ce site se poate vedea meciul, macar inregistrat pentru ca banuiesc ca TVRI nu are drept de transmisie pe webcast.
HAI ROMANIA!!!!! (la portocale ca ne-am saturat de shtevie)
Doctor_Satan
3rd June 2005, 09:36
Am votat 2 pt ca am votat cu inima, dar ratiunea imi indica un 1 fara discutii.
Asta e, sper pana in ultimul minut intr-o minune!
O sa ma gandesc la cum au putut slovenii sa ne bata si sper s-avem si noi bulanul lor!
La meci o sa fiu in galben, dar cred ca de la hepatita, ca la cum o sa joace amaratii aia a lu Piti... Ma rog sa se gandeasca si ei macar o data-n viata sa joace cu sufletul pentru tara si nu cu mintea pentru cariera lor de mari fotbalisti!
HAI ROMANIA!
Vand vise
3rd June 2005, 10:08
Sper sa bata Ro :)
adrianosbas
3rd June 2005, 10:17
Cu Echipa Pe Care O Avem Acum Navem Voie Sa Pierdem Pentru Nimic In Lume!!!Parerea mea
Cristy
3rd June 2005, 12:40
Plesan cu Ghionea titulari ? Cred ca glumesti omule, cu Tudor ai dreptate dar mai bun era Coman dar accidentat si cu Piturca stelistul sigur nu juca ....
RstInPc
3rd June 2005, 13:11
Citat din GSP:
"Van der Sar se antrena încercînd să introducă balonul de la 30 de metri într-o plasă de mingi. Şi chiar reuşea."
Oare, jucatorii nostri or fi in stare sa dea o pasa e 30m fara ca cel care ar trebui sa primeasca mingea sa alerge dupa ea pana-i ies ochii ?
Vom vedea maine ce o sa fie. Dar cu Tamas sau Ghionea in aparare imi e cam frica. Primul alterneaza evolutiile f. bune cu cele de-a dreptul hilare chiar in timpul unui meci, celalalt nu mi se pare intr-o forma datatoare de sperante. Oare chiar nu mai erau in tara fundasi centrali mai in forma decat acestia doi ?
Later edit:
Mutu ar face bine sa joace pentru echipa, sa fie, impreuna cu Dorinel, omul de ultima pasa pentru Niculescu sau Niculae (probabil vor juca amandoi pe parcursul meciului in functie de eficienta celui care va intra titular). Am mare incredere in Mitea si in dorinta lui de a demonstra olandezilor valoarea sa. In rest sper in cat mai putine gafe neprovocate si o circulatie cat mai buna a balonului. Trebuie sa stapanim mijlocul terenului si sa nu le dam sansa de a ne prinde descoperiti pe vre-un contraatac.
Poate ar fi bine sa folosim si noi tactica (,) contraatacului cei de la Dinamo demonstrand in cateva meciuri ca stapanesc f. bine acest lucru. Dar pentru asta trebuie, cum spuneam mai sus acel om de ultima pasa precisa care pot fi Mutu, Dorinel Munteanu si chiar Grigorie daca va intra.
Bafta multa tricolorilor pentru ca ne asteapta un meci "Intre dificil si imposobil", dupa cum spunea Mircea Radulescu.
vlad1607
3rd June 2005, 13:16
romani nu prea mai erau :D
RstInPc
3rd June 2005, 13:24
Da, australianul de la National ar fi fost aur pentru noi dar asta e, jucam cu ce avem(sau cu ce crede Piti ca avem).
vlad1607
3rd June 2005, 13:25
la el ma refeream si eu ......asta e....mergem inainte Tams si Ghionea sunt capabili de surprize placute.......oricum speranta tot la Chivu e :)
Pierdem fara nici un fel de emotii :(
RstInPc
3rd June 2005, 14:09
Ba o sa avem emotii, sa nu luam prea multe...:D
vlad1607
3rd June 2005, 14:12
deja ma ia cu friguri.....brrrr....:D
Ba o sa avem emotii, sa nu luam prea multe...:D
iesim de pe teren si se termina 3-0 pentru olandezi :drak:
Sau jucam strategic 7-2-1 , in formula : Lobont - Contra, Stoican , Chivu , Ghionea ,Barcauan , Tamas , P. Stoica - Petre, MItea - Mutu ;
o sa aiba mitea ceva de spus in meciul asta
RstInPc
3rd June 2005, 14:37
Sigur ca o sa aiba..." bagami-as **** iar ne-am luat-o " :D
parca`l aud dupa meci
"adversarii nostrii si-au dorit mai mult victoria " :)
Pai normal ca si-au dorit mai mult victoria...daca "porneshte ca favorite"...
Pai normal ca si-au dorit mai mult victoria...daca "porneshte ca favorite"...
victoria care este :ok:
DJTUDO
3rd June 2005, 17:24
1 - 1 pauza 1-4 scor final!!!!!! tineti minte asta e scoru:D mitea markeaza cel putin de 2 ori sa speram ca piti o sa faca cea mai buna alegere si sa castigam. /hello HAI ROMANIA /hello /hello /hello
DaRk_Star
3rd June 2005, 18:10
sa privim si o parte buna din tot:piti o sa aibe de unde alege titularii,cel putin in linia de mijloc,pentru ca acolo nimeni nu pare batut in cuie...
hehe,haz de necaz...sunt toti de aceeasi mediocra valoare... :P
Marius DG
3rd June 2005, 18:21
la el ma refeream si eu ......asta e....mergem inainte Tams si Ghionea sunt capabili de surprize placute.......oricum speranta tot la Chivu e :)
dar se prea pote sa faca si dintre cele neplacute ...desi amindoi ar cam fi de viitor nu vad ca cei doi sa faca progres prea mare la cluburile din tara ...dar daca joaca bine in meciurile internationale ...vin si banii si gloria ( nu bistrita)
HAI ROMANIA
Marius DG
3rd June 2005, 18:40
1 - 1 pauza 1-4 scor final!!!!!! tineti minte asta e scoru:D mitea markeaza cel putin de 2 ori sa speram ca piti o sa faca cea mai buna alegere si sa castigam. /hello HAI ROMANIA /hello /hello /hello
Din pacate eu cred ca va fi invers ...adica o sa ne traga olandeji pe coaja sa fie ei siguri ca merg mai departe ...de data asta vom trebui sa ne avintam peste ei din primul minut ...indiferent daca ei ne prind si ne baga o boaba ....trebuiesc nimiciti prin presiune care spulbera orice rezistentza ...numai ca ptr asta trebuie aprins focul sub jucatori..si apoi vom vedea ce si cum !
:ok:
Zebrone
3rd June 2005, 22:02
care foc? astia fac pe ei de frica numai cand vorbesc de olanda :mda:
Marquise MGP
3rd June 2005, 22:08
este vorba si de sansa ca daca iti da 2 goluri din 2 suturi poti sa fii si liverpool ca nu mai revii in joc dar daca ai ceva sansa poti sa te aperi vro 80 de minute si sa dai un gol deviat sau un penalty inventat(nui cazu nostru ca pe noi de obicei ne fura arbitrii) si sa castigi dar e foarte probabil ca nici macar o victorie sa nu insemne o calificare.
prea multe vorbe pt un meci care ne va face sa injuram soarta care ne-a facut romani si care va lasa un gust de portocala crescuta in Groenlanda ( adica fff amar :( ).
@DJTUDO . Bun - venit pe forum , speram sa primesti o :bere: de la forumisti pentru clarviziune , dar e extrem de improbabil :ok:
cyber_goool
4th June 2005, 00:10
Hai ca de data asta o sa-i batem; trebuie n-avem incotro. Cu noroc, ca altfel n-avem cum :) . Scor 1-2. Si da si Mutu o boaba.
SORENSEN
4th June 2005, 00:15
Conform ultimelor veşti de la Rotterdam, Victor Piţurcă le pregăteşte o mare surpriză olandezilor.
Delegaţia României va cuprinde 11 masori, care vor sta în spatele porţii noastre, gata să intervină în orice moment.
De ce? Pentru că fotbaliştilor noştri le place să se maseze în propriul careu.GSP
:happy :happy
DaRk_Star
4th June 2005, 02:15
tricolorii mici au fost invinsi cu 2-0... si ei erau cei care aveau sanse mai mari in dubla cu olandezii...
mah,dar unii din voi chiar credeti ca vom scoate vreun punct...?serios...
baltazar
4th June 2005, 03:00
hai romania !!!!!!!!! am incredere in tine sper sa invngi .mutu 1 mitea 1 niculescu 1 scor total 1-3
APercele79
4th June 2005, 03:36
niculescule, avem nevoie de gol de la tine ba nene!!!! Eu zic ca esti jucator valoros, multi cred altfel...baga-le 1 boaba olandezilor, si dovedeste-ne ca esti jucator de nationala !!!
„Ar fi extraordinar daca ar fi posibil sa mergem in Germania“, zice fostul jucator al Universitatii, Cristi Chivu.
Sãracul de el ,bãiatul ãsta are mari probleme.
Ziarele din România intretin o atmosferã incãrcatã de sperantã care nu are legãturã cu realitatea.În definitiv au tot interesul s-o facã.Pãrerea mea este cã in continuare suntem departe de fotbalul de clasã.
gusti
4th June 2005, 10:07
parerea mea sincer ii ca ne bat olandezii de ne suna apa in cap , asa ca nu are rost sa ne amgaim si sa ne facem vise aiurea
baden
4th June 2005, 10:51
hai romania !!!!!!!!! am incredere in tine sper sa invngi .mutu 1 mitea 1 niculescu 1 scor total 1-3
si lobont 1 ... deci !!!
DJTUDO
4th June 2005, 11:51
Multzumesc pt primire SUN !!!! :) eu cred ca sunt totusi cel mai optimist suporter al nationalei,dar nu am cum sa ma skimb :headbang: poate dupa meciul asta :mda: dar nu cred pt ca jucatorii nostrii au ceva valoare si o sa'i casapeasca cu un sec4-1 /hello /hello /hello sincer ,eu kiar cred in rezultatul asta :yeah: !!!da' probabil ca sunt singurul :mda:
Ne vedem dupa meci sa datzi berea pt clarviziune :bere:
HAI ROMANIAAAAAAAA!!!!!!
Catalanul
4th June 2005, 11:56
trebuie neaparat sa castigam deoarece ne jucam ultima sansa de a participa la mondialele din Germania :rolleyes:
HAI ROMANIA! :yeah:
Dorin
4th June 2005, 11:59
Cine nu viseaza la victorie! Chiar si eu. Dar cine a batut Olanda acasa in ultimii 20 de ani ? Realismul e greu sa-l omiti. Oricum, in Suedia se pariaza la casele de jocuri. Neutral si probabil realistic.Cota pentru victoria Romaniei este de aceea rusinoasa.Nimeni nu crede in principiu pe noi!!!! Si pot sa va spun ca in anii 90 suedezii ne vedeau ca printre cei mai buni din lume!
DAR ACUM GRESESC!!! NOI II BATEM PE OLANDEZI! :yeah: Dorin
Zebrone
4th June 2005, 13:14
nu cred ca batem la rotterdam nu neaparat din lipsa de valoare ci din lipsa de spirit de lupta pentru tricolorul asta amarat. vedetele noastre sunt blazate si cred ca singurii care o sa incerce ceva o sa fie "stranierii" si mai ales mutu care are multe de dovedit.
Deluxe
4th June 2005, 15:19
Hai Romania!
Andrey_Andry
4th June 2005, 16:08
Batem cu 1-0 sau 2-0, nu e exclus nici 2-1
Thanya
4th June 2005, 16:16
Uhuu....da` unde va credeti?Eu spun ca o vom lua urat de tot.Adik e la mintea cocoshului:la noi luam bataie cu 2-0 shi la ei ii batem cu 3-1?........nici o sansa
eminem_rules
4th June 2005, 17:08
Eu sper din tot sufletul ca ii vom bate, dar tre sa fim realisti, sunt cu cel putin 2 clase peste noi. Au un antrenor care nici nu se compara cu piti. Pronosticul meu este 1-3 pt Olanda :evil:
vlad1607
4th June 2005, 17:13
niculescule, avem nevoie de gol de la tine ba nene!!!! Eu zic ca esti jucator valoros, multi cred altfel...baga-le 1 boaba olandezilor, si dovedeste-ne ca esti jucator de nationala !!!
dc da ...pleaca de la Dinamo 101 % :D
Stie careva daca este transmis meciul in UK? 10x
cel mai frica imi este sa nu luam iar gol imediat dupa imn :D. este bine k nu mai joaca Cocu care da f bine cu capul iar la cornere era un adevarat pericol. Sper sa castigam sa am motiv sa beau shi eu cu prietenii o bere, dar shi dak pierdem tot o beau.....de suparare.....:) Revenind la subiectul nostru......este un meci foarte dificil. Cel mai bine ar fi sa luam cele 3 pct. dak mai vrem sa speram la ceva. Pacat k s-a accidentat Dani Coman pt. k era mult mai sigur decat lobont sau m tudor.....Sper sa ne bucuram dupa meci.....HAI ROMANIA!!!!
Boogy
4th June 2005, 18:11
cum puteti spune ca sunteti romani...cand nu tineti cu romania
.................................................. ..................................
sa fim realisti batem cu 5-0
HAI ROMANIA!!!!!
Maximus
4th June 2005, 18:45
Bravo boogy, asa imi place, scurt si cuprinzator. la obiect taticu' ce ne mai batem capul cu nuante...
gavieritei
4th June 2005, 18:46
am votat ca invingem, insa sa fim seriosi.
Olanda va juca la victorie.
In aparare si la mijloc suntem cam deficitari.
In atac stam ceva mai bine desi Mutu a jucat 30 min in 2005.
Suntem inceti la mijloc si lucrul asta se va vedea.
bine ca nu joaca florentin, poate il baga pe grigorie si pe mitea ca am avea de ce sa speram.
HAI ROMANIA!
cum puteti spune ca sunteti romani...cand nu tineti cu romania
.................................................. ..................................
sa fim realisti batem cu 5-0
HAI ROMANIA!!!!!
cum spunea cineva in post-urile anterioare dak ar fi sa votez cu inima as vota 2 dar dak sunt realist shi obiectiv este logik 1. Noi avem incredere in baietzii nostri shi speram sa stoarca portocala :evil:
Boogy pune-te in situatzia unui strain (sa zicem k locuiesti in....Italia) te duci la o agentie de pariuri sportive (nu ai nici o legatura cu Romania, esti macaronar 100% :D ). Ce ai pune pe Olanda - Romania??? Sa nu imi spui 2 k nu te cred.... :)
boghi
4th June 2005, 18:57
salut!..
nu sunt in tara.. vreau sa intreb daca pot vedea on-line pe site meciul.. shi daca 128Mb, banda care o am aici, e suficienta..
multumesc /hello
b.
Cra10veanu
4th June 2005, 18:58
putem sa castigam dar mai degraba un egal. Totusi avem un lot destul de bunicel nu inteleg de ce criticati atata, ma rog...partea buna e ca la olandezi nu joaca van bommel si cocu .. astia sint cam periculosi ;)
HAI ROMANIA !!!!
Maximus
4th June 2005, 19:37
Se poate boghi, vezi aici:
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=7287
ninimihca
4th June 2005, 19:42
mincam bataie la 1 gol diferenta in ultimile 10 min.
gavieritei
4th June 2005, 19:57
Gazeta Sporturilor a anunţat din nou cu o zi înainte de meci formula exactă aleasă de selecţionerul Victor Piţurcă. Astăzi, naţionala României va începe partida cu Olanda în formula anunţată în ziarul de astăzi, Lobonţ - Contra, Tamaş, Chivu, P. Stoica - Pancu, D. Munteanu - Fl. Petre, Mutu, Mitea - Cl. Niculescu.
lobont n-are meciuri in picioare. as fi fost mai sigur cu tudor in poarta.
HAI ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
baubau
4th June 2005, 20:31
Gazeta Sporturilor a anunţat din nou cu o zi înainte de meci formula exactă aleasă de selecţionerul Victor Piţurcă. Astăzi, naţionala României va începe partida cu Olanda în formula anunţată în ziarul de astăzi, Lobonţ - Contra, Tamaş, Chivu, P. Stoica - Pancu, D. Munteanu - Fl. Petre, Mutu, Mitea - Cl. Niculescu.
lobont n-are meciuri in picioare. as fi fost mai sigur cu tudor in poarta.
Nici Mitea nu are jocuri in picioare...ce sa mai zicem de Mutu...
Vad ca Piturca joaca doar cu un atacant si ala e Niculescu...sunt eu dinamovist dar sunt realist..Niculescu nu va face fata pentru ca nu "ară" terenul cum ar trebui sa o faca toti intr-un meci cu Olanda,e bun poate doar in Divizia A,dar si acolo sta la pomana si deabia se misca
4-4-1-1 sau 4-5-1 pt victorie impotriva olandezului 4-3-3 ???Poate doar in hattrick!!!:)))
E bun daca joaca la egal..are aspiratii inalte al nostru selectioner! :headbang:
Cu "uriasi" la mijloc precum Petre,Munteanu si Mitea nu avem nici o sansa in fata Olandei! :headbang:
uti2102
4th June 2005, 20:56
Lobontz in poarta :o:
Tamas in aparare :o:
Unde-i Coman, unde-i Ghionea, unde-i Tudor ?!?!
Asta chiar n-are sange la bilutze ?!?!?!? :ciocan:
Mihai
4th June 2005, 20:59
alpopa te superi ca nu a bagat stelisti in aparare?
Marquise MGP
4th June 2005, 21:00
hai lasatii sai vedem la treaba...daca tot mai sunt cateva minute pana la fluierul de start sa le urez si eu bafta si poate ca nu vom dormi in seara asta...hai romania ! :ok:
Mihai
4th June 2005, 21:01
Eu sigur o sa dorm ca am maine examen :headbang::headbang::headbang:
Hai Romania /OLE/
BlueEnergy
4th June 2005, 21:19
Stie cineva ce canale in afara de tvr1 dau meciul? Nu sunt in tara si nu stiu pe ce canal as putea sa-l urmaresc in direct!
BornWild
4th June 2005, 21:21
Olanda-Romania 3-1 .......meci fara istoric.........nu avem echipa nationala si nici jucatori..........si eu vreau sa castigam sui m-as bucura f mult, dar nu avem cum din pacate.Echia nationala vom avea numai daca va venii Lucescu sa construiasca alta....ceilalti sunt in plus la nationala.
ddpurple
4th June 2005, 21:38
Ma uitam pe clasament si calcula cerebelul meu ceva...victorie 3-1 ,4-2 s.a.m.d. ne trebuie acolo...asta ca sa mai avem de 2 bani sperante...nu vreau sa fiu pesimist si pace...visez la un 5-1 pt ai nostri...da imi dau imediat 2 palme si imi revin :D Hai ma nu stie nimeni vreun link?unde sa vad si io meciu?sau macar sa-l ascult...hai ma ca turba sangele de patriot din mine sa stie ce face ROMANIA!!!!!!!!!
inter
4th June 2005, 22:01
letal duetul Mutu-Contra! :D:D
BornWild
4th June 2005, 22:39
letal duetul Mutu-Contra! :D:D
Pt Laura Andresan :happy
macar mi`a iesit pasentza la pariuri :D
inter
4th June 2005, 22:49
si Contra insista sa fie declarat "jucatorul partidei" :D
gavieritei
4th June 2005, 22:49
ddpurple...
mai bine nu te uiti...
contra a gafat la ambele goluri, iar mutu in afara de faza de aparare nu prea are legatura cu meciul ...
so, mai bine du-te si te culca linistit si citeste maine presa ... e mai eficient ( asta la 2-0 pt ei)
DaRk_Star
4th June 2005, 23:04
ce aproape de 3-0....!! :headbang: tot contra a avut ceva de lucru p-acolo...
eheee...e greu...
inter
4th June 2005, 23:09
si inca o executie "maiastra" a lui Mutu :D:D
mai bine statea in banca lui ... ca Pancu :D
crirad
4th June 2005, 23:09
ce cauta nationala la rotterdam? ce cauta columb pe mare? mai ai intrebari din astea? cu cine vrei sa joace? astia sunt descultii, cu astia defilam.
Asta asa este!
Am avut o echipa nationala! O echipa formata din stele si cu adevarat vedete! Din pacate s-a terminat iar echipa de acum (daca o putem numi echipa) a preluat doar numele si din pacate si renumele dar distrug totul!
Ce asteptam noi de la o asa echipa?
O echipa formata din betivani, drogati si "vedete" care incalzesc in fiecare etapa banca de rezerve?!
Atita timp cit vor fi selectionati vom avea din ce in ce mai bune rezultate! O sa ajungem sa ne bucuram daca cistigam cu Andora si Insulele Feroe!!! Astea vor fi meciurile noastre - reusitele noastre! Cu asa ecipa nu avem ce cauta in Europa!
Mai intii sa facem curatenie in liga, sa ii aducem pe "vedete" la pamint sda intelewaga ca daca sunt chemati la Nationala reprezinta o tara intrega si nu o gasca de golani!
Rusine Rusine si inca o data RUSINE!!!
Quartz@nu
4th June 2005, 23:12
Acum s-a vazut de ce contra nu joaca in strainatate, ci in romania la tm.
Raman la parerea ca : contra :rosu: ,pancu,fl.petre si momentan mutu nu au ce cauta la nationala.
la faza in care mutu a ratat mai ceva ca in curtea scolii cei care vedeau in el un inlocuitor al lui HAGI ar trebui sa se pedepseasca singuri .
Nu am inteles de ce la lovitura libera de la 17 metri din minutul 30 si ceva ...a executat chivu , cand in echipa erau si executanti adevarati :niculescu,munteanu...cred ca acest chivu se crede un pui de gica popescu "care face si desface"........
sincer deja meciurile nationalei pt. mine nu mai au farmecul de alta data ,iar daca pierd vreun meci nu imi pare rau .decat sa ma uit la niste figuranti care sunt tari nu mai in interviuri la tv ...mai bine nu ma mai uit (ceea ce fac si acum ...)
baubau
4th June 2005, 23:15
Mutu ..parca era prost doar in afara terenului...vad ca acum e si in teren si a inceput sa se molipseasca si Contra
Surpriza placuta e Tamas,cel putin in prima repriza
Ulysses
4th June 2005, 23:23
asta a fost.peste patru ani mai speram iar.pana atunci...vai de capul nostru.olanda nu-i nici apullum nici fcm bacau
Felicitãri tricolorilor pt cã nu au pierdut la o diferentã mai mare.În definitiv am pierdut cu Olanda, una dintre cele mai bune echipe la ora asta.
BornWild
4th June 2005, 23:28
Eu am si zis inaintea meciului ca nu avem echipa..........repet....in afara de Lucescu, nimeni nu poate sa construiasca echipa nationala a Romaniei.....
@Puc./.....asta e gandirea pt care am pierdut, pierdem si o sa mai pierdem f mult.Cum poti sa spui ca e bine ca nu am pierdut cu mai mult si ca a fost Olanda?........fara intentia de a fi putin cam "agresiv" vreau sa iti spun ca nu e bine sa judecam asa, pt ca este o gandire paguboasa.....in stilul asta nu o sa facem niciodata vreo mare branza........
Maximus
4th June 2005, 23:31
Cine l-a invatat pe piturca ca un jucator care a stat 7 luni si prizeaza cocaina poate fi in forma?
Marquise MGP
4th June 2005, 23:36
pana la urma sa terminat...iam injurat...mam enervat...acuma sunt calm...sa asternut linistea de dupa furtuna...am ramas cu gandul la meciurile marete din vremea cand mai stiam si fotbal...sa dus generatia norocoasa si am ramas cu pseudojucatori si practic fara echipa...mai mult nu se putea obtine...cam pe aici ne este valoarea iar visurile de glorie raman visuri...viitorul e kiar mai sumbru decat prezentul si cu greu vom mai strabate in lumea fotbalului profesionist...pacat de unii jucatori care au calitati dar nu au o ekipa in jurul lor...sper sa nu le afecteze si evolutia de la cluburi...il vad pe chivu acuma cu un interviu pt tvr si pare foarte dezamagit...pacat de el ca e un jucator bun.
diablo20
4th June 2005, 23:37
dupa acest meci chiar si cele mai mici sanse de calificare au fost spulberate cu toate ca azi am jucat mai bine decat la bucuresti, insa lipsa de valoare si de meciuri tari jucate de romani s-a vazut. cei mai slabi jucatori ai nostri au fost contra, de departe cel mai slab, mitea, care-i arde "capu" numai dupa fuste, pancu....iar vom vedea mondialul din germania fara emotie!!!
FORTZA ROMANIA!!!
GoPens
4th June 2005, 23:44
ca sa nu zica nimeni apoi "am pierdut ca nu-l aveam pe mutu"
uti2102
4th June 2005, 23:48
Daca cineva se mai indoia de calitatea noastra precara.....s-a lamurit astazi. Nici un antrenor nu poate revitaliza echipa de fotbal atat timp cat patronii de cluburi ashteapta fotbalishti gata facutzi, neinvestind shi nepasundu-le deloc de cea mai importanta ramura : shcolile de copii shi juniori....
In mare, lucrurile au stat cam asha azi :
Surprinzator, chiar bine :
Tamash - a inceput ezitant dar a continuat cu interventzii sigure, simple
Pompiliu Stoica - fara gresheli majore, tupeist, calm, bine plasat
Dezastruos :
Contra - a aratat lumii de ce s-a ofticat ca n-a jucat in meciul tur :mda: ; doua goluri pe doua gafe impardonabile ale sale
Pancu - penibil, mi-am dat seama ca e pe teren prin minutul 87, cand a facut un fault
Restul au evoluat in nota ashteptata (dar nu shi obishnuita, ma refer aici la Mutu sau Mitea) - Dorinel a dat inca o data peste nas celor care il intreaba "Da' mai joci ?!"....
PS : un prieten cu care am vazut meciul zicea ca mister Contra ar trebui biciuit in vestiar :mda: eu zic sa mai fie lasat o saptamana, sa-shi dea nishte autogoluri shi in Ghencea, shi apoi sa fie biciuit toata vara :mda:
Cristy
4th June 2005, 23:48
da a jucat Mutu in afara de faza aia ? incredibil in loc sa traga el se arunca pe acolo si luam gol pe contra-atac unde Contra a facut o gafa nu mai are rost sa o comentez.
la cine m-am asteptat sa joace foarte prost a jucat chiar bine tamas ...
in rest toti degeaba pe teren ......
Andrey_Andry
4th June 2005, 23:51
Romania nu mai poate emite pretentii la nici o calificare ! nu-i nimic, sa fim mandri si sa scoatem locul 3 !
DaRk_Star
4th June 2005, 23:53
...sincer deja meciurile nationalei pt. mine nu mai au farmecul de alta data ,iar daca pierd vreun meci nu imi pare rau .decat sa ma uit la niste figuranti care sunt tari nu mai in interviuri la tv ...mai bine nu ma mai uit (ceea ce fac si acum ...)
lucrul mai trist este ca situatia asta tinde sa devina o obisnuinta...undeva este normal: o echipa valoroasa este formata de jucatori valorosi si mai ales profesionisti,nu superficiali...
Mihai
4th June 2005, 23:54
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
BornWild
4th June 2005, 23:55
Romania nu mai poate emite pretentii la nici o calificare ! nu-i nimic, sa fim mandri si sa scoatem locul 3 !
Hai sa iti spun o vorba care circula printre sportivii de un anumit nivel: " Imnul se canta numai pentru premianti" .....daca intelegi...bine.....daca nu.....roaga pe cineva sa-ti explice :cool:
DaRk_Star
4th June 2005, 23:58
Romania nu mai poate emite pretentii la nici o calificare ! nu-i nimic, sa fim mandri ...!
mah tvsport,tu esti mandru de echipa asta...? adica toata tara e dezamagita, indignata,scarbita (pardon de cuvant) si tu zici sa fim mandri? cam ce motive avem?
andreiush
5th June 2005, 00:03
Mare antrenor piturca asta... il pune pe Marius Niculae mijlocas de banda stanga :headbang::headbang::headbang: Bine ca nu l-a pus in poarta :headbang:
Mihai
5th June 2005, 00:05
Hai sa iti spun o vorba care circula printre sportivii de un anumit nivel: " Imnul se canta numai pentru premianti" .....daca intelegi...bine.....daca nu.....roaga pe cineva sa-ti explice :cool:
Eu o stiam p-aia cu "Aut Caesar aut nihil!" :D
TVule nu am de ce sa fiu mandru ca iesim pe locul 3... Ori pe 3 ori pe ultimul tot acasa stam :(
baltazar
5th June 2005, 00:09
da sa scoatem locul 3 si sa ne pregatim sa inchegam dracului o echipa mai ca lumea pt. europene .eu propun sa ii impuscam pe toti manelistii din romania ,poate asa isi revine si natioanala si campionatul intern si la majoritatea sa le punem zgarda electro soc sa ii curenteze cand se ating de bautura si asculta manele ha ha ha ha. mama ,cred ca o sa trebuiasca sa dea astia drumu la inca 3 reactoare la cernavoda numa sa le incarce bateriile de la zgarda ,la cati or sa calce pe laturi.
Gonzo
5th June 2005, 00:12
eu am sperat sa joace hagi si sa il intinda ca pe elastic pe van der saar... sau sa ii faca mucii cravata lui van bommel...
dar nu a intrat :thinkso:
Andrey_Andry
5th June 2005, 00:16
mah tvsport,tu esti mandru de echipa asta...? adica toata tara e dezamagita, indignata,scarbita (pardon de cuvant) si tu zici sa fim mandri? cam ce motive avem?
Eu unul sunt mandru de ei...m-am resemnat ca nu mai suntem ce-am fost in preliminarii si la turnee nu vom mai merge. E f. simplu, devenim echipa mica incet incet si ne va bate mai orice nationala....asta in timp..asta e...ce poti sa faci daca asa e sa fie ?
BornWild
5th June 2005, 00:18
Eu o stiam p-aia cu "Aut Caesar aut nihil!" :D
(
ba ' da' destept esti tu........vroiai dupa aia sa ma acuze TV-ul ca Cezar a marcat din aut
:happy
Mihai
5th June 2005, 00:19
Daaa si eu sunt mandru ca ne ducem de rapa...
Doamne ce gandire superba ai :ciocan:
Mama ta s-ar bucura daca tu un copil de nota 10 scazi incet (dar sigur) spre nota 3???
PS: :happy :happy Born esti in mare forma azi!
eminem_rules
5th June 2005, 00:20
Mie rusine ca-s roman in aceasta seara. Trebuie sa ne obisnuim cu idee ca pana peste 20-25 de ani nu vom mai calca la vreun turneu final. Acesta echipa, in frunte cu piturca, si-a aratat inca odata neputinta. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Piti, piti, piti, lasa-neeeee, lasa-neeeee :rosu:
DaRk_Star
5th June 2005, 00:21
...eu propun sa ii impuscam pe toti manelistii din romania ,poate asa isi revine si natioanala si campionatul intern si la majoritatea sa le punem zgarda electro soc sa ii curenteze cand se ating de bautura si asculta manele ha ha ha ha. mama ,cred ca o sa trebuiasca sa dea astia drumu la inca 3 reactoare la cernavoda numa sa le incarce bateriile de la zgarda ,la cati or sa calce pe laturi.
nici mie nu-mi plac manelele,dar nu cred ca asta ar fi problema...:P
ce,crezi ca olandezii asculta numai muzica rock? sau de la house li se trage...?
totusi,imi surade oarecum ideea...cate reactoare zici ca ar mai fi necesare...? :drak:
BornWild
5th June 2005, 00:22
Mie rusine ca-s roman in aceasta seara. Trebuie sa ne obisnuim cu idee ca pana peste 20-25 de ani nu vom mai calca la vreun turneu final. Acesta echipa, in frunte cu piturca, si-a aratat inca odata neputinta. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Am vazut ba ca ti-e rusine ca esti roman..........daca nu iti era rusine, nu mai scriai sa stai in Canada......parca ai sta la Celine Dion acasa.Dar deh, asa sunt cate unii.....la mine la tara li se spune ca sunt parveniti.
Apropos......eu sunt "di la" Bailesti (sa traiesti) :cool:
eminem_rules
5th June 2005, 00:24
Ce treaba are locul unde cu felul in care joaca echipa nationala??????????
Din partea mea poti sa stai si la Baicoi ca tot nu ma intereseaza :cool:
Mihai
5th June 2005, 00:24
Lasa omul sa respire...
Calificarea asta a F**** Puiu, nu Piti. Eu sunt sigur ca daca Piti ramane face treaba buna!
baubau
5th June 2005, 00:25
Mama ta s-ar bucura daca tu un copil de nota 10 scazi incet (dar sigur) spre nota 3???
:) Daca nu mai e un olimpic in clasa sa le "sufle" cate o pasa inspirata,hagi a terminat scoala din pacate
Gonzo
5th June 2005, 00:25
dark, mai bine ai scrie in locatie orasul lui Dobrin, cred ca marita mai mult decat cei 3... sa nu mai zic de ala cu M, cum draq il cheama.... Mutu, asa :D :D :D
DaRk_Star
5th June 2005, 00:30
dark, mai bine ai scrie in locatie orasul lui Dobrin, cred ca marita mai mult decat cei 3... sa nu mai zic de ala cu M, cum draq il cheama.... Mutu, asa :D :D :D
merci pt sfat...serios,cred ca-l scot pe mutu d-acolo...:D
pe neaga inca il mai regret...daca nu era asa departe,ar fi fost o solutie reala in locul luftangiului de mutu...
ptiu,ca m-am suparat... :headbang:
Marquise MGP
5th June 2005, 00:32
hai lasati gluma ca nu face nici un antrenor mare performanta cu jucatorii aia...noi nam avut performanta cu ekipa facuta din campionatul intern...avem doi jucatori care joaca in fotbalul mare si vrem calificari in fata olandei si cejiei?...hai fiti seriosi ca nu sunt solutii...trebuie sa scoatem jucatori buni si tineri si sa avem acoperite toate posturile ca sa speram nu cu 2-3 buni si restul adunati de pe unde se gaseste la fiecare meci...jucam fiecare meci cu alta ekipa si avem performantele interului care nu reuseste nimic desi are jucatori individuali de mare nivel...astia suntem si nu prea avem ce sa facem...nu ne place dar asta e realitatea.
Andrey_Andry
5th June 2005, 00:35
În această seară speranţa microbiştilor români, de a-şi vedea reprezentativa de fotbal la CM 2006, a murit odată cu golul lui Roben. Golul olandezului ne-a luat pe nepregătite, românii care au văzut meciul în faţa televizorului încă vizionau reluarea uriaşei ocazii a lui Adrian Mutu, pentru că nu ştiu ce s-ar fi întîmplat dacă am fi vazut în direct preluare greşită a lui Cosmin Contra. Golul doi a venit în urma unei lovituri libere executată de pe partea dreaptă, înalt în careu, Kuyt reluînd cu capul din marginea careului de 6 m.
Naţionala noastră a primit pînă în acest moment 10 goluri, dintre care 8 din faze fixe. Acum apare un mare semn de întrebare, oare cît de greu era să relizezi înainte de meci că, deşi ai primit 8 goluri, 7 fiind din faze fixe, trebuie să exersezi pînă cazi pe teren, asta dacă îţi doreşti să nu mai primeşti goluri din lovituri de colţ sau lovituri libere, fazele fixe la propria poartă? Răspunsul la această întrebare şi nu numai ne va măcina cînd vom viziona meciurile Olandei şi Cehiei la televizor, pentru că cei care îşi permit să meargă la CM 2006 nu cred că îşi vor cumpăra bilete la partidele disputate de cele două selecţionate.
d-a-n
5th June 2005, 00:46
mai bine ca s-a intamplat asa....sa lasm locul altei echipe care are sanse mai mari sa faca ceva la turneul final in germania. noi, avem nevoie de profesionalism adevarat, nu ma refer numai la jucatori ci si la antrenori, lfp, federatie, etc. jucatorii sunt doar o reflectie a fenomenului fotbalistic din romania....uitati-va in jur, de unde vreti sa apara valori, din mainile lui mitica, becali si ceilalti....sa fim seriosi! iar daca speram la o schimbare, cu siguranta asta nu o sa vina curand... asa ca, sa urmarim fotbalul altora.
pitzi ar face bine sa ne lase in mizeria shi durerea noastra! nu se poate sa-l tzi pe pancu shi contra tot meciu! schimbare in min 82.... asha ceva e inadmisibil.....
mutu a parut depashit de situatzie....asha ca la anu iar tzin cu frantza:D
STEAUalexis
5th June 2005, 00:50
Aveam sanse doar daca jucam cu: Prunea - Dan Petrescu, Gh. Popescu, Belodedici, Selymes - Hagi, D. Munteanu, Lupescu, Sabau - Ilie Dumitrescu, Raducioiu... :headbang:
BornWild
5th June 2005, 00:50
mai bine ca s-a intamplat asa....sa lasm locul altei echipe care are sanse mai mari sa faca ceva la turneul final in germania. noi, avem nevoie de profesionalism adevarat, nu ma refer numai la jucatori ci si la antrenori, lfp, federatie, etc. jucatorii sunt doar o reflectie a fenomenului fotbalistic din romania....uitati-va in jur, de unde vreti sa apara valori, din mainile lui mitica, becali si ceilalti....sa fim seriosi! iar daca speram la o schimbare, cu siguranta asta nu o sa vina curand... asa ca, sa urmarim fotbalul altora.
Papagalii, uitati o replica realista.......
D-a-n , vad ca e primul tau post si pot spune ca e facut f bine !
Ai 100% dreptate, insa din pacate ma tem ca nu se va schimba nimik in fotbalul nostru
DaRk_Star
5th June 2005, 00:52
mai bine ca s-a intamplat asa....sa lasm locul altei echipe care are sanse mai mari sa faca ceva la turneul final in germania. noi, avem nevoie de profesionalism adevarat....etc etc
care loc? locul 3 sau poate locul 4 daca ne prinde finlanda din urma...? nenea,go to bed...!
Gabriel28
5th June 2005, 00:52
avem o echipa de ramoliti, mai bine s-ar apuca de pescuit....daca se adunau 11 suporteri "buni" de pe maidan...tot incropeau pase mai bune ca nationala....
urat...f. urat, daca as fi Contra as tace dracu din gura si as merge cu ochii in pamant, cine dracu e el sa faca driblinguri in fata lku robben? nu putea sa o dea in out sau corner? Si Dorinel chiar daca nu a jucat prost, din respect fata de nationala s-ar retrage odata ca nu e vreun Romario...a fost cineva cand avea o varsta acum numai POATE.
d-a-n
5th June 2005, 01:02
....am mai fost pe aici si va multumesc ca aveti optiunea aceasta pe site, ca tot omul sa-si poata spune parerea....eu am lucrat ceva prin fotbalul din romania si cunosc binisor situatia... sunt multe de facut pentru a redresa si imbunatatii lucrurile. din pacate dramuitorii fotbalului romanesc vin din alte medii....mi-ar fi placut sa se intample si in federatia de fotbal la fel cum se intampla in alte federatii din tara unde sportul este in mana unor specialisti de profesie. cum sa tragem la raspundere jucatorii care ei asa au fost formati si invatati, iar daca au carente, cum vrem sa le dregem.... tarziu. viitorul este unicul nostru aliat, vrem calitate afara, trebuie sa avem calitate la noi in casa!
Thanya
5th June 2005, 01:24
Eu sper sa mai traiesc pana Romania va juca iar la CM :(( .....toata lumea o da cu jucatorii tineri,nici ei nu sunt mai straluciti insa cred ca merita o sansa.Cand o sa avem stadioane cu iarba shi nu cu namolul pana la glezne,atunci o sa putem avea shi pretentii ....
Alin12
5th June 2005, 01:26
Contra ar fi bine sa se apuce de alt sport,iar marele antrenor Piturca sa-si vada linistit de barbut si da alte chestii la care se pricepe mai bine.Avem o nationala de drogati si alcoolisti,sa-i ia dracu pe toti!!!!!!!.singurul care merita tot respectul D.Munteanu.
Alin12
5th June 2005, 01:29
:rosu: Daca se juca meciul in vreun Bar ,la golit sticle de Whiskey si facut liniute cistigam la scor :rosu: :rosu: :headbang: :headbang:
Vadim
5th June 2005, 01:31
Mutu e o HA-HA-LE-RA! La fel si Contra si Piti. Sa se ia de maini si sa sara din avion (fara parasuta).
Probabil chivu akum va face o noua reclama la Coca-Cola cu mesajul: "Ne vedem in 2008!!!" shi tot asa pana cand cineva va construi o echipa shi va selectiona jucatorii cu capul nu cu sufletul.....sunt multe intrebari, retorice de fapt, legate de acest meci k de exemplu: ce a cautat pompiliu stoica la nationala? De ce a jucat Mutu titular, cand el avea la activ 30 de min in 2005? De ce nu a jucat Grigorie in locul lui Pancu? De ce Marius Niculae a jucat mijlocas stanga?(toata lumea stie k marius este un jucator de "gura portzii") shi tot asa........UN MECI PENIBIL!!!! Iar o sa ne uitam la mondiale fara nici un fel de emotzii.....:( PACAT.... Multzumim Nationalei pt tot ceea ce a facut pt milioanele de suporteri ai sai....:rosu:
jaret
5th June 2005, 01:37
pacat de milioane de romani puteati sa-i faceti fericiti.
BornWild
5th June 2005, 01:42
:rosu: Daca se juca meciul in vreun Bar ,la golit sticle de Whiskey si facut liniute cistigam la scor :rosu: :rosu: :headbang: :headbang:
Gresesti...........ne bat olandezii de ne asculta cu urechea si akolo.......stiu eu cativa care pot sa fie selectionati in echipa asta.....dar decat atat......eu sunt antrenor
:cool:
@esku ......pai mai bine facem altceva......o punem pe Maria Marinescu sa faca reclama la ....."va astept in Paris 2012".....ca si asa are ea un "amic" pe acolo.........Chivu, stie :headbang:
jaret
5th June 2005, 01:47
Dupa ce ca sunt vai de ei acesti fotbalisti nici nu poti sa-i critici in vreun mod deoarece sunt foarte sensibili.De ex.lobont a fost foarte afectat de reclama de la o marca de bere in care un suporter ii cerea socoteala pentru golul primit in primele minute din meciul de la Buc.Domnule Lobont din pacate in aceasta reclama se regaseste tot suporterul roman .vesnic suparat si mereu ironizat de totata lumea.
jaret
5th June 2005, 01:55
Bla Bla Bla
bobycox
5th June 2005, 02:01
Cand joci in echipa de baza cu 5 jucatori ,care au mai vazut primul unsprezece la echipele lor de club , cam anul trecut pe vremea Craciunului , la ce sa ne asteptam ,ca batem Olanda ?
Trebuie sa ne vedem lungul nasului. Nu avem nimic care sa ne faca sa speram ca vom obtine vreo calificare prea curand:
- terenuri de joc ..........................lipsa
- mentalitate de fotbalisti profesionisti.........................lipsa
- antrenori......................................... .............lipsa
- sistem( de promovat, de antrenat copii si juniori, de joc, )...........................lipsa
PS. Nu ne primeste nimeni la vre-o competitie majora , dor de mila, sau sa aiba de cine rade ca in UNIUNEA EUROPENA.
Nu pot sa imi dau seama de ce piturca a facut asa tarziu schimbarile....este inadmisibil asa ceva...:ciocan:
@bobycox...ai mare dreptate.....asta este buba fotbalului romanesc..... :headbang:
jaret
5th June 2005, 02:05
Eu zic ca ar fi bine aceste meciuri care au mai ramas sa titularizeze si jucatori de la RAPID(totusi este intre primele din clasament deci nu are cum sa nu aiba nici macar un fotbalist de valoare)si chiar si de la echipe mai slabe pt numai asa poate descoperi noi valori si sa renunte odata la toate babele pe care le convoaca................Numai ne aburiti ne-am cam saturat
jaret
5th June 2005, 02:09
Nu pot sa imi dau seama de ce piturca a facut asa tarziu schimbarile....este inadmisibil asa ceva...:ciocan:
@bobycox...ai mare dreptate.....asta este buba fotbalului romanesc..... :headbang:
:drak: daca tot le-a facut la ce dracu i-a schimbat postul lui nicolae............l-a facut jucator de banda cum nu a jucat el niciodata si dupa meci l-a certat ca nu si-a facut treaba
Catalanul
5th June 2005, 02:15
Pacat. Atat putem la ora actuala, suntem o echipa mediocra, apartinem a treiei grupi valorice :rolleyes:. Nu am vazut meciul, dar din cate am inteles Romania a avut ocazia de a deschide scorul prin Mutu, poate ca daca nu venea dupa o pauza asa de lunga inscria, insa nu a fost sa fie asa :( Alta era soarta meciului daca fostul briliant ar fi marcat. Sansele de calificare sunt egale cu 0 in acest moment :headbang:
jaret
5th June 2005, 02:17
Mutu e o HA-HA-LE-RA! La fel si Contra si Piti. Sa se ia de maini si sa sara din avion (fara parasuta).
:evil: cel mai bine ar fi sa se arunce draq toti in frunte cu mafiotul ala de Sandu
jeanp
5th June 2005, 02:22
Pacat. Nu pentru ei jucatorii, antrenorii sau asa zisii oameni de fotbal ci pentru noi toti romanii care punem atat de mult la suflet cand e vorba de echipa nationala, o echipa care traieste din amintirea anilor '90 cand de fapt a inceput sa moara incet, incet. Atunci sacalii din fotbal au profitat la maxim de pe urma acelei echipe fara sa gandesca ca peste doar cativa ani Nationala Romaniei va redeveni o echipa de mana a doua ce va visa la participarile in marile turnee finale. Atata timp cat fotbalul romanesc este condus de profitori ca cei din clanul Becali, securisti convertiti, militieni sau CAP-isti, atata timp cat fotbalul in Romania este doar un mijloc de spalare a banilor nu vom avea nici un cuvant de spus in fata marilor forte al fotbalului mondial. Odata cu iesirea la rampa a echipei anilor 90 nimeni nu s-a mai gandit ca trebuie sa se mai investesca pentru a mentine echipa la cota care o avea atunci. Dupa ce s-au vandut acei jucatori in fotbalul intern singurele evenimente "spectaculoase" au fost blaturile si aranjamentele cui sa revina anumiti jucatori ce mai rasareau cand si cand pe la cluburile din provincie devenite sateliti ale celor din Bucuresti.
Cum am asteptat 20 de ani ca dupa generatia lui Dobrin sa apara generatia lui Hagi, tot asa vom astepta de acum inainte, poate mai mult, sa apara o alta generatie cu alta mentalitate si alti conducatori care sa isi doresca sa se joace fotbal in Romania.
Cu sufletul amar dupa acest meci, hadeti totusi sa n-il mai indulcim un pic indreptandu-ne putin atentia catre echipa nationala de rugby care va juca cu Scotia, poate aceasta va redeveni ce a fost cu mai multi ani in urma cand invigea Franta si batea la portile celor 5 natiuni. N-a fost sa fie atunci. Ne-a luat-o Italia inainte dar poate devenim a 7-a natiune in rugby-ul european.
Hai Romania!
trebuia sa traga la poarta dar el a vrut sa scoata un peanlty dar degeaba.....mai bine tragea shi avea shi un unghi destul de bun.....in afara de aceasta ocazie a mai avut un luft din 10 m sngur singurel dupa o minge scoasa superb pe sut de Dorinel ....
Mutu a vrut sa faca multe dar nu i-a iesit nimic....a mai luat shi un cartonas galben (pt proteste) shi nu va juca in urmatorul meci :ciocan:
baltazar
5th June 2005, 02:23
nu va mai certati ma ce drac? aveti timp dupa meciul cu armenia ca parca vad un egal .ha ha haha ha,
baltazar
5th June 2005, 02:26
vadime tu cat astepti ma de la unu care a jucat 35 min tot anul 2005 si vreo 60 tot 2004 ? lasa-l si pe el sa isi revina ,eu cred ca a jucat binisor pt unu care nu a mai vazut arbitri adevarati de un an si mai ales pt olanda,lasati-l pe mutu in pace ca ala este cam singurul profesionist de pe la natioanala alaturi de chivu ,deci daca mai gasim vreo 9 poate facem si noi o echipa
bobycox
5th June 2005, 02:31
Cel mai deranjant nu e ca nu ne calificam , pt a nu stiu a cata oara, ci faptul ca nu se ia nici o masura. Continuam sa ne mintim unii pe altii: cu campionate trucate, cu arbitrii corupti, cu presedinti incapabili, antrenori depasiti de vremuri e.t.c.
PS. Presa sa continue campania impotriva lui MIRCEA Sandu pana cand acesta va pleca definitiv.
vadime tu cat astepti ma de la unu care a jucat 35 min tot anul 2005 si vreo 60 tot 2004 ? lasa-l si pe el sa isi revina ,eu cred ca a jucat binisor pt unu care nu a mai vazut arbitri adevarati de un an si mai ales pt olanda,lasati-l pe mutu in pace ca ala este cam singurul profesionist de pe la natioanala alaturi de chivu ,deci daca mai gasim vreo 9 poate facem si noi o echipa
hai k ai dat cu bata in balta :headbang: .... cat de profesioniust consideri tu un jucator care a fost suspendat 7 luni pt consum de COCAINA---sau nu-tzi spune nimik cuvantul acesta?!?!?! :headbang: :ciocan: :headbang:
Chivu intr-adevar este un jucator profesionist...pacat k este la o echipa care se lupta in subsolul clasamentului......:(
FatFrumos
5th June 2005, 03:21
Cel mai deranjant nu e ca nu ne calificam , pt a nu stiu a cata oara, ci faptul ca nu se ia nici o masura. Continuam sa ne mintim unii pe altii: cu campionate trucate, cu arbitrii corupti, cu presedinti incapabili, antrenori depasiti de vremuri e.t.c.
PS. Presa sa continue campania impotriva lui MIRCEA Sandu pana cand acesta va pleca definitiv.
Tu poate nu stii ca comunistii au locul pe viata iar presedintele nu poate face nimic din cauza ca nu apartine de guvern asa ca daca vrei sa se schimbe ceva singura solutie e revolutie astfel nu poti schimba nimic.
Mutu a jucat destul de bine nu stiu ce meci ati vazut dar eu am vazut cel putin 2-3 jucatori la Mutu ca marcaj asa ca unul singur nu prea poate face mai nimic, au jucat destul de bine dar nea facut arbitru destul au fost faze similare noi am luat galben olandezii nimic.
Bujie
5th June 2005, 03:29
Toata lumea il injura pe sandu si pe dragomir (numele lor nu merita scrise cu litere mari), inclusiv eu, dar imi dau seama ca atunci cand unii fotbalisti au iesit in strada toti am stat acasa si nu am facut nimic...ma uit la Manchester United si imi dau seama ce inseamna suporteri adevarati...ei au iesit in strada si au dat in judecata pe toata lumea numai pentru ca un american le-a cumparat echipa si au impresia ca isi pierd identitatea...ar trebui sa tragem si noi niste concluzii....
bobycox
5th June 2005, 03:54
Tu poate nu stii ca comunistii au locul pe viata iar presedintele nu poate face nimic din cauza ca nu apartine de guvern asa ca daca vrei sa se schimbe ceva singura solutie e revolutie astfel nu poti schimba nimic.
Mutu a jucat destul de bine nu stiu ce meci ati vazut dar eu am vazut cel putin 2-3 jucatori la Mutu ca marcaj asa ca unul singur nu prea poate face mai nimic, au jucat destul de bine dar nea facut arbitru destul au fost faze similare noi am luat galben olandezii nimic.
Despre aceasta revolutie va fi mai curand decat se asteapta multi. Si va fi nu numai la noi in tara ci mai peste tot in Europa , pt ca multa lume e nemultumita.
Fotbalul nu are cum sa scape de aceasta revolutie pt ca e un fenomen social ce ne afecteaza pe toti, de la vladica pana la opinca.
PS. Sa auzim de bine.
bobycox
5th June 2005, 04:05
Observ ca chiar noi suporterii ne mintim unii pe altii: unul spune ca Mutu a jucat bine, altul ca Pancu nu a avut cu cine................e.t.c..
Pai daca noi ne mintim unii pe altii ce pretentii mai avem de la conducatorii fotbalului, care sug de 15 ani si nu vor de nici un chip sa se desparta de sursa lor formidabila de venit.Adevarul este ca MUTU, PANCU, MITEA, CONTRA, LOBONT nu au jucat nici 15% din potentialul lor.
Eu nu-i acuz pe jucatori , pt ca nu ei s-au bagat in teren, ci pe acest " barbugiu" cu ifose de" Murhinio - neinteles" al fotbalulul romanesc.
vagus
5th June 2005, 04:17
Contra a fost clar depasit de Robben, un jucator excelent care joaca la Chelsea (adica la cei mai buni dintre cei mai buni). Orice alt jucator in locul lui Contra avea aceeasi sansa cu Robben. Dar nu cred ca Contra este depasit (ca si jucator). Din cate stiu a avut un retur f. bun la tm, unde a avut o crestere de forma, iar in momentul de fata cred ca ar face fata
- destul de bine la o echipa de UEFA
- excelent in campionatul nostru
- din pacate nu este altul mai bun decat el la nationala
- deocamdata nu cred ca este in forma necesara pentru a face fata in Liga Campionilor.
Eu cred ca daca are continuitate intr-un an poate reveni la o forma apropiata cu cea care l-a consacrat. Depinde de el si eu cred ca Romania are nevoie de asemenea oameni profesionisti cu experienta si caracter (Si-a asumat raspunderea la gafa).
A gresit nepermis la primul gol cand a avut o executie defectuoasa dar astfel de executii se mai intampla, din pacate.
La al doilea gol, atat el cat si Chivu au fost bruscati in careu iar arbitru trebuia sa acorde fault in atac.
In fine, eu cred ca Romania la ora actuala nu construieste nimic, are un joc departe de cel practicat in zilele noastre si continua sa joace la ciupeala bazandu-se pe vreun sut a lui Munteanu sau pe o sclipire de "geniu" a lui Mutu. In aceste conditii nu ai cum sa castigi nici un meci si nu poti decat sa cauti vinovati la cei responsabili cu golurile primite.
Uitati-va la Olanda, si daca iau 2 goluri din greseli individuale pot sa castige pentru ca JOACA. Este vorba si de mentalitate. Un meci se pierde atunci cand fluiera arbitrul ultima data si nu atunci cand se ia primul gol, sau cand si-a scrantit Mutu glezna, sau alte inventii ...
Ce este de facut? O reorganizare a fotbalului intern, de la conducere la sistemul competitional si pana la tactica de joc din teren.
Ce se va face? NIMIC.
Asadar ... Sa asteptam sa mai treaca vreo 12 ani pana cand mai prindem si noi norocos un campionat mondial sau european. Pana atunci ne uitam la altii.
APercele79
5th June 2005, 05:02
noi aici in New York ce am vazut meciul in reluare si suntem negri de suparare...si acum hai sa dam vine pe piturca, pe contra, pe mutu..dinamovistii dau vina pe stelisti, si invers.
Contra a jucat oribil, pe Pancu daca l-am vazut de 3 ori la mingea, si Mitea la fel de prost.
In schimb, Tamas a jucat mult mai bine decit credeam (ma asteptam la o gafa de a lui, cum le face des la Dinamo), Piticul de Petre a bagat niste pase superbe (inclusiv ratarea uriasa a lui Mutu), Chivu jos palaria, iar domnu Pompiliu la fel, o surpriza placuta.
ba baieti, asta ne e valoarea!!! Eu zic ca a inceput Piturca cu o echipa buna (eu poate il bagam pe Plesan Sau Grigorie in locul lui Petre, si pe Ghionea in locul lui Tamas, dar astia 2 au jucat bine, asa ca bine a facut de nu m-a ascultat pe mine)
atata putem, nu avem talentul Olandei, in nici un caz nu avem disciplina lor...acum ce sa facem, sa ne omoram? sa intelegem ca am pierdut 2006, hai sa speram la 2008...dar Sandu, Dragomir si toata mafia asta scarboasa trebuie daramata ca acolo e capatul rautatilor....noi ne ambalam degeaba, cand ei probabil sunt la sprit acum...
Toate cele bune!
Cra10veanu
5th June 2005, 05:07
"Fane" , hai sa iti spun o tactica interesanta.....eu am bunicii din partea tatalui care sunt din Pula (localitate in Croatia) .....daca vei trece pe acolo, vei intelege ca nu trebuie niciodata sa iti fie rusine de origine....orice s-ar intampla .
Te astept pe la bunicii mei la tara :cool:
bornwild :D :D :D :D :D ..mergem ma si noi vara asta ? :D :D :D
Devilism
5th June 2005, 07:18
LOL ma!
Noi vrem dar de unde frate, nu avem jucatori inaltzii, nu avem jucatori care sa stie sa construiasca un atac (hagi) nu mai avem un lacatus in atac (rau si cu vana) avem jucator de 1,50 si un scuipat pai tu cu de astia vrei sa faci echipa ?
Uitate la olanda media de inaltzime,masa musculara, seriositatea in meci si asa mai departe. Idea e ca daca cluburile din romania nu investesc in jucatorii tineri va fii vai de capu nostru. Mutu nu are nici o vina ii lipsesc meciurile, Chivu ar juca fotbal dar nu are cu cine. Pancu nu mai este cine a fost.
O sa ajungem ca moldova, uitate ca pana si Polonezi merg mai bine ca noi am ajuns de rasu lumii.
Devilism
5th June 2005, 07:25
Ah da ii dau dreptate lui Piturca, am facut un meci bun, cu jucatorii care ii avem
Are mare dreptate :P cand vom avea jucatori ca olanda, cehia si pierdem atunci trebuie criticat
Ginxler
5th June 2005, 08:03
:D :D :D ... ce sa mai, buna duma :)
Ginxler
5th June 2005, 08:10
DUAMNE APARA-NE. Asta-i nationala ?! Astia-s jucatori de echipa nationala !?
Daca zic dezamagitor ii laud, ii ridic in slavi. ALA-I ANTRENOR DE NATIONALA ?! si ash putea continua pana raman fara oxigen in camera, dar precum Nea Jiji, citez : "Presimt ca am o har de la dumnezeu de a indrepta fotbalul romanesc" , asa ca nu scapati de nou-venitul de mine :P
Ginxler
5th June 2005, 09:11
Mah , da mie mi se vede poza aia mishto ce-am atashat-o ? :P ...ca eu unu n-o vad pe nici unde :D
Ginxler
5th June 2005, 09:14
Nushtu ce dreq fac io , da numa aiurea scriu pe aici...noob d noob :D ... ziceti-mi si mie unu daca mi se vede poza :P ca io n-o vad :)
bobycox
5th June 2005, 09:30
Vb despre jucatorii olandezi ca despre niste zei, de parca ai nostrii parca ar fii niste handicapati. La noi nu se pune problema de jucatori , ci de mentalitate care lipseste cu desavarsire, de un sistem.
Pai noi avem jucatorii in tara asta cu duiumul , iar ei ii cauta peste mari si tari si ii aduc in Olanda ca si cum s-ar fi nascut ieri acolo. La grupe de 14-15 ani ii batem de ascultam cu urechea( ex echipelor lui FC ARGES la un turneu in Olanda pe care aia cu toate ca erau de varste diferite , i-au inscris in aceasi grupa de varsta , de au fost nevoiti saracii copii sa joace intre ei finala , ca parca de aia batusera ei atata drum ). Dar ce se intampla la 17-18 ani daca mai joaca aceleasi grupe de copii ? Va spun tot eu ne bat aia de ne rup in doua , pt ca ai nostrii nu au mai progresat deloc,joaca tot din plesneala, pe cand aia sunt doxa de scheme tactice , de sisteme de joc etc.
george-dinamo
5th June 2005, 09:44
am avut cativa jucatori care au jucat binisor-tamas(neasteptat),petre, chivu. dar mitea a fost inexistent si cred ca trebuia inlocuit de la pauza cu coman. mutu nu trebuia bagat titular, pancu nu mai trebuie convocat ca e iesit de tot din forma , dorinel e totusi batran si nu ajuta prea mult la constructie. niculescu s-a agitat putin in prima repriza, da nici n-a avut baloane. lobont chiar trebuie adus obligatoriu la nationala?nu mai au baietii cu cine sa bea la saftica?
si meciul l-am pierdut ca mentalitate si abordare tactica. pai eu sa fiu antrenor si stiu ca daca mi-o iau in meciu asta gata sanse de calificare, ma sui pe ei de la inceput. da piti slow hand nu....si echipa probabil juca foaaaarteee bine de a facut prima schimbare in min 66. si mutarea geniala....un atacant masiv reprofilat mijlocas de banda...auziti cu totii curcile cum rad?si apoi repara in min 84...coman in locul lui mutu. pai daca esti atacant dai in 6 min 3 boabe ,nu? liverpool cum a dat?
george-dinamo
5th June 2005, 09:46
si in mod evident l-am uitat pe contra....pai cum a fost inexistent aseara l-am omis si eu.
ronaldinho
5th June 2005, 10:09
Olanda-Romania 2-0
Am inceput bine meciul, am avut prima ocazie si am controlat mijlocul terenului. Van Basten chiar parea suparat pe ceea ce joaca echipa sa. Lobont a scos bine din fata lui Kuijt in min 10, parca. A venit ratarea lui mutu ( faza de 11 m zic eu....a fost impins clar, chiar daca jucatorul olandez a atins mingea.........si pun pariu ca daca aceasi faza se intampla la noi in care era 11m pt olanda )....contraatacul olandei ...... preluarea lui robben ( care mie mi s-a parut hent ....n-am vazut reluarea exact....dar mi s-a parut ca si-a oprit mingea cu mana ) si aici s-a jucat tot.
Daca ar fi sa-i caracterizez pe cei care au jucat:
Lobont: nu i se pot imputa golurile...a avut cateva parade bune, dar nu are priza la minge
Contra: a fost omul de baza al portocalei mecanice....a prins o zi mai proasta
Tamas: foarte calm, a castigat tot ce se poate numi duel aerian.
Chivu: elegant ...joc foarte bun
Stoica......foarte bun...pacat de fizic
Mitea.......0 barat
Pancu ......s-a calcat in picioare cu dorinel + l-a evitat foarte mult pe mitea ( or fi certati astia doi ? )...ma asteptam la mai mult de la el
Petre....motoreta si cam atat. a fost lasat singur in partea dreapta
Mutu.....a jucat mult in stanga
Niculescu.......previzibil. pacat ca nu a fost lasat sa execute lovitura
Din punct de vedere tactic piti si-a luat-o pe cocoasa iar la meciul asta. Deh, unii antrenori invata asta la scoala......altii trebuie sa invete pe propria piele. Oare ma intreb ce se preda la noi la scoala de antrenori? Ma indoiesc ca Piti sa fi citit nenumarate carti, sa fi studiat diferite cazuri, etc. E bun antrenor, are stofa de tehnician...dar fotbalul a evoluat....nu poti face totul bazandu-te doar pe " scoala vietii " . L-a dominat la inceput pe van basten si numai norocul l-a scutit pe acest din urma de o mica rusine. Dupa golul olandezilor, in schimb, Piti a ramas fara replica, cand avea un Grigorie pe banca.
Fiecare natie e diferita, olandezii, nemti joaca practic ca si pe calculator, englezii cu centrari si mingi lungi, argentinienii in viteza, italienii, croatii pe contraatac, brazilienii la plesneala, lucru pe care il facem si noi. Vreti sa spuneti ca, conditiile din brazilia sunt mai bune decat la noi? N-as prea crede.
Parerea mea este ca am facut un meci bun, un meci in care ne-a lipsit sansa. La 0-1 cred ca lucrurile ar fi stat cu totul si cu totul altfel. N-a fost sa fie. Capul sus, trebuie sa mergem mai departe, pt ca potential inca avem si vom avea. Sunt jucatori ca si Grigorie, Vasilache , Burdujan, ambii Cristea, Banelu :D , M. Constantin....care pot oricand exploda la fel cum au facut-o la vremea lor chivu, mutu, pancu sau altii. Doar sa nu deprinda si hobby-urile celorlalti :D
Ultras
5th June 2005, 10:21
Singurul care s-a ridicat la pretentiile unei nationale a fost Tamas. In rest numai trompete. Zicea cineva ca singurii profesionisti sunt Mutu si Chivu. De acord! Da' in ce profesie? Mutu poate e un profesionist la trasul pe nas sau la simulari, iar Chivu la frecat menta si incasat milioane de dolari. Nu la fotbal! Claudiu Niculescu si-a dovedit clasa de atacant! Nici o faza cu fata la poarta! Nu conteaza un meci cu Olanda! Da doua goluri cu FC Arges si este golgeterul diviziei blAt si il vinde Borcea cu 3 milioane... Javra de Dinu nu a suflat o vorba aseara despre cel pe care a insistat sa fie convocat si titularizat la Nationala. Mai au si tupeu sa critice nivelul fotbalului intern! Parca altii l-au adus in mocirla, nu ei!
Atata timp cat convocariile se vor face dupa interese si dupa ce se scrie prin ziare (contra cost, evident!) vom avea genul asta de nationala: de KKT!
Cartman_MCP
5th June 2005, 10:39
Contra a fost clar depasit de Robben, un jucator excelent care joaca la Chelsea (adica la cei mai buni dintre cei mai buni). Orice alt jucator in locul lui Contra avea aceeasi sansa cu Robben. Dar nu cred ca Contra este depasit (ca si jucator). Din cate stiu a avut un retur f. bun la tm, unde a avut o crestere de forma, iar in momentul de fata cred ca ar face fata
- destul de bine la o echipa de UEFA
- excelent in campionatul nostru
- din pacate nu este altul mai bun decat el la nationala
- deocamdata nu cred ca este in forma necesara pentru a face fata in Liga Campionilor.
Eu cred ca daca are continuitate intr-un an poate reveni la o forma apropiata cu cea care l-a consacrat. Depinde de el si eu cred ca Romania are nevoie de asemenea oameni profesionisti cu experienta si caracter (Si-a asumat raspunderea la gafa).
A gresit nepermis la primul gol cand a avut o executie defectuoasa dar astfel de executii se mai intampla, din pacate.
La al doilea gol, atat el cat si Chivu au fost bruscati in careu iar arbitru trebuia sa acorde fault in atac.
In fine, eu cred ca Romania la ora actuala nu construieste nimic, are un joc departe de cel practicat in zilele noastre si continua sa joace la ciupeala bazandu-se pe vreun sut a lui Munteanu sau pe o sclipire de "geniu" a lui Mutu. In aceste conditii nu ai cum sa castigi nici un meci si nu poti decat sa cauti vinovati la cei responsabili cu golurile primite.
Prietene stau si citesc si ma gandesc ca poate tu si cu mine am vazut alt meci.
Contra a jucat PATETIC, nu prost. si faptul ca Robben joaca la Chelsea nu ii ofera nici o scuza pt jocul prost pe care l-a facut. A gresit nepermis la ambele goluri, la primul i-a facut preluare lui Robben, iar la al doilea a pierdut duelul la cap cu Kuyt, si am luat gol. Deci ambele goluri s-au luat pe barba lui.
Inca o ocazie a fost notata cand Robben il pacaleste pe Contra ca la scoala generala si trage de la 16m, iar Lobont respinge in fata cu mare dificultate. A mai fost o ocazie a lui Robben IDENTICA cu faza din care am luat primul gol. Protagonist? Contra. Am avut MARE noroc ca de data asta Robben nu a sutat ci a pasat spre van Persie, iar acolo Pompiliu Stoica s-a aparat excelent. Spre finalul meciului a gresit din nou cand nu a facut pasul la offside si l-a lasat pe Robben liber spre poarta. Mai vrei? Ca mai sunt o gramada de faze.
Nimeni nu avea nici o sansa in fata lui Robben? Hai sa ne mai gandim. In finalul primei reprize van Basten ii schimba pe Kuyt si pe Robben. Robben trece pe dreapta iar Kuyt vine pe stanga. Eu nu am vazut sa treaca Robben de Pompiliu Stoica. Deasemenea nu l-am vazut pe Robben sa treaca de Tamas la vreun duel direct. Nu existau alternative???? Pai pe Stoican pt ce il avea frate in lot??? Ce rost mai are sa mai zic ca nu avea nici o sansa la constructie in fata lui van Bronckhorst?
Pompiliu a facut un joc bun, mult mai bun decat ma asteptam. La fel si Tamas, o rezerva excelenta pentru Radoi. Mutu a facut un joc destul de bun, insa mai mult in defensiva si mai putin la faza de constructie. A alergat mult si a recuperat multe mingi, dar nu a contat in atac, unde ma asteptam sa joace mai bine, chiar date fiind lunile de pauza. Si ce o fi fost in capul lui cand singur cu van der Sar nu a tra spre poarta... nu pot sa inteleg.
Claudiu Niculescu a jucat bine. A avut singurul sut periculos pe spatiul portii si cred ca ar fi facut mai mult daca ar fi avut mingea mai des. Mitea nu s-a vazut, la fel si Marius Niculae cu tot cu freza lui de sute de euro. Nu stiu ce a remarcat Piturca la Mitea, sincer. Inca un jucator care m-a impresionat intr-un mod foarte placut a fost Gigel Coman, care sper sa se tina de treaba la fel cum a facut-o pana acum si sa il vedem mai des la nationala.
Unde suferim? Nu neaparat la jucatori ca individualitati, ci mai mult la jocul colectiv. Foarte multe greseli simple, nesincronizari, pase date aiurea, mingi pierdute prea usor. Suferim la constructie, foarte putine faze jucate la firul ierbii, si foarte multe mingi aruncate la bataie in careul advers.
Nu cred ca Piturca trebuie dat jos. Cred ca trebuie lasat inca 4 ani pentru a reusi sa inchege o echipa nationala care sa poata face un joc colectiv bun, care sa se maturizeze. Daca stam sa ne gandim situatia calificarii era cam stiuta chiar si inainte sa vina Piturca. Nu ma asteptam de la nimeni sa face minuni.
Marquise MGP
5th June 2005, 11:06
Unde suferim? Nu neaparat la jucatori ca individualitati, ci mai mult la jocul colectiv. Foarte multe greseli simple, nesincronizari, pase date aiurea, mingi pierdute prea usor. Suferim la constructie, foarte putine faze jucate la firul ierbii, si foarte multe mingi aruncate la bataie in careul advers
spui ca suferim la jocul colectiv dar luam goluri pe greseli individuale...hai lasa ca sunt necazuri mari si cu jucatorii si cu ekipa.
Singurul care s-a ridicat la pretentiile unei nationale a fost Tamas. In rest numai trompete. Zicea cineva ca singurii profesionisti sunt Mutu si Chivu. De acord! Da' in ce profesie? Mutu poate e un profesionist la trasul pe nas sau la simulari, iar Chivu la frecat menta si incasat milioane de dolari. Nu la fotbal! Claudiu Niculescu si-a dovedit clasa de atacant! Nici o faza cu fata la poarta! Nu conteaza un meci cu Olanda! Da doua goluri cu FC Arges si este golgeterul diviziei blAt si il vinde Borcea cu 3 milioane... Javra de Dinu nu a suflat o vorba aseara despre cel pe care a insistat sa fie convocat si titularizat la Nationala. Mai au si tupeu sa critice nivelul fotbalului intern! Parca altii l-au adus in mocirla, nu ei!
Nu are rost sa punem la suflet ce zice Dinu , asta seamana din ce in ce mai mult cu Vadim :D ( TUDOR ) . Abereaza , delireaza si se crede cel mai dastept. :no:
Eu raman in continuare surprins de romanii care au vazut victoria noastra . O naivitate extrema , mai bine ar lasa-o mai moale cu nationala , sa nu isi faca singuri rau .
La fel ca si Thanya , sper sa apuc sa vad Romania la un turneu final . :mda:
( nu best of-uri din anii `90 ) :ok:
BornWild
5th June 2005, 11:39
bornwild :D :D :D :D :D ..mergem ma si noi vara asta ? :D :D :D
Lasa-i ba pe ei intai ca sunt grabiti............noi, mai batranei.....nu putem tine pasul cu ei :cool:
vagus
5th June 2005, 11:42
faptul ca Robben joaca la Chelsea nu ii ofera nici o scuza pt jocul prost pe care l-a facut. A gresit nepermis la ambele goluri, la primul i-a facut preluare lui Robben, iar la al doilea a pierdut duelul la cap cu Kuyt, si am luat gol.
....
Ai inteles gresit. Eu n-am spus ca ar avea scuza ci doar ca nu cred ca-i terminat ca fotbalist. Contra nu-i inca la forma necesara pentru a-l tine pe Robben. Daca ar fi fost, probabil ca juca la Liverpool si nu la tm.
Eu n-am vazut c-ar fi facut nici o preluare ci ca a vrut sa-i paseze la portar. Din pacate executia a fost gresita, a iesit o lumanare mai scurta la care Robben in fuga a ajuns-o si a preluat-o pe genunchi. Asta este ce am vazut eu. Chiar Piturca a spus ca "Contra nu trebuie pus la colt pentru acea greseala, pentru ca si marii jucatori gresesc". A fost o greseala de executie, ce-i drept nu avea voie.
Si Tamas si Stoica au mai gresit dar nu decisiv ca sa iasa in evidenta. Mutu .... ce sa spun ... nu avea ce sa caute in acest meci. Nu a reusit absolut nimic, ZERO. Niculescu a jucat 5 min iar apoi cred c-a plecat la plimbare ca pe teren nu s-a mai intalnit cu mingea decat o data pe final cand a luftat ca-n curtea scolii (sau ca Mutu). Oricum, Niculescu si Munteanu erau nadejdea ...
Din ce m-am prins eu, Robben era omul lui Contra iar Kuyt ... al cui? Oricum, la al doilea gol Contra era pe jos cand ala a reluat-o cu capul.
Poate Stoican era o varianta mai buna, nu stiu ca nu l-am vazut, poate o sa avem ocazia ... Eu m-as bucura sa fie unul mai bun ca si Contra la nationala.
Mitea, Pancu, Niculae, ... = 0.
Constructia sufera pentru ca nu exista o idee de joc. Ai vazut jocul olandezilor? Aparare avansata, permanent 2-3 jucatori se grupeaza in jurul mingii, un joc combinativ in viteza a 5-a (pe romani i-au desconsiderat din start si au jucat in a 2-a -> si au avut dreptate), ... , Basten a schimbat jucatorii si tactica cand trebuia, ... cu alte cuvinte un joc modern. Din pacate n-am vazut NIMIC din acestea la romani.
Concluzia mea este ca toti jucatorii trebuie sa mai joace impreuna si numai dupa mai multe meciuri iti poti da seama ce concurenta exista pe posturi si care ar fi titularii. Daca trebuie schimbat Piturca? Nu este suficient ...
DaRk_Star
5th June 2005, 12:00
...Chiar Piturca a spus ca "Contra nu trebuie pus la colt pentru acea greseala, pentru ca si marii jucatori gresesc"...
aici piturca arata ca ori nu face echipa cu cap,ori pur si simplu nu el face echipa...
in meciul de la bucuresti cu olanda l-a preferat pe ogararu in locul lui contra iar stoican a ramas pe dinafara,iar acum contra este titular,stoican rezerva iar ogararu nu a fost convocat..
piturca vrea un fel de sistem de rotatie al fundasilor de banda dreapta,ca altfel nu-mi pot explica ce face el...cu armenia va juca probabil stoican...
nu ii fac eu echipa,dar sa bagi pe un post un jucator ales la intamplare mi se pare lipsa de profesionalism...
ps.nu-mi pot opri o parere personala:stoican ar trebui sa fie titular pe postul de fundas dreapta iar ogararu rezerva...contra-poate doar o solutie la postul de mijlocas dreapta,daca va mai fi chemat...asta pentru ca nici acolo nu stam bine...
miril
5th June 2005, 12:16
Iti dau un hint, Stoican joaca in Ucraina si il are drept antrenor pe... Eu l-as lua in vizor si pe Olah, un jucator polivalent, pe partea dreapta si nu numai, iar Contra, daca mai vine la Nationala, sa fie bagat ca mijlocas dreapta cand conditia fizica ii va permite si nu pe alt post. Intrebarea ar fi daca ii permite (de acum incolo).
BlueEnergy
5th June 2005, 12:24
Stiti care e faza? Olanda stia ca nu poate sa ne bata si au facut blat! :D Singurul care nu prea a fost de acord cu blatul a fost Tamas si cativa au mers neutrii. In schimb alde Contra si Mutu cum stau mai prost cu banii :D au acceptat blatul! :P Ne asteapta un meci greu cu Armenia... ce zile am ajuns! :rosu:
P.s. Stie cineva de unde pot lua si eu ratarea "marelui" Mutu?
Cartman_MCP
5th June 2005, 13:06
spui ca suferim la jocul colectiv dar luam goluri pe greseli individuale...hai lasa ca sunt necazuri mari si cu jucatorii si cu ekipa.
Golurile le-am luat pe doua greseli individuale ale aceluiasi om. Care poate fi inlocuit, si chiar am avea destui inlocuitori de valoare pt el. De ce nu l-a schimbat Piturca pe Contra mai devreme? Nu stiu. Dar problema majora nu este in aparare, problema e ca nu stim sa construim. Chiar daca avem destui jucatori valorosi, nu suntem inca o echipa.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.