View Full Version : Site interesant de statistici NBA
K-Dogg
16th May 2005, 21:02
82games (http://82games.com)
caseta
16th May 2005, 23:57
hehe ....
e vechi :D
oamenii sunt nebuni. si mie imi plac statisticile, dar astia chiar sunt nebuni. hmmm, poate daca in fuckultate studiam statistica pe nba in loc de alte prostii, nu as fi urit materia aia .... :D
ca veni vorba, uite o chestie interesanta de acolo, din articolul asta (http://82games.com/bonus.htm):
The Spurs are the best by far on defense when not in foul trouble, and still a might good third when they are dealing with a bonus situation, but that alone makes you wonder doesn't it? Perhaps a part of the San Antonio defensive strategy revolves around "non shooting hinderance" (eg holds, bumps, checks) and refs who call those things more strictly can put them somewhat off their game on defense.
mie "holds, bumps, checks" imi suna a bowen .... ;)
K-Dogg
17th May 2005, 00:16
Bah eu nu tzi-am zis k e nou sau vechi, am zis k e un site bun de statistici! Pentru d-ashtia k tine, mishu shi kobe! :D K tot nu va scapa nimik de pe nba.com :D
thekobe
17th May 2005, 00:22
K tot nu va scapa nimik de pe nba.com :D
nba.com e neinteresant
K-Dogg
17th May 2005, 00:26
Asha asha, fii rau! :D
mortu
17th May 2005, 01:13
nba e viata mea
mishu
17th May 2005, 01:54
nba e viata mea
short quiz:
1. Cate titluri are Chicago Bulls?
2. Cine are cele mai multe titluri de campion ca jucator?
3. Cine a castigat concursul de slam in 1986?
4. Miami Heat are in lot primele trei pick-uri din draftul anului 1992. Cine sunt respectivii jucatori?
5. Pe ce post juca Iverson cand a castigat titlul de MVP al sezonului?
caseta
17th May 2005, 03:07
hai mah .... cu din astea il iei ?
ia d'aciulea:
1. care e recordul de aruncari reusite de 3p marcate intr-o repriza a unui meci de finala, cine l-a stabilit si impotriva cui ? si, evident, anul in care a fost stabilit.
2. care sunt cei 2 jucatori draftati inaintea lui jordan si de catre ce echipe ?
3. cine l-a draftat pe chris webber ?
4. ce au in comun urmatorii jucatori: chris webber, tim hardaway, latrell sprewell si chris mullin ?
5. care e numarul record de jucatori transferati contra unui singur alt jucator, cine e jucatorul respectiv si care sunt echipele care au facut trade-ul ?
6. cine detine recordul de meciuri consecutive jucate ?
7. si, cireasa de pe tort, numeste 5 jucatori carora li s-a acordat titlul de "urmatorul jordan" :P
astea fara sa te uiti pe site-ul nba
:D :D :D
mishu
17th May 2005, 10:49
sa se uite nu ma deranjeaza... macar asa arata ca il intereseaza... macar daca le-ar stii el pe ale mele... ale tale ar fi nivelul doi... mai ales ca i-ai pus cel putin doua intrebari intr-una singura...
fara sa ma uit pe nba.com... nu-mi vin in minte decat patru "jordani"... ala de la orlando, ala de la lakers, ala de la cavs si ala de la nets...
si nu mai stiu daca tot "verde" are cele mai multe meciuri consecutive... cred ca nu l-a detronat nimeni...
SilverZeus
17th May 2005, 11:00
...al 5-lea ar fi ala de la Dallas...
caseta
17th May 2005, 11:32
pai viitori jordani au tot fost :D
mai e unu, a mai scris chiar cineva pe forum, care a cistigat un concurs de dunk daca mai tin eu bine minte .....
si eu tot asa stiu, curent alternativ ala are cele mai multe meciuri la rind. fo 1000 si ceva.
mishu
17th May 2005, 13:01
da, da uite ca la ala de la dallas nu m-am gandit...
curent alternativ... tare de tot asta...
caseta
17th May 2005, 16:15
daca tu te gindesti la finley sau "casa de friptura" (stack, steak ... tot aia :P) ... io ma gindesc la unu care e practic un necunoscut. adica asta (http://www.sportspickle.com/features/volume4/2005-0223-miner.html)
mishu
17th May 2005, 20:38
io ma gandeam la stackhouse... de finley nu stiu sa se fi spus ca e jordanel...
e nu e chiar necunoscut miner... macar pentru concursul de slam... ca la vremea aia vedeam ceva nba pe dsf...
SilverZeus
17th May 2005, 22:07
...eu ma refeream la finley....pe la inceputul carierei sale, auzisem ca se anunta ca fiind drept viitorul Jordan...e drept ca in prezent a cam "ruginit" (pentru un posibil Jordan, altceva ar trebui sa joace...)...insa, pe vremea cand am inceput sa ma uit la baschet si sa ma informez despre baschet auzeam comentarii de genul: "Michael Finley has emerged as one of the league's most potent scorers and outstanding all-around players............ The Chicago area native grew up watching another Michael (Jordan) and maybe that is how he developed the ability to soar for slams. Always up near the top if not leading the league in minutes played, he brings tremendous energy and a lack of fear of taking big shots at critical times to his team. "....deci despre Finley se vorbea ca despre un alt Jordanel,,,,si juca exceptional pe vremea aceea...acum, e adevarat ca a lasat-o mai moale, sau a fost nevoit sa o lase datorita venirii lui Nowitzki...
...e foarte posibil insa ca Finley sa nu fie intre cei mai indreptatiti 5 "posibili Jordan", insa caseta a pus foarte bine intrebarea: citez: "7. si, cireasa de pe tort, numeste 5 jucatori carora li s-a acordat titlul de "urmatorul jordan" "...ptr ca as mai putea numi inca 5 de posibili Jordan la vremea aceea....ptr ca discutia se rezuma la o maxima facuta celebra si in filmul Bad Boys: "Everybody wants to be like Mike......"....cam asa era pe vremea aceea si cam asa a ramas si acum....
caseta
17th May 2005, 22:56
finley mi-a placut mult, mai ales la inceput la phoenix. la mavs, intr-adevar, a trebuit sa renunte la aruncari si posesie pt a le face loc lui nowitzki si nash.
oricum, pina acum nici unul dintre cei numiti "urmatorul jordan" nu mi s-a parut prea indreptatit. vom mai vedea si in urmatorii ani daca se va ridica cineva la nivelul lui. eu personal ii dau in momentul asta cele mai multe sanse lui wade. chiar mai multe decit lui lebron.
mishu
18th May 2005, 01:17
pana la urma mortu... a ramas in papusoi...
MadSkillz
18th May 2005, 01:29
Hai ma, voi chiar l-ati crezut pe mort.Ati inceput voi sa va agitati pe aici, dar degeaba.N-are el treaba.
caseta
18th May 2005, 01:38
find all posts by mortu ....
threadurile pe care a postat:
- fo 2 cu Fifa 2005
- Etapa 27: Rapid - U Craiova
- Etapa 27: FCM Bacau - Poli Iasi
- Etapa 27: FC National - Steaua
- Jucatorii Stelei - Analiza!
are 17 posturi azi (azi e deocamdata ora 1:34 AM). postate cam la 3 minute unu de altu, deci e inca in viata (daca nba e viata lui si nu a mai postat nimic, ma ingrijorasem ... credeam ca a murit :drak: ) si foarte prolific pe forum. se nasc 2 ipoteze.
1) nu stia ce inseamna nba si a crezut ca e o echipa noua din divizia a
2) a fost o gluma de fotbalist. caz in care, pt un fotbalist, e chiar o gluma buna si merita felicitarile noastre. sa-l aplaudam cu totii:
/hello /hello /hello /hello /hello /hello
mishu
18th May 2005, 01:47
mama da tu te plictisesti rau de tot...:)
MadSkillz
18th May 2005, 01:50
Si pe urma se vaita ca el saracu` nu poa` sa vina la baschet, ca e obosit :P
Culca-te ma...
K-Dogg
18th May 2005, 23:13
Shtiam eu k trebuie sa-l fac 'closed' thread! :D
caseta ..lasa filatul pe site ..si treci la basket
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.