View Full Version : Mvp 2007
Seahawk
21st December 2006, 03:10
Cine va fii noul MVP?
3 candidati:
1. Ladainian Tomlinson - San Diego Chargers. A doborat Recordul de touchdown-uri intr-un sezon (27) care l-a detinut Shaun Alexander anul trecut. In prezent are 30 (cu 2 ramase).
2. Drew Brees - a 'resuscitat' atacul celor de la New Orleans Saints, cu 4240 de passing yards in 14 meciuri (2 ramase), 25 de TD/11 interceptii.
339 de pase completate din 517 incercate (14 jocuri)
QB Rating: 98.2
3. Peyton Manning - Indianapolis Colts >>>26 TD/9 interceptii, QB Rating: 99.0 Isi continua cariera stralucita..in continuarea inelului
3910 yarzi, 319 pase completate din 493 incercate.
4. Brian Urlacher- Chicago Bears 126 total tackles, 86 solo, 3 interceptii, fumble recuperat. A condus inca odata una din cele mai bune defense-uri din NFL in ultimii ani.
Evident, argumentati-va alegerea, ca sa putem avea o discutie pe tema asta :ok:
Cucu
21st December 2006, 06:28
fara nici o indoiala LT va fi MVP ... si o merita.
daca nu era el ... poate Rivers merita
Peyton e Peyton si Urlacher e Urlacher ... hall of fame jucatori ...
cred ca Urlacher va castiga iarasi defensive player of the year.
codrutc
21st December 2006, 06:44
Pentru mine Peyton este mereu MVP, dar am votat pentru Laidanian Tomlinson. L.T. a batut recorduri peste recorduri si este clar principala
rotita din angrenajul Chargers. 90% va fi ales MVP.
Dintre jucatorii din defensiva si mie imi place Urlacher mereu dar si Jason Taylor (l-as vota DPOY) si Champ Bailey.
Cucu
21st December 2006, 07:11
am mai auzit argumentul asta cu Jason Taylor ... si desi il consider un jucator foarte bun ... l-am vazut in meciul cu Bears ... totusi nu e DPOY
numai ca o comparatie mica de ex.:
Jason Taylor: tackles: 55 forced fumbles:9 sacks:12.5
si sa-l comparam cu un rookie DE de la Bears care joaca ca rezerva ... si destul de putin ( mai putin de 1/3 din joc )
Mark Anderson: tackles: 24 forced fumbles:3 sacks:10.0
deci daca baiatul asta juca tot meciul ... sunt sigur ca il intrecea pe Taylor in cam toate categoriile. ...
de aia imi este foarte greu sa inteleg de unde pana unde il vor oameni pe Taylor
in plus ... Miami e o echipa mediocra ... desi apararea lor ramane buna. Dar e greu sa dai premii la jucatorii unor echipe care nu ajung nici macar la play-offs
au fost ani in care Urlacher a jucat la fel de incredibil ca anul trecut dar nu a castigat DPOY din cauza ca echipa per total era mediocra...
codrutc
21st December 2006, 07:34
Cucu, stii cum se zice, "gusturile nu se discuta". Si oricum eu nu votez, sunt doar un fan.
Cucu
21st December 2006, 08:26
chestia e ca dupa cum ti-am mai spus am auzit de altii care cred ca Jason Taylor ar trebui sa fie DPOY ... printre ei si Dan Patrick ... un analist care il respect mult.
Jason e intradevar un jucator extraordinar, dar numerele poate nu-i fac dreptate.
Cred ca Urlacher va castiga ... faptul ca Bears merg bine plus faptul ca a castigat anul trecut si e mult mai renumit decat Jason ... toate astea luate in considerare plus felul cum se voteaza pentru chestiile astea ma face sa cred ca Urlacher va castiga ...
sincer iti spun ... din declaratiile lui Urlacher ... si-ar da toate premile pentru o prezenta in SuperBowl ... cred ca Manning ar face la fel .... inca imi aduc aminte de anul trecut dupa meciul cu Carolina ... nu putea sa ridice privirea cand dadea delcaratii ... primul meci in playoffs e imens pentru Bears ... si sincer cred ca acolo vom vedea o performanta cum a avut in meciul cu Arizona in ultimul quarter ...
d'abia astept sa inceapa play-offs
Seahawk
21st December 2006, 09:56
Pentru Defensive Player of the Year trebuie intr-adevar sa ai numerele de partea ta, dar pentru MVP trebuie sa faci ceva iesit din comun.
Jason Taylor este un jucator fenomenal, la fel ca si Brian Urlacher, insa comparandu-i pe cei doi e ca si cum ai compara 2 boxeori din 2 categorii diferite...
playfair
21st December 2006, 10:56
uff....greu de ales, zic eu, atunci cind ai jucatori care practic iti "asigura" aprox. 2TD pe meci (primii 3). Si Urlacher are merite deosebite cu vreo 6 tackles pe meci (solo!). Dar pt. ca cei care contribuie decisiv la inscrierea punctelor pe tabela vor iesi mai mult in fata batalia ar fi intre primii trei. Totusi votul meu ar merge catre Drew chiar din motivul pe care l-a sugerat Seahawk. S-a "resuscitezi" o echipa nu e putin lucru.
titans_rulez
21st December 2006, 12:42
fara doar si poate mvp este clar ladainian tomlinson...nu credeam ca cineva sa mai doboare curand recordul lui shaun alexander si totusi...s-a intamplat.sincer nici nu cred ca ar fi cinstit fata de LT sa nu i se acorde acest trofeu avand in vedere ca SA a fost ales....
2. Drew Brees - cine doamne iarta-ma si-ar fi pus banii pe sfinti in acest sezon? cine doamne iarta-ma ar fi fost atat de nebun sa puna banii pe drew brees.vorba lui andy...(asta devine vedeta prin america si nu ne mai baga'n seama) i-a cam adus la viata pe cei din jazz town.toata lumea credea ca va fi anul lui reggie bush.sau poate ca in sfarsit deuce mcallister ne arata de ce e in stare dupa un sezon nu tocmai reusit anul trecut.nimeni insa nu se gandea la drew brees si iata ca acest qb a ajuns la sfarsitul sezonului regulat sa fie propus la titlul de mvp.
3. Brian Urlacher- Chicago Bears 126 total tackles, 86 solo, 3 interceptii, fumble recuperat. si categoric omul anului in defensiva.brian are mare ghinion ca este un jucator de aparare altfel...
4. Peyton Manning - Indianapolis Colts. nu ma numar printre cei care au vazut un sezon senzational facut de peyton si pt ca de la el ma astept intotdeauna la mai multe.si mai ales astept inelul....
Sinisther
21st December 2006, 13:09
L.T..... statisticile spun totul.... si cand il vezi jucand nu cred ca poti alege pe altcineva
Brees.... ii un fel the Cinderella Story... a reusit sa trensforme impreuna cu Reggie Bush o franchiza devastata de Katrina intr-o echipa cu sanse la Spuerbowl
Urlacher si Manning au intradevar un sezon bun.... dar nu unul exceptional... un sezon de genul asta ii ceea ce se astepta de la jucatori ca ei
codrutc
21st December 2006, 18:05
am mai auzit argumentul asta cu Jason Taylor ... si desi il consider un jucator foarte bun ... l-am vazut in meciul cu Bears ... totusi nu e DPOY
Nu am vrut sa uit, pentru ca tot ai amintit de meciul cu Bears, am vazut si eu meciul acela si este unul din meciurile care vin in sprijinul lui Taylor, dupa cum a jucat. Si am mai vazut si alte meciuri in care chiar l-am fixat sa vad ce face.
Vreau sa specific ca si mie imi place Urlacher, este in top 5 defensive players pentru mine, daca nu chiar pe primul loc.
dj_jaxxx
21st December 2006, 19:03
Tomlinson cu siguranta. Asta a fost anul lui. A alergat, a prins pase, am impresia ca a si pasat el la altii :D
Oricum a marcat TD cu carul in toate felurile si din toate pozitiile. Chiar daca SD sunt buni chiar si fara el, Tomlinson i-a adus la acelasi nivel cu Indianapolis si restul elitei din NFL.
Imi place foarte mult stilul ofensiv practicat de Chargers si sper ca vor castiga superbowl! :)
georgebz
21st December 2006, 19:09
LD .. fara dubii !!!!
r0bby
21st December 2006, 19:44
Ladainian Tomlinson...cred ca cifrele spun totul!A fost anul lui.
Cucu
22nd December 2006, 10:56
Nu am vrut sa uit, pentru ca tot ai amintit de meciul cu Bears, am vazut si eu meciul acela si este unul din meciurile care vin in sprijinul lui Taylor, dupa cum a jucat. Si am mai vazut si alte meciuri in care chiar l-am fixat sa vad ce face.
Vreau sa specific ca si mie imi place Urlacher, este in top 5 defensive players pentru mine, daca nu chiar pe primul loc.
poti sa faci un bun argument pentru oricare din ei doi ... eu unul nu am vazut toate meciurile lui Jason ... am vazut cel cu Bears si inca unul sau doua.
numerele nu il ajuta pe Jason ... desi sunt impresionante considerand ca majoriatea echielor il dubleaza ...
problema care o am e ca din cauza pozitiei lui ... nu influenteaza asa mult jocul precum un mid linebacker ... in loc sa alergi in partea lui Jason te duci pe dincolo ... poti sa-l cam eviti tot meciul ... pe de alta parte incearca sa il eviti pe Urlacher ... nu prea ai cum
dar ca si comparatie ... gandeste-te la meciul bun a lui Jason contra lui Bears ... si la meciul lui Urlacher cu Arizona ... cand parca era posedat ... vointa lui a shimbat tot meciul ala ...
daca ursii trebuiau sa joace mai multe meciuri echilibrate anul asta ... numerele lui Urlacher ar fi fost mai impresionante ...
oricum iti respect dorinta :) si daca se va face ca la Oscar-uri ... pentru ca Urlacher a luat premiul anul trecut, ma gandesc ca poate il vor da lui Taylor anul asta
Sarbatori fericite codrutc ~ succes Colts ~ sa ne vedem in finala :)
codrutc
22nd December 2006, 19:18
Ok, hai sa incheiem subiectul asta. Sarbatori fericite si tie ,ca de altfel la toata lumea de pe acest forum. Succes la Bears ai tai. Sper ca la tine in Chicago sa dea mai multa zapada si sa ai parte de un Craciun alb. Aici in Indy este cald si nu se mai opreste ploaia de vreo cateva zile.
DaEdge
27th December 2006, 17:29
Sa fim seriosi, ar fi ipocrizie curata sa nu i se acorde trofeul lui LT.
Cat despre restul jason taylor e un DE magnific, iar Urlacher e un MLb de top, deci nu pre ii putem compara. Peyton mereu va fi in Mvp-talk pentru ca e cel mai bun QB. iar brees se intampla sa aibe langa el un deuce mcallsiter, un reggie bush, un joe horn un marques colston+offensive line bun si o defensiva adecvata.
ElectroShock
5th January 2007, 21:28
mda L.D cred ca va iesi....tinand cont ca ia batut recordul lui alexander( desi nu imi convine) care la randui a iesit mvp sezonu trecut
codrutc
5th January 2007, 21:42
mda L.D cred ca va iesi....tinand cont ca ia batut recordul lui alexander( desi nu imi convine) care la randui a iesit mvp sezonu trecut
Fapt implinit deja
ElectroShock
5th January 2007, 21:47
sorry de 2 zile nam mai apucat sa intru pe nfl/com
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.