View Full Version : Etapa 25: FCM Bacau - Farul
ADelPiero
5th May 2005, 01:28
Sambata, 7 mai 2005: FCM Bacau - Farul, ora 17:00, Telesport
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici.
baltazar
5th May 2005, 02:06
1-0 pt farul este deajuns
Farul joaca din ce in ce mai bine, si pare ca revine la forma din tur. Presupun ca sunt in asentimenul constantenilor cand zic ca mai bine ar pierde meciul asta si ar castiga cupa decat invers :evil:
Rechinul Ucigas
5th May 2005, 11:09
Cred Ca Cel Mult 1 Punct O Sa Luam , Pt Ca Farul Se Gandeste La Cupa !
claudio25ro
5th May 2005, 11:47
castiga Bacaul ptr. ca noi suntem cu gandul la CUPA...oricum meciul nu e jucat...sa zic un 1X desii..nu as vrea !
ady51a
5th May 2005, 12:30
2 mare nici o emotie. luam si cupa. /hello /hello /hello /hello
Catalanul
5th May 2005, 16:19
Farul are prima sanse de a castiga, insa bacaul este o echipa incomoda, mai ales cand joaca acasa... totusi merg pe o victorie a constantenilor :ok: succes si in cupa :)
Farul se va menaja ... pentru finala Cupei , meci egal sau bate Bacau
tchibos
5th May 2005, 17:48
2 mare nici o emotie. luam si cupa. /hello /hello /hello /hello
asa e :ok:
dan-dan
5th May 2005, 18:04
Meci de X-2 !
Cam naspa pt. bacauani ! :headbang:
Quartz@nu
5th May 2005, 23:05
Cred ca multi din echipa Farului se vor menaja la acest meci pt a fi apti in cupa , adica nu vor mai pune osul ca altadata ;dar poate cu putina sansa ne vom intoarce cu un .... + acum sa vedem : +1 sau +3 .....oricum bafta CONSTANTENI !!!! /hello :yeah: /hello :yeah:
baltazar
6th May 2005, 01:58
/hello eu sper sa joace cum trebuie ,de ce sa se menajeze, daca este sa ia cupa o ia, daca nu ,nu ,sa nu dea pasarea din mana pe aia de pe gard,sa joace cum trebuie sa joace ca pana la cupa ,mai sunt 3 zilke. nu au decat sa se menajeze atunci
FatFrumos
6th May 2005, 03:43
ce amenajare daca nu tragi cind esti tinar cind?.....pe ciini ii rupe sfisii in cupa iar cu bacaul va juca la victorie asa ca 2 solist.
Quartz@nu
6th May 2005, 12:02
ce amenajare daca nu tragi cind esti tinar cind?.....pe ciini ii rupe sfisii in cupa iar cu bacaul va juca la victorie asa ca 2 solist.
Poate ai vrut sa spui menajare .....nu"amenajare" si ...."rupe sfisii" nu mai inteleg nimic :rosu:
Fii mai atent te rog ,ce postezi . Am pretentii de la tine !!!
simpson
6th May 2005, 18:25
Mult succes, baieti, in Cupa, da' punctele de maine raman la Bacau... :D
Al Dracu
6th May 2005, 18:53
Cred ca Farul se va menaja si va aplica tactica "toti cu c***l in poarta, sus si tare, cine stie, poate iese"... :D Dar cum microbul e de nevindecat sper sa batem! Hai ai mei! :yeah:
radcom
6th May 2005, 22:40
Bafta Farului!(mai ales in cupa), deshi n-ash vrea ca situatzia Bacaului sa se complice mai mult decat este.
dragosblue
7th May 2005, 18:02
Teren impracticabil, acest meci ar fi trebuit aminat, caci se joaca un fel de fotbal-polo.
Rechinul Ucigas
7th May 2005, 18:57
am pierdut acest meci ... asta e ! Mergem direct la buc pt cupa , ramanem tot pe locul 4 .
Eram sigur ca o sa pierdem !!! :(
radcom
7th May 2005, 19:03
Sa va intoarcetzi cu TROFEUL !!!
Ma bucur pentru victoria Bacaului !!!
Bafta pentru Farul ... in Cupa!
Felicitari Bacaului!
Bafta Farului In Cupa!
dionis
7th May 2005, 20:13
Felicitari Bacau!Ma bucur ca am castigat in mocirla aia,ca numai teren de fotbal nu a fost!Oricum,trei dorinte mai am
1.Sa scapam de B /hello
2.Sa castige Farul Cupa! :yeah:
3.Sa retrogradeze stiinta! :evil: :rosu:
radcom
7th May 2005, 20:17
Ma afiliez shi eu dorintzelor tale, chiar daca vom avea meci direct.
dionis
7th May 2005, 20:18
asa e :ok:
Hai hai...Cred ca in intalnirile directe,stam mai bine la palmares!Bafta in cupa
Quartz@nu
7th May 2005, 20:33
in primul rand felicit pe" ai mei " pentru daruirea aratata pe teren !!!!
in al doilea rand , " BOBINELE " puteau sa joace 300 de minute si nu castigau meciul asta daca nu era acel teren de "cascadorii rasului" !!!
si o constatare : rusine arbitrilor care au permis disputarea acestui meci ( poate imi spune cineva unde sarea mingea pe acea "orezarie"!) si .....multa :degete: organizatorilor care pe langa faptul care nu au fost facut nimic pentru teren au mai pus si pe cei de la FARUL sa fie si copii de minge ( de necrezut pentru orice minge iesita afara din teren , constantenii trebuiau sa o recupereze ).....cu toate acestea am vazut ca FARUL joaca f. bine si POLO ca de fotbal nu mai discut ....se stie anul asta ,este anul nostru !!!!!!!!!!!!
BAFTA IN FINALA !!!!!!
Klingon
7th May 2005, 20:36
Grigoras este din Bacau si a fost jucatorul echipei FCM Bacau. :rolleyes:
M-am asteptat sa tranteasca meciul, de aia am pus X. Vad ca l-au trantit mai tare.
Rezulta ca Farul e multumita cu locul 4, toate sperantele lor merg spre Cupa.
Nu sunt in tara si nu pot vedea meciurile la TV, dar Farul nu pare sa fi avut nici o ocazie mare de gol in tot meciul. Baicu, singurul varf autentic, schimbat in minutul 26 accidentat?
Probabil si terenul prost e de vina si faptul ca jucatorii n-au dorit sa se accidenteze sau sa ia galbene inainte de finala cupei. Totusi, cred ca meciul a fost trantit. :rosu:
Quartz@nu
7th May 2005, 21:02
Grigoras este din Bacau si a fost jucatorul echipei FCM Bacau. :rolleyes:
M-am asteptat sa tranteasca meciul, de aia am pus X. Vad ca l-au trantit mai tare.
Rezulta ca Farul e multumita cu locul 4, toate sperantele lor merg spre Cupa.
Nu sunt in tara si nu pot vedea meciurile la TV, dar Farul nu pare sa fi avut nici o ocazie mare de gol in tot meciul. Baicu, singurul varf autentic, schimbat in minutul 26 accidentat?
Probabil si terenul prost e de vina si faptul ca jucatorii n-au dorit sa se accidenteze sau sa ia galbene inainte de finala cupei. Totusi, cred ca meciul a fost trantit. :rosu:
gresesti amarnic daca tu crezi asta ...CRISTOCEA a ratat cu poarta goala de la 15 metri iar dupa aceasta faza in 2 minute se putea face 2-3 la 0 pentru FARUL ......SIGUR nu a fost " tranta" ; terenul nu a fost prost ci incredibil de prost : "orezarie" . BAFTA oriunde te-ai afla !!!!
Quartz@nu
7th May 2005, 21:04
singurul care " a trantit " meciul a fost Dumnezeu care a turnat cu nemiluita....
Felicitari Bacau!Ma bucur ca am castigat in mocirla aia,ca numai teren de fotbal nu a fost!Oricum,trei dorinte mai am
1.Sa scapam de B /hello
2.Sa castige Farul Cupa! :yeah:
3.Sa retrogradeze stiinta! :evil: :rosu:
4. Sa ia Steaua campionatu :)
Ca in rest coincide ...
Klingon
7th May 2005, 22:52
Hmm, iar Cristian Popovici, antrenorul Bacaului, este cumva fostul fundas al Farului? :D
Pacat de punctele pierdute... etapa urmatoare se joaca Dinamo - Rapid, meci din care cel putin una din cele doua rivale va castiga cel mult un punct. Deci, daca Farul ar fi castigat la Bacau si apoi batea Brasovul acasa, avea garantat locul 3 dupa etapa viitoare. Cum spuneam, probabil cineva nu a dorit asta. :rolleyes:
Acu' si Andone e fostul antrenor al Farului, iar Farul a fost considerata de unii in anii trecuti un satelit al lui Dinamo si o membra a Cooperativei lui Padureanu (chiar, prima victorie afara a Farului de anul asta a fost cumva la Bistrita iar prima infrangere la Brasov? :D Atentie deci si la meciul urmator, cu Brasovul..)
Farul si Dinamo au tot schimbat jucatori... Nu m-ar mira ca si finala Cupei sa fie aranjata, de data asta in favoarea Farului, la schimb cu renuntarea la podium in campionat si alte servicii pentru Dinamo. Prea s-a agitat clubul Farul sa comande aproape 5000 de bilete pentru orasul Constanta in timp ce Dinamo n-a comandat nici unul... :mda:
Chiar, cate echipe romanesti mai merg in UEFA? Doua/trei din campionat si una din Cupa?
Quartz@nu
7th May 2005, 23:19
nu este fostul fundas al Farului .....coincidenta de nume si prenume incolo cam fabulezi Klingon !!!!!!!!
simpson
7th May 2005, 23:30
in primul rand felicit pe" ai mei " pentru daruirea aratata pe teren !!!!
in al doilea rand , " BOBINELE " puteau sa joace 300 de minute si nu castigau meciul asta daca nu era acel teren de "cascadorii rasului" !!!
si o constatare : rusine arbitrilor care au permis disputarea acestui meci ( poate imi spune cineva unde sarea mingea pe acea "orezarie"!) si .....multa :degete: organizatorilor care pe langa faptul care nu au fost facut nimic pentru teren au mai pus si pe cei de la FARUL sa fie si copii de minge ( de necrezut pentru orice minge iesita afara din teren , constantenii trebuiau sa o recupereze ).....cu toate acestea am vazut ca FARUL joaca f. bine si POLO ca de fotbal nu mai discut ....se stie anul asta ,este anul nostru !!!!!!!!!!!!
BAFTA IN FINALA !!!!!!
Imi place ca-ti sustii cu adevarat echipa, da' cam atat!!! Nu te-apuca tu sa-ti dai cu parerea despre altii, atata vreme cat ai stat in fata televizorului... A plouat cu galeata in Bacau de ieri seara neintrerupt... ce vroiai sa faca organizatorii, sa puna o umbrela uriasa sa nu se ude cumva gleznele fine ale brazilienilor ce alcatuiesc echipa oaspete ??? Pana una-alta, "bobina" voastra de echipa nationala care a stat in marcaj tot timpul meciului la Cursaru era in plina reverie la golul marcat; si, colac peste pupaza, acelasi Cursaru (omul meciului, parerea mea), a mai dat doua pase de gol, nefructificate din pacate.
Quartz@nu
7th May 2005, 23:41
...........Cursaru (omul meciului, parerea mea), a mai dat doua pase de gol, nefructificate din pacate.
da "cursarul" (cum spunea cretinul ala de comentator de la telesport)a fost omul meciului pt ca a reusit sa marcheze ,dar ma dezamagesti cu cele "doua pase de gol" ...s-a terminat cumva 3-0 ?? si eu nu am vazut ?? atentie la lb. romana ,amice ......poate doua pase bune ca ,goluri ..din parti :headbang:
Dezamagire totala pentru mine. Am fost aproape convins ca Farul va obtine macar un egal. Asta este... mingea e rotunda. Oricum felicitari Bacaului.
baltazar
8th May 2005, 01:28
si eu sunt tare dezamagit. ce drac nu au castigat ,multi o sa zica ca sunt cu gandul la cupa ,asta este cea mai mare porcarie pe care am auzit-o saptamana asta ,puteau sa castige si dupa sa fie cu gandul la cupa pana lesinau ,parca vad ca raman doar cu gandul
simpson
8th May 2005, 03:49
da "cursarul" (cum spunea cretinul ala de comentator de la telesport)a fost omul meciului pt ca a reusit sa marcheze ,dar ma dezamagesti cu cele "doua pase de gol" ...s-a terminat cumva 3-0 ?? si eu nu am vazut ?? atentie la lb. romana ,amice ......poate doua pase bune ca ,goluri ..din parti :headbang:
Ce sa spun, nu mai pot eu de emotii ca-mi contesti tu cunostintele de limba romana!!! V-ati agitat toata saptamana pe-aici pe forum ca veniti la Bacau sa luati trei puncte, si-n tot meciul echipa voastra a reusit sa-si creeze o singura ocazie, si aia dintr-o iesire inoportuna a portarului nostru... Asta ar trebui sa va preocupe, jocul slab al echipei in perspectiva finalei de cupa, nu baltile de pe gazon si copiii de mingi!!! :rosu:
Quartz@nu
8th May 2005, 12:25
Ce sa spun, nu mai pot eu de emotii ca-mi contesti tu cunostintele de limba romana!!! V-ati agitat toata saptamana pe-aici pe forum ca veniti la Bacau sa luati trei puncte, si-n tot meciul echipa voastra a reusit sa-si creeze o singura ocazie, si aia dintr-o iesire inoportuna a portarului nostru... Asta ar trebui sa va preocupe, jocul slab al echipei in perspectiva finalei de cupa, nu baltile de pe gazon si copiii de mingi!!! :rosu:
gata ,nu mai zic nimic ...ai dreptate farul joaca slab .... polo !!!!! :happy
iar pt ."selenari" :degete: si nu uitati ca odata cu toata opozitia voastra de a nu transmite un meci decisiv , v -am trimis in " B ".....dar noroc de psd-istii vostri nenorociti !!!!
simpson
8th May 2005, 13:09
Cine vorbeste de psd-isti nenorociti!!! Bosanceanu nu cumva a fost si el, daca nu cumva mai e inca, in aceeasi cloaca??? Si da, farul a jucat intr-adevar slab in meciul asta, si cand spun asta nu ma refer la alt sport decat fotbalul; jucatorii vostri au intrat in capcana alor nostri, fiind luati tare de la inceputul meciului, ferindu-si picioarele de teama accidentarilor... restul e poveste...
dan-dan
8th May 2005, 16:07
Cine vorbeste de psd-isti nenorociti!!! Bosanceanu nu cumva a fost si el, daca nu cumva mai e inca, in aceeasi cloaca??? Si da, farul a jucat intr-adevar slab in meciul asta, si cand spun asta nu ma refer la alt sport decat fotbalul; jucatorii vostri au intrat in capcana alor nostri, fiind luati tare de la inceputul meciului, ferindu-si picioarele de teama accidentarilor... restul e poveste...
L-ai uitat pe mister Bean (Green BEAN) care e tot PSD-ist convins.
Nu neg si la noi la IASI e tot de la psd, dar am inteles ca va proceda precum sobolanii. ASA CA:
Cred ca Bacaul nu pica, Farul va cistiga CUPA si:
HEIL POLI IASI
MIT GOTT UND POLI IASI
llcosmin
9th May 2005, 00:17
Uf...am revenit si eu dupa o excursie la Bacau :D Si vad ca unii tot povestesc aici de meciul cu Farul (pe care din pacate nu am apucat sa il vad de pe stadion) ba ca a fost blat, ba ca Farul a jucat admirabil, dar ploaia si copii de minge nu i-au lasat sa castige...
Blat nu a fost... terenul a fost acelasi pentru amandoua echipele... Bacaul a jucat mai bine si asta e. Ba daca nu ratau Petcu si Tanase se termina 2-0 sau chiar 3-0...
Rechinul Ucigas
9th May 2005, 01:00
daca nu ratau ai mei se termina 1-3
Klingon
9th May 2005, 08:49
llcosmin, daca n-ai vazut meciul din tribuna... nu te cred ca n-a fost blat :cool:
Argumentele mele le-am zis. Asa de fun, uite ce zice ProSport:
"Cursaru a adus trei puncte de aur grupării lui Sechelariu într-un meci în care Farul a fentat fotbalul, fiind cu gîndul la finala Cupei. Pe o ploaie torenţială şi pe un teren care a semănat mai mult cu o imensă băltoacă, băcăuanii au reuşit să obţină cea de-a doua victorie din acest retur, golul lui Cursaru demonstrîndu-ne că acesta nu şi-a spus ultimul cuvînt în fotbalul mare. Cu gîndul la finala Cupei României, Farul Constanţa nu s-a întrebuinţat serios în meciul cu băcăuanii."
http://www.prosport.ro/index.php?c=3&a=60444
Astea par doua modalitati prudente de a spune ca Farul a facut non-combat. (Nu trebuie sa ne mire ca ziaristii au devenit prudenti: unii se tem de procese de calomnie iar altii sunt de-a dreptul platiti de Jenei si Gigei sa scrie de bine.) Distractiv ca de ambele dati le gaseste aceeasi scuza: erau cu gandul la cupa. :D De unde o sti ziaristul asta la ce se gandeau jucatorii?? :happy
llcosmin
9th May 2005, 11:24
Iar eu iti spun ca nu a fost... Nu am fost in tribuna, dar am vazut meciul la televizor...
Ultimele 10 min am tremurat serios pentru ca Farul ataca non-stop si bacauanii stateau numai in careu... Iar daca se termina egal nu era nici o afacere.
claudio25ro
9th May 2005, 14:17
Blat...? Nu cred ca a fost...insa Farul nu prea s-a "intrebuintat" ptr. meciul asta decat in ultimele minute.Oricum felicitari Bacaului...si HAI FARUL in finala!
simpson
10th May 2005, 00:56
Daca si meciul asta il suspectati c-a fost blat, atunci chiar ne meritam soarta... Nu stiu cati dintre cei care au postat pe-aici au fost la meci, eu am fost si pot afirma ca n-a fost blat, iar pentru a-mi sustine ideea mai am un argument: in ultimele minute, Ganea a facut un hent intentionat in marginea terenului, pentru ca mingea sa nu ajunga aproape de careu, cartonas din pricina caruia, dupa cate stiu eu, va fi suspendat in meciul urmator; dac-ar fi fost blat, mai facea vajnicul aparator bacauan acest hent??? Insa tare mi-e teama ca-mi racesc gura de pomana, creierele infierbantate de ideea de blat nu prea reactioneaza la stimulii logicii...
irriducibile_01
10th May 2005, 01:01
nu te mai obosi sa convingi lumea rauvoitoare !
sunt unii care shi-au facut un scop in viatza din a vedea blaturi !!!
Klingon
10th May 2005, 03:24
Imi place ca Grigoras declara in toate ziarele, dupa meci, ca Farul chiar a mers la Bacau sa ia 3 puncte. Cum mai raspunde dragul de el la intrebarile nerostite... :drak:
Cei pe care ii indigneaza cuvantul "blat" sunt invitati sa mediteze la urmatoarele. Probabil unii dintre voi nici nu stiati toate astea, ca sunteti prea tineri:
De ce credeti ca se tot roaga prin ziare antrenorii si jucatorii Farului sa vina constantenii la meciurile Farului de acasa?
De ce nu se umple stadionul decat la Steaua si Dinamo, desi echipa are cel mai bun sezon din istorie?
De ce s-a tot spus pe forumul asta ca Farul a mai avut tururi bune dar s-a stins mereu in retur (cand a inceput sa vanda meciuri)?
De ce unii jucatori si antrenori care pleaca de la Constanta spun ca acolo nu e o atmosfera de performanta adevarata?
De ce avea Farul mai multi spectatori cand juca in B, cu echipe ca Poli Iasi, Otelul Galati, Ceahlaul Piatra Neamt, Progresul Braila, CSM Suceava, decat are in A la meciurile cu aceleasi echipe si altele mai interesante?
Raspunsul meu: pentru ca in Constanta exista un teatru de papusi adevarat, si lumea nu mai vrea inca unul pe stadion. Acum multi ani chiar l-am intrebat pe un amic microbist de ce nu se mai duce la meciuri dupa ce a intrat Farul in A, ca inainte nu scapa nici un meci, si mi-a raspuns ca daca vrea clovni se duce la circ.
Daca vrea 15.000 de spectatori la fiecare meci acasa, cum avea in Divizia B, Farul trebuie sa-i convinga si pe astia ca mine ca victoriile lui nu sunt doar rezervoare de puncte care se pot imparti la prieteni dupa jumatea returului. In urmatorii 5 ani trebuie sa mai aiba 2-3 sezoane cel putin la fel de bune ca asta de acum -- cu mai multe victorii in deplasare, daca se poate (e jenant sa vrei in Europa doar cu doua, una la Bistrita si una la Apulum. Asta arata inca o data ce campionat cacacios avem: e suficient sa bati acasa aproape tot si sa mai ciupesti ceva prin deplasare si gata, ajungi pe podium!). Trebuie sa scoata capul in Europa si sa ramana cu fruntea sus. Pe urma... ne revedem pe stadion! :rolleyes:
Poate suntem noi prea pretentiosi. In definitiv Farul nu manareste nici pe departe la fel de multe meciuri ca Dinamo sau Gloria. Dar uite ca pana si suporterii lui Dinamo s-au trezit: "anul asta, Cupa e o minciuna!" (daca o castiga Dinamo) E treaba noastra sa le amintim acestor oieri si securisti ca spectatorii nu sunt doar elemente de decor, cum cred ei. Iar infatuatul de Zenga ar trebui sa joace vreo 10 meciuri cu tribunele goale, sa vedem dupa aia daca ne mai sfatuieste in ziare "cei care vor spectacol sa mearga la circ!" :rosu: Il prefer pe amicul lui, Landi de la National, care a spus ca in fotbalul romanesc sunt prea multe meciuri trucate. :ok:
simpson
11th May 2005, 18:58
Subscriu la ideea valorii scazute a campionatului nostru... dinamo are sanse reale de-a realiza eventul, cu 8 !!!!!!! infrangeri in 25 de etape de campionat, aproape o infrangere la trei meciuri !!!!
baden
13th May 2005, 10:44
daca castiga la bacau ... constanta ar fi fost si ea in "lupta" pentru titlu
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.