PDA

View Full Version : "The Animal" Batista

Heath Scumm
11th December 2006, 21:23
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/b/batista/19.jpg

http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/b/batista/20.jpg

Topicul oficial destinat "Animalului" Batista!

Ce parere aveti despre acest luptator in evolutia sa de la Leviathan, prin gimmickul Deacon Batista, in perioada Evolution si apoi de sine statator?

Mie mi-a placut de el ca Leviathan la nebunie, ca Deacon Batista mi s-a parut acceptabil, in perioada Evolution era unul dintre favoritii mei din RAW iar dupa ce a ajuns campion a ajuns sa-mi fie oarecum antipatic! Motivul? Simplu! E destul de lenes in ring uneori, este ceea ce se numeste un Pattern wrestler (face tot timpul aceleasi manevre intr-o ordine previzibila) si nu are abilitatile si carisma unui campion mondial! :D

milanezu
11th December 2006, 22:09
the best product of smackdown.
just watch the reaction when his music starts!!!!!!
who cares about mic skills!!!!!!
it's all about brawl in the ring.
i love his crushing moves.

Pepsi-Cola
12th December 2006, 07:17
E favoritul meu si cu siguranta unul dintre cei mai tari luptatori din wwe

Heath Scumm
12th December 2006, 10:08
the best product of smackdown.

just watch the reaction when his music starts!!!!!!

who cares about mic skills!!!!!!

it's all about brawl in the ring.

i love his crushing moves.

Si totusi Finlay ii da clasa cand vine vorba de pro-wrestling oricand, desi e mult mai batran ... asta spune multe despre cat de "bun" e ...

Reactia fanilor e artificiala ... li se baga pe gat personajele pozitive si cele negative iar cei mai multi nu au discernamant ... Daca maine Batista s-ar transforma din nou in personaj negativ, toti ar incepe sa-l huiduie ... inclusiv tu sau Pepsi!

Who cares about mike skills? Haha! Cred ca ma plictisesc prea tare la serviciu daca aleg sa ii raspund unui om care spune asa ceva.

"His Crushing Moves" sunt tot timpul aceleasi realizate in aceeasi ordine ... "Pattern wrestler", asa se numeste!

In perioada Evolution era mult mai intens, simteai literalmente cum creste furia in el cand isi pierdea controlul ... probabil si datorita faptului ca era in RAW si avea de-a face cu presiunea unui show live ... In SmackDown a inceput sa devina lenes dupa ce a dovedit tuturor ca nu are charisma unui campion mondial iar acum e doar o umbra a "Animalului" ambitios si aproape de neoprit din spatele lui Triple H.

milanezu
12th December 2006, 10:58
da e clar ca tie nu iti plac babyface-surile.
tu tot timpul aduce aminte de wrestler cand a fost heel.
si nu cred ca batista foloseste tot timpul aceleasi miscari.
cred ca nu prea ai vazut in ultima vreme meciuri cu el.
ce comparatie faci tu cu finley.
nu compara un om care e antrenor in smackdown cu un wrestler de 4-5 in wwe.
mai ales ca batista a intrat in wrestling cam tarziu.
mie imi place batista si nu intereseaza ca ii mai slab ca ....
si bine ca ii place si la vince de el asa ca il vom vedea si de acum incolo in main event inca vreo 2 ani linistit.

cutuma
12th December 2006, 11:01
Frate, un om care foloseste ca finisher un SpineBuster pentru ca nu poate de fiecare data sa duca la bun sfarsit un SitOut Powerbomb (si ala executat prost) nu poate fi considerat un wrestler bun.

Si nici Spinebusterul ala ... nu e cine stie ce. Versiunea folosita de Triple H (asa numitul Arn Anderson Spinebuster) e mult mai tare.

milanezu
12th December 2006, 11:23
daca tie nu-ti place spinebuster-ul nu ma intereseaza.
mie imi place.
se zguduie ringul cand il face.
cu puterea lui nu poate sa faca sitdown powerbomb?
ma faci sa rad!!!!!!
ii sitdown nu sitout.
mai invata despre el ca nu prea le ai.

Heath Scumm
12th December 2006, 12:21
Domnu' Milanezu ... daca e cineva care ar trebui sa invete, acela esti dumneata ... Putem sa purtam in continuare o discutie civilizata din care unii ar putea sa mai invete cate ceva ...

Manevra lui Batista e Sit Out pentru ca nu ramane in aceeasi pozitie sezuta pentru PIN si "iese" (de aia se numeste OUT) din manevra preferand un pin lateral ... Sit Down e atunci cand te asezi si ramai in aceeasi pozitie folosindu-ti forta bratelor si uneori picioarele pentru a-ti tine adversarul cu umerii la podea ...

Nu e adevarat ca nu-mi plac personajele pozitive ... iti pot da suficiente exemple de personaje pozitive care-mi plac : CM Punk, Kurt Angle, Samo Joe, Tommy Dreamer, Ruckus, Joker, Jack Evans, RVD, Sandman, Sabu si multi multi altii ... Problema e ca eu judec luptatorii dupa valoarea lor reala nu dupa ce-mi baga WWE pe gat ...

Cutuma are dreptate, de multe ori Batista nu a putut duce Batista Bomb-ul la bun final si a avut nevoie de ajutorul adversarilor pentru a iesi ok ... l-am vazut de cateva ori pe Booker T. impingandu-se efectiv pe umerii "Animalului" pentru ca manevra sa iasa bine ... uita-te mai atent si ai sa vezi ca face multe greseli in ring pentru un om de talia si puterea lui ...

Spinebusterul lui Batista nu mai e atat de bun pe cat era, te invit sa vezi meciul lui impotriva lui Kane in OVW, sa vezi acolo cum lucra ca si Leviathan ...

Big Sexy
12th December 2006, 12:32
Probabil ca de aia imi si place Batista, am ramas cu un o impresie placuta de la prestatia lui cu Kane in OVW si, mai mult decat atat, chiar dupa ce devenise face imi placea la nebunie felul energic in care se dezlantuia si zguduia ringul.

Dupa accident cred ca a prins frica si se vede clar ca nu isi mai da interesul, pare ca lupta doar pentru bani si nu pentru placerea de a fi in ring. E oarecum in afara atmosferei. Din pacate pentru el asta se poate traduce printr-o spirala in jos ...

cutuma
12th December 2006, 19:49
Wikipedia zice asa :

Sit-out Powerbomb : Also called a sit-down powerbomb, this is any powerbomb in which the wrestler drops into a sitting position as they slam their opponent down to the mat. This maneuver can be done with many variations of the powerbomb.

bratu_94
12th December 2006, 20:02
sunt cel mai mare fan al tau

sunt cel mai mare fan al lui ''Batista'' si ii spun sa o tina tot asa

Big Sexy
12th December 2006, 20:44
sweet!!! imi dau lacrimile de ... bucurie ca ma amuza cineva asa tare in naivitatea lui, de furie ca trebuie sa moderez si de tristete ca unii sunt CHIAR asa de naivi!

(a creat un topic nou cu "draga'batista" in WRM si a mai facut si posturi consecutive)

ripley
12th December 2006, 22:51
Spinebusterul lui Batista nu mai e atat de bun pe cat era, te invit sa vezi meciul lui impotriva lui Kane in OVW, sa vezi acolo cum lucra ca si Leviathan ...

poti sa imi spui te rog de unde pot face rost de meciurile acestuia, din perioada Leviathan??? exista vreo posibilitate??

Heath Scumm
13th December 2006, 11:07
Wikipedia zice asa : (...)

Well, that's good enough for me ... In orice caz, you were right, Milanezu was wrong

De mentionat ar fi faptul ca in comentariul CZW, Gargulio numea Sit Out powerbomb acea versiune de powerbomb "asezat" in care iti trimiteai oponentul la podea dar ieseai din priza in timp ce SitDown spunea la powerbombul in care pinul continua in cadrul aceleiasi manevre ... Totusi, daca stau sa ma gandesc el a numit o data Tiger driver-ul/Tiger Bomb-ul lui Necro Butcher "Sit Down Powerbomb" deci e posibil ca nici el sa nu aiba prea clara in minte diferenta dintre manevre, in ciuda faptului ca e un comentator play by play exceptional!

@ Ripley
Poti sa cauti in sectiunea Multimedia ... acesta este meciul de care vorbesc - http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=9111&highlight=leviathan

cutuma
13th December 2006, 13:06
E plauzibil ce zici tu. Ar trebui sa-l intrebam pe Mike Tenay sa ne lamureasca :)

Heath Scumm
13th December 2006, 14:34
LOL ... sincer cred ca cei mai buni din State cand vine vorba de play by play sunt comentatorii ROH ... ei prezinta wrestlingul ca sport ...

Corozivu
13th December 2006, 18:17
Nu stiu daca parerea lui J.R. conteaza, dar in ultimul Raw, Viscera e executat un Sitdown Powerbomb(sau ceva asemanator cu ce avea Khali drept finisher) si a ramas in pozitie pentru pin. Ideea era ca J.R. e de acord cu Decret :)

Heath Scumm
13th December 2006, 18:24
Ceea ce face Viscera se numeste A-Bomb (manevra perfectionata de A-Train in WWE post Era Attitude), Chokebomb sau SitOut ChokeSlam ...

cutuma
13th December 2006, 19:22
J.R. ~= Hogan dpdv al cunostintelor de wrestling. O avea el o voce grozava si s-o pricepe de minune sa spuna povesti, dar e pe langa rau.

Exagerez. Doar manevrele le stalceste, in rest sunt convins ca e un tip ok.

Heath Scumm
13th December 2006, 21:18
Jim Ross : "Bah Gawd Folks, this sure is a slobberknocker!"

Intre timp in ring : Rob Van Dam (in perioada lui din RAW) incearca un Split Legged Moonsault, un Rolling Thunder si eventual un 5 Star Frog Splash ...

Mmmm ... Slobberknocker should sum it up! :rolleyes:

milanezu
14th December 2006, 10:33
problema principala pentru batista este ca nu mai are un adversar ca triple h.
triple h l-a facut sa arate asa bine in feudul lor.
in smackdown ar trebui sa se bata cu oameni ca kane sau undertaker.
bine acuma inteleg ca voi ziceti ca nu prea are abilitati in ring dar acest lucru este doar pe jumatate adevarat.
batista este in stare sa faca powerbomb, spinebuster, muscle buster, jackhammer etc.
bine acuma inteleg ca nu ii tehnic dar daca toata lumea in wwe ar face aceleasi scheme nu ar deveni plictisitor?
plus ca aceste scheme fac parte din caracterul lui batista.
intra in ring si ii face praf pe adversari cu schemele power si pleaca dupa ce executa batista bomb.
stiu ca nici la microfon nu ii prea bun.
dar este pe jumatate adevarat.
de obicei are putine de spus inafara de:acest titlu ramane la mine sau tu esti un nenorocit si acum o sa intru in ring si am sa-ti tabacesc fundul.
dar sa nu uitam ca si acest lucru face parte din caracterul lui.
iti tabaceste fundul dupa ce spune cam 10 cuvinte.
sau dupa cum spunea celebrul scott hall:don't sing it, bring it!!!!

Big Sexy
14th December 2006, 11:05
problema principala pentru batista este ca nu mai are un adversar ca triple h.

...
stiu ca nici la microfon nu ii prea bun.
dar este pe jumatate adevarat.
...
sau dupa cum spunea celebrul scott hall:don't sing it, bring it!!!!

1. ai sesizat extrem de bine ceva elementar ce mie imi scapase.
2. nu ma intereseaza abilitatile lui la microfon atat timp cat vinde bine in ring. Povestea o poti spune si in ring si in afara lui chiar si fara prea multe vorbe.
3. Hell Yeahhhhh!

Heath Scumm
14th December 2006, 16:29

Sincer, eu nu sunt de acord ... Cel mai bine a aratat in perioada Evolution ... cine l-a facut sa arate bine? Goldberg, Chris Benoit si HBK ... in special Benoit ...

intra in ring si ii face praf pe adversari cu schemele power si pleaca dupa ce executa batista bomb.

Asta-i problema mea esentiala cu el ... s-a facut lenes si si-a redus drastic arsenalul ofensiv ... sincer, uneori mi se pare ca nu mai vad nimic impresionant la el decat un Spinebuster, cateva Clotheslineuri si Batista Bomb-ul ...

de obicei are putine de spus inafara de:acest titlu ramane la mine sau tu esti un nenorocit si acum o sa intru in ring si am sa-ti tabacesc fundul.

Daca n-are nimic de spus, de ce i se mai da microfonul in mana atunci? Nu stiu daca iti amintesti promo-ul "emotional" cand a renuntat la centura si multiplele promouri pe care le-a mai facut ... booooring!

Darius
14th December 2006, 20:28
poti sa imi spui te rog de unde pot face rost de meciurile acestuia, din perioada Leviathan??? exista vreo posibilitate??

Aveam parcã unul pe calculator.:thinkso:

Heath Scumm
14th December 2006, 21:34
I-am indicat deja sectiunea multimedia ;) ... cam tarziu Double J., cam tarziu! :D

buticut
14th December 2006, 22:12
Evolution i-a prins bine lui Batista, iar meciurile impotriva lui HHH i-au crescut mult cota de popularitate. Insa WWE-ul l-a transformat intr-un wrestler mult prea "comercial"...il promoveza mult pt ca prinde la public, insa in ring e ceva de genu: Muschi da, creier nu...Nu neg ca imi place oarecum de el, are acea atitudine de campion...desi dupa revenirea sa nu pare sa se mai lupte cu aceeasi placere...

Darius
15th December 2006, 01:54
I-am indicat deja sectiunea multimedia ;) ... cam tarziu Double J., cam tarziu! :D

Eu sunt mai slow.:P

Cred cã ideea cu stable-ul Evolution a fost aceea de a-i promova pe Batista ºi Randy Orton (ambii tineri), alãturi de "monºtri sacri" precum Ric Flair ºi Triple H.

alex_benoit
15th December 2006, 17:53
e un retardat care se crede doomnezeu ,, sa fim seriosi il bate si carlito :)) =)) e varza nu se compara cu nici un wrestler din raw sa fim seriosi credeti in evolutia lui de cand era in evolution???:)):)):)):mda: tzeapa a ramas tot un retardat

Pepsi-Cola
15th December 2006, 19:47
man am respect fata de HitScum si de Big Sexy ca de nu iti dadeam nishte injuraturi de nu te vedeai ..

daca nu iti place un luptator nu il jigni " retardat" .... si chestia " il bate si Carlito" nu ai de unde sa sti pentru ca acest meci nu a avut loc niciodata ..asa ca mai bine iti tii gura daca nu sti ce vorbesti ..

Lover
15th December 2006, 21:07
favoritul meu...clar ;)

alex benoit :cya: cred ca nu ai vazut in viata ta Wrestling...stii cine e Batista macar? :happy

Pepsi-Cola
16th December 2006, 08:01
da asta ziceam si eu nu cred ca shtie ce e batista ce e ala wrestlingul ....a vazut si el un meci cu benoit si cu Randy Orton ...si asha ....favoritii lui sunt cei 2 ..daca doar pe cei doi ia vazut luptand nu a vazut adevaratii wrestleri >:)

milanezu
22nd December 2006, 00:45
desi nu este in ultima perioada chiar asa de bun in ring, se pare ca batista aduce rating in smackdown.
astfel s-ar putea ca meciurile lui batista sa devina mai lungi ca la oameni le place de el.
eu ma bucur daca il vad mai mult in ring.
wwe spera astfel sa creasca ratingurile.
well batista is the ruler of smackdown!!!!!

Heath Scumm
22nd December 2006, 09:34
Doamne Fereste! De-abia face fata unui meci de 20 de minute ... Imaginati-va un Iron Man Match de o ora intre Batista si King Booker! :rolleyes:

r0bby
22nd December 2006, 12:44
Da...incredibil de plictisitor.

milanezu
22nd December 2006, 13:36
Doamne Fereste! De-abia face fata unui meci de 20 de minute ... Imaginati-va un Iron Man Match de o ora intre Batista si King Booker! :rolleyes:

bine acuma nu inseamna ca vor trece de la 20 la o ora.
poate mai pluseaza 5-10 min.
oricum batista ar trebui sa profite si sa dea mai mult in ring.

Heath Scumm
22nd December 2006, 15:18
In principiu are potential, am vazut ce putea sa faca in OVW ... astept sa vad cum va continua!

milanezu
11th February 2007, 02:09
ia inchis gura la kenneddy.
acuma va urma sa le inchida gura la john si shawn.
dupa aia underataker va fi infrant la wrestlemania.
sper sa semene meciul dintre cei 2 cu meciul din 2002 dintre taker si lesnar.

Mike^
11th February 2007, 02:50
In principiu are potential, am vazut ce putea sa faca in OVW ... astept sa vad cum va continua!

That's what WWE does to people ;) They kill potential ;) They kill talent...;) Batista era AWESOME in OVW, yet, in WWE mi se pare sincer patetic...N-are nici pe departe intensitatea din OVW, nu are aceasi forma, iar gimmick-ul Levianthan era de o mie de ori mai interesant decat cel pe care il are acuma (wait, does he even have a gimmick? :D)...

ripley
11th February 2007, 10:37
sper sa semene meciul dintre cei 2 cu meciul din 2002 dintre taker si lesnar.

poate cineva sa ma "indrepte" catre acest meci ^??

Heath Scumm
11th February 2007, 21:21
Nu stiu ce sa spun despre Batista ... e din ce in ce mai sloppy, nu m-ar surprinde ca intr-o zi sa accidenteze pe cineva Brock Lesnar style ...

Kennedy l-a carat in spate la Royal Rumble, parca nu i-a iesit nici o manevra k lumea ...

Pot totusi sa remarc ca a inceput sa vanda bine accidentarile ...

Raiden
11th February 2007, 21:51
Batista nu mi se pare un wrestler bun. Avantajul nr. 1 al sau este forta.
The Animal a fost facut mare de catre Triple H, dar de cand a terminat feudul cu The Game, Batista a inceput sa lupte din ce in ce mai slab.

cutuma
16th October 2007, 22:26
On page 263 of WWE's Batista Unleashed book he admits to having a sexual relationship with WWE diva Melina. The book reads:
My wife thought I was sleeping with Melina right off the bat, while we were still married. It wasn't true, but it did make me feel guilty about being friends with her.

Since then, as I've said, Melina and I have gotten closer and our relationship has become physical. That's caused a bit of controversy, but I don't give a sh*t. She's my friend, and I love her very much.

seems 'Tista is screwing Melina "Melon Plantation" Perez. Good for Dave!

RockBerg
16th October 2007, 22:41
seems 'Tista is screwing Melina "Melon Plantation" Perez. Good for Dave!
De fiecare data cand o ia in brate sa-si amintesca de tavaleala ei cu Hornswoggle. :happy FREAKS !

LaParka
17th October 2007, 10:43
asta s-a intamplat dupa ce Melina l-a dat in judecata pe Batista pentru "viol" in kayfabe?

RockBerg
17th October 2007, 12:39
asta s-a intamplat dupa ce Melina l-a dat in judecata pe Batista pentru "viol" in kayfabe?
Probabil dupa ce Batista a luat bataie backstage de la Ariel.
Cineva trebuia sa-l apere.

silversky
19th October 2007, 23:39
Un clip de la Sky Sports, cu Batista ºi Undertaker în vizitã la un boxer care se va lupta cu Mayfeather - click (http://www.skysports.com/video/0,20285,13273_2807548,00.html)

AxinTe
24th October 2007, 22:18
un citat din cartea lui Batista:

Now, don't get me wrong, my ex-wife is the love of my life and I would never knowingly hurt her. However, while I was busting my butt on the road like a dog, she would sit around the house and do nothing. I mean, yeah, she had cancer, but she couldn't vacuum? And since the chemo made her "not in the mood", I had no choice but to have threesomes on the road. I mean, she's talented and I hated to see her waste her life like that when she could be a dancer, or maybe a nurse. But she's not a bad person and I take full responsibility for my actions, even though it was her fault.

No comment.

cutuma
24th October 2007, 22:35
Yeah, Cancer is so overrated ... Geez Dave, are you stupid?

LaParka
24th October 2007, 22:45
cartea asta mi se pare ca ia cuvintele "controversy creates cash" prea in serios....Batista oricum nu pare prea cerebral,dar tot a mers prea departe....

"And since the chemo made her "not in the mood"

well jeez,what did you expect?chimoterapia e cel mai nasol proces de vindecare din lume,se astepta cumva ca libidoul ei sa fie sky high?
"I had no choice but to have threesomes on the road."
:cry:!ma intreb cu cine isi impartea Batista "bucata"?oare cu Little Bastard?:cry:
acuma serios....real love means you should be willing to wack off when your wife has cancer:).

"But she's not a bad person and I take full responsibility for my actions, even though it was her fault."
huh?
Batista sure contradicts himself alot....

RockBerg
25th October 2007, 01:22
ROFL @ Nickel Brain.

Big Sexy
25th October 2007, 09:24
Nickel Brain.
True, true!
Parca as da pe post declaratiile astea retarde. Cat de josnic sa fii sa declari asa ceva? Nu cred ca i-ar scadea fanbase-ul insa le voi folosi probabil cand va face heel turn.

RockBerg
25th October 2007, 12:21
True, true!
Parca as da pe post declaratiile astea retarde.
Nu parca...TREBUIE...pentru ca nu e un secret,e intr-o carte care e disponibila pentru public,nu e zvon sau o incercare de a-l injosi.

buticut
25th October 2007, 18:40
Goddamn jerk ! :jerk::jerk::jerk:.
"Now, don't get me wrong"
Exista oare vreo posibilitate de a interpreta gresit ceea ce a scris acolo? :rolleyes:

lopez
26th October 2007, 22:54
Pasajul este o inventie totala si nu se regaseste in cartea lui Batista .Nici un om cu imaginea lui nu cred ca ar risca sa si-o strice declarand astfel de lucruri oricat de controversata s-ar fi anuntat a fi cartea

LaParka
26th October 2007, 23:44
de unde stii ca nu se gaseste in carte?

Ratonu
27th October 2007, 06:52
ªi mie mi s-a pãrut prea de tot faza de mai sus ºi deºi e mai amuzant de ºtiut ce a postat AxinTe, iatã un articol recent de pe NoDQ.com:
Batista was interviewed on the Elliot in the Morning Show in Washington D.C. this morning. They discussed his upbringing in the area, such events as murders in his neighborhood and learning that his mom was a lesbian. When asked the big steroid question, he admitted that in the 90's he had taken them, but now would never think about it. He mentioned being furious that his name came up on the list of the 10 caught wrestlers a few months back. Talking about addictions he brought up that it was Chris Benoit who pointed out to him his sex addiction. They brought up the quote from his book that his been going around the internet about his wife and three-ways, he says that quote is not in his book and he has only been in one three way. He said he never knew his wife had cancer until they split, and once she was diagnosed he got back with her to try to support her. Although split now they are very close, he congratulates her on just having a baby. Batista talks about his 17 year old daughter having two kids, and being such a young grandfather. Batista said Hogan was offended by Batista's impression of him on Cold Pizza. They close by plugging his book signings and and Cyber Sunday.

lopez
27th October 2007, 11:40
de unde stii ca nu se gaseste in carte?

Ratonu a postat tot ce era de spus

buticut
27th October 2007, 18:04
Hmm...sounds better :D

Rko-4life
16th November 2007, 10:22
Batista's Fighting Style: Powerhouse,Tehnical,Brawler= Dupa cum lupta Batista i-as da overall 94/100

LaParka
16th November 2007, 10:55
lui Ric Flair cat i-ai da?

Batista's Fighting Style: Powerhouse,Tehnical,Brawler= Dupa cum lupta Batista i-as da overall 94/100
ouch!:mda:

lopez
16th November 2007, 12:17

Foarte bine.Iata un om care stie sa aprecieze valoarea

hulkster
16th November 2007, 14:37
Totusi sunt curios ce overall i'ai da lui samoa joe

batista tehnic , get a life !!!

Rko-4life
16th November 2007, 14:40
Totusi sunt curios ce overall i'ai da lui samoa joe

batista tehnic , get a life !!!

Ce vrei sa zici....ca Batista se bazeaza numai pe Powerhouse.....maine imi zici ca Batista se bazeaza pe submission si nu se bazeaza deloc pe Powerhouse si nici pe Tehnical:mda:

hulkster
16th November 2007, 14:50
Doamne , un copil probabil de 8-12 ani sa imi spuna ca e tehinical , probabil ca ai invatat despre power house , dirty , clean , tehnical de la vreun joc de wrestilng ........ T'iam zis spune cat le'ai da overall la urmatorii luptatori :
Hulk Hogan
Hayabusa
Super Dragon
John Cena
Mystico
Aj Styles
Randy Orton

Rko-4life
16th November 2007, 14:54
Doamne , un copil probabil de 8-12 ani sa imi spuna ca e tehinical , probabil ca ai invatat despre power house , dirty , clean , tehnical de la vreun joc de wrestilng ........ T'iam zis spune cat le'ai da overall la urmatorii luptatori :
Hulk Hogan
Hayabusa
Super Dragon
John Cena
Mystico
Aj Styles
Randy Orton

Hulk Hogan-98
Hayabusa-Nu am auzit de el.....
Super Dragon-86
John Cena-Nu sunt fan dar sincer a trecut peste multii wrestleri destul de buni!96
Mystico-86
Aj Styles-92
Randy Orton-93 sau 92
La Mystico si la Super Dragon nu am fost prea sigur,.....

hulkster
16th November 2007, 15:02
Hulk Hogan - 98 atat ca ridica publicul in picioare dar nimic inafara de 5 manevre nu prea stia , totusi el e cel care a bagat muzica in wrestling
Hayabusa se vede ca nu ai auzit de el , si cum naiba sa ai dai mai mult lu ion decat lu Aj Styles , Mystico si Super Dragon.

E clar ce fel de fan al wrestlingului esti.

Rko-4life
16th November 2007, 15:10
Hulk Hogan - 98 (i think you'r stupid) atat ca ridica publicul in picioare dar nimic inafara de 5 manevre nu prea stia , totusi el e cel care a bagat muzica in wrestling
Hayabusa se vede ca nu ai auzit de el , si cum naiba sa ai dai mai mult lu ion decat lu Aj Styles , Mystico si Super Dragon.

E clar ce fel de fan al wrestlingului esti.

Deci tu vrei sa zici ca Aj Styles lupta mai bine decat Cena(am zis NU SUNT FAN CENA)....dar Cena a trecut peste mai multe provocari ...si Hulk Hogan....ESTI NEBUN????HULK HOGAN NU STIA NIMIC????SI EL A BAGAT MUZICA IN WRESTLING????:happy:happy .......Mai HUlkster cate manevre voiai sa stie in acei ani?....alti au avut de final Superplex sau un Clothesline.....SI IA-S Fi dat La Hulk 99 daca reusea sa-l infranga pe The Rock la Wrestlemania 18...

cutuma
16th November 2007, 15:11
Hulkster, cati ani ai de-ti permiti sa-i faci pe altii copii? Si 2. de cand a fi copil a devenit un lucru negativ?

Freedom
16th November 2007, 15:25
Deci tu vrei sa zici ca Aj Styles lupta mai bine decat Cena

Asta era o intrebare sau o afirmatie?

AJ Styles este unul dintre cei mai buni wrestleri din pro-wrestling.

Cat despre Hogan, meritele sale nu pot fi acordate pentru abilitatile in ring, ci pentru faptul ca a fost si este, cel mai reprezentativ wrestler din aceasta afacere..;)

Rko-4life
16th November 2007, 15:32
Asta era o intrebare sau o afirmatie?

AJ Styles este unul dintre cei mai buni wrestleri din pro-wrestling.

Cat despre Hogan, meritele sale nu pot fi acordate pentru abilitatile in ring, ci pentru faptul ca a fost si este, cel mai reprezentativ wrestler din aceasta afacere..;)

Da stiu ca Aj Styles este unul dintre cei mai buni wrestleri din pro-wrestling.....dar cred ca Cena a trecut prin mai multe provocari pe care le-a castigat (destul de multe)...si eu cred ca Cena lupta destul de bine....Aj Styles este favoritul meu....dar cred ca Cena a lupat mai bine anul acesta:)

Big Sexy
16th November 2007, 18:00
cu tot respectul Rko-4life, azi am stat sa moderez ceva in urma afirmatiilor tale eronate.
Te rog frumos sa te asiguri ca ceea ce sustii e corect si pentru a te asigura de asta incearca sa argumentezi mental, serios, ceea ce scrii. Imi doresc tare mult sa devii un membru respectat al acestei comunitati si sper ca pe viitor vei citi mai mult si vei posta mai putin si mai in cunostiinta de cauza. Mult succes!

p.s. tehnic reprezinta stilul de lupta specific luptatorilor de freestyle/wrestling amator si presupune (de obicei) a duce lupta la podea si a folosi prize variate.
Batista e power wrestler adica foloseste manevre bazate pe dominarea doar prin forta a adversarului. E foarte incet si foloseste doar manevre de impact major.

buticut
16th November 2007, 19:07
^Your post reminds me of tvsport forum :D.
On topic: Batista nu e wrestler tehnic :P.

Rko-4life
16th November 2007, 20:08
cu tot respectul Rko-4life, azi am stat sa moderez ceva in urma afirmatiilor tale eronate.
Te rog frumos sa te asiguri ca ceea ce sustii e corect si pentru a te asigura de asta incearca sa argumentezi mental, serios, ceea ce scrii. Imi doresc tare mult sa devii un membru respectat al acestei comunitati si sper ca pe viitor vei citi mai mult si vei posta mai putin si mai in cunostiinta de cauza. Mult succes!

p.s. tehnic reprezinta stilul de lupta specific luptatorilor de freestyle/wrestling amator si presupune (de obicei) a duce lupta la podea si a folosi prize variate.
Batista e power wrestler adica foloseste manevre bazate pe dominarea doar prin forta a adversarului. E foarte incet si foloseste doar manevre de impact major.

Multumesc Big Sexy,sincer eu nu de mult timp sunt membru,si bineinteles ca doresc sa fiu un membru respectat,dar va rog si eu sa intelegeti daca mai gresesc, cu timpul o sa stiu mai multe.Bine?:)

dariarko
17th November 2007, 17:42
mama se uita si ea din cand in camd la wrestling si Batista e preferatul ei

Sagittarius
24th November 2007, 12:11
:). E tare sa te te uiti cu parintii la wrestling. Ai mei imi spun ca sunt violent pentru asta si mai ales ca nu tresar cand unul e lovit cu scaunul :))

Raiden
12th December 2007, 23:47
Batista has an interview with the U.K. Sun where he comments on fellow WWE superstars, including Melina, Randy Orton, Vince McMahon, Chris Benoit and The Great Khali. Regarding his relationship with Melina, he said, "It started out completely innocently, but I just fell in love with her. It’s been on and off for a long time and I still love her death. But I can’t see us getting married. I still don't think I'm over my ex-wife." Regarding Randy Orton, he said that his ex-Evolution partner "was lost for a while." Batista said, "I told Randy I'm so proud of him, he’s finally found himself as a person and as a wrestler. He was lost for a while, he didn’t know who he was or who his character was. I think he’s going to carry this business for a long time." Batista also gives his take on Chris Benoit: "We were very close. It’s a pretty big statement, but I always tell people Chris was the most honourable man I’ve ever met up until the day he killed his family." His take on Vince McMahon: "He's just a regular guy. Everybody’s terrified of him at first, but Vince wants you to be comfortable with him. He's very intimidating, especially when he’s p***ed at you, but at the same time he doesn’t make you feel like he’s your boss." Batista made some interesting remarks on The Great Khali. He said seeing him hold the world title made him sick to his stomach. Batista said, "I didn’t think he deserved the world championship. I don’t want to say it made me sick to my stomach to see the title in his hands, but it really did make me sick to my stomach."

Un interviu recent acordat lui Batista.

LaParka
13th December 2007, 01:13
well,Batista nu e tocmai cel mai indicat sa vorbeasca despre partea cu centura....

Feanoro
13th December 2007, 05:29
True, desi mai bine Batista decat Khali...although macar la Khali n-a durat prea mult...la nenea animalu' simt ca o sa imbatranesc pana se hotarasc sa termine rusinea asta.

Heath Scumm
13th December 2007, 10:32
Mie-mi place mai mult Khali decat Batista.

gicu4ever
5th April 2008, 23:11
Nu stiu daca a-ti observat dar Batista si-a bagat o pereche de cercei , moda "hard fag" :happy

RockBerg
5th April 2008, 23:18
Nu stiu daca a-ti observat dar Batista si-a bagat o pereche de cercei , moda "hard fag" :happy
Am vazut azi.
Cand spuneam..."nu e mare lucru in ring,macar n-are fata de homo,e barbat"...vine si imi arata opusul. :happy

Tudor_Ancu
6th April 2008, 01:13
Pai nu il faceatzi mai de mult "fetita PowePuff"??? :)) acu chiar ca se incadreaza , ce mai trebuie este sa se imbrace intr-un tricou Negru cu dungi verzi si putem sa-i Spunem - BATerrcup :P

Feanoro
7th April 2008, 13:20
hmm....deci faza cu verde si negru n-are nici o treaba cu Batista, deci presupunand ca gluma ta are sens are treaba cu powerpuff girl..hmm...

searching on internet....powerpuff girl?....hmmm...what? they're cartoons??

DUDE YOU'RE STILL WATCHING CARTOONS??:||

buticut
7th April 2008, 17:42
^That was.....sec!:o:

Cand spuneam..."nu e mare lucru in ring,macar n-are fata de homo,e barbat"...vine si imi arata opusul.

RockBerg, ma surprinzi. Credeam ca ti-a aratat opusul back then cand avea camasa aia cu flori. :happy

Feanoro
9th April 2008, 02:32
Mi se pare mie sau Batista pe zi ce trece se dezumfla?:D

Reaper
9th April 2008, 11:21
^Body builder-ii numesc asta definire :) ... este fenomenul care apare atunci cand un Batist trage de fiare (din obisnuita) la acelasi nivel dupa ce s-a lasat de "proteine" si nu mai are de unde sa castige masa musculara.

Feanoro
9th April 2008, 16:27
Bine dar...inteleg ca nu mai creste dar wtf te dezumfli de tot cum te lasi de "proteine"? Fuck this shit, nici macar suplimente nutritive n-o sa iau vreodata.

Tudor_Ancu
10th April 2008, 08:13
^ Chestiile alea nu il fap pe "Dr.Pepper" sa nu mai functioneze?

Feanoro
10th April 2008, 16:57
Nu, aia-s steroizii. Eu ma refeream la compusii aia hiperproteici pe care ii consuma din greu toti bodybuilderii.

the_suffering
14th May 2008, 12:24
Batista E O Fetitza Cum Spunea Unul Dintre Comentatorii De La Sport.ro
L-ati Vazut Si Voi Cum Plangea Atunci:)

Tudor_Ancu
14th May 2008, 17:15
^ Ai avea tupeu sa-i zici k e fetiza face to face intr-un bar ?!

Big Sexy
15th May 2008, 18:05
eu as avea, daca ma pocneste e si mai bine fiindca il dau in judecata pentru mai mult decat poate castiga intr-o viata.

Tudor_Ancu
16th May 2008, 13:47
si crezi k avocatul tau va avea vreo sansa contra vreunui "Johnnie Cochran" p kre Batista o sa-l angajeze :P

Post 100- yay xD

RockBerg
16th May 2008, 14:34
eu as avea, daca ma pocneste e si mai bine fiindca il dau in judecata pentru mai mult decat poate castiga intr-o viata.
Make sure you will YouTube that shit. :ok:

Ryder
16th May 2008, 14:52
Batista on MTV Cribs (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/wrestling/article1167975.ece)

Feanoro
17th May 2008, 02:41
lol...pana il dai tu in judecata trebuie sa te scoli de pe jos dupa ce te-a lovit. Un powerbomb facut pe bune e suficient ca sa te impiedice:D

legendkiller
7th July 2008, 00:58
Batista purta cercei inca din perioada Evolution, chiar mai devreme. Acum e si el in trand, nu mai e o "bruta" ci un barbat galant. :evil:

legendkiller
18th September 2008, 11:43
Credit: ProWrestling.net

The feeling within WWE is that Vince McMahon will go out of his way to keep Batista in the main event scene. Batista has mentioned the idea of retiring in a year or two, and both current and former colleagues believe he really means it and is not just posturing for a better contract. However, Vince will likely sweeten up his deal to make Batista happy and active in the ring if he has to.

Some say that Batista has a reputation as a bit of a free spender and that might be one reason he would consider staying with WWE. However, the consensus among others is that he’s managed his money well, having spent a lot but made a lot more.

Batista does big business for WWE overseas. Apparently he is the most popular wrestler on international tours and WWE is well aware of this, which would explain why Vince would go out of his way to keep him happy.

GAME_ON
24th September 2008, 15:01
batista nu se va retrage curand.si daca o va face in urmatorii 5-6 ani, nu va merge in alta federatie pt ca el
este devodat WWE-ului.el este principala `arma` de comert peste hotare pt WWE si Vince il apreciaza pentru
ceea ce face. sunt sigur ca va castiga curand centura World Weavyweight, posibil de la HBK la CYBER SUNDAY
sau cine stie ce prevede viitorul sau poate chiar...FREDDY PRINCE JR:)

Dr. Pinyada
25th September 2008, 00:37
Un prieten mi-a aratat recent un episod din MTV Cribs in care era prezentat cuibul lui Batista. Niciodata nu am stiut ca Batista e asa un geek infocat. Dracu, tipul asta avea camerele ticsite cu postere Star Wars, cu lightsabere, collectable lunch boxes cu super-eroi etc. A fost o imagine "fresh" sa vezi un urias de dimensiunile unui rinocer jucandu-se cu o sabiuta Jedi de plastic.

Raiden
2nd December 2008, 02:52
http://www.prowrestling.net/artman/publish/WWE/article1003713.shtml

Mare gagicar Batista asta.... :happy :happy :happy

Feanoro
2nd December 2008, 08:33
zomg some people are so fucking lucky:( Well not lucky, but...sigh...what's the point of studying:(

Ratonu
29th January 2009, 16:29
Cicã "Animalul" Batista, un wrestler mult mai bun decât Randy Orton, s-a reapucat de exerciþii fizice ºi e aºteptat sã revinã prin iunie sau iulie. ªanse mici sã-l vedem la Mania, aºadar. :( Mã gândesc cã ar putea fi pãstrat pentru un big return la SummerSlam.

P.S. Sper sã mai renunþe la ceva masã, l-ar ajuta în momentul ãsta al carierei.

Feanoro
30th January 2009, 19:12
Pai in ultimii ani a mai tot dat jos. Cheia e sa nu mai ia "suplimente" si totul va fi bine:)

Mr Cosmin
2nd May 2009, 04:47
Credit: F4WOnline.com

Batista will be with Manny Pacquiao when he walks to the ring for his mega-fight with Ricky Hatton this Saturday on the HBO boxing pay-per view.

The Sun out of the UK has a photo with Batista together with Ricky Hatton, the opponent of the man he'll be walking with on Saturday. Hatton is actually a wrestling fan and Batista actually acknowledges that he likes him.

However, Batista is Filipino and is the most popular WWE performer in Pacquaio's home country, and the pound-for-pound champion Pacquaio is more than a boxing or even sports legend there, he has national celebrity.

Check out the article and aforementioned photo at The Sun website at TheSun.co.uk.

anairina
21st June 2009, 22:02
Batista surely rocks :)

Reaper
22nd June 2009, 10:09
Domnilor ... Batista s-a accidentat din nou? :)

Brain-dead
22nd June 2009, 12:34
^ da

InstantClassic
22nd June 2009, 13:42
Eu am auzit ca nu s-a accidentat ci este o acoperire fiindca este suspendat 3 luni pentru substante interzise.

Razor
22nd June 2009, 14:57
Au pus cei de la WWE pozele de la operatie. :rolleyes:

InstantClassic
22nd June 2009, 15:10
Au pus cei de la WWE pozele de la operatie. :rolleyes:

Da stiu ca a cazut testul de "substante interzise"

Big Sexy
23rd June 2009, 08:32
Prezinta aici o sursa din care sa reiasa ca a cazut testul. Nu e exclus sa fie cum zici tu insa din sursele noastre s-a accidentat din nou.

Marko
23rd June 2009, 09:18
^

Batista acuzat ca foloseste steroizi

Dave Meltzer , editor Wrestling Observer Newsletter a declarat ca accidentarile lui Batista nu pot fi cu siguranta din cauza ghinionului . Meltzer a spus : La varsta sa este greu sa ai o asemenea musculatura, fizicul sau nu mai poate raspunde perfect la varsta de 40 de ani, iar acest fel de accidentari sunt semne ale unor utilizari de sterozi.
De asemenea Meltzer a mai adaugat ca accidentarea este reala, nu este nicio minciuna a celor de la WWE pentru a acoperi un eventual iuz de droguri al lui Dave. Totul este insa mai ciudat deoarece Batista nu a raspuns niciodata negativ testelor

Dr. Pinyada
27th June 2009, 20:40
^

Batista acuzat ca foloseste steroizi

Dave Meltzer , editor Wrestling Observer Newsletter a declarat ca accidentarile lui Batista nu pot fi cu siguranta din cauza ghinionului . Meltzer a spus : La varsta sa este greu sa ai o asemenea musculatura, fizicul sau nu mai poate raspunde perfect la varsta de 40 de ani, iar acest fel de accidentari sunt semne ale unor utilizari de sterozi.
De asemenea Meltzer a mai adaugat ca accidentarea este reala, nu este nicio minciuna a celor de la WWE pentru a acoperi un eventual iuz de droguri al lui Dave. Totul este insa mai ciudat deoarece Batista nu a raspuns niciodata negativ testelor

Batista si steroizi? Nu pot crede asa ceva! Este pur si simplu imposibil! What next? Scott Hall si o problema cu alcoolul?

Feanoro
30th June 2009, 12:42
OMG everybody hates this guy because they think he's on steroids. Saracul cu atata rea vointa catre el nici nu ma mir ca merge din injury in injury.

In plus, wrestling at 40+ is not recommended.

legendkiller
19th April 2010, 21:51
Source: PWInsider.com

World Wrestling Entertainment issued a press release this morning announcing WWE Studios is currently filming a new film in Louisiana, Killing Karma.

Batista had been publicly announced for the lead role a few months back, but was replaced by Triple H. According to sources, Batista is furious over the change. "Batista wants to be a movie star," one source noted.

There was much discussion over the company's tour of Europe that Batista will leave WWE when his current deal expires in the summer. He's claimed to friends in recent months that he's looking to wind down his in-ring career in order to focus on acting.

Tudor_Ancu
20th April 2010, 00:27
OMG everybody hates this guy because they think he's on steroids. Saracul cu atata rea vointa catre el nici nu ma mir ca merge din injury in injury.

In plus, wrestling at 40+ is not recommended.

It's ok ...he will die soon!

milanezu
20th April 2010, 01:22
si cine dracu o sa-l plateasca ca in wwe?
prost mai ii si batista asta.

Vladut87
20th April 2010, 12:17
Source: PWInsider.com

World Wrestling Entertainment issued a press release this morning announcing WWE Studios is currently filming a new film in Louisiana, Killing Karma.

Batista had been publicly announced for the lead role a few months back, but was replaced by Triple H. According to sources, Batista is furious over the change. "Batista wants to be a movie star," one source noted.

There was much discussion over the company's tour of Europe that Batista will leave WWE when his current deal expires in the summer. He's claimed to friends in recent months that he's looking to wind down his in-ring career in order to focus on acting.

Batista actor??? Pe asta chiar vreau so vad. Cred ca daca nu ii convine ceva o sa ia la bataie regizorul.:happy

Ratonu
20th April 2010, 13:27
Informatiile astea il fac pe Batista un heel si mai mare. Cum ar fi sa aflam ca suntem lucrati cu ele?

RockBerg
20th April 2010, 13:48
Batista actor??? Pe asta chiar vreau so vad. Cred ca daca nu ii convine ceva o sa ia la bataie regizorul.:happy
Tu chiar crezi ca Batista e in realitate ceva notabil cand e vorba de bataie la aproape 50 de ani ? Nu toti sunt Lesnar si Couture... Batista e o carpa.Merge la impresionat copii in WWE,da.. dar acolo si Orton e tare. :happy

Vladut87
20th April 2010, 20:14
Tu chiar crezi ca Batista e in realitate ceva notabil cand e vorba de bataie la aproape 50 de ani ? Nu toti sunt Lesnar si Couture... Batista e o carpa.Merge la impresionat copii in WWE,da.. dar acolo si Orton e tare. :happy

Ziceam si eu asa. Sunt perfect constient ca Batista si cuvantul bataie sunt 2 coordonate ce nu se vor intalni niciodata.

Ronan
23rd April 2010, 23:41
Batista AT AFFLICTION

http://www.youtube.com/watch?v=5l0dXJTN524&playnext_from=TL&videos=3thdVz_lUcU&feature=sub