PDA

View Full Version : ECHIPA NATIONALA

Pages : [1] 2

ady_azzuro
7th August 2003, 14:06
Aici putem discuta despre echipa nationala.
Exista doar 2 optiuni la intrebara da si nu.
Alte cuvinte sunt de prisos.
Daca nu ne vom califica toata vina ii va fi adresata lui iordanescu.
Acesta este doar o umplutura de antrenor.
Generatia de aur a fost o mostenire.
Atunci nu avea cum sa greseasca formula de start.
Insa acuma iordanescu trebuie sa faca trieri, dar se pare ca nu este antrenorul care sa construiasca o echipa nationala.
Trebuia demis imediat dupa meciul cu danemarca.
Este o rusine de antrenor. :ciocan: :ciocan:

hot_4_you_girls
15th August 2003, 17:51
S-a stabilit lotul de tineret

Lotul de tineret pentru meciul amical al nationalei mici din Ucraina: Hutan (Tiraspol), Alexandru Marc (FC Brasov) - M. Constantin (FC Brasov), Murgan (Universitatea), Moti (Universitatea), Totoroata (Extensiv), C. Stancu (U.Craiova) - R. Marginean (FC Oradea), A. Cristea (FCM Bacau), Vasilache (Gloria Bistrita), Dorian Arbanas (Gloria Bistrita), Zicu (Dinamo), Florescu (U Cluj), C. Tudor (Univ. Craiova) - Marica (Dinamo), Nastasie (FC Arges), Niculita (Dacia Braila) si Codreanu (U Cluj). In cadrul Comitetului Executiv s-a aprobat si lista stranierilor convocati de Anghel Iordanescu pentru meciul cu Ucraina: Stelea, Tamas, Chivu, Rat, Stoica, Sanmartean, D. Munteanu, Pancu, Ganea, Mutu, Mitea.

EDMOND_
15th August 2003, 23:49
Mi se pare ciudat ca , peste noapte , doi titulari ai Craiovei ( murgan si Stancu ) sunt chemati la o actiune de trei lulele facuta de lotul de tineret in timp ce in meciurile oficiale sunt chemati jucatori de la alte echipe.... De ce oare Steaua nu are nici un jucator aici ? Oare Oprita nu merita sa fie selectionat ? Sau a contat ca multa lume o vede in acest an pe Craiova luptand de la egal la egal cu echipele bucurestene , iar actiunea se tine doar cu doua zile inaintea meciului cu Bistrita , cei doi vor ajunge astfel in Craiova in Ziua meciului!?
Lotul de tineret nu are nici un obiectiv , in mod normal Manea ar trebui sa-si dea demisia dupa comportarea lamentabila in meciurile oficiale!!!

ady_azzuro
16th August 2003, 12:34
Asa e EDMOND_ astia isi bat joc de regiunea asta.
Daca nu juca nationala cu bosnia la craiova nici ca nu vedeai un jucator de la stiinta in lot.
Iordanescu face eechipa numai pe pile.
Bineinteles in afara jucatorilor gen chivu, mutu.
Uitete la filipescu asta a fost pila curata :D :D :D

inter
16th August 2003, 12:38
iar chestia cu Mitea convocat la seniori este o prostie, nu am nimic cu baiatul asta, dar nu a jucat decat vreo 2 meciuri la dinamo anul asta +3 amicale cu Ajax si gata convocare la nationala :x , se vede ca puiu face lotul dupa ce citeste hartiuta data de becali :evil: :evil: :evil:

ady_azzuro
16th August 2003, 12:54
Asa e cu puiu mai bine statea aici la arabi ca avea liniste :thinkso: :thinkso: .
Mitea e inca in floarea adolescentei , e visator baiatu , n-ai vazut procesul etapei, cum s-a rusinat cand i-a prezentat ambramburica vremea :P :P :P .

EDMOND_
16th August 2003, 13:35
am inteles ca l-ar fi convocat si pe Plesan la nati0onala mare! Daca este asa , la meciul cu Bistrita vom avea 3 titulari probabil obositi...vor ajunge chiar in ziua meciului!

ady_azzuro
16th August 2003, 13:42
Nici sorin cartu nu a fost de acord in privinta convocarii jucatorilor alb-albastri la nationala.
Cam pe cine ar convoca?
plesan, bundea,..... si care e al treilea?

hot_4_you_girls
16th August 2003, 15:48
Andone insista pentru convocarea lui Petre

Antrenorul Ioan Andone a declarat, dupa meciul cu letonii de la Liepajas Metalurgs, scor 5-2, din turul preliminar al Cupei UEFA, ca la nationala ar trebui selectionati mai multi dinamovisti: ,,Florentin Petre a tras echipa dupa el. Are o vointa extraordinara. Jucatorii au de invatat de la el. S-a terminat meciul, dar cred ca si acum alearga. El, dar si altii ,,caini,,, ar trebui selectionati de Iordanescu la nationala,,.

hot_4_you_girls
16th August 2003, 15:52
Sevcenko joaca impotriva ,,tricolorilor,,

Atacantul lui AC Milan, Andrei Sevcenko, a fost inclus in lotul Ucrainei pentru amicalul cu Romania, de la Donetk, din 20 august. Altfel, FRF a anuntat ca pentru respectiva actiune se vor cheltui 74.000 de euro, dintre care 48.000 cu lotul A si 26.000 cu cel de tineret.

zamolxe
27th August 2003, 21:08
din pacate nu mai avem sanse.
macar daca am scapa de sandu dupa pierdrea calificarii ...

ady_azzuro
28th August 2003, 17:10
yo sunt increzator sper sa ne calificam.
cu mutu in zile mari acem sanse sa ii umilim pe danezi la ei acasa.
cred si in bosnia care ne poate ajuta extrem de mult :yeah: :yeah: :yeah:

Albastreata
30th August 2003, 00:54
S-a mai discutat, dar iata din nou optiunea mea: cata vreme depindem de rezultatele altora, sansele sunt aproape zero!

ady_azzuro
30th August 2003, 09:54
depindem de celelalte rezultate, si sunt sigur ca vor gresi norvegia si danemarca,
Dar in primul rand trebuie sa ii batem pe danezi!!
Oricum iordanescu va fi principalul vinovat daca nu ne calificam
DEMISiA!!

ady_azzuro
1st September 2003, 19:19
Aceasta saptamana este a tricolorilor.
Sper ca tricolrii sa obtina 6 puncte, iar bosnia mie si :oops: :oops: :oops: ca am ajuns la mana lor, sa ii incurce pe norvegia si danemarca .
SUCCES BAIETILOR!!

lupisor lupetto
1st September 2003, 21:26
Tamas si Aliuta nu vor face parte din lot din motive medicale. Tamas va fi inlocuit de Miu.

ady_azzuro
1st September 2003, 22:33
tamas cu miu.
dar aliuta cu cine ?
yo vad echipa cam asa
lobont-stoican chivu iencsi rat- munteanu pancu cernat codrea - mutu ganea
Astia sunt cu astia defilam :yeah: :yeah: :yeah:

lupisor lupetto
1st September 2003, 23:01
tamas cu miu.
dar aliuta cu cine ?
yo vad echipa cam asa
lobont-stoican chivu iencsi rat- munteanu pancu cernat codrea - mutu ganea
Astia sunt cu astia defilam :yeah: :yeah: :yeah:

pana la ora actuala, Aliuta nu a fost inlocuit de nimeni. Este just, ii avem pe Stoica, Cernat, Sanmartean si Pancu care pot juca in pozitia lui.

Cred ca la ora actuala Bratu este mai in forma decat Ganezu' , dar acesta marcheaza aproape totimpul pentru Nationala. Unica persoana care imi face griji este Iordanescu. Sper sa prinda o doua zile bune ...

ady_azzuro
1st September 2003, 23:13
Ma refeream la faptul daca a mai fost chemat un extra jcuatori, dar nu a fost nevoie avem destiu jucatori de valoare la mijloc.
Iordanescu este singura problema la nationala.
El este cel care nu este in forma.
Ar trebui demis imediat.
Suntem peste nordici ar fi trebui sa castigam grupa la pas, dar nu a fost sa fie asa din cauza stilului defensiv al lui iordanescu :( :( :(

PeaceKeeper
2nd September 2003, 01:13
E adevarat ca Iordanescu a facut multe greseli,dar in aceasta saptamana trebuie sa fim alaturi de el si de tricolori,cu speranta ca totul se va termina cu bine si vom vedea selectionata Romaniei la Euro 2004. :yeah:
Totul pentru tara!!! :yeah:
Totul pentru Romania!!!:yeah:
Hai Romania!!! :headbang:

justafan
2nd September 2003, 01:53
Aliutza ii indisponibil... a fost chemat Miu in locul lui,iar al treilea portar e Hutzan - portar foarte bun al UTA-ei a fost accidentat 1 an de zile!

lupisor lupetto
2nd September 2003, 01:58
E adevarat ca Iordanescu a facut multe greseli,dar in aceasta saptamana trebuie sa fim alaturi de el si de tricolori,cu speranta ca totul se va termina cu bine si vom vedea selectionata Romaniei la Euro 2004. :yeah:
Totul pentru tara!!! :yeah:
Totul pentru Romania!!!:yeah:
Hai Romania!!! :headbang:

absolut. Trebuie sa fim uniti. Cea mai importanta chestie este ca Romania sa se califice. Dupa aia, daca suntem norocosi, Iordanescu isi va da demisia si vom avea un nou antrenor, unul potrivit de data asta.

lupisor lupetto
2nd September 2003, 02:07
Aliutza ii indisponibil... a fost chemat Miu in locul lui,iar al treilea portar e Hutzan - portar foarte bun al UTA-ei a fost accidentat 1 an de zile!

acuma joaca la Sheriff Tiraspol. La un moment dat se zicea ca este unul dintre cei mai talentati portari care i-am avut.

vialli
3rd September 2003, 02:49
Lotul selectionat de Iordanescu si Becali

Bogdan Lobont - Ajax
Bogdan Stelea - Salamanca
Sebastian Hutan - Serif Tiraspol bataie de joc, selectionat de becali

Fundasi:
Flavius Stoican - Dinamo bataie de joc,selectionat de becali
Adrian Iencsi - Rapid
Cristian Chivu - AS Roma
Rãzvan Rat - Sahtior Donetk
Mirel Rãdoi - Steaua
Iulian Miu - Bursaspor bataie de joc, selectionat de becali
Ionut Rada - "U" Craiova bataie de joc, selectionat de becali

Mijlocasi:
Alin Stoica - FC Bruges
Daniel Pancu - Besiktas
Dorinel Munteanu - Wolfsburg
Florin Soavã - Rapid
Florin Cernat - Dinamo Kiev :?
Florentin Dumitru - Steaua bataie de joc, selectionat de becali
Paul Codrea - Palermo bataie de joc, selectionat de becali

Atacanti:
Adrian Mutu - Chelsea
Ionel Ganea - Bursaspor
Florin Bratu - Rapid
Daniel Oprita - Steaua
Nicolae Mitea - Ajax bataie de joc, selectionat de becali

vialli
3rd September 2003, 02:54
eliminand oamenii ajunsi in nationala din ratiuni de impresariat, raman:

Lobont - Radoi , Iencsi, Chivu ,Rat - A.Stoica , Soava,Pancu ,D.Munteanu - Mutu , Ganea (Bratu)

lupisor lupetto
3rd September 2003, 06:05
Pacat ca Sanmartean nu poate juca. Din fericire, ii mai avem pe Stoica, Cernat si Pancu.

ady_azzuro
3rd September 2003, 11:03
Lobont - Stoican , Iencsi, Chivu ,Rat - Cernat , Mutu (in spatele varfurilor),Pancu ,D.Munteanu - Ganea Bratu

Ayrton
3rd September 2003, 14:39
Da, pacat ca s-a accidentat si Sanmartean, inlocuit cu brasoveanul Buga.

Vialli, daca si Stoican si Fl.Dumitru sunt selectionati in bataie de joc (in conditiile absentei lui Contra), tu pe cine ai fi vrut sa-l ia Iordanescu in nationala pentru banda dreapta? Pe Dauda sau pe Stanga?

Pe mine ma streseaza la culme insa sa il vad in lot si chiar titular pe Alin Stoica, omul care ii cara geamantanele lui Iordanescu... E penibil baiatu asta, ca la Nationala mare sau la cea de tineret nu a facut nimic in 40 de jocuri si "Generalul" tot insista cu el...

Eu as zice o echipa pentru jocul cu Danemarca (cel cu Luxemburg e floare la ureche, si chiar ar putea fi protejati unii jucatori cu galben la activ, in pericol sa fie suspendati pentru meciul cu danezii: Chivu, Radoi, Mutu, Pancu, etc...)
Deci pt meciul decisiv:
Stelea - Radoi, Iencsi, Chivu, Rat - Stoican, D.Munteanu, Pancu - Mutu - Ganea, Bratu (ofensiv, ca doar asa putem obtine victoria si sa mai speram la calificare!).

zamolxe
3rd September 2003, 18:18
...
Deci pt meciul decisiv:
Stelea - Radoi, Iencsi, Chivu, Rat - Stoican, D.Munteanu, Pancu - Mutu - Ganea, Bratu (ofensiv, ca doar asa putem obtine victoria si sa mai speram la calificare!).
Este interesanta formula ta de echipa.

In alta ordine de idei, daca Bosnia pierde ambele meciuri (cu Norvegia si Danemarca), atunci calculele noastre sint inutile.

Acum sa gindim la rece situatia:
a) ne calificam, este super dar, insemna ca raminem cu actuala conducere FRF si Iordanescu la cirma nationalei.
b) nu ne calificam, este rau, dar scapam de sandu et al.
si ar mai fi o varianta care echivaleaza cu un dezastru de proportii
c) nu ne calificam si in plus nu se schimba numic; nici la nivel de federatie, nici la nationala.

Daca ajungem la situatia c), atunci nu ne ramine sa sustinem alte echipe nationale (i.e. Turcia !!!!)

ady_azzuro
3rd September 2003, 18:26
daca ajungem in situatia c) inseamna ca a murit totul in noi, chiar suntem niste nimicuri pe lumea asta.
Am toata convingerea ca or varianta b) or a) se vor intampla.
Sansele sunt in ordinea scrierii din pacate :(

deep purple
3rd September 2003, 18:32
Pai Sandu a declarat ca sunt sanse sa-l numeasca in continuare tot pe Iordanescu si daca Romania nu se califica la europene iar de el vorbea ceva de mandate ca mai doreste sa mai termine ceva mandate. Deci el a tratat problema necalificarii ca pe un accident iar despre el nici nu si-a pus problema plecarii. Eu sper ca prima varianta sa iasa ca a doua nu are sanse sa se indeplineasca in intregime (decat partea rea).

Tudose
3rd September 2003, 18:35
Pai din punctul de vedere al lui Nasu', dezastru inseamna doar "seceta, cutremure, inundatii". Ce pretentii poti sa mai ai atunci sa fie constient de dezastrul din fotbalul romanesc, la care este si el partas?

vialli
3rd September 2003, 20:18
.
Vialli, daca si Stoican si Fl.Dumitru sunt selectionati in bataie de joc (in conditiile absentei lui Contra), tu pe cine ai fi vrut sa-l ia Iordanescu in nationala pentru banda dreapta? Pe Dauda sau pe Stanga?

Pe mine ma streseaza la culme insa sa il vad in lot si chiar titular pe Alin Stoica, omul care ii cara geamantanele lui Iordanescu... E penibil baiatu asta, ca la Nationala mare sau la cea de tineret nu a facut nimic in 40 de jocuri si "Generalul" tot insista cu el...

Eu as zice o echipa pentru jocul cu Danemarca
Stelea - Radoi, Iencsi, Chivu, Rat - Stoican, D.Munteanu, Pancu - Mutu - Ganea, Bratu
Nu cred ca e cazul sa incepem cu patriotisme ale echipei de club la meciul echipei nationale. Ai vazut ca eu l-am trecut pe singurul jucator al Craiovei, pe Rada in categoria jucatorilor adusi de nationala de Becali, pentru ca nu are valoare de lot.De Daouda :) sau Stanga nici prin cap nu mi-a trecut, desi sint convins ca Bundea este net superior lui Stoican, la fel de tehnic si cu aport defensiv mult mai insemnat.Dar nici Bundea nu este jucator de nationala in acest moment,cum nu este nici Stoican.Fl.Dumitru nu mai joaca nimic de citiva ani, doar simulari.A jucat bine doar in anul in care Steaua a luat ultimul titlu.
Pe Stoican il stiu foarte bine, de cand mai juca totusi ceva, atunci n-a fost chemat, este chemat acum pentru ca a intrat in sfera de influenta al lui becali care vrea sa-l transfere in Franta sau in alta parte.
Echipa ta este aproape aceeasi cu cea pe care a scris-o eu cu doua modificari. Eu il pusesem pe A.Stoica ,tu pe Stoican, pe langa faptul ca Stoican are un profil mai defensiv si noua ne trebuie un joc ofensiv,A.Stoica a demonstrat la Anderlecht ca este unul dintre cele mai mari talente din fotbalul romanesc, sa stii ca departe de mine faptul de a fi stelist.A doua modificare este cea cu Mutu in spatele atacantilor si Bratu varf iar Soava sare din schema. Este intradevar ofensiva formula in cazul acestei mutari dar trebuie sa avem totusi o formula echilibrata mai ales pe centru, daca nu vom tine mijlocasii lor ofensivi,ne vom trezi ca sintem tot timpul noi cei care se apara.
Dupa mine , echipa ideala este :
Lobont- Radoi, Iencsi,Chivu,Rat- A.Stoica, Soava,Pancu, D.Munteanu-
Ganea, Mutu in afara absentei lui contra caruia i-as fi dat in primul rand sarcini ofensive ca si lui A.Stoica, ceilati absenti nu cred ca afecteaza primul 11 care deja tinde sa devina unul standard cu Contra in locul lui A.Stoica.Noi vorbim dar tot Iordanescu si ...Becali fac echipa. Daca n-ar fi fost Becali bagat in viata echipei nationale, as fi fost mult mai optimist.Dar asa, se incearca calificarea nationalei in conditiile in care lotul trebuie sa fie pe placul intereselor de afaceri ale unor impresari.

inter
3rd September 2003, 20:23
treba nasoala este ca Ganea pare complet iesit din forma :( , sa-si revina oare in meciurile astea doua? :?

ady_azzuro
3rd September 2003, 20:27
ganea joaca excelent cu mutu impreuna chiar mutu declarand acest lucru.
alin stoica este bataie de joc.
este pila clara.
asta nu este jucator

vialli
3rd September 2003, 20:40
Exista trei probleme foarte grave la nationala:
1.Un numar restrans de valori adevarate.Orice accidentare sau iesire din forma a unui jucator , este dezastruoasa.
2. Echipa nationala este alcatuita nu numai pe valoare, se tine cont de interesele de afaceri ale lui becali.
3.Atmosfera lipsita de profesionalism a conducerii frf,ligii ,intreg fotbalului.Exemplu, schimbarea meciului de la Craiova la Ploiesti, motivul real fiind ca Bulucea a luat toti banii pentru incasari si nu a dat banii lui Mircea Sandu si FRF. Nici presa nu a fost intotdeauna alaturi de nationala, preferand sa scoata la iveala scandalari chiar in preziua unor meciuri importante sau sa puna umarul alaturi de becali la demiterea lui Piturca, toate fiind opera in primul rand al echipei lui Ioanitoaia. Intreaga atmosfera creeata in jurul nationalei este una neprofesionista, cu prea multe neregului de tot felul.S-a ajuns sa se dispute cele mai importante meciuri de pe teren propriu ,cele cu Norvegia si Danemarca, pe terenuri absolut impracticabile.Ridicol cat de multe piedici i-au fost puse nationalei de catre organizatori, federatie si chiar suporterii de la acele doua meciuri.
-Din aceste trei motive , eu sint pesimist si cred ca doar cu mult noroc putem invinge in Danemarca si cum n-ar fi destul, depindem si de meciurile altora.

lupisor lupetto
4th September 2003, 07:23
Intr-un interviu la televiziunea norvegiana, Carew a admis ca el este cel care a atins mingea cu mana si nu Chivu la meciul de la Oslo intre Norvegia si Romania (1-1)

Ferko
4th September 2003, 08:09
Daca ne calificam - sigur meritul va fi atribuit lui Iordanescu.
Daca nu ne calificam - raspunzatori vor fi : jucatorii, publicul si poate acarul Paun.
Eu visez (SI SPER !) asa :
1. ROMANIA
2. Bosnia-Hertegovina
3. Norvegia
4. Danemarca
5. Luxemburg

Poate o sa avem si noi putin noroc, ca pana acum am avut destule ghinioane.

Multa bafta !!!
HAI ROMANIA !!! HAI ROMANIA !!! HAI ROMANIA !!!

PeaceKeeper
4th September 2003, 12:11
Ferko eu sunt mai realist si sper la pozitia a doua in grupa,deci un baraj.Sper sa nu se intample la baraj,cea ce s-a intamplat cu Slovenia.
Eu cred in sansa echipei noastre.
HAI ROMANIA!!! :yeah:

lupisor lupetto
4th September 2003, 22:31
Mitea si Hutan au fost trimisi de Iordanescu la tineret pentru meciul cu Luxemburg.

Gerson
4th September 2003, 22:37
si eu tot la pozitia a doua ma gandesc. Poate om avea si noi putin noroc de data asta, pana cand o paine neagra :?

Edgar
5th September 2003, 06:31
Cred ca intrebarea din chestionar nu e cea corecta. Sigur ca exista sanse, atat timp cat nu suntem matematic scosi din cursa. O intrebare mai buna era: "Credeti ca ne vom califica la Euro2004?" Eu sunt mai pesimist din fire si cred ca nu ne vom califica. Poate asa o sa se schimbe ceva in fotbalul romanesc.

Ferko
5th September 2003, 08:05
"Mai bine mergem la Copenhaga cu un handicap decit fara nici o sansa de calificare" - asa zice Iordanescu, referitor la faptul ca joaca in meciul cu Luxemburg cu jucatorii care au "galben". Deci el se teme sa nu piarda cu Luxemburg, iar noi speram sa batem pe Danemarca la ei. Chiar nu stie ce usor se poate lua un "galben"? Ce face daca ia "galben" Chivu si Radoi ? Ce explicatie ne mai da atunci ? Eu cred ca Iordanescu risca orice ca oricum nu i se intampla nimic.
HAI ROMANIA !!!

lupisor lupetto
5th September 2003, 08:54
"Mai bine mergem la Copenhaga cu un handicap decit fara nici o sansa de calificare" - asa zice Iordanescu, referitor la faptul ca joaca in meciul cu Luxemburg cu jucatorii care au "galben". Deci el se teme sa nu piarda cu Luxemburg, iar noi speram sa batem pe Danemarca la ei. Chiar nu stie ce usor se poate lua un "galben"? Ce face daca ia "galben" Chivu si Radoi ? Ce explicatie ne mai da atunci ? Eu cred ca Iordanescu risca orice ca oricum nu i se intampla nimic.
HAI ROMANIA !!!

Iordanescu are dreptate. Nu-i frica sa piarda, ii este frica sa nu castige, ceea ce ar insemna un esec. Daca te gandesti ca si Danezii si Norvegienii i-au batut destul de greu pe Luxemburghezi, atuncia iti dai seama ca Generalul nu s-a gandit asa de rau.

Eu cred ca vom marca cateva goluri dupa care titularii cu galbene vor fi schimbati.

Pacala
5th September 2003, 10:01
autorul golului victoriei din meciul cu Danemarca :yeah:
http://www.euro2004.com/MultimediaFiles/Photo/trainingground/RefereeCentre/15668_351X180.jpg

inter
5th September 2003, 10:02
:yeah: :yeah: :yeah: , pacala ti-a placut poza depe uefa.com 8)

Pacala
5th September 2003, 10:04
pai nu e clar? :)

Tudose
5th September 2003, 12:29
E normal ca Iordanescu sa inceapa cu echipa de baza. Jucatorii trebuie sa fie atenti si sa nu primeasca cartonase, nici cei care au deja, nici ceilalti (in perspectiva unui eventual meci de baraj). Probabil ca daca totul va merge bine, la 2-0 sau la 3-0 se vor produce inlocuiri.

Sorin
5th September 2003, 17:01
Eu as fi menajat titularii care sint in pericol de a fi suspendati in eventualitatea in care iau galben. Nu cred ca luxemburgul sa ne poata face probleme, noi sint foarte viteji cu echipele mici, le dau saci de goluri. Altii le dau cite doua dar ne dau noua 5 :oops:

ady_azzuro
5th September 2003, 18:44
Este foarte bine pusa intrebarea Edgar , daca ai citi-o mai adanc ai intelege :thinkso:
Nu uitati un lucru pe noi ne cheama ROMANIA i-am batut pe luxembourg cu 7-0 la ei acasa p e bosnia cu 3-0 la ei acasa, un egal cu norvegia dubios , un meci pe care personal il iau ca infrangere acel meci nu aveam voie sa nu il castigam :( , in danemarca o sa vedeti ca o sa castigam , si nu chinuit chiar lejer 8) 8) 8)

Yo nu stiu de ce va agitati de meciul cu luxembourg , aia saracii sunt desculti , amatori , chiar si cu rezervele rezervelor le dam de la 3 in sus :happy

Iordanescu este un antrenor fricos, iar prea multa frica strica s-a vazut si in norvegia cu ce teama a abordat meciul.
Daca si in danemarca va juca defensiv, atunci scuzati-ma ca va spun dar suntem o echipa de mana a2a , un fel de ungaria asa :(

VICTORIE CU DANEMARCA !!!!!!!!! :yeah: :yeah: :yeah:

ady_azzuro
5th September 2003, 18:54
ATI VAZUT CU TOTI CATI SUPORTERI AU FOST LA ANTRENAMENTUL ECHIPEI NATIONALE !!
O DIFERENTA CAM MARE INTRE 15000 DE SUPORTERI CATI AU FOST LA CRAIOVA SI 200 CATI AU FOST LA PLOIESTI.
ASTA ESTE DIFERENTA DE IUBIRE A FOTBALULUI DINTRE CRAIOVA SI CELELALTE ORASHE ALE ROMANIEI :yeah: :yeah: :yeah:

lupisor lupetto
5th September 2003, 19:09
cartonasele galbene in meciul cu Danemarca se vor socoti intr-un eventual baraj? Eu nu cred, cred ca se ia de la 0.

Edgar
5th September 2003, 19:16
Este foarte bine pusa intrebarea Edgar , daca ai citi-o mai adanc ai intelege :thinkso:

Eu nu prea le am cu intelesurile adanci. In ceea ce priveste literatura, nu am trecut inca de "Balanel si Miaunel" (in varianta pentru desenat) :P

Edgar
5th September 2003, 19:18
cartonasele galbene in meciul cu Danemarca se vor socoti intr-un eventual baraj? Eu nu cred, cred ca se ia de la 0.

Cred ca se vor socoti. Meciurile de baraj sunt tot meciuri internationale.

deep purple
5th September 2003, 19:44
Eu nu prea le am cu intelesurile adanci. In ceea ce priveste literatura, nu am trecut inca de "Balanel si Miaunel" (in varianta pentru desenat) :P

Pai voi nici nu prea ati avut scriitori sau poeti in Moldova. :P :D

ultravioletcanada
5th September 2003, 22:30
lupisor, unde vedem meciul? nu cred ca il dau la Champs :?

lupisor lupetto
5th September 2003, 22:59
lupisor, unde vedem meciul? nu cred ca il dau la Champs :?

man, trebuie sa gasim un bar care poate sa prinda TVR International.

stie cineva la care baruri putem sa telefonam? Champs n-o sa dea sigur meciul de maine, insa cel de miercuri poate. Insa, eu personal m-am saturat de Champs si de cum s-au comportat cu noi Romanii.

Toti cei care traiesc in Montreal poate sa cheme baruri cu antene parabolice puternice (Adica nu Bell ExpressVu, Dish Network, etc.) si sa intrebe daca pot sa primeasca TVR International.

Informatii: Satelitul care transmite TVR i este Telstar 5 ; frecventa est 12053 si polaritatea verticala este 22000 MegaSymbols

Daca nu vreti sa chemati, scrieti aici (sau la e-mail-ul meu: LEUL04@HOTMAIL.COM ) numele barurilor si numerele si am sa intreb eu.

zamolxe
5th September 2003, 23:57
Am inteles ca-n spatele statiei de metrou Henry Bourassa, este un bar care ar putea transite meciul.

Am putea sa ne intilnim si sa mergem impreuna.

:yeah:

Hai Rapid,
HAI ROMANIA

lupisor lupetto
6th September 2003, 00:28
Am inteles ca-n spatele statiei de metrou Henry Bourassa, este un bar care ar putea transite meciul.

Am putea sa ne intilnim si sa mergem impreuna.

:yeah:

Hai Rapid,
HAI ROMANIA

nu cumva cunosti numele barului sau telefonul?

ultravioletcanada
6th September 2003, 08:00
si mie mi-a mai zis cineva ca a mai vazut meciuri undeva pe henry bourassa. imediat cum aflu dau cu chiotul. o sa mai intreb si printre amicii care au antene satelit adevarate. nasol ca e miercuri, si multi sint la munca. :(
poate la bar la tudor's? din cite stiu eu ei aveau tvr international :D sau poate pe la italieni in petit italie, stiu ca sint vreo 3 baruri cu satelit.

inter
6th September 2003, 10:18
tineretul a batut aseara cu 2-0 niste desculti :( , oare cand il vor schimba pe manea?
italia 8 - tara galilor 1 :o :o , asta e diferenta dintre fotbalul nostru si cel vest-european :thinkso:

ady_azzuro
6th September 2003, 15:32
mai baieti din cate stiu eu atat meciul cu luxembourg cat si cel cu danemarca vor fi transmise inrgegistrat de tvri
Nu cred ca o sa va bucurati asa de tare prin baruri vazand meciul inregistrat, doar daca vom castiga :D :D :D
Daca aveti un post ca lumea de sport veti vedea meciul cu danemarca , in direct meciul asta fiind la concurenta cu cehia olanda , asa ca televiziunile straine vor transmite aceste meciuri ca fiind derbiuri .

zamolxe
6th September 2003, 19:02
nu cumva cunosti numele barului sau telefonul?

Bar Sportiv se cheama. Nu stiu daca patronul este roman!!

lupisor lupetto
6th September 2003, 19:37
care este primul 11?

zamolxe
6th September 2003, 19:47
personal, nu stiu care este 11 de start !

lupisor lupetto
6th September 2003, 20:23
a fost greu pana cand am marcat primul gol. Acum este 3-0 si sunt sigur ca vom mai da cateva goluri.

PeaceKeeper
6th September 2003, 21:15
4-0 in min 80,frumos golul lui Bratu.
Hai Romania!!!

PeaceKeeper
6th September 2003, 21:21
Am uitat sa mentionez pasa superba cu calcaiul a lui Ganea catre Bratu. 8)
Bravo Romania pt. jocul de pana acum!
HAI ROMANIA!!! :yeah: :yeah:

PeaceKeeper
6th September 2003, 21:29
Felicitari Romaniei pt. victoria lejera cu 4-0 in fata Luxemburgului! :happy Acum trebuie sa speram intr-o surpriza a Bosniei in fata Norvegiei.
pt. moment Hai Bosnia!
Pt. Totdeauna HAI ROMANIA!!!!!!! :yeah: :yeah: :yeah:

Tudose
6th September 2003, 21:35
Pana acum, strategia lui Iordanescu s-a dovedit buna. Victorie lejera, nici un cartonas, nici un accidentat.
Deocamdata, Bosnia - Norvegia 0-0.
HAI ROMANIA!

lupisor lupetto
6th September 2003, 22:45
min. 71: Bosnia 0-0 Norvegia

HAI BOSNIAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ciocan:

:D

zamolxe
6th September 2003, 23:01
min 87

1-0 pt BOSNIA

PeaceKeeper
6th September 2003, 23:05
Bosnia inscrie si sansele noastre cresc.Mai sunt 5min.
Felicit Bosnia,dar mai ales Romania .

EDMOND_
6th September 2003, 23:09
Deocamdata se pare ca Bosnia a invins Norvegia...nici nu mai stiu daca este rau sau bine pentru noi.... ( mai sunt vreo trei minute) !! Bosnia va juca cu Luxemburgul si va mai lua trei puncte...

deep purple
6th September 2003, 23:11
Gata meciul.
Felicitari Bosnia!!!

PeaceKeeper
6th September 2003, 23:12
Bosnia Hertegovina-Norvegia 1-0,supriza mare,Bosnia ne-a ajutat.
Multumim Bosnia,eu sper ca tricolorii vor merge alaturi de Bosnia la Euro.
HAI ROMANIA!!! :yeah: :yeah: :yeah:

deep purple
6th September 2003, 23:13
Edmond, daca noi nu batem in Danemarca nu mai are nici un sens sa ne agitam. Sunt prea multe puncte puse in joc care vor fi impartite intre celelalte 3 contracandidate. Deci nu avem alta varianta decat victoria la Copenhaga.

Tudose
6th September 2003, 23:15
Victoria Bosniei ne ajuta. Ex-iugoslavii vor fi motivati si in ultimul meci cu Danemarca. Daca invingem la Copenhaga, nu mai putem pierde locul al doilea, adica barajul. Daca, in plus, Danemarca nu invinge Bosnia, ocupam chiar locul 1. Cu o conditie: VICTORIE LA COPENHAGA!

Subiectiv
6th September 2003, 23:25
Marele castig e ca nu mai suntem la mana altora!

Tudose
6th September 2003, 23:28
Pentru Blue: am recitit topicul tau "Visul unei nopti de vara". Pana acum ai nimerit-o. Tine-o tot asa!
Acum suntem numai pe forte proprii, cel putin in batalia pentru locul al doilea! Victoria Bosniei ne-a scos din neplacuta postura de a depinde de altii.
HAI ROMANIA!

Blue
6th September 2003, 23:36
clasament in acest moment
1 Dan 13
2Rom 13
3 Nor 11
4 Bos 9
5 Lux 0

mai sint de jucat:
Lux-Bos
Dan-Rom

Nor-Lux
Bos-Dan

cum Luxemburgul ia si va lua bataie pe linie ,un clasament al adevarului ar fi urmatorul
1.Nor 14
2.Dan 13
3.Rom 13
4. Bos 12
iar de jucat real raman doua meciuri:
Dan-Rom
Bos - Dan
deci Danemarca pastreaza prima sansa de calificare, are doua jocuri pentru ca macar sa faca acelasi numar de puncte cu Norvegia

A doua sansa o are Norvegia datorita rezultatelor directe avantajoase cu
noi si bosnia

A treia sansa o are acum Bosnia, este obligata sa bata Danemarca indiferent de alte rezultate, DAR TREBUIE S-O BATA IN BOSNIA, ACASA

A patra sansa o are Romania, este obligata sa bata Danemarca indiferent de alte rezultate, DAR TREBUIE S-O BATA IN DANEMARCA, DECI IN DEPLASARE. Cam asa stau lucrurile

UNICA NOASTRA SANSA ESTE O VICTORIE IN DANEMARCA,DACA BATEM PUTEM TERMINA PE PRIMUL LOC , ALTFEL VOM TERMINA PE LOCUL 4 UMILITOR

P.S.: tvri niste nenorociti scarbosi
/fu/ /fu/ /fu/

Tudose
6th September 2003, 23:43
Am impresia ca in tabara Romaniei domneste o stare de spirit foarte buna, baietii sunt foarte motivati. In acelasi timp, danezii nu par in aceeasi situatie: discutii in jurul lui Rommedahl, neagreat de public, critici dupa meciul amical cu Arhus, castigat cu 2-0. Va fi aceasta un avantaj pentru noi?

Blue
6th September 2003, 23:43
Visul meu este sa piarda danemarca ambele meciuri si sa se califice Romania si Bosnia. Clasamentul final ar arata asa:

1.Rom 16
2.Bos 15
3.Nor 14
4.Dan 13
5.Lux 0

Meci crucial la copenhaga, de totul sau nimic.

Tudose
6th September 2003, 23:46
Mai Blue, dar ce boacana au facut cei de la TVRi sa dea meciul in reluare! Iar miercuri, cu Danemarca, procedeaza la fel.

ady_azzuro
6th September 2003, 23:47
felicitari romaniei ca a invins.
felicitari mai bine zis bosniei ca ne-a ajutat.
suntem superiori danezilor , ar fi dezastru sa nu invingem.
TRAGEDIE NATIONALA!!!
Acum sa te vedem iordanescu ce strategie vei adopta in danemarca :evil:

PS.
TVR INT cea mai slaba televiziune din lume.
Nici meciul in reluare nu l-a dat macar.
Dar ma incalzeste faptul ca voi urmari meciul cu danemarca la unul din posturile straini de aici.
Lor macar le pasa de romania intimp ce tv noastra nu acorda nici o importanta meciurilor romaniei :x :x :x :( :( :(

Tudose
6th September 2003, 23:49
Nici macar in reluare nu l-au dat? Rusine lor!

Blue
6th September 2003, 23:51
Mai Blue, dar ce boacana au facut cei de la TVRi sa dea meciul in reluare! Iar miercuri, cu Danemarca, procedeaza la fel.
nu-l dau deloc ,nici in direct, nici reluare.Oricum era numai in reluare. Nici sa nu mai aud de astia, dupa ce am mutat meciul de la Craiova pentru ca n-au resit sa fure sandu si ai lui toti banii, handicapatii astia de la tvri nu sint in stare sa dea meciul nici in reluare. Oameni de nimic
ROMANIA I-SI MERITA SOARTA DIN PLIN , ATAT AM AVUT DE SPUS.
:x :x :x

lupisor lupetto
7th September 2003, 06:46
sunt Romani si Romani. Nu puneti "nationala" in acelasi sac cu Sandu, TVR-ul, etc.

Altfel, 4000 de spectatori?!?!?!?! 4000 ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAI, pana si la meciurile lui Impact (echipa de fotbal din Montreal ) vin cel putin 8000 de spectatori!!!!!

PeaceKeeper
7th September 2003, 12:39
lupisor in Montreal orice suporter isi poate permite sa cumpere un bilet,dar la noi e total diferit.
Sa trecem peste asta si sa ne gandim la meciul dein Danemarca unde Romania trebuie sa castige.

DRAGOS
7th September 2003, 12:58
Victoria Bosniei in fata Norvegiei mi-a dat putina incredere. Si nu nu mai mie ci si jucatorilor din nationala (banuiesc). Romania se va califica pentru ca asa îi este destinul :D .

suporter
7th September 2003, 13:02
Nu vreau sa fiu fatalist, dar mi se pare extrem de greu sa castigam la Copenhaga. Sunt de acord ca echipa de acum poate fi comparata cu "generatia de aur" (care n-a jucat totusi nici o semifinala de competitie majora, ca Bulgaria in '94, Cehia in '96, Croatia in '98 sau Turcia in 2002, vorbind numai de echipele din Est), dar meciul asta cu Danemarca nu are precedent intre meciurile decisive ale Romaniei din ultimii 20 de ani. La Cardiff am invins, dar ne ajungea si un egal. Acum avem doar varianta victoriei, iar adversarul este f. puternic si cu multa experienta. Va amintiti ce le-au facut francezilor la CM 2002? Practic, cred ca avem sanse infime sa nu primim 1-2 goluri, cu toate ca probabil o sa marcam si noi. Iordanescu va adopta o tactica prudenta in prima repriza, cand ar puea fi sungura noastra sansa sa transam rezultatul pentru ca suntem clar mai in forma si mai entuziasti ca ei. Dar vom ataca prudent si cu putini oameni, mizand totul pe Mutu. Iar daca Pancu nu face un meci mare, sprijinind atacul, dar dublandu-l permanent pe Radoi la Gravesen, o sa luam gol. Singura sansa e presingul agresiv si lansarile pe Rat si Dumitru-Stoican. Dar cred ca o sa fie prudenta multa de ambele parti si 0-0 la pauza. Apoi, Dumnezeu cu mila, 1-1 sau 2-1 pentru ei, deoarece de prin minutul 60-65 vom fi nevoiti sa riscam, va iesi Stoican, va intra Bratu si se duce dracu' tot echilibrul din teren. Sau, alt scenariu, insrie Mutu (sau din pasa lui) prin minutul 25, ne aparam ca chiorii si luam un gol prin minutul 80. Asa ca eu nu prea am scenarii pozitive, dar nu ma supar ca nu stiu cine i-ar bate pe astia acasa in meci decisiv. Important ca s-a nascut o echipa tare, care eu zic ca o sa faca performante vreo 3-4 ani, fie ca-i da voie Becali sau nu. Iar cu Lucescu antrenor si cu echipa asta am juca si noi, in sfarsit macar o semifinala de competitie majora. Dar asta-i alta poveste.

EDMOND_
7th September 2003, 13:19
Azzuro , nu stiu cum ai descoperit tu ca suntem superiori Danemarcei! Sa o demonstram pe teren , ca deocamdata au demonstrat-o ei.....
Exista posibilitatea ca sa faca trei echipe 14 puncte ? Ce se intampla atunci? Conteaza in vreun fel golaverajul sau rezultatele directe?

suporter
7th September 2003, 13:26
Suntem mai buni acum, dar au multa experienta si nu-si pierd cumpatul daca sunt condusi. Si au un antrenor echilibrat si viclean, nu ca al nostru, fricos si ciufut. Iordanescu e bun la tabla, dar lamentabil pe banca.

Tudose
7th September 2003, 14:24
Romania poate sa castige in Danemarca daca joaca tare! Adica cu curaj, fara sa temporizeze, la sacrificiu. E bine macar ca depindem numai de noi in acest moment. Eu cred ca avem capacitatea de a invinge la Copenhaga. Meciul se joaca!

ady_azzuro
7th September 2003, 17:52
GOLAVERAJUL CONTEAZA.
Un egal in danemarca ne asigura locul 2.
Fiindca noi o sa facem 14 puncte.
Norvegia o sa faca tot 14 puncte.
Dar avem golaveraj superior.
Aseara m-am uitat pe eurosport news , este un program tv diferit de eurosport, acolo scria clar ROMANIA PE PRIMUL LOC , dar cu un meci mai putin .
Avem tot 13 puncte ca danemarca , daca invingem acolo , avem primul loc asigurat , nu mai depindem in nici o masura de celelate rezultate datorita golaverajului.
REZULTATELE DIRECTE nu conteaza , macar aici sa se bucure norvegienii si danezii ca au castigat .
Situatia este foarte simpla.
Batem suntem pe primul loc :yeah: :yeah: :yeah:

csehi
7th September 2003, 19:15
Adi,regula e ca daca 2 echipe sunt la egalitate de puncte primeaza rezultatul in meciurile directe.Pana atunci(adica la inchiderea competitiei),clasamentul se face in functie de golaveraj.Situatia ideala pt noi ar fi ca la sfarsitul preliminariilor sa avem tot 14 puncte impreuna cu Norvegia si Danemarca(ca sa nu vb de victorie la Copenhaga).Atunci mi se pare ca va prima golaverajul si nu meciurile directe.

ultravioletcanada
7th September 2003, 19:31
lupisor in Montreal orice suporter isi poate permite sa cumpere un bilet,dar la noi e total diferit.
Sa trecem peste asta si sa ne gandim la meciul dein Danemarca unde Romania trebuie sa castige.
PeaceKeeper, nu e vorba de bani, ci sa vrei. Imi aduc aminta ca in '91 mi-am vindut geaca de piele in talcioc ca sa ma duc la meci la Sofia, cind am facut 1-1 cu bulgarii. si probabil ca nu am fost singurul dintre cei 5000 de romani aflati acolo care au facut ceva de genul asta. iar aici sint destui care si-au luat liber cind a jucat romania (sint 7 ore in minus fata de romania) ca sa stea sa se uite la meci (echivalent bani pierduti).
deci problema e sa vrei, restul se rezolva. :happy

Subiectiv
7th September 2003, 19:32
Golaverajul conteaza in caz de egalitate de puncte, insa numai cel din intalnirile directe. Daca trei echipe se afla la egalitate de puncte se face un "clasament in trei" alcatuit, v-ati dat seama, pe baza rezultatelor din mecuirile disputate intre "cele trei". In ambele situatii suntem net dezavantajati (doar daca nu-i batem pe danezi la diferenta mai mare de trei goluri, lucru foarte putin probabil).

Tudose
7th September 2003, 20:16
iar aici sint destui care si-au luat liber cind a jucat romania (sint 7 ore in minus fata de romania) ca sa stea sa se uite la meci (echivalent bani pierduti).

Si merita sa pierzi banii, iar cei de la TVRi sa nu dea meciul?

lupisor lupetto
7th September 2003, 20:29
Daca Romania va invinge cu 3-0 sau cu o diferenta de 4 goluri in Copenhaga, vom fi pe primul loc neconditionati de meciul Bosnia-Danemarca.

lupisor lupetto
7th September 2003, 20:32

eu asta inteleg. Dar daca Oltenii, Timisorenii, Constantenii, etc. pot, de ce nu ar putea sa faca si Ploiestenii acelasi lucru?

In plus, bine, sunteti 4000, dar incurajati Tricolorii! Pai, in timpul Cupei Mondiale din '98 o galerie de 70-80 de Romanii facea asa de multa galagie ca ne-au dat chiar la TV de multe ori (si atuncia pe nimeni, in fara Romanilor, nu i-au televizat).

Tudose
7th September 2003, 20:35
Daca Romania va invinge cu 3-0 sau cu o diferenta de 4 goluri in Copenhaga, vom fi pe primul loc neconditionati de meciul Bosnia-Danemarca.
3-0 nu ajunge. Trebuie o victorie la 4 goluri, sau un 6-3, 7-4 etc., care sa fie mai bun decat acel 2-5 din martie datorita numarului mai mare de goluri inscrise in deplasare. Cam greu de crezut...

lupisor lupetto
7th September 2003, 20:39
3-0 nu ajunge. Trebuie o victorie la 4 goluri, sau un 6-3, 7-4 etc., care sa fie mai bun decat acel 2-5 din martie datorita numarului mai mare de goluri inscrise in deplasare. Cam greu de crezut...

Daca Romania ar invinge 3-0, golaverajul ar fi 5-5 , dar noi am fi inscris 3 goluri in deplasare intre timp cei 2. Asta ne-ar da noua avantajul.

deep purple
7th September 2003, 20:47
Nu-i bun lupisor, ca ei au 5 goluri inscrise in deplasare.

lupisor lupetto
7th September 2003, 20:52
aveti dreptate, m-am incurcat. Avem nevoie de 4 goluri.

ady_azzuro
7th September 2003, 21:30
E bine ca facem calcule , dar daca nu invingem in danemarca degeaba mai vb.
Cred ca avem prima sansa in danemarca :thinkso: :thinkso: :thinkso:

Tudose
7th September 2003, 22:44
Ca o concluzie, seara de sambata a adus urmatoarele:
- o victorie confortabila (si previzibila) in fata unui adversar modest
- nici un cartonas galben si nici o accidentare in lotul nostru, ceea ce ne sporeste sansele in Danemarca
- o victorie a Bosniei contra Norvegiei care ne lasa sa ne bazam doar pe propriile puteri in ceea ce priveste lupta pentru locul al II-lea. Este mai bine ca a invins Bosnia si nu a remizat doar, pentru ca asta o va motiva pentru ultimul meci din grupa, contra danezilor, pastrandu-ne in calcule chiar si pentru locul I.
Toate lucrurile de mai sus au valoare NUMAI IN CAZUL UNEI VICTORII LA COPENHAGA.

EDMOND_
7th September 2003, 23:00
Atunci , sa-i invingem!!!!!

Dorin
8th September 2003, 00:02
Baietilor dragi ! Daca batem la Copenhaga este formidabil . Si cu 1-0 !Chiar daca terminam pe locul 2 avem oricum sansa meciului de baraj.Desi Bosnia ne mai poate ajuta odata...Dar si locul 3 ne-ar ajunge caci doua echipe de pe locul 3 merg la baraj . si avem destul de multe puncte pentru a prinde si sansa asta.Dupa bravurile din meciurile de acasa nici nu am merita sa ne calificam direct ....!!! (Glumesc totusi !) :yeah: Dorin

Blue
8th September 2003, 01:27
Eu zic ca ecuatzia e f simpla. Trebuie sa batem la orice scor in Danemarca.
Nu cred ca danezii vor bate in Bosnia, maxim vor scoate un punct deci locul 2 e improbabil

VICTORIE LA ORICE SCOR SI APROAPE SIGUR LOCUL 1 ,
EGAL SAU INFRANGERE ne duce pe locul 3 sau 4

Albastreata
8th September 2003, 01:45
Desi imi surade optimismul vostru... nu pot sa ma las chiar asa dus de val! Vorbiti de o victorie in Danemarca, de parca i-am fi batut la scor la Bucuresti! Mie mi s-a parut ca danezii joaca ceva fotbal! Si daca punem ca sunt si acasa... sau ati uitat cum a fost in Norvegia? :drak: Calificarea s-a jucat la Bucuresti cand ne-am dat cu stangul in dreptul, ne-am faultat singuri si ne-am facut de ras! Sau te pomenesti ca pe gazoane adevarate ii invatam fotbal, indiferent ca suntem oaspeti... :D :D :D

Edgar
8th September 2003, 04:49
Cotele William Hill pentru meciul Danemarca - Romania:

Victorie Danemarca: 1,80
Egal: 3,30
Victorie Romania: 3,75

E clar ca nu suntem priviti ca favoriti in meciul asta. Sper sa castigam totusi.

ultravioletcanada
8th September 2003, 06:19
Cotele William Hill pentru meciul Danemarca - Romania:

Victorie Danemarca: 1,80
Egal: 3,30
Victorie Romania: 3,75

E clar ca nu suntem priviti ca favoriti in meciul asta. Sper sa castigam totusi.
din pacate la loto-quebec meciul nostru nu e trecut. era o cota buna :thinkso:
parerea mea e ca va conta psihicul si mentalitatea. :rolleyes:

deep purple
8th September 2003, 07:59
Desi imi surade optimismul vostru... nu pot sa ma las chiar asa dus de val! Vorbiti de o victorie in Danemarca, de parca i-am fi batut la scor la Bucuresti! Mie mi s-a parut ca danezii joaca ceva fotbal! Si daca punem ca sunt si acasa... sau ati uitat cum a fost in Norvegia? :drak: Calificarea s-a jucat la Bucuresti cand ne-am dat cu stangul in dreptul, ne-am faultat singuri si ne-am facut de ras! Sau te pomenesti ca pe gazoane adevarate ii invatam fotbal, indiferent ca suntem oaspeti... :D :D :D

Bosnia e echipa pe care noi am batut-o si acasa si in deplasare si totodata echipa care a batut Danemarca la Copenhaga cu 2-0 la exact 3 zile dupa acel 5-2 de la Bucuresti. Totul este posibil.

Ferko
8th September 2003, 08:08
Multumiri Bosniei ! Acum totul depinde de jucatorii nostri.

Eu visez (SI SPER !) in continuare tot asa :
1. ROMANIA
2. Bosnia-Hertegovina
3. Norvegia
4. Danemarca
5. Luxemburg

Hai sa gandim pozitiv, sa punem binele in fata !
Multa bafta !!!

Ferko
8th September 2003, 08:11

1. ROMANIA
2. Bosnia-Hertegovina
3. Norvegia
4. Danemarca
5. Luxemburg

Multa bafta !!!

Ferko
8th September 2003, 08:12

1. ROMANIA
2. Bosnia-Hertegovina
3. Norvegia
4. Danemarca
5. Luxemburg

Multa bafta !!!

phil
8th September 2003, 08:25
da, deep, totul e posibil (mingea e rotunda, nu?) dar /nope/ si probabil. fara sa fiu exagerat de pesimist cred ca se va repeta situatia din '89: cine joaca acasa bate si se califica direct :( .

noi avem potential (mai ales cu Mutu in atac) dar mi-e greu sa cred ca danezii vor rata sansa foarte mare pe care o au si pe care, sa fim sinceri, au stiut sa si-o creeze de-a lungul meciurilor de calificare. spre deosebire de noi. cred ca la psihic sunt mai tari.

oricum, ma bucur ca macar acum Iordanescu trebuie sa joace preponderent ofensiv lucru care nu i-a convenit niciodata (culmea pentru mijlocasul ofensiv care a fost in cariera). numai ca de data asta /nope/ are de ales. poate asa o sa faca si ai nostri spectacol adevarat.

succes. pentru ca si daca nu ne calificam nesimtitii :ciocan: care "conduc" fotbalul romanesc /nope/ vor demisiona.

PS: hey Ferko, am inteles cu totii mesajul tau. sau crezi ca daca-l postezi de cinspe ori devine realitate :?

Ferko
8th September 2003, 08:29
Scuze ! Ma bucuram si eu.

lupisor lupetto
8th September 2003, 09:14

1. ROMANIA
2. Bosnia-Hertegovina
3. Norvegia
4. Danemarca
5. Luxemburg

Multa bafta !!!

Este normal sa te bucuri :)

Hai Romania!

La psihic stam mai bine. Avem jucator cu mentalitate profesionista: Mutu, Chivu, Dorinel, Radoi, Bratu. Mergem acolo ca outsideri, ceea ce ne face totimpul bine. Danezii ne desconsidera (chiar daca incearca sa n-o arate) si noi trebuie sa demonstram ca meritam sa mergem in Portugalia.

adbogdan
8th September 2003, 10:30
Danemarca este mult mai greu de invins pe teren propriu in comparatie cu Norvegia.
E genul de echipa care primeste foarte putine goluri acasa, in schimb da intotdeauna, indiferent de 'cota' adversarului. Norvegia primea putine, dar si dadea la fel de putine.
Mai mult, in ultimii 20 de ani Danemarca a pierdut 3 meciuri oficiale pe teren propriu, dar intotdeauna la inceputul preliminariilor (este neanvinsa acasa in meciuri oficiale in anii '83, '85, '87, '89, '91, '93, '95, '97, '99, 2001).
Cu alte cuvinte, meciul de la Copenhaga va fi foarte dificil, iar o eventuala victorie a Romaniei ar fi intr-adevar o mare realizare.
Oricum, poate ca e mai bine asa. As zice ca daca putem invinge Danemarca la Copenhaga, atunci e clar ca nu vom face figuratie la turneul final. E un test edificator.
Hai Romania !!!

Tudose
8th September 2003, 11:31
Pentru ca suntem in fata ultimului meci din preliminarii, se cuvine sa facem o trecere in revista a ceea ce a fost pana acum. In ordine cronologica:

1) Bosnia - Romania 0-3
Inceput promitator al preliminariilor. Golurile marcate in debutul partidei i-au facut KO pe bosniaci. Tot meciul s-a jucat in prima repriza.

2) Romania - Norvegia 0-1
Tricolorii au vrut, au facut tot ce s-a putut, dar nu au reusit. Ni s-a refuzat un penalty si am primit un gol pe final. A contat si starea terenul, practic o mocirla, care i-a avantajat pe masivii nordici, obisnuiti cu mingi inalte. Echipa noastra, mai tehnica, jucand mai mult pe jos, s-a descurcat mai greu pe noroi.

3) Luxemburg - Romania 0-7
Viorel Moldovan a deschis scorul in primul minut. Din acel moment, totul a devenit mult mai simplu. Un meci fara istoric.

4) Romania - Danemarca 2-5
Catastrofa pe stadionul "Lia Manoliu". Am condus cu 1-0 si 2-1, dar neglijenta, greselile individuale si caderea din ultima jumatate de ora ne-au fost fatale. Terenul - aproape o plaja, dar scuza ar fi devenit poate valabila daca am fi jucat cu brazilieni, nu cu danezi.

5) Romania - Bosnia 2-0
Meciul s-a disputat la Craiova, unde publicul a primit extraordinar Nationala. O prima repriza alba, pentru ca apoi Mutu, imediat dupa pauza si Ganea, cu un lob de exceptie, sa aduca o victorie necesara si meritata.

6) Norvegia - Romania 1-1
Am dominat meciul, am condus prin reusita lui Ganea, dar retragerea prematura in defensiva si arbitrul slovac Lubos Michel i-au ajutat pe norvegieni sa egaleze din penalty.

7) Romania - Luxemburg 4-0
Meci lejer, jucatorii fiind mai mult cu gandul la decisiva partida cu Danemarca. Iuresul din finalul primei reprize a condus la un 3-0 la pauza, completat de reusita lui Bratu din partea a doua a meciului. Foarte important ca nu s-au primit cartonase si nu au existat accidentari. In plus, victoria Bosniei asupra Norvegiei cu 1-0, in aceeasi seara, ne-a lasat doar la mana noastra.

Tricolorii se afla acum in fata unui meci decisiv, cu Danemarca, in deplasare, ultima sansa de a repara ce s-a stricat pana acum - din vina Federatiei, a antrenorilor sau a jucatorilor. Privind in perspectiva, se putea obtine mult mai mult de la meciurile cu Norvegia. Daca infrangerea in fata Danemarcei a fost fara drept de apel, norvegienii erau de batut si la Bucuresti, si la Oslo. Ce bine ne-ar fi prins acum macar 4 puncte in confruntarile cu ei... Cum nu ne mai putem intoarce inapoi, conteaza doar ceea ce a ramas, adica meciul de la Copenhaga.

rasheedkpenny
8th September 2003, 12:13
In plus, victoria Bosniei asupra Danemarcei cu 1-0, in aceeasi seara, ne-a lasat doar la mana noastra.

Bosnia a batut echipa Norvegiei... :P Mai greseste omul, nu?

Eu zic ca o sa scoatem un egal, desi multi cred ca este f. putin probabil! Important e sa marcam primii, de obicei câstigam cand marcam primii, desi mai sunt si exceptii!

România, România haideeeeeeeeeeee!

PeaceKeeper
8th September 2003, 12:22
S-au facut prea multe calcule.Miercuri va fi totul sau nimic la Copenhaga.
Toti romanii trebuie sa fie alaturi de tricolori si sa strige impreuna:
HAI ROMANIA!!!
HAI ROMANIA!!!
HAI ROMANIA!!!

LINA
8th September 2003, 14:05
Au zica ca vom castiga. Poate cu 2-0 sau 3-1. Oricum, nu prea conteaza scorul cat victoria sa fie de partea noastra.

HAI ROMANIA. /hello

Ayrton
8th September 2003, 15:22
25 DE "CAINI" LA COPENHAGA
Un grup format din 25 de suporteri dinamovisti a plecat sambata, cu autocarul, spre Copenhaga, pentru a sustine nationala Romaniei in confruntarea capitala de miercuri, cu Danemarca. Excursia a fost organizata de catre Liga Suporterilor Dinamovisti, biletele la meci, in valoare de 45 de euro fiecare, fiind obtinute dupa o corespondenta de patru zile cu reprezentantii Federatiei Daneze de Fotbal. La inapoiere, in drum spre Bucuresti, fanii alb-rosii se vor opri la Galati, acolo unde Dinamo va intalni Otelul, in cadrul etapei a V-a a Diviziei A.
Transportul a costat circa 70 de euro de persoana.

Asta ca un apropo la galeriile alea mari si tari din provincie, care erau in fotolii la meciurile nationalei de la Budapesta sau Oslo, dar pe care le roade invidia si incep sa abereze prostii cat casa cand e vorba de ceva concret...

gicu
8th September 2003, 15:37
ayrton, ce "misto" suna: "in drum spre Buc. fanii se vor opri la Galati" :D

Cred ca au nevoie de un ofiter de presa nou cei de la club :p

inter
8th September 2003, 15:41
Ayrton sa nu repete ai vostrii "isprava" de la Oslo :D :D :D :D
Si lasa-i tu pe olteni si banateni in pace ca noi ne ducem in portugalia :thinkso: :thinkso: :thinkso:

gicu
8th September 2003, 15:48
bine-ar fi ca in Portugalia sa mergem cat mai multi, si s-avem si de ce sa mergem :happy

Cat despre suporterii dinamovisti, din cate stiu eu nu-i prima data cand se organizeaza in felul asta si reusesc sa mearga in deplasarile nationalei. Probabil ca sunt si alti suporteri care merg, insa pe cont propriu.

Sorin
8th September 2003, 16:52
Un grup format din 25 de suporteri dinamovisti a plecat sambata, cu autocarul, spre Copenhaga, pentru a sustine nationala Romaniei in confruntarea capitala de miercuri, cu Danemarca. Excursia a fost organizata de catre Liga Suporterilor Dinamovisti
eu cred ca tot FRF impreuna cu acea agentie de turism care v-a dus si data trecuta fac jocurile.Faceti cel mai bine de ras Romania deci sinteti sustinuti dar toate astea nu vor conta miercuri ,dupa ce nationala Romaniei va castiga un meci istoric la Copenhaga si se va califica :yeah:

Ayrton
8th September 2003, 16:59
Exact cum am zis mai sus: invidia va mananca... Asa cum ati aberat cu la Oslo a platit FRF-ul (cu ce scop? de unde bani?), tot asa si acum... Mai bine taceti si nu va mai faceti de ras ca muriti de oftica ca sunteti mari suporteri de sufragerie...

Sorin
8th September 2003, 17:07
data trecuta ,a platit FRF calatoria voastra , stire oficiala.Atunci s-a vrut o recompensa pentru "curajul" vostru de a nu veni la Craiova. Nicu Galerie nu va avea niciodata bani sa plateasca el o excursie, chiar daca i-ar castiga la loz in plin, i-ar bea inainte de a putea plati.Dar cum spuneam, ce conteaza toate astea, cand Romania se va califica :yeah:

lupisor lupetto
8th September 2003, 20:11
man, pana si acum inainte unui meci asa de important al "Nationalei" gasiti timp sa va certati intre voi?

Tudose
8th September 2003, 21:35
Ar fi momentul sa strangem randurile si sa lasam la o parte rivalitatile interne. Daca Nationalei nu-i merge bine, nici fotbalului romanesc nu ii e bine. Si de aici suferim toti.

zamolxe
8th September 2003, 22:12
Pt. montrealezi,

Va propun sa ne organizam si sa vizionam meciul intr-un bar care receptioneza TVR-ul prin satelit.

Ce ziceti?

HAI ROMANIA

Tudose
8th September 2003, 22:37
Partida de la Copenhaga are o miza fara precedent in istoria Nationalei. Niciodata tricolorii nu au jucat ultimul meci, crucial, avand nevoie de victorie chiar pe terenul unei contracandidate la calificare. In 1983, am obtinut biletele pentru Franta la Bratislava, contra Cehoslovaciei, smulgand o remiza. In 1993 am invins la Cardiff, dar ne era suficient un egal. In sfarsit, in 1995 la Kosice ne era necesara o victorie, dar Slovacia era scoasa din cursa.

Echipa Romaniei poate invinge pentru ca:
- are moral foarte bun, iar in interiorul lotului exista o puternica unitate, cum nu am mai vazut de multa vreme. Toti sunt montati, optimisti. Mutu s-a impacat cu Ganea, cu care colaboreaza foarte bine si pe teren, si la antrenamente. Chivu, mai linistit si dupa rezolvarea problemei cu AS Roma, e realist si afirma ca mergem mai intai sa ne calificam si abia apoi sa ne luam revansa pentru acel 2-5 de la Bucuresti.
- in ultimii ani am jucat foarte bine partidele decisive (mai putin pe cele cu Slovenia). Meciurile ultimei sanse ii stimuleaza cel mai mult pe jucatori.
- Romania e pe cale de a forma o noua echipa. Dincolo de individualitati precum Mutu si Chivu, Nationala arata acum ca o adevarata ECHIPA.
- am evoluat foarte bine in ultimele jocuri, mai ales pe teren strain.

Aceasta e parerea mea: sunt sanse mari de calificare, dar e necesara multa vointa si darzenie. Totul e in mana jucatorilor.

HAI ROMANIA!

Pacala
8th September 2003, 22:40
Un grup format din 25 de suporteri dinamovisti a plecat sambata, cu autocarul, spre Copenhaga, pentru a sustine nationala
pe "purcica" l-ati luat ? :D nicu galerie i-si economisi iar banii de la a "n"-a selfpomana ?
dar pe borcel-purcel ? :evil:

Pacala
8th September 2003, 22:44
Partida de la Copenhaga are o miza fara precedent in istoria Nationalei. Niciodata tricolorii nu au jucat ultimul meci, crucial, avand nevoie de victorie chiar pe terenul unei contracandidate la calificare.
Doar cand era Jenei antrenor, trebuia sa batem Austria in deplasare pentru campionatul European din 88
S-a dus Spania :(

Pacala
8th September 2003, 22:46
Ar fi momentul sa strangem randurile
sa le strangem, dar cat de mult sa le strangem ? :D
This is the question 8) :?

Pacala
8th September 2003, 22:47
Exact cum am zis mai sus: invidia va mananca...
si pe caini ii mananca purecii :evil:

lupisor lupetto
8th September 2003, 23:38
Partida de la Copenhaga are o miza fara precedent in istoria Nationalei. Niciodata tricolorii nu au jucat ultimul meci, crucial, avand nevoie de victorie chiar pe terenul unei contracandidate la calificare. In 1983, am obtinut biletele pentru Franta la Bratislava, contra Cehoslovaciei, smulgand o remiza. In 1993 am invins la Cardiff, dar ne era suficient un egal. In sfarsit, in 1995 la Kosice ne era necesara o victorie, dar Slovacia era scoasa din cursa.

Echipa Romaniei poate invinge pentru ca:
- are moral foarte bun, iar in interiorul lotului exista o puternica unitate, cum nu am mai vazut de multa vreme. Toti sunt montati, optimisti. Mutu s-a impacat cu Ganea, cu care colaboreaza foarte bine si pe teren, si la antrenamente. Chivu, mai linistit si dupa rezolvarea problemei cu AS Roma, e realist si afirma ca mergem mai intai sa ne calificam si abia apoi sa ne luam revansa pentru acel 2-5 de la Bucuresti.
- in ultimii ani am jucat foarte bine partidele decisive (mai putin pe cele cu Slovenia). Meciurile ultimei sanse ii stimuleaza cel mai mult pe jucatori.
- Romania e pe cale de a forma o noua echipa. Dincolo de individualitati precum Mutu si Chivu, Nationala arata acum ca o adevarata ECHIPA.
- am evoluat foarte bine in ultimele jocuri, mai ales pe teren strain.

Aceasta e parerea mea: sunt sanse mari de calificare, dar e necesara multa vointa si darzenie. Totul e in mana jucatorilor.

HAI ROMANIA!

Perfect zis Tudose!

Am auzit ca vor fi in jur de 1000 de romani la meciul de miercuri. Ar forma o galerie destul de buna

Trebuie sa fim uniti.

lupisor lupetto
9th September 2003, 10:06
Pentru cei din Montreal

Barul sportiv de langa statia de metrou Henri Bourassa care poate sa prinda TVR International se cheama "Bar Sportif Colosseo" ?

Tudose
9th September 2003, 11:29
Doar cand era Jenei antrenor, trebuia sa batem Austria in deplasare pentru campionatul European din 88
S-a dus Spania :(
Adevarat, dar Austria nu mai era implicata in lupta pentru calificare.

gicu
9th September 2003, 13:22
Pacala, si ce mult te-ai fi mandrit daca auzeai ca se duc olteni in Danemarca, ntz, ntz. Asa ca lasa ironia de balta si hai sa sustinem echipa NATIONALA, chiar daca unii vor ramane, vorba lui Ayrton, in sufragerie :yeah:

Ayrton
9th September 2003, 14:11
Pe unde vedeti meciul?
Adica in afara de montrealezi, ma refer la bucuresteni.

inter
9th September 2003, 14:41
in Berceni la o terasa , impreuna cu niste stelisti si rapidisti :thinkso:

ady_azzuro
9th September 2003, 14:54
Pt toti suporterii din strainatate

Tvri nu va transmite meciul cu danemarca in direct ci doar in reluare de la ora 22 30. ( dar creca nici in reluare nu-l dau :( )
Mai bine ati gasi un program de sport adevarat strain unde puteti urmari meciul direct :happy

viole(n)t
9th September 2003, 14:58
Asta ca un apropo la galeriile alea mari si tari din provincie, care erau in fotolii la meciurile nationalei de la Budapesta sau Oslo,

din cate shtiu eu, o firma din timisoara a organizat excursie la copenhaga shi a avut solicitari multe. Asha ca...

La Budapesta au fost foarte multzi vestici (mai ales aradeni, au pus shi un banner cu "red Fuckers").

La oslo atzi mers degeaba, ne-atzi facut mai mult de ras

viole(n)t
9th September 2003, 14:59
Asta ca un apropo la galeriile alea mari si tari din provincie, care erau in fotolii la meciurile nationalei de la Budapesta sau Oslo,

din cate shtiu eu, o firma din timisoara a organizat excursie la copenhaga shi a avut solicitari multe. Asha ca...

La Budapesta au fost foarte multzi vestici (mai ales aradeni, au pus shi un banner cu "red Fuckers").

ady_azzuro
9th September 2003, 15:01
scuza-ma ca ma bag aicea
tvri transmite meciul in RELUARE.
Nu cred ca o sa va faca placere sa va uitati in reluare la el.
Cu o alta intensitate traiesti meciul direct.
Cautati la aia prin bar un program de sport mai adevarat care sa transmita meciul direct

PS
O mai spusai si la ECHIPA NATIONALA :D :D :D

ultravioletcanada
9th September 2003, 17:00
Pt toti suporterii din strainatate

Tvri nu va transmite meciul cu danemarca in direct ci doar in reluare de la ora 22 30. ( dar creca nici in reluare nu-l dau :( )
Mai bine ati gasi un program de sport adevarat strain unde puteti urmari meciul direct :happy

Si care ar putea fi acel program? :?
asta este, ne proptim in bar de la 1 ca sa nu avem de unde afla rezultatul si presupunem ca il vedem in direct. :D

Ayrton
9th September 2003, 17:02

Fuckers??? Ai scris-o la misto, nu?

Asta e vrajeala ieftina si invidie, asa cum mai ziceam.
Iata si marturia cuiva care a fost acolo, ceea ce, spre deosebire de tine, nu se poate spune:
"Sambata 07.06.2003 a fost inceputul celei mai frumoase si mai lungi deplasari de pana acum. O deplasare in care numai noi trebuia sa fim prezenti pentru ca doar numele nostru reprezinta cu adevarat Romania. Imediat dupa sfarsitul meciului cu Bosnia, pe care l-am urmarit cu totii la Red, am plecat spre Oslo. Dupa aproape 9 ore paraseam Romania si ajungeam in ungaria, cu siguranta cea mai nesemnificativa tara pentru noi. 4 ore plictisitoare au trecut pana sa simtim ca ne aflam cu adevarat in Europa. Austria a fost inceputul. A urmat Germania cu primul oras vizitat, Berlinul. Dupa inca cateva ore de mers cu autocarul si o super-distractie pe feribot am ajuns in Suedia, iar marti dimineata, cu o zi inaintea meciului am ajuns la Oslo. Destul de obositi, ne-am cazat imediat la Hotelul "Perminalen", aflat chiar in centrul capitalei. De condamnat inca o data presa penibila si incompetenta din tara care in loc sa aprecieze eforturile depuse nu au facut decat sa ne afecteze imaginea prin articole si reportaje false (cum sa mananci gratis si sa pleci cand noi eram cazati la hotel iar masa era inclusa in cele 280 de coroane (40$) - pretul cazarii). Miercuri 11 iunie - ziua meciului, ziua in care ne-am facut cu adevarat simtita prezenta. Dupa mici probleme cu fortele de ordine am reusit sa ne introducem steagurile in incinta stadionului, iar cu o ora inainte de meci, toti baietii eram prezenti in peluza. S-a cantat pe tot parcursul jocului, iar in minutul 20 am redus la tacere un intreg stadion, prin aprinderea a peste 10 torte. Imediat si-au facut aparitia fortele de ordine care intr-un mod civilizat au evitat incidentele. Dupa sfarsitul meciului, dezamagiti de rezultatul incorect, am pornit spre casa. In drumul de intoarcere am mai vizitat Copenhaga, un oras in care cu siguranta vom reveni :))). Inca o "nebunie" care merita evidentiata - amintirea lasata nemtilor pe strazile Hamburgului cu un autocar "inrosit" de cateva torte aprinse in mers. Dupa o deplasare lunga, cu foarte multe amintiri placute am ajuns in Bucuresti, sambata seara - 14 iunie - la o saptamana de la plecare.
Urmeaza Danemarca si cu siguranta vom fi acolo, mereu prezenti pentru ca Romania suntem NOI."

http://www.tifosiultra.go.ro/fototifo/tifosi_oslo2.jpg

deep purple
9th September 2003, 17:44
ayrtoane, pai ala care scrie e dinamovist. E normal sa i se para ca asa spectacol ca voi nu face nimeni si cea mai tare si mai numeroasa galerie e cea din groapa. :D
Eu nu am vazut meciul dar multi s-au plans de prestatia acelei galerii. Cica ar fi strigat de Dinamo. Nu e frumos sa ridici in slavi un regim rusofon intr-o tzara capitalista ca Norvegia. La noi inca se mai poarta dar la ei e o jignire. :D

Vezi ca asa a mai povestit unul de la voi deplasarea la Timisoara si nu avea nimic legatura cu realitatea. In primul rand povestea cum facea basca de nas ca nu vroiau nici sa-l mituiasca si nici bilet nu aveau, apoi ca s-au imbatat pe intervalul vagonului postind o vodca ieftina ca au ajuns la Timisoara sa "rupa orasul in doua" :D (vreo 30 de "viteji") si ne considera pe noi tzarani. :D
Deci sa recapitulam. Dezastru in tren, in tramvai in Timisoara pe stadion si ei sunt civilizatii de la Bucuresti care au intalnit tzarani. :D

Parca vad ca si in Norvegia i-ati lasat pe scandinavi cu gust amar dar voi ati avut impresia ca ati rupt Oslo in doua. :D

ady_azzuro
9th September 2003, 18:22
Si care ar putea fi acel program? :?
asta este, ne proptim in bar de la 1 ca sa nu avem de unde afla rezultatul si presupunem ca il vedem in direct. :D
:D :D :D

Acel program ar putea fi fostul DSF , daca va mai aduceti aminte acum se cheama ART , dar nu stiu daca transmite in america si canada
Aicea programul local KTV3 transmite meciul cu danemarca asa cum a facut- o si la meciul cu norvegia de la bucuresti :happy

ady_azzuro
9th September 2003, 19:15
Am sa va spun programele care vor transmite meciul cu Danemarca.
Din pacate cei de peste ocean nu pot sa il urmareasca

17:15(GMT) Denmark - Romania

Romania: TV Romania 1

Denmark: TV2 Zulu

Middle East: ART Sport 2 ( il am :thinkso: vad meciul 8) )

World: TV Romania International - SDD at 20:30 GMT

gelu
9th September 2003, 19:18
Sa nu ne mai certam si sa ne avem ca fratii pentru meciu de maine seara. In eventualitatea ca Romania se califica rog toti suporterii, cu mic, cu mare sa ne intalnim in fata Hotelului Ceahlaul la fantana.

HAI ROMANIA !!!

ady_azzuro
9th September 2003, 19:21
http://www.worldsoccervision.com/091003.html

un site care spune programele tv care vor transmite meciurile din preliminarii de maine

DRAGOS
9th September 2003, 19:31
Cu siguranta voi fi prezent, gelu!!!! Toti romanii sunt obligati sa sprijine echipa nationala in acest meci crucial.

zamolxe
9th September 2003, 20:14
mda, vad ca nu prea va-nghesuiti sa raspundeti.

nu-i nimic, fiecare vede meciul cum isi aranjeaza.

HAI ROMANIA

lupisor lupetto
9th September 2003, 20:20
Pt. montrealezi,

Va propun sa ne organizam si sa vizionam meciul intr-un bar care receptioneza TVR-ul prin satelit.

Ce ziceti?

HAI ROMANIA

Zalmoxe, sunt zeci daca nu sute de Romania care vor sa vada meciul pana si in reluare. Insa unde?!

Daca gasiti voi un bar unde dau ei meciul (un bar inafara de Champs :x ), eu voi veni.

In-trun alt topic am intrebat daca barul de langa Henri-Bourassa se cheama "Bar Sportif Colosseo" ca sa-i sun. Deci?

DrunkenGoon
9th September 2003, 20:32
Daca gasiti un bar in Montreal care transmite meciul in direct vin de la Ottawa...

Vlad
9th September 2003, 22:27
Oameni buni din pacate noi din strainatate nu putem vede meciul contra Danemarca..

Tvr international nu osa il mai transmite...putetii sa verificati programul sinugrii sa vedeti.. x x x x

ar romania 1 il prind prin parabol dar meciurile a echipei nationale sint intodeauna codade prin videocrypt... evil evil

sint niste nemernixx aia de la TVR inernational (

HAI ROMANIA yeah yeah

Vlad
9th September 2003, 22:28
Oameni buni din pacate noi din strainatate nu putem vede meciul contra Danemarca..

Tvr international nu osa il mai transmite...putetii sa verificati programul sinugrii sa vedeti.. x x x x

ar romania 1 il prind prin parabol dar meciurile a echipei nationale sint intodeauna codade prin videocrypt... evil evil

sint niste nemernixx aia de la TVR inernational (

HAI ROMANIA yeah yeah

ultravioletcanada
10th September 2003, 08:23
da ady, am vazut, in schimb avem privilegiul de a putea urmari ppv england-lichtenstein. :x
meci de meci, ce zici?
macar sa ne calificam, stringem bani, facem overtime, ceva la negru ca sa scapam de la impozite, si mergem la vara sa-i vedem LIVE :yeah:

viole(n)t
10th September 2003, 09:56
Fuckers??? Ai scris-o la misto, nu?

Da, e de fapt "red Fighters" dar mie asha imi place sa-i alint...

Asta e vrajeala ieftina si invidie, asa cum mai ziceam

Nu e invidie. Cand ma uitam la meci shi am vazut galeria dinamovista, mi-am zis "ia uite, bravo lor!". Shi prestatzia lor mi s-a parut buna, pana in momentul aprinderii tortzelor. De altfel am auzit ca de asta s-au plans shi norvegienii...
Nu potzi face cinste tzarii tale cand te duci intr-o tzara europeana civilizata shi le incalci regulile. Punct.

ovidiudod
10th September 2003, 12:03
Pe internet chiar nu poate vedea?

gicu
10th September 2003, 12:45
Canalul danez TV 2 Zulu nu transmite meciul. In Danemarca este transmis numai pe TV2, care din pacate nu-i pe satelit :?

Mai cautam...

PeaceKeeper
10th September 2003, 12:52
Azi e ziua meciului crucial dintre Romania si Danemarca,Romania trebuie sa castige aceasta partida pt. a ajunge la turnelul EURO 2004 din Portugalia.Asa ca azi noi suporterii nationalei(adica toti romanii)trebuie sa fim cu sufletul alaturi de tricolri si sa speram in victoria acestora.
Tricolorul trebuie sa apara pe prima scena a fotbalului european.
Astazi trebuie sa strigam impreuna:
HAI ROMANIA!!!

ady_azzuro
10th September 2003, 15:00
Dragi telespectatori,

Revin cu un mesaj important legat de meciul de fotbal dintre Danemarca si Romania, meci din Preliminariile Campionatului European 2004, intrucat TV Romania International a reusit sa obtina dreptul de a difuza acest meci
dupa numai o jumatate de ora de la incheierea primei reprize.
Asadar, inregistrarea partidei va fi transmisa pe postul TV Romania International miercuri, 10 septembrie 2003, ora 21.15 (ora Romaniei) si in reluare joi, 11 septembrie 2003, ora 5.00 (ora Romaniei).
Pentru aceia dintre dumneavoastra care au accesat in ultimele ore site-ul Televiziunii Romane si nu au gasit nici un anunt privitor la difuzarea meciului Danemarca – Romania pe canalul Romania International, facem precizarea ca in minutele urmatoare se va publica aceasta modificare.
Va asteptam sa fiti, ca intotdeauna, alaturi de echipa noastra nationala si de programele postului nostru de televiziune!
HAI ROMANIA!

Cristina Mitran
TV Romania International

Aceasta este o ultima informatie despre transmiterea meciului.
Daca s-ar fi hotarit sa il transmita direct ar fi fost excelent pot voi cei care nu sunteti in Middle East

HAI ROMANIA!!
Desi avem a 2a sansa , practic pe www.uefa.com se vb doar de victoria danemarcei , toti ne privesc ca pe o echipa mica.
E CAZUL SA LE DAM LA TOTI PESTE NAS!! :yeah: :yeah: :yeah:
FORZZA TRICOLORI :yeah: :yeah: :yeah:

gicu
10th September 2003, 16:02
asta-i cea mai buna stire pe ziua de azi :D

Multumim ady!

ady_azzuro
10th September 2003, 16:09
m-am obisnuit cu cinismul vostru de mari bucuresteni , si nici nu va mai raspund :cya:
gicule esti cumva in strainatate ?
daca nu , nu stiu de ce te bagi , e doar un dialog intre cei din strainatate :naughty:

zamolxe
10th September 2003, 16:21
NU stiu daca barul se cheama "Bar Sportif Colosseo".

Eu stiam doar de Bar Sportif. Probabil ca este acelasi lucru.

Daca mergi acolo, da-mi si mie de stire

gicu
10th September 2003, 16:22
Ady, de ce dai tu cu bata'n balta tocmai acum? Ti-am multumit (adica am apreciat ca ne-ai informat si n-am mai pierdut timpul sa caut transmisii live pe net) si tu acum ma agasezi cu chestii ca "daca nu esti din strainatate nu stiu de ce te bagi".

Astfel incat, aprecierea se va opri numai la fapta de dinainte :mda:

ady_azzuro
10th September 2003, 16:59
merci pt aprecieri.
dar asta-i cea mai buna stire pe ziua de azi
:D
asta aia spus
multumirile tale au avut un sens mai ciudat.
dar in fine
HAI ROMANIA :yeah: :yeah: :yeah:

ultravioletcanada
10th September 2003, 18:17
acum citeva minute la europa fm a avut legatura gabi safta din danemarca. ploua de rupe. multi suporteri romani si turci(veniti sa ne sustina).

ady_azzuro
10th September 2003, 18:21
Lobont - Stoican, Iencsi, Chivu, Rat - Fl. Dumitru, Radoi, D. Munteanu - Pancu - Ganea, Mutu

Alin Stoica a racit , ma bucur era in plus acolo.
Radoi nu are ce cauta la mijloc .
Trebuia bagat cernat sau ghioane, dar in fine sper sa batem!!

Dexter
10th September 2003, 21:22
Danemarca 2-2 Romania
Golurile Danezilor au fost marcate printr-un penalty inexistent ( lucru recunoscut de gazde ) si un al doilea gol in minutul 95 desi s-au acordat doar 4 de prelungiri.
Pacat, am jucat mai bine si am ratat multe ocazii.
Ne-au furat arbitrii din nou!!!
Rusine !!! :oops:

Kidu
10th September 2003, 21:50
Gata !!! Am pierdut shi ultimul tren. Pacat pt aceasta echipa care a facut un meci mare, dar degeaba nu a fost sa fie, nu ne-a lasat arbitrul. Poate shi noi am ratat mult prea mult, shi ocaziile s-au razbunat. Asta este, trebuie sa trecem peste acest moment greu, sa de adunam shi sa o luam de la capat, echipa avem, valoare deasemenea, ramane numai sa demonstram. E nedreapta soarta asta uneori, dar nu avem ce face.
:( :( :(

Hai ROMANIA !!!

Tudose
10th September 2003, 21:59
Sunt atat de suparat ca nici nu pot scrie :x
Am ratat ocazii uriase, si ratarile s-au razbunat, cu sprijinul neprecupetit al acestui arbitru caruia nici nu vreau sa ii mai pomenesc numele.

ultravioletcanada
10th September 2003, 22:09
al dracu sa fiu eu daca dupa meciul asta nu imi vine sa las dracu fotbalul si sa ma uit la baseball. macar acolo nu te pot fura arbitrii in halul asta
M**E MEIER!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Edgar
10th September 2003, 22:19
Hai ma, sambata se reia Divizia A, unde totul e bine si frumos. In fond, ganditi-va: e mai bine ca Romania nu s-a calificat la Euro 2004. Asa puteti merge linistiti la mare, la munte, la o terasa, fara sa va ingrijorati ca o sa pierdeti meciul nationalei. Cand incep preliminariile pentru 2006?
Acu pe bune: Baga-mi-as!!!!!!!!! :x

Dexter
10th September 2003, 22:20
Am aflat adresa de mail a lui Ursulica Meier de pe Pro Tv
info@ursmeier.ch
Personal as vrea sa-i trimit "Un mesaj de la Arad..."
Nu am verificat-o inca.

ady_azzuro
10th September 2003, 22:30
Ma lasati-ma naiba cu arbitrajul.
Yo din pacate nu am vazut meciul in direct ci doar in reluare.
Am trait meciul ca si fiind in direct , fara sa stiu rezultatul meciului.
am ratat 5 ocazii singur cu portarul.
2 bratu 2 mutu 1 cernat.
este inexplicabil
dureros :(
le-am aratat ca suntem mai buni, dar asta este ramanem acasa.
JOS MAFIA!!!!!

DrunkenGoon
10th September 2003, 22:32
Am aflat adresa de mail a lui Ursulica Meier de pe Pro Tv
info@ursmeier.ch
Personal as vrea sa-i trimit "Un mesaj de la Arad..."
Nu am verificat-o inca.

E corecta...

I-am trimis mesajul asta:

As a referee myself I am ashamed of your actions during the Denmark -
Romania game. I know that every call is made "in the opinion of the
referee" but considering that in a few instanced you did not even agree with your own linesmen, I would like to know what your excuses were for some of the calls made, including the penalty, the handball on the second danish goal and most importantly, the reason why the second half had over 5 minutes of time added on.

I know I will not receive a reply to this, but at least writing this message
makes me feel a little better. I hope you know you have killed the hopes of a nation that does not have too much to hope for. Do you have any trouble sleeping at night?

In 5 years I hope to have my FIFA badge. I hope I will never act the way
you did tonight.

Tudose
10th September 2003, 22:32
Citat din Florin Calinescu:
"Cred ca van Nistelrooy nu ar fi ratat nici una din marile ocazii pe care le-am avut in finalul meciului. Dupa cum se vede, ursul nu mai e atat de usor de pacalit de vulpe, ursul e de fapt un porc. Ceasurile elvetiene sunt de kakao, iar eu as vrea sa ma integrez in Delta Dunarii, nu in UE. Pentru ca UE nu ne asteapta cu bratele deschise, ci cu bratele inchise."

Kidu
10th September 2003, 22:51
Gata !!! Am pierdut shi ultimul tren. Pacat pt aceasta echipa care a facut un meci mare, dar degeaba nu a fost sa fie, nu ne-a lasat arbitrul. Poate shi noi am ratat mult prea mult, shi ocaziile s-au razbunat. Este nedrept shi intolerabil cum acest uRS mEIER, ne-a putut fura chiar in halul asta. Singura noastra vina este ca ne-am nascut romani, shi asha nu ne baga nimeni in seama. Asta este, trebuie sa trecem peste acest moment greu, sa de adunam shi sa o luam de la capat, echipa avem, valoare deasemenea, ramane numai sa demonstram.

HAI ROMANIA !!!

Dexter
10th September 2003, 22:54
Mutu:"Romania a invins Danemarca dar a fost egalata de Urs Meier"

P.S.: Bravo DrunkenGoon ! Puteai sa fii si mai dur. Dac-as avea un virus sa-l trimit prin mail la Ursulica...
N-aveti voi careva?
:x :x :x :x :x :x :x

EDMOND_
10th September 2003, 23:05
Cred ca am castigat o echipa .... jucatori tineri , talentati , cu personalitate puternica.... cu doi lideri Mutu si Chivu.... personal cred ca Cernat ar fi trebuit sa inceapa meciul ca titular , iar Mutu trebuia sa ramana in teren pina la sfarsit , Soava nu este jucator de nationala...

Blue
11th September 2003, 00:00
AU JUCAT IMPOTRIVA ARBITRILOR SI UEFEI , A ADVERSARILOR SI A PROPRIEI FEDERATZII , A ZEILOR SI TOTUSI APROAPE AU REUSIT
Au sfidat totul si pentru asta ii admir dar nu vreau sa mai sufera niciodata din cauza fotbalului. Daca drogatzii reusesc sa se lase de droguri si betzivanii de bautura , poate ma voi vindeca si eu de fotbal.

lupisor lupetto
11th September 2003, 00:08
AU JUCAT IMPOTRIVA ARBITRILOR SI UEFEI , A ADVERSARILOR SI A PROPRIEI FEDERATZII , A ZEILOR SI TOTUSI APROAPE AU REUSIT
Au sfidat totul si pentru asta ii admir dar nu vreau sa mai sufera niciodata din cauza fotbalului. Daca drogatzii reusesc sa se lase de droguri si betzivanii de bautura , poate ma voi vindeca si eu de fotbal.

da, dar in cazul asta inseamna ca ei au invins razboiul, intre timp ce acum au invins numai o batalie

Blue
11th September 2003, 00:13
da, au invins. Dar poate ca vor invinge bosniecii pana la urma
sau poate ....

Dexter
11th September 2003, 00:18
...va invinge Luxemburgu' pe Norvegia?
Dupa meciul de azi totul e posibil.
Sa incercam sa-i sponsorizam si pe astia, ca pe Bosnieci.
Macar cu Viagra, cine stie, poate ne produc o surpriza. :D

Blue
11th September 2003, 00:23
si aia din andorra vot face razboi cu americanii si-i vor bate. Da, da :D :D :D

ViolaBoy
11th September 2003, 00:46
Sansele Romaniei sa se califice la euro 2004 sunt aproape Zero.
Dupa ce am ratat calificarea la Cupa Mondiala 2002, si acum Euro 2004, cred ca e timpul ca actuala conducere din fotbalul romanesc sa fie schimbata.

intrati aici pentru a semna o petitie care cere schimbarea celor de sus. mircea sandu si mitica dragomir

http://www.vremschimbarea.go.ro/

si vrem sa punem un banner, pe toate siteurile de fotbal care sunt deacord cu schimbarea. puteti gasi bannere aici
http://www.fcpoli.net/images/schimbarea1.jpg
http://www.fcpoli.net/images/schimbarea.jpg
http://www.fcpoli.net/images/schimbarea2.jpg

FORZA ROMANIA

PeaceKeeper
11th September 2003, 00:47
Orice ar fi eu nu voi renunta niciodata la Romania,este tara mea,si la bine si loa rau voi fi alaturi de ea,iar atata timp cat mai este o sansa si pt. ea eu voi crede in ea.Nici un roman nu ar trebui sa renunte la Romania orice ar fi.
HAI ROMANIA!!!

ViolaBoy
11th September 2003, 00:50
Asa PeaceKeeper

PRIVITI AICI UN ADEVARAT ROMAN

si INVATATI

FORZA ROMANIA
TRAIASCA ROMANIA DE LA TISA PANA LA NISTRU :yeah: 8)

PeaceKeeper
11th September 2003, 00:56
ViolaBoy nu sti,dar visul meu e sa vad din nou aceea Romanie de la Tisa pana la Nistru,sa vad toti romanii uniti,strigand impreuna ca la 1 Decembrie 1918 la Alba Iulia:
"TRAIASCA MAREA SI DODOLOATA ROMANIE!!!" :yeah:
INTOTDEAUNA ALATURI DE ROMANIA!!! :yeah:

lupisor lupetto
11th September 2003, 01:04
Puteti sa fiti siguri ca banner-ul va fi pus pe www.romfotbal.com ;)

lupisor lupetto
11th September 2003, 01:13
Daca puteti, va rog frumos sa faceti niste banere mai frumoase, mai explicative, mai interesante. Asta sunt ok, dar se poate si mai bine....

phil
11th September 2003, 01:13
hai sa fim realisti: per ansamblu, am pierdut calificarea pe mana noastra:

- daca FRF-ul ar fi asigurat conditii optime Nationalei (vezi "gazoanele" bucurestene);
- daca am fi facut macar egal cu Danemarca si Norvegia pe teren propriu;
- daca Mircea Sandu n-ar fi facut gafa imensa de a-l sustine pe coruptul Blatter (deh, cine se aseamana se aduna), uitand ca cei de la UEFA sunt mai "aproape" de noi decat cei de la FIFA si in consecinta ne pot "aranja" cu arbitrajele unde ne doare mai tare, cum s-a si intamplat;
- daca nu s-ar fi ratat uluitor pe finalul meciului de la Copenhaga

NICI 15 URSI N-AR FI PUTUT OPRI CALIFICAREA ROMANIEI.

DrunkenGoon, frumos mesajul pentru Urs Meier...te-ai gandit ca ar fi trebuit sa scrii unul asemanator lui Mircea Sandu acu' vreo sase luni?

ViolaBoy
11th September 2003, 07:28
Daca puteti, va rog frumos sa faceti niste banere mai frumoase, mai explicative, mai interesante. Asta sunt ok, dar se poate si mai bine....

salut
eu am pus acum pe moment, daca ai ceva idei te rog sa le postezi aici , sau sa imi trimiti in email la fcpoli@fcpoli.net

FORZA ROMANIA

adymax
11th September 2003, 09:39
Asta e..mergem inainte..si eu care vroiam aa merg in Portugalia sa incurajez Romania...dar poate la Mondiale
HAI ROMANIA!

ady_azzuro
11th September 2003, 10:19
Va spun ceva.
Daca tot marile astia echipe dau bani la arbitrii, de ce nu ar fi dat si sandu 200 000 $ lu' urs , in loc sa ii da bosniei.
Astfel poate ne calificam si noi.
Ati vazut formula de start a danemarcei ?
A fost cu 4 fundasi 2 mijlocasi 1 mijlocas ofensiv si 3 atacanti
Au vrut sa ne umileasca , iar noi romani curajosi am inceput cu 4-4-2 "clasic" :x :x :x
Daca ar fi avut sange in el iordanescu ar fi inceput meciul tare sa le dea vreo 2 3 goluri danezilor sa fie acolo pe ei, dar el nu , a asteptat sa vina danezi sa inscrie, dar nici dupa ce au dat ei gol nu a facut schimbari .
Ce sa mai este un 0 ca antrenor.

ady_azzuro
11th September 2003, 10:22
Va mai spun inca ceva.
Ce ar fi sa le dam la luxembourghezi niste jucatori romani care nu au debutat inca in nationala romaniei , un n'jock daouda buga danciulescu sa ii legitimeze si sa se lupte pt romania
Astea nea mai ramas sa facem :(

lupisor lupetto
11th September 2003, 10:26

salut
eu am pus acum pe moment, daca ai ceva idei te rog sa le postezi aici , sau sa imi trimiti in email la fcpoli@fcpoli.net

FORZA ROMANIA

controloeaza pagina principala a site-ului : www.romfotbal.com ;)

flavius
11th September 2003, 11:27
HOTIE ORDINARA

URSULICA MAIER TREBUIA DUS LA GRADINA ZOOLOGICA NU LA FLUIERUL UNEI PARTIDE ATAT DE IMPORTANTA IN CARE SE DECIDEAU ECHIPELE CARE VOR MERGE LA EURO 2004.

Dexter
11th September 2003, 13:05
Pachetul promotional "Urs Meier":
Cumperi acum si primesti 1 penalty gratuit si un minut bonus, iar daca joci impotriva Romaniei poti comite si un hent in careu!!!
Oferta nelimitata!!!
Urs Meier - face totul posibil

viole(n)t
11th September 2003, 13:58
E degradant ce am ajuns!!!

Oameni buni, revenitzi-va!!!! Nu-mi vine sa cerd ochilor ce reactzii avetzi!!

Cu astfel de ocazii incep sa ni se vada limitele ca romani. Sa va spun la ce ma refer:

- este degradant sa publici adresa lui Meier pt urarile "de bine" ale conatzionalilor (aviz Calinescu: eshti rudimentar!)
- este stupid sa credem ceea ce credem vizavi de U.E.(F.A.); iata ca apare una din teoriile preferate ale romanilor - Teoria Conspiratziei, conform careia totzi au ceva cu noi, totzi vor sa ne foota, etc. Eu unul, prefer sa comentez doar ceea ce se vede, iar aseara am vazut un arbitru care a greshit grav in 4-5 situatzii, dintre care 2 hotaratoare pentru soarta calificarii. Atat shi nimic mai mult. Ghinionul nostru, norocul danezilor, dar aceste doua variabile fac parte din fotbal.
RESTUL SUNT PURE SPECULATZII... ca se doreste Danemarca la Euro pentru Carlsberg (just stupid!!!!), ca turishtii danezi ar aduce mai multzi bani decat cei romani (alta prostie!!!), etc. Colac peste pupaza, s-a mers chiar pana acolo in a zice ca nu suntem doritzi in U.E.
Haidetzi sa terminam cu kestiile astea, pe cat de iratzionale, pe atat de false...
Alta teorie stupida vine de la Gazeta, care se foloseste de orice mijloace in razboiul contra lui Sandu: cica UEFA ne-a pedepsit pentru ca in 98 l-am sprijinit nu shtiu unde pe Blatter. FALS!!! Daca era asha, de ce nu ne-a pedepsit la Euro 2000 in meciul cu Anglia, cu acelashi Urs Meyer la centru.
- de asemenea, teoria cu terenurile mi se pare la fel de puerila. Mai ales ca, in ciuda terenului, meciul cu Norvegia a fost destul de bun. La fel shi prima repriza cu danezii.

PAREREA MEA: Calificarea s-a pierdut pe teren, in cele patru confruntari cu nordicii. Am platit tribut lipsei de experientza:
- la Bucuresti cu Norvegia, nu am shtiut sa ne concretizam dominarea
- la Oslo am avut ghinion, a gresit arbitrul la penalty-ul lor; cu toate astea, cred ca daca ne puneam pe ei, nici nu ar mai fi ajuns in careul nostru;
- la Copenhaga am jucat bine, dar am gresit major in cateva situatzii (ratarile plus greseala din ultimele secunde, cand Laursen a venit total nemarcat)
Astfel, in loc de 9 pct din 12, am realizat doar 2 din 12. Pacat, pt ca se arata a fi o echipa a Romaniei frumoasa!! Timp mai are aceasta generatzie.

O mica superstitzie: in 1989 i-am eliminat pe danezi pt ca in 1992 sa castige titlul european; in 2003 ne-au eliminat ei - poate castigam mondialele din 2006.

HAI ROMANIA!!!!!

Tudose
11th September 2003, 14:01
Ce furau rusii in sport pe vremuri, dar ce se fura acum... :ciocan: :ciocan: :ciocan:

Dexter
11th September 2003, 14:41
Apropo de bannerele pentru schimbare...
Am gasit un site unde le puteti face mai faine.

www.addesigner.com

Trebuie sa va inregistrati dar nu dureaza mult.

Un exemplu:
http://www.bserv.go.ro/Voteaza.gif

ady_azzuro
11th September 2003, 15:33
gresesti violentule.
totul este adevarat , presa are dreptate, nu ne vor in europa, suntem prea mici , daca s-ar fi jucat cinstit castigam grupa lejer.
Macar uitate si in celelalte grupe sa vezi ce hotii se fac , mai ales in grecia.
NU SUNT DOAR SPECULATII , ESTE PURUL ADEVAR , STIU CA NU ITI CONVINE DAR ASTA ESTE .

ady_azzuro
11th September 2003, 16:03
Mai baieti yo ma gandesc doar la un lucru.
Sunt sigur ca exista un DUMNEZEU pe lumea asta si norvegia va face egal cu luxembourg iar bosnia cu danemarca tot egal.
Cu o asa mare hotie nu se poate ca o intreaga natiune de 23mil de oameni sa fie luata in bataie de joc.
Veti vedea..., ne vom duce la baraj...

realmadrid.com
11th September 2003, 18:34
Ar fi frumos azzuro dar e de domeniu SF cel putin in cazul Luxemburg

Pacala
11th September 2003, 18:42
sa ia Luxemburgul punct in norvegia e imposibil ,Ady. Nici nu trebuie sa ne gandim la asta.

DRAGOS
11th September 2003, 20:06
Daca cel de sus ar face dreptate atunci Luxembourg va face egal cu Norvegia!!! Trebuie sa credem in sansa noastra cat de mica ar fi.
HAI ROMANIA si HAI LUXEMBOURG!!!!
Dumnezeu sa ne ajute!!!!!

baubau
11th September 2003, 20:27
Mda...pana la urma ceasurile elvetiene sunt execrabile,mai degraba merg pe mana unui Rostok :P !Dar gata ,daca eram echipa buna puteam sa rezistam si pana diminetata fara sa fim egalati!Gata cu smiorcaiala!

seby
11th September 2003, 21:57
Poate bate Bosnia pe Danemarca, iar Luxemburg face egal cu Norvegia.
POATE...
Noi trãim doar cu speranþa.
HAI ROMÂNIA!

ady_azzuro
11th September 2003, 23:15
De ce sa fie imposibil sa faca danemarca si norvegia egal?
Explicati-mi cum de a fost posibil sa fim egalati in min 95 dupa ce am ratat 5 ocazii singuri cu portarul :(
Scorul ar fi trebuit sa fie cel putin 7-2

deep purple
12th September 2003, 03:32
Priviti si parerea lui Urs Meier intr-un interviu luat de prosport.

"Bunã ziua, domnule Meier, sîntem de la ProSport, cel mai important ziar sportiv din România. Spuneti.
De ce ati prelungit meciul cu aproape 5 minute?
Prelungirile semnalate au fost 4 minute. În acest rãstimp a fost schimbat un jucãtor. În prelungiri, s-a tras de timp prin aceastã schimbare, timp care, dupã pãrerea mea, trebuia recuperat.
Din ce motiv ati dictat penalty?
Deoarece jucãtorul danez a fost împins la acea fazã.
Cu ce mijloc de transport ati plecat din Danemarca?
Dupã cum se stie, oficialii se deplaseazã în astfel de ocazii cu avionul. Am plecat cu avionul.
Ati avut vreo discutie cu oficialii români dupã meci? Ne puteti spune despre ce a fost vorba?
Da, am avut, însã discutiile trebuie sã rãmînã între oamenii sportului, au fost discutii de specialitate, sportive.
Stiti cã presa românã v-a caracterizat drept “bandit”?
Da, acest lucru l-am aflat astãzi.
Considerati cã nu ati comis nici o gresealã împotriva României? Nu vã simtiti cu nimic vinovat?
Nu stiu. Nu am avut timp sã urmãresc înregistrarea meciului. Însã pînã acum nu stiu sã fi comis vreo gresealã.
Aveti prieteni în România?
Da, am destui.
A fost hent la golul egalizator al danezilor?
Repet, încã nu am avut timp sã vizionez înregistrarea, însã de pe teren nu s-a vãzut nici un hent.
Considerati cã ati luat deciziile corecte în timpul partidei?
Da, cred cã da. Cred cã am luat deciziile corecte, însã asta rãmîne de discutat. Arbitrul, pe teren, nu are decît o singurã perspectivã. Camerele de luat vederi sînt mai multe. Din optica mea, si timpul de joc a fost o.k.

“Mi-a plãcut Chivu”

Dacã ultima centrare ar fi fost în aut, ati fi fluierat finalul meciului?
Da, în mãsura în care s-ar fi scurs timpul de joc.
Cine v-a plãcut cel mai mult din echipa României?
Cãpitanul formatiei, Chivu.
Ce ne-a lipsit pentru a cîstiga?
Nu vreau sã discut despre problemele sportive ale nationalei, prefer sã nu fac declaratii.
Firma dvs. cîstigã bine?
Cum vine asta? De ce vã faceti griji pentru firma mea? Vreti sã întrebati direct dacã am fost mituit? Cred cã nu ar trebui sã vorbim la acest nivel, al zvonurilor. În privinta asta nu cred cã aveti de ce sã vã faceti griji. Nu ati avut nici un dubiu cînd ati prelungit meciul cu mai mult de 4 minute semnalate regulamentar de la margine?
Cred cã la aceastã întrebare v-am mai rãspuns o datã. Orice schimbare în prelungiri înseamnã tragere de timp. În fotbalul international, se stie, dacã are loc o schimbare în prelungiri, timpul trebuie recuperat. Acest fapt îl stiau atît jucãtorii, cît si responsabilii echipei române.
Da, însã prelungirea timpului cu mai mult de 30 de secunde nu este o regulã. În general, se aplicã atunci cînd un jucãtor care iese de pe teren trage de timp.Regula zice cã timpul acesta trebuie recuperat. Acest lucru este deja de multã vreme asa, îl stiau si jucãtorii de altfel. De altfel, vom discuta acest subiect si în sedinta de mîine. Însã cînd vorbim de 4 minute de prelungiri, este vorba de cel putin 4 minute. Nu cã mai sînt exact 4 minute de prelungiri, ci cã mai sînt cel putin 4 minute de prelungiri. Iar timpul care s-a pierdut va fi recuperat.
Si cît timp considerati dvs. cã s-a pierdut prin aceastã schimbare? Un minut, douã? Cît considerati cã trebuia sã fie prelungit meciul? Patru, cinci minute?Peste prelungirile semnalate de la margine, ar mai fi trebuit acordat un minut suplimentar de prelungiri.
Ati citit mail-urile care v-au fost trimise de suporterii români?Nu am avut timp sã citesc în cîteva ore cele peste 12.000 de mesaje primite. "

Omul se simte corect ca un ceas elvetian. Ne batem gura de pomana!

deep purple
12th September 2003, 03:44
Un grup format din 25 de suporteri dinamovisti a plecat sambata, cu autocarul, spre Copenhaga, pentru a sustine nationala Romaniei in confruntarea capitala de miercuri, cu Danemarca. Excursia a fost organizata de catre Liga Suporterilor Dinamovisti, biletele la meci, in valoare de 45 de euro fiecare, fiind obtinute dupa o corespondenta de patru zile cu reprezentantii Federatiei Daneze de Fotbal. La inapoiere, in drum spre Bucuresti, fanii alb-rosii se vor opri la Galati, acolo unde Dinamo va intalni Otelul, in cadrul etapei a V-a a Diviziei A.
Transportul a costat circa 70 de euro de persoana.

Asta ca un apropo la galeriile alea mari si tari din provincie, care erau in fotolii la meciurile nationalei de la Budapesta sau Oslo, dar pe care le roade invidia si incep sa abereze prostii cat casa cand e vorba de ceva concret...

Asa e ayrton. Cea mai "beton" galerie o are dinamo, cu cei mai adevarati suporteri. Priviti ce scrie presa despre "admirabila" galerie rosie, cea care continua istoria armatei rosii la o scara mai mica.

"Nici nu se intonaserã Imnurile celor douã tãri, cînd un scandal a început în sectorul rezervat suporterilor români. Trei sustinãtori stelisti, veniti sã asiste la meciul tricolorilor, au fost luati prin surprindere de cîtiva rivali de la Dinamo. Acestia i-au localizat repede dupã ce stelistii au scos din haine steagul tricolor, ghinionul lor fiind cã la gît purtau esarfe cu însemnele clubului din Ghencea. A fost scînteia care a aprins revolta, cei trei stelisti fiind aproape mutilati în bãtaie sub privirile celorlalti spectatori români, care au asistat neputinciosi la “westernul” ce se derula live. Dupã ce au încasat-o bine de tot, stelistii au pãrãsit sectorul românesc cu lacrimi în ochi si fetele arãtînd ca dupã o operatie esteticã nereusitã. Din cîte am aflat, ei nu s-au mai întîlnit cu bãtãusii pînã la plecarea din Copenhaga, suporterii dinamovisti întorcîndu-se spre tarã imediat dupã terminarea meciului.

I-au scuipat pe jandarmi

Dupã încheierea partidei, spectatorii români au fost rugati la statia de amplificare sã nu pãrãseascã incinta sta-dionului “Parken”, din ratiuni de securitate. A fost scînteia care i-a aprins definitiv. Golul danez cãzut în prelungirile meciului i-a transformat pe toti fanii tricolorilor din cîstigãtori în simpli huligani. Au iesit din nou la rampã suporterii “cîinilor”, care si-au îndreptat tirul de scuipati spre fetele zecilor de jandarmi ce le asigurau integritatea. Printre apãrãtorii ordinii s-au aflat si sapte femei, ele fiind supuse, la rîndul lor, unui tratament asemãnãtor. Oamenii legii au rãmas nemiscati, îndurînd cu un stoicism greu de descris ploaia. Doar ea îi ajuta în spãlarea “precipitatiilor” umane ce curgeau încet de pe fatã spre uniformele impecabile din dotare.
Mica Sirenã, simbolul orasului Copenhaga, si-a gãsit sfîrsitul, fiind aruncatã în mare ieri-dimineatã, la ora 2:42. Acest lucru nu s-a mai întîmplat din 1998, cînd, tot în urma unui meci de fotbal, s-a petrecut un eveniment similar. Potrivit politiei daneze, autorii neasteptatei întîmplãri sînt turistii români, care dupã terminarea partidei s-au dedat si la alte mici infractiuni, soldate doar cu niste amenzi usturãtoare. Penalitatea minimã este de 500 de coroane daneze (aproximativ 70 de euro), iar cea maximã poate atinge 1.700 de coroane"

Extraordinari acesti baieti. Ai avut dreptate ayrton. Mor de ciuda ca noi "provincialii" nu avem o asemenea galerie. Chiar ne dorim asa ceva sa avem si noi de cine face putin bascalie.
Rusine sa le fie.

gicu
12th September 2003, 13:18
din ce "gazeta" ai preluat informatiile astea?

EDMOND_
12th September 2003, 13:34
Gicu , citeste Prosportul de astazi....

gicu
12th September 2003, 14:50
Edmond, am incercat dimineata dar nu se incarca. O sa mai incerc..., thx oricum :happy

ady_azzuro
12th September 2003, 15:05
Se poate vb despre o tragedie doar dupa ultima etapa , sa asteptam meciul din norvegia sa ne dumirim.
Iordanescu oricum ar trebui sa isi dea demisia , sandu idem.
Nu este antrenorul potrivit pt a forma o noua echipa.
Boloni ar trebui adus antrenor.
Lacatus si rednic nu au stofa de echipa nationala , sunt inca mici.
Piturca iarashi ar fi o solutie buna.
Despre Il Luce sa nu mai vb.
Il luce va renunta la milioanele de $ ale turcilor doar in cazul in care intreaga conducere sa frf ca demisiona.
Vesti proaste din pacate.
Il vom purta in carca pe sandu cel putin pana in 2005. :(
S-ar putea si pe iordanescu tot la fel :shock: :( :o

deep purple
12th September 2003, 18:08
din ce "gazeta" ai preluat informatiile astea?

Ti-a spus Edmond... din prosport.
Nu inteleg ce-au avut cu fortele de ordine. Iar sa scuipi femei mi se pare ca nu stii la ce foloseste femeia. Probabil baietii isi iubesc mana dreapta ca pe ochii din cap in timp ce-si scuipa femeia. Ce sa-i faci? Fiecare dupa cat poate.

gicu
12th September 2003, 18:24
mda, ne facem de ras in continuare. Nu pot sa fiu de acord cu astfel de comportament sub nici o forma. /nope/
Pe de alta parte vreau sa cred ca reporterul respectiv a fost obiectiv cand a spus asta de "suporterii cainilor". Au fost totusi cateva sute de suporteri romani la meci dintre care numai 25 suporteri dinamovisti (declarati).

deep purple
12th September 2003, 18:30
gicule, bine-ar fi sa minta prostportistul ala. Dar ceva tot a fost ca nu ar fi iesit fum fara foc. Un alt ziar spunea ca inaintea meciului dinamovistii scandau pe strazi lozinci anti-Steaua. De parca danezii aia inteleg ce vor ei sa spuna sau parca ii intereseaza. :rolleyes:

EDMOND_
12th September 2003, 19:12
Azzuro , principala vina este a federatiei., care nu a stiut sa organizeze
cum trebuie compania de calificare ( terenuri proaste , acceptarea datelor de desfasurare convenabile celorlalti,,, apoi o mare vina o are antrenorul...
( vezi meciul cu Danemarca cu Regehencampf si Filipescu , acum cu Soava.... care nici nu visau la echipa nationala.... convocarile astea au o motivatie cu zerouri multe se pare... )
Insa a-l schimba acum pe Iordanescu nu-mi dau inca seama daca este o solutie buna ...poate ca da ... sa mai analizam totusi...
Si nu uita ca Boloni a intins-o cand a primit o oferta mai buna si ne-a lasat balta...

Pacala
12th September 2003, 19:42
dupa cum a fugit de la nationala ,Boloni nu mai poate antrena niciodata nationala.Si nici nu e antrenor bun.

Vinovatii principali sint conducatorii FRF si Uefa, trebuie sa protestam impotriva lor

Pancu
12th September 2003, 22:31
Din pacate se pare ca si fotbalul a ajuns o industrie de facut bani in care nu mai conteaza spectacolul sportiv,sunt doar interese.Sigur ca danezii sau norvegienii (nu conteaza ordinea) prin calificare vor aduce profituri mai mari decat romanii,care oricum sa recunoastem ca nici nu suntem bine priviti de catre occidentali /fu/
De asemenea nu mi se pare normal ca in uefa champions league (nu stiu de ce ii mai zice champions cand participa echipe de pe locul 4 din Anglia,Italia,Spania) campioanele din Romania,Ungaria etc trebuie sa joace tururi preliminarii,cand ar trebui sa fie admise direct din faza grupelor (cred ca ar avea loc in cele 32 de echipe) si sa joace tururi preliminarii echipele de pe locurile 2,3,4.
Dar sigur ca un meci de exemplu: Zimbru Chisinau-Manchester Utd. in faza grupelor nu ar aduce aceleasi profituri si nu ar avea aceeasi audienta ca de exemplu Inter-Manchester.
Dovada ca nu prea mai avem loc la masa bogatilor sunt si normele introduse de uefa in legatura cu dotarile stadioanelor,ceea ce mi se pare absurd,deoarece suporterii adevarati merg la stadion pt a sustine echipa chiar daca tribunele nu sunt acoperite si nu stau pe scaune.........
In concluzie totul se reduce la $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ /fu/ /fu/

PeaceKeeper
13th September 2003, 00:12
Iordanescu trebuie sa ramana la nationala,eu zis ca in meciul cu Danemarca a demonstrat ca ar mai trui sa i se acorde inca o sansa.
HAI ROMANIA!!!

deep purple
13th September 2003, 00:17
Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Nicolae Grigorescu, nu a facut un secret din faptul ca este prieten cu Urs Meier, arbitrul intilnirii dintre Danemarca si Romania, partida in urma careia elevii antrenati de Anghel Iordanescu au pierdut calificarea la EURO 2004. Chiar daca ii poarta un respect deosebit lui Urs Meier, fostul arbitru asistent din Timisoara nu se poate abtine sa nu-i condamne atitudinea.

Cum vi s-a parut arbitrajul lui Meier?

Din pacate, m-a facut sa fiu cel mai necajit din cei 23 de milioane de romani. Am doua motive de suparare: unul ar fi modul de arbitraj, iar celalalt, necalificarea Romaniei la europenele de anul viitor.

Credeti ca a gresit intentionat?

Nu spun asta, dar nu vreau sa comentez mai mult.

Ati vorbit dupa meci cu el?

M-a sunat la ora cinci, inainte de meci, pentru ca aflase ca nu sint in Danemarca si nici nu ajung la meci.

Maniera de arbitraj din meciul cu romanii va afecta prietenia dintre dumneavoastra si Urs Meier?

Nu vreau sa comentez acest lucru, dar cel mai dureros este sa te loveasca cel de aproape. Este a doua oara cind ne loveste aproapele, adica el.

E adevarat ca, in baza prieteniei dintre Grigorescu si Meier, dumneavoastra ati ajutat Elvetia intr-un meci oficial?

Nu e adevarat nimic. E fals. Eu am arbitrat cu Craciunescu (n.n. Ion Craciunescu, actualul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor) si am fost notat cu noua. Nu aveam cum sa fac ceea ce spuneti dumneavoastra. Craciunescu a fost acuzat atunci, e vorba despre meciul Turcia – Elvetia din preliminariile pentru Campionatul European din ’96, ca a luat bani, de Rotariu (n.n. Iosif Rotariu, antrenor secund al nationalei de fotbal).

Deci mai ramineti prieten cu el?

Sincer, ma indoiesc de el.

deep purple
13th September 2003, 00:21
Ca o replica la sperantele noastre ca Sandel sa plece...

"Mircea Sandu pare intepenit in scaunul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Asa cum i-a anuntat pe suporterii echipei nationale la revenirea, joi dimineata, de la Copenhaga, seful de la Casa Fotbalului e hotarit sa ne conduca “in aceiasi termeni inalti pina in 2006”. Ieri, Nasu’ ne-a asigurat, din nou, ca trebuie sa ne ghidam dupa ideile sale.
Domnule Sandu, suporterii “nationalei” va cer, din nou, demisia...

Fara doar si poate, ramin la federatie! Lasati-ma, dom’le, cu suporterii astia, care vin pe stadioane si... Care suporteri, astia-s suporteri? Ce vina am eu in ratarea calificarii?
N-ati asigurat conditii de joc cit de cit acceptabile...

Sint ale mele terenurile din Ghencea si de pe “23 August”?

S-a jucat pe nisip cu Danemarca pentru ca ati acceptat sa lucrati cu firma “baronului” Oprisan...

Dom’le, ajungem la vorba lui Cristian Tudor Popescu. In Romania, fotbalul este in catari, la fel ca si societatea civila.

“Sint respectat la UEFA, la fel si fotbalul romanesc!”

Avem selectioner in acest moment? Anghel Iordanescu sustine ca i-a expirat contractul dupa meciul cu Danemarca.

Iordanescu este in continuare antrenor la echipa nationala. Mi-a cerut un concediu de zece zile, ca sa se odihneasca.

V-a cerut sa-i indepliniti citeva conditii pentru a ramine la cirma “tricolorilor”...

N-o sa discut prin presa astfel de subiecte.

UEFA a dat de inteles, prin arbitraje, ca nu va doreste...

Sint respectat la UEFA. Atit eu, cit si fotbalul romanesc! Am mai avut arbitraje defavorabile si in alte dati, dar nu este o comanda de la UEFA. Au fost si arbitraje favorabile. Despre ele de ce nu vorbiti?

De ce nu achitati pariul facut cu un suporter al “tricolorilor” prin intermediul ziarului nostru? Sint 2.000 de euro la mijloc...

Lasa, ca vorbim si despre baiatul ala. "

Despre ce pariu vorbeste?

phil
13th September 2003, 01:14
he, he, he deep...faza e notorie. inaintea unui meci al Nationalei (cu Danemarca acasa daca tin bine minte) Nasu a declarat in presa ca are curaj sa faca pariu cu oricine ca Romania va invinge. un suporter roman din Germania a acceptat provocarea si, prin intermediul EvZ., a facut public acest lucru. mai mult, la meci a adus un diplomat cu suma respectiva gata pregatita, ca orice om de onoare. deznodamantul meciului se stie. evident ca, ulterior, Sandu, cu caracterul lui de 2 bani, s-a facut ca a uitat de pariu. nu si-a onorat datoria nici pana in ziua de astazi. e vorba de 2000 de euro.

PeaceKeeper
13th September 2003, 01:24
Sandu credea ca nimeni nu il va provaca,se pare ca s-a inselat :D

Albastreata
13th September 2003, 02:09
Recent am citit pe aici despre un ministru canadian care a demisionat pentru o greseala ce a costat Canada 500 CAD... Probabil ca aici Sandel ar trebui sa se impuste! Nu inteleg cum se poate suporta! Auzi: "...sunt respectat la UEFA...!" Vai de capul lui! :ciocan:

deep purple
13th September 2003, 02:39
Probabil ca el se respecta pe el cand ajunge la sediul UEFA. Adica isi deschide usa inaintea lui.
E dus cu pluta. Milioane de microbisti romani vad ca el si respectul sunt doua chestii paralele doar el vede invers. O fi narcisit baiatu.

FatFrumos
13th September 2003, 03:25
Dejeaba aruncati vina pe FRF sau UEFA dupa cum ati vazut nu ne inghite nimeni din cauza guvernului de hoti care il avem, pacat de baieti dupa cum am auzit ca au dat tot ce e mai bun din iei......vedeam meciul daca nu eram in avion in drum spre casa.

Hogan0312
13th September 2003, 14:40
sunt bolnav de miercuri pana cand o vita amara fratilor astia s-au pus cu raul pe noi mi-e si sila sa-l mai injur pe jigodia aia imputita de arbitru.cineva trebuie sa faca ceva sa inceteze mascarada asta si bataia de joc,cat despre sansele noastre sunt nule si poate poate un miracol infinit sa ne duca la baraj. :x :x :x :x :x

Dexter
13th September 2003, 20:14
Si daca tot vorbim de miracole, Nita, Semeghin si N'jock ar putea sa joace in nationala Luxemburgului !!!
:yeah: :yeah: :yeah:

realmadrid.com
13th September 2003, 20:40
Chiar ca ar fi un miracol dexter dar nu cred ca se va intampla asa, pai jucatori aia viseaza si ei sa ajunga la nationala noastra asa ca e de domeniul SF :(

PeaceKeeper
13th September 2003, 23:31
Dexter mai mult ca sigur asa ceva nu se va intampla.
Ala ar fi chiar un miracol,cat despre Luxemburg-Norvegia pronosticul meu e 0-0 sau 0-1,sper sa fie primul

ady_azzuro
15th September 2003, 14:55
veti vedea se va termina egal meciul :thinkso: :yeah: :happy

ady_azzuro
27th September 2003, 21:53
Pt preliminariile din 2006 nu vom mai fi capi de serie.
Sansele de calificare din pacate scad si la campionatul mondia, simtitor cu iordanescu pe banca si cu sandu la sefie :( :( :(

ady_azzuro
27th September 2003, 21:58
a) ne calificam, este super dar, insemna ca raminem cu actuala conducere FRF si Iordanescu la cirma nationalei.
c) nu ne calificam si in plus nu se schimba numic; nici la nivel de federatie, nici la nationala.

Daca ajungem la situatia c), atunci nu ne ramine sa sustinem alte echipe nationale (i.e. Turcia !!!!)

:o :( :shock:
Din pacate zamolxe a 3a varianta s-a intamplat. :D :D :D

sergiuvoicu
30th September 2003, 02:39
Bai baieti, stau acum, la 2 jumate cu lacrimi in ochi, uitandu-ma pe net dupa o mica speranta ca Luxemburg sa faca egal in Norvegia. Luxemburg a scos rezultate pozitive in ultimii 10 ani cu Elvetia, cu Albania, cu Belgia, cu Portugalia chiar. Nu cred ca ar fi chiar un miracol sa scoata un punct in peninsula. Sansele pe care eu le-as da sunt de 15-20% (faceti 6-7 hartiute, puneti un X pe una dintre ele si alegeti la intamplare una. Daca o alegeti pe cea cu X, Luxemburg are sanse f mari sa scoata egal).

Sanatate!

Blue
30th September 2003, 06:15
ar fi frumos dar nu calculul probabilitatzilor guverneaza acest meci.

Tudose
30th September 2003, 12:07
Verificati si voi rezultatele Luxemburgului din ultimii ani pe topic-ul "Luxemburg-Norvegia". As vrea si eu un miracol, dar... :x

zamolxe
30th September 2003, 20:46

:o :( :shock:
Din pacate zamolxe a 3a varianta s-a intamplat. :D :D :D

Sintem niste labagii, ne meritam soarta. Nu sintem in stare sa scapam de mafie.

Norvegia este o tara civilizata, unde oameni de genul sandu si dragomir sint dupa gratii. Asa ca, sa lasam Norvegia sa se califice la EURO 2004.

Blue
1st October 2003, 06:27
Nici in Europa occidentala hotzii cei mari nu sint dupa gratii cum nu sint nici in Canada.
Ultimul exemplu englezul Graham Barber va conduce meciul Bosnia - Danemarca, iar danezul Kim Milton Nielsen(va mai amintitzi de poponar?) va arbitra Turcia - Anglia. Un exemplu de arbitraje incrucisate, fiecare il ajuta pe celalalt. La fel cum si slovacul ala a egalat pentru norvegieni, un alt norbitru norvegian ajuta slovacia.De fapt ideea este protejarea tarilor vestice NESIMTZIREA SI TICALOSIA UEFEI NU ARE NICI O LIMITA, SINT MAI TICALOSI SI MAI IMPUTZITZI CA LIGA LUI MITICA. Fitzi atentzi ce va spun.
Este un scandal imens in Bosnia la aceasta ora, UEFA dupa ce a s-a jucat bine merci la Zenica , a interzis disputarea meciului acolo pentru a privat nationala bosniaca de publicul ei cel mai fierbinte dupa modelul Craiova.
Mai mult, federalilor bosniaci chiar li s-a sugerat voalat ca fac prea mult zgomot si ca nu merita Bosnia sa se duca la turneul final. De fapt oricat ar parea unora de incredibil, conducatorii Uefei sint ingrozitzi de persectiva calificarii BOSNIEI la CE si probabila ramanere la vatra a danezilor.
Asta in momentul in care Romania a depus acel apel iar purtatorul de cuvant al Uefei a dat un comunicat zeflemitor la adresa FRF desi judecarea cazului nu s-a incheiat. Ia poponarul kim miloton nilsen cel care ne-a furat intotdeauna ne arunca chestia ca nu stia ca a ajuns internetul si in Romania.