PDA

View Full Version : Filmul meciului: minut cu minut

tchibos
3rd December 2006, 23:07
Meciul Farul - UTA, minut cu minut

Min. 4: Corner pentru Farul, de pe partea dreaptã, Ghearã reia periculos cu capul, balon deviat de un fundaº arãdean iarãºi în corner l Min. 6: Apostol are un bun culoar pe flancul drept, dar, în loc sã pãtrundã în careu, preferã o centrare previzibilã l Min. 15: Dãnãlache îl întoarce pe Barbu ca în curtea ºcolii, ºutul sãu e blocat în ultima clipã l Min. 21: Tudor iese la marginea careului ºi degajeazã balonul din faþa lui Tibi Moldovan, scãpat din marcaj l Min. 24: ªut Lungu, de la 30 m, fãrã emoþii pentru goal-keeper-ul arãdean l Min. 31: Senin este faultat la limita careului. Lovitura liberã este executatã, în zid, de Apostol l Min. 36: Acelaºi Senin este singur în careu, la 14 m, lateral dreapta, dar ºuteazã peste transversalã l Min. 39: Hidiºan rãmâne singur cu Vlas, dar portarul Farului are o intervenþie de zile mari ºi respinge mingea de sub transversalã l Min. 40: Ghearã gafeazã la 18 m, Apostu preia balonul, dar se sperie de Vlas ºi trage peste barã l Min. 47: Senin nu fructificã, din 7 m, o centrare perfectã a lui Disney l Min. 53: Nae greºeºte de puþin þinta, din careu l Min. 57: Vlas îºi mai salveazã o datã echipa, scoþând miraculos în corner mingea la lovitura de cap a lui Simion l Min. 68: Tudor are în sfârºit de lucru, deviind în corner un ºut-centrare l Min. 70: Hidiºan îl pune la grea încercare pe Vlas, cu o torpilã de la 25 m l Min. 87: Sabin Ilie are golul în vârful bocancului, dar lobul sãu, în diagonalã, trece puþin pe lângã vinclu.

Sorin MIHALACHE

Cuget Liber

danny del corco
4th December 2006, 00:12
Tchibos, nu ne mai fierbe la foc mic. Meciul a fost unul prost pentru noi. Sincer nu imi face nici o placere sa imi amintesc de el, ca si de altele consumate la Constanta.

tchibos
4th December 2006, 01:07
trebuie sa traim si bune s rele ca de asta suntem suporteri :)

danny del corco
4th December 2006, 01:15
Foarte corect.Si la bine si la rau, intotdeauna FARUL !!!

Kooler
4th December 2006, 01:33
trebuie sa traim si bune s rele ca de asta suntem suporteri :)

Momentan traim momente de suferinta si umilinta iar cu cat coboram in clasament cu atat mai dureros

danny del corco
4th December 2006, 02:54
Cred ca singurul castig al acestui meci s-a numit Vlas, din punctul de vedere al suporterului farist. Si asta la o saptamana dupa ce sarise aiurea la primul gol al Clujului. A demonstrat ca are reflexe, si ca incepe, zic eu sa capete si experienta. Asta nu sterge cu nimic amaraciunea produsa de rezultat. Ramane doar speranta ca iarna asta va trece cu folos.