PDA

View Full Version : Wrestlemania - The SuperBowl of Wrestling

Pages : [1] 2 3 4

cutuma
22nd March 2005, 22:46
Ma gandeam ca este inadmisibil sa nu avem un thread despre cel mai important eveniment din Wrestling. Subiectul este dedicat celor mai frumoase momente din istoria Wrestlemania dar shi pronosticurilor pt editia de anul acesta, cea cu numarul 21.

Ash vrea sa incep cu momentul meu preferat care a avut loc la Wrestlemania XVIII shi a opus doi dintre cei mai populari luptatori care au urcat in ring shi este vorba bineinteles despre Hollywood Hulk Hogan shi Dwayne "The Rock" Johnson. Istoria meciului era simpla, in urma unor dispute intre Rock shi nWo intre care ash aminti cum Hogan a lovit in plin cu un camion ambulanta in care se afla Rock, s-a ajuns la ceea ce ambii au numit ca fiind "cel mai mare meci din istoria wrestlemania". De fapt meciul a fost pregatit pentru o intoarcere a lui Hulk ca face, evidenta din momentul in care a rostit celebra sa fraza "wha'cha ya gonna do, when hulkamania runs wild on you?". In fata a mii de fani pe Skydome din Toronto, Rock shi Hogan au produs un meci greu de uitat nu atat prin miscarile aratate ci prin showul pe care l-au facut.

Publicul la inceput mix, osciland intre cei doi a devenit pe de-alungul celor 20 de minute tot mai pro-hogan, amintind de zilele hulkamania. Meciul a inceput in dominarea lui Hulk care deshi n-a stralucit a afishat acelashi stil all-force dintotdeauna.... publicul poate pentru prima oara in ani de zile numara din nou punch-urile off the turnbuckle. Rock ishi revine dar nu reusheste Rock Bottomul. Hogan nu obtine pinul dintr-un Suplex, incearca un abdominal stretch care nu da roade, un small package care eshueaza la fel, Rock incearca sa revina dar Hulk reuseste un pseudo choke-slam shi-apoi ishi arunca adversarul peste franghii. Intors in ring Rock se loveste de arbitru shi reuseste un spine buster apoi un Sharp Shooter. Hogan ajunge la franghii dar arbitrul nu vede, Rock il trage inapoi shi Hogan renunta dar arbitrul tot nu-l aude. Rock nu mai are de ales shi ii da drumul. Hogan revine cu un Rock Bottom, 1...2......nuuu, Rock ridica umarul. Hogan il loveste repetat pe Rock cu cureaua sa, publicul in delir dar Rock reuseste un DDT shi ii aplica lui Hogan acelashi tratament. Rock Bottom....e gata....1...2....HULK REVINE. Da din cap, hulkamania revine, publicul innebuneste....Big Boot....LEG DROP!!! "he beat andre the giant with that move" striga comentatorul.....1...2.....ROCK REVINE! Nimanui nu-i vine sa creada. Din nou Big Boot, un nou Leg Drop....RATEAZA! Un nou Rock Bottom....shi inca unul...AL TREILEA al serii. Stim cu totii ce urmeaza, The People's Elbow. 1...2....3....Rock castiga. CE MECI! "A match for the ages!". Publicul ii aplauda pe amandoi....Hogan se ridica shi ii arata un semn de Okey lui Rock...cei doi dau mana shi se felicita reciproc. Nash shi Hall intra in ring, ii reprosheaza lui Hogan ca a facut pace cu Dwayne shi incep sa-l loveasca pe Hulk, nWo-ul se sparge din nou. Rock revine shi il ajuta pe Hogan sa ii invinga pe cei doi. Apoi Rock il roaga pe Hogan sa salute publicul in stil vechi ceea ce se shi intampla iar publicul este din nou in delir. Hulkamania lives on!

Wrestlemania 21
Programul meciurilor

1.Triple H vs Batista - World Heavyweight Title
2. JBL vs John Cena - WWE Title
3. Kurt Angle vs Shawn Michaels
4. UnderTaker vs Randy Orton
5. Stone Cold la Piper's Pit
6. Big Show vs Akebono
7. Christian, Edge, Chris Benoit, Shelton Benjamin,Kane,Chris Jericho intr-un Ladder Match pt o shansa la titlul mondial
8. Trish Stratus vs Christy Hemme - Women's title

Pronosticuri?

ale mele sunt
1. Batista
2. Cena
3. HBK
4. Orton
5. -
6. Akebono
7. Kane
8. Hemme.

Heath Scumm
23rd March 2005, 09:28
@DECRET
Imi cer scuze ca te intrerup insa vom declansa un concurs de pronosticuri legat de WrestleMania ... acolo trebuie sa incerci sa "ghicesti" si felul in care se vor termina luptele ... daca poti, intra si acolo, daca nu dau eu Copy/Paste de aici insa nu vei primi puncte pentru felul in care se vor termina luptele ....

In alta ordine de idei, trebuie sa recunosc ca WrestleMania e cel mai mare spectacol al WWE ... totusi, pe mine ma entuziasmeaza mai mult Royal Rumble-ul ... insa asta tine de gusturile fiecaruia ...

De fapt, eu am 2 momente favorite in WrestleMania ... sa incep cu cel mai putin "important" pentru mine ... Shooting Star Press-ul incercat de Brock Lesnar impotriva lui Kurt Angle la WrestleMania XIX ... dupa o lupta de exceptie intre 2 grapleri de clasa care mi-a placut datorita faptului ca ambii au avut suficient respect unul fata de celalalt(si suficiente manevre de wrestling in arsenalul lor) incat sa nu faca finisher-ul celuilalt (personal, consider chestia asta cu imitatul finisherului o faza super esuata :(), Brock l-a invins pe Angle ... A fost sublim ...

Totusi, nimic nu se compara cu momentul TLC2 de la WrestleMania X-Seven ... nu am vazut niciodata lupta insa am norocul de a-mi fi cumparat o revista din Germania imediat ce am auzit despre aceasta incredibila lupta de la WM 17 ... acolo am poze cu participantii ... a fost reinvierea ECW in WWE:o:, mai extrema si mai plina de stralucire ca niciodata ... Hardy Boyz vs Dudley Boyz vs Edge and Christian intr-o lupta extrema pana la capat ... Am avut 2 momente care m-au entuziasmat in mod evident ... pe langa prestatia lui jeff Hardy pe care il consider cel mai bun luptator cu scara EVER, mi-a placut la nebunie 3D-ul executat de Dudleyz Litei :rolleyes: ... Totusi, the HighLight a fost interventia lui RHYNO care a incercat sa-i ajute pe Edge si Christian :ok: ... The Man Beast a escaladat scara de metal (pe ea se urcasera Matt hardy si unul dintre Dudleyz ... De acolo, Rhyno i-a aruncat pe cei 2 in afara ringului, acestia trecand prin 2 mese!!! Oh MY GOD!!! :o:

cutuma
23rd March 2005, 10:26
N-am vazut meciul lui Brock cu Angle dar am inteles ca Lesnar a greshit Shooting Starul, comentatorii au incercat s-o scoata ca vezi Doamne l-a evitat Kurt shi pana la urma s-a incheiat cu un F5 dupa ce-au improvizat astia.... O sa-l caut shi eu ca vreau neaparat sa-l vad.

Legat de pronosticuri, okey....dar asta nu inseamna ca nu putem comenta aici legat de aceste meciuri ;)

cutuma
24th March 2005, 00:15
N-ash vrea sa vb numai eu pe threadul asta dar nu ma pot abtine sa nu remarc o editie superba a Wrestlemania, cea cu numarul X(@Madison Square Garden) din care am vazut din pacate doar doua meciuri, care fara indoiala sunt clasice shi anume:

1. Razor Ramon (aka Scott Hall) vs HBK - din cate stiu e primul Ladder Match din istorie, ce a contat pt titlul intercontinental. O lupta superba intre doua nume grele incheiata cu victoria lui Ramon dupa ce Michaels a ramas cu piciorul prins in franghii.

2. Un meci emotionant intre Bret "The Hitman" Hart shi regretatul sau frate, Owen "The Rocket" Hart, incheiat cu victoria "leului" mai tanar care avea mai tarziu in acea seara sa-shi priveasca cu admiratie fratele invingator pt titlul mondial in fata lui Yokozuna.

Heath Scumm
24th March 2005, 11:49
@DECRET
Da! Se poate comenta aici despre WrestleMania! :)

O sa mai fie cel putin inca o persoana care va mai scrie pe acest thread in afara ta ... si acela voi fi EU! :evil:

Intr-adevar, Brock a ratat Shooting Star Press-ul deoarece Kurt Angle era la mai bine de 3/4 de ring distanta de coltul de unde a sarit Brock ... Lesnar a zburat, a facut rotirea in aer si a incercat sa se intinda pentru a crea impactul cu Angle ... Insa a aterizat direct in gat!

Cu cateva fractiuni de secunda inainte de impact, Kurt Angle si-a dat seama ca Brock nu il va prinde si s-a gandit repede ... s-a rostogolit si a dat oarecum impresia ca s-a dat la o parte ... s-a repezit la Brock si l-a prins de gat ca si cum ar incerca sa se foloseasca de aceasta greaseala a adversarului ... cand il ridica agale de cap i-a spus ... "F5"!!! Cu o forta supraomeneasca, Brock i-a aplicat lui ANGLE al treilea F5 si a castigat lupta ... s-a retras intr-un colt tinandu-se de gat ... Angle l-a imbratisat dupa asta!!!

Chiar si acum ma intreb ... oare era programat ca bROCK sa castige meciul cu un Shooting Star PRESS???:o: Oricum, faza asta a fost cea mai mare dovada de "atleticism" pe care am vazut-o la un HeavyWeight de peste 280lbs.

Reaper
27th March 2005, 13:54
oricum cred k e evident ca Big Show o sa-i rupa cooroo lui Akebono
Da, asta pare cel mai evident deoarece Big Show are multa experienta in wrestling, iar Akebono se pare ca nu mai stie altceva decat sumo. Dar cine stie ce-i in mintea nebuna a scenaristilor? Poate au de gand sa-l faca pe Akebono noul Yokozuna. Ce-i drept: daca s-a aruncat sunca aia cu fundul pe un adversar il mai ridica doar cu macaraua.

Alta idee: toti cei care au pronosticat pana acum considera ca Cena il va invinge pe JBL la WrestleMania. Dar oare merita el sa devina campion, merita sa-l inviga pe JBL dupa ce BigShow a n-a putut sa faca asta, iar UnderTaker nici nu mai stiu de cate ori a esuat? Eu zic ca daca Cena invinge ar fi o insulta pentru alti luptatori mult mai titrati si mult mai indreptatiti sa detina titlul. Dar 'om trai s'om vedea.

Big Sexy
27th March 2005, 18:30
eu nu cred ca ati fost atenti: Akebono se va lupta cu Big Show intr-un meci de SUMO!

Reaper
27th March 2005, 21:12
Asta schimba mult situatia. Ce pot sa mai spun acum? Daca meciul e real castiga Akebono, daca e trucat nu mai stiu. Anyway: mare dezamagire ca nu lupta intr-un meci wrestling. Spectacolul ar fi fost cu siguranta mai mare.

Heath Scumm
28th March 2005, 08:59
... toti cei care au pronosticat pana acum considera ca Cena il va invinge pe JBL la WrestleMania. Dar oare merita el sa devina campion, merita sa-l inviga pe JBL dupa ce BigShow a n-a putut sa faca asta, iar UnderTaker nici nu mai stiu de cate ori a esuat? Eu zic ca daca Cena invinge ar fi o insulta pentru alti luptatori mult mai titrati si mult mai indreptatiti sa detina titlul. Dar 'om trai s'om vedea.

1. Intr-adevar, Akebono il va infrunta pe Big Show intr0un meci de SUMO ... de asta nici n-am considerat atat de "interesanta" lupta pentru a o pune in concursul de pronosticuri ... cred ca singurul motiv pentru care Akebono nu a intrat in wrestling pana acum este acela ca nu stie nici o schema de wrestling ... o fi el mare insa Rikishi ori Yokozuna stiau cum sa se aseze pe adversar ... desi parea de impact, cei 2 super-heavyweight-s faceau in asa fel incat sa nu rupa tot in adversar cu fundul lor imens ... :jerk:

2. Personal, cred ca John Cena e un luptator decent ... charisma buna, n-am de ce sa ma plang ... totusi, am o problema cu gimmickul ... white boy rappin' ... Laaaaaaame! :degete:
Ideea e ca cineva din SmackDown trebuia promovat ... dupa mine, ar fi trebuit impins in fata un RVD sau un Rey Mysterio(chiar daca e mic ca dreq, nu poate ramane la cruiser toata viata) ... ei l-au ales pe Cena ... oricum e o alegere putin mai buna decat Guerrero :rolleyes:

Big Sexy
28th March 2005, 12:48
Eu am vazut un meci d ebox intre doi superluptatori din trecut: Andre The Giant si Gorilla Monsoon. Amandoi peste 250 kg. Meciul a fost zdrobitor din toate punctele imaginabile de vedere. AM mia scris despre el. Oricum meciul a degenerat dintr-un meci de box in simpla bataie. Ma indoiesc ca o sa asistam la un meci de SUMO.

JointLover
29th March 2005, 21:14
Ieeee... se intoarce StoneCold Steve Austin..... yupeee!!!! HeHe.... am citit undeva ca la Wrestlemania 21 o sa aibe ceva de impartit cu luptatorul ala arab (de care nu prea a auzit nimeni) Hassan. Nici acum nu imi vine sa cred.... urlu prin casa ca tampitu'; in scurt timp or sa apara si vecinii pe la usa mea :) (sau politia!!!!)..... Nu stiu cum fac rost, de unde fac rost.... DAR TREBUIE SA FAC ROST de WM21

PS: I'm back

Heath Scumm
30th March 2005, 10:37
Cred ca rolul lui Steve Austin la WrestleMania va fi unul de "interviu" ... probabil se va isca vreo bataie in Piper's Pit(ca de obicei :evil: ) intre Stone Cold si altcineva insa nu cred ca Stone Cold se va mai intoarce in ring! ... parerea mea!

Heath Scumm
1st April 2005, 11:04
http://www.wwe.com/shows/smackdown/smackdown/photos/033105/index.jsp

Akebono a invins un "local-boy" din Houston in primul lui meci in WWE ... asta ca sa ii arate lu' Big Show ca poate sa invinga si el un luptator de wrestling!

cutuma
1st April 2005, 11:35
nu merge poza bre.

Edit HitScum
................................................
Stiu! :)

Heath Scumm
4th April 2005, 09:59
Heh...heh! A trecut si WM 21 ... comentarii?

Triple H. a pierdut, la fel si JBL(no brainers on those 2 ... era evident)

Undertaker, Akebono, Trish, Rey Rey si Angle au castigat ... totul a fost okay ... no compains here!

EDGE e noul Number 1 contendor... now that's a shock! eh...dar pana la urma e okay!

Piper's Pit a fost oarecum un spectacol esuat din punctul meu de vedere...Piper a fost oarecum umilit de Stone Cold iar prezenta lui Carlito in acest segment mi s-a parut total inoportuna! :(

Big Sexy
17th April 2005, 11:38
fuse, fuse si se duse .. lumea nu prea comenteaza. Singurii care stiu ca au vazut WM 21 sunt King Lion si Blackshad. Eu o sa il iau de la Kinglion ca am avut altele de tras si daca tot l-a terminat el inaintea mea de ce sa mai fac inca 2.4gb trafic cand pot sa iau altceva?

Asadar ceva comentari de la cei doi mentionati de mine anterior? Ca de comentat din comentariile altora m-am cam saturat :)

Reaper
5th June 2005, 21:31
OMG! Cena Vs JBL a fost cel mai slab meci de la WrestleMania din toate cele pe care le-am vazut pana acum. De fapt asta se putea astepta de la un meci intre doi luptatori cu good mike skills, dar unul fara experienta (si fara curaj sa execute ceva spectaculos), iar celalalt fara abilitati de luptator (are ca finisher un ClothesLine for crying out lout).
Ca si calitate meciul pt Titlul la SmackDown nu a reprezentat nici un sfert din meciul HBK Vs Angle. Si trebuie sa recunosc ca aveam respect pt Kurt Angle inainte de WrestleMania, dar dupa MoonSaultul pe care l-a executat cred ca am inceput sa devin fan.

Heath Scumm
6th June 2005, 19:31
^ Totusi, cred ca highlightul meciului a fost saltul sinucigas a lui HBK in afara ringului ...

N-am crezut ca mai poate sa faca asa ceva!

Inca astept sa vad Money In The Bank Match!

Reaper
19th June 2005, 15:46
Am vazut inceputul de WrestleMania 1: Mean Gene a cantat imnul Americii. Un moment super tare: tremura omul mai tare ca mine la romana (oral) la BAC. Si avea in mana o hartie pe care erau probabil scrise versurile. Nu credeam ca o sa-l vad vreodata atat de emotionat.

Big Sexy
11th September 2005, 22:48
Tocmai am tras Wrestlemania 21 si in sfarsit o sa vad si eu cel mai tare show de anul asta!

cutuma
17th September 2005, 15:29
Datorita inegalabilului Hitscum :) am vazut al 4-lea segment dintr-un alt wrestlemania de neuitat

Wrestlemania XIX@Safeco Field, Seattle

1. Taker vs Big Show si A-Train ... meci decent dar mie nu-mi place Sou ca heel asa ca nu m-am omorit cu firea.

2. Hulk Hogan vs Vince McMahon ... wow, un streetfight foarte tare desi Vincey n-ar fi trebuit sa se urce vreodata in ring dar asta-i altceva. Socul serii : aparitia lui Roddy Piper care il loveste pe Hulk in cap cu o teava. In final Terry "The Hulk" Bollea castiga cu 3 legdrop-uri.

3. The Rock vs Stone Cold Steve Austin ... super meci intre poate cele mai mari nume din istoria moderna a WWF/E -ului. Rock si spunea in Just Bring It ca ii place la nebunie sa intre in ring cu Austin pt ca intre ei e o chimie deosebita. Dwayne castiga cu 3 Rock Bottom-uri, luandu-si revansa pt cele 2 titluri pierdute in fata Rattle Snake-ului la Wrestlemania.

4. Brock Lesnar vs Kurt Angle ... incredibil acel shooting star. si acum sunt uimit... un meci de zile mari intre doi super luptatori. Dwl din sectiunea media pt a va convinge.

Heath Scumm
17th September 2005, 17:06
Brock Lesnar vs kurt Angle este dupa parerea mea cel mai tare Main Event din WrestleMania pana in acest moment ... fara indoiala ...

Cea mai tare lupta din WrestleMania este totusi TLC 2 ...

Cel mai tare wrestleMania este fara discutie WM 17 ... o sa-l postez cat de curand in sectiunea multimedia!

cutuma
13th February 2006, 12:51
Am tras de pe pwtorrents saptamana asta Wrestlemania X7@Houston, Texas si am ajuns la concluzia ca e de departe cel mai tare show ever. Cu mici exceptii, n-a fost nici o lupta care sa ma plictiseasca.

1.WWF Intercontinental Championship: Chris Jericho (c) vs. William Regal

Regal, comissioner la acea vreme, n-a aratat prea multe insa a vandut foarte bine manevrele lui Jericho si meciul a fost unul mai mult decat decent. The King of The World isi pastreasca titlul printr-un Lionsault.

2.Six-Man Tag Team Match: Tazz & The APA (Bradshaw & Faarooq) vs. Right to Censor (The Goodfather, Val Venis & Bull Buchanan)

Meci okey. Mi-a placut mobilitatea lui Buchanan, parea sa aiba potential. Tazz si APA castiga printr-un Clothesline from Hell.

3.Triple Threat Hardcore Match for the WWF Hardcore Championship: Raven (c) vs. The Big Show and Kane

Poate cel mai tare meci hardcore din istoria WWF/E. Absolut demential, Raven este trecut printr-un geam, Big Show prin pereti, se fugaresc la un moment dat cu masinutze de golf. SUPERB! La final Kane castiga printr-un legdrop extrem de undeva de pe rampa de intrare.

4.For the WWF European Championship: Test vs. Eddie Guerrero

Meci subtzirel, face parte din acele mici exceptii. Eddie castiga dupa ce-l loveste pe Test cu centura. Probabil un demo pt viitorul Lie,Cheat,Steal gimmick.

5.Kurt Angle vs. Chris Benoit

Bazat foarte mult pe brawling, meciul nu impresioneaza decat prin tehnicitate. Angle e prins la un moment dat in Crossface, cedeaza dar arbitrul nu-l vede ( :rolleyes: ) si apoi castiga printr-un roll-up.

6.For the WWF Women's Championship: Ivory (c) vs. Chyna

Nu ma uit la meciuri cu dive nasoale :D

7.Street Fight: Vince McMahon vs. Shane McMahon (w/Mick Foley as special guest referee)

Boring angle : Linda McMahon imobilizata in scaun, Vince se tine de prostii cu Trish, bla bla bla. Meciul e salvat de prezenta lui Foley si de Shane O'Mac care demonstreaza inca o data ca avea super potential. Finisherul este un corner-to-corner missile dropkick printr-un trashcan. ECW style right Hittie? :D

8. TLC II

ABSOLUT INCREDIBIL. Cel mai tare meci pe care l-am vazut vreodata. Cine nu l-a vazut nu stie ce pierde. N-are nici un rost sa comentez vreo scena din el pentru ca n-ar avea nici un farmec. Nota 10 +

9.Gimmick Battle Royal :mda:

Cel mai dubios moment al serii. Marcheaza insa revenirea lui Mean Gene Okerlund si a lui Bobby the Brain Heenan in WWF, doi comentatori absolut dementiali :)

10.No Holds Barred Match: The Undertaker vs. Triple H

Doua din cele mai mari nume din ultimii 15 ani in WWF, Taker si Triple H se intalnesc in orasul natal al lui Dead Man. Daca Taker avea dintotdeauna gimmickul asta de American Bad Ass mi-ar fi placut la nebunie de el. Mark castiga cu un Last Ride, la acel moment recordul sau ajungea la 9-0.

11.No Disqualification Match for the WWF Championship: The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin

Sfarsitul erei Attitude si inceputul declinului pt WWE. Stone Cold devine heel aliniindu-se cu Vinnie Mac, un gimmick care insa n-a prins (nici nu se poate compara cu Hogan & nWo thing) si care a dat o lovitura serioasa dpdv al ratingurilor desi cu doar o saptamana in urma acestui event WWF cumparase WCW. Meciul in sine este unul bun, insa din cele 3 main eventuri WM Rock vs Austin preferatul meu ramane cel de la WM XIX.

Heath Scumm
13th February 2006, 13:07
Ceea ce mi-a placut intodeauna la Shane Mc Mahon este faptul ca se straduie in permanenta sa execute salturi si manevre sinucigase desi el e doar fiul unui afacerist ... nu am vazut meciuri cu el in care sa nu se bage la vreun sick bump si apreciez acest lucru ... Totusi, Van Terminator-ul lui Coast 2 Coast nu are nici jumatate din farmecul Van Terminator-ului lui Rob Van Dam care pe langa ca zboara tot ringul mai face si un Senton Flip in aer! Oricum, Shane a salvat meciul ala zic eu!

Ninja
19th February 2006, 12:17
WRESTLEMANIA 22: Cardul Neoficial

WWE Championship Match – No DQ
John Cena © vs. Triple H

World Heavyweight Championship Match
Kurt Angle © vs. Randy Orton

Chicago Street Fight
Edge (w/ Lita) vs. Mick Foley

Handicap Match
Shawn Michaels vs. Vince McMahon & Shane McMahon

The Undertaker vs. John Bradshaw Layfield

TLC Match for the WWE Tag Team Championship
MNM © vs. Matt Hardy & Rey Mysterio vs. Chris Benoit & Chris Jericho

WWE United States Championship Match
Booker T © (w/ Sharmell) vs. Bobby Lashley

WWE Women’s Championship Match
Trish Stratus © vs. Mickie James

WWE Intercontinental Championship Match
Shelton Benjamin © vs. Rob Van Dam

World Tag Team Championship Match
Kane & Big Show © vs. Carlito & Chris Masters

Tit for Tat Match
Candice Michelle & Torrie Wilson (w/ Chloe) vs. Melina & Jillian Hall

Dragon-sin
19th February 2006, 12:53
Anul trecut s'a numit One Night Stand,anul acesta "Another One Night Stand",anul viitor se va numai Another Another One Night Stand !,apoi Another Another One Night Stand 2! etc etc. This sucks!

Cat despre cardul WM 22,suna destul de bine desi la un moment dat se vorbea de un meci Hulkster vs. Stone Cold,inca de la Homecoming. Si unele meciuri sunt exagerate. TLC Match for the WWE Tag Team Championship
MNM © vs. Matt Hardy & Rey Mysterio vs. Chris Benoit & Chris Jericho.....Y2J cu Benoit?? no way! + Bobby Lashley nu cred ca va fi in meciul pt US Title.

Heath Scumm
19th February 2006, 16:27
^ Cred ca mai degraba un Benoit vs Jordan vs Booker T. e mai plauzibil!

Th3 Gam3 HHH
22nd February 2006, 23:13
Wrestlemania XXII : The MainEvents -(este ceea ce cred eu si nu un spoiller citit la intamplare)
in urmatoarele Raw-uri , dar mai mult SD! se va tot schimba nr de luptatori din mainevent ! Sunt multi care merita ! Eu spun ca intr-un final vom avea , ori 2 oameni pe WWE title (la Raw) -simplu frumos , stim cine castiga ... , ori 3 pt acelasi titlu - hopa , se complica putin ; si pt WHC title , ori 5!!!!! , ori 4!!!! , either way it`s GooD !

Ninja
22nd February 2006, 23:17
Deci uitativa putin la cardul care l-am postat eu mai sus .... incepe sa se adevereasca ... :P 3 meciuri de acolo sunt sigure !

Th3 Gam3 HHH
22nd February 2006, 23:22
Deci da ! ... dar cat pe ce si al 4-lea ! , dar ca sa fie spectacol nu va ramane asa ! :)

cutuma
23rd February 2006, 11:11
O sa fie sigur un Money In The Bank match.

Big Sexy
23rd February 2006, 20:08
Imi explodeaza capul numai cand ma gandesc ca mai e putin si vine Wrestlemania, ei nu au dat gres niciodata cu acest show desi nu a fost intotdeauna la intensitatea dorita.
Counterul de pe PWT numara de 73 zile momentul inceperii Wrestlemania.

Th3 Gam3 HHH
23rd February 2006, 22:27
Si pe cine vedeti in meciul "Money in the Bank "? Anul asta cred ca va fi un mixaj format si de cei de la SD! si de cei de la RAW !

cutuma
23rd February 2006, 22:45
Poate castiga Rey MITB si apoi pierde title shot-ul vs Finlay. Ar fi o chestie nu?

Th3 Gam3 HHH
23rd February 2006, 23:18
:happy :happy :happy
Dar totusi Rey o sa fie ocupat ... poate ca nu stii dar ... cum de altfel era previzibil ... de ce crezi ca am zis ca la mainevents vor fi or Thriple Threat ori Fatal 4 Way >?

Darius
3rd March 2006, 13:47
Nu stiti, o sa fie si anul acesta o gala WWE Hall Of Fame inainte de Wrestlemania?...am vazut un promo in care Mean Gene Okerlund va intra in WWE Hall Of Fame, dar nu stiu daca e in Weekend-ul cu Wrestlemania; anul trecut parca asa a fost, cred ca s-au succedat.
Ar fi un lucru fain sa existe un intreg Weekend dedicat acestui Pay Per View.

Reaper
3rd March 2006, 14:03
Da. Pe 1 aprilie va fi Hall of Fame-ul. Bret Hart, Eddie Guerrero si Mean Gene vor fi introdusi anul acesta. Poate si altii, nu stiu.

Darius
15th March 2006, 00:55
Wrestlemania 22 pe Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/WrestleMania_22

Heath Scumm
20th March 2006, 10:20
Mai sunt vreo cateva saptamani pana la WrestleMania 22, cardul e aproape definitivat insa vad ca nu va inghesuiti sa-l comentati :)

http://www.wwe.com/shows/wrestlemania

O singura problema majora am eu ... n-ar fi trebuit ca Triple Threat-ul sa fie Main Eventul WrestleMania? Sau sunt eu singurul care e de parere ca SmackDown-ul s-a cam ridicat peste RAW in ultima jumatate de an?

cutuma
20th March 2006, 10:35
WM de anul asta are un card f. slab. Boogey Man vs Booker T?! Mark Henry vs Taker ?! Chris Benoit vs JBL ?! Vor fi 3 meciuri incredibil de slabe.

McMahon vs HBK si meciul de Tag vor fi mediocre mai mult ca sigur.

Main-Eventul SD! si MITB vor fi cu siguranta awesome. Cel putin la Ladder Match : RVD, Matt Hardy si Shelton Benjamin in acelasi ring. Wow!

La Main-Eventul Raw ma voi uita doar pentru ca vreau sa-l vad pe Trips' cum ii rupe coorool lui Cena. SS!

ripley
20th March 2006, 20:48
Eu nu cred ca meciul dintre Undertaker si MH o sa fie slab!!!!!!! Din contra deabia astept sa vad cum o incaseaza maimuta asta care i-a furat titlul lu' TAKER the phenom!!!
SI CU SIGURANTA SD ESTE PESTE RAW!!!

Th3 Gam3 HHH
20th March 2006, 23:34
Eu nu stiu ce ziceti voi insa inca mai astept vreo surpriza de la WWE ! De genu : Randy sa-si schimbe alegerea , si sa lupte cu cena si HHH , astfel ar merita ca meciul RAW sa fie ultimul !
Taker vs Henry ... dezamagit .. chiar daca e casket match , unul din top 10 preferate , nu stiu ....... si va mai zic ceva inca de pe acum : daca Taker nu se retrage , va fi draftat la Raw ... sau e si asta prea evident ..?

Heath Scumm
21st March 2006, 11:16
Eu nu cred ca meciul dintre Undertaker si MH o sa fie slab!!!!!!! Din contra deabia astept sa vad cum o incaseaza maimuta asta care i-a furat titlul lu' TAKER the phenom!!!
SI CU SIGURANTA SD ESTE PESTE RAW!!!

Tocmai de asta meciul o sa fie unul slab ... va fi o rutina de miscari in urma careia este evident cine o sa castige ...

RAW ar fi peste SmackDown daca cei 2 atleti adevarati din roster ar fi mai impinsi ... aici ma refer la "The Whole F'N Show" Rob Van Dam si Shelton Benjamin ...

@HHH - da ... cred ca draftarea lui Undertaker in RAW e evidenta ... cat despre retragere, ma indoiesc ca ea va veni prea curand sau, daca va veni, in mod sigur nu va fi definitiva ... Deja vad fanii scandand "One More Match" :(

Th3 Gam3 HHH
21st March 2006, 22:09
^Pai "cei 2 atleti adevarati din roster" nu sunt impinsi in momentul asta ?! Sunt in cel mai asteptat meci al WM (de mine cel putin ) , Shelton este campion intercontinental in acest moment , si a detinut f f mult timp acest titlu anul trecut . Oarece comentarii facute de el l-au tras f mult in spate ( nu-mi prea mai amintesc ce si cum.,. ) , insa acum ... iar RVD este impins bine in acest moment , el avand cele mai mari sanse sa castige title-shotul! Daca nu el atunci Matt ... dar am auzit niste zvonuri interesante despre RVD ! ( + RVD a fost in ultimii 4 la Royal Rumble , a fost in finala pt mainevent la WM ... --> deci e pe drumul cel bun , cred !)

Heath Scumm
22nd March 2006, 11:10
Matt e in Money In The Bank numai pentru Sick Bump-uri ... nu cred ca cineva chair se astepata ca el sa castige ... oamenii din "departamentul creativ" vor sa arunce un luptatator de pe o scara pe ciment si nu gasesc pe altcineva care sa vrea s-o faca :evil: ... asa ca Matt e victima ideala!

Darius
23rd March 2006, 00:35
A intrat si Fit Finlay in Money In The Bank Ladder Match, dupa ce l-a invins la Smackdown 17.03.2006 pe Lashley...a mai ramas un loc liber...

Reaper
23rd March 2006, 00:56
That's last week news. And Finlay's is last decade wrestler.
Sunt curios cine va fi ultimul ales pt "Money whatever" match;
Posibilitati:
- din punctul meu de vedere: Brian Kendrick, Paul London (recomandat), Super Crazy (recomandat) sau Paul Burchil;
- din punctul de vedere al WWE: Orlando Jordan sau Tatanka (recomandat);
Sper doar ca WWE-ul sa nu faca vreo gafa sa-l bage cumva pe Batista in "Money ..." match. Ar fi cea mai mare prostie ever pt ca cel mai probabil el va castiga. Si daca Batista i-ar invinge pe Shelton, RVD si Matt intr-un Ladder Match atunci nu vad de ce Mark Henry nu i-ar putea invinge pe AJ si Fallen Angel intr-un Ultimate X (poate sa fie si Handicap Match - ce mai conteaza?)

Th3 Gam3 HHH
23rd March 2006, 07:47
^ Pe ultimul loc a intrat .. exact cine nu te astepti ! Iti dau 10 oameni sa alegi si nu cred ca ghicesti! De mentionat ca a fost un battle royal !
Acest meci il astept cel mai mult pt ca vreau sa vad cum va evolua un eventual feud intre Fit Finlay si Ric , si cine stie poate ca vor face un triple threat cu vader ...:rolleyes: :)

cutuma
23rd March 2006, 10:59
SPOILER Legat de ultimul participant in MITB: Lashley

De altfel, IMO acesta va si castiga title shot-ul.

Heath Scumm
23rd March 2006, 13:23
Damn ...

Scandeaza sacadat " Buuuuuullshiiiiiiit! Buuuuullshiiiiiit!" ... oare creatura asta plina de steroizi poate urca pe scara? Oricum, presimt ca va baga un T-Bone sau un Dominator distrugator pe scara ori victimei eterne Matt Hardy, ori lui RVD sau Shelton ... plus ca va fi o "mica" disputa intre el si Finlay!

Th3 Gam3 HHH
23rd March 2006, 23:41
Cred si vreau - RVD castiga !(sper totusi ca nu cumva sa piarda titleshotul intr-un meci cu o asemenea miza !_ ) Zvonurile cu el ca ar castiga mi se par interesante prin prisma faptului , ca s-ar zice ca si-ar cere titleshot-ul la PPV-ul ECW ! In orice caz in acest meci luam prin eliminare : Finlay si Ric - NU ! ... Shelton .. nu cred ... Matt , cum zicea HitScum , e acolo doar pt sick bumps ... Steroid Man - maybe! --->...

Th3 Gam3 HHH
24th March 2006, 21:17
La ‘Mania , Rey Mysterio va avea onoarea ca P.O.D. sa-i faca intrarea , cantand live entrance-theme “Booyaka 619” . Poate se repeta istoria de anul trecut , cand cineva are o intrare in care o formatie canta live pt el ..pierde.

cutuma
24th March 2006, 21:48
Si la WM X7 lui Triple H i-a cantat Motorhead melodia si a pierdut vs Taker.

Th3 Gam3 HHH
25th March 2006, 09:20
^Da stiu :mda: ... mai sunt si altii ? La WM X7 , HHH a pierdut meciul insa a castigat respectul lui Taker !

ripley
26th March 2006, 10:59
... sincer sper sa piarda ... Rey M nu are ce cauta intr-un title shot

Heath Scumm
26th March 2006, 11:12
^ De ce spui asta? Mie mi se par demn de Main Event! Spui asta din cauza ca e prea mic de statura sau ce?

ripley
26th March 2006, 11:18
poate si de asta... dar mai ales pt ca, daca nu era chestia cu Eddie G. nu intra in title shot (nu vorbeam de main event, ci de title shot)

Heath Scumm
26th March 2006, 11:30
Da! La asta sunt de acord ... insa el merita un title shot fara indoiala ... a muncit extrem de mult pentru industria asta si este unul dintre cele mai bine vandute figuri pentru merchandisingul WWE ... are puterea sa scoata multi bani pentru WWE, chiar sa fie o figura de referinta de talia unui Stone Cold sau The Rock daca ar fi impins corespunzator ...

Desi nu sunt de acord ca el trebuie sa reprezinte "mostenirea" lui Eddie Guerrero, cred ca merita orice titlu, daca nu titlul Heavyweight sau WWE!

ripley
26th March 2006, 11:33
poate .. dar imi vine greu sa mi-l imaginez va Heavyweight champion!!!

Big Sexy
26th March 2006, 12:20
Eddie a fost Heavyweight Champion in WWE. Eu consider ca merita centura. Ce mi se pare mie anormal e ca el sa fie prezentat ca cel care merita centura prin prisma mostenirii stindardului de la Eddie. Eddie a fost incomparabil mai slab decat REY din toate punctele de vedere insa de morti numaia de bine ... aici greseste enorm WWE.

Th3 Gam3 HHH
26th March 2006, 16:20
... Eddie a fost incomparabil mai slab decat Eddie din toate punctele de vedere ...

Ce tot zici ma ? :)

Momentul de glorie al lui Eddie a fost la WM XX , cand a sarbatorit impreuna cu Benoit , ca 2 campioni ce erau .. si sunt . Momentul de glorie al lui Rey a fost Royal Rumble 2006 ... sau posibil WM XXII .. normal ca merita titleshotul ,cat si titlul pt tot ce-a facut , si asta va fi suprem pt cei care il adora , si dupa cum stim sunt f f multi ...

Dragon-sin
26th March 2006, 19:35
Eu nu il ador,eu il urasc! de fapt nu il urasc dar nici mare iubire nu am pentru el. Rey-Rey e un cruiser care a lasat'o moale de cand a venit in WWE,nu mai e atat de spectaculos ca in zilele lui din WCW,si de cand isi face cariera pe spinarea lui Eddie,il urasc si mai mult! Poi bine chiar a trebuit sa moara Eddie sa aiba o sansa la titlu? Pe langa faptul ca Eddie l'a carat toata vara in feudul lor,acum si cand e mort profita dupa el.

Rey nu e wrestler demn de centura. Pentru tot ce a facut? Poi sunt o multitudine de wrestleri care au facut mai mult decat el si nu au primit aceasta ocazie sa lupte in main eventul WM.Rey mai bine ramane la cruiser pt ca daca castiga World HEAVYWEIGHT Title va fi cea mai mare gluma si bataie de joc de la nunta lui Billy cu Chuck!

Reaper
26th March 2006, 22:32
Rey:
- a muncit suficient pt lumea wrestlingului ca sa merite orice titlu.
- este prea usor ca sa detina Titlul HeavyWeight, dar in WWE se poate orice.
- nu ar fi fost in Main Event daca Batista nu s-ar fi accidentat.
- nu ar fi fost in Main Event daca Eddie nu ar fi murit.
- nu ar fi trebuit sa accepte gimmick-ul "the spirit of Eddie lives in me"; acest lucru merge pt Chavo, dar Rey are prea multa personalitate pt asa ceva.

Big Sexy
27th March 2006, 00:16
Rey:
- a muncit suficient pt lumea wrestlingului ca sa merite orice titlu.
- este prea usor ca sa detina Titlul HeavyWeight, dar in WWE se poate orice.
- nu ar fi trebuit sa accepte gimmick-ul "the spirit of Eddie lives in me"; acest lucru merge pt Chavo, dar Rey are prea multa personalitate pt asa ceva.

sunt de acord cu aceste trei lucruri in totalitate. Ai punctat mai bine decat as fi putut eu vreodata sa o fac faza cu "spirit of Eddie lives in me". E pacat ca Rey a acceptat asta insa probabil e felul lui de ai aduce omagiu insa nu realizeaza ce inseamna pentru el toata aceasta mascarada.

In privinta celorlalte 2 afirmatii sunt un pic rezervat insa le consider viabile. Pana la urma Rey are altel lucruri mai bune si mai importante pentru el si pentru WWE decat sa se lupte pentru heavyweight, mai ales la Wrestlemania, mie mi se pare complet tras de par felul in care a ajuns el in manevent.

Darius
27th March 2006, 00:25
Dar pe Rey Misterio nu il cantareste nimeni din WWE?...daca Rey este un Heavyweight, atunci Big Show ar trebui sa se lupte cu martienii...:):):):))

issue
27th March 2006, 00:45
Daca e asa atunci de ce HBK a fost de 4 ori campion???? De ce Aj Styles a fost campion NWA Heavyweight??? Ron Killings?????? Jericho????? Gibson in ROH???? Mai nou Christian Cage???? etc.... Eu acest titlu il vad nu in functie de greutate ci in functie de cat de celebru e un luptator. Hai nu celebru dar cat de impins in fata este. In acest moment Rey e pe val asa ca de ce nu?????

Darius
27th March 2006, 01:57
Nu ai inteles...eu stiu ca toti astia nu sunt "Grei" (inclusiv Rey Misterio)...eu doar ironizam acest aspect...il cunosc, stiu foarte bine ca se tine cont de alte criterii, si nu de greutate...tocmai asta ironizam...si nu neaparat ca nu sunt de acord cu lucrul asta, dar in cazul lui Rey Misterio chiar se exagereaza, pentru ca Rey e un Cruiserweight 100% si diferenta de greutate e foarte mare in cazul sau...e prea ciudat pentru ca sa i te adresezi cu "Heavyweight Champion"...e doar o opinie...sa nu uitam ca in WCW Rey Misterio Jr. a fost Cruiserweight Champion...pe de alta parte, nici nu il vad pe Rey luptandu-se in Smackdown cu ceilalti Cruiserweights, deoarece este cu mult peste toti (si nu ma refer la greutatea corporala)...
P.S.: sa nu fiu inteles gresit...mie imi place Rey Misterio...

Th3 Gam3 HHH
27th March 2006, 06:58
Un lucru e cert : in meciuri in care a luptat cu titluri pe masa .. le-a castigat ,bine nu pe toate ... de ce n-ar castiga si WHC ? S-au faza cu David si Goliath nu se mai aplica , desi Angle si nu prea e chiar asa mare .. + ca mai e si faza cand 2 se bat al treilea castiga ... anything goes !

Heath Scumm
27th March 2006, 13:10
Issue are dreptate cu faza ca foarte multi luptatori de talie mica au fost campioni World Heavyweight ... insa asta nu inseamna ca trebuie sa trasformam acest lucru intr-o traditie ... Heavyweight = Categoria Grea, Lightweight = Categoria usoara ... numele spune totul ...

AJ Styles sau Gibson au fost campioni mondiali pentru ca nu existau alternative in acest sens, nu pentru ca o meritau ... daca stam sa ne uitam la greutatea lor, eu zic ca nici un luptator ce nu trece peste 230 lbs. nu are dreptul sa provoace un campion la grei pentru titlu ... de asta sunt divizii lightweight/cruiserweight/junio-heavyweight, ca si "piticii" sa-si puna in valoare talentul ...

Darius
27th March 2006, 13:31
Nu se tine cont de greutate, ci de cu totul alte criterii...dar ce ziceti (glumind putin), daca l-am vedea pe Big Show in postura de Cruiserweight Champion...de ce nu ar fi si invers?...=)=) =):) :) :)

@ De abia astept Wrestlemania!!!

Dragon-sin
27th March 2006, 15:34
'' Gibson in ROH????''

Nu poti compara ROH cu WWE. In ROH nu exista titlu la categoria grea,exista doar titlul ROH! ROH World Champion.Si in plus in ROH nu exista o anumita categorie de greutate! oricine poate fi campion.Hell si Brian Danielson, campionul actual e super junior(lightweight),deci sincer nu conteaza greutatea in ROH.

''AJ Styles sau Gibson au fost campioni mondiali pentru ca nu existau alternative in acest sens, nu pentru ca o meritau ...''

Are you frekin kidin me? Gibson merita titlul ROH fara indoiala! El la cate a facut pt ROH pana in acel moment si aici reamintesc meciul lui impotriva lui Tiger Mask de la M.M. care a fost un meci de cea mai buna calitate.Uni ar zice ca motivul pt care Gibson a castigat titlul in ROH e pt ca Punk a plecat in WWE cea ce este fals.Putea la fel de bine sa castige titlul si Chris Daniels care avea un feud atunci cu Punk.
Cat despre AJ Styles si titlul NWA,ar fi mai multe puncte de vedere dar cert este ca AJ e superior lui Rey.

Heath Scumm
28th March 2006, 11:19
AJ e superior lui Rey de acum insa AJ nu este in nici un caz peste Rey Mysterio din WCW!

Oricum, eu nu am o problema majora cu Lightweights care sa detina titluri mondiale insa am o problema cu lightweights care sa detina titluri de Heavyweights! ... si cam asta s-ar intampla daca Rey ar castiga titlul la WrestleMania!

ripley
28th March 2006, 12:37
""" Nu se tine cont de greutate, ci de cu totul alte criterii...dar ce ziceti (glumind putin), daca l-am vedea pe Big Show in postura de Cruiserweight Champion...de ce nu ar fi si invers?...=)=) =) """

Ar fi ceva nu?

@ De abia astept Wrestlemania!!!

Heath Scumm
28th March 2006, 12:43
^ Da! Stim ... s-a mai spus!

Th3 Gam3 HHH
28th March 2006, 21:18
Sincer , de abia astept sa se termine Wrestlemania ! Totusi , mai am ceva incredere ca se va intampla ceva gen NY Revolution care sa ne dea peste cap un pic .. sper .. !
V-as ruga inca de pe acum sa o lasati usor cu spoilere in saptamana viitoare , chiar "mici" remarci cum ar fi cele de Royal Rumble , ca e varza , gen NYR ,wow, o saptama scrisa in alb pe alb , daca se poate , va multumesc !

Heath Scumm
29th March 2006, 10:51
^Subscriu!

Big Sexy
29th March 2006, 18:37
me three. Va rog sa nu postati nimic legat de eveniment pana la o saptamana dupa eveniment, dar NIMIC, si nici din raw si smackdown dupa! Va rog!

Reaper
30th March 2006, 20:17
Ce astept de la WrestleMania 22: cardul nu anunta mult spectacol si va trebui sa urmarim acest PPV sperand ca ceva imprevizibil ne va uimi. Deci ce imi doresc:

1) Torrie Wilson vs. Candice Michelle in a Playboy Pillow Fight
- un nip slip (ca sa nu zic ma m-am uitat degeaba) din partea lui Torrie ca pe Candice cred ca pot s-o vad pe net (nu ca as fi cautat poze)
2) Boogeyman vs. Booker T & Sharmell
- prima infrangere a lui BoogeyMan (I'm sick of the worm-eating piece of trash)
3) Trish Stratus vs. Mickie James for the Women's Championship
- as vrea ca Mickie sa castige, dar nu prea vad o continuare daca acest lucru s-ar intampla
4) Big Show & Kane vs. Chris Masters & Carlito for the World Tag Team Championship
- aici sunt de acord ca Masters si Carlito sa castige titlurile daca demonstreaza ca merita acest lucru;
- sa nu fie un final cu o trisare ieftina de genul: "Vai! Carlito a apucat franghia cu mana stanga. Big Show nu mai avea cum sa scape din acel pin."
5) United States Champion Chris Benoit vs. JBL
- sa aiba loc o alta accidentare a lui JBL, una mai serioasa care sa-i aseze hoitul inutil in public pentru multa vreme.
6) Edge vs. Mick Foley (Hardcore Match)
- sper ca ascest meci va unul bun si o sa spun ceea nu as vrea sa vad: daca Mick isi va lua scaune in cap, pioneze in spate si sarma pe piept si Edge va fi nevoit sa faca un blading ca sa sangereze si el putin atunci voi urmari continuarea PPV-ului cu mult mai putina pofta.
7) Undertaker vs. Mark Henry (Casket Match)
- invingatorul il stim cu totii; tot ce pot sa cer de la meciul asta este sa vad un TombStone, mai mult cred ca nu se va intampla.
- daca in acest meci va exista la un moment dat problema ca Mark Henry este prea mare ca sa incapa in sicriu atunci sunt sanse mari ca sa nu ma mai uit la meciurile urmatoare.
8) Money in the Bank Ladder Match
- cea mai previzibila desfasurare este ca RVD si Matt sa ia niste bump-uri foarte tari si apoi sa castige Shelton sau Lashley; iar eu imi doresc sa nu se intample acest lucru.
- daca castiga Ric Flair sau Finley ... stiti voi.
9) Mr. McMahon vs. Shawn Michaels in a No Holds Barred Match
- sa-si ia "Mr" McMahon o trosneala (nu bataie) asa cum nu a crezut ca-si va lua vreodata (ex: un sweet chin music[,]care sa-i rupa mandibula in doua, etc)
10) World Heavyweight Champion Kurt Angle vs. Rey Mysterio vs. Randy Orton
- sper sa fie un meci bun si Kurt sa-si pastreze centura.
- daca este sa castige Rey sper sa zica "dedic aceasta victorie lui Eddie" si nu "datorez acesta victorie lui Eddie"
11) John Cena vs. Triple H for the WWE Championship
- sper ca HHH isi va dovedi superioritatea fara probleme
- sper sa aud un chant "Cena Sucks" mai tare decat la Royal Rumble si SNME impreuna.

Darius
31st March 2006, 01:56
Au mai ramas mai putin de 3 zile pana la Wrestlemania 22.
Sa speram ca va fi un show de calitate si ca se va ridica la asteptarile noastre.

ripley
31st March 2006, 09:53
Sunt de acord in principiu cam cu tot ce a zis Reaper, dar:

7) nu stiu de ce se plang toti ca se stie castigatorul, ce ati vrea sa castige MH!!! THE UNDERTAKER e cu "mult peste multi" :D

10) nu vreau sa castige in nici un caz REY, as vrea sa castige "THE LEGEND KILLER" - RANDY ORTON!!!

11) nu cred ca va fi chiar asa de superior HHH ... sincer nu as vrea sa castige nici unul :) dar asa ceva nu prea se poate!

Heath Scumm
31st March 2006, 14:11
Undertaker vs Mark Henry e o problema de principiu pentru ca e extrem de previzibil ... de asta se plange toata lumea ... daca punea un Undertaker vs Batista ar fi fost alta treaba pentru ca rezultatul, desi relativ previzibil, lupta ar fi fost oarecum egala ...

Th3 Gam3 HHH
31st March 2006, 21:12
^ Apropo , de Batista ce se mai aude ,ca parca facuse "gura" la No way out !?

In rest ,nu stiu cum de nu s-a pus pe forum aceasta informatie destul de relevanta :
(*from wrestlingnewsworld.com )
"J.R. Speaks On Calling WrestleMania In Place Of Joey Styles
Written by Richard Gray on 03/29/06 @ 12:06 PM
WWE.com has posted the following interview with Jim Ross talking about calling WrestleMania in place of Joey Styles. Below is the full interview:

J.R.: I was told Monday afternoon that the decision was made that I would call the RAW matches at WrestleMania. It came as a big surprise. The working plan was that I would emcee the Hall of Fame ceremony and probably do one match at WrestleMania. I figured that I would do the Mr. McMahon vs. Shawn Michaels No Holds Barred Match. I felt like that would be a good fit, considering both HBK and I have joined Mr. McMahon’s exclusive club. So I really thought that was how my weekend was going to play out. But all that changed Monday. I felt excited and exhilarated. But at the same time, I felt some apprehension regarding Joey Styles’ status. I know, like myself, he grew up as a wrestling fan and he’s always wanted to work in WWE and I felt badly for him. At the same time, I won’t lie, I was very excited to get the assignment. And I look forward to it tremendously.

WWE.com: In Joey’s first WWE interview upon getting hired, he said it was his lifelong dream to call a WrestleMania. That is obviously not going to happen at WrestleMania 22, but do you think he will get the opportunity to call a WrestleMania at some point down the road?
J.R.: Absolutely. He’s got a lot of WrestleManias ahead of him, as far as I’m concerned. I’m sure that as time goes on, you’ll see me doing fewer events like WrestleMania. And as far as Joey is concerned, at his age and with him just getting his journey started in WWE, I would be extremely surprised if he doesn’t call many WrestleManias.

Of course, I’d like to be a part of WrestleMania in some role, as long as I’m productive. But that doesn’t mean that I have to call all of one brand’s matches or do the whole show as I’ve done in the past. If in the future I did a match at WrestleMania, it would be a great honor just to be part of the event.

WWE.com: In a recent interview with WWE.com, Joey said that he learned more in the five hours he recently worked with J.R. than he did over the past five months combined. How does that make you feel?
J.R.: I’m pleased that I can help him some. I had a lot of real good influences in my broadcasting career. And part of the responsibility of those of us who are considered veterans, whether you’re an announcer, or a wrestler, or a referee or an agent or any other viable role within the structure of WWE, is to share what we have learned and to help teach others. So I am happy that I was able to help him some, and feel very honored that he would say something along those lines. I’m glad he was able to retain some of the things that we’ve discussed, including his approach to the WWE product vis-à-vis the ECW product. You have to differentiate one product from the other, based on the management of each company. In ECW, Paul Heyman had Joey announcing in Heyman’s vision. And he did a hell of a good job and he’ll always be known as the voice of ECW. And now he works for WWE and it’s a different presentation with different requirements. It’s kind of like the ice-cream formula. ECW might have been chocolate and WWE might be strawberry. They’re different flavors, but they’re both still ice cream. And if we agree that we both like ice cream, then we are able to tell the difference in the taste in a blind taste test. They’re just a little different, but they’re still ice cream.

WWE.com: What types of things did you talk to Joey about?

J.R.: We just talked about fundamental things and some philosophical issues. When I came to WWE in 1993, I came from WCW and was the lead play-by-play guy on all their major pay-per-views, live TBS Clash of the Champions and flagship Saturday night TBS show. And when I came in to WWE, it wasn’t with open arms from the majority of people. I was perceived as the enemy. I was a southerner who worked for WCW. At the time, I was not a storytelling broadcaster as much as I was a play-by-play guy and that was not something that WWE relished. They would rather have more of a storyteller that can document the emotion, rather than have somebody describe the match hold by hold and maneuver by maneuver.

So I had 20 years of experience doing it one way. And as time went on and WWE evolved, the demand for play-by-play had lessened. Now Joey is being asked to do something different than his play-by-play background, which he is very good at. He’s just going to have to tweak his style a little bit. And there's no way that it’s not going to happen. The only reason why that would not happen is because his ego would not allow him to make a change – something I’ve battled – or he doesn’t have the intellect to overcome the two styles of the two companies he’s worked for. And he’s certainly not lacking in intellect. He’s very bright. He’s a student of the business and a lifelong fan, much like myself. So I hope he’s not as stubborn as I was. I don’t think he will be, and I’m sure he’ll have plenty of WrestleMania moments of his own.

WWE.com: So it sounds like the path Joey is taking is very similar to the one you took when you started with WWE.
J.R.: As far as being play-by-play men, yes. Like Joey, I had to tweak my style to be more of a storyteller. And when I got here in 1993, my goal was also to work a WrestleMania. I was only on the payroll for about a month when it was decided that I would make my debut at WrestleMania. There’s a lot of pressure on you when it’s decided that your first assignment is the biggest show of the year… and dressed in a toga, no less. It was all different for me – I was working with a new producer, new talent, I was outdoors at Caesars Palace, I never worked with Savage and Heenan before… So it was a little scary the first go around. But we got through it.

Hopefully, we all have the same goal. If anybody in WWE that is involved in the production doesn’t have the goal to be a vital part of WrestleMania they really need to think about looking somewhere else for work. WrestleMania is the Super Bowl. It’s the World Series. It’s the culmination of what we all work toward, regardless of our role in the company. And the same goes for a wrestler. If a wrestler doesn’t wasn’t to be the top guy on the roster, then he should think about changing vocations.

But I certainly understand Joey’s disappointment. I sat home for WrestleMania X. I was living in Connecticut and wasn’t even brought to Madison Square Garden in New York City for the show, and I was less than one hour away. And that was a great WrestleMania, which featured one of the greatest WrestleMania matches – Bret Hart vs. Owen Hart. That’s a match I would have loved to call. But not only did I not call the match, I wasn’t even in the building. I sat home and bought it on pay-per-view. So I understand the disappointment and how he feels. And I have the utmost respect for him.

Joey Styles Talks About Not Calling WrestleMania
Written by Ryan Clark on 03/28/06 @ 10:07 PM

From WWE.com:

WWE.com caught up with Joey Styles to get his take on the WrestleMania announcing team from RAW and much more:

WWE.com: When WWE.com first spoke to you regarding your hiring, you said your biggest goal was to announce at WrestleMania. Now that WWE has chosen to go with Jim Ross at WrestleMania, how does that make you feel?

Joey Styles: My initial response when I was told on Monday when I arrived at the arena in Omaha was disappointment. That lasted about 30 minutes. I was told in person and I do appreciate that. Probably 30 minutes after that, my ego took over and I felt angry for about an hour. And then after real introspection, I realized I’m not where they need me to be in terms of what the position is. And I think what readers of WWE.com and fans watching at home don’t understand is what the position is: WWE doesn’t have play-by-play men. They may call it a play-by-play man, but what that position really is, is a “lead storyteller.” It’s a completely different animal than what I was trying to do.

The ironic part about this is that I was taught how to announce the play-by-play by Paul Heyman, who was taught by Jim Ross. And frankly, WWE has brought in Jim Ross himself, who is the best-ever at doing this, to train me so I can become as good as he is. And he told me that when he started with WWE, he had 20 years of play-by-play under his belt, and he had to be deprogrammed and start over again. He came in and called WrestleMania IX and then maybe another pay-per-view after that and then disappeared from television. He was calling, I believe, internationally syndicated TV working on not calling each and every move from a collar-and-elbow tie-up to a waist lock all the way through the end of the match and instead learning how to weave and tell the story. And I’m pretty much in the same situation he was in.

What I’m thankful for is that Jim has agreed to come in and in his words, “pass the torch,” so that I can learn to do what he does, hopefully, as well as he does, between him coaching me and me working as hard as I possibly can. I can tell you that in preparing for RAW this past Monday, I spent five hours with J.R. going over notes and how to set the premise of each match and the story of each segment and how it would lead into WrestleMania. And I learned more in five hours with Jim Ross than I have in my first five months here at WWE. And it was amazing.

And I have to say that WWE has been great with me. There have been times where I know Vince was extremely frustrated with what I was doing because he was expressing that frustration afterward. And despite what people may have read everywhere, he was never nasty with me or condescending or screaming or yelling. He was always very professional with me. But I could tell Kevin Dunn (Executive Producer) was frustrated because he couldn’t really show me how to build that bridge to storytelling and I didn’t know on my own how to do it. So, I don’t know how often J.R. is going to be available actually at the RAW events. And again some fans — the Internet fans — a lot of them think they know what “producing the announcers” means; they think it means feeding us every line, and that’s not the case. What a good producer does —and I thought J.R. did a wonderful job last night — probably the best job I’ve ever seen in someone producing me in terms of storytelling. He may have only given me five lines in a five-segment match. That’s it. But it was the right line at the right time. And it’s a very difficult balance to weave that story from the beginning of the segment to the end of the segment. And now with J.R., helping me, I see no reason that I’m not going to get there. I mean, with the best-ever teaching me and the fact that I’m going to work as tirelessly as possible to eventually be as good as he is — and I will not stop until I am, period.

There’s no “maybe” for me. There’s no “I hope I can be as good as J.R. is.” I don’t attack any goal that way. It’s going to be: “I’m going to be as good as J.R. is.” I don’t know how long that is going to take, but with him helping me, there’s no reason why I shouldn’t get there. Kevin Dunn told me that they are leaving me in the RAW lead announcer position because the only way I’m going to learn — the only way you can learn — is to do that show week after week.

I never understood why WWE worked so hard to not hire wrestling announcers and now I do. WWE announcers are storytellers and professional announcers need to be taught storytelling. The plus to hiring a professional wrestling announcer is we already have a passion for wrestling and we will learn the storytelling because there is nothing else in the world we’d rather do. I feel like I need to be de-programmed. When I sit at ringside it’s hard to not call every move. I feel like an addict getting the shakes with an uncontrollable urge to call the moves.

The other thing I want to do because of my relocation back to Connecticut, which will be complete the week after WrestleMania, is I’d actually like to — if they would let me — be the lead announcer on HEAT. I would actually like to come in and do lead announcing on HEAT every week with Coach and Grisham, who are currently the announcers, as color men for me, so I can continually practice the storyline premise of each match — even if we have to make up a story for each one of those matches because there’s not always a story for the HEAT match, and practice the give-and-take. That’s the problem with something like this; it’s not like learning how to shoot free throws in basketball. You can go in your driveway and practice all day. There’s no way to do this but to continually actually do it and practice it. And I can’t very well set up wrestling matches in my house and clone King and Coach to sit there and do it with me — not to mention who would do that to the world? Who would want to unleash two more of those men on the world?

So, as I said, the big picture of all of this is, I have what should be hopefully now with J.R. guiding me, not a difficult transition or lengthy transition to complete. Certainly, 12 months from now when it’s time for WrestleMania 23, I fully expect that I will by then have made the transition to quarterback the RAW announce team for WrestleMania 23. But, you know, as I said, initially like anybody else, I was very disappointed because calling WrestleMania has always been my lifelong dream. After that, my ego took over, so I was angry. But they’re sticking with me until I get this — and I’m going to get this — that I’ll call many, many WrestleManias in the future. "

cutuma
31st March 2006, 23:47
- daca este sa castige Rey sper sa zica "dedic aceasta victorie lui Eddie" si nu "datorez acesta victorie lui Eddie"

Din pacate corect e "datorez aceasta victorie mortii lui Eddie si lui Vince McMahon, cel ce profita de orice circumstanta"

Darius
31st March 2006, 23:52
Din pacate corect e "datorez aceasta victorie mortii lui Eddie si lui Vince McMahon, cel ce profita de orice circumstanta"

Subscriu....Vince McMahon stoarce bani si din moartea unui om...m-a deranjat mult ceea ce a spus Randy Orton despre Eddie, in ideea de a creea un feud cu Rey Misterio pentru Wrestlemania....si-a bagat Vince mana aici pana la cot....

Reaper
1st April 2006, 00:35
Vince McMahon stoarce bani si din moartea unui om
Nea Vince a reinceput sa faca publicitate Home Video-ului lui Eddie cam la o saptamana dupa moartea acestuia. Daca nu ma insel, acel Home Video a aparut initial dupa WrestleMania 20, unde Eddie si-a aparat titlul in fata lui Lesnar. Dar nea Vince s-a gandit ca, daca tot a murit Eddie, povestea vietii lui ar fi la mare cautare. Asa ca a mai adaugat niste chestii despre moartea lui Eddie si a relansat pe piata "Stealing Life, Cheating Death" (parca asa se numeste).
Eu consider ca un angle despre moartea unui luptator mai poate fi acceptat, dar sa comercializezi acest lucru este de-a dreptul grotesc.

Big Sexy
1st April 2006, 09:40
cheching ... cheching ... i smell money:
eu zic ca nu e deranjant deloc, nu comercializeaza moartea lui ci da de mancare la sute de angajati. Acum daca vrei sa fii grotesc poti zice ca se hranesc din cadavrul lui eddie! Asta e grotesc ceea ce nu e cazul in situatia actuala!
Nu e vad nimic rau in ceea ce se intampla cu moartea lui eddie. Legenda lui creste cu fiecare show si familia lui are de castigat enorm din asta. Eu zic ca este un lucru bun!

Th3 Gam3 HHH
1st April 2006, 10:09
^ Era de asteptat sa zici asta Mr.Big Sexy ! Ne scuzi ca mai toti ceilalti consideram a fi un lucru "grotesc" in a comercializa moartea unui luptator . Pai mai bine nu zicea R.I.P. si gata !

Reaper
1st April 2006, 11:06
nu comercializeaza moartea lui ci da de mancare la sute de angajati Ai vazut saliile pline la show-urile Raw si SD? De acolo da de mancare la angajati.
Ai vazut o reclama in timpul unui show Raw sau SD care suna cam asa: "Eddie a murit. Descoperiti-i viata cumparandu-i Home Video-ul. Contine si o scrisoare de la Mr McMahon pentru Vickie (sotia lui Eddie)"? De acolo isi umple buzunarele.

familia lui are de castigat enorm din astaVickie: "Hey, Sherilyn! Your daddy is dead and you will never see him again, ... but look at all the money :o:"

Big Sexy
1st April 2006, 21:39
Vickie: "Hey, Sherilyn! Your daddy is dead and you will never see him again, ... but look at all the money :o:"

era mai bine sa ii zica - tatal tau e mort? Acum cum o sa ne mai sustinem in viata? Copilul va avea mai multa educatie, va trai mai bine iar oamenii ii vor respecta oriunde se vor duce.
Nu inteleg ce va inversunati asa mult? Pana la urma groparii nu traiesc de pe seama mortilor? Si multi preoti la fel. Si medicii legisti intr-o mare masura ... si lista continua. Important dupa ce moare cineva este ce a lasat in urma. EL a lasat familiei un mijloc de a se intretine. Haideti sa dam toti in Vince (de parca ar avea el timp sa conceapa asemnea lucruri) ca duce legenda (?) lui Eddie mai departe.
Voi sunteti prea tineri si usor influentabili, parerea mea, judecati prea repede pe cineva!Cand o sa va intretineti, din propiile buzunare, discutam complet diferit despre asta, pana atunci alaturati-va valului asta anti Vince. :jerk:

Sa nu uit - fara spoilere pana pe 11 aprilie, nici macar scrise cu alb, deloc!!!!

Heath Scumm
3rd April 2006, 12:57
Eu ma intretin (din propriul buzunar) si desi inteleg ce vrea sa spuna Gabi, nici Vince Mc Mahon nu e cel mai etic om de pe planeta ... sa fim sinceri ...

Oricum, eu nu cred ca Vince profita prea mult de pe urma mortii lui Eddie ... un angle ici si colo, cativa dolari in plus pe un DVD si cam atat ... oricum, daca in TNA ar fi murit AJ Styles credeti ca TNA-ul n-ar fi scos un Best Of dupa moartea lui? Ma indoiesc! Astea-s lucrurile, e cursul normal al vietii/imbogatirii!

Revenind ON TOPIC - FARA SPOILERE PRETTY PLEASE!

cutuma
3rd April 2006, 23:09
Gabi, te-ai speriat azi cand te-am intrebat pe YM daca vrei rezultatele de la WM? Vroiam sa-ti zic ca a castigat Gorgeous George :))))

Heath Scumm
4th April 2006, 10:50
Nu e nimic mai urat decat sa-i strici cheful unui om de a se uita la un show! Ieri au fost 2 mici incercari de a-mi pune nervii la incercare pe YM, una de la DECRET, alta de la Issue! Ma bucur ca cei 2 au rezistat si n-au zis nik ca m-as fi suparat! :)

Reaper
4th April 2006, 11:18
Am facut 10Gb upload la WrestleMania in mai putin de 20 ore.
Chiar daca se dovedeste un show ratat macar imi fac o ratie buna pe seama lui.

Heath Scumm
4th April 2006, 13:19
This is so not cool ... aproape te urasc pentru viteza ta!

Th3 Gam3 HHH
4th April 2006, 21:54
S-a uitat careva la rezultatele de la WM , inainte de a urmari showul ??? Sunt curios cine nu a avut deloc incredere ca va iesi ceva pana la urma ! Eu nu m-am uitat da` va spun ca ar fi fost o surpriza cel putin placuta daca Randy ar fi ales sa lupte in meciul de la Raw ! Dar sunt cei din WWE asa inteligenti si ingaduitori , eu inca mai sper ..

Big Sexy
4th April 2006, 22:22
mie mi-a spus cineva rezultatul unuia dintre meciuri. NU pot crede ca e asa idiot! E un tip de la mine de la birou care se gandea sa isi impartaseasca bucuria cu mine, mi-a stricat toata ziulica!!!

thunder_liger
5th April 2006, 00:22
mie mi-a spus cineva rezultatul unuia dintre meciuri. NU pot crede ca e asa idiot! E un tip de la mine de la birou care se gandea sa isi impartaseasca bucuria cu mine, mi-a stricat toata ziulica!!!

gotta love him,right? :)
eu nu stiu ce-am patit (poate m-am maturizat..hope not :) ) dar anul asta chiar n-am fost curios de wrestlemania...asa ca va intreb pe voi. a meritat?

Th3 Gam3 HHH
5th April 2006, 07:42
. a meritat?

Is that a retorical question ? Sa inteleg ca te-ai uitat ... si ai privit si..

@Big Sexy : era un meci important ?

Big Sexy
5th April 2006, 10:10
nu va spun ca o sa intelegeti despre ce e vorba!

Heath Scumm
5th April 2006, 11:48
Ok ... eu am vazut WrestleMania aseara ... o sa spun un singur lucru fara sa fiu hater/spoiler ... cel mai bun lucru la show au fost fanii ... publicul a bagat literalmente in ceata pe WWE iar comentatorii chiar nu au stiut cum sa se justifice ...

Cred ca s-a vazut ca audienta WWE s-a mai maturizat si acum refuza sa inghita ce li se serveste pe tava ... sau poate e de vina faptul ca show-ul a avut loc in Chicago, care, pe langa Philadelphia, a fost unul dintre avanposturile ECW ... de fapt arena a rasunat de cateva ori in stil ECW : scandari ECW, huiduieli, Holly "You Know What" si inconfundabilul Fuck You "You Know Who" ... stiu doar un singur lucru ... WWE nu cred ca va sti sa profite de asta si va incerca Heel/Face turns random ca sa impace publicul sau ca scandarile publicului sa se plieze pe luptatori!

Mi-a fost foarte greu sa tin acest mesaj spoiler free ... sper sa apreciati asta si sa fiti la fel de entuziasmati ca mine cand veti vedea show-ul ... show-ul in principiu merita, chiar promite sa fie unul dintre cele mai bune pe care WWE le-ar putea pune in scena in acest moment ... multe dezamagiri dar si multe chestii care mi-au placut la nebunie ... am scandat Holly Shit de vreo cateva ori de unul singur in casa, noaptea, la ora 2-3 <--- atunci am vazut show-ul!

cutuma
5th April 2006, 21:20
Da, total de acord cu Hittie.

Nu cred ca e spoiler daca spun ca cele mai tari meciuri au fost asa cum ma asteptam Foley vs Edge si Money In The Bank. Abia astept sa vedeti cu totii show-ul sa putem comenta main-eventurile.

Reaper
5th April 2006, 21:27
Cred ca acest WrestleMania va fi tinut minte drept show-ul in care publicul a invins WWE-ul.
Publicul din Chicago a fost extraordinar. M-au facut sa tip o data cu ei la un Main Event care nu s-a ridicat la nivelul overall al show-ului.

Heath Scumm
6th April 2006, 13:54
Chicago = ECW District No 2

Daca WWE fac greseala sa faca One Night Stand-ul 2 in Philadelphia, nu stiu de ce am impresia ca vom auzi multe scandari CZW de la fanii de acolo!

Nu cred ca WWE au gandit prea bine faza cu WrestleMania 22 in Chicago ... iar anul viitor va fi in Detroit care se stie ca e un oras cu un public matur ... asa ca nu stiu cat va mai tine un meci de tip BoogeyMan vs Random Upper Midcarder la WrestleMania 23!

Dragon-sin
6th April 2006, 19:31
WM...o sa scriu o analiza mai detaliata despre show dupa ce l'a vazut toata lumea,dar o sa pun o intrebare ,si sunt sigur ca nu e un spoiler:L'a mai recunoscut careva pe Punker? That made me so frekin mad!

Heath Scumm
6th April 2006, 20:14
Despre ce punker vorbesti?

Dragon-sin
6th April 2006, 21:40
Punker = CM Punk :)

Th3 Gam3 HHH
6th April 2006, 22:50
^ Unde a fost ?
Wrestlemania de anul viitor , dupa cum zicea si HitScum , va fi in Detroit , dar mai precis pe stadionul unei echipe de fotbal american , deci atunci e BIG TIME , dar deasemenea , e pe 1 aprilie , deci poate fi doar " o pacaleala" .

Heath Scumm
7th April 2006, 11:29
Unde l-ai vazut tu pe CM Punk? Ca eu n-am vazut asa ceva!

Dragon-sin
7th April 2006, 14:55
Uitati'va la intrarea lui Cena in arena,inainte sa intre el cand vin acei gangsteri, gangsterul acela din partea dreapta a masini e CM Punk,si chiar se vede foarte clar cand se apropie masina de ring.Check it out!

Heath Scumm
7th April 2006, 16:12
Damn ... nu numai ca e jobber in Heat, acu e si figurant ... halal cariera ... de la top guy in ROH si posibil TNA la ultimul in WWE ... Bravo!

Dragon-sin
7th April 2006, 16:31
Da,bravo Vince,si bravo WWE! Am auzit ca HHH il vede ca pe un protejat si ca va ajunge departe,dar daca WWE il va transforma intr'un nimic,va fi cea mai mare gresala din ultimi 5 ani in wrestling! Ei ce te astepti de la acel ''geniu'' de 2 bani Vince? cred ca trage prea mult pe nas praf de proteine!

Heath Scumm
7th April 2006, 17:13
Oricum, WWE l-au luat ca sa nu-l ia TNA-ul ... pe Samoa Joe nu stiu daca l-au scapat intentionat sau au fost TNA prea adevarati in oferte insa cred ca CM Punk plateste pentru ceea ce a ales ... bravo lui!

Sunt convins ca banii proveniti de la WWE pot spala fara probleme "rusinea" de a fi figurant in "anturajul" lui John Cena! Nu-i plang de mila sub nici o forma ... o merita cu varf si indesat ... si el, si London, si Spanky, si Jamie Noble ... That's what you get when you work for the WWE! N-are fata de TNA si sincer, Cassidy O'Reilly joaca mai bine rolul de discipol al lui Raven decat a facut-o el vreodata!

Pe cat pariem ca CM Punk i-a cerut un autograf lui John backstage inainte de meci dupa care a pozat cu "eroul lui" atingandu-i centura cu jind? :evil:

Dragon-sin
7th April 2006, 20:07
'' N-are fata de TNA si sincer, Cassidy O'Reilly joaca mai bine rolul de discipol al lui Raven decat a facut-o el vreodata!''

Cum adica nu are fata de TNA? Punk hates TNA! pt ca nu au stiut sa il foloseasca.Si ar mai fi niste chestii pe care probabil le vom continua in alt thread.

''Pe cat pariem ca CM Punk i-a cerut un autograf lui John backstage inainte de meci dupa care a pozat cu "eroul lui" atingandu-i centura cu jind?''

De unde atata ura pt Punk?,cand am citit ce ai scris pe langa ca am fost nervos am fost si surprins.Din moment ce esti un fan indy,nu vad de ce ai zice asta despre Punk,el e un indy god!si la cate a facut el pentru scena independenta de wrestling din America.

Acum imi aduc aminte cu bucurie de promourile lui Punk impotriva lui Raven in timpul feudului lor si de cate ori l'a invins Punk pe Raven,si cata clasa i'a dat in ring si in afara ringului lui Raven,cum l'a carat in meciuri si cate promouri mult mai bune a scos Punk decat Raven. Stiu nu are nici o leg cu ce ai zis,dar avand in vedere ca Raven e wrestlerul tau pref.....intelegi tu :)

Heath Scumm
8th April 2006, 14:23
Discutie continuata in ROH ...

ripley
8th April 2006, 23:35
da-ti un mesaj cu data de cand se poate vorbi despre Wrestlemania 22!!!

Big Sexy
9th April 2006, 08:31
o sa vezi ca va dispare maine anouncement-ul. L-am programat sa tina o saptamana!

ripley
9th April 2006, 09:13
deabia astept ... de luni vreau sa imi spun si eu parerea, presupun ca si multi altii... :D

oamenilor am vazut un meci la Raw ce a urmat dupa WRESTLEMANIA 22, si trebuie sa spun ca m-a dezamagit total :(((( ASA CEVA NU SE POATE!!!

Heath Scumm
9th April 2006, 15:42
Fara Spoilere! Te Rog!

ripley
9th April 2006, 15:58
Nu poate fi spoiler, poate doar o crestere a curiozitatii celorlalti.
Pana nu dispare anuntul cu BAN nu o sa zic nimic!!! :)

Heath Scumm
10th April 2006, 10:26
Ti-e frica, huh? :)

cutuma
10th April 2006, 22:02
WRESTLEMANIA 22 REVIEW

1. World Tag Team Titles : Big Show & Kane vs Carlito & Chris Masters

Meci decent. Kane arata inca o data ca e un luptator f. talentat in ciuda masivitatii sale. "Greii" castiga cu un ChokeSlam from Heeeeell. Insa din pacate in Raw-ul de dupa WM au pierdut titlul in fatza Spirit Squad. How lame can it get?

2. Money In The Bank Ladder Match

De departe cel mai tare meci al serii. Matt Hardy, RVD si Shelton Benjamin au oferit o gramada de momente remarcabile. Cel mai mult mi-a placut cand sarit Shelton pe scara dintr-un springboard. Incredibil atleticism. Publicul clar pro-RVD, am sarit de vreo 3 ori din scaun, si am aplaudat ca un prost la sfarsit victoria lui Mr. Monday Night.:ok:

3. JBL vs Chris Benoit

Nu-mi place deloc stilul celor 2. Poate doar charisma lui JBL. Meci slab in opinia mea. Castigator JBL (by cheating of course)

4. Edge vs Mick Foley

Al doilea meci dpdv calitativ al serii. O gramada de sick-bumpuri, dovada ca Edge este un profesionist desavarsit. A incasat cu stoicism un suplex pe pioneze, un Mr. Sucko cu sarma ghimpata. Meciul incheiat apoteotic printr-un Spear printre corzile ringului pe o masa in flacari! WOW :o:

5. BoogeyMan vs Booker T

PLEEEEEASE STOP THIS!

6. Women's Title Match : Trish Stratus (c) vs Mickie James

Meci okey pt 2 dive, Trish a gafat la final, se vede clar cum o scapa pe Mick. O placere sa urmaresti doua piz .... aaa ... domnishoare precum cele doua. Victorie a challengerului -> previzibil.

7. Taker vs Mark Henry

14-0. NEEEEXT.

8. HBK vs Vinnie Mac

Meci surprinzator de okey. Vince e plin de steroizi iar HBK still has it. Un incredibil Elbow Drop de pe scara prin Vince, un trashcan si o masa. WOW! Sweet Chin Music .. alea alea. Go go Shawn.

9. World HeavyWeight Championship :Randy Orton vs Rey Mysterio vs Kurt Angle(c)

Rey castiga titlul HEAVYWEIGHT. Stupid. Un meci oricum f. bun pt WWE, toti cei trei sunt clar talentati si entertaineri 100%. E amuzant insa cum rateaza Rey Rey un 619. Aproape a zburat in public :rolleyes:

10. WWE Title Match : HHH vs John Cena(c)

"Fuck You Cena" , "Cena Sucks" si "You can't wrestle" sunt sentimentele oricarui fan al wrestlingului peste 15 ani si au fost scandate repetat insa dintr-un motiv de neinteles Cena castiga printr-un STFU. Stupid, Hunter nu cred ca mai are respect fata de sine daca decide sa tap out in fatza unui ZERO barat.

Feeling general 7/10. Un Mania placut, undeva pe locul 4 all time dupa X7, XVIII si XIX.

Heath Scumm
11th April 2006, 12:56
Un Mania placut, undeva pe locul 4 all time dupa X7, XVIII si XIX.

Exact acelasi lucru l-am gandit si eu ... per ansamblu, majoritatea luptelor mi se pareau previzibile ... ma asteptam mai mult la Main Event insa nu a fost o deceptie totala pt ca publicul a compensat!

ripley
11th April 2006, 16:38
O S-O REPET MEREU: REY NU ARE CE CAUTA CU TITLUL DE WORLDHEAVYWEIGT, DAR WRESTING=SPECTACOL SI ASTA E CE VOR OAMENII.
DACA NU ERA DIN CAUZA LUI EDDIE GUERRERO, REY NU AJUNGEA NICIODATA CAMPION HEAVYWEIGHT.
ALTA CHESTIE TAMPITA A FOST CEA DE LUNI CU SPIRIT SQUAD. IT SUCKS!!!
- publicul sincer nu stie ce vrea, HHH era huiduit inainte si acum ??? si in meciul cu divas ... CIUDATA reactia.

MI S-A FACUT PUTIN SCARBA DE WWE!!!

Heath Scumm
11th April 2006, 19:38
Mie mi se pare ca publicul stie foarte bine ce vrea, numai ca WWE nu stie ce sa le ofere .... cam asa se pune problema!

Reaper
11th April 2006, 19:57
Da. Si reactia abia acum incepe sa se normalizeze; adica ei, in sfarsit, sustin pe cine vad ca-i mai bun (Triple H, Kurt Angle, Mickie James), nu pe cine zice WWE-ul c-ar fi mai bun (Cena, Rey Rey, Trish Stratus).

Big Sexy
12th April 2006, 00:22
vrei sa zici ca trish stratus nu e BUNAAAA? :P

eu o sa comentez maine, azi sunt muuuuuuult prea nervos dupa finalul de rahat (o sa ma cenzurez maine singur). Cred ca tocmai mi-am stricat toata saptamana.

Reaper
12th April 2006, 00:32
vrei sa zici ca trish stratus nu e BUNAAAA?
fiecare cu definitia lui...
sunt muuuuuuult prea nervos dupa finalul de rahat
tu si toti fanii wrestlingului; nu stiu daca se astepta cineva la finalul ala; a fost amuzant tosusi cum Cena parca cersea mila.

Big Sexy
12th April 2006, 00:37
da, intradevar si mie mi s-a parut la fel. Cum avea o privire de caine batut, in fond asta si e.
Ce m-a surprins era ca se auzeau si chant-uri cu "let's go Cena" - adica cate mame poate sa aiba?

issue
12th April 2006, 09:57
Chit ca va place sau nu (nici mie personal deja nu mai imi place Cena ca omul de varf in WWE) dar WWE a facut un lucru care nu-l fac de obicei. Au fost imprevizibili. Nu cred ca erau multi care se asteptau ca Cena sa castige, mai ales prin tap out. S-a vazut clar socul , mai ales pe un fan exact dupa ce a sunat gongul.
Cel mai tare meci mi s-a parut Edge vs Foley. Aproape mi-am recapatat respectul pt Edge.

Big Sexy
12th April 2006, 11:05
eu nu am inteles de ce s-a permis sa se sustina despre foley ca nu a avut marele moment la wrestlemania de-a lungul carierei. Acel meci legendar in cusca cred ca a fost apogeul sau. E posibil sa se refere totusi doa rla caracterul foley insa daca ne uitam cum a fost promovat in acest meci tind sa cred ca nici acum nu a fost foley ci cactus Jack. Meciul a fost foarte bun dupa parerea mea atat la sick bump-uri cat si la scenografie! faza de final a fost apoteotica (sic!)

Th3 Gam3 HHH
1st May 2006, 18:59
De-abia am vazut Wrestlemania XXII si inca nu mi-am revenit din soc .... am ramas fara cuvinte ! .. si acum mi-am amintit ca a castigat si Rey .. incredibil !!! Sunt dezamagit total .. cu oarecare exceptii bineinteles . Cum zicea Big Sexy "cred ca mi-am stricat toata saptamana .
Tot respectul pt meciurile laudate deasemenea si de voi : Money in the Bank si Hardcore Match ! Jos palaria pt toti cei implicati in aceste 2 meciuri .. sa zicem chiar si Finlay !:)

PS : Pacat de acel public extraordinar !

clau_goll
23rd May 2006, 11:29
eu am vazut WRESTLEMANIA 22 azi si....ce sa zic..mia placut meciul HARDCORE SI LADER
triple treath mach..sucks.
angle trebuia sa castige deoarece ray ray si orton au batut cu palma in podea amandoi da nu a vazut orbu de arbitru

Dragon-sin
23rd May 2006, 13:34
^nu stiu ce sa zic....desi nu sunt surprins

Wrestlingul nu e fotbal sau mai stiu eu ce, tre sa intelegi asta!

Arbitru e de vina...poi daca a facut blat,a vorbit el cu Vince inainte de meci :)

cutuma
23rd May 2006, 13:44
Parerea mea e ca ar trebui motivati adversarii =))

clau_goll
23rd May 2006, 13:44
:))) pai il tinea orton si mysterio ca sa nu vada cand bat aia in podea
:))
hoti si aia 2
ANGLE=THE WRESTLER MACHINE

Big Sexy
23rd May 2006, 14:48
^^ :ok:

nu ma pot abtine sa spammez un pic si sa nu recunosc ca remarca lui Decret de mai sus e cea mai subtila si geniala gluma de pe forum prin prisma ultimelor evenimente si a remarcilor lui clau_goll

ripley
1st June 2006, 08:02
nu stiu daca e spoiler sau nu, am si uitat cand a avut loc JUDGEMENT DAY ... dar: pentru mine UNDERTAKER va ramane o legenda, iar felul in vare s-a luptat cui KHALI chiar mi-a placut, pana sa fie "batut" .... se luptau ei acolo cand deodata brusc un picior in cap si bye bye ... bine asta e parerea mea!!!

clau_goll
1st June 2006, 08:06
undertaker ramane o legenda a wrestlingului..cu incredibilul 14-0 la wrestlemania :O

Th3 Gam3 HHH
1st June 2006, 08:34
^Pai ce v-am zis de Khali .. si mai ales de Taker ? Taker avea si el nevoie de o mica vacanta ( ca de altfel mai toti ) , pana cand va ajunge la RAW .. si asta era cea mai buna metoda .. in felul asta i-a crescut cota si lui Khali , care pare invincibil ...
Ce mi s-a parut mult mai absurd decat cum a castigat Khali , a fost comentariul .. incredibil .. intra Khali , "cel mai mare, cel mai tare " .. intra Taker .. " crezi ca-l va bate pe khali ?" "cel mai mare cel mai tare e khali ,greu de crezut ca va castiga ! " :mirare: .. intra Taker in ring , isi face numarul ... "khali nici nu s-a cutremurat cand l-a vazut " .."khali" "khali" ...si la sfarsit : "nu-mi vine sa cred !! " .. pai da , nici mie nu-mi vine sa cred comentariul .. chiar ma omoara .. sa nu mai vb de celelalte meciuri si chiar si smackdown ..ca iar revenim inutil la discutia despre "magnificii" comentatori de la SD! ...

PS : Khali nu a cazut niciodata in fund !!! Sincer cred ca nu s-ar mai putea ridica ! :D

clau_goll
1st June 2006, 08:40
daca joaca contra taker la wrestlemania..siguri il umfla undertaker deoarece acolo el e rege

Th3 Gam3 HHH
1st June 2006, 08:44
^ Pana la Wrestlemania mai mananci 10 paini .. orice se poate intampla pana atunci .. de exemplu eu nu-i dau viata lunga lui khali .. desi WWE s-ar parea ca i-ar da ...

clau_goll
1st June 2006, 08:55
pai io ma refeream ca..nu se omoara chiar asa de mult taker cu khali..daca sar pune cum sa pus cu orton..e vai de khali

Big Sexy
19th October 2006, 14:15
Nu stiu daca sa le iau ca zvonuri sau ceva mai mult insa multe voci vorbesc despre o posibila infruntare Kane - Undertaker la WM 23. Sunt curios daca acel meci ar putea avea un impact similar celor din era Attitude.
Acum Kane e tinut jos, Undertaker nu mai poate sus ...

PSYCHO
30th January 2007, 14:53
Cateva match-uri posibile la WM:

As of this weekend they have four matches planned for Wrestlemania. They are John Cena vs. Edge vs. Randy Orton in a triple thread for the title, The Undertaker vs. Batista, Hulk Hogan vs. Shane McMahon with Khali in his corner, and a possible Shawn Michaels vs. King Booker match with Donald Trump managing Michaels and Vince managing Booker. That final match is still not a done deal, but the rest are seemingly in place. Things change hourly with Vince McMahon so these WrestleMania matches are always hard to call each year.

Corozivu
30th January 2007, 15:42
@ PSYCHOrror
Dupa ce s-a intamplat la RR mai probabil va izbucni un conflict Booker T Vs Kane, care sa fie dus pana la WM. But as u said anything goes :)

AxinTe
30th January 2007, 17:26
dupa ce am vazut raw-ul de sapt asta cred ca va fi HBK vs Cena vs Taker.. aiurea.. 3 faces in acelasi meci ? si Orton cu Edge o sa se bata intre ei ? sunt dezamagit..

milanezu
30th January 2007, 19:46
taker sigur cu batista se bate.
asa ca a venit sa bage un pic de spaima in raw.
deci la wrestlemania taker is going down.
batista will kill him!!!!!!

Reaper
30th January 2007, 19:52
@PSYCHOrror; milanezu
Voi nu cumva spoill -uiti castigatorul de la Royal Rumble?

Ratonu
30th January 2007, 20:19
Batista sucks. Tocmai am vãzut meciul lui de la Rumble, unde a arãtat jalnic. Cred cã la WrestleMania ]aº fi mulþumit sã-l vãd pe Undertaker jucându-se cu el pe tot parcursul meciului (care sã nu þinã prea mult...), pânã se va îndura sã-i facã pinul.

PSYCHO
30th January 2007, 20:49
@PSYCHOrror; milanezu
Voi nu cumva spoill -uiti castigatorul de la Royal Rumble?

Mai sa stii k ai dreptate! Damn! ... Sa protejeze unul dintre mozi (:D) partea aia din post-ul meu! Cred k introduc un nou termen ... Spoiler indirect!

buticut
30th January 2007, 23:57
Tocmai am aflat un spoiler care pare sa fie f aproape de realitate si nu mai pot de nervi, fiindca titlul topicului de pe tv sport nu dadea nici un indiciu ca ar putea fi vorba de un spoiler.In fine...:(.Se pare ca main eventul nu va fi cel din spoilerele voastre
La WM 23, Undertaker se va lupta pt centura WWE detinuta de Cena.I-a dat un avertisment Undertaker la editia de la RAW, cand Cena a castigat centura tag cu Shawn Michaels.Mi-e teama de sirul de victorii al lui Undertaker, la push-ul urias pe care il primeste Cena...In cel mai bun caz, se poate termina meciul prin dq. In cel mai rau caz, pierde Undertaker sau bookerii fac un meci pe echipe, pt centura tag. Daca castiga Cena, nu o sa ma mai uit in veci la wm...sau probabil ma voi uita, dar cu un dezgust urias

PSYCHO
31st January 2007, 00:12
:rolleyes: Nu mai inteleg nimic ... S-a accidentat Batista sau care e faza?

buticut
31st January 2007, 00:51
Habar n-am care e faza,puteam sa jur ca va fi Undertaker vs Batista, dar se pare ca Undertaker e "interesat" de titlul lui Cena...Castigand RR, poate sa isi aleaga un meci pt oricare centura dorita.

Insane
31st January 2007, 01:00
buticut nu ai marcat cum trebuie ... scz de offtopic !!

Bancheru
31st January 2007, 08:36
m-am uitat si eu la wrestling si incepe sa imi placa cu toate ca inainte l-am cam urat.....Undertaker dupa mine ii cel mai bun...

ripley
31st January 2007, 10:01
wtf ... nu m-am putut abtine :D ... dar nu conteaza pentru care centura lupta Undertaker TREBUIE SA CASTIGE, NEAPARAT ... cum ar fi ca Cena sa il bata NO WAY!

buticut
31st January 2007, 22:30
Wow...albul face legea in topicul asta! :P. Daca pierde Undertaker in fata lui Cena sau a oricarui alt wrestler, urmatoarele WM-uri nu vor mai fi la fel :( .Nu distrugeti legendele, concediati-le! :o:

buticut
2nd February 2007, 01:45
WWE: BIG SPOILER FOR NEXT MONTH’S NO WAY OUT PPV AND WRESTLEMANIA 23 MAIN EVENTS
by Phil Lowe
31 January 2007, 2:31 am

At last night’s Smackdown TV tapings, the planned main event for next month’s Smackdown brand No Way Out PPV was Batista & The Undertaker vs John Cena & Shawn Michaels.

There was talk at last night’s tapings in Houston, TX, that the planned WrestleMania 23 main events will be John Cena vs The Undertaker for the WWE Title, and Batista defending his World title against Shawn Michaels in two inter-promotional “face vs face” matches.

silversky
2nd February 2007, 02:13
1. Va fi un SACRILEGIU dacã Undertaker va trebui sã piardã meciul de la Wrestlemania, indiferent de centura pe care ºi-o va alege.
2. Nu concep decât lupta pentru titlul lui Cena :D

cutuma
2nd February 2007, 10:04
Daca voi credeti ca Cena va pierde la Mania, indiferent de adversar, inseamna ca nu mai urmariti WWE de vreo 2 ani

clau_goll
2nd February 2007, 14:03
undertaker nu va invins la wrestlemania ....poate va fi un dq ......sau un count out....daca va lupta cu cena sigur va fi noul campion!

Heath Scumm
2nd February 2007, 14:20
Eu merg pe mana unui dq! Undertaker still undefeated ...

Oricum, sunt foarte curios sa vad ce se va intampla! :)

Kruger
2nd February 2007, 14:27
Înainte de toate presupunerile, ar trebui sã þineþi cont ºi de faptul cã WM este evenimentul unde campinoii nu îºi pãstreazã titlurile. Indiferent cine sunt aceºtia ºi de push-ul pe care îl au.

La WM ºi-au pierdut titlurile wrestleri precum Hogan sau Triple H... chiar ºi Rock dacã nu mã înºel. Mereu "a new chap was crowned". Nici anul acesta nu se vor face excepþii.

@HitScum

Nu cred cã va fi un dq. Asta nu îl va face pe Taker still undefetead pentru cã la el este vorba de WM wining streake, dacã înþelegi ce vreau sã spun.

silversky
2nd February 2007, 14:39
Cum am spus mai devreme, plãcerea mea ar fi ca Undertaker sã þinteascã titlul lui Cena. ªtiu cã ºansele ca asta sã se întâmple sunt foarte mici în comparaþie cu varianta Batista, dar pânã când Vince se va hotãrî care va fi adversarul lui Under, nu putem decât specula.
În legãturã cu rezultatul meciului...vouã Batista (Cena) vi se par persoane care ar merita sã câºtige în faþa unei legende ca Undertaker, care nu a mai fost învins pânã acum la WM ? Meritã stricat recordul ãsta de unul din aceºti doi wrestleri, când personalitãþi ca Triple H, Ric Flair sau Big Show nu au reuºit s-o facã ? Eu zic cã nu ºi cred cã ar fi o mare nedreptate dacã ar fi pus în situaþia sã piardã pentru prima datã la WM în condiþiile date.

PS : se mai scrie cu alb sau numele lui nu se considerã un spoiler ? :)

Big Sexy
2nd February 2007, 14:45
pana luni e spoiler. E cam stresant asa. Cred ca o sa facem un topic pe care vom scrie mare ca e spoiler si il unim ulterior cu cel original. Ma mai gadesc inca.

Big Sexy
2nd February 2007, 14:46
WM este evenimentul unde campinoii nu îºi pãstreazã titlurile. Indiferent cine sunt aceºtia ºi de push-ul pe care îl au.

Te contrazic aici, multe titluri au fost pastrate la WM, ultimul exemplu e John Cena.

Kruger
2nd February 2007, 17:49
Haoleu! Da... sã ºtii cã ai dreptate. La WM 22 la învins pe Triple H, pãstrându-ºi titlul... OMFG!

I HATE CENA!!!

cutuma
2nd February 2007, 19:33
Hate Vince, don't hate Cena. Ce vrei sa faca Johnny Boy, sa-i zica lui Vince "hey boss, i was thinking ... how about me losing for a start?"

Kruger
3rd February 2007, 11:07
Good point dar pe Cena îl urãsc pentru cã are ºi a avut norocul ãsta prostesc. De ce dintre toþi lupãtãtorii, tocmai EL!? De ce EL!?
Ce ar fi sã îl urâm pe Vince pentru fiecare luptãtor din WWE care nu ne place?

Sper sã se termine cât mai repede povestea lui, dupã WM sã facã dracu' o pauzã ºi sã ne lase.
Undertaker a mai avut un meci împotriva lui Cena, în 2004 parcã, în SD! ºi atunci am aplaudat un Tombstone pe care l-a îmbrãþiºat Cena. A pierdut, dar atunci nu era "WWE Champ!" Doamne ce teamã zace în mine de a vedea o victorie a lui Cena la WM.

Trebuie sã recunoaºtem toþi cã, având în vedere situaþia, meciul va fi verry unpredictable, ceea ce e foarte bine, and the credit goes to Vince.
Acum încerc sã mi-l imaginez pe Taker cu un spinner belt pe umãr. Bineînþeles cã în centru ar fi plasat logo-ul sãu, but is still a spinner.

Heath Scumm
3rd February 2007, 12:23
Cred ca acela a fost cel mai multumitor meci al anului in SmackDown pentru mine ... Undertaker distrugandu-l pe Cena atunci a fost sublim ... Si nu-mi place nici unul dintre cei 2

ripley
3rd February 2007, 12:57
why don't like the dead man ... in opinia mea este o legenda ... ma gandesc dupa ce se va retrage cine o sa ii ia locul!!!
poate traiesc eu mai mult din amintiri dar cand ma gandesc la feudul cu Yokozuna sa la iesirea acestuia de sub ring impotriva lui Big Daddy Diesel, parca, ... PRICELESS
IN OPINIA MEA UNDERTAKER NU TREBUIE SA PIARDA LA WM23 ... MACAR SA FIE DESCALIFICAT DACA CENA ARE "PRIZA" LA PUBLIC .... o sa fie un WM tare macar din acest punct de vedere (daca se va intampla)

Heath Scumm
3rd February 2007, 13:34
Sunt multe motive pentru care nu-mi place Taker ... le-am enumerat pe toate in topicul destinat lui!

Ratonu
3rd February 2007, 13:41
Prizã la public? Mi-e cã va fi rãscoalã în Detroit dacã Undertaker va fi învins de Cena. E vorba de WrestleMania, iar Taker e o legendã, în timp ce Cena e doar al ~100000-lea role model nefericit pentru puºtani.

cutuma
3rd February 2007, 16:11
Daca Cena ar lua o pauza RAW n-ar mai exista. WWE e dependenta de "produsul" Cena dar WWE nu e dependenta de Taker.

Darius
3rd February 2007, 16:38
WWE e dependent de produsul Cena deoarece a dorit asta. Nu i-a obligat nimeni sã promoveze chiciul.;)

cutuma
3rd February 2007, 17:00
Bai, voi nu intelegeti ceva. WWE e un produs pt segmentul de varsta 4-19 ani. Asta si-au dorit sa fie si asta sunt (dovada si succesul pe care-l au la noi pe intervalul asta). WWE nu ni se mai adreseaza noua, fanilor "hardcore" deci n-are rost sa-i judecam atata timp cat pe ei nu-i intereseaza parerea noastra.

Darius
3rd February 2007, 20:09
Apoi nu mã obosesc sã-i judec, cã am lucruri mai bune de fãcut, sã mã uit la TNA.:D Sunt conºtient de target-ul de vârstã urmãrit de WWE.;)

milanezu
3rd February 2007, 22:24
se pare ca in raw-ul de luni undertaker va spune care campion va fi in ring cu el la wrestlemania.
sa vorbim de luni incolo ca atunci se va sti clar cine intra in ring cu phenom.

PSYCHO
4th February 2007, 00:59
Mai demult imi placea Undertaker! Mi-ar parea rau k bookerii sa-i aranjeze o inftangere la WM, indiferent de oponent ...

silversky
6th February 2007, 01:01
"We look at early predictions on how the show (Wrestlemania) will do, as well as where Steve Austin is being talked about fitting in."
Revine Stone Cold ? (citatul e din W.Observer)

Heath Scumm
6th February 2007, 21:29
Vine, baga un stunner, pleaca ... k de obicei :(

milanezu
6th February 2007, 22:30

don't forget the beer man.
si se pare ca undertaker a ales sa se bata cu animal.
his winning streak will come to an end!!!!!!!:yeah: :yeah: :yeah:
the animal will be unleashed!!!!!
sorry taker ur 14-0 will come an end.

ripley
7th February 2007, 07:58
how the f*** do u know that .... man drop it!!! Eu inca sper ca UNDERTAKER sa se retraga ca neinvins la WM :drak:

milanezu
7th February 2007, 08:43
how the f*** do u know that .... man drop it!!! Eu inca sper ca UNDERTAKER sa se retraga ca neinvins la WM :drak:

taker fan ti-as recomanda sa nu te uiti la wrestlemania ca vei ramane dezamagit.
abia astept sa ziceti ca ce fraieri is bookerii din wwe dupa acest meci.
ca batista nu merita sa fie cel care ii opreste incredibilul 14-0 a lui taker.
:yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

Big Sexy
7th February 2007, 10:08
^ gica contra? Nu inteleg de ce ti se pare Batista peste Undertaker, pur si simplu nu inteleg. Nici macar pustii de 8 ani care ne scriu nu zic asa ceva. Nici macar Batistawife nu cred ca ar putea sa afirme asta.

Dany17
8th February 2007, 18:25
Word :D
Cat depsre acel meci nu prea am ce zice..doar ca nu e cum ma asteptam.Eu speram totusi sa aleaga ECW Title pentru ca la cel al lui cena pur si simplu nu avea nici o sansa chiar daca imi place mie mult Taker pentru faptul ca atat timp cat cena are vanzari si un heat mai mare decat al lui Taker nu cred ca bookerii ar fi facut greseala ca asa zisul "campion" sa piarda centura si mai degraba ar fi stricat un record greu de egalat vreodata.Cat despre Batista se pare ca e in forma care l`a consacrat si va fi un meci impredictable..chiar daca WWE`ul din zilele noastre este exact viceversa.Totusi in cazul in care va pierde Taker voi ramane cu un regret in suflet si voi privi cu dispret show`urile.sunt multe ipoteze care ar fi valabile pentru un asa fel de meci insa chiar nu am nici cea mai vaga idee ce se va intampla.Pana atunci oricum mai este.De asemenea sunt curios de deznodamantul meciului de la No Way Out pentru ca nu am ce vorbi despre cel dintre cena si HBK pentru ca e ca si in meciul acela de la RR(Last Man Standing) si anume se va continua promovarea luice cena pentru heat`ul care il are..dar asta nu inseamna ca nu e un tip muncitor..insa pentru mine nu este el campionul si nu va fi vreodata.

milanezu
9th February 2007, 00:38

or he could be a special referee?
numai el ar putea controla 2 animale ca batista and taker.
si oricum are experienta din meciul lesnar-goldberg.:yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

alex_cool650
11th April 2007, 22:31
Nu va mai chinuiti .Meciul Money in the bank de la Wrestle Mania a fost castigat de Mr.Kennedy Meciu dintre Kane si The Great Khaly a fost castigat de The Great Khali meciu dintre Batista si Undertaker a fost castigat de Undertaker si a castigat centura Word Heaviweigt meciul dintre John Cena si HBK a fost castigat de John Cena si-a pastrat centura Meciu acela cu raderea in cap dintre McMahon si Donald Trump ,McMahon a fost reprezentat de UMAGA si Donald Trump de Booby Lashley a castigat Donald Trump si McMahon a fost ras in cap .ECW Original a batut NewBred .Campioana feminina Melina a batuto pe Ashley si campionu Statelor Unite Chris Benoit la batut pe MVP si asta e Wrestle Mania

Reaper
11th April 2007, 22:42
Hei, thanx! Daca stiam ca vei posta rezultatele de la WM poate nici nu m-as mai fi uitat la show ... acum 8 zile.
Bine ca n-ai descoperit forum-ul asta saptamana trecuta ca aveai sanse sa-ti iei ban de la primul post.

Heath Scumm
12th April 2007, 11:45
uhmmm yeaahhh! :rolleyes:

RockBerg
12th April 2007, 14:27
Nu va mai chinuiti .Meciul Money in the bank de la Wrestle Mania a fost castigat de Mr.Kennedy Meciu dintre Kane si The Great Khaly a fost castigat de The Great Khali meciu dintre Batista si Undertaker a fost castigat de Undertaker si a castigat centura Word Heaviweigt meciul dintre John Cena si HBK a fost castigat de John Cena si-a pastrat centura Meciu acela cu raderea in cap dintre McMahon si Donald Trump ,McMahon a fost reprezentat de UMAGA si Donald Trump de Booby Lashley a castigat Donald Trump si McMahon a fost ras in cap .ECW Original a batut NewBred .Campioana feminina Melina a batuto pe Ashley si campionu Statelor Unite Chris Benoit la batut pe MVP si asta e Wrestle Mania
http://www.fstdt.com/funnyimages/uploads/371.jpg

Norocu' meu ca am vazut show-ul la cateva ore dupa ce s-a terminat transmisia live.

realmadrid.com
18th April 2007, 23:49
Cautati pe youtube.com, sunt meciurile cu Batista vs Undertaker, Booby Lashley vs Umaga si altele..

Meciul dintre Khaly si Kane vad ca nu mai este, l-au scos din cauza copyright-ului....daca stiti un site unde merge vazut, as vrea si eu link-ul :D

Dany17
19th April 2007, 02:31

first post after a long time
@alex_cool650:ceea ce faci tu nu este "kewl"..btw..you`re so f`d up..jezz..get a life and learn to write :D :evil: P.S:daca e asa de greu sa te uiti cand am vorbit noi despre asa ceva putem pretinde altceva de la tine?Ti`as da niste sugestii dar apoi va zice lumea ca sunt prea sadic si nu sunt deloc asa :P

candice
19th April 2007, 22:30
buna..;)

yos incepatoare asa k...nush e cineva?

aaaaaa m-am prins..cne are beculet verde e on..:D:D:D

PSYCHO
19th April 2007, 23:11
^ Nu sunt de acord cu tine! Ai o viziune ciudata despre WrestleMania! ... Si faza cu beculetzul e alta! Daca vrei iti arat lanterna mea roshie cand e on! :D

Heath Scumm
20th April 2007, 13:44
@Candice

Nu mai discuta off-topic!

Raiden
25th May 2007, 00:34
In ultima vreme am reusit sa downloadez de pe PWT intr-un pachet "free-lech" toate ppv-urile WrestleMania de la X pana la 23 :).
Dupa parerea mea cel mai bun WrestleMania a fost WrestleMania X-Seven care a avut meciuri extraordinare dar si doua meciuri slabe insa per total a iesit un PPV excelent.
Cel mai bun meci de la WrestleMania X-Seven dupa parerea a fost Edge & Christian vs. The Hardy Boyz vs. The Dudley Boyz (TLC Match) pentru titlurile pe echipe. Spear-ul lui Edge aplicat lui Jeff Hardy de pe scara ramane in continuare un moment istoric plus ca toti cei 6 au fost sinucigasi plus Rhyno & Spike Dudley care s-au bagat in acel meci de 5 stele.

In rest mi-a placut si Stone Cold Steve Austin vs. The Rock care a fost un main-event adevarat cu rasturnari de situatie.
Undertaker vs. Triple H a fost un meci destul de bun care s-a jucat mai mult in afara ringului.
Shane McMahon vs. Vince McMahon - meciul a fost destul de ok, atmosfera a fost foarte buna mai ales cand Linda McMahon "screwed" Mr. McMahon :)
Chris Jericho vs. William Regal - a fost un alt meci bun dar care s-a terminat repede.
Kane vs. The Big Show vs. Raven - meciul a fost destul de interesant deoarece s-a jucat mai mult in vestiare.
Eddie Guerrero vs. Test - meciul a fost ok
Kurt Angle vs. Chris Benoit - un meci tehnic, poate cel mai tehnic din istoria WrestleMania.
APA & Tazz vs. Right To Censor - meciul a fost foarte scurt dar a iesit ok.

Meciurile slabe au fost cu siguranta cel pentru titlul feminin: Chyna vs. Ivory si Gimmick Battle Royal, in rest publicul de nota 10 iar PPV-ul de nota 9.50 si dupa parerea mea cel mai reusit WrestleMania.

Daca as face un clasament al WrestleMania ar fi urmatorul:
1. WrestleMania X-Seven
2. WrestleMania X8
3. WrestleMania XIX
4. WrestleMania 2000
5. WrestleMania XX
6. WrestleMania 21
7. WrestleMania 22
8. WrestleMania XIV
9. WrestleMania 23
10. WrestleMania XI
11. WrestleMania X
12. WrestleMania XII
13. WrestleMania 13
14. WrestleMania XV

Astept parerile voastre :P

legendkiller
30th January 2008, 13:15
Source: F4Wonline

Early plans for WrestleMania 24 have Triple H facing John Cena for the WWE Title, which would mean Triple H wins the Elimination Chamber and Cena takes the belt from Orton at No Way Out. There also has been rumblings of a 3-way with Orton, Triple H and Cena at WrestleMania. Either way, Triple H is likely to be wrestling for the gold in the main event at WrestleMania. It's being said Triple H has politicking backstage in WWE very hard since the Rumble on Sunday night.

The expected SmackDown main event is still Edge vs. The Undertaker, which would mean both men win their matches at No Way Out. MVP vs. Matt Hardy for the WWE United States Championship is still being planned and of course the Money in the Bank match. The rest of the big stars such as Hardy, Kennedy and Orton (if he's not in the main event) are expected to be thrown into the MITB match.

What about Mr. McMahon at WrestleMania? There has been talk of doing something between him and Finlay over Hornswoggle, although not necessarily a singles match. Possible matches are Vince vs. Mick Foley, Foley vs. Shane McMahon or Finlay & Foley vs. Shane & Vince.

EDGE_
30th January 2008, 15:11
Eu nu prea cred in spoilere si parerea mea este ca pana la Wrestlmania 24 se poate intampla multe plus ca urmeaza si No Way Out. Mie mi-a placut multTLC-urile si Wrestlmania 20 si 21

kill3r
30th January 2008, 15:45
se poate intampla multe

:headbang::headbang::headbang:

http://onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=118367

http://www.romaniandolls.com/books/001english/englishpoze/02ABC.jpg

*scuze pt. post, dar nu m-am putut abtine cand am vazut asa un dezacord.:no:

AxinTe
31st January 2008, 12:22
Eu cred ca e destul de sigur pentru toata lumea ca la WM Flair isi va termina cariera.. Un meci Flair vs Taker, cu Taker invingator ar fi foarte interesant..

Raiden
31st January 2008, 12:54
Eu ma gandesc la varianta Ric Flair vs. Shawn Michaels....

At the moment, there are plans to do a Ric Flair vs. Mr. Kennedy match at WrestleMania, but that might change. Shawn Michaels is pushing to wrestle Flair in what will likely be his final match at WrestleMania.

lopez
31st January 2008, 21:49
Posterul de la WM XXIV

ThePhenom
1st February 2008, 01:17
Eu ma gandesc la varianta Ric Flair vs. Shawn Michaels....

Nu stiu unde citisem ca de fapt va fi Vince McMahon vs Ric Flair...This really sucks!

Big Sexy
1st February 2008, 08:30
Si eu m-am gandit tot la Vince vs Flair, nu ar avea sens altfel. E cea mai previzibila si logica actiune. Nu vrei sa pui o pata definitiva pe cariera unui luptator ce va fi catalogat ulterior in kayfabe ca fiind cel ce l-a scos pe Flair din wrestling.

Freddie Foxxx
1st February 2008, 10:28
Exista totusi si posibilitatea sa nu piarda la Wrestlemania ... dar sa se retraga oricum "in glorie"
Ar fi caterinca un Hogan vs Flair :)

Feanoro
1st February 2008, 10:34
Hehe...good ol' Vince, people already hate him...mie mi-ar placea sa-l scoata Vince pe Ric Flair pe tusa. Si dupa aia Vince ca un cocosh se lauda ca el singur a reusit asta pana ce ii da cineva peste nas:D

RockBerg
1st February 2008, 11:47
Hehe...good ol' Vince, people already hate him...mie mi-ar placea sa-l scoata Vince pe Ric Flair pe tusa. Si dupa aia Vince ca un cocosh se lauda ca el singur a reusit asta pana ce ii da cineva peste nas:D
Nimeni nu-i da peste nas lui Vince. :)
Ar fi caterinca un Hogan vs Flair :)
SUPER. :D Dupa ce Flair se chinuie sa apara la RAW,vine Hogan de la American Gladiators sa ii incheie cariera.Macar ar fi o lupta la acelasi nivel,ambii fiind Hall of Famer's,niciunul un wrestler adevarat.Cam ca Cena peste 25 ani.

Freddie Foxxx
1st February 2008, 11:55
Oricum pentru tine nu conteaza ca nu te mai uiti al WWE ... Adevarat

l.e.: yeah cand am inceput sa ma uit la wrestling hogan era sefu ... si inca e pentru mine si alte cateva milioane indiferent ce ar spune cei care privesc mai mult partea tehnica a wrestlingului decat entertainmentul.

RockBerg
1st February 2008, 12:10
Oricum pentru tine nu conteaza ca nu te mai uiti al WWE ... Adevarat

Nu ma uit ca sa nu pierd saptamanal 3 ore,dar voi fi la curent cu miscarile importante.

La Hogan vs. Flair m-as uita fara discutie. :) As tine cu Hogan,pentru ca la fel cu majoritatea care au inceput sa vizioneze wrestling "back in the days",Hogan era cel mai tare om din ring.Nu aveam acces la tone de informatii pe Internet.

Eu l-am vazut pe Hogan ca salvatorul lui Bret Hart la WM IX,cand de fapt acesta ii lua centura pentru ca tocmai a avut un comeback.DAR NU CONTA...pentru ca incepuse din nou Hulkamania ! Hogan va fi pentru totdeauna "sefu",chiar daca acum stiu cam la ce nivel e in ring.
HOGAN = WRESTLING.

EDGE_
1st February 2008, 15:37
Mai tu nu il compari pe Hulk Hogan cu John Cena pentru ca este o diferenta ca de la cer la pamant ,Hogan este o legenda si a facut destule pentru wrestling si Cena nu a facut nimik.

R.Alexandru
2nd February 2008, 00:32
RIC FLAIR will face Shawn Michaels in what could be the Nature Boy’s last ever bout, a high ranking WWE official has revealed.

While plans in the federation constantly change, right now a Flair v Michaels dream match is set to take place at WrestleMania XXIV in Orlando.

Ric has vowed to retire from the squared circle after his next loss, with many thinking that a rising star like MVP or Mr Kennedy would be chosen by WWE bosses to get the rub of ending such a legendary career.

However, with D-Generation X founder Michaels looking for a big name opponent, Vince McMahon has provisionally approved a plan for him to face his real-life friend.

The WWE official told wrestlingnewsdesk.com: “Shawn retiring Flair is something that could get Shawn booed.

“But Vince figures the crowd will give Flair this huge emotional standing ovation, and it doesn't matter if they're 'Wooooing' or crotch chopping during the match. All the focus will be on Flair after it's over.”
Sursa:The Sun

AxinTe
2nd February 2008, 09:57
nu cred ca trebuia sa scrii cu alb.. sunt doar niste discutii. Si anul trecut se spunea ca Orton va castiga RR si se va bate cu Cena la WM..

Freedom
2nd February 2008, 11:23
Mai tu nu il compari pe Hulk Hogan cu John Cena pentru ca este o diferenta ca de la cer la pamant ,Hogan este o legenda si a facut destule pentru wrestling si Cena nu a facut nimik.

Dupa umila mea parere, John Cena si Hulk Hogan pot fi comparati din multe puncte de vedere....Spui ca Hogan a facut multe pentru wrestling, ei bine si Cena creste ratingul atat in Raw, cat si al companiei...Sunt doi wrestleri overrated, care primesc pushuri considerabile, doar pentru ca prind la public, nu sunt grozavi la capitolul abilitati in ring, iar privitor la charisma, parerea mea este ca nici Hogan nu a excelat, cum nici celebrul John Cena nu este foarte bun.Privitor la gimmick, pe vremea aceea Hulk avea un parte de un gimmick bunicel, care prindea la public(cel putin atunci nu exista comunitatea smart-mark), in ziua de azi este putin mai dificil, deoarece majoritatea fanilor inteleg wrestlingul intr-o masura in care pot delimita "binele de rau".Desigur, sunt destui copii, care cred in "realismul" acestui sport-entertainment, si care tin WWE-ul in picioare, dar ideea trebuie privita obiectiv.

In plus, Cena va mai sta mult in aceasta companie, si pun pariu ca va fi un viitor Hogan, deoarece alta cale pe care ar putea s-o urmeze nu are ;)

Raiden
2nd February 2008, 11:48
Dupa umila mea parere, John Cena si Hulk Hogan pot fi comparati din multe puncte de vedere....Spui ca Hogan a facut multe pentru wrestling, ei bine si Cena creste ratingul atat in Raw, cat si al companiei...Sunt doi wrestleri overrated, care primesc pushuri considerabile, doar pentru ca prind la public, nu sunt grozavi la capitolul abilitati in ring, iar privitor la charisma, parerea mea este ca nici Hogan nu a excelat, cum nici celebrul John Cena nu este foarte bun.Privitor la gimmick, pe vremea aceea Hulk avea un parte de un gimmick bunicel, care prindea la public(cel putin atunci nu exista comunitatea smart-mark), in ziua de azi este putin mai dificil, deoarece majoritatea fanilor inteleg wrestlingul intr-o masura in care pot delimita "binele de rau".Desigur, sunt destui copii, care cred in "realismul" acestui sport-entertainment, si care tin WWE-ul in picioare, dar ideea trebuie privita obiectiv.

In plus, Cena va mai sta mult in aceasta companie, si pun pariu ca va fi un viitor Hogan, deoarece alta cale pe care ar putea s-o urmeze nu are ;)

Nimeni nu ridica arena in picioare cum o facea Hulk Hogan asta inseamna carisma, nu trebuie neaparat sa fii bun la microfon ca The Rock si Stone Cold. Cat despre John Cena nu mai trebuie sa vorbim de carisma, uita-te doar la reactia publicului cand isi face aparitia. In rest sunt de acord cu tine, insa Hulk Hogan a popularizat wrestlingul cand nu era cunoscut :ok:.

Freedom
2nd February 2008, 13:26
^ Man, eu incercam sa gasesc o oarecare asemanare intre ei...adevarat, Hogan a popularizat wrestlingul in perioada de expansiune, dar asta a trecut, a fost, nu o sa mai fie.Eu ma refeream la faptul ca nu erau buni la mic skills, dar prindeau la public...

Rko-4life
10th February 2008, 10:32
:D:rolleyes::yeah:I can't wait for The Rock to Return:ok::yeah:.....Ar fi mai fain daca ar avea un meci....:(

thunder_liger
10th February 2008, 14:52
Singura asemanare intre Cena si Hogan este ca primesc un biiiig push from the company. Alte asemanari nu se iecsista! ;)
Asul din maneca lui Hogan este ca se adapteza de minune in functie de public. Dovada sunt meciurile din Japonia. De ce nu a luptat in SUA cum o facea in NJPW? Pentru ca publicul WWF nu avea nevoie, n-au fost educati sa aprecieze un meci tehnic de 15' .
Fun fact : Hogan vorbind despre centura IWGP ...si despre cei ce se tot retrag ;)
http://www.youtube.com/watch?v=r7hLxGx4yXA

LaParka
10th February 2008, 15:30
Singura asemanare intre Cena si Hogan este ca primesc un biiiig push from the company.

Well....mai sunt asemanari :).Ambii sunt actori foarte prosti(desi Cena e by far the worst).Prestatia lui din meciul de skandenberg(sp) cu Mark Henry a fost....oribila:mda:

Heath Scumm
11th February 2008, 12:51
Hogan = Cena = The American Hero that kids can look up to!

Feanoro
11th February 2008, 20:25
Asta cam asa e, dar Cena mai are MUUUULT pana cand merge intr-un heel turn de talia celui al lui Hogan in NWO si ajunge dupa ani sa fie super - apreciat pentru el de public.

ThePhenom
12th February 2008, 00:20
:D:rolleyes::yeah:I can't wait for The Rock to Return:ok::yeah:

C'mon...Vrei ca WM sa fie un PPV invadat de expirati ca Hogan sau The Rock?

Insane
12th February 2008, 02:08
http://i15.photobucket.com/albums/a391/GaidenNinja/the-rock.jpg
WAT ?

EDGE_
13th February 2008, 15:16
THE ROCK SI HULK HOGAN nu sunt expirati sunt niste legende dar nu cred ca mai pot sa faca fata in momentul de fata in WWE

Reaper
13th February 2008, 16:17
Hogan este si legenda si expirat. Ca nu mai poate face fata in WWE-ul actual nu as fi atat de sigur.
Rock is too good for wrestling.

EDGE_
14th February 2008, 12:13
Mie mi-ar place sa revina HULK HOGAN sau THE ROCK pentru ca sincer WWF era mult mai misto decat WWE si prefer sa vad wrestleri mai vechi la Wrestlmania decat sa-l vad pe expiratul de Cena care nu stie decat FU si STFU

buticut
15th February 2008, 02:35
C'mon...Vrei ca WM sa fie un PPV invadat de expirati ca Hogan sau The Rock?

Dude, what's the matter with you?Ce esti asa h8r de la o vreme :rolleyes:? The Rock may not have that much love for Wrestling, insa si-a adus aportul in dezvoltarea sa si a ridicat sus stacheta prin carisma sa inconfundabila si prin calitatile sale de entertainer. Nimeni nu se apropie de el...poate doar Mr. Kennedy, dar si el are a long way to go. Cena (se vrea a fi) = The Rock + Goldberg + Mixer.
Wrestling was entertainment when they still called it federation.Parca vad ca anul asta vom avea iar un rahat de HHH vs Cena....bleah. Da, vreau.De ce nu? Macar asa m-ar face si pe mine sa ma uit cu placere.Daca n-ar fi fost Stone Cold anul trecut arbitru la hair vs hair n-as fi dat 2 bani pe meci.

ThePhenom
15th February 2008, 02:48
^Eu vreau ca WM sa iasa un PPV bun,unde sa fie promovati tineri(CM Punk,John Morrison,Jimmy Wang Yang,Shannon Moore etc.),si cateva meciuri cu legende adevarate,care mai pot scoate un meci foarte bun gen Taker sau HBK.Pentru main-event as dori un Taker vs Edge/HBK sau Jeff Hardy vs John Cena(e clar ca va castiga el la NWO).

Van Wilder
28th February 2008, 21:41
Cum zice si ThePhenom,la WM sa fie promovati wrestleri tineri si nu numai,WWE ii ia si ii tine drept jobberi,si il baga pe Cena sa se invarta sa faca FU si STFU,sa zica My Time Is Now bla bla bla.Sa fie ceva meciuri adevarate in main event un meci adevarat nu Cena sa vina anul asta cu o trotineta.Sa fie un HHH,Undertaker,HBK,Hardy Boys un Edge etc

Big Sexy
29th February 2008, 08:40
Pai sunt toti de care ai zis tu numai ca o sa castige Cena cu STFU pe Orton si pe HHH simultan :D ... sau mai bine zis :(

Feanoro
29th February 2008, 10:50
OMG, Big Sexy nu le mai da idei :|

RockBerg
29th February 2008, 13:55
Pai sunt toti de care ai zis tu numai ca o sa castige Cena cu STFU pe Orton si pe HHH simultan :D ... sau mai bine zis :(
Poate primeste un FU si The Rock daca tot e pe acolo. :)

Big Sexy
29th February 2008, 18:35
In prealabil Cena ii termina si cariera lui Flair si il omoara de doua ori pe Mayweather intr-un meci de box. Am mentionat ca tot Cena ii va incheia lui Undertaker streak-ul la WM pe principiul nici o masa fara peste? Numai ca o sa fie - nici un meci fara Cena.

legendkiller
29th February 2008, 21:27
^Eu vreau...Jeff Hardy vs John Cena(e clar ca va castiga el la NWO).

Te-ai visat peste noapte Nostradamus? Iata ca profetia ta nu s-a adeverit. :rosu:

ThePhenom
29th February 2008, 21:40
Te-ai visat peste noapte Nostradamus? Iata ca profetia ta nu s-a adeverit. :rosu:

Din pacate ai dreptate...Orton retains :rosu:!

Dr. Pinyada
4th March 2008, 03:01
Tot ce e drept, love im or hate im, Cena e un antitalent supra-pushed. Nu serios, ce dracu se intampla cu lumea asta? Baietii buni de la WWE tin cu orice pret sa ni-l impinga pe Cena pe gat pana cand regurgitam Cena. Si tocmai cand ai crezut ca Cena nu mai poate intra mai adanc pe gatul tau, atunci WWE gaseste o metoda de a ti-l impinge si mai mult.

Dracu, deja cred ca e cel mai pushed wrestler al tuturor timpurilor.
Eu cred ca e main contender la titlul WWE PUSH-UP BRAWLER.

Aduceti-l pe Cena sa castige un 30 vs 1 Handicap Match! Aduceti-l pe Cena ca erou pentru Bonnie Tyler! Aduceti-l pe Cena sa salveze Casa Alba de invazia extraterestrilor! Poate lupta cu Mark Henry avand bratul rupt, la dracu, poate lupta cu oricine din lume chiar daca n-a mai ramas nimic din John Cena decat capul.
Macar pe vremuri reusea sa mai taie cateva promo-uri si skit-uri amuzante si rap battle-urile lui aveau cat de cat haz, dar la naiba, vremurile bune au apus si tot ce a ramas din John Cena e viermele asta saltaret si agitat care castiga orice meci ca si cand ar fi un erou de benzi desenate prost gandit.
"You can't see me!"... Man, if only that were the case....

Am ajuns sa imi doresc ca Pamantul sa fie invadat de o specie mutanta de limacsi spatiali numai pentru placerea de a-l vedea pe Cena devorat de creaturi extraterestre.

We've Cena-nuff! John Cena rupe fibra continuitatii spatio-temporale, se naste singur (nu are nevoie de mama, e prea bun pentru ceva atat de banal), aplica un F-U pe insasi materia universului, intretine relatii improprii cu Mama Natura si rezulta o intreaga specie noua creata doar pentru ca Cena sa o invinga pe de-a intregul, pt ca e atat de tare!

Deja incep sa ma intreb daca Chuck Norris Facts nu ar trebui convertite in John Cena facts.

If Cena wins, we riot! Nuff said!

Sigur, va fi cel putin bizar sa pornesti o Ceneriada in mijlocul Bucurestiului din cauza ca a castigat The Gangbang Soldier titlul, dar sper ca macar americanii sa genereze haos si panica daca se intampla nenorocirea asta.

A propos....
John Cena doesn't piss. Urine just flees in terror out of Cena's body.

PS: Am mentionat deja ca nu sunt neaparat un fan al lui Cena?

Feanoro
4th March 2008, 12:25
Ar trebui sa traducem vorbele tale, sa facem o petitie online semnata de mii si s-o trimitem la WWE. Macar sa-si dea si ei seama ce cred fanii de mai mult de 10 ani.

RockBerg
4th March 2008, 13:05
Dr.Pinyada mesajul tau e unul bun,dar uiti ce vor "the people".

http://i28.tinypic.com/2433us8.png

http://i30.tinypic.com/67twlw.png

Majoritatea fanilor (nu vb. de persoane de pe OLS,think BIG) nu se gandesc la WWE ca produs care studiaza piata si incearca sa multumeasca multimea.Au pierdut multi fani vechi dar au castigat fani noi.Sigur nu e explozia din trecut,dar WWE nu o duce prost deloc.Uita-te la pozele de mai sus,aminteste-ti de inceputurile tale in lumea wrestlingului si spune daca nu te miscau,daca ar fi fost
vreun wrestler preferat de tine in loc de Cena.Eu iti spun ca la inceput,nici un comentator TV nu putea sa-mi spuna ca Bret Hart sucks.De Hogan nici nu mai zic,ala era zeu.Asa si copii de acum,sunt atasati de Cena pentru ca ei cred ca ii reprezinta.
Every bitchass kid is a wannabe rapper/metalhead.Rap-ul e promovat masiv in US (principalul target al WWE pentru show-urile TV) pentru ca ex-traficanti au bani sa-si bage non-stop gunoaiele de videoclipuri la TV.

Gandeste-te ca nici unul de pe forum nu a crescut cu Indy's sau cunostinte despre cum se dezvolta o companie de divertisment sportiv la TV.Toti au crescut cu WWE sau WCW,asta din urma fiind aceeasi branza,aceeasi oameni in top...

Momentan nu exista nimeni care sa poata sa concura cu Cena.Uite lista mea cu wrestlerii cei mai importanti din companie:

John Cena
Triple H
HBK
Undertaker
Batista

Restul...Edge,Orton,Jeff Hardy,Umaga,Jericho,JBL sunt pioni.Singurul care il vad ca ar avea potential "The Rock" e Mr.Kennedy (face).Dar are loc de cei de mai sus ? NU.Sunt sigur ca ar fi urmatorul "The Rock" ? Nu.

De ECW nu vorbesc,ala e bullshit.Care dintre voi il vad pe CM Punk cu centura lui Cena ? Yeah,right..never.
Cu petitia nu rezolvi nimic,puneti-va in locul lui Vince.Ai o petitie intr-o mana....si ai mii de oameni in ring in fiecare saptamana reactionand pozitiv la "jocul" tau,iar profitul creste.

Snoop boss
4th March 2008, 21:21
RockBerg
Dr. Pinyada
Amandoi aveti dreptate, dar pana la urma sa fim seriosi John Cena este un ''aparat de facut bani'' principala tinta pentru cei din WWE sunt copii >9-10 ani!
Personal eu cred ca nu vom putea sa scapam de Cena deoarece copii il reprezinta si ca este foarte mediatizat!
Dar eu nu am vazut un cameraman care sa filmeze benerele pe care sunt mesaje anti-Cena!
Singurul wrestler care ii vad un viitor bun este Mr. Kennedy, dar din pacate va mai dura!

ThePhenom
4th March 2008, 23:04
Singurul wrestler care ii vad un viitor bun este Mr. Kennedy, dar din pacate va mai dura!

Fii serios,Kennedy in ring este slab,la mic decent spre bun.Un viitor stralucit o sa aiba CM Punk,care are si wrestling skills si mike skills,plus ca este si carismatic.

Dr. Pinyada
4th March 2008, 23:08
Nu stiu, personal nu gust prea mult interventiile lui Kennedy la microfon. Nu au nici focul pe care il insufla Ric Flair in fiecare interventie, nu au nicio urma de pasiunea si agresivitatea cu care ataca Hogan fiecare segment in care trebuia sa vorbeasca. Nu are nimic din umorul pe alocuri acru, pe alocuri acid care i-a consacrat pe guralivi showmani precum The Rock sau Triple H.

Nu stiu, uneori mi se pare ca "mic skills" sunt mai degraba gimmick-ul lui decat o aptitudine reala, ca si cand ar vrea sa ne faca sa credem ca are abilitati de vorbitor, cum vor sa ne faca sa credem ca Undertaker este o entitate supranaturala.

Raiden
5th March 2008, 02:06
Fii serios,Kennedy in ring este slab,la mic decent spre bun.Un viitor stralucit o sa aiba CM Punk,care are si wrestling skills si mike skills,plus ca este si carismatic.

Mie mi se pare ca Mr. Kennedy este mai bun ca CM Punk la microfon :)

Heath Scumm
5th March 2008, 09:04
Asta probabil pentru ca n-ai vazut promo-urile lui Punk din ROH. Feud-ul cu Raven, unul dintre cele mai tari feud-uri dpdv al promo-urilor din istoria wrestlingului ... si nu, nu exagerez.

Kennedy e foarte tare si el din punctul meu de vedere.

Feanoro
7th March 2008, 22:37
In ring imi place Kennedy, ca si gimmick si mic skills in nici un caz. He's not funny si nici nu inspira vreun fel de pericol, pare doar un mascarici nervos. Si spun asta mai ales ca in ultimul timp tot are segmente care-i permit sa-si etaleze "talentul".

In schimb CM Punk has got something...Pacat ca nu are o pozitie mai importanta in companie.

Raiden
10th March 2008, 02:05
MVP qualified for the WrestleMania XXIV Money in the Bank ladder match at last night’s SmackDown/ECW house show. MVP beat Jamie Noble to become a participant, only two spots remain as Carlito, Jeff Hardy, Chris Jericho, Ken Kennedy, and Shelton Benjamin have already qualified.

No MVP vs. Matt Hardy at WrestleMania. Probabil si Matt Hardy se va califica in MITB.

Feanoro
10th March 2008, 23:28
Interesant, foarte interesant...prevad ca Batista va castiga US title pana la WM

Ryder
11th March 2008, 15:45
In accordance with its Substance Abuse and Drug Testing Policy, WWE has suspended Jeff Hardy for 60 days, for his second violation of the company’s policy.

No more Mr. Money In The Bank for Hardy . Come on Kennedy!

ThePhenom
11th March 2008, 18:20
Come on Kennedy!

No way...Sper sa castige Jericho!

milanezu
11th March 2008, 18:38
In accordance with its Substance Abuse and Drug Testing Policy, WWE has suspended Jeff Hardy for 60 days, for his second violation of the company’s policy.

No more Mr. Money In The Bank for Hardy . Come on Kennedy!

mr. kennedy again?
no way.
a avut sansa lui si a ratat-o.
next please.

Razor
11th March 2008, 18:58
^Nu a ratat nicio sansa...a fost acea accidentare care l-a tinut deoparte...si title reign-ul lui Undertaker era mult mai lung daca nu se accidenta , iar acum a primit din nou sansa de a fi campion , la fel se poate intampla si cu Kennedy.