View Full Version : WRM Collision: Crasquel Joker vs Edward Redfield
ThePhenom
10th February 2012, 01:59
Big Mouth: Urmatorul meci din aceasta seara ii va pune fata in fata pe Crasquel Joker si Brian Thompson, doi wrestleri care nu sunt la prima intalnire. De altfel, infruntarea are si o miza foarte mare si anume, castigatorul din acest meci isi va asigura numarul de intrare 18 in meciul Top Rope Turmoil.
Test: Intr-adevar, si tinand cont ca in acel meci vor participa 20 de oameni, sa intri numarul 18 nu este deloc un lucru rau, ci iti mareste destul de mult sansele la victorie.
Nu dupa mult timp, in arena rasuna versurile care declanseaza o iritare generala a publicului.
Look into my eyes, what do you see?
Cult of Personality
I know your anger, I know your dreams
I've been everything you want to be
I'm the Cult of Personality
Like Mussolini and Kennedy
I'm the Cult of Personality
Cult of Personality
Cult of Personality
Dupa cateva momente, pe rampa de intrare apare Crasquel Joker cu mainile ridicate in aer, strigand ca nimic nu-l poate opri. Avanseaza cu un ranjet pe fata catre ring, in timp ce fanii continua sa-l fluiere si sa strige impotriva gruparii Coalition. Superstarul sXe nu tine cont de asta si urca scarile, dupa care patrunde in suprafata de lupta, cerand un microfon de la masa comentatorilor, pe care de altfel il si primeste.
Test: Iata-l, luptatorul care a revenit la War Games pentru a ajuta Coalition-ul sa castige un meci primordial, revine si la Collision. Are o sansa enorma, isi poate asigura locul 18 in Top Rope Turmoil, iar Coalition-ul chiar ar detine totul daca superstarul straight-edge s-ar impune in acel meci.
Big Mouth: Asa este, sa nu uitam ca prin victoria de la War Games, cei de la Coalition sunt cei care au preluat controlul WrestleRoMania, lucru care nu mi se pare in regula din niciun punct de vedere.
Test: Ei sunt cei mai buni, cea mai dominanta grupare, e normal sa se intample asa.
Crasquel Joker priveste fanii pentru cateva momente, dupa care se aseaza in sezut si isi incepe discursul.
http://i44.tinypic.com/nf5kdf.jpg
Crasquel Joker: Stateam mai devreme si meditam... Din moment ce am castigat la War Games si am preluat controlul acestei federatii, de ce sa nu numim acest show Coalition, in loc de Collision? Collision e un nume stupid, si nu ma mir, deoarece pana luna trecuta aceasta federatie a fost condusa doar de idioti, de aceea WRM a fost aproape de desfiintare, dar asta e alt subiect. Cum spuneam, numele de Collision nu are niciun sens pentru ca nu se leaga cu ce se intampla aici, tot ce misca momentan in WRM e controlat de Coalition.
Crasquel Joker face o pauza, asteptand ca fluieraturile din partea fanilor WRM sa se mai domoleasca, iar cand acest lucru se intampla, superstarul straight-edge continua sa vorbeasca:
Crasquel Joker: La War Games, ca intotdeauna ne-am dominat adversarii, chiar credeati ca cinci baieti hazlii ne pot opri? Astazi, dominatia Coalition continua, deoarece urmeaza meciul meu cu Brian Thompson, iar castigatorul va intra numarul 18 in Top Rope Turmoil. Ei bine, acest lucru nu conteaza, nu pentru mine. Pot sa intru si numarul 2, pot sa intru si numarul 20, cert e ca voi castiga si azi, si meciul Top Rope Turmoil deoarece nimeni nu ma poate opri pentru ca sunt mai bun decat toti!
Crasquel Joker lasa microfonul sa cada, dar ramane pe sezut, privind podeaua ringului, asteptandu-si astfel ca adversarul sau sa-si faca aparitia in ArenA WRM.
Test: Crasquel Joker are perfecta dreptate! Show-ul asta chiar ar trebui sa se numeasca Coalition, deoarece tot WRM-ul se invarte in jurul acestei grupari!
Illusionist
10th February 2012, 11:42
Big Mouth: Urmeaza sa-si faca aparitia si adversarul lui Crasquel Joker, canadianul Brian Thompson, care sa nu uitam ca a revenit chiar in meciul War Games care a avut loc luna trecuta.
Test: N-a fost o revenire prea frumoasa, ce-i drept. Echipa lui a fost invinsa de Coalitie, iar Floyd Anderson & Co. se afla acum la conducerea acestei federatii, si va ramane acolo mult timp.
Big Mouth: Eu m-as mai gandi de 2 ori inainte sa spun asta, Biggie, pentru ca urmeaza meciul Top Rope Turmoil, iar in cazul in care va fii castigat de o persoana din afara Coalitiei, lucrurile se vor schimba destul de mult la Ultimate Showdown.
Dupa cateva momente, o melodie noua (http://www.youtube.com/watch?v=7L7agJTNkIk) pentru universul WrestleRoMania se face auzita in difuzoare, punand cateva semne de intrebare asupra omului care urmeaza sa isi faca intrarea pe "scena".
And when I got away,
I only got so far.
The other me is dead.
I hear his voice inside my head...
Melodia continua sa ruleze, spre nedumerirea fanilor, fara ca cineva sa-si faca aparitia pe rampa de intrare. Dupa alte cateva secunde, pe titantron incepe sa troneze urmatorul nume.
Edward Redfield
Big Mouth: Edward Redfield? Cine este el si de ce i-a luat locul lui Brian in meci?
Test: Mi se sufla in casca faptul ca Brian Thompson este cel care va intra in urmatoarele momente. Sunt foarte curios sa vad ce se intampla.
Big Mouth: Daca cumva este un rookie, nu inteleg ce cauta intr-un meci pt numarul 18 de intrare in Top Rope Turmoil.
In cele din urma, Brian Thompson isi face intrarea in arena, avand un look oarecum schimbat fata de cel afisat la War Games, si intr-un attire destul de diferit. Publicul nu stie cum sa reactioneze, o parte dintre e huiduindu-l pe noul Edward Redfield, in timp ce cealalta parte aclama aceasta "schimbare". Edward studiaza din priviri ArenA WRM, si, cand ajunge la mijlocul rampei, acesta se aseaza in genunchi si intinde mainile in lateral, moment in care in spatele sau se produce o explozie de artificii, care incanta privire fanilor din primele randuri.
http://i.imgur.com/p3WEK.png
Big Mouth: Asa cum spune si melodia, se pare ce Brian Thompson vrea sa uite de trecut, inclusiv perioada petrecuta in Coalitie, si cred ca acum este momentul perfect sa o faca. Are o sansa imensa sa castige Top Rope Turmoil daca trece peste Joker.
Test: Crasquel Joker este un wrestler cu foarte mare experienta in WRM, facand parte din Coalitie. Brian, sau cum isi spune mai nou, Edward Redfield mai are foarte mult de "mancat" pana sa ajunga la nivelul sau. Cred ca acest meci are un favorit cert, si asta se va vedea la sfarsitul meciului.
Edward se ridica si bate palma cu cativa fani norocosi din primele randuri, ca mai apoi se inconjoare ringul ca sa faca rost de un microfon de la unul dintre oficialii WRM. Canadianul se indreapta catre treptele de otel si intra in ring printre coarda mediana si cea superioara, asezandu-se in coltul opus celui in care se afla Joker, care se ridicase intre timp.
Edward Redfield: Poate multi dintre voi va intrebati de ce am ales sa ma schimb, si am si raspunsul. Am facut-o pentru ca am simtit nevoie de un nou inceput, o noua era a lui Brian Thompson. Pentru mine, pot spune ca faptul ca am facut parte din Coalitie in trecut este istorie. Nu mai vreau sa mai fiu legat de ea, nu mai vreau sa fiu cunoscut ca unul dintre ai lor pentru ca nu sunt asa, si chestia asta o sa o dovedesc in aceasta seara. Ca o grupare, Coalitia este de departe cea mai puternica din WRM, dar pe cont propriu, ca fiecare om, membrii ei au foarte multe slabiciuni. In aceasta seara, Crasquel, suntem doar noi 2 in acest ring si biletul pentru numarul 18 de la Top Rope Turmoil, si crede-ma... nu o sa ma inlatur de la nimic ca sa-l obtin.
Publicul incepe sa aclame aceste ultime cuvinte ale lui Edward, in timp ce Joker zambeste ironic in coltul ringului. Canadianul observa acest lucru si isi duce din nou microfonul la gura.
Edward Redfield: Poate crezi ca este amuzant, insa nu am venit aici ca sa glumesc. Sansa care mi s-a oferit este una mult prea mare ca sa o ratez. In aceasta seara, Joker, tu esti doar un pion in drumul meu spre glorie. Nu m-am intors pentru War Games, ci pentru Top Rope Turmoil si inclusiv Ultimate Showdown. Sunt cativa pasi de facut, insa destul de complicati, prin care Coalitia poate fi scoasa din joc la sfarsitul Ultimate Showdown, iar eu... eu vreau sa ma asigur ca voi triumfa invingator in Main-Eventul de la Ultimate Showdown.
Big Mouth: Wow, cuvinte destul de marete din partea lui Edward Redfield. Se pare ca pur si simplu vrea razbunare si vrea termine odata pentru totdeauna aceasta grupare.
Test: Neimportant Biggie. Daca as avea un banut pentru toti cei care au spus ca vor distruge Coalitia, as fi mai bogat ca Bill Gates. Probabil nu si-au dat seama ca aceasta grupare este mult prea tare pentru.
Edward Redfield ii inmaneaza microfonul arbitrului, ca mai apoi sa se echipeze pentru meci. Cei doi stau fata in fata in mijlocul ringului, fiind gata de lupta. Gongul se aude, moment in care cei doi se prind intr-un clinch clasic.
The Road to Ultimate Showdown has begun!
ThePhenom
10th February 2012, 21:44
Edward reuseste sa preia avantajul, prinzandu-l intr-un Headlock pe CJ, dar acesta din urma se zbate, ripostand cu cateva lovituri de pumn in coastele lui Redfield, dupa care superstarul sXe isi impinge adversarul in corzi, dar la revenire Edward il doboara pe membrul Coalition cu un Clothesline. Fara sa piarda prea mult timp, Redfield incearca primul pin al meciului, dar Joker ridica umarul dupa prima secunda, fara probleme.
Test: Edward chiar credea ca-l poate invinge doar dupa cateva momente pe Crasquel Joker? Se pare ca nu are gandirea ca punct forte, iar acest lucru este un dezavantaj in infruntarea cu luptatorul straight-edge.
Big Mouth: Poate ca ai dreptate, dar nu uita ca Edward este super motivat, vrea sa arate tuturor ca este mai bun decat membrii Coalition, iar acest lucru poate fi decisiv in acest meci.
Joker incearca sa se ridice, dar Edward il pune din nou la podea pe superstarul straight-edge cu un picior in cap. Fara sa piarda timpul, Redfield il ridica pe sezut pe CJ si il prinde pe membrul Coalition intr-un Sleeper Hold. Acesta din urma se zbate, incercand sa se ridice in picioare, dar presiunea pe care-o aplica Edward il impiedica sa revina in pozitie verticala. Simtind ca nu mai poate rezista mult, superstarul sXe isi depaseste puterile si se ridica in picioare, dupa care il ridica in spate pe Redfield si il izbeste de coltul ringului, Edward ramanand lipit de turnbuckle.
Test: Da, Crasquel Joker reuseste sa iasa din acel Sleeper Hold, lovindu-l destul de rau pe Edward Redfield. Acesta a ramas in coltul ringului, iar acum Joker are o sansa enorma de a prelua avantajul in acest meci.
Big Mouth: Da, insa Edward ii pune serioase probleme membrului Coalition in aceasta seara. Joker a parut ca depune un efort supraomenesc sa iasa din acel Sleeper Hold, care il scurgea de puteri.
Edward ramane in continuare sprijinit de turnbuckle, iar Joker, vazand asta, alearga catre el, pregatind un atac, insa Redfield ridica picioarele, izbindu-l in plina figura pe CJ, care se prabuseste pe podea. Edward profita de acest moment si escaladeaza corzile, dar nu apuca sa sara de acolo, deoarece luptatorul sXe se ridica rapid de pe canvas si il loveste cu un pumn in cap pe Redfield, care ramane groggy pe corzi. Fara sa stea pe ganduri, Joker escaladeaza si el corzile, iar apoi il prinde de cap pe Edward, strigandu-i in fata - "SUNT INVINCIBIL!".
http://i40.tinypic.com/2q1fl6s.jpg
Imediat dupa acest moment, Crasquel il impinge pe Edward de pe corzi, acesta din urma cazand urat in afara ringului, langa ring.
Big Mouth: Oh, de ce cazatura urata a avut parte Edward Redfield. Sper ca acesta sa nu-si fi rupt ceva.
Test: Asa se intampla daca te pui cu Joker! Dupa cum i-a spus si superstarul straight-edge lui Edward in fata, este invincibil si cu siguranta Redfield nu e omul care-l poate opri!
Crasquel nu se da jos de pe corzi, ci asteapta ca Edward sa se ridice in afara ringului. Cand fostul membru Coalition reuseste acest lucru, superstarul sXe nu pierde mult timp si sare de pe ultima coarda, in afara ringului peste Redfield cu un Crossbody de zile mari, iar ambii wrestleri raman intinsi pe jos, in timp ce publicul il incurajeaza frenetic pe Edward.
Test: Ce salt nebun a facut Joker! Incredibil, a sarit de pe corzi, cu un Crossbody in afara ringului, aterizand direct peste Edward, care nu stiu daca ii mai poate face fata membrului Coalition!
Big Mouth: Da, dar din cate se pare si Crasquel Joker s-a accidentat putin la aterizare, deoarece momentan ambii wrestleri sunt intinsi in afara ringului.
Illusionist
10th February 2012, 22:40
Primul care se ridica de la podea este Crasquel Joker, insa o face destul de greu din pricina faptului ca a cazut destul de prost. Fara sa stea pe ganduri, membrul Coalitiei il introduce pe Edward in ring si incearca rapid un pin, insa care se opreste doar la 2 spre nemultumirea lui. Acelasi Joker incearca pinul pentru a doua oara consecutiv, insa si de aceasta data adversarul sau reuseste sa iasa.
Big Mouth: Edward a promis prea multe ca sa piarda acest meci in urma unui Crossbody ca cel de mai devreme. S-ar putea ca Joker sa aiba o misiune mult mai grea decat s-ar fi asteptat. Sa nu uitam, ca totusi vorbim de actualul Mr Money in The Bank si de un fost contender la titlul mondial.
Test: Astea sunt numai prostii, Biggie. Priveste ceea ce se intampla acum in ring, unde Crasquel are situatia sub control, si nu-mi zi mie ce s-a intamplat acum 1000 de ani.
Membrul Coalitiei simte momentul oportun, si face semn ca vrea sa incheie acest meci cat mai repede, astfel ca il apuca de cap pe Edward si il ridica de la podea, ca in secunda imediat urmatoare sa-l ridice in spate, pregatindu-l de un GTS (Go To Sleep). Luptatorul sXe este gata sa livreze manevra sa de final, insa pierde secunde pretioase, iar Redfield il taxeaza, lovindu-l de nenumarate ori pana cand ii da drumul, aterizand astfel in spatele lui. Canadianul nu sta pe ganduri si livreaza un Neckbreaker rapid, urmat de un pin.
Big Mouth: 1..2..
Test: Nu este 3, si nici nu cred ca putea fi vorba de asa ceva. Joker a spart pinul fara prea mari probleme.
Big Mouth: Nu se stie niciodata, Test. Insa Edward a trecut din nou la carma meciului si pare foarte motivat sa incheie acest meci, odata pentru totdeauna.
Test: Trebuie sa le reamintim telespectatorilor ca invingatorul acestui meci sii rezerva dreptul exclusiv de a intra cu numarul 18 in editia de acest an a Top Rope Turmoil. Iar meciul este deschis la orice rezultat.
Edward se ridica de la podea, privindu-l pe adversarul sau, si mai apoi il prinde de ceafa pe Joker si il trimite in corzile ringului, acolo unde incepe sa livreze o serie impresionanta de Chop-uri. Canadianul ajunge pana la un numar impresionant, si anume 10, ca in momentele imediat urmatoare sa isi faca avant si sa se pregatasca de un Superkick peste corzile ringului. Edward se avanta catre membrul Coalitiei, insa acesta reuseste sa se fereasca in ultima secunda, evitand astfel un impact dezastruos. Fostul membru al Coalitiei reuseste sa aterizeze in pozitie perfecta si executa un Lionsault incredibil pe Joker, care tocmai reusise sa scape din Superkick.
Big Mouth: La naiba! De unde a scos Edward acel Lionsault? Cine s-ar fi asteptat la asta? Iti spun eu cine, Test! Nimeni!
Test: Trebuie sa recunosc ca acea manevra a venit la fix pentru canadian, pentru ca risca sa piarda controlul acestui meci, si se afla si intr-o pozitie destul de favorabila pentru Joker, acolo langa corzi.
Big Mouth: Odata cu schimbarea de "look", se pare ca Edward a venit si cu miscari noi. Ce zici de asta Test?
Test: Mai vedem noi la finalul meciului.
Spre nedumeirea tuturor, Edward refuza sa execute un pin, care probabil i-ar fi adus victoria, si mai apoi se duce la picioarele lui Crasquel, pe care le ridica si mai apoi il prinde intr-un Figure Four Leg Lock din care lutaptorul sXe nu pare sa mai aiba scapare.
http://oi53.tinypic.com/2ymd1jr.jpg
Big Mouth: Figure Four Leg Lock! Va ceda! Crasquel Joker va ceda!
Test: Nu cred ca o va face, Biggie. Priveste ce se intampla in ring. Corzile sunt destul de aproape de el. Putin efort si reuseste sa scape din stransoarea lui Edward.
Big Mouth: Edward isi doreste enorm victorie. Uite cata presiune pune pe piciorul lui Joker. Ma mir cum de acesta mai rezista durerii.
DejaVu
12th February 2012, 23:49
Cu doua voturi pentru Edward Redfield si unul pentru Crasquel Joker, cel care intra cu numarul 18 in Top Rope Turmoil este personajul lui Illusionist. Cu numarul 17 intra Crasquel Joker.
Eu l-am votat pe Illusionist pentru faptul ca se pare ca a gasit ceva mai interesant pentru personajul sau. Discursul sau mi s-a parut ok, de acelasi nivel cu cel al adversarului, la fel ca si la posturile de lupta. Nu exita mari diferente intre ceea ce au realizat atat The Phenom cat si Illusionist si sper ca ambele personaje sa iasa foarte bine din acest meci, chiar daca Crasquel Joker a pierdut.
Brain-Dead:
Initial am dat draw , dar a trebui sa-mi schimb votul , deoarece ar fi iesit egalitate. m-am gandit bine si m-am hotarat pana la urma sa-i acord votul lui Redfield , nu pentru ca Illusionist a fost mai bun , ci pentru ca personajul lui are nevoie urgenta de victorie. dar nicio pierdere pentru CJ , pentru ca va primi nr.17 in Top Rope Turmoil.
Decident Secret:
Chiar daca sunt pro acestei schimbari a lui Brian, din nefericire nu a fost insotita si de un discurs pe masura, ci de unul clasic, care parca l-am mai intalnit de nenumarate ori. In schimb Joker a venit cu o idee buna in primul paragraf al speech-ului sau, care mi-a placut mai mult decat ce a facut acolo Thompson. Si la post-urile de lupta, momentul cheie a lui Crasquel a fost interesant, a fost in caracterul acestuia si i-a adus inca o apreciere din partea mea. Vot Fenom.
Illusionist
20th February 2012, 19:52
Crasquel Joker reuseste sa rupa priza, insa cu foarte mare greutate, iar Edward Redfield se ridica de la podea, gandind urmatoarea sa manevra in acest meci. Crasquel mai zaboveste si el putin, insa se ridica, si ii lasa o pozitie perfecta lui Redfield sa execute Superkick-ul.
Big Mouth: Superkick! Joker e la podea! Vine si numaratoarea: 1..2..3, s-a terminat! Redfield intra cu numarul 18 in Top Rope Turmoil.
Test: A castigat o batalie, insa nu tot razboiul. Sunt sigur ca lucrurile se vor schimba destul de mult pana la Top Rope Turmoil.
Arbitrul ii ridica mana lui Redfield, in semn de victorie, iar acesta paraseste arena in ovatiile publicului.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.