PDA

View Full Version : CM 2011/2012 - 13.-15.1.2012 Tauplitz/Bad Mitterndorf

whisper
11th January 2012, 21:59
Intre 13.-15.1.2012 la Tauplitz/Bad Mitterndorf in Austria va avea loc o noua etapa a CM :)

clau21
12th January 2012, 22:20
abea astept etapa...prima etapa dupa Turneul celor 4 trambuline e mereu interesanta :D

Ana_94
13th January 2012, 20:40
Pana la urma a mai fost etapa asta de azi? Ca eu am uitat ca e si weekend-ul asta etapa de Cupa Mondiala :))

whisper
13th January 2012, 21:26
pai trebuiau sa fie calificarile..dar nici eu nu stiu daca au fost :P

Lordul
13th January 2012, 23:36
pai cand am dat eu...sareau baietiii de la combinata....

s-ar putea sa fie maine de la 14.45...si duminica etapa propiu-zisa

Ana_94
14th January 2012, 15:55
Am inteles ca s-au amanat ieri calificarile.Si azi cad ca n-a mai fost nicio etapa din cauza vremii.Probabil or fi amanat-o pentru mai tarziu dar nu stiu :confused:

whisper
14th January 2012, 23:05
si eu am auzit ceva de o amanare... :(

Ana_94
15th January 2012, 15:35
Dap,s-a amanat etapa de ieri pentru azi,am vazut-o in jurul orei 12,insa s-a disputat intr-o singura mansa ca asa au decis organizatorii.Etapa de azi a inceput la ora 15,si e ca o etapa normala cu 2 manse,doar ca nu au mai fost calificarile si-n prima mansa au fost primiti toti cei 54 (parca atatia erau) in prima mansa din care,ca de obicei,in a doua mansa se duc cei mai buni 30 :P

theodor
15th January 2012, 21:13
Imi cer scuze pt off topic, dar am de facut o constatare:
Desi, ocupand dor locul 45, in Cupa Continentala, astazi, la Titisee Neustadt, tanarul nostru compsatriot Remus Tudor, cu o saritura de 119,5 m, a depasit, dupa 12 ani( cand Florin Spulber a inregistrat 118m la Borsa) recordul national. Si cred ca, in pofida necalificarii sale nu e o evolutie rea! Daca in tara am avea (macar) 1(una buc) trambulinma ca asta, sportivii nostri ar evolua mai bine in competitiile internationale!
Legat de etapa de astazi, datorita deterioararii costumului, Gregoir Schlierenzauer a avut un ghinion cumplit care l-a privat de castigrea etapei si xde preluarea tricoului galben de leader a CM! Pacat, sincer imi pare rau, chiar daca Austrriecii nu sunt favoritii mei! Oricum, Austria a inregistrat , in acest weekend, esecuri pe teren propriu, nereusind nici o victorie de etapa. Doar Thomas Morgenstern a mai "spalat" aceasta umilinta, ocupand, ieri, locul 2.

whisper
15th January 2012, 23:22
multumim de info Teodor! Am auzit ca s-ar construi si la noi o trambulina mai performanta..am uitat exact unde :P

Ieri nu a fost nici o etapa..deci probabil azi a fost Morgi pe 2...nu stiu sa zic..nu am vazut prima competitie!

Imi pare rau de Schlieri! dar e bine ca a ramas Andi pe primul loc !!!! ^^
Felicitari lui Bardal pt primul loc obtinuta azi! Si lui Ito pt locul 2! :)

theodor
16th January 2012, 07:58
@whisper : duminica s-au tinut 2 etape:
in prima (cu o sg mansa);
-1
Robert Kranjec;
2.Thomas Morgenstern;
3.Anders Bardal.
-2.
1.Anders Bardal;
2.Daiki Ito;
3.Kamil Stoch
Mai mult pe http://www.fis-ski.com/uk/604/1228.html?cal_suchsector=JP&event_id=30422
Si, din cate vad eu, e una de la Rasnov (Valea Carbunarii), in constructie, cu HS 90 m, preconizata a se finaliza anul acesta.

In ceea ce priveste trambulinele din tara noastra, detalii se pot vedea aici:
http://www.skisprungschanzen.com/EN/Ski+Jumps/ROU-Romania/

whisper
16th January 2012, 22:51
pai da..duminica.. dar aici
Doar Thomas Morgenstern a mai "spalat" aceasta umilinta, ocupand, ieri, locul 2.

tu ai spus "ieri" de fapt trebuia sa spui azi :)..nu...eu asa cred :P

ah..da de cea de la Rasnov am auzit ^^