PDA

View Full Version : The Great Sasuke ... WTF???!!

Heath Scumm
23rd September 2011, 04:21
Unii il stiu ca fiind o legenda a wrestlingului japonez (din cauza ca e batran ;)), altii ca e foarte atletic (din cauza ca sare pe corzi ca RVD), altii nu stiu mai nimic despre el (decat doar ca Gabi Guguianu l-a facut faimos in Romania purtandu-i masca).

E o legenda si e un super atlet dar tipului ii lipsesc multe rotite din mecanism. 4 minute de WTF???!! furnizate de supremul Sasuke.

1gsPOYvyaT8

Ca bonus, o poza a carei suprematie e prea suprema ca sa existe cuvinte ca s-o descrie

http://a4.l3-images.myspacecdn.com/images01/46/b62d6e590f3a21029b3a3bcc00265d04/l.jpg

PSYCHO
23rd September 2011, 05:20
...(decat doar ca Gabi Guguianu l-a facut faimos in Romania purtandu-i masca).

Vrei sã spui cã The Great Sasuke l-a fãcut faimos pe Gabi Guguianu în Japonia, purtându-i masca! :P

ªi referitor la filmuleþul de pe YouTub-uri de neon sparte ... la câteva din sinuciderile lui spontane, jur cã am simþit fiori reci în coa*e! :mda:

Unii oameni sunt duºi rãu cu morga, pardon ... cu pluta!

Big Sexy
23rd September 2011, 08:16
Vad ca mai am un lucru in comun cu el. Niciunul dintre noi nu poate merge pe bicicleta dupa cum se vede si la minutul 01.18.

thunder_liger
23rd September 2011, 11:31
Poza e awesome !

Heath Scumm
24th September 2011, 04:09
Pentru Thunder Liger :D

Nu chiar atat de mult awesomeness ca in prima, dar tot destul de grea combinatie ... Sasuke, Tiger Mask si El Samurai ii dau o lectie old-school lui Nosawa :D

http://ca.c.yimg.jp/sports/1220109253/img.sports.yahoo.co.jp/spnavi/photo/fight/200808/30/20080830116.jpg

Ratonu
24th September 2011, 16:54
Tiger Mask IV is a fag. :P Tare videoclipul.

Heath Scumm
25th September 2011, 02:52
^ De ce?

Ratonu
25th September 2011, 16:20
He's lazy and boring and wins all the time. E posibil sã nu fi pãrut chiar aºa în primii lui ani, dar meciurile lui pe care le-am vãzut eu sunt, nu ºtiu, niºte chestii care existã ºi cam atât.

Heath Scumm
25th September 2011, 17:09
In opinia mea Tiger Mask IV e un soi de Die Hard IV. Old guy that can't really do much but takes advantage of great franchise name ... In the end still something awesome.

Nimeni n-o sa reuseasca vreodata sa-l egaleze pe Misawa. Dar tipul e cel mai longeviv Tiger Mask tocmai datorita mediocritatii sale. Nimanui nu i-ar pasa de el demascat asa ca incearca si el sa faca tot ce poate dintr-un gimmick suprem. Era destul de bun si muncitor cand a preluat masca dar acum e si batran si totusi se misca bine pentru varsta pe care o are.

Ratonu
26th September 2011, 04:16
He's like 40, he's as old as Christopher Daniels for chrissakes. :P Acum câþiva ani, l-am vãzut pe Tiger Mask original în acelaºi ring cu el ºi se miºca la fel de bine.

PSYCHO
26th September 2011, 13:42
Atât de neinteresant e Great Sasuke ãsta încât se vorbeºte aici despre Tiger Mask, offtopic între 2 moderatori? :cry:

Heath Scumm
26th September 2011, 20:12
On February 19, 2009, Sasuke was arrested for assault after kicking a 36-year old man and grabbing him by the shirt collar. Sasuke was reported to be angry because his picture was being taken with a cellphone camera. The incident happened on a JR Joban Line train at Minamisenju Station.[6] However, all charges were dropped and was released from jail on February 21, after serving 40 hours in jail, after Sasuke apologized to the man.[7] The man who took Sasuke's photograph was said to not have known who he was and thought he was just some crazy person wearing a mask in public.

Vorbim de un om care e unul din cei 4 wrestleri japonezi care au intrat cu succes in politica. N-ar fi suprem daca Basescu ar purta o masca de luchador? :D

On April 13, 2003, Sasuke won election to the Iwate Prefectural Assembly, making him the first actual masked legislator in history.