PDA

View Full Version : WWE Night Of Champions 2011

sebby27
15th August 2011, 21:51
Aici putem discuta despre urmatorul PPV "Night Of Champions"
Data: 18 Septembrie 2011
Oras: Buffalo, New York

Poster:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f0/WWE_Night_of_Champions_2011_poster.jpg

AleXXander
15th August 2011, 21:54
http://www.wwe.com//f/doc/2011/08/20110808_noc_1024x768.jpg

Pot sa nu mai faca postere mizerabile, gay, cartoane, cacaturi ?

Aforic
15th August 2011, 23:23
O mizerie de poster.

Dr. Pinyada
16th August 2011, 00:10
The 80's called... they want their poster back.

Big Sexy
16th August 2011, 09:41
Initial am crezut ca e o gluma de a lui seby sau schita alexxander pentru un poster misto.

Heath Scumm
16th August 2011, 12:42
Pun mana pe PAINT si va fac pe toti sa plangeti de ce frumusete de poster o sa-mi iasa din maini!

Mr Cosmin
23rd August 2011, 02:42
L-au trimis pe Orton in TNA si nu stiu eu? :mda:

AleXXander
23rd August 2011, 05:42
Chiar si ala din TNA de la... 'insert shitty name' PPV, e mai bun decat prostia asta cu Orton si cartonul in mana.

sebby27
23rd August 2011, 15:03
Meci anuntat:

Alberto Del Rio (c) vs. John Cena Singles match for the WWE Championship

sebby27
26th August 2011, 16:15
Randy Orton (c) vs. Mark Henry Singles match for the World Heavyweight Championship

sebby27
30th August 2011, 15:50
CM Punk vs. Triple H Singles match

sebby27
6th September 2011, 21:12
CM Punk vs. Triple H No Disqualification match; If CM Punk wins, Triple H resigns as COO of WWE
Kelly Kelly (c) vs. Beth Phoenix Singles match for the WWE Divas Championship
Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) (c) vs. The Miz & R-Truth Tag team match for the WWE Tag Team Championship

P1ka
17th September 2011, 13:18
Pronosticuri : John Cena , Mark Henry , CM Punk , The Miz and R truth , Beth .

Joker
17th September 2011, 14:27
Pronostic:Del Rio,Punk,Henry,kofi&Bourne,Bet.

sebby27
17th September 2011, 15:44
Card final:
1.Alberto Del Rio (c) vs. John Cena Singles match for the WWE Championship
2.CM Punk vs. Triple H No Disqualification match; If CM Punk wins, Triple H resigns as COO of WWE
3.Kelly Kelly (c) vs. Beth Phoenix Singles match for the WWE Divas Championship
4.Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) (c) vs. The Miz & R-Truth Tag team match for the WWE Tag Team Championship
5.Randy Orton (c) vs. Mark Henry Singles match for the WWE World Heavyweight Championship
6.Dolph Ziggler (c) vs. Jack Swagger vs. Alex Riley vs. John Morrison Fatal 4-Way match for the WWE United States Championship
7.Cody Rhodes (c) vs. Ted DiBiase Singles match for the WWE Intercontinental Championship

Predictiile mele:1.Alberto del Rio 2.CM Punk 3.Beth Phoenix 4.Air Boom 5.Randy Orton 6.Jack Swagger 7.Cody Rhodes

P1ka
17th September 2011, 22:24
Buna sansa pentru Riley. Sper sa-i dea centura.

sebby27
19th September 2011, 12:05
Dark Daniel Bryan defeated Heath Slater Singles match
1 Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) (c) defeated The Miz & R-Truth by disqualification Tag team match for the WWE Tag Team Championship
2 Cody Rhodes (c) defeated Ted DiBiase Singles match for the WWE Intercontinental Championship
3 Dolph Ziggler (c) defeated Jack Swagger, Alex Riley and John Morrison Fatal 4-Way match for the WWE United States Championship
4 Mark Henry defeated Randy Orton (c) Singles match for the World Heavyweight Championship
5 Kelly Kelly (c) (with Eve Torres) defeated Beth Phoenix (with Natalya) Singles match for the WWE Divas Championship
6 John Cena defeated Alberto Del Rio (c) Singles match for the WWE Championship
7 Triple H defeated CM Punk No Disqualification match; If CM Punk won, Triple H had to resign as COO of WWE

P1ka
20th September 2011, 23:14
Prea multe interventii la meciul lui CM PUNK .
Cena din nou campion ... numai e nicio surpriza ...
Ma bucur tare mult pentru Mark henry ... joaca bine in rolul de distrugator ... abia astept sa revina big show , kane etc.

koko88
21st September 2011, 00:59
in ritmul asta in 10 ani john cena o sa fie campion de vreo 50 de ori.i-au dat sansa lui del rio sa castige mith pentru nimic.chiar daca publicul duminica a fost slab in special la primele meciuri, am citit ca del rio nu a avut niciun fel de reactie. trebuie sa faca ceva, poate sa schimbe putin din gimmick

multa lume se bucura de victoria lui henry. promo-ul de dupa castigarea meciului a fost unul foarte bun. nu stiu ce o sa se intample insa, nu m-ar mira ca orton sa recastige titlul la hell in a cell

sunt de acord ca au fost multe intreventii la meciul punk-hhh, dar per total a fost un meci de calitate cu multe oportunitati pentruu viitor pentru hhh,punk,nash,miz,rtruth,miz si leonardis

ppv peste sumerslam si sub mitb imo

Ratonu
21st September 2011, 14:14
Victoria lui Henry a fost o surprizã plãcutã, dar apoi a urmat bãtaia de joc. Beth Phoenix a luat bãtaie în oraºul ei probabil tocmai pentru cã ºi-au dat seama cã e în oraºul ei (era, clar, momentul în care sã câºtige titlul), Alberto del Rio a luat bãtaie la primul lui defense dupã un an de construcþie, CM Punk ºi Triple H n-a avut niciun sens ºi a rãmas fãrã sens ºi la Raw.

Mark Henry a fost bun, însã. Atât el cât ºi Randy Orton au arãtat convingãtor ca main eventeri în ultima vreme ºi mã bucur cã, dupã atâta amar de vreme, cineva e lãsat din nou sã fie un monstru adevãrat.

Freddie Foxxx
21st September 2011, 15:58
probabil ca triple h vs punk se va transforma intr-un triple h & punk vs vince, johnny ace laurinaitis, miz, r truth, nash ... altfel nu vad sensul la toata povestea asta si nu prea vad cum altfel ar putea-o continua

koko88
21st September 2011, 16:27
momentan punk e implicat in meciul hell in a cell care o sa fie castigat de superman cena.

oricum cred ca nici ei nu stiu ce o sa faca...

issue
21st September 2011, 20:41
Zau.....doua tabere incep sa se formeze si nimeni nu isi da seama ce vor sa faca cu asta avand in vedere ce ppv vine in noiembrie???

AleXXander
21st September 2011, 21:56
se va forma un stable care nu va avea nicio legatura cu hhh/punk, asa cum ma asteptam initial.

dupa cum a zis cineva mai sus, probabil ba fi in genul johnny ass/vince mcmahon/r-truth/the miz/kevin nash si poate christian sau alberto del rio.

Heath Scumm
21st September 2011, 22:23
De acord cu Ratonu ... ma bucur ca un monstru credibil a reaparut in WWE. Dar Mark Henry? RLY?

Big Daddy V ce-avea? Isi mai aduce aminte cineva de Sylvester Terkay? Husky Harris? Poate ca nu-mi place mie Mark Henry de nicio culoare dar cred ca nici nu trebuie sa ma gandesc ca sa gasesc 10 alternative de monstri mai buni in ring decat Henry.

AleXXander
21st September 2011, 22:34
Vladimir Kozlov era cel mai potrivit si cel mai credibil din ultimii ani, dar l-au bagat in segmente cu Santino, plus turn-face.

Heath Scumm
22nd September 2011, 00:17
He was awesome ... mi-a placut scurtul meci cu Festus, mama ce isi dadeau :great: ... ca in Japonia :D

4fHaq1hbH2I

Ratonu
22nd September 2011, 02:49
De acord cu Ratonu ... ma bucur ca un monstru credibil a reaparut in WWE. Dar Mark Henry? RLY?

Big Daddy V ce-avea? Isi mai aduce aminte cineva de Sylvester Terkay? Husky Harris? Poate ca nu-mi place mie Mark Henry de nicio culoare dar cred ca nici nu trebuie sa ma gandesc ca sa gasesc 10 alternative de monstri mai buni in ring decat Henry.

ªi mie mi-a displãcut Mark Henry multã vreme, dar acum chiar e un personaj de urmãrit. Sigur cã niciodatã n-a scos ºi n-o sã scoatã meciuri de 5 stele cu nimeni, dar felul în care se prezintã acum ca monstru îl calificã fãrã discuþie pentru main event.

Terkay... mamã! Chiar am dat zilele trecute de el citind chestii la întâmplare pe wikipedia. M-a înfuriat un pic asta:
WWE had high expectations for Sylvester Terkay because he was being groomed to feud with The Undertaker in a headline program on SmackDown. But after a few weeks, WWE didn't think his MMA style in the ring was getting over and they wanted him do a pro wrestling oriented style. He was lost with the new style and was subsequently sent to ECW. Also, Gerald Brisco, who loves amateur wrestlers, wanted to make him into a Kurt Angle-style wrestler. He too gave up on him in the end and that led to Terkay being dropped.
Guy should have been a star. Bonus, în aceeaºi zi fusese concediat Tony Mamaluke:
Tony Mamaluke was released because Vince McMahon thought he was too small (he's 5-10 and 155 pounds). ECW writer Dave Lagana fought hard for Tony Mamaluke to keep his job, but in the end, McMahon won out. Lagana came up with an idea of pushing him as an underdog character similar to Sean Waltman as the 1-2-3 Kid, but McMahon didn't go for it and he was subsequently released.
This business... :nope:

Reaper
22nd September 2011, 08:18
nu-mi place mie Mark Henry de ... culoare
Racist. :P

Raiden
22nd September 2011, 19:10
ppv peste sumerslam si sub mitb imo

Cum sa fie peste SummerSlam ? SummerSlamul a fost de nivelul MITB-ului.

Brain-dead
22nd September 2011, 19:40
Tu nu vezi ca el zice ca meciul Triple H vs CM Punk a fost de calitate ?

koko88
22nd September 2011, 23:43
imo = in my opinion.

nu vad cum summerslam a fost la nivelul mitb, tinand cont ca nu doar mie mi s-a parut mitb unul din cele mai bune ppv din acest an, daca nu chiar cel mai bun.poate aveam eu asteptari mai mari de la summerslam si de aceea am spus ca a NoC a fost peste .

punk vs hhh a fost un meci de calitate, 20 de minute foarte interesante. au fost prea multe interventii pe final, asta ar fi singurul minus dupa mine. spune-ne si noua de ce a fost meciul de calitate?

oricum fiecare cu parerea lui.

Raiden
23rd September 2011, 14:39
SummerSlamul a oferit doua MOTYC's prin cele doua meciuri pentru titlurile supreme si un undercard decent. Night of Champions a avut un booking retardat cu niciun meci memorabil.

Brain-dead
23rd September 2011, 15:01
HHH - CM Punk a fost meci memorabil , dar pentru alte motive.

Meciul a supt , datorita overbooking-ului si a momentelor stupide(ex: R-Truth spargand pin-ul cand CM Punk se afla deasupra lui Triple H sau meciul continuand dupa tot ceea ce s-a intamplat sub ochii arbitrului). Daca spui ca acel meci este de calitate , atunci spui ca Vince Russo este un geniu.

P1ka
23rd September 2011, 23:35

The Black Monster Mark :))

Freddie Foxxx
12th October 2011, 02:33
probabil ca triple h vs punk se va transforma intr-un triple h & punk vs vince, johnny ace laurinaitis, miz, r truth, nash ... altfel nu vad sensul la toata povestea asta si nu prea vad cum altfel ar putea-o continua

90% din "profetie" s-a adeverit ... mai ramane sa aflam ca de fapt tot vince e in spatele tuturor "relelor" si ma pup :))